שאלון מתבגרים

שאלון מתבגרים

יותר לבנות אבל במין זכר למקרה ש... אתה מתבגר? יופי לך...חיחחי
חצ'קונים יש? איך אתם מתמודדים איתם? דיאטות מטורפות זה אתם? אוהבים מוצרי טיפוח? אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? מורחים לק? אוהבים להקה מסוימת? חבר יש? והיה? האם כיף להיות מתבגר? וזה למה? איך היחסים עם ההורים? יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? יש מגבלות מסוימות להם?(
אל תקחו קשה) אתם בחוג מסוים? הכרתם שם את אהבת חייכם? בתור מתבגר,איך החיים? והלימודים? יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? וזה למה? למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) למה הציפורים בונות קן על העצים? ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? האם הלכתם מכות עם מישהו? התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? הרבה מבחנים? זהו..בהצלחה..או שלא..

עונה לגלציצ..תמרגשי../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אתה מתבגר?כנראה
יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש?מממ...לא ממש איך אתם מתמודדים איתם?עם מי
דיאטות מטורפות זה אתם?לא
אוהבים מוצרי טיפוח?המ כן
אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים?גלצ את זה את תגידי..
מורחים לק?כן אוהבים להקה מסוימת?כן חבר יש?לא והיה?כן האם כיף להיות מתבגר?לא וזה למה?ככה איך היחסים עם ההורים?ככה יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם?כן יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה)חחחחחחחח
אתם בחוג מסוים?לא הכרתם שם את אהבת חייכם?לא בתור מתבגר,איך החיים?
זורתים והלימודים?סדר יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל?כן אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?לא
וזה למה?כי זה לא יעבור נו מה למה גלציצ מה השאלה למה נראה לך שיש לי עוד שאלות?כי אם לא יהיה לך אני אדפוק בך
ואעטוף אותך ב
ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה)כי באלי למה הציפורים בונות קן על העצים?כי תמיד שהם בונות ליד המזגן אני זורקת את זה מהחלון
ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון?זה לא האם הלכתם מכות עם מישהו?כן התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה?כן פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך?מ.זיכרון נמלתי פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?
שמעתי קטילה? הרבה מבחנים?כן

סוקהלעך

New member
אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן:(

אתה מתבגר? חחחחחחחחחחחח לא אני מתבגרת יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? רק לפני מחזור איך אתם מתמודדים איתם? נותנים להם שמות דיאטות מטורפות זה אתם? לא אני אוכלת המון אוהבים מוצרי טיפוח? רק קרם גוף:) אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לא כל כך.. מורחים לק? כל יום אוהבים להקה מסוימת? נירוונה חבר יש? לא בדיוק והיה? לשבוע וחצי... האם כיף להיות מתבגר? תענוג:) וזה למה? כי ככה החלטתי איך היחסים עם ההורים? סביר יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? לא להביא בנים הביתה אבל בול*** כולם באים חחח יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) ברור אתם בחוג מסוים? לא הכרתם שם את אהבת חייכם? לא אני לא בחוג בתור מתבגר,איך החיים? בן של מופקרת!! והלימודים? "תמיד יש מקום לשיפור" יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? החלטתם לחפור?!?! אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? בעזרת השם וזה למה? כי השם מחליט הכל למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? ני מקווה שיש עוד ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) מי אמר שלא בא לי?! למה הציפורים בונות קן על העצים? כי שם זה הכי נוח ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? אז ככה: ציפורים עושות אהבה .. מומלטות ביצים... מהביצים פוקע אפרוחון והאפרוחון הולך וגדל עם הזמן ובשלב כלשהו בחייו הוא מתבגר!!!! האם הלכתם מכות עם מישהו? גם זה לא קשור לשאלון!!! ולא התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? הם פוצצו אותי מכות.. זה נחשב? פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? אמאשלהם חארות נראה אותם מנסים פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? מה?!?! הרבה מבחנים? ביי זהו..בהצלחה..או שלא.. לא לא לא זהו!! יש לי חידה:) מי שיענה יקבל פרח כזה:
או אחד אחר.. רק תבחרו!.. והחידה: מה ההפך ממוות?

figure

New member
yama no yoni mieru

חצ'קונים יש? לא :) איך אתם מתמודדים איתם? אני לא :) דיאטות מטורפות זה אתם? לא ממש. אין מספיק כוח רצון. אחח.. אוהבים מוצרי טיפוח? לא :) אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? הלוואי ;_; ממש לא. מורחים לק? מרחתי בסילבסטר לק שחור, ולקח לו חודש לרדת, אבל חוץ מזה לא :) אוהבים להקה מסוימת? קולדפליי חבר יש? לא והיה? בכיתה ה', נחשב? האם כיף להיות מתבגר? למה לא :) וזה למה? כי זה באמת די מהנה :) איך היחסים עם ההורים? לא הכי =/ יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? המון. יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) לא הבנתי ^^' אתם בחוג מסוים? יאפ הכרתם שם את אהבת חייכם? לא בתור מתבגר,איך החיים? לא הכי והלימודים? בסביבות ה-80 יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? אחח, הנוער של היום... אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? *מתפללת שכן* וזה למה? כי יש אלוהים שם למעלה ^.~ למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? ככה. ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) בגלל שהוא חמוד. למה הציפורים בונות קן על העצים? בגלל שעל האדמה קר להם, באקה. ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? אם לכל דבר היה קשר, לא היו קופים צהובים על הירח. האם הלכתם מכות עם מישהו? כן. התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן. פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? כן ^_^ פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? יאפ יאפ. רוב הפעמים XD הרבה מבחנים? עוד מעט יתחילו. ששש בינתיים. (ביום ראשון המבחן הראשון של הסמסטר... בעע... ערבית!!!)

ימים שחורים

אתה מתבגר? כן[?]. חצ'קונים יש? לא. איך אתם מתמודדים איתם? אין. דיאטות מטורפות זה אתם? לא. אוהבים מוצרי טיפוח? לפעמים. אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לא. מורחים לק? לא. אוהבים להקה מסוימת? כן. חבר יש? לא. והיה? כן. האם כיף להיות מתבגר? לא. וזה למה? כי יש המון מטומטמים. איך היחסים עם ההורים? סבבה. יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? נופ. יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) לא. אתם בחוג מסוים? לא. הכרתם שם את אהבת חייכם? מה. בתור מתבגר,איך החיים? בסדר. והלימודים? תלוי איך מפרשים את זה. יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? רובם מטומטמים. אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? הלוואי. וזה למה? זה לא ברור ? למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? כי אפשר עדיין לגלול את העכבר. ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה)? כי אין לי משהו אחר לעשות שהוא לא מתמטיקה, או משהו בסגנון. למה הציפורים בונות קן על העצים? למה את בונה בתים על אדמה? ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? מה. האם הלכתם מכות עם מישהו? כן. התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן. פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא. פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כן. הרבה מבחנים? כן. זהו..בהצלחה...או שלא אמא שלך או שלא@%@^$#@^%$#.

../images/Emo12.gifזה רק אני או שהרגע קיללת את אמא

שלי?
נחמד לך אני העיקר כותבת שאלון,טורחת..וכאלה תגובות אני מקבלת...

victoria777

New member
נה נה נה נה נה נה

יותר לבנות אבל במין זכר למקרה ש... אתה מתבגר?כן יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש?קצת איך אתם מתמודדים איתם?מנקה עם קרם גרגרים ומוציאה שחורים דיאטות מטורפות זה אתם?לא אוהבים מוצרי טיפוח?כן אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים?הלוואי מורחים לק?תמיד אוהבים להקה מסוימת?כרגע לא חבר יש?לא והיה?לא האם כיף להיות מתבגר?כן וזה למה?ככה איך היחסים עם ההורים?בסדר יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם?כן יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה)לא נראה לי... אתם בחוג מסוים?לא הכרתם שם את אהבת חייכם?לא בתור מתבגר,איך החיים?בסדר והלימודים?בסדר יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל?בערך אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?כן וזה למה?כי בסופו של דבר יבינו עד כמה זה דבילי למה נראה לך שיש לי עוד שאלות?כי המשכת לכתוב ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) למה הציפורים בונות קן על העצים?כי זה חמים ונעים ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון?יש לך ציפורים בראש האם הלכתם מכות עם מישהו?לא ממש התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה?לא פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך?לא פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?לא הרבה מבחנים?כן זהו..בהצלחה..או שלא..

...

יותר לבנות אבל במין זכר למקרה ש... אתה מתבגר? כן. יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? קצת.. איך אתם מתמודדים איתם? לא מסתדרים דיאטות מטורפות זה אתם? לא. אוהבים מוצרי טיפוח? כן. אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? ממ.. בערך =\ מורחים לק? כן אוהבים להקה מסוימת? הרבה.. חבר יש? אין והיה? היה האם כיף להיות מתבגר? לא וזה למה? ככה איך היחסים עם ההורים? רעים יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? יש יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) חחח כן אתם בחוג מסוים? לא הכרתם שם את אהבת חייכם? לא בתור מתבגר,איך החיים? לא משהו... והלימודים? בסדר יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? לא וזה למה? כי יש יותר מדיי... למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? לא נראה לי. ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) כי משעמם לי למה הציפורים בונות קן על העצים? כי זה גבוה ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? כי יש גם אנשים שבונים שם קנים. האם הלכתם מכות עם מישהו? לא התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? לא הרבה מבחנים? כן זהו..בהצלחה..או שלא..

../images/Emo20.gif

אתה מתבגר? כה
חצ'קונים יש? לא
איך אתם מתמודדים איתם? ...אמרתי שאין
...
דיאטות מטורפות זה אתם? לא
אוהבים מוצרי טיפוח? כן
אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? אני לא אוכלת הרבה ולא משמינה
מורחים לק? לא
אוהבים להקה מסוימת? אממ.. כן
חבר יש? לא
והיה? כן
האם כיף להיות מתבגר? יש קטעים שכן ויש קטעים שלא כל כך
וזה למה? כל מיני
איך היחסים עם ההורים? סבבה
אל לפעמים אני ממש מתעצבנת ורבה איתם
יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? לא בכלל לא
יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) ....^^^^^^^...
אתם בחוג מסוים? הייתי
הכרתם שם את אהבת חייכם? לא
בתור מתבגר,איך החיים? יפים וקשים
והלימודים? מעולה
יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא
אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? לא נראלי
וזה למה? כי ככה זה עכשיו
למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? אאמממ.. כי בא לך לא
ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) דווקא בא ליי
למה הציפורים בונות קן על העצים? אולי כי אין להן מקום אחר
ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? זהו.. שזה לא כ"כ קשור
האם הלכתם מכות עם מישהו? אחותי
התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כןן
פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? כן
פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? ברור
הרבה מבחנים? המוןןן...

מסטולית

New member
.

יותר לבנות אבל במין זכר למקרה ש... אתה מתבגר?כה יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? כמעט ולא איך אתם מתמודדים איתם? מייקאפ דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? חלק מהם אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לא מורחים לק? פעם בהרבה זמן אוהבים להקה מסוימת? כן חבר יש? לא והיה? היה.. האם כיף להיות מתבגר? לפעמים וזה למה? בלי סיבה איך היחסים עם ההורים? אחלה יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? לא לנסוע בטרמפים זה מגלבה? יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) הא? אתם בחוג מסוים? לא הכרתם שם את אהבת חייכם? לא בתור מתבגר,איך החיים? יש עליות ויש ירידות :) והלימודים? סבבה יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? מקווה וזה למה? כי זה טרנד למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? כי משעמם לך? ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) משעמם גם לי :) למה הציפורים בונות קן על העצים? כי אם הם יבנו אותם על האדמה הזאבים יאכלו אותם ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? אולי תסביר לי אתה? האם הלכתם מכות עם מישהו? כן התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? יכול להיות פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כן הרבה מבחנים? לא זהו..בהצלחה..או שלא.. תודה [?]

ל א ק י

New member
שוקירולז

יותר לבנות אבל במין זכר למקרה ש... אתה מתבגר? כנראה יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? יש איך אתם מתמודדים איתם? אמ כרגע עם משחות כאלה וזה :$ וזה התחיל לעזור אפילו דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? לא אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לא מורחים לק? לא אוהבים להקה מסוימת? לא חבר יש? לא והיה? כן האם כיף להיות מתבגר? לא וזה למה? כי זה חבל איך היחסים עם ההורים? בסדר יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? לא יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) לא אתם בחוג מסוים? לא הכרתם שם את אהבת חייכם? לא בתור מתבגר,איך החיים? אחלה מה איתך והלימודים? אחלה מה איתך יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? מקווה.. וזה למה? כי ורוד זה מפחיד למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? כי הזה בצד מראה שיש.. ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) מי אמר שלא בא לי למה הציפורים בונות קן על העצים? כי הן מאגניבות ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? איך לא? האם הלכתם מכות עם מישהו? כן X: התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן X: פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא X: פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כן X: הרבה מבחנים? לאיודעת.. נראה לי שכן אבל אני לא כל כך בביצפר
זהו..בהצלחה..או שלא.. מ תודה או משו

../images/Emo86.gif../images/Emo26.gif

אתה מתבגר?אולי כן אולי לא
יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש?לא הרבה
איך אתם מתמודדים איתם?מרססים אותו
דיאטות מטורפות זה אתם?לא
אוהבים מוצרי טיפוח?כה..
אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים?כן
מורחים לק?כן.. אוהבים להקה מסוימת?לא.. חבר יש?יש והיה?והיה האם כיף להיות מתבגר?מאוווווד וזה למה?כי עושים מה שבא ועוברים הרבה דברים כיפיים
איך היחסים עם ההורים?טובים מאוד
יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם?כמעט ולא
יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה)יש
אתם בחוג מסוים?כדורעף הכרתם שם את אהבת חייכם?לאא..כולם בנות
בתור מתבגר,איך החיים?לפעמים ככה ולפעמים ככה
והלימודים?טובים מאוד
יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל?חחחח מה סך הכל כולם אותו דבר אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?כן..יעבור
וזה למה?כי אז יצא משו אחר למה נראה לך שיש לי עוד שאלות?כי משעמם לך
ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה)?אבל בא לי למה הציפורים בונות קן על העצים?מאיפה לי ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון?
האם הלכתם מכות עם מישהו?לא התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה?לא.. פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך?ככה..אין אצלנו ממש ככה..רק "המקובלים" קוראים להם ערסים ופרחות..פאקצות וכל מה שבא..אז ככה שאני איתם..אבל הם אחלה אנשים
פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?לא..בעצם יכול להיות הרבה מבחנים?כן..
זהו..בהצלחה..או שלא..

NiKi†a

New member
שונאת לתת כותרות.

אתה מתבגר? כנראה. חצ'קונים יש? לא ממש.. איך אתם מתמודדים איתם? יפה. דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? כן אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? הלוואי
מורחים לק? לא אוהבים להקה מסוימת? כן חבר יש? כן והיה? האם כיף להיות מתבגר? לא וזה למה? איך היחסים עם ההורים? ככה וככה.. יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? כן יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) מה? אתם בחוג מסוים? לא הכרתם שם את אהבת חייכם? לא בתור מתבגר,איך החיים? פסדר והלימודים? טוב יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? ואימרו אמן. וזה למה? למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) למה הציפורים בונות קן על העצים? אין לי מצב רוח לשאלות כאלה עכשיו...אז נו. ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? האם הלכתם מכות עם מישהו? כן התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כןןןן 'הנעלים שלך זוהרות מידי...' הרבה מבחנים? כן

למעלה