שאלון נחמד

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifתיקון לקישור המיאו...../images/Emo6.gif

מיאו!

s k p

New member
עונה

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לפגוש את קלי
2.ללכת להופעה של guns n' roses....כן בטח
3. ללמוד להכין סושי 4.לטוס ליפן 5.לטייל בעולם 6.לקנות מכונת...ג'יפ כזה גדול! 7.לקנות לי גיטרה אקוסטית של fender 8.לקנות לי גיטרה אקוסטית של taylor baby taylor 9.לקנות דירה...איפשהו 10.לפגוש את קלי...
נו ליודעת... 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.sober 2.BTHE 3.guns n' roses - sweet chid o' mine 4.guns n' roses - paradise city 5.queen - bohemian raphsody 6.papa roach - scars 7.aerosmith - walk on water 8.scorpions - send me an angle 9.the exies - these are the days 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.אבגוד 2.אסכן את החיים של מישהו 3.אחזיק נחש
4.לגעת בג'וק
5.לחטט בדברים של אנשים 6.לפתוח דואר של מישהו 7.ארצח מישהו..אלא אם כן הוא מנסה להרוג אותי ואז אין לי ברירה
8.אפסיק לשמוע מוזיקה
7 הרגלים שלך: 1. מחוברת לאייפוד כמו מכונת הנשמה
2.לאכול ציפורניים 3.להתעלם ממה שאנשים אומרים לי 4.לצחוק על אנשים 5.לעשות צחוק מהכול...כולל מעצמי
6.להציק למורה למתמטיקה...בוא'נה זה נהיה כבר תחביב
7.לעשות בדיוק ההפך מכולם 6 סרטים שאתה אוהב: 1.man on fire 2.surfs in 3.שרק 4.מלך האריות 5.in her shoes 6.ספיידרמן 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.ישראל
2.ניו יורק 3.לונדון 4.יפן 5.לאס וגאס 4 ספרים שקראת ואהבת: 1.maximum ride 2.the eyes of the dragon 3.החיים הסודיים של הדבורים 4.the beast 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1.ירוק 2.שחור 3.סגול קישורים ל-2 אתרים נחמדים: אין לי כוח
1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. לידיד שלי שעבר לגור בארץ אחרת...

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה[שאלון חופר ../images/Emo122.gif]

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לטייל בעולם..בעיקר בארה"ב הכי מעניין אותי
. 2. לפגוש את קלי!!
3. ללמוד משהו שבאת יעניין אותי 4. להיות בהופעת רוק גדולה ומגניבה כזאת בחו"ל
5. להתחתן ולהביא ילדים וכל זה
6. לעשות משהו ממש מטורף
7.לחיות בחו"ל, אבל רק כמה שנים.. אחר כך לחזור. 8. לעשות איזשהו ספורט באופן קבוע, ולהיות בכושר טוב...אבל שזה יהיה עוד הרבה זמןXDD. 9. ללמוד עוד שפה חוץ מעברית ואנגלית[ושלוש שנים של ערבית חפיפניקית בחטיבה לא נחשבות
] 10. להמציא משהו
. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. kelly clarkson - maybe וכמובן הרבה שירים של קלי שאני לא אכתוב את כל השאר >< 2. the veronicas - revenge is sweeter than you ever were כנ"ל כמו קלי
3. Avril Lavigne - Unwanted
4. The Corrs - Only When I Sleep 5. The Cranberries - Linger 6. Plain White T's - Hey There Dellilah 7. Carrie Underwood - Some Hearts 8. Jet - Look What You've Done 9. P!nk - Runaway זה כמובן לא תשעת השירים הכי אהובים עליי פשוט הראשונים שעלו לי לראש..
8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. קעקוע 2. פירסינג 3. סיגריות 4. סמים 5. קרחת 6. אוכל דגים, איכסה פיכסה! 7. אעשה משהו שרוט כזה כמו לקפוץ מבניין או משהוXD 8. אוכל כל סוג של זוחל/חרק 7 הרגלים שלך: 1. כל הזמן עם שעון, זה נחשב?XD 2. כל הזמן מפחד שהפלאפון/מפתחות/אייפוד נפלו לי מהכיס, אני לא יודע מה יש לי עם זהXD 3. להחזיק את העפרון מוזר ולהתעצבן כשמישהו אומר על זה משהו
4. לאכול קורנפלקס כל בוקר 5. לקחת כל יום לבצפר אותו סנדוויץ' עם שוקולד מאז כתה ג' או משהו
6. לחשוב שאנשים כועסים עליי כשהם לא 7. לעצבן את אמא ואבא
6 סרטים שאתה אוהב: 1. מת לצעוק 1/2/3/4
2. שכחו אותי בבית XDD 3. הארי פוטר וגביע האש 4. ברוס הגדול מכולם 5. מטריקס..בערך 6. לא יודע נו! למה לא עשיתם תכניות טלוויזיה והייתי נותן לכם 100
5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. באלסקה, חם לי XD 2. בהופעה של קלי
3. בבית של המורה שלי למתמטיקה כדי להפיל עליה פסנתר 4. באירלנד כדי ללכת לראות את אנדראה
5. באולפנים של גיבורים כדי לגלות ספוילרים?
4 ספרים שקראת ואהבת: 1. harry potter and the deathly hallows שליטה וכל שאר ההארי פוטרים נוXD 2. אראגון 3. המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 4. סדרת "חומריו האפלים"/פיליפ פולמן 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ירוק 2. כחול 3. שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1309 איזה מתוחכם אניXD 2. המשחק הכי מעצבן ולא פתיר בעולם:http://www.supuzzle.com/supuzzle.html ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. לא יודע, אמא?

otollo

New member
../images/Emo174.gifאבוי, שירשרתי לא נכון! ../images/Emo2.gif.

סליחה XD

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני שונאת אותך.עד שאני לא פותרת-

אני לא עוזבת את זה! אוח, עקרון מטופש!

Noa0605

New member
עכשיו גם אני התמכרתי... אוףף ../images/Emo6.gif

תודה באמת! אי אפשר לפתור את זה.. אני לא עוזבת את המחשב עד שאני מצליחה את זה....

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאוקיי, עכשיואני ממש עצבנית ועל סף בכי!!!

אני באמת מאחלת למי שהמציא את המשחק הזה מוות בייסורים קשים.

AeroFan

New member
יש קצת זמן לענות

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להיות שוב ברוטרדם, הולנד [סיפור ארוך, אין על העיר הזאת] 2. לפגוש את אירוסמית'.. אחרי כל הדחיות שהיו לי בקשר לזה בגלל הצבא, כנראה מאוד שהפעם אני לא יוותר וזה הולך להיות באביב.. לאחר שהם יוציאו את האלבום החדש [והאחרון] !! 3. לפגוש [שוב] את אינקובוס ! [ואני יודע שזה יקרה !!] 4. לעזוב את הארץ ! [זה לא עוד הרבה זמן... עוד שנה אני עף מהצבא... בעצם שנה זה הרבה זמן !!!] 5. להיות בהופעה של קלי, לפגוש אותה ולחבק אותה !!
6. להיות בבאהמאס [האיים הכי אקזוטים בעולם שנמצאים ליד פלורידה] 7. להתחתן בטח 8. להיות ביפן 9. לקנות את האוטו "אסטון מרטין" 10.לקנות רובה צלפים 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Incubus- Megalomaniac Aerosmith- Movin' Out 2. The Corrs- So Young 3. Kelly Clarkson- Just Missed The Train 4. Kelly Clarkson feat. Justin- Timeless 5. Aerosmith- What It Takes 6. Incubus- Punch-Drunk 7. U2- Where The Streets Have No Name 8. The Corrs- Moorlough Shore 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. וואללה לא עולה לי כלום עכשיו חחח 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. I know what you did last summer [כל השלושה סרטים, האהוב עליי מביניהם הוא השני] 2. Zodiac Deja Vu 3. The Girl Next Door 4. Lost In Translation 5. When A Stranger Calls 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. הוואי 2. באהאמאס 3. הולנד 6. אטלנטיק סיטי 5. אירלנד 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. לא קראתי ספר שנים 2. 3. 4. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. סגול כהה 2. בורדו 3. כחול כהה קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. Facebook.com 2. http://www.panoramio.com ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. הקצינה שלי חחח

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifתרשו לי לבאס אותכם בקשר למשחק ../images/Emo6.gif

הוכיחו מטמטית שאי אפשר לפתור אותו
אז רדו מהניסויים והתתמכרויות!
גם אותי זה שיגע
חחחח.. כיף לבאס אנשים

otollo

New member
../images/Emo174.gifכן אממ שכחתי להגיד לכם ../images/Emo3.gif

זה בלתי אפשרי
. אבל אפשר לעשות את זה ברמאות