שאלון נחמד

LostAnDelirious

New member
שאלון נחמד

יאללה לעבודה! 10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. 2. 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. 2. 3. 4. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.

LostAnDelirious

New member
ואני גם אענה עכשיו כי מאד מאד מעשמם לי!

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לגור באמריקה 2. לגור בת"א 3. לשכור בית עם שותפה =P וכן אני כבר יודעת מי אני רוצה שהיא תהיה חח
4. למצוא אהבה אמיתית {
לינוי } 5. להיות חופשיה לגמרי 6. להרגיש שניצלתי כל רגע 7. ילדים..עדיף זכרים! 8. להתגבר על הפחד במה ולהקים להקה מצליחה 9. להביא חברה הבייתה בלי שאמא תעשה פרצופים 10. עם כמה שזה לא אפשרי - למחוק את כל הטעויות שעשיתי עד עכשיו
9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Ironic - Alanis Morissette 2. A whole New World - אלדין
3. Only Hope - Mandy Moore 4. Nobodys Wife - Anouk 5. Alanis Morisette - Hand In My Pocket 6. I'm With You - Avril Lavigne 7. Speechless - The Veronicas 8. Hear Me - Kelly Clarkson 9. I Don't Wanna Miss A Thing - Areosmith 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. ארצח בן אדם 2. אוכל סושי בלעע 3. אקפוץ באנג'י 4. כל דבר אחר שקשור בגבהים (כולל גם את 5-6) 5. 6. 7. אוכל ג'וקים 8. טוב נו בתכלס? Never say never...הכל יכול להשתנות... 7 הרגלים שלך: 1. לכסוס ציפורניים 2. לשבת בהילל 3. לנגן כל הזמן באייר גיטר.. 4. לדבר שטויות..והמון! 5. לקום בבוקר בחופשות, לשבת מול הטלוויזיה, לגלות שאין שום דבר מעניין לראות ולחזור לישון 6. לצעוק כוסאמק כל הזמן 7. לקנות כמויות אדירות של בזוקה! 6 סרטים שאתה אוהב: 1. סיפור אהבה בלתי נשכח 2. ארמגדון 3. בקול גדול 4. אלדין {הסרט!} 5. מלך האריות 6. בת הים הקטנה {וכן כמעט כל שאר הסרטים של דיסני כלולים פה!} 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. לוס אנג'לס עם פריאלי כפרעליה
2. ת"א עם מייק 3. להיות בהילל
4. או בפרח..כן אפילו בפרח עם כמה שאני שונאת את המקום הזה.. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: לא קראתי אף פעם ספר שלם אז זה בעייתי XD 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. אדום 3. שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. מסע אל העבר 2. http://www.20q.net ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. לינוי

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifבת הים הקטנה חרא סרט../images/Emo11.gif.הסבר!../images/Emo26.gif...

ראיתי את הסרט הזה פעם ראשונה לפני פחות משנה, וכמה שהתאכזבתי אחרי כל מה שאמרו לי עליו!!! שמת לב על מה הסרט? היא התאהבה בו, למה? כי הוא יפה... הוא התאהב בה, למה? כי היא יפה וכי היא קצת שרה לו
... אח"כ הוא הלך איתה (לפחות הוא חשב ככה
.) כי היא כולה הצילה לו את החיים. בסוף היא מוותרת על כל החיים שהיו לה, בשביל להתחתן עם איזה אחד שהיא לא מכירה
. איזה מסר זה מעביר לילדים, הא?!
שטחי
.

MeItOsH

New member
../images/Emo13.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.לגור באוסטרליה 2.להתחתן עם אוסטרלי. 3.ללמוד רפואה משפטית/פתולוגיה 4.לפתוח קליניקה משלי..:] 5.לעשות טיול ברחבי ארצות הברית. 6.לטוס למקסיקו. 7.לעשות ילדים..
8.המון המון קעקועים. 9.לצבוע לבלונד. 10.לעשות לפחות ניתוח פלסטי אחד. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.she will be loved-maroon 5 little of your time-maroon 52. won't go home without you - maroon 53. maybe- kelly clarkson4. Chivas- kelly clarkson5. yeah-kelly clarkson6. breakaway-kelly clarkson7. jenny don't be hasty - paolo nutini8. collide-howie day9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.אקפוץ מגג של בניין 2.יעבוד בתור מנקה 3.אלך לבקר בארצות ערב. 4.יעבוד במשהו שאני לא אוהבת. 5.אוכל טרנטולה מטוגנת מצופה בפירורי לחם 6.- 7.- 8.- 7 הרגלים שלך: 1.לקום ב[נכון לגבי הימים שבהם לא הייתה שביתה]6 2.לצחצח שיניים ולעשות את הטיפול פנים של הבוקר [ג'ל פנים,מי פנים וקרם לחות] 3.להדליק מחשב. 4.לראות לפחות פרק אחד של csi או האוס 5.לופים ב itunes . 6.לקרוא לפחות שני פאןפיקשניים ביום 7.מכון כושר..:] 6 סרטים שאתה אוהב: 1.היומן 2.הסיוט שלפני חג המולד 3.חתונת רפאים 4.ילדות רעות 5.מולאן רוז' 6.- 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.אוסטרליה 2.מנהטן 3.אוטיספילד,מיין 4.תל אביב 5.מונטנה 4 ספרים שקראת ואהבת: 1.משחק השעות-דיוויד באלדאצ'י 2.שבריר שניה -דיוויד באלדאצ'י 3.הנזיר שמכר את הפרארי שלו [שחכתי מי הסופר] 4.השטן לובשת פראדה-לורן וייסברגר 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.אדום 3.ירוק קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.http://csinywiki.cbs.com/?t=anon 2.www.youtube.com ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.אנה בלנפ.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמה זה המאכל הנוראי הזה?../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

ואלוהים, גם לי יש את אותו טיפול פנים בדיוק כל בֹקר וערב
.

MeItOsH

New member
חחח...פרק של CSI:NY

הם חקרו רצח במסעדה שהגישו שם רק חרקים בכל מיני וריאציות מוזרות.. אז בסוף הפרק מאק[שהוא הסופרוויזר] ודני [שהוא הבנזוג בסדרה של זאת מהתמונה] התערבו אם היא תאכל את החרקים האלה או לא... והיא הוכיחה להם שהיא כן אוכלת אתזה..

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif שאלון חמוד ../images/Emo3.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לחרוש את כל אירופה
2. לגור בלונדון. 3. להתחתן עם יהודייה ולהביא ילדים לעולם
4. להתעסק במוסיקה כמה שאפשר. 5. לעשות כסף בזכות היכולות שלי, ולא בזכות מזל
6. להיות אחד שהולך קבוע למכון כושר, ומתאמן. 7. להנות בעבודה שלי, ולא לסבול. 8. מכונית גדולה וטובה
9. להיות גם DJ .
10. ל-ה-נ-ו-ת מהחיים
.
9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Kelly Clarkson- Because Of You 2. Britney Spears- Everytime 3. Kylie Minogue- 2 Hearts 4. Daughtry- Its Not Over 5. Maroon 5- Make Me Wonder 6. One Republic- Apologize 7. Linkin Park- In The End 8. עידן רייכל- מכל האהבות. 9. Green Day- The Time Of Your Life נוו...ניסיתי
..זאת לא הרשימה האמיתית...אלה סתם השירים הראשונים שעלו לי לראש
8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אקפוץ מהגג
2. אוריד שערות ברגליים
3. יעשה קעקוע
4. אבגוד בחבר
5. אשן בלי שמיכה
6. אשמע מוסיקה על פול ווליום
..זה עושה לי כאב ראש
7. אשכח את החופש הגדול המגהים הזה שהיה לי
....3 טיסות לחול בחודשיים
8. אחזיק את העיפרון בצורה נורמלית
..אני מחזיק את העכיפרון בצורה ממש מוזרה
7 הרגלים שלך: 1. לצחצח שיניים כל ערב ובוקר
2. לעשות לי חישובים עוד כמה ימים מגיע יום שישי
3. להתקשר לאמא שלי ישר כשאני מגיע הביתה
4. כשאני נכנס לאינטרנט בלי לשים לב אפילו אני פותח את המועדפים ואז :פורום קלי קלארקסון"
..רציני
5. להגיד להורים שלי לילה טוב לפני שאני הולך לישון גם אם זה ב-1 בלילה כשאני חוזר מיציאות
6. להיכנס לתיקיית "מוזיקה" במחשב שלי. 7. להתעסק בפלאפון השקסי שלי.
6 סרטים שאתה אוהב: 1. הארי פוטר החמישי. 2. דיסטרביה. 3. בקול גדול. 4. ברוס הגדול מכולם. 5. צ'אק ולארי. 6. היי סקול מיוזיקל 1+2
..התמכרתייי
5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. לונדון
2. אירופה
3. חו"ל
4. מחוץ לארץ
5. בארץ אחרת חוץ מישראל
4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הארי פוטר- כולם חוץ מהחדש שעוד לא יצא בעברית
2. הרמת מסך 3. קיץ אחד ביחד- הסידרה הזאת של ה-3 ספרים. 4. ארטמיס פאול.
3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול 2. ירוק 3. שחור
קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. http://tipo.co.il
2. http://charts.co.il ..סתם אחר נחמד
ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אח שלי הקטן
..הוא עוד לא חזר מהגן
וואוו..חפירה רצינית
ביי

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifולמה החלטת את זה ../images/Emo12.gif ../images/Emo122.gif

פטריוט זה לא אחד שנאמן לארץ שלו ויעשה הכל כדי להגן עליה?
אז מה הקשר ?!

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifמה שכתבתי היה בציניות ../images/Emo6.gif

עכשיו קראתי את ההודעה שעניתי לך והבנתי שאולי תחשבי שאני מטומטם
חחח...
יותר כיף חו"ל, לא?!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני לא נוהגת לחשוב, ככה ש...../images/Emo3.gif.

סתם
. אמ, לא יודעת, אני דווקא כן אוהבת להיות בארץ, וזה כן חשוב לדעתי לשרת בצבא ולהשאר לגור פה, ואני בטוחה שכאן אני אחייה כשאני אהיה גדולה...

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifבטח שאני אשרת בצבא ../images/Emo12.gif

ואני בטוח אשאר בארץ
האמת שאני לא בונה ולא רוצה לגור בחול בעתיד, פשוט כל-כך נהניתי בלונדון, שהוצאתי את זה על השאלון
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifגם אני מחזיק את העפרון מוזר ../images/Emo6.gif

ליטול B

New member
שלי../images/Emo11.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להתחתן עם אמריקאי 2.להתחתן אם אוסטרלי אם לא יצליח לי עם האמריקאי 3.לעשות ילדים
4.לטייל באוסטרליה 5.לגור בלוס אנג'לס 6.לפתוח מסעדה בלוס אנג'לס 7.להיות מפיקה מוזיקלית
8.ללמוד לנגן בגיטרה 9.לקנות מכונית ספורט 10.להתחתן עם מליונררר
9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.The Veroncias - when It All Falls Apart 2.The Veronicas - I Can't Stay Away 3.The Veronicas - Revenge Is Sweeter (Than You Ever Were) 4.The Veronicas - Insomnia 5.Enrique Iglesias - Hero 6.Ironic - Alanis Morissette 7.Kaci Brown - I Will Learn To Love Again 8.3 door-here with out u 9.Avril Lavigne - Nobody's Home 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. לאכול סושי 2. לשתות פיפי 3. לעשות קעקוע 4. לריב עם זקנה
5. לשתות ואז לנהוג
6. לאכול חזיר 7. לבגוד בחברה 8. אין מצב פשוט שאם מבקשים ממני עזרה שאנלא יעזור,כזאת אני
7 הרגלים שלך: 1. מכל דבר לעשות צחוק 2. בכל משפט להוסיף קללה
3. לשבת שעות במחשב 4. גם אם זה ללכת לשכנה אז לשמוע מוזיקה בפלאפון
5. לשכב ולשמוע מוזיקה 6. ללכת למטבח כשאני חוזרת מהבית ספר
7. לא יודעת עוד נו..
6 סרטים שאתה אוהב: 1. אממ הארי פוטר ומסדר עוף החול 2. הגבר המושלם 3. החברים מאטלנטה 4. בקול גדול 5. מלך האריות
6. ארמגדון 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ת"א 2. אצל דוד שלי במאליבו
3. אילת 4. אצל חברה שלי
5. ים
4 ספרים שקראת ואהבת: 1.הארי פוטר ואבן החכמים 2.הארי פוטר וחדר הסודות+הארי פוטר והאסיר מאזקבן 3.הארי פוטר וגביע האש+ הארי פוטר ומסדר עוף החול 4. הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. אדום 2.שחור 3. כחול קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. http://www.stardoll.com/en/stardolls.php 2. http://www.sp-studio.de/ ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. אמא

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיאיי!

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.להגיד לכל האנשים שאני מכירה מה אני חושבת עליהם. 2.להתאהב. 3.לעשות שופינג מטורף בניו יורק. 4.לשנות קצת את העולם לפי ההשקפות שלי
. 5.לפגוש את קלי
. 6.לאכול ארוחה עצבנית במיוחד. 7.להשיל כמה קילוגרמים... 8.לפתוח מרכז למחול משלי {וכאן בא ה"אוי שתקי כבר" המוכר
}. 9.לעשות פרסומת לטלוויזיה, שאשכרה תתקע לאנשים בראש. 10.להציל חיים של בנאדם אחד לפחות. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) נו באמת, את מודעת לזה שיותר מחצי יהיה קלי, נכון?
1.maybe. 2.addicted. 3.haunted. 4.irvine. 5.Iris-goo goo dolls. 6.heaven-Brain adams. 7.i don't wanna miss a thing aerosmith. 8.ואת-הראל סקעת. ולא, אני לא מהפקצות שלו, פשוט השיר הזה מזכיר לי משהו והוא גם די טוב... 9.listen to your heart לא זוכרת את שם המבצעת. אבל פאק, אנ יאהבתי ת'שיר הזה לפני שהרסו אותו! 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.ארצח בנאדם. פשוט אין לי את היכולת לקחת למישהו את החיים שלו. 2.אפגע במישהו בצורה הכואבת ביותר שאפשר בכוונת תחילה. 3.אצחק על נכה. כןכן, אני ילדה עם ערכים
, לא ייאמן!
4.אריב עם חברה על בן. וזה כלכך מעצבן...
. 5.אהפוך להיות עקרת בית. פמיניזם!!|חזון| 6.אשתוק
. 7.אפסיק לרקוד. אלא אם כן תאונה נוראית תקרה לי טפו טפו טפו
... 8.אשמע את girlfriend במלואו. וכןכן, עד היום אין לי מושג איך השיר הזה בדיוק נשמע, כבוד!!! 7 הרגלים שלך: 1.לרקוד? 2.לדבר והרבה. 3.להצחיק אנשים. 4.להתווכח עם אנשים על עקרונות
. 5.להיות מחוברת באינפוזייה לפלאפון נחשב הרגל? 6.חייבת לנשוף לתוך בקבוק לפני שאני שותה ממנו. לא יודתע למה
. 7.כשאני בלחץ אני מקצרת לעצמי את הציפורניים... לא בפה אבל
. 6 סרטים שאתה אוהב: שיט זה קשה. נראה לי הרב יהיה סרטי דיסני
. 1.50 דייטים ראשונים. 2.סיפור אהבה בלתי נשכח. 3.השטן לובשת פראדה. 4.מלך האריות
. 5.אלאדין
. 6.היפה והחיה
. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.ניו יורק. 2.ברזיל. 3.ת"א, אבן גבירול אם להיות מדוייקים... 4.בסטודיו... 5.באוטבווס שייצא היום בצהריים לעזריאלי, חרא שלא הייתי שם
. האנשיייייים! 4 ספרים שקראת ואהבת: 1.שבועת רחל
. 2.ג'יני. 3.הנעלמים. 4.אני כריסטיאנה פ. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1.סגול. 2.שחור {אפלולית שכמותי
}. 3.ירוק. קישורים ל-2 אתרים נחמדים: נו באמת
. 1.מיאו. ת'אמת שאנשים כותבים שם ממש יפה לאחרונה ובגלל זה התחלתי לגור שם... 2.ועוד מייאו. שהוא יותר משעשע
. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.הבנאדם הרגיל שאני תמיד רוצה לחבק...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה