שאלון מקומבן

אני לא רעה../images/Emo10.gif

את מוזרה אבל מוזרה טובה! את מוזרה מותק, ואני אוהבת אותך המון.

metalheart

New member
ניסיון שלי

פעם ראשונה אני עונה על שאלון כזה ורק בכדי להרוג את הזמן: . .מה המוטו שלך בחיים? ארץ זבת - בירה ומטאל 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה את טארייה 3.מעשה נועז שעשית? לחפש מישהו בשירותי בנות נחשב כמעשה נועז? :) 4.מעשה טפשי שעשית? ראה תשובה מס' 3 (אחרי מחשבה שניה) 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לשבת בתחתונים מול מחשב ולאכול ארוחת צהריים :) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? גרמניה (וואקן), בולגריה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? פינלנד 8.מה יש לך מתחת למיטה? חתול 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: תחת 10. מה סקסי בעיניך? תחת 11. מה רומנטי בעיניך? מצב בתחת 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? גן (וואחד סטלה זאת הייתה) 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? איינשטיין, חייב לשאול אותו מה עישן הבן אדם 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לאהוב את עצמי מכונית אידיאלית:BMW מוזיקה בכלליות: מטאל להקה אהובה: פרימאל פיר, ג'ודאס פריסט מין: 3 פעמים בשבוע סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? נשוי אם לא, רוצה להיות? קצת מאוחר לענות על זה :) תאריך לידה: 23/12/1979 גיל: אחרי חישוב מתמטי - 26 כיתה: מממממממממממממ....................... מצבך החברתי: אני גדול אני פיצוץ - גולי גולי גוץ................... למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? חומר למחשבה גובה: 185 צבע עיניים: לא ניתן להגדרה, אין צבע כזה אוהב אותו? לא יודע, אין צבע כזה :) צבע שער: בלונדיני אוהב אותו? לפחות לא מפריע לי צבע אהוב: כחול עמוק........................ חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? שירות לקוחות יש פירסינג? לא קעקועים?לא אובססיות?לא התמכרויות? מטאל איזה שפות אתה דובר?עברית, רוסית, אנגלית, ציטוט מועדף/ מוטו:ראה מס' 1 האם אתה חי את הרגע? כשיש רגע בשביל זה יש לך סודות? תמיד אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כמו לכולם איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מי אתה? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? כמעט מפורסמים מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו לגיטרה שלי אתה יודע לשיר? לצערי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? מה זה קול האם אתה מתבודד? לא, אי אפשר לברוח מהחתול שלי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מטאל אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? WTF? האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי איפה יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך? בנות מה החוזק הכי גדול שלך? גם בנות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? תשאל מה הייתה משאיר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לפחות אני לא בוכה בסרטים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? תלוי איך מסתכלים על זה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? עין תחת עין יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? הרובוט השני משליחות קטלנית האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם? לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? ראיתי אותו ברוחות?לא בפיות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון?ממש לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא, אני לא חושב כל כך מהר :) באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? גיי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לארון מתים אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? אם יש אז אני לא יודע עליהם, יש כאלה שלא מגלים מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אישתי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לדעת לצחוק על עצמך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש כאלה שצוחקים עם עצמם? מי החבר שלך,חבר אהבה? גיטרה שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ראה תשובה מקודם הכי מעט זמן? כבר התעייפתי לענות........... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כל עוד זאת בחורה כן מי מקשיב לבעיות שלך? אני השני שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? מי שמעלה לי את הסעיף, ככה אני רגוע וחמוד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? יש לי הרגשה שלא מבינים אותי כשאני מדבר רוסית...........מעניין למה האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי במה מדובר אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ראלף שיפרס האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אם אני לא אוהב אותה האם אתה עייף? רעב? כן, מהשאלון הזה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: כרית שלי, כי אני עייף לענות על השאלון ממה הכי נמאס לך?: השאלון הזה את מי היית רוצה להרוג? את מחבר השאלון ואת ביל הכי פחות מהנה?: לענות על השאלון הזה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: רוצח שכיר של מחברי שאלונים כאלה איפה אתה הולך לגור?: בכלא כמה ילדים אתה רוצה?:עדיף כלב באיזה סוג של מכונית תנהג?: כבר עניתי על זה נראה לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אני לא יודע מה יקרה מחר, אתה שואל על בעוד 15 שנה חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?:לא אתה שמח כש: כשאני שמח אתה מרגיש בודד כש: אני בודד האם אתה חושב יותר מדי: כן, אם כואב לי הראש, כנראה חשבתי יותר מדיי אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה כאלה: האדם שעושה לך הכי טוב: בחורה ערומה במיטה שלי סגנון מוזיקה אהוב: מטאל חדר אהוב בבית: סוד מקום אהוב בעולם: אותו חדר בבית שלי אוהב את בצפר?: חרטה של להקה :) מעשן?:כן קונה צרובים\\צורב?:צורב, רק אידיוט יקנה צרובים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: נוסע בלבד חוסך כסף למשהו מיוחד?: חוסך ליום ה"שחור" ישן הרבה?: משתדל בתול?: נשוי נקשר לחפצים?:אם קושרים אותי אוהב חולצות גזורות?:לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?: בבית שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: אני בסדר ילדותי?:לא חולם בהקיץ?ובחורף לא חולמים? .

McBlack

New member
אפשר להבין את זה גם כ-

"טכנית אני לא בתול, אבל עכשיו אני נשוי, אז אני לא מקבל"

metalheart

New member
להרגיש רע?

ממה? מחיי מין עודפים? לשימחתי זה לא עשה רע לאף אחד :)

McBlack

New member
ואז יש ילדים, ופתאום הרכוש שלך הוא

כלי ההזנה של הצאצא. עוד מעט, אל תייסר את עצמך
וחיי מין עודפים יכולים להיות גם בלי קשר לנישואים, אתה יודע...

metalheart

New member
נכון רק אל תשכח

שתמיד אפשר למנוע את בואם של הצאצאים לא צפויים.

McBlack

New member
***תשכחי, ותמשיך עם הגישה הזאת,

הילדים של היום במילא מטומטמים, שמנים ומכוערים יותר.

למעלה