שאלון נחמד

odeleya

New member
עונה...../images/Emo75.gif

1. שם: אודליה 2. גיל:17.5 3. זכר/נקבה:נקבה.. 4. מיקום בארץ:חיפה 5. תאריך הלידה:כ"ב אדר ב' 6. כינוי חיבה:
7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?עוד לא
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): נזם?... 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מתולתל שחור 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?חח צבע עור.. לא כהה במיוחד.. 13. יש לך אח/ות בצבא ?אח "בצבא" 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתית/דתייה 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ? רק בפולין זה היה טעים 18. מים ? רק מי עדן או עין גדי 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: יין אדום 20. על האש ?כן 21. צמחוני/ת ?כבר הייתה שאלה כזאת 22. חתולים או כלבים ?פיככססס 23. יש לך בע"ח ?לאא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:ממממ וואי יש כל מיני... 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?שלשום? 29. הצבע השולט בארון שלך:סגול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אנג'לינה ג'ולי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אח שלי?...לא יודעת.. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא שינוי דרסטי.. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?דיי.. איזה שטחי.. לא אומרת! 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? פיגועים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?הרבה...
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?חוסר רגישות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?לא... 44. נישקת בחורה ?כן
45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן כן כן
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! כן...נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? לא זה ולא זה... 51. שברו לך פעם את הלב ?כן... 52. שברת למישהו פעם את הלב ?נראה לי... 53. בגדו בך?יש מצב.. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? מן הסתם... 55. מה היו התוצאות ?לא זוכרת.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?5? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?10 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ?9 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי אהה בעצם בטבריה בבלוק...ואני לא יודעת מי ראש העיר.. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) בהתחלה קצת קצפת לבד ואז אני לוקחת כפית מהלמטה של הקופסא ואז יש לי גם שחור וגם ולבן.. ואז קצת שחור לבד ואז הכל ביחד..

s h i r s 1

New member
אני :)

1. שם: שיר :) 2. גיל: 18 חודש הבא. 3. זכר/נקבה: נקבה. 4. מיקום בארץ: קיבוץ ליד חדרה. 5. תאריך הלידה: 28-10-88 6. כינוי חיבה: שירוש, שירי, שירקה, שירקוש. 7. יש חבר/ה ?? נוף.. 8. רישיון נהיגה ? יאפ [: 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין ואין.. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל. 11. מה צבע העיניים שלך ? חום כהה. 12. מה צבע העור שלך ? משוזף כזה מהקיץ.. 13. יש לך אח/ות בצבא ? נוף..אחרי.. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית. 15. אתה צמחוני/ת ? נוף. 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? משתדלת שלא. 18. מים ? יאפ.. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: הכל..:) 20. על האש ? בכייף.. 21. צמחוני/ת ? נוף..כבר נשאל! 22. חתולים או כלבים ? גם וגם.. 23. יש לך בע"ח ? יאפ..כלבה.. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: לא מסויימים. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? חודש.. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? לא מתנגן חח 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא זוככררת.. 29. הצבע השולט בארון שלך: אדום. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? מממ לא נראה לי.. 34. גנבת פעם ? נוף.. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? נוף.. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? פעם ב... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? נראה לי שכה.. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? כל מיני... 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? וואלה לא יודעת, אבל בטוח יש. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? קנאית, רגישה, חוסר טקט. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שחצנות, שקרים. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? יאפ. 44. נישקת בחורה ? לא.. 45. נישקת בחור ? יאפ.. 46. אתה סטרייט/ית ? יאפ... 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? פעם...לאב בכוונה. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לאא... 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לפעמים.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא :) 51. שברו לך פעם את הלב ? כן.. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? יכול להיות.. 53. בגדו בך? לא.. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא.. 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?3..2... 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? ואוו, קשה לדרג את זה... 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כה... 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא אוהבת,אבל יש משהו.. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי.

Bleed for Me

New member
עונה

1. שם:דניאל 2. גיל:17 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:ר"ג 5. תאריך הלידה:4.5.89 6. כינוי חיבה:דני 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?בקרוב 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):קעקוע בתכנון,יש הליקס ונזם 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק 12. מה צבע העור שלך ?לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ?יצא לחפש"ש אתמול
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?כן 18. מים ?כשצריך 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:סמירנוף 20. על האש ?כןןן 21. צמחוני/ת ?לאאא 22. חתולים או כלבים ?לא ולא 23. יש לך בע"ח ?לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:ארקטיק מאנקיז,מקפליי,גרין דיי,MCR ועוד 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?שנה שעברה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?כלום 27. סנפלינג: לפני שנתיים 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?שום דבר חח 29. הצבע השולט בארון שלך:אדום ושחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?לא יודעת עניין של טעם.. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?כנל 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא יודעת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא יודעת 34. גנבת פעם ?כן אבל בקטנה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?כן..במידה 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?לא דעת 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? להישארנ לבד 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?ישירה מידי 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?כן ולא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?ילדה עצמאית
51. שברו לך פעם את הלב ?לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ?נראה לי 53. בגדו בך?לא שאני יודעת 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ?הצלנו חיים 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אין לי כח לפרט 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?7 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ?9 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?לא חושבת שהייתי קוראת לזה אהבה 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?כן חחחחח 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)נהנת מהקצפת,מהשאר קצת פחות חג שמח שמיניסטים!!!

lazimi

New member
איזה ילדים טובים אתם ../images/Emo13.gif

קראתי את הרוב ואתם ממש טובים אף פעם לא עברתם על החוק? אתם רציניים? כל הכיף זה הסכנה שאתם עוברים על החוק ממליץ לכם לנסות אני לא מדבר על רצח אבל לעבור קצת זה לא כל כך נורא(כל עוד לא תפסים אותך)

L a S

New member
../images/Emo5.gifתעשה טובה ושתוק.

לעבור על החוק זה לא משהו שאתה צריך להתפאר בו.

lazimi

New member
חחחחחח לסרי לסרי

לא אמרתי שנאי מיתפאר בו אבל עד שלא תעשה את זה אתה לא תבין שזה כיף אני אוהב סכנות זו הבעיה

L a S

New member
ואתה עדיין עם בעיית מיניות

גם היא נקבה, עם וגינה.

H i L a L u S

New member
:)))

1. שם:הילה 2. גיל:17 וחצי 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:אשדוד 5. תאריך הלידה:17.3.89 6. כינוי חיבה:לילוש 7. יש חבר/ה ??
8. רישיון נהיגה?
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?לפעמים חלק לפעמים גלי
11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?חום בהיר:] 13. יש לך אח/ות בצבא ?
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתית 15. אתה צמחוני/ת ?
16. אתה טבעוני/ת ?
17. קולה ?
18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת:ייגר דבש
20. על האש ?
21. צמחוני/ת ?ראה תשובה לשאלה מספר 15
22. חתולים או כלבים ?מיאווווווו
חתולה <אבל אין התנגדות לכלבים> 23. יש לך בע"ח ?אוגרים,דגים ושלוש אחים
24. זמר שאת/ה אוהב/ת: אביב גפן:) 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?מממ בחופש הגדול 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?שום שיר :/ 27. סנפלינג: מתה לעשות 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?לנהוג ללא רישיון חחחחחחח היה כיףP: 29. הצבע השולט בארון שלך:שחור וכחול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אנג'לינה גו'לייייי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?גיא אריאלי
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? השחקנית ששיחקה בסרט "היומן" וב"לדפוק חתונה" 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?ראה תשובה 28 34. גנבת פעם ?לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?ללאלאלא
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?
בקטנה לא משהו רציני 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?בכללי כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?ניתוחים נראים לי כואבים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?חיוך:) 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? לא מבקשת סליחה אפילו שאני צריכה לבקש :| 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן
44. נישקת בחורה ?
45. נישקת בחור ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?
נוותר על השאלה 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?גם על זו 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?לוקחת כדורים 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?של שניהם:) 51. שברו לך פעם את הלב ?
52. שברת למישהו פעם את הלב ?
53. בגדו בך?
54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?
55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?7 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ?6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא[: 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן הוא חמדמד 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?בית קומות עוברים לבית פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) שונאת מילקי.

הידד

1. שם: ג'ניפר. 2. גיל: 17. 3. זכר/נקבה: נקבה. 4. מיקום בארץ: ירושלים. 5. תאריך הלידה: 6.2.1989. 6. כינוי חיבה: ג'ן, ג'ני, וכל עיוות אחר. 7. יש חבר/ה? לא. 8. רישיון נהיגה? לא. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי? גלי? 11. מה צבע העיניים שלך? ירוק. 12. מה צבע העור שלך? בהיר? 13. יש לך אח/ות בצבא? לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתית. 15. אתה צמחוני/ת ? כן. 16. אתה טבעוני/ת ? כן. 17. קולה ? לא. 18. מים ? כן. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא ממש. 20. על האש ? לא ממש. 21. צמחוני/ת ? לא שאלנו? 22. חתולים או כלבים ? חתולים. 23. יש לך בע"ח ? לא. 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: מוניקה סקס. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 1.9. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אוטו זבל. 27. סנפלינג: לא. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודעת... 29. הצבע השולט בארון שלך: אין אחד. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? סביר להניח. חציה בלי מעברי חציה וכאלה. 34. גנבת פעם ? ניסיתי לקחת סוכריה אבל לא הלך לי. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? ממש לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לעיתים רחוקות. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? מסובך. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? לא יודעת. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?כן. 44. נישקת בחורה ?כן. 45. נישקת בחור ?כן. 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן, ולא. כלומר, חלק מהפעמים כן, אבל אז זה היה בצחוק. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? ראש? מחכה שיעבור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? לא. 51. שברו לך פעם את הלב ? לא ממש. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא נראה לי. 53. בגדו בך? לא... 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא יודעת. 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? כמה. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? הרבה. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?לא יודעת. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?זאת מילה חזקה מדי. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בניין. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לא אוכלת מילקי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

eliacats

New member
בואי נראה..

את עכשיו שמיניסטית.. זאת אומרת ששנה שעברה היית שביעיסטית.. לא זכור לי שהכרתי מישהי שקראו לה ג'ניפר..(בכל זאת לא כזה שם רגיל:) ) יכול להיות שאני מכיר אותך בפנים ככה.. אני שכבה מעליך( לשעבר:) )

הו,

עכשיו ראיתי ששואלים אם אני מרוצה מראש העיר שלי וכתבתי כן
. כשקראתי את השאלה לא ראיתי את המילה ראש. לא, אני לא מרוצה ממנו.

AmItUsH15

New member
אני עונה=]

1. שם:עמית 2. גיל: אוטוטו בת 18 3. זכר/נקבה:נקבה 4. מיקום בארץ:יבנה 5. תאריך הלידה:19.10.1988 6. כינוי חיבה:עמיתוש 7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?גם לא[הורים..] 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):אין 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?גלי 11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק 12. מה צבע העור שלך ?לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא[בכורה] 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ?חילונית 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ?יאפ 18. מים ?אממ בסדר 19. אלכוהול שאני אוהב/ת:רק קוקטיילים 20. על האש ?טעים ביותר 21. צמחוני/ת ?לא 22. חתולים או כלבים ?כלבים 23. יש לך בע"ח ?לא[הייתי מאוד רוצה כלב אבל ההורים לא מרשים] 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:לא משהו מסוים 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?פייי..מזמן 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ?temptation-arash 27. סנפלינג: אולי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ?אני לא עושה דברים מטורפים..נו טוב..בטח הרכבת הרים המפחידה הזו בסופרלנד 29. הצבע השולט בארון שלך:יש לי הכל,אבל אני אוהבת מאוד ורוד אז יש הרבה פריטים ורודים..כעקרון יש לי הרבה מכמה צבעים מסוימים. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?בר רפאלי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אני כבר לא זוכרת את השם שלו..אבל הוא משחק בסרט החתונה של חבר שלי,ובעוד סרט יחסית חדש.. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? - 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ?לא נראה לי 34. גנבת פעם ?כן..כשהייתי בגן או משו 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ?לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ?לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ?מממ..לא ממש..דרוש שיפור 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ?גוף בעיקר 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?את האף שלי 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? למות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?קשה לי להפתח לאנשים 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?אנשים רעים שיורדים על אחרים וכאלה שאוהבים לעבוד על כולם וחושבים שהם הכי מצחיקים בעולם..כשבעצם הם מזה לא. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?לא 44. נישקת בחורה ?לא 45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?אכן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ?אממ לא נראה לי 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ?כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אמא 51. שברו לך פעם את הלב ?בטח 52. שברת למישהו פעם את הלב ?לא נראה לי 53. בגדו בך?לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ?כעס ורגשות אשם 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? צופים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?6 59. וחזק פיזית ? 4 60. וחזק נפשית ?4 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ?לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?בערך 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?כן 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?כן 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) בדר"כ קודם את הקצפת ואח"כ את החום וכשמתחשק אני מערבבת אותם קצת ואוכלת..

Mozes ST

New member
:)

1. שם: אבי 2. גיל: עוד מעט 17 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: גוש דן 5. תאריך הלידה: 01.12.89 6. כינוי חיבה: בלבוק 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ? כחול 12. מה צבע העור שלך ? אשכנזי-לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ?לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? בין חילוני לאתאיסט 15. אתה צמחוני/ת ? חס וחלילה 16. אתה טבעוני/ת ?חס וחליל חלילה 17. קולה ? בטח 18. מים ? אפשרי 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: וויסקי 20. על האש ? בטח! 21. צמחוני/ת ? - 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? כן, כלב 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: או.. כרגע אני שומע הרבה אוף ספרינג, אבל יש הרבה... 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? בקוקה קולה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? כלום 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודע... 29. הצבע השולט בארון שלך: אני חושב ששחור, אבל שזה לא יישמע כאילו אני איזה בלאקר 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? קרציות....... 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? עברי לידר! נכון שהוא סקסי?? בעע... 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ההוא מהרצועה, הקטן הזה נו.. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא זוכר. אם כן אז לא משהו רציני.. 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? כן, כשאני עם החבר'ה ואין נרגילה 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא.. רק פעם ב... 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הייתי מרזה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? כשהשיער ארוך 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? שמישהו שקרוב אליי ימות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אני לפעמים מעצבן... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? לא =/ 45. נישקת בחור ? לאא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ?לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? בד"כ כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של אפחד!! (שניה אמא אני כבר בא...) 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? זה קרה הרבה פעמים... חח 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כלי נגינה ונגנים, רוק, בני עקיבא (כולם לשעבר) 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 4 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ? 3 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ?לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? חח כן... 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) רגיל. בלי להסתבך. (זתומרת מה שבא ברוך הבא.)

למעלה