עונה...../images/Emo75.gif
1. שם: אודליה 2. גיל:17.5 3. זכר/נקבה:נקבה.. 4. מיקום בארץ:חיפה 5. תאריך הלידה:כ"ב אדר ב' 6. כינוי חיבה:
7. יש חבר/ה ??לא 8. רישיון נהיגה ?עוד לא
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): נזם?... 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ?מתולתל שחור 11. מה צבע העיניים שלך ?חום 12. מה צבע העור שלך ?חח צבע עור.. לא כהה במיוחד.. 13. יש לך אח/ות בצבא ?אח "בצבא" 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתית/דתייה 15. אתה צמחוני/ת ?לא 16. אתה טבעוני/ת ?לא 17. קולה ? רק בפולין זה היה טעים 18. מים ? רק מי עדן או עין גדי 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: יין אדום 20. על האש ?כן 21. צמחוני/ת ?כבר הייתה שאלה כזאת 22. חתולים או כלבים ?פיככססס 23. יש לך בע"ח ?לאא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת:ממממ וואי יש כל מיני... 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?שלשום? 29. הצבע השולט בארון שלך:סגול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ?אנג'לינה ג'ולי 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ?אח שלי?...לא יודעת.. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא שינוי דרסטי.. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ?דיי.. איזה שטחי.. לא אומרת! 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? פיגועים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ?הרבה...
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ?חוסר רגישות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?לא... 44. נישקת בחורה ?כן
45. נישקת בחור ?כן 46. אתה סטרייט/ית ?כן כן כן
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! כן...נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? לא זה ולא זה... 51. שברו לך פעם את הלב ?כן... 52. שברת למישהו פעם את הלב ?נראה לי... 53. בגדו בך?יש מצב.. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? מן הסתם... 55. מה היו התוצאות ?לא זוכרת.. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ?5? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ?10 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ?9 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ?לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?פרטי אהה בעצם בטבריה בבלוק...ואני לא יודעת מי ראש העיר.. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) בהתחלה קצת קצפת לבד ואז אני לוקחת כפית מהלמטה של הקופסא ואז יש לי גם שחור וגם ולבן.. ואז קצת שחור לבד ואז הכל ביחד..