שאלון נחמד

Negative one

New member
אוהבת מיוז? ממליץ מאד על החדש שלהם

קניתי אתמול,ומאז אני רק שומע אותו... דיסק טוב מאד. יותר טוב מאבסלושן שיחסית התאכזבתי ממנו. דיסק שהוא שני צעדים חיובים קדימה מבחינת הלהקה הזאת לדעתי.

הרגת אותי........

שם:יואב תאריך לידה:18 בנובמבר 88 גיל: 17 וחצי פלוס איזור: י-ם איסיקיו:אין מסנג'ר:אין בוקר או לילה?לילה מתוק או חריף?מתוק חורף או קיץ?קיץ ים או בריכה?ים קיבוץ או כפר?קיבוץ נרגילה או סיגרה?נרגילה וודקה או בירה?בירה יום או חושך?יום רק כדי לסתור את השאלה הראשונה בנגלה הזו מועדון או פאב?תלוי למה הופעות במועדון או הופעות בחוץ?כנ"ל יוני בלוך או אפרת גוש?יוני בלוך מטרופולין או משינה?משינה מוניקה סקס או איפה הילד?שאלה קשה הקספרים או בית הבובות?הקספרים, אי אפשר בכלל להשוות הג'ינג'יות או הג'ירפות? מה הקשר???? שתי להקות גדולות, אבל לא אהבתי את האלבום החדש של הג'ירפות המכשפות או זקני צפת?זקני צפת... לבן או שחור?לבן בחלום שחור כחול או אדום?כחול אדום בפול גז פול גז ירוק או צהוב?ירוק, צהוב זה מזוויע שמש או ירח?על השמש אי אפשר להסתכל, והירח הוא תופעה מפליאה, אז כמובן שירח את/ה מעשן?לא את/ה אוהב אלכוהול?שותה כשיש. איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? מילדות בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אני אפילו אספור! 10 (אבל מתוכם 2 פעמים שהוא\הם רק התארחו) ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? פחחחח יש גבול של דברים שאפשר לספור מה המאכל הכי אהוב עלייך? סטייק מה הממתק הכי אהוב עלייך?ממתק של אהבה שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?יותר מדי שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?נאמנות ותשוקה-אלג'יר איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות?בין החדרים להקות אהובות?מוזיקה ישראלית באופן כללי.

המממ

New member
אפשר?

שם: נעה. תאריך לידה: 20.9.83 גיל: 22 פלוס. אבל בעצם 16.
איזור: מרכז. האיסיקיו: מי שרוצה שישלח לי מסר. מסנג'ר: אין. בוקר או לילה? תלוי לאיזו מטרה. מתוק או חריף? מתוק! חורף או קיץ? חורף! חורף! חורף! "מתי כבר אוקטובר יבוא...?" ים או בריכה? בשביל לשחות? בריכה פרטית (לו יהי). ים זה בשביל האווירה. קיבוץ או כפר? עיר. אבל חוצמיזה, כפר. שמריהו- עדיף...
נרגילה או סיגרה? ריח דוחה או סרטן ריאות? וודקה או בירה? מיץ תפוזים אני חושבת. יום או חושך? תלוי למה
מועדון או פאב? לא ולא. הופעות במועדון או הופעות בחוץ? אין לי נסיון בהופעות במועדון, יתכן שהריח הדוחה וסרטן הריאות מרתיעים אותי. יוני בלוך או אפרת גוש? יוני בלוך פחות פוזיסט, אז הוא זוכה. מטרופולין או משינה? מה פתאום מטרופולין... מוניקה סקס או איפה הילד? אולי איפה הילד. הקספרים או בית הבובות?
הג'ינג'יות או הג'ירפות? לא ולא. המכשפות או זקני צפת? זקני צפת אולי. לבן או שחור? תלוי למה. הפעם היחידה שלבשתי ממש לבן בשנים האחרונות היתה בחתונה שלי. כחול או אדום? לקטשופ- לחלוטין אדום. כחול זה גם טוב
אבל לדברים אחרים. ירוק או צהוב? לאפרוח- לחלוטין צהוב. ירוק זה גם טוב
אבל לדברים אחרים. שמש או ירח? אמממ... לא יודעת. את/ה מעשן? אני נגד עישון! את/ה אוהב אלכוהול? לא כזה (אני נורא חנונית, לא יאומן). איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אחי הגדול + ניצוצות של פורטיס ושבן. בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? מעט מדי. ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? הייתי רק בהופעות של ברי והצמד. מה המאכל הכי אהוב עלייך? איזו שאלה קשה! אני אוהבת פחמימות, דבש, מוצרי חלב, מישמישים... העיקר שיהיה בלי קינמון! מה הממתק הכי אהוב עלייך? פתי בר? מה החטיף הכי אהוב עלייך? מלוח כאילו...? לא מתלהבת. שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? שאלה בלתי אפשרית. שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? שאלה בלתי אפשרית 2. איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? כל מה שרק אפשר, חוץ מיהלום. מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אני אתן לה לעשות את ההחלטות הקשות האלה. להקות אהובות? ג'ף באקלי הוא לא להקה אבל הוא אהוב... הפעם במיוחד: לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

Magic Girl גל

New member
יש להכניס נו .......... :pPP

שם: גל תאריך לידה: 28.11.89 גיל: 16 איזור: חיפה איסיקיו: 193080795 מסנג'ר: [email protected] בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? קיץ ים או בריכה? בריכה קיבוץ או כפר? קיבוץ נרגילה או סיגריה? נרגילה וודקה או בירה? וודקה יום או חושך? חושך מועדון או פאב? מועדון הופעות במועדון או הופעות בחוץ? במועדון יוני בלוך או אפרת גוש? אף אחד
מטרופולין או משינה? משינה מוניקה סקס או איפה הילד? איפה הילד הקספרים או בית הבובות? הקספרים. אל תשוו ביניהם בחיים... הג'ינג'יות או הג'ירפות? הג'ירפות המכשפות או זקני צפת? זקני צפת לבן או שחור? לבן כחול או אדום? אדום ירוק או צהוב? ירוק שמש או ירח? שמש את/ה מעשן? להה את/ה אוהב אלכוהול? יאפ איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? לא יודעת ... פשוט ככה בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? 0 . חח ובכמה הופעות בכלל היית (בכללי)? אין לי כוח לספור . פחות מ-20 . מה המאכל הכי אהוב עלייך? הרבה מה הממתק הכי אהוב עלייך? הרבה מה החטיף הכי אהוב עלייך? הרבה שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? יש המוןן :p שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? נו איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? הממ מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? הממ להקות אהובות? הממ

נדבמור

New member
אני

שם: נדב מור תאריך לידה: ראשון באוגוסט 87 גיל: כמעט כמעט 19 איזור: י-ם איסיקיו: מסנג'ר: בוקר או לילה? לא מרגיש הבדל יותר מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? קיץ ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? הא....? נרגילה או סיגרה? למה לא שניהם ביחד? וודקה או בירה? בירה יום או חושך? מועדון או פאב? פאב הופעות במועדון או הופעות בחוץ? מועדון יוני בלוך או אפרת גוש? יוני מטרופולין או משינה? אף אחת מוניקה סקס או איפה הילד? איפה הילד הקספרים או בית הבובות? קספרים! בית הבובות בקושי להקה הג'ינג'יות או הג'ירפות? ג'ירפות המכשפות או זקני צפת? זקני צפת לבן או שחור? שחור כחול או אדום? ירוק או צהוב? שמש או ירח? ירח את/ה מעשן?חחח כן את/ה אוהב אלכוהול?כן איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? קליפ ישן ישן פעם בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? שתיים ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? וואו... יותר מדי מה המאכל הכי אהוב עלייך? בורקס גבינה קר מה הממתק הכי אהוב עלייך? טעמי מה החטיף הכי אהוב עלייך? במבה שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? קשה מדי שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? 15 דקות איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? השומר של הגןןןן מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? ראה למעלה להקות אהובות? בתהליכים...

למעלה