שאלון מתבגרים

since u've been goneeeee

אתה מתבגר? כה יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? לא
איך אתם מתמודדים איתם? אין. דיאטות מטורפות זה אתם? כן. אוהבים מוצרי טיפוח? כן. אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? בערך. מורחים לק? כן. אוהבים להקה מסוימת? כן. חבר יש? לא. והיה? כן. האם כיף להיות מתבגר? נחמד פלוס. וזה למה? כי שמים זין על כולם. איך היחסים עם ההורים? נחמדים פלוס. יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? כן. יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) לא. אתם בחוג מסוים? לא. הכרתם שם את אהבת חייכם? מה. בתור מתבגר,איך החיים? אחלה מה איתך והלימודים? אחלה מה איתך יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? אחלה מה איתך. סתם,אמ,שהם מאגניבים. אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? אפקורס. וזה למה? כי הן מפגרות. למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? מה. ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) ככה. למה הציפורים בונות קן על העצים? למה אתה דפוק. ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? די נו. האם הלכתם מכות עם מישהו? כן. התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן. פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? לא. פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? לא. הרבה מבחנים? יותר מדיי. זהו..בהצלחה..או שלא.. סאמאשלך

עונה

אתה מתבגר? כן חצ'קונים יש? לא איך אתם מתמודדים איתם? קוסמטיקאית דיאטות מטורפות זה אתם? לא אוהבים מוצרי טיפוח? כן אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? לא מורחים לק? כן אוהבים להקה מסוימת? לא חבר יש? כרגע לא והיה? כן האם כיף להיות מתבגר? כן וזה למה? כי זה חוויה איך היחסים עם ההורים? סבבה יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? לא ממש יש מגבלות מסוימות להם?לא אתם בחוג מסוים? לא הכרתם שם את אהבת חייכם? לא בתור מתבגר,איך החיים? קשים והלימודים? קשים יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? לא אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? כן וזה למה? כי הכל משתנה למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? אנערף ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) משעמם לי למה הציפורים בונות קן על העצים? שלא יהרסו להן ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? לא קשור האם הלכתם מכות עם מישהו? כן התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? כן פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? שמועות פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? כן הרבה מבחנים? כן

sveta y

New member
:)

יותר לבנות אבל במין זכר למקרה ש... אתה מתבגר? כן... יופי לך...חיחחי חצ'קונים יש? לצערי כן... ויותר מידי איך אתם מתמודדים איתם? מה כבר אפשר לעשות??? דיאטות מטורפות זה אתם? תלוי.. אוהבים מוצרי טיפוח? כן... אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים? הלוואי!! מורחים לק? כן.. אוהבים להקה מסוימת? לא... חבר יש?לא והיה?כן האם כיף להיות מתבגר? למה לא.... וזה למה? כי לא רע לי בחיים... איך היחסים עם ההורים?בסדר יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? ברור כמו לכולם.. יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) לא יודעת... אתם בחוג מסוים?לא הכרתם שם את אהבת חייכם?..??... בתור מתבגר,איך החיים? בסדר..חייים... והלימודים? בסדר.. יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? מה הכוונה?? אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו? לא.. ויש פקאצות חמודות דווקה.. אםם.. למקרה שחשבתם אני לא פקצה ולא פרחה אני סתם אחת פריקית... וזה למה? ככה יצא... למה נראה לך שיש לי עוד שאלות? אז זהו שלא נראה לי... ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) לא כל כך הפריע לי לענות..חחחח למה הציפורים בונות קן על העצים? ואלה.. למה ?? ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון? פשוט אין לך מה לשאול... האם הלכתם מכות עם מישהו?כן..... התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? כןןן... אבל זה כבר לא מפריע לי.... פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת? הרבה מבחנים?כן... זהו..בהצלחה.תודה :)..

Danielle b3

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif...חובה לקרוא../images/Emo70.gif

את מתבגרת
כן
חצ'קונים יש
מעט...
איך אתם מתמודדים איתם
שמים משחה...
דיאטות מטורפות זה אתם
לא.. אוהבים מוצרי טיפוח
בערך... אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים
כן
מורחת לק
לא...
אוהבת להקה מסוימת
אמ... בלאק אייד פיז
חבר יש...
לא...
והיה
כן
האם כיף להיות מתבגרת
כן
וזה למה
כי עושים מה שבא לנו...
יותר נפגשים עם חברים והרבה יותר מגובשים... איך היחסים עם ההורים
נהדרים
יש מגבלות מסוימות שאת מקבלת מהם
בטח
כמו לכל אחד... שעת חזרה מסוימת
... אמ.. כל מיני יש מגבלות מסוימות להם
מה
... לא
את בחוג מסויום
הייתי בגיטרה
ופרשתי.. הכרת שם את אהבת חייך
לא...
בתור מתבגרת איך החיים
מעולים..
והלימודים
מעמללים
יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל
לא... כל אחד שונה
את חושבת שעידן הפקאצות יעבור מתישהו
אמ.. לא
וזה למה
תמיד היו...
למה נראה לך שיש לי עוד שאלות
כי... ולמה את עונה למרות שממש לא בא לך
... אבל בא לי...
למה הציפורים בונות קן על העצים
למה באמת
ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון
לא קשור ... האם הלכתם מכות עם מישהו
כן.. תאמינו או לא
התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה
לא
פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך
לא פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת
כן
בערך... אמרתי משהו למישהו והוא כמעט השתין במכנסיים...
הרבה מבחנים
המון

תשובותתתת

אתה מתבגר?כן יופי לך...חיחחי-חה חה חה חצ'קונים יש?ברור...אבל לא הרבה טפו טפו טפו איך אתם מתמודדים איתם?תכשירים דיאטות מטורפות זה אתם?ממש לא אוהבים מוצרי טיפוח?ברור אתם מאלה שאוכלים טונות ולא משמינים?הלוואי מורחים לק?שמתחשק אוהבים להקה מסוימת?אוהבת הכל חבר יש?כןןןן והיה?המוןןן האם כיף להיות מתבגר?לפעמים וזה למה? כי אין ברירה אחרת איך היחסים עם ההורים?מאוד טובים יש מגבלות מסוימות שאתם מקבלים מהם? כן אבל אני מבינה אותם יש מגבלות מסוימות להם?(אל תקחו קשה) לאבא-פרימיטיביות אתם בחוג מסוים?כן באנגלית בעעעע הכרתם שם את אהבת חייכם?בחוג?לא! בתור מתבגר,איך החיים?קשים...מאוד קשים והלימודים?אפילו יותר קשים!!! יש לך דעה בקשר למתבגרים בכלל? החים שלנו קשים והמבגורים לא מבינים אותנו וחלק מהמתבגרים עושים שטויות ואני לא מבינה את כל הקטע הזה אתה חושב שעידן הפאקצות יעבור מתישהו?ממש לא..היה ויהיה בעעע וזה למה?כי זה חלק מהאנשים המרכיבים חברה למה נראה לך שיש לי עוד שאלות?כי אתה משועמם ולמה אתה עונה למרות שממש לא בא לך(על השאלון דה) כי גם לי משמעם למה הציפורים בונות קן על העצים?כי כייף להם ואיך זה תסבירו לי,קשור לנושא השאלון?זה קשור לשעמום האם הלכתם מכות עם מישהו? ברורררררר התעמתת עם פאקצה/סנובים/מה שזה לא יהיה? ברור מאודדדד פאקצה/סנובית/מה שזה לא יהיה..הפיצה עלייך שמועות או צחקה עלייך? כן פעם יצא לך להיכנס באחת מהסוגיות האלה עם הערה קוטלת?כן הרבה מבחנים?יותר מדי

למעלה