שאלון נחמד

devilz

New member
nn

בין חילוני לאתאיסט? מטיל ספק? אגנוסטיקן? אבי שיער ארוך? יאמ...

Mozes ST

New member
חח כן...

אבל הכריחו אותי להסתפר בבצפר
והספר שחט לי את הראש! אבל לא נורא.. עכשיו יש לי עוד שנתיים לגדל..

devilz

New member
אה?!

מזה הכלא הזה ממ ביצפר.. איזה אכזריות.... וחשבתי שהבית ספר שלי רשע...

lazimi

New member
תאמין לי יצאת בזול ישמקומות יותר

גרועים אני נימצא באחד מהם

עונה

1. שם:כינרת 2. גיל: 17 וחצי 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:רמת הגולן 5. תאריך הלידה:27.3.89 6. כינוי חיבה? פאפרצי 7. יש חבר/ה ??יאפ 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): נזם באף
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?לבן-חום באמצע 13. יש לך אח/ות בצבא ?אכן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ?אכן 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?הכי טוב 18. מים ?בלע 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:לא אוהבת 20. על האש ?צימחונית.. 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ?כלבים, חתולים זה בלאי=/ 23. יש לך בע"ח ?אכן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: היהודים 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? יום חמישי- קוקה קולה לייב 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?זמן ללכת 27. סנפלינג: רוצה 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודעת 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? אני שומרת חוקים
34. גנבת פעם ?נופפ 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הרבה, בעיקר את הבטן 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? אנסים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? קנאיות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ?כע 45. נישקת בחור ?כע 46. אתה סטרייט/ית ? לא ברור=/ 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?בערך 51. שברו לך פעם את הלב ?כע 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא יודעת 53. בגדו בך?לא יודעת 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?לצערי 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כל מיני.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?7 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ?6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?הסבר!? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?כע 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?אין לי ראש עיר כי אני לא גרה בעיר 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?בית קרקע- פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) קודם קצת קצפת ואז ביחד שוקולד וקצפת

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1. שם:תם 2. גיל:17 וחצי 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:אור יהודה 5. תאריך הלידה:21 באפריל 6. כינוי חיבה:יש כ"כ הרבה.. 7. יש חבר/ה ??כבר לא 8. רישיון נהיגה ?אוטוטו 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):עגיל באף 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?חום קקה 12. מה צבע העור שלך ?לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ?כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ?כן 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?לא תודה 18. מים ?בשמחה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:ממ 20. על האש ?על השניצל תירס 21. צמחוני/ת ?לא היה כבר את השאלה הזאת? 22. חתולים או כלבים ?כלבים 23. יש לך בע"ח ?כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?וואו.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך:לבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?זה קשה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? מורתי לתאטרון 33. עברת פעם על החוק? כן 34. גנבת פעם ?כן 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא תמיד 36. את/ה נוהג/ת לשתות? לפעמים 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?גובה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?הכל 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהמוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?לא סומכת על אנשים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?קנאה 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס?כן ובלי להתחרמן בכלל ?לא 44. נישקת בחורה ?כן 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?כן 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?אני לא בולעת.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ?לא זוכרת 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? תאטרון 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?7 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ?8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?כן 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא אכפת לי 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי עם קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לא אוכלת מילקי

למעלה