שאלון נחמד

Tamir The King

New member
שאלון נחמד../images/Emo175.gif

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? איזה גזע אתם הכי אוהבים? יש לך סוס/ה? האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם? מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך? מה הדבר שאת/ה הכי שונא? איך נראה הציוד שלכם? אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד? כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?

ה צ י ף

New member
עונה למרות שאין לי סוס

מה עדיף סוס או סוסה? ולמה? תשמי תלוי מה את רוצה עם את רוצה סייחים אז כמובן סוסה אבל עם את רוצה גם סוס וגם להרוויך קצת כסף תיקני סוס טהור מקו דם טוב ואל תסרסי אותו ותרביעי איתו איזה גזע אתם הכי אוהבים ולמה? אני הכי אוהב סוסים ערבים ופיינטים ופריסאנים חח ערבים כי הם אצילים יפים חמים בידיוק התכונות שאני רוצה שיהיו בסוס שלי פיינטים כי הצבע מושך אותי חח וגם הם חמודים ופריסאנים כי הם מדהימיםםם מה הדבר שאתה הכי שונא בסוס שלך?אין לי סוס אבל הסוס שאני רוכב אליו הרבה כמעת כל טיול הוא מעקם את הצוואר שלו הצידה כזה לא יודע אך להסביר.. מה הדבר שאתה הכי שונא?לקבל סוס עצלן ואני לא יכול לענות על השאלות הבאות..

Tamir The King

New member
זה לא עצות בישבילי!!

זה סתם חידון בשביל הכיף! ואני לא בת אני בן!

ה צ י ף

New member
אהה אז אני עונה על השאלה הזאת שוב

מה אתה מעדיף סוס או סוסה הסוס הראשון שאנ ייקנה אני מקווה שיהיה סוסה אחרי כמה שנים טובות שאני רואה שאני מיסתדר טוב עם זה אז אני יקנה זכר לא מסורס

../images/Emo135.gifעונה...........

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? אני מעדיפה סוסה כי סתם זה מה שאני חושבת שאני רוצה.. אבל גם אם היו מציעים לי סוס יכול להיות שהייתי בוחרת בסוס ולא בסוסה.. איזה גזע אתם הכי אוהבים? את כל הגזעים... מבחינת רכיבה?? מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך?אין סוס ]= מה הדבר שאת/ה הכי שונא?מבחינת מה?? איך נראה הציוד שלכם?אין סוס ]= וגם אם היה אז הציוד היה נראה טוב הוא חייבת להיראות טוב
אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד? אם היה לי סוס הייתי קונה ציוד כפול בחלק מהדברים.. כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)? אם היה לי סוס הייתי קונה לו 2 אוכפים לקפיצות אני לא רוכבת דראסג'
זההווו.......................

Tamir The King

New member
תיקון מהיר על השאלון!!

על תענו על השאלה: מה הדבר שאת/ה הכי שונא?

mindeffect

New member
../images/Emo11.gifעדיין משעמם!

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה?
מה זה חשוב..העיקר האופי..
איזה גזע אתם הכי אוהבים?
שייר
..אבל גם טורברייד וקווטרים
יש לך סוס/ה?
יאפ
האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם?
כה..
מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך?
גרדת בזנב
אבל..גם זה עובר
מה הדבר שאת/ה הכי שונא?
בכלל?..לא'דעת
איך נראה הציוד שלכם?
אין לי עדיין ציוד לסוסה..יום ראשון..אבל לגלעד יש..חח..
אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד?
--- כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?
יש אוכפי בצפר..אז לוקחים או את הדרסג' או את הקפיצות!

עוד הפעם?

תראה/י,אנשים משקיעים בשאלונים האלה ולא נהנים לשמוע שזה משעמם אם משעמם לך אז פשוט תדלג ואם הכל משעמם לך אז כנראה שאת/ה לא בפורום הנכון..כי השאלונים האלה זה שאלונים על סוסים וזה פחות או יותר מה שיש לשאולבכללי ולא על נושא מסוים. ואם בא לך תפתח/י שאלונים משלך שיהיו מעניינים.. ואל תגיד/י שדברתי לא יפה

......

קודם כל זאת בת..... וכמו בשאלון הקודם....היא לא התכוונה לשאלון..... היא אמרה שמשעמם לה..... הבנת???

snow snow

New member
צוקדתתת זאת אני שכתבתיי בפעם

שעברהה וטעיתיי סוריייי

snow snow

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif זה בהחלטט לא היה במקוםם

הערות שלייי פףףף

horses23

New member
תשובות לשאלון../images/Emo175.gif

מה עדיף, סוס או סוסה? סוסה! איזה גזע אתם הכי אוהבים?סוס ערבי טהור
יש לך סוס\ה?כן, יש לי 2 סוסות, סוזן וווגה
האם הסוס\ה שלכם בגזע האהוב עליכם?אפשר לומר אני גם אוהבת טורברייד שהוא מקום שני אצלי, אבל אני אוהב יותר סוסים ערביים טהורים, מי יודע אולי ה' אוהב אותי ויתן לי אחד כזה חח.... מה הדבר שאתה הכי שונה בסוס שלך?את זה שכשיושנים באורווה הם חייבים להעיר בלקיקות!! איזה מאמייייי!!! איך נראה הציוד שלכם?לא הבנתי את השאלה!! אתם קונים ציוד כפול או נשארים אם אותו אחד?תמיד יש לי ספר חח... כמה אוכפים יש לכם?3 לאיזה שימוש?קפיצות ו2 אוכפי ווסטרן!

נההה../images/Emo3.gif

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? לא עקרוני אבל אני מעדיפה סוס מסורס
פחות כאבי ראש, מספיק שאני במחזור אני לא צריכה שהסוסה שלי תדרוש
איזה גזע אתם הכי אוהבים?הולנדים למיניהם, פרנץ' ברידים וטורבריידים
יש לך סוס/ה?כה
האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם?אכן
מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך?אני לא שונאת בו כלום, אני לא מחבבת את הפחד שלו מהצינור אבל אין מה לעשות עובדים על זה
מה הדבר שאת/ה הכי שונא? שאלות לא קשורות. איך נראה הציוד שלכם?נקי, רובו חדש וחתיכי!טחחח מה כבר אפשר להגיד עליו
אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד?הא? אני קונה מה שצריך וכמה שצריך, נגיד הממ..יש לי כמה שמיכות אבל אין לי שתי ראשיות עבודה - קפיש?! כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?יש לי אוכף אחד - אוכף קפיצות, אם אני רוצה אוכף דרסז' [כמו בשבוע שעבר
] אז אני לוקחת מהאוכפי בצפר את האוכף של זינה כי הוא יותר נוח בדרסז'

Tamir The King

New member
כתבתי כבר וכמעט אף אחד לא התייחס!!

השאלה: מה אתה הכי שונא, היא בטעות אני יודע שהיא לא קשורה אבל זה בטעות !! אז אל תענו על זה בבקשה..

../images/Emo13.gif

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? אמממ לא אכפת לי.... העיקר שיהיה/שתיהיה טוב/ה וחמוד/ה
איזה גזע אתם הכי אוהבים? הולנדים
יש לך סוס/ה? לא
האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם?-------- מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך?------------ איך נראה הציוד שלכם?-------- אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד?--------- כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)?--------

../images/Emo176.gifטוב נו אם השאלון נחמד.....

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? מממ לדעתי סוסה כי ברוב המקרים הסוסים מסורסים ואת הסוסות אפשר להרביע בגיל מאוחר יותר איזה גזע אתם הכי אוהבים? לא מבינה בגזעים.. מממ גרמנים או הולנדים...? יש לך סוס/ה? כה האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם? חחח לא יודעתתת מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך? שומדברר הוא שלמות
מה הדבר שאת/ה הכי שונא? במה? איך נראה הציוד שלכם? מטופחח אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד? לפעמים ככה ולפעמים ככההה כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)? 2 קפיצות

ניצקוש

New member
אנייייי(=

מה עדיף, סוס או סוסה? ולמה? סוסה!! אבל רק שלא תעשה לי סיפורים עם דרישות.. איזה גזע אתם הכי אוהבים? ערבייי
וגם הנובר הולנדי אני יודעת.. יש לך סוס/ה? אפילו שניים
האם הסוס/ה שלכם הוא מהגזע האהוב עליכם? אחד מהם:) מה הדבר שאת/ה שונא בסוס שלך? מה הדבר שאת/ה הכי שונא? סולטן- את הרכיבה:| אני ממש לא נהנת לרכב עליו.. אנחנו לא מתחברים, רק עם אנחנו עם עוד קבוצה של סוסים אז יותר קל לנו. וסהר- את האופי שלו בתא הוא קצת מניוק וסנוב. איך נראה הציוד שלכם? יש לי כעיקרון ציוד של ווסטן, שני אוכפים, בוקרים ואוסטרלי.. ועד מתג רגיל שבור מתג מנוף ועוד כמה דברים.. אתם קונים ציוד כפול או שמעדיפים להשאר עם אותו אחד? יש לי כפול.. כי יש לי שני סוסים זה הכל כמה אוכפים יש לכם? לאיזה שימוש (דרסאג', קפיצות..)? עניתי על זה כבר. זהו:)

למעלה