שאלון מתבגרים

moshit1

New member
תשובות-

אתה מתבגר? אמממ כן? יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? היו ולפעמים חוזרים איך אתם מתמודדים איתם? משחה דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? לא הרבה אבל ניקיון פנים וזה אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? כה מורחים לק? כה אוהבים להקה מסוימת? כן חבר יש? לא והיה?כן האם כיף להיות מתבגר? תקופה בחיים... וזה למה? כי ככה זה איך היחסים עם ההורים? פעם ככה פעם ככה יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? כמעט ולא. רק עשיית פירסינג יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) <> אתם בחוג מסוים? כן הכרתם שם את אהבת חייכם? לא בתור מתבגר,איך החיים? רעים והלימודים? סביר-מינוס יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? טיפשים אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? אמממ נקווה וזה למה? כי אני לא אוהבת אותן במיוחד למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? כי החלטת לקחת על עצמך לכתוב שאלון ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) כי... אין לי מושג למה הציפורים בונות קן על העצים? כדי שיהיה להן איפה לגור ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? אממ אולי תסבירי את? האם הלכתם מכות עם מישהו? כן התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כנ פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כן הרבה מבחנים? כןןןן זהו..בהצלחה..או שלא..

../images/Emo9.gif

אתה מתבגר? בין היתר יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? איכ לא
איך אתם מתמודדים איתם? .... דיאטות מטורפות זה אתם? תלוי במצב רוח.. אוהבים מוצרי טיפוח? כה אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? חחח הלוואי! מורחים לק? רק שקוף..ושחור מדיי פעם אוהבים להקה מסוימת? כה
חבר יש? דודי
והיה? כה האם כיף להיות מתבגר? באישהו מקום, כן! וזה למה? כל החוויות שעוברים בדרך... איך היחסים עם ההורים? משובחים יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? חחחחחחח לא יש מגבלות מסוימות להם? אממ..לא? אתם בחוג מסוים? כה הכרתם שם את אהבת חייכם? חח לא בתור מתבגר,איך החיים? סבבה + והלימודים? אחלה בחלה יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא ממש אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? הלוואי שיעבור כבר וזה למה? למה זה טוב? למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? אני מקווה שיש לך ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך? דווקא בא לי
למה הציפורים בונות קן על העצים? תשאל את הציפורים? ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? אממ...וואלה לא יודעת
האם הלכתם מכות עם מישהו? לא
התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? אני מוותרת מראש..חחח פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? חחח לא..
פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? תקופה מאוד ארוכה אנשים חשבו שאני סנובית...וזה לא נכון נו
הרבה מבחנים? המון המון

../images/Emo9.gif

אתה מתבגר? בין היתר יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? איכ לא
איך אתם מתמודדים איתם? .... דיאטות מטורפות זה אתם? תלוי במצב רוח.. אוהבים מוצרי טיפוח? כה אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? חחח הלוואי! מורחים לק? רק שקוף..ושחור מדיי פעם אוהבים להקה מסוימת? כה
חבר יש? דודי
והיה? כה האם כיף להיות מתבגר? באישהו מקום, כן! וזה למה? כל החוויות שעוברים בדרך... איך היחסים עם ההורים? משובחים יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? חחחחחחח לא יש מגבלות מסוימות להם? אממ..לא? אתם בחוג מסוים? כה הכרתם שם את אהבת חייכם? חח לא בתור מתבגר,איך החיים? סבבה + והלימודים? אחלה בחלה יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא ממש אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? הלוואי שיעבור כבר וזה למה? למה זה טוב? למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? אני מקווה שיש לך ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך? דווקא בא לי
למה הציפורים בונות קן על העצים? תשאל את הציפורים? ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? אממ...וואלה לא יודעת
האם הלכתם מכות עם מישהו? לא
התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? אני מוותרת מראש..חחח פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? חחח לא..
פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? תקופה מאוד ארוכה אנשים חשבו שאני סנובית...וזה לא נכון נו
הרבה מבחנים? המון המון

adaida

New member
טוווווווווווווווווווווווווווווווווב

אתה מתבגר? יאפ. יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? יאפ. איך אתם מתמודדים איתם? כל מיני.... דיאטות מטורפות זה אתם? לא. אני רזה. אוהבים מוצרי טיפוח? לא. אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? כן. מורחים לק? לא. אוהבים להקה מסוימת? כמה....קולדפליי הכי שולטים. חבר יש? לא.. והיה? לא.. האם כיף להיות מתבגר? כן.. וזה למה? אהבה. חופש. שינויים. איך היחסים עם ההורים? טובים. יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? אממ..לפעמים. יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) לא יודעת. אתם בחוג מסוים? דרמה. הכרתם שם את אהבת חייכם?לא. בתור מתבגר,איך החיים? יפים. והלימודים? קשים אבל סביר. יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? אינג'וי! אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? לא יודעת. לא אכפת לי. וזה למה? שיעשו מה שבא להן.... למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? כי.........אני רואה... ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) דווקא בא לי! למה הציפורים בונות קן על העצים? אם אני הייתי יכולה לעוף, הייתי גמאני בונה בית על עץ. ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? תשאל את עצמך. האם הלכתם מכות עם מישהו? לא התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? לא. פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? אממ..יכול להיות. פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? הא? הרבה מבחנים? כן זהו..בהצלחה..או שלא..

רוצים נושא? קבלו נושא: נושא!

אתה מתבגר? אני חושבת... יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? קצת איך אתם מתמודדים איתם? חרא! מקטרת כל היום... דיאטות מטורפות זה אתם? לא, אני שומרת, אבל לא דיאטה.... אוהבים מוצרי טיפוח? כן! ליפםטיקים בעיקר... אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לא.. הלוואי.. בדיוק לפני שנייה דיברתי על זה עם אמא! מורחים לק? כן, לפעמים... אוהבים להקה מסוימת? כן!! חבר יש? לא
והיה? כן.. האם כיף להיות מתבגר? ככה... וזה למה? כי ככה.. איך היחסים עם ההורים? פסדר... יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? ממ, כן, תמיד יש! יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) אה? אתם בחוג מסוים? כן הכרתם שם את אהבת חייכם? לא, זה שיעור פרטי!! וצופים... בתור מתבגר,איך החיים? הכל חרא! והלימודים? ~לאברור~ יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? כן, רובם עסוקים במראה שלהם... אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? אני אשמח! וזה למה? כי אני שונאת פקאצות... למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? כי את משועממת! ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) מי אמר לא בא? למה הציפורים בונות קן על העצים? כי יש בו שלוש ביצים! ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? אני אבוא, אשבור לך קערה על הראש, וככה אני אסביר לך... דמייני שאת שיכורה (לא לקחת אישית! תודה..) האם הלכתם מכות עם מישהו? אוי, מלאמלא וזה רע! התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן, זה מוי כיף! פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא זכור לי... פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? שוב אין לי מה לכתוב הרבה מבחנים? כן דמאט!! שרשרו |ברוכים הבאים| אם קראתם כי אין לי כח לפתוח שרשור חדש... ואני חדשה... תמרה, 11 (יודעת שאני פיצית! לא כיף!!), פורום חמוד...

KitiKiti

New member
../images/Emo25.gifעונה:

אתה מתבגר?מתבגרת חצ'קונים יש?כן איך אתם מתמודדים איתם?משחת נגד דיאטות מטורפות זה אתם?ממש לא אוהבים מוצרי טיפוח?לא ממש.. אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים?הלוואי עליי מורחים לק?לא אוהבים להקה מסוימת?לינקין פארק חבר יש?כן והיה?כן האם כיף להיות מתבגר?רוב הזמן.. וזה למה?נהנים מהחיים,אבל יש מצבים מדכאים.. איך היחסים עם ההורים?לא משו,במיוחד לא עם אבא שלי יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם?המון מגבלות יש מגבלות מסוימות להם?לא הבנתי תשאלה אתם בחוג מסוים?לא בתור מתבגר,איך החיים?סבבה והלימודים?בעע..רע אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?הלוואי,אבל לא נראה לי וזה למה?זאת תופעה מתפשטת... למה נראה לך שיש לי עוד שאלות?כי אני רואה אותן ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך-דווקה כן בא לי למה הציפורים בונות קן על העצים?אין לי מושג ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון?כנ"ל,אין לי מושג האם הלכתם מכות עם מישהו?לא התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה?כן פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך?כן פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?הא? הרבה מבחנים?כן..באסה

nettus

New member
../images/Emo26.gif

אתה מתבגר?כן יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש?יש כמה איך אתם מתמודדים איתם?אני שוטפת פנים כול יום, שמה משחות וכול הדברים רגילים דיאטות מטורפות זה אתם?ממש לא אוהבים מוצרי טיפוח?בערך אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים?משמינה כן אבל בוקשי מורחים לק?לפעמים שבא לי אוהבים להקה מסוימת?לא חבר יש?לא והיה?כן האם כיף להיות מתבגר?כן וזה למה?כי אפשר להיות בנוער לנוער?! איך היחסים עם ההורים?טובים יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם?יש אבל לא יותר מידי יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה)לא אתם בחוג מסוים?אני באירגון נוער הכרתם שם את אהבת חייכם?לא את אהבת חיי אבל את האקס שלי כן בתור מתבגר,איך החיים?טובים, אבל לא היתה כבר את השאלה הזאת? והלימודים?בסדר יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל?לא אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?כן וזה למה?כי כול עידן עובר מתי שהוא למה נראה לך שיש לי עוד שאלות?כי אני רואה שיש ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה):למה אין לי מה לעשות למה הציפורים בונות קן על העצים?כי הם צריכות לגדל את הגוזלים שלהם ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון?לא יודעת האם הלכתם מכות עם מישהו?לא בזמן הקרוב התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה?לא, אני מתעלמת להם פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך?כן, אבל אני מתעלמת פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?לא, אני תקראו למעלה הרבה מבחנים?יש

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

אתה מתבגר? כה יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? עכשיו קצת איך אתם מתמודדים איתם? כדורים :\ דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? כן אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? גם לא :\ מורחים לק? כן אוהבים להקה מסוימת? לא חבר יש? לא והיה? כן האם כיף להיות מתבגר? לא וזה למה? הורמונים :) איך היחסים עם ההורים? יכול להיות יותר טוב :\ יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? כן יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) אה? אתם בחוג מסוים? לא הכרתם שם את אהבת חייכם? - בתור מתבגר,איך החיים? פסדר והלימודים? גם פסדר יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? כן אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? מקווה :\ וזה למה? כי מעצבן אותי :> למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? לא נראה לי ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) כי משעמם לי :< למה הציפורים בונות קן על העצים? כדי לישון P: ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? לא קשור האם הלכתם מכות עם מישהו? פעם.. התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? אמ נראה לי פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא נראה לי פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? לא בקול ח :p רק אם היא התחילה :> הרבה מבחנים?

sapirush 100

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifאני!!!

את מתבגרת? כן חצ'קונים יש? כן איך אתם מתמודדים איתם? משחות וסבונים למינהם דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? כן אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לגמרי לא!!!!!! מורחים לק? לפעמים אוהבים להקה מסוימת? כן
חבר יש?לא
והיה?לא
האם כיף להיות מתבגר? מה אני אגיד לך??? בד"כוזה למה? איך היחסים עם ההורים? סבבה
יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? לא שאני יודעת... יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) לא
אתם בחוג מסוים? כן... (אנגלית - מתקדמים, פסנתר, וריקוד
) הכרתם שם את אהבת חייכם?לא בתור מתבגר,איך החיים?סבבה והלימודים?סבבה יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל?לא ממש אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?לא:-\ וזה למה?כי תמיד היו ותמיד יהיו פאקצות :-\ למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? אז זהו, שלא נראה לי... ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה): בא לי
בגלל זה אני בפורום... בשביל לענות על שאלונים... למה הציפורים בונות קן על העצים? שאלה טובה.... האמת שלי בנו פעם בעדנית של הפרחים על עדן החלון
ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? מתבגרים מוצאים תשובות קורעות!!
האם הלכתם מכות עם מישהו?לא
התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן
פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? כן והיא קיבלה את הכל בחזרה בפרצוף!!!!!!!!!!!! פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?כן
הרבה מבחנים?כן

English Muffin

New member
עונהה חח

יותר לבנות אבל במין זכר למקרה ש... אתה מתבגר?כן יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש?לא איך אתם מתמודדים איתם?אין דיאטות מטורפות זה אתם?פעם למרות שלא הייתי צריכה כל כך אוהבים מוצרי טיפוח?כן אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים?כן מורחים לק?כן אוהבים להקה מסוימת?כן כמה אפילו חבר יש?לא והיה?כן האם כיף להיות מתבגר?לא תמיד וזה למה?מחזור,בצפר,הורים שואה .. איך היחסים עם ההורים?פעם היו דפוקים עכשיו סבבה יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם?רק לא לעשות שטויות יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה)לא לוקחת אתם בחוג מסוים?לא הכרתם שם את אהבת חייכם?לא בתור מתבגר,איך החיים?סבבה והלימודים?בעעע יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל?לא אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?לא וזה למה?כי תמיד יהיה אם לא אז משהוא דומה למה נראה לך שיש לי עוד שאלות?אנערף ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) למה הציפורים בונות קן על העצים?שאלה מפגרת ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון?באמת מה היא קשורה ? האם הלכתם מכות עם מישהו?כן התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה?כן פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך?לא אבל איזה שמנה אחת כן פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?לא זוכרת הרבה מבחנים?כן זהו..בהצלחה..או שלא..

s h e e p i t

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

יותר לבנות אבל במין זכר למקרה ש... אתה מתבגר? מסתבר... יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? בקושי איך אתם מתמודדים איתם? אלכוהול וגמרנו דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? לא משו אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לא
מורחים לק? לא אוהבים להקה מסוימת? לא חבר יש? לא והיה? לא... אין לי חברים האם כיף להיות מתבגר? אני מניחה שכן וזה למה? ככה איך היחסים עם ההורים? יכול היה להיות יותר טוב יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? מממ הם בטח מצפים ממני לכל מני דברים =\ יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה)מממ [?] אתם בחוג מסוים? ספינינג הכרתם שם את אהבת חייכם? לא בתור מתבגר,איך החיים? מוזרים והלימודים? אי שם למטה יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? דומים לחצילים אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? לא... וזה למה? הן משתלטות על העולם לאט לאט כמו פינקי והמוח רק בפאקצי וערס למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? כי אני רואה שיש המשך... ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) כי זה עדיף מללמוד מתמטיקה למה הציפורים בונות קן על העצים? הן חושבות שהן צ'ארלי
ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? מדברים על צ'ארלי אז זה תמיד חשוב האם הלכתם מכות עם מישהו? כן. תמיד. אני גם תמיד מכה את שירן שהיא אומרת כפרע וזה כיף
התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן! נכנסתי בפאקצה! (לא במובן הזה =\) פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא שידוע לי פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כן "וואו את זוהרת/ ורודה/ פרחונית/ מנצנצת/ מלאה נוצות (ורודות). הרבה מבחנים? כן זהו..בהצלחה..או שלא.. -

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif מתבגיירת../images/Emo6.gif

אתה מתבגר? כע
יופי לך...חיחחי לא ממש
חצ'קונים יש? אחד
איך אתם מתמודדים איתם? שמה משחה
דיאטות מטורפות זה אתם? כן
אוהבים מוצרי טיפוח? כן
אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לא
מורחים לק? כן
אוהבים להקה מסוימת? גירלז אלאוד במיוחד
חבר יש? לא, לפחות לא חושבת, אולי, יכול להיות, לא יודעת=/
והיה? כן.
האם כיף להיות מתבגר? לא
וזה למה? כי זה חרא, דכאונות והכל
איך היחסים עם ההורים? פסדר מה
יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? ברור
הכל בערך
יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) מה |:
אתם בחוג מסוים? מורה פרטי נחשב?
הכרתם שם את אהבת חייכם? לא, פיכ
בתור מתבגר,איך החיים? חרא
והלימודים? חרא
יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא=/
אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? כע
וזה למה? כי כל עידן עובר
למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? לא נראה לי, ת'אמת
ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) כי משעמם לי?
למה הציפורים בונות קן על העצים? כי זה גבוה?
ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? לא יודעת?
האם הלכתם מכות עם מישהו? כן
התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן
פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? כן
פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כן
הרבה מבחנים? כן

../images/Emo9.gif

את מתבגרת?-יאס
חצ'קונים יש?-כן איך אתם מתמודדים איתם?-משחה|: דיאטות מטורפות זה אתם?-לא בדיאטה,פשוט מנסה לאכול פחות או לפחות מסודר אוהבים מוצרי טיפוח?-יאס אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים?-הלוואי מורחים לק?-כן,יש עליי עכשיו,שקוף
אוהבים להקה מסויימת?-אין מועדפת,יש מלא. חבר יש?-לא היה?-נזכרתי היום שהיה לי חבר למשך יומיים,נפרדנו כי לא באתי אליו מספיק
האם כיף להיות מתבגר?-יש חסרונות ויתרונות וזה למה?-חסרונות-יש מלא בעיות וכאלה.יתרונות-לא יודעת,זה תקופה בחיים שצריך לעבור אז לנצל את זה ומדי פעם זה כיף:] איך היחסים עם ההורים?-מצויין,טפו טפו טפו יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם?-כן יש מגבלות מסוימות להם?(
אל תקחו קשה)-הא? אתם בחוג מסויים?-בבצפר|: הכרתם שם את אהבת חייכם?-לא בתוך מתבגר,איך החיים?-בסדר. והלימודים?-בסדר יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל?-לא אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?-כן וזה למה?-כי זה לא ישאר לעד למה נראה לך שיש לי עוד שאלות?-אולי ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך?(על השאלון דה)-סתם למה הציפורים בונות קן על העצים?-כי מתחשק להם ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון?-כי גם הן מתבגרות
האם הלכתם מכות עם מישהו? -כן התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה?-כן פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך?-כן פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?-כן הרבה מבחנים?-לצערי

goblinit12

New member
אני

יותר לבנות אבל במין זכר למקרה ש... אתה מתבגר?כן יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש?קצת איך אתם מתמודדים איתם?בקטנה..לא מי יודע מה רואים... דיאטות מטורפות זה אתם?ממש לא! אוהבים מוצרי טיפוח?לפעמים להתאפר... אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים?לא מורחים לק?כן אוהבים להקה מסוימת?Pink Floyd חבר יש?לא והיה?כן האם כיף להיות מתבגר?לא וזה למה?המון סיבות אין כח לרשום איך היחסים עם ההורים?על הפנים יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם?לא ממש יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה)לא אתם בחוג מסוים?כן- כדועף הכרתם שם את אהבת חייכם?לא! בתור מתבגר,איך החיים?חרא והלימודים?גם חרא יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל?כן- אנחנו עם מטומטם אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?לא...אבל אני ממש מקווה!!
וזה למה?כי פאקצות היו מאז ומעולם למה נראה לך שיש לי עוד שאלות?חחח אנערף ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה)כי משעמם לי תחת! למה הציפורים בונות קן על העצים?כדי לחרבן לאנשים על הראש (מלמעלה) ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון?תשאלי את עצמך! האם הלכתם מכות עם מישהו?ברור התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה?ברור פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך?לא!
פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?לא הרבה מבחנים?כן!!! זהו..בהצלחה..או שלא..

Incomplete Girl

New member
מתבגרת../images/Emo11.gif

אתה מתבגר? כן
יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? לא
איך אתם מתמודדים איתם? שש...אל תקראו להם!
דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? כע
אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? הלוואי
מורחים לק? לא
אוהבים להקה מסוימת? בקסטריטטט
חבר יש? לא
והיה? כע.. האם כיף להיות מתבגר? לא כ"כ וזה למה? כובע איך היחסים עם ההורים? סבירים יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? לא
יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) לא אתם בחוג מסוים? לא הכרתם שם את אהבת חייכם? בתור מתבגר,איך החיים? ככה ככה והלימודים? כנ"ל יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? כולם...שונים! אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? לצערי לא
וזה למה? כי אני רואה זייניקיות הולכות בדרכי אחותן
למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? לודעת
ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) מי אמר שלא בא לי?
למה הציפורים בונות קן על העצים? אז איפה הם יגורו? ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? אנערף..
האם הלכתם מכות עם מישהו? כן התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? לא..ולא רוצה
פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא
פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? לצערי
הרבה מבחנים? כע
זהו..בהצלחה..או שלא..

מי נאו

אתה מתבגר? כע יופי לך...חיחחי (??!) חצ'קונים יש? לא, ברוך השם איך אתם מתמודדים איתם? אם יש אז מדחיקים דיאטות מטורפות זה אתם? משו כזה
אוהבים מוצרי טיפוח? לאא. בעע אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לפעמים
מורחים לק? לא אוהבים להקה מסוימת? כה חבר יש? לא (אל תזכירו לי
) והיה? כה
האם כיף להיות מתבגר? לפעמים וזה למה? כי הכל ראשוני, והכל מותר [טוב. כמעט
] איך היחסים עם ההורים? פסדר יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? כע יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) חחח כה
אתם בחוג מסוים? כה הכרתם שם את אהבת חייכם? איך ידעתם??
[יעני כן] בתור מתבגר,איך החיים? ממש לא משהו והלימודים? אל תזכירו לי יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא ממש אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? חחח. רק מקווה לטוב
וזה למה? כי הם כמו מסטיק. אפילו כשסוף סוף מצליחים להוריד אותם מהתחת, נשאר שריד למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? כי אתה ממש משועמם ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) כי גם לי ממש משעמם למה הציפורים בונות קן על העצים? כי על הקרקע הפילים כבר תפסו את כל המקומות הפנויים ואיך זה תסבירו לי, קשור לנושא השאלון? מה נושא השאלון, תזכירו לי? האם הלכתם מכות עם מישהו? כה
התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כה פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? היא לא העזה
פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כה הרבה מבחנים? טו מאצ' זהו..בהצלחה..או שלא.. חחח תודה

MeTaL MoUtH

New member
.

אתה מתבגר? אני מניחה.. יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? לא כל כך איך אתם מתמודדים איתם? דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? לא אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? הלוואי מורחים לק? לא אוהבים להקה מסוימת? כן חבר יש? לא והיה? כן האם כיף להיות מתבגר? לא וזה למה? איך היחסים עם ההורים? אממ.. ככה ככה יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? כן יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) אה? אתם בחוג מסוים? פסנתר הכרתם שם את אהבת חייכם? כן... את הפסנתר
בתור מתבגר,איך החיים? חרא והלימודים? נחמדים יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? הלוואי וזה למה? למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? כי השאלון עוד לא נגמר |מגלגל-עיניים| ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה)- כי אין לי שום דבר אחר לעשות?... למה הציפורים בונות קן על העצים? ככה ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? לא'דע האם הלכתם מכות עם מישהו? כן התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן.. מלא פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? כן פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כן הרבה מבחנים?בערך..

למעלה