שאלון נחמד

אפ7ת

New member
שאלון נחמד../images/Emo70.gif

1. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)

אפ7ת

New member
עונההההה ../images/Emo210.gif

1. שם: אפרת 2. גיל:17 [לא לעוד הרבה זמן חחח] 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ: מרכז- נתניה!
5. תאריך הלידה:25.12 6. כינוי חיבה:
7. יש חבר/ה ??
8. רישיון נהיגה ?
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי
11. מה צבע העיניים שלך ?חומות 12. מה צבע העור שלך ? חום שזוף 13. יש לך אח/ות בצבא ?
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ?
16. אתה טבעוני/ת ?
17. קולה ?
18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ?
21. צמחוני/ת ?
22. חתולים או כלבים ?כלבים
23. יש לך בע"ח ? דגים
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?לא זוכרת חח 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? "משהו ממני" 27. סנפלינג:
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: לבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני חחח...סתם, לא יודעת... 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?
34. גנבת פעם ?
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לפעמים... כוס, שתיים... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?
אבל יש מקום לשיפור... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? המון.. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את השיער שלי 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מאלוקים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? ביישנות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? בוגדנות וצביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?
44. נישקת בחורה ?
45. נישקת בחור ?
46. אתה סטרייט/ית ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?כן אבל לא בכוונה... 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?
52. שברת למישהו פעם את הלב ?
53. בגדו בך?
54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?
לא בכוונה... 55. מה היו התוצאות ? קצת רבנו אבל עבר... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? תיכוניסטים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?6 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ?5 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) ש-ו-נ-א-ת מילקי....

אכן משועממת

. שם: איילת 2. גיל: 17 וחצי 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ: ת"א 5. תאריך הלידה: י"ג אדר ב' התשמ"ט 6. כינוי חיבה: יול, איולה, איולי, איילתוש, פוסטים, בץ 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? משהו בין חלק לגלי.. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום כהה 12. מה צבע העור שלך ? אממ חום בהיר בהיר? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 2 אחים שסיימו צבא, ואחות שעשתה ש"ל 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתיה 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? מתנזרת כבר שנתיים וחצי 18. מים ? רק מים! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא אוהבת 20. על האש ? אכן 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? חתולים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: בקסטריט בויז, ווסטלייף, סימפל פלאן 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכרת 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? cry מסיפור אהבה בלתי נשכח 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודעת.. 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור, כחול, וירוק 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אנא עארף 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? לא יודעת 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? יהודה לוי 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עברתי ברמזור אדום
34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא, זה מגעיל אותי 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? כלום 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שיער ועיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאבד אנשים שקרובים אלי 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? כועסת יותר מדי מהר 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אגואיסטיות, שתלטנות, שחצנות 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי מה עוצמת הכאב 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא נראה לי.. 55. מה היו התוצאות ? לא יודעת 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בנ"ע, בנות, דתיים. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 7-8 60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) מלא זמן אל אכלתי מילקי, אבל פעם הייתי מערבבת את החום והלבן, אבל עכשיו התחלתי לאהוב את הלבן אז קודם קצת את הלבן ואז מערבבת... הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo9.gif

שם: דנית 2. גיל: 17 עוד קצת 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: רעננה 5. תאריך הלידה: יום כיפור או 9.10 6. כינוי חיבה: דייניש, דניה, דניתוש, דייני ודין 7. יש חבר/ה ?? הרבה! 8. רישיון נהיגה ? עוד מעט 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? פעם חלק, אבל אני בשלבים של להפוך אותו לקצת יותר מעניין 11. מה צבע העיניים שלך ? חום שחור כזה 12. מה צבע העור שלך ? חחחחחחחחח מה?! 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? אני אני 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? מה איתה? 18. מים ? ואיתם? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: וודקה 20. על האש ? רק ארגנטינאי 21. צמחוני/ת ? כבר שאלתם 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: דפנה והעוגיות!! 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מזמן, שנת אבל.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? סאצ' א פרפקט דיי 27. סנפלינג: סקסי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? מצונזר, היה כיף לא נורמאלי! 29. הצבע השולט בארון שלך: אדום 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אנג'לינה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? סוייר 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? ממממ נהגתי בלי רשיון 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? כבר לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? משתדלת שפחות 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? מממ לא יודעת 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שפתיים וגומות 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מכלום 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? שאני אדישה וחפיפנקית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שהם לא מקשיבים 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? אני אני 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן ולא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? מממ חח עזבו 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? 1:0 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? זיהוי שירים ויוני בלוך 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 5 59. וחזק פיזית ? 10 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כן 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) מלמעלה למטה. (עם כפית)

eliacats

New member
איזה מגניב לך! ../images/Emo13.gif

נולדת באותו יום כמוני.. זה עושה אותך מיוחדת :)

devilz

New member
עונה (שאלונים זה הקטע שלי ../images/Emo3.gif)

1. שם: ליז 2. גיל: 17 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: אשדוד 5. תאריך הלידה: 21.04.89 6. כינוי חיבה: ממ נניח שליז...(זה לא השם המלא שלי יו נואו...) 7. יש חבר/ה ?? לא.... ואני שמחה ככה... 8. רישיון נהיגה ? יאה 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק גלי מעצבן קיצר... 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? חול 13. יש לך אח/ות בצבא ? אין לי אח אחות... נקודה 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? אתאיסטית 15. אתה צמחוני/ת ? לא... 16. אתה טבעוני/ת ? ממש לא 17. קולה ? רק לא בבית 18. מים ? בהחלט.. שליטע! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:מממ... לאדעת... 20. על האש ? שיפודים... 21. צמחוני/ת ? ממ עניתי על זה כבר ררג 22. חתולים או כלבים ? קשה מידי 23. יש לך בע"ח ? ג'וקים וסבתא.. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: יש הרבה 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? חח מזמן 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אין לי מושג (מוזיקה מהטיוי
27. סנפלינג: אכן כן! נחל תמר! טיול שנתי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? ממ לא דעת לא בקטע של דברים מטורפים 29. הצבע השולט בארון שלך: תכלת ושחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? מה לא ברור אני! (נרקסיזם זהנ שליטע!) 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ממ לא דעת 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? מישל רודריגז... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כנראה בנהיגה.... (אני אסון על הכביש...) 34. גנבת פעם ? ממממממ יאה
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מממ... כה לא הרבה.... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הכל... 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? מממ.... החזה? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מה זה פה מיונים למודיעין? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?תלותית בכיינית מנתקת קשרים ועוד.. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? התנשאות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? יאה 44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? בערך 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא בכוונה ולא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא! 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? ממ.. כדור ואז עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד עד שעובר... 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן... עכשיו אני מבינה שהרגשות שלי לא היו שווים את זה...boys suck 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לצערי.. 53. בגדו בך? לא שידוע לי 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? ייתכן 55. מה היו התוצאות ? לא דעת 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת? ממ... אני מידי פעם זורקת הודעה בהרבה פורומים.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 5 59. וחזק פיזית ? 1 (פדלעה מה לעשות..) 60. וחזק נפשית ? 3 (אהמ... כה... משו כזה..) 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? חשבתי שכן.. אבל אני מניחה שלא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?חחח מן הסתם 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? דיקטטורים צריך להחליף! טימי לראשות העירייה 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המלקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לוקחת כפית... לוקחת קצת קצפת מללקת לאט לאט... לוקחת עוד קצת וחוזר חלילה..ץ

יאי יום חופש!

1. שם: ליז (אחת מני רבים פה בפורום) 2. גיל: 17 וחצי 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ:ר"ג 5. תאריך הלידה: 7.2.89 6. כינוי חיבה: אממ ליז? 7. יש חבר/ה ?? כן 8. רישיון נהיגה ? כן 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): יש גם וגם, פירסינג בלשון ושני קעקועים 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? כחול 12. מה צבע העור שלך ? לבן עד כדי בחילה 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? לא משהו 18. מים ? יותר טוב 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בירה 20. על האש ? בהחלט 21. צמחוני/ת ? לא כבר הייתה כזאת שאלה? 22. חתולים או כלבים ? חתולים 23. יש לך בע"ח ? כן, חתול 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אמממ we are scientists 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? באוגוסט 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אין שיר ברקע 27. סנפלינג: יאללה 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: אדום שחור וסגול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אנג'לינה ג'ולי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אומה ת'ורמן 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? כן, קופסא ליום 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כן, מדי פעם 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? פחות או יותר 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הייתי שמחה להוריד כמה קילו 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אני נורא קיצונית במצבי רוח 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? יאפ 44. נישקת בחורה ? יאפ 45. נישקת בחור ? יאפ 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן וכן 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? כן 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? אם גן, אז אין לי מושג 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? שמישהו ידע משהו שהוא לא אמור לדעת? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אופנה אלטרנטיבית 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ?7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? חח כן 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אין לי מושג אפילו מי ראש העיר שלי 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לא אוכלת מילקי יאק!

ranch22

New member
עונה...

1. שם:רינת 2. גיל:17.4 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:מרכז 5. תאריך הלידה:15.05.89, י' אייר. 6. כינוי חיבה:ראנץ',ראנצ'יס,ranch,ראנצ'וק,רין וכל הנלווה לזה. 7. יש חבר/ה ??לא בדיוק. 8. רישיון נהיגה ?עדיין לא... 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?חלק 11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק 12. מה צבע העור שלך ?לבן? 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת?דתיה בהחלטה. 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?משקה אלכוהולי 18. מים ?נחמד 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:קולה? 20. על האש ?פרגיות 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?כלבים! 23. יש לך בע"ח ?סנוקס![סנואו] 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:ביטלס[?] 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?בקיץ 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?bon jovi-always 27. סנפלינג: פעם... 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?הרבה...היה טוב וטוב שהיה 29. הצבע השולט בארון שלך:כחול נדמה לי 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?לא יודעת 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?מייקלו ונחנח :) 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ברבר 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?כמעט
34. גנבת פעם ?לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?בערך 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?עיניים,שיער. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מפני הפחד עצמו. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?עקשנית[?] 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?אי אמינות. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?לא בדיוק..
46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?אולי לא בכוונה,בכל מקרה לא נהינתי. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?שניהם 51. שברו לך פעם את הלב ?כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כן 53. בגדו בך?לא חבר 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?נראה לי שפעם אחת. 55. מה היו התוצאות ?לא יודעים על זה. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אוהד חיטמן,עברי לידר,החיים זה לא הכל,תמימים. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?9 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ?6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?דמיוני
63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אוכלת קצת מהקצפת ןאז מערבבת ואוכלת את השאר.

eliacats

New member
2 שאלות ../images/Emo13.gif

1. מה זאת אומרת : "יש חבר/ה ??לא בדיוק. " :) 2. כשאת אומרת מרכז.. את מתכוונת סביבת ירושלים ? :)

ranch22

New member
2 תשובות ושאלה אחת...

1. ז"א שלא.:) 2. אני מתכוונת אזור ת"א עד ירושלים... :) שאלה: קוראים לך אליה?

eliacats

New member
תשובה 1 ועוד שאלה

1. כן קוראים לי אליה:) ( אפשר לראות את זה בפרטים האישים:) ) 2. יש הרבה בין תל אביב לירושלים.. מה פשר המסתוריות?

ranch22

New member
הערה 1 ושאלה 1..

1. יש לך שם יפה 2. כי...אני לא רוצה שכל העולם ידע...זה לא לכאן...אנונימיות...

eliacats

New member
אז במקרה כזה..

1. תודה
2. אני מניח שאם תגלי לי אז תצטרחי להרוג אותי.. אז נוותר :)

ranch22

New member
ואולי...

1. אין בעד מה
2. לא אצטרך להרוג אותך..בכלל לא..פשוט...לא לפורום. וסליחה שזה כך.

תשובות

1.שם אושרי 2. בן 19 3.זכר 4. רמת גן (לומד מחוץ לעיר) 5.תאריך לידה 23 ביולי 1987 (כנראה אני הכי מבוגר בפורום) 8.לא 9.מעולם לא היה ולעולם לא יהיה אני נגד זה 11.ירוקות 14.חילוני 15.כן 16.לא 17.לא שותה זה לא בריא 18.כן 20.לא 23.כן 24.טיפקס והדג נחש 28.הייתה תקופה שהשנאה שלי כלפי מכבי ת''א העבירה אותי מדעתי שלא הייתי נוגע בחפצים צהובים 29.כחול כמו מכבי פ''ת 33.כן 35.לא מעשן ומתנגד לסיגריות 36.חס וחלילה 37.מי שלא מרוצה לא מאמין בעצמו 57.טיפקס,תל אביב 58. תשע 59.תשע 60.תשע 64.אני שונא את ראש העיר צבי בר הרס את רמת גן

dodib1

New member
שלי

1. שם:דודי 2. גיל:17 3. זכר/נקבה:זכר 4. מיקום בארץ:מרכז 5. תאריך הלידה:18/09/89 יט אלול 6. כינוי חיבה:- 7. יש חבר/ה ??- 8. רישיון נהיגה ?בקרוב מאוד 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא ולא יהיה 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי חח אבל קצר 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ? שזוף 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא היו 2 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?דתי 15. אתה צמחוני/ת ?לאא 16. אתה טבעוני/ת ?לאאא 17. קולה ?מגעיל אבל מושך 18. מים ?הכי טוב 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:יש 20. על האש ?חובהה 21. צמחוני/ת ?לאא 22. חתולים או כלבים ?שניהם לא 23. יש לך בע"ח ?לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אין 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?חופש 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?אהבה תנצח של אתניקס חח שיר ישן 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך:לבן!כחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?בר רפאלי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא שאני זוכר 34. גנבת פעם ?לאא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? מתנגד 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?שצריך שותה 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כה 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?עינים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?שיער 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מה' 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עקשן 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים צביעותתת 43. 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?בעע לא 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כה אבל לא ידעתי מזה רק אחרי שאמרו לי ידעתי 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?כה 52. שברת למישהו פעם את הלב ?כה 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?כה 55. מה היו התוצאות ?לא היו 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?כולם צבועים אולי 1 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? מכבי ת"א מעט מאוד בני עקיבא 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?לפי מה שאומרים 8-9 59. וחזק פיזית ? תנסו תדעו 60. וחזק נפשית ?אל תנסו חח 6- 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?ספק 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? מאודדדדדדד 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) רק תקצפת מאז שאמרו שעושים את זה מעצמות של פיל וסוסים אני אוכל תשחור ורק מדמין את זה וישר זורק

למעלה