שאלון נחמד

../images/Emo42.gif

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה?
תלוי למה איזה גזע אתם הכי אוהבים?
קווטר יש לך סוס/ה?
סוס האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם?
אכן מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך?
לא שונאת אבל הוא אוכל הכל..כולל כובעים איך נראה הציוד שלכם?
לא יודעת..איך הוא אמור להראות? אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד?
חלק כפול (כמו ראשיות ומגינים) וחלק לא (אוכף..) כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?
1

Ride Or Die

New member
עונהההה

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה?סוס סוסות עובדות לפי מצברוח.. איזה גזע אתם הכי אוהבים?הנובר הולנדי וכל מה שגדול ומתאים לקפיצות יש לך סוס/ה?כן האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם?כן מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך?זה שהוא מוציא את הראשיה זה מביא לי את הסעיף איך נראה הציוד שלכם?עכשיו הוא עוד ניראה טובכי הוא חדש... אבל אני לא מטפל בו... אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד?אם היה לי ממן יותר טוב מההורים שלי אז הייתי קונה כפול... אבל יש דברים שחובה כפול... כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?אחד לקפיצות וגם זה אחרי שיחות רבות עם ההורים..

עונה :)

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? האמת שזה לא משנה לי.. אבל אם כבר אז סוסה איזה גזע אתם הכי אוהבים? הולנדי יש לך סוס/ה? סוס וסוסה. האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם? חחח לא מה הדבר שאת/ה הכי שונא בסוס שלך? את הגילאים של שניהם. איך נראה הציוד שלכם? לא משו בכלל אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד? אממ יש לי ציוד לווסטרן ויש לי ציוד לאינגליש. כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)? יש לי אוכף אינגליש, אוכף ווסטרן ואוכף אנגלי במצב רעעע

KRUEGER

New member
גם עונה!

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? לא כל כך משנה לי... איזה גזע אתם הכי אוהבים? ערביים ופיינטים...אבל אני מתה לרכב על שייר!!! יש לך סוס/ה? לא :(( האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם? מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך? מה הדבר שאת/ה הכי שונא? איך נראה הציוד שלכם? אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד? כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)? אם היה לי סוס הייתי קונה אוכף אחד לרכיבה מערבית...

עונה

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? כלכך כלכך לא משנה איזה גזע אתם הכי אוהבים? אני הכי אוהבת ערבים טהורי גזעע.... יפיופים
יש לך סוס/ה?בעעע לא האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם? אין לי אבל אם אני אתייחס לאפורי אז לא... מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך? כלוםםםםם! אמנם הוא מאיים כל שניה וחצי וגם מתפרץ בטיולים אבל אני פשוט מאוהבת בסוס הזה אני אני שוכחת את כל הדברים האלה ונזכרת בדברים הטובים של הסוס היפיוף הזההה מה הדבר שאת/ה הכי שונא? אני הכי שונאת האמממ ליפול מהסוס? איך נראה הציוד שלכם? האממ לא בדיוק שלי אבל... אוכף ווסטרן ומושכות מסובבות מעור אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד?נמנמ כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?נמנמ

daniel1235

New member
i'm

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? סוסה בגללל שהיא יכולה להביא צאצאים לעולם איזה גזע אתם הכי אוהבים?אמממ אמממ אמממ נראה לי גזעים ספורט עם גזעי כרכרות גדולות יש לך סוס/ה?כא האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם?חחחחח לא היא רק כרכרות מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך?את האופי ושלפעמים היא עושה מה שבראש שלה מה הדבר שאת/ה הכי שונא?אותך? איך נראה הציוד שלכם?מצויין אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד?אני רק קונה סוכריות כפול כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?יש לי אוכף אינגליש אוכף ווסטרן ובתקווה לאסוף עוד כמה

עונה...

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? לדעתי סוס מפני שלסוסות יש את השיגעון שלהן כשהן דורשות...חלק מהסוסות לא כולן.... איזה גזע אתם הכי אוהבים? טורוברייד.. יש לך סוס/ה? כן, פנחס המוווווושלם.. האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם? כן....!!! מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך? הוא קצת לחוץ כזה... מה הדבר שאת/ה הכי שונאת? שמשקרים לי ומדברים עליי מאחורי הגב.. איך נראה הציוד שלכם? סדר אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד? אני בנתיים עם אותו אחד כל הזמן.. כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)? יש לי אוכף אחד..(קפיצות) BR ספיישל...

snow snow

New member
מי מליינית שלייי? חחחחחח בא לי כבר

סוכותתת כל כךך מכחהה לחופשש הזההה יהיה הכי כייף בארץץץץ

DiMi DiMa

New member
../images/Emo181.gif

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה?------>אני חושבת שסוס יותר נחמד...=] איזה גזע אתם הכי אוהבים?------>הולנדי מעופף...חחחחחח יש לך סוס/ה?----->ב-ט-ח יש לי את דימי ה- |מלך| האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם?------>בטח!!! מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך?------->שום דבר הוא מושלם!! מה הדבר שאת/ה הכי שונא?------>ילדה אחת מהאורווה שלי שיש לה אוזנייים מוזרות...חח המבין יבין=] איך נראה הציוד שלכם?------->חרא...חחחח הכל הודי אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד?-------->אני עם אותו אוכף רק יש לי שמיכת תחרויות וראשיית תחרויות...וגם מגיני תחרויות
כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?----->אוכף 1...גם לדרסאג' וגם לקפיצות....

HaDaSoOsA

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? סוס... מסורס.. חחח הם בד"כ יותר נחמדים... וגם סתם לוידעת אני מעדיפה.. איזה גזע אתם הכי אוהבים? קווטר אופקורס *תחתשקסיוענקקק
* יש לך סוס/ה? לא
האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם? הסוסה שאני רוכבת עליה, ולא... מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך? שלפעמים מה הדבר שאת/ה הכי שונא? שלפעמים יש לה קטעים שהיא ביצ'ית והיא זורקת תראש ומאיימת... אבל חוצמזה היא ממש חמודה
איך נראה הציוד שלכם?אין לי אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד? אין לי בכלל, למה כפול? כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?א-י-ן לי! חוצמזה למה שלא יהיה לי אוכף ווסטרן?

למעלה