שאלון נחמד

chen2390

New member
שאלון נחמד../images/Emo13.gif

שם:
תאריך לידה:
איסיקיו:
מסנג'ר:
בוקר או לילה?
מתוק או חריף?
חורף או קיץ?
ים או בריכה?
קיבוץ או כפר?
נרגילה או סיגרה?
וודקה או בירה?
יום או חושך?
מועדון או פאב?
הופעות במועדון או הופעות בחוץ?
יוני בלוך או אפרת גוש?
מטרופולין או משינה?
מוניקה סקס או איפה הילד?
הקספרים או בית הבובות?
הג'ינג'יות או הג'ירפות?
המכשפות או זקני צפת?
לבן או שחור?
כחול או אדום?
ירוק או צהוב?
שמש או ירח?
את/ה מעשן?
את/ה אוהב אלכוהול?
איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?
מה המאכל הכי אהוב עלייך?
מה הממתק הכי אהוב עלייך?
מה החטיף הכי אהוב עלייך?
שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות?
מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
להקות אהובות? זהו... שיהיה לכם המשך יום נעים!

Miss Murder

New member
עונה../images/Emo192.gif

שם:ענבר תאריך לידה:17.7 גיל:13 איזור:ירושלים איסיקיו:אין מסנג'ר:יש אבל מה זה משנה
בוקר או לילה?בוקר מתוק או חריף?מתוק חורף או קיץ?קיץ ים או בריכה?בריכה קיבוץ או כפר?כפר נרגילה או סיגרה?
שניהם מזיקים וודקה או בירה?בירה יום או חושך?יום מועדון או פאב?מועדון הופעות במועדון או הופעות בחוץ?במועדון יוני בלוך או אפרת גוש?אף אחד מטרופולין או משינה?משינה מוניקה סקס או איפה הילד?מוניקה הקספרים או בית הבובות?קספרים הג'ינג'יות או הג'ירפות?ג'ינג'יות המכשפות או זקני צפת?זקני צפת
לבן או שחור?לבן כחול או אדום?אדום ירוק או צהוב?ירוק שמש או ירח?ירח את/ה מעשן?חס וחלילה את/ה אוהב אלכוהול?אהה איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?מהבית בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?אולי 2?
ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?די הרבה,לא ספרתי מה המאכל הכי אהוב עלייך?ג'אנק פוד מה הממתק הכי אהוב עלייך?קינדר מה החטיף הכי אהוב עלייך?שיהיה ביסלי שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?אם הייתי שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?צמד ראות-דיבורים Brainstorm-thunder without rain איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות?לא משנה מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?כלום להקות אהובות?יש יותר מדי
אבל כל דבר שקשור במאור כהן,רע מוכיח,ג'ק וויט ועוד כמה זהו... שיהיה לכם המשך יום נעים!

Crazy Diamond85

New member
תורי!

שם: גל תאריך לידה: 23.11.85 גיל: נו תחשבו לבד... בשביל מה רשמתי תאריך? איזור: מרכז איסיקיו: יש מסנג'ר: יש בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? קיץ ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? הא? המממ... תל-אביב! נרגילה או סיגרה? אין לי שמץ וודקה או בירה? כנ"ל יום או חושך? יום מועדון או פאב? מועדון הופעות במועדון או הופעות בחוץ? מועדון יוני בלוך או אפרת גוש? אפרת גוש מטרופולין או משינה? משינה מוניקה סקס או איפה הילד? איפה הילד הקספרים או בית הבובות? הקספרים הג'ינג'יות או הג'ירפות? הג'ינג'יות המכשפות או זקני צפת? זקני צפת!! לבן או שחור? שחור (אההה אני גותי אפל וקשוח!) כחול או אדום? כחול בהיר ירוק או צהוב? צהבהב שמש או ירח? שמש את/ה מעשן? לא את/ה אוהב אלכוהול? לא עושה לי כלום איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אמאבא בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? הרבההההה... יותר מ30 ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? יותר מ100 (אני בטוח) מה המאכל הכי אהוב עלייך? פש' פטריות, בולונז, לא חסר... מה הממתק הכי אהוב עלייך? Twix מה החטיף הכי אהוב עלייך? ביסלי ברביקיו שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? להתעורר/שקיעתה של הזריחה/נעליים שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? Comfortably Numb של פינק פלויד איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? הרבה, שירים שלא עשו קודם, בעקר מ1900 וסיפורים מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? ראה שאלה קודמת להקות אהובות? פינק פלויד, כוורת

Big bear

New member
../images/Emo13.gif

שם: אסף
תאריך לידה: 25.01.1990
איזור: השרון
איסיקיו: 146416526
מסנגר: [email protected]
לילה
מתוק
חורף
בריכה
אותו דבר :|
נרגילה
וודקה
אם כבר - אור או חושך P: אז אור.
פאב
תלוי...
אפרת גוש {:
משינה.
אויי קשה, איפה הילד.
קספרים
גירפות
מכשפות
לבן
כחול
ירוק
ירח
לא מעשן
במידה.
אבא
2 :X
אממ לא זוכר
פיצה תמיד הולך...
פסק זמן או כל שוקולד חלב אחר הולך...P:
מה שבא סבבה
משתנה, כרגע אבק בנעליים ובכלל רוב השירים מ-"האחר"
אוו, יותר מידי...
מה שהם יודעים זה טוב P:
לא יודע, לא הייתי בהרבה הופעות שלהם :X
אממ טוב הנה רוב האהובים - System of a Down u2 Hed Pe Sweatshop Union Deep Purple Red Hot Chili Peppers The Rolling Stones Led zeppline Gorillaz Nirvana Pixies Coldpaly Infected Mushroom Saliva The Beatles Guns & Rosses איפה הילד ברי סחרוף פורטיסחרוף הדג נחש מוניקה סקס משינה מופע הארנבות [: שוטי הנבואה שייגעצ אינפקציה נקמת הטרקטור יום טוב D:

lilistears

New member
למה לא :)

שם: מיכל תאריך לידה: 6.4 גיל: 20 איזור: תל אביב-חיפה איסיקיו: לא מסנג'ר: כן [email protected] בוקר או לילה? בוקר מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? חורף ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? קיבוץ נרגילה או סיגרה? סיגריה וודקה או בירה? בירה יום או חושך? חושך מועדון או פאב? פאב הופעות במועדון או הופעות בחוץ? בחוץ (זאפה יוצא מן הכלל) יוני בלוך או אפרת גוש? יוני בלוך מטרופולין או משינה? משינה מוניקה סקס או איפה הילד? מוניקה סקס הקספרים או בית הבובות? בית הבובות הג'ינג'יות או הג'ירפות? הג'ינג'יות המכשפות או זקני צפת? זקני צפת לבן או שחור? שחור כחול או אדום? כחול ירוק או צהוב? ירוק (מכבי חיפה) שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? כן את/ה אוהב אלכוהול? כן איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? דרך חברים בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? מעל 80 ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? אי אפשר לספור מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטה מה הממתק הכי אהוב עלייך? טורטית מה החטיף הכי אהוב עלייך? אין שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? הדמעות של לילי/חול/ הפוך-עצבות (כמה בנאלי אבל בסוף חוזרים למקורות) שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אביא לך- אהוד בנאי איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? עצבות, בין החדרים, באוויר מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? מעיפה את אמונה עיוורת וניצוצות להקות אהובות? לא אוהבת להקות, עדיף יחידים.

chen2390

New member
יאללה גם אני ../images/Emo3.gif

שם: חן תאריך לידה: 23/11/90 גיל: 15 וחצי (כן אני ילדה, אבל בינונית) איזור: חיפה איסיקיו: 276194105 (לא כדי כי אני לא ממש מתחברת) מסנג'ר: [email protected] בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? חורף ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? כפר נרגילה או סיגרה? כלום וודקה או בירה? בירה (טובורג)
יום או חושך?חושך מועדון או פאב? מועדון הופעות במועדון או הופעות בחוץ? מועדון יוני בלוך או אפרת גוש? יוני בלוך מטרופולין או משינה? משינה מוניקה סקס או איפה הילד? איפה הילד הקספרים או בית הבובות? הקספרים הג'ינג'יות או הג'ירפות? ג'ינג'יות המכשפות או זקני צפת? זקני צפת לבן או שחור? שחור כחול או אדום? כחול ירוק או צהוב? ירוק שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? עשנתי איזה שבוע אולי יותר אבל לא כל יום, והפסקתי אני גאה בעצמי
את/ה אוהב אלכוהול? כן איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? טניה
בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? של ברי-5 של פורטיסחרוף-6 ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? 11 מה המאכל הכי אהוב עלייך? סיני מה הממתק הכי אהוב עלייך? יש איזה שוקולד שאני אוהבת הוא אמריקאי, האריזה שלו צהובה כזאת, והם בצורת משולש וצריך לשבור. מה שכן הם מאוד טעימים
מה החטיף הכי אהוב עלייך? כלום שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?הפוך,נכנע לך,תלוי על הצלב,את לא ועודדדדד המון. שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? מוניקה-על הריצפה איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? ברי-נכנע לך, ומהאחים פורטיס-ירושימה מון אמור מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? ניצוצות להקות אהובות? כל הרשימה מהבלוג
Alice Cooper Pink Floyd אבטיפוס אביב גפן איפה הילד? אלג'יר בוטן מתוק בקרקס בית הבובות ברי סחרוף ג'ינג'יות ג'ירפות הבליינים הזבובים המכשפות זקני צפת יזהר אשדות ירמי קפלן כוורת כנסיית השכל מאיר בנאי מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר מוקי מטרופולין משינה סטלה מאריס סינרגיה פבלו רוזנברג פורטיסחרוף צמד ראות רמי פורטיס תיסלם המשך יום נפלא

Elfangor

New member
יאאאר!!!!

שם: איתי תאריך לידה: 21.04.1989 גיל: 17 איזור: עיר דוד איסיקיו: 161208038 מסנג'ר:[email protected] בוקר או לילה? שעות בין הערביים, עדיף הזריחה כי מסמלת תחילה של משו חדש מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? אני אוהב את הקיץ ואת החורף ואת הסתיו ואת האביב ואת מה שעכשיו P: ים או בריכה? איפה שיש חברים. קיבוץ או כפר? קיבווווווץ!!! נרגילה או סיגרה? נרגילה, למרות שגם לא יותר מדיי וודקה או בירה? בירה. יום או חושך? אני מניח שהתכוונת לאור, אז חושך P: מועדון או פאב? מועדונים- יש בהם הופעות! הופעות במועדון או הופעות בחוץ? בחוץ יוני בלוך או אפרת גוש? קשה... אפרתוש מפסידה בטיפה =X מטרופולין או משינה? משינה, כי הם פה להישאר ^_^ מוניקה סקס או איפה הילד? מוניקה, למרות שאיפה הילד הם אחד החמודים הקספרים או בית הבובות? קספרים, לא רואים ממטר בכלל... הג'ינג'יות או הג'ירפות? הג'ירפות המכשפות או זקני צפת? שתי להקות אהובות מאוד, אבל הזקנים בגלל הגירסא המטורפת למה אתה עושה כשאתה קם בבוקר P: לבן או שחור? לבן בחלום שחור xD כחול או אדום? וואלה קשה מדיי... תלוי בגוונים, אבל אדום כי זה גאנג'ה P: ירוק או צהוב? ירוק שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? נייט, נייט!!! את/ה אוהב אלכוהול? דה, דה פרה שקסית בטירוף!!! איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? מאז ומעולם בערך... תמיד היה בבית... בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? האמפ, הרבה אני מניח... יש ככה חמש-עשר בשנה האחרונה... ועוד איזה חמש של ברי לפני... ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? וואוו, המון, משתדל ללכת לאחת בשבוע שבועיים. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שוב אני נשאל שאלה זו אחרי 400 גרם איוו עצבני... נחשו את התשובה... מה הממתק הכי אהוב עלייך? מציצה מה החטיף הכי אהוב עלייך? כיפלי בצל שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אין. שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אין. איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? Inner station!!! או וואנטד, או פשוט שירים מתקופת מינימל כי זאת וואחד תקופה וחבל... חוץ מזה יש המון שירים, אני רוצה הופעת ברי והופעת רמי. (4 שעות כל אחת ככה בקטנה עם כל המוזיקה הכייפית P:) מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? מינימל, פוריין, פחות מהדיסק החדש, להשאיר את להתעורר, חדשות, תחת אש, מועדון החולמים, בסוף של יום ולגמור עם העולם האמיתי, יודעיםמה? אפילו לא את כולם, שיכניסו רק שלושה כל פעם ושיביאו עוד שירים מאלבומים פחות להיטיים. להקות אהובות? גרררר, רוק ישראלי מסכם את הפינה, וגם רוק קלאסי 70-80-תחילת ה90. זהו... שיהיה לכם המשך יום נעים! שבוע מצויין!

T S F1

New member
יאללה, יאללה יאללה..

שם: טניה תאריך לידה: 28/7 גיל: 18 ממש ממש בקרוב :) איזור: חיפה - קריות איסיקיו: 241466993 מסנג'ר: [email protected] בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף? מתוק, אבל גם חריף חורף או קיץ? חורף ים או בריכה? עדיף ים קיבוץ או כפר? יישוב נרגילה או סיגרה? סיגריה וודקה או בירה? בזמן האחרון - בירה יום או חושך? חושך מועדון או פאב? פאב, אני מניחה הופעות במועדון או הופעות בחוץ? במועדון יוני בלוך או אפרת גוש? נו באמת.. מטרופולין או משינה? מטרופולין מוניקה סקס או איפה הילד? איפה הילד הקספרים או בית הבובות? קספרים הג'ינג'יות או הג'ירפות? ג'ינג'יות המכשפות או זקני צפת? זקני צפת לבן או שחור? אפור כחול או אדום? כחול ירוק או צהוב? כתום זוהר שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? אה.. כן את/ה אוהב אלכוהול? למה לא? איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? עם האוזניים [סטוגודוש] בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? הרבה. ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? רגע, נספור ונחזור אליכם אחכ. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אין על אוכל סיני. אין! מה הממתק הכי אהוב עלייך? אני אוהבת את הכל באותה מידה P: מה החטיף הכי אהוב עלייך? כנ"ל. שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אה.. הזיות, אני חושבת. שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? יש המון. איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? גייייייייל, צוקייייייייייייייים! מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? את סוג הדף שעליהם השירים מודפסים. להקות אהובות? מה איתן? P: זהו... שיהיה לכם המשך יום נעים! - תודה, גם לך.

הנה אני באאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif

שם
קרן תאריך לידה:
9.12.88 גיל
17 וחצי איזור
תל אביב איסיקיו
מת =] מסנג'ר
במסרים בוקר או לילה?
תלוי... מתוק או חריף?
חחח גם תלוייי חורף או קיץ?
חורףףף
ים או בריכה?
ים!
קיבוץ או כפר?
כפר[?]
נרגילה או סיגרה?
אההה שאלה קשה!! אבל סיגריה
וודקה או בירה?
וודקה ברור! אבסולוט אם אפשר יום או חושך?
אחח לא יודעת מועדון או פאב?
פאב ברור הופעות במועדון או הופעות בחוץ?
מועדון
יוני בלוך או אפרת גוש?
איףףף אבל אפרת גוש
מטרופולין או משינה?
משינה ברור! מוניקה סקס או איפה הילד?
חחחחחחח את מי מצאת לשאול
אממ מוניקה ברור
אבל איפה הילד כלכך טובים הקספרים או בית הבובות?
קספר ברור
בא לי שוב הופעה
הג'ינג'יות או הג'ירפות?
הג'ירפות!
המכשפות או זקני צפת?
זיקני צפת!! מאור כהן המלך!
לבן או שחור?
שחור כחול או אדום?
כחול
ירוק או צהוב?
ירוק
שמש או ירח?
ירח את/ה מעשן?
כע
את/ה אוהב אלכוהול?
מאוד! איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
אממ כיעקרון אני זוכרת את הקליפ של פורטיס 'משאית פיננסית' באיזה כיתה ג' ואהבתי אבל באמת התחלטי לשמוע זה כשהתחיל שבתות וחגים
בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
לא הרבה
2 ): ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?
חח הו זאת שאלה קשה לשאול חחחחחחחחחחחחח הייתי בהמון מה המאכל הכי אהוב עלייך?
שאלה קשה מה הממתק הכי אהוב עלייך?
שוקולד מריר
מה החטיף הכי אהוב עלייך?
במבה!! אהה שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
זאת שאלה קשה מאוד אי אפשר לשאול אותה
שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
נפתלי הדג
איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות?
ולס עם מטילדה =] מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
שירים מ11 א'
להקות אהובות?
מוניקה
איפה הילד, משינה ,מאור כהן [בכל להקה!] רד הוט!! ביטלס , וואטקאס , קינקס, הדגנחש , מוקי, היהודים , בוב מארלי,קספר , כנסיית השכל, ירמי קפלן ועוד ועוד ועוד ועוד! זה לא נגמר [עד שזה נגמר
]

Drorrrrrr

New member
נמנמ

שם
דרור. תאריך לידה
21.9. גיל
18. איזור
מרכז. איסיקיו
יש. מסנג'ר
יש. בוקר או לילה
בוקר. מתוק או חריף
מתוק. חורף או קיץ
סתיו. ים או בריכה
ים. קיבוץ או כפר
כפר. נרגילה או סיגרה
. וודקה או בירה
בירה. יום או חושך
יום. מועדון או פאב
פאב. הופעות במועדון או הופעות בחוץ
בחוץ. יוני בלוך או אפרת גוש
יוני. מטרופולין או משינה
משינה. מוניקה סקס או איפה הילד
מוניקה. הקספרים או בית הבובות
קספרים. הג'ינג'יות או הג'ירפות
הג'ינג'יות. המכשפות או זקני צפת
המכשפות. לבן או שחור
שחור. כחול או אדום
אדום. ירוק או צהוב
ירוק. שמש או ירח
ירח. את/ה מעשן
לא. את/ה אוהב אלכוהול
מניח שכן. איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף
לא זוכר. בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף
3-4. ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)
לא הרבה. מה המאכל הכי אהוב עלייך
צ'יפס
. מה הממתק הכי אהוב עלייך
מנטוס. מה החטיף הכי אהוב עלייך
במבה!!!
שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף
כל "האחר"
. שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף
יש המונים. איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות
"עצבות" ו"סיפורים מהתחת"! מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף
^^ להקות אהובות
הרבה.

עמטת

New member
../images/Emo42.gifקאמבק מטורף~

זאת, מנהסתם, jamiti, בניק חדש ומחודש [יפה לי?] שם: ימיט תאריך לידה: 25/6/89 גיל: 17 איזור: מרכז איסיקיו: 328188666 מסנג'ר: [email protected] בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף? תלוי למה חורף או קיץ? חורף ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? קיבוץ נרגילה או סיגרה? סיגריה וודקה או בירה? בירה יום או חושך? חושך מועדון או פאב? פאב הופעות במועדון או הופעות בחוץ? תלוי מי יוני בלוך או אפרת גוש? יוני מטרופולין או משינה? משינה מוניקה סקס או איפה הילד? איפה הילד הקספרים או בית הבובות? הקספרים הג'ינג'יות או הג'ירפות? הג'ירפות המכשפות או זקני צפת? ווי, כמעט קשה; המכשפות לבן או שחור? תלוי מתי כחול או אדום? אדום ירוק או צהוב? ירוק שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? הפסקתי!~!~!~!~! את/ה אוהב אלכוהול? כן איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? לויודעת, הייתי פיצית. אחשלי, אופקורס. בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? שלוש ארבע
ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? לא יודעת
מה המאכל הכי אהוב עלייך? לביבות מה הממתק הכי אהוב עלייך? טיםטם מה החטיף הכי אהוב עלייך? במבה עם שוקולד שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? הכל או כלום שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? ריקוד האלים/קסם על ים כינרת/אין לי מה לומר לך איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? הממ-_- מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?
להקות אהובות? כלמניP:.

ולדמן

New member
נו טוב-

שם:עומר. תאריך לידה:15.8 גיל:'סתכלו בכרטיס האישי P:. איזור:ת"א. איסיקיו:309785801 מסנג'ר:[email protected] בוקר או לילה?בוקר מתוק או חריף?שניהם,אבל לא במידה רבה. חורף או קיץ?חורף. ים או בריכה?בריכה. קיבוץ או כפר?קיבוץ. נרגילה או סיגרה?לא זה ולא זה. וודקה או בירה?בירה. יום או חושך?יום. מועדון או פאב?מועדון. הופעות במועדון או הופעות בחוץ?במועדון. יוני בלוך או אפרת גוש?אף אחד משניהם. מטרופולין או משינה?משינה. מוניקה סקס או איפה הילד?איפה הילד. הקספרים או בית הבובות?הקספרים. הג'ינג'יות או הג'ירפות?שווים. המכשפות או זקני צפת?המכשפות. לבן או שחור?שחור. כחול או אדום?כחול. ירוק או צהוב?ירוק. שמש או ירח?ירח. את/ה מעשן?לא. את/ה אוהב אלכוהול?לא. איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?קליפים ב-24. בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?2. ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?הרבה יחסית. מה המאכל הכי אהוב עלייך?יש כמה. מה הממתק הכי אהוב עלייך?כנ"ל. מה החטיף הכי אהוב עלייך?כנ"ל. שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?יש כמה. שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?אין לי שיר שהוא הכי אהוב. איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות?ויקטוריה,הירושימה,איפה הסוסים,בודהה,בריז'יט,אוחתכ[למרות שזה לא ממש שיר]יומולדת ועוד מלא... מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?לגוון קצת עם הפתיחה כמו בהופעה שעברה,ולהכניס את השירים שאמרתי:) להקות אהובות?יש הרבה. זהו... שיהיה לכם המשך יום נעים!

Minimal Affair

New member
שאלון נחמד

שם: רוני תאריך לידה: עזבו... מסובך מדי. גיל: כנ"ל. איזור: השרון איסיקיו: 332-254-812 מסנג'ר: טפו, רק לצורכי מחקר. בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? חור בקיץ ים או בריכה? יפ קיבוץ או כפר? לא נראה לי שקיים כבר דבר כזה כפר בארץ, אז קיבוץ. נרגילה או סיגרה? וודקה או בירה? בירה יום או חושך? חושך מועדון או פאב? פאב, תמונה בראש של מקום חשוך שקורים בו מעשים מגונים. הופעות במועדון או הופעות בחוץ? במועדון יוני בלוך או אפרת גוש? יוני בלוך מטרופולין או משינה? משינה מוניקה סקס או איפה הילד? איפה הילד הקספרים או בית הבובות? הקספרים, אין שאלה. הג'ינג'יות או הג'ירפות? קשה מאוד להחליט. המכשפות או זקני צפת? גם קשה. לבן או שחור? לבן כחול או אדום? אדום ירוק או צהוב? ירוק שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? לא. את/ה אוהב אלכוהול? איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף ? אין התחלה ספציפית בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? 6? ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?20? מה המאכל הכי אהוב עלייך? שלא נדע מה הממתק הכי אהוב עלייך? מה החטיף הכי אהוב עלייך? ערגליות ! שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? נו בחייכם. שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? נו בחייכם 2 איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? בין החדרים, להתראות בחלומותי. מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? להקות אהובות?

מממ

שם:אביה תאריך לידה:20.9 גיל: 17 בקרוב איזור:חיפה איסיקיו:אין מסנג'ר:במסרים, למעוניינים בוקר או לילה?לילה מתוק או חריף?מתוק חורף או קיץ?חורף ים או בריכה? בריכה קיבוץ או כפר? כפר נרגילה או סיגרה?נרגילה וודקה או בירה?בירה יום או חושך?חושך. מועדון או פאב?פאב הופעות במועדון או הופעות בחוץ?בחוץ יוני בלוך או אפרת גוש?אפרת גוש מטרופולין או משינה?מטרופולין מוניקה סקס או איפה הילד?מוניקה הקספרים או בית הבובות?בית הבובות הג'ינג'יות או הג'ירפות?ג'ירפות המכשפות או זקני צפת?שניהם. לבן או שחור?שניהם. כחול או אדום?כחול ירוק או צהוב?ירוק שמש או ירח?ירח את/ה מעשן?רק נרגילה את/ה אוהב אלכוהול?במידה איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?דרך אח שלי בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?5 ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?12 מה המאכל הכי אהוב עלייך?בגדול- בשר מה הממתק הכי אהוב עלייך?שוקולד מה החטיף הכי אהוב עלייך?צ'יפס שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?כרגע? עיר של קיץ שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?מממ.. shy- Sonata Arctica איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות?ממה שהם שרים עכשיו
מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?לא הייתי משנה. להקות אהובות?יש יותר מדי

take out

New member
../images/Emo198.gif

שם: ניר ב תאריך לידה: 7.9.89 גיל:16, עוד מעט 17 איזור: חיפה, זכרון ליתר דיוק איסיקיו: 166530631 מסנג'ר: לא משתמש.... בוקר או לילה? חופשי בוקר! מתוק או חריף? חריף חורף או קיץ? קיץ ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? שאלה קשה... אבל אני אלך על כפר נרגילה או סיגרה? בעך!! וודקה או בירה? וודקה יום או חושך? יום מועדון או פאב? פאב הופעות במועדון או הופעות בחוץ? בחוץ יוני בלוך או אפרת גוש? לא זה ולא זה.... מטרופולין או משינה? משינה מוניקה סקס או איפה הילד? מוניקה סקס הקספרים או בית הבובות? לא מכיר את הקספרים הג'ינג'יות או הג'ירפות? לא מכיר את הגי'נג'יות המכשפות או זקני צפת? זקני צפת לבן או שחור? לבן כחול או אדום? כחול! ירוק או צהוב? ירוק שמש או ירח? הממ... שקיעה? את/ה מעשן? ממש לא! את/ה אוהב אלכוהול? לא אוהב... אבל אוהב את ה... תופעות לוואי... =) איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? הלכתי להופעה של ברי עם חברים, ומשם הכל התגלגל בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? פיי... לא זוכר ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? פייי.... לא זוכר+ 3 מה המאכל הכי אהוב עלייך? ילדים קטנים.... מה הממתק הכי אהוב עלייך? קרמבו!! =) מה החטיף הכי אהוב עלייך? במבה, אבל פרפר! שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אין... שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? אין... איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? לא יודע... אבל הקוור של COME TOGETHER היה מדהים!!! =) מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? כלום... להקות אהובות? Potishead,Massive Attack,Gus Gus, Doors קצת POLICE ועוד המון המון המון! =)

Negative one

New member
גם אני רוצה!

שם:דורון תאריך לידה:7.11 גיל:19 וחצי איזור: ראשון איסיקיו:314761815 מסנג'ר:שמור במערכת בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? חורף ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? כפר נרגילה או סיגרה? נרגילה וודקה או בירה? בירה יום או חושך? חושך מועדון או פאב? פאב הופעות במועדון או הופעות בחוץ? הופעות במועדון יוני בלוך או אפרת גוש? יוני לוך מטרופולין או משינה? משינה מוניקה סקס או איפה הילד? איפה הילד הקספרים או בית הבובות? הקספרים הג'ינג'יות או הג'ירפות? הג'ירפות המכשפות או זקני צפת? זקני צפת לבן או שחור? שחור כחול או אדום? אדום! ירוק או צהוב? ירוק (הכל עדיף מצהוב) שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? הייתי...עכשיו כבר לא קבוע את/ה אוהב אלכוהול? במידה הנכונה,ברור איך התחלת לשמוע ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? ראיתי כמה קליפים,הורדתי כמה שירים,קניתי את "כשהגיטרה..." ולאט לאט עברתי לשמוע את ברי. בכמה הופעות היית/ה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? משו כמו 10-15 מאז 2004 (אבל בחיי שקשה לי להעריך נכון,זה יכול להיות פחות) ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?אלוהים,עכשיו לנסות להתחיל לחשב? (ואל תראו אותי ככה,אני לא איזה חיית הופעות) מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטה! מה הממתק הכי אהוב עלייך? עוגיות שוקולד צ'יפס מה החטיף הכי אהוב עלייך? בייגלה שיר שאתה הכי אוהב של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? של ברי-רעש לבן,של פורטיסחרוף-לייפציג ברצלונה שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף? לא אפשרי לבחור שיר אחד איזה שירים הייתה רוצה שברי/פורטיס/פורטיסחרוף ישירו בהופעות? יותר "רעש לבן" מה היית/ה משנה בפלייליסט ההופעה של ברי/פורטיס/פורטיסחרוף?אין משו ספציפי להקות אהובות? נירוונה,מיוז,סיסטם אוף אה דאון,רייג' אגיינסט דה משין,פיית' נו מור,דה דורס,פינק פלויד,בלק לייבל סוסייטי,הקספרים,אלג'יר,הדג נחש ועוד ועוד.

למעלה