../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
1. שם:תם 2. גיל:17 וחצי 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:אור יהודה 5. תאריך הלידה:21 באפריל 6. כינוי חיבה:יש כ"כ הרבה.. 7. יש חבר/ה ??כבר לא 8. רישיון נהיגה ?אוטוטו 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):עגיל באף 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?חום קקה 12. מה צבע העור שלך ?לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ?כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ?כן 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?לא תודה 18. מים ?בשמחה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:ממ 20. על האש ?על השניצל תירס 21. צמחוני/ת ?לא היה כבר את השאלה הזאת? 22. חתולים או כלבים ?כלבים 23. יש לך בע"ח ?כן 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?וואו.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך:לבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?זה קשה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? מורתי לתאטרון 33. עברת פעם על החוק? כן 34. גנבת פעם ?כן 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא תמיד 36. את/ה נוהג/ת לשתות? לפעמים 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?גובה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?הכל 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהמוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?לא סומכת על אנשים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?קנאה 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס?כן ובלי להתחרמן בכלל ?לא 44. נישקת בחורה ?כן 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?כן 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?אני לא בולעת.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ?לא זוכרת 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? תאטרון 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?7 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ?8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?כן 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא אכפת לי 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי עם קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לא אוכלת מילקי