שאלון מקומבן

דברי אליי בויטמינים ../images/Emo99.gif

צריך לארגן לנו שם איזה שמש באמת. יש גבול. כ"כ הלבנתי שם שסבתא שלי לא מזהה אותי וחושבת שאיזה אשכנזי נכנס לה לבית לאכול לה ת'אורז. יאללה, מספיק להיום. מחר בור! :| איזה כיף שהפעם אנ'לא צריך להסביר.

../images/Emo31.gifאורז זה של פרסים מזרחונים!

מבפנים זה גפילטע מתובל קלות במרק רגל. מעניין כמה עוד נוכל למרוח ת'שרשור הזה

McBlack

New member
../images/Emo2.gif אורז זה גם של עירקים! וסינים

בסין הם מגישים אותו בתור קינוח
אני כל כך אוהבת לאכול עם הצ'ופסטיקס ^^ גפילטע?
מה אתה? Oo ותאמין לי... המון

אני אשכנזי כלוא בגוף שחור

שמנסה לפרוץ החוצה
ומסתבר שאני גם אישה בסבירות של 86%, לפי איזה שאלון באינטרנט :|

McBlack

New member
אין לי קישור ישיר לכל אלה...

http://israblog.nana.co.il/115167 אולי בבלוגי יש לינק כלשהו...

Shusho

New member
טוב ננסה שוב

1. .מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן למות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה לעצמי בית 3.מעשה נועז שעשית? לא לפה 4.מעשה טפשי שעשית? הטבעתי את הפלאפון שלי בים 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אהה... נשיכות? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא!!
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא יודעת, ניו יורק, לונדון, יפן... 8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום, ניקיתי שם היום בבוקר 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: זרועות, עיניים, מבט, תחת (מה :$). אם זה בנות אז לעתים חזה 10. מה סקסי בעיניך? גופיות? ממ לא יודעת, המבט. 11. מה רומנטי בעיניך? "אני אוהב אותך" 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? גיל שנתיים, לא זוכרת שם כלום. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבתא ז"ל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה מכונית אידיאלית: כזו שנוסעת מוזיקה בכלליות: אוף לא יודעת להקה אהובה: אין מין: כן, תודה.
סטרייט/גיי/ביי: בי. יואו זה ממש מעצבן לענות על זה שכל הפורום הזה ישר כמו סרגל. רווק? לא:) אם לא, רוצה להיות? ממש לא :) תאריך לידה: 8.1.89 גיל: 17.5 כיתה: עוד רגע י"ב מצבך החברתי: אני מנודה חברתית ואני מדברת עם הקירות. (מה זאת השאלה הזו?!) למה את/ה בישרא? כי כאן נולדתי גובה: 169 ס"מ צבע עיניים: ירוק כחול, לפעמים צהוב. אוהב אותו? כן צבע שער: במקור חום, אחר כך סגול ועכשיו בורדו דהוי שכזה. אוהב אותו? כן, הוא דווקא לא רע. צבע אהוב: סגול חיות מחמד? ג'ני ושוגי החתולים מה העבודה שלך? עומדת בצומת
יש פירסינג? כן קעקועים? עוד לא אובססיות? הרבה, לא משנה התמכרויות? קפאין? |: וקצת ניקוטין איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית, ספרדית מממממש מעט וערבית לרמת שנה ראשונה של 5 יח"ל
. אבל אז העיפו אותי ציטוט מועדף/ מוטו: די עם שאלות חוזרות האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יש לך עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? תחיית המתים מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד אתה יודע לשיר? קצת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בכיתה ח'? |: האם אתה מתבודד? לעתים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? קטעים באופי. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? ביקורת מה החוזק הכי גדול שלך? לשים זין על הביקורת הזו. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ממ אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים מהר יש לך ביטחון עצמי? די עם שאלות חוזרות לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פאוור פאף גירל?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן (זה לא היה זיקוק ירוק!!!!) באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הביתה? אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אני לא חושבת שיש... מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? קוביישי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שאף פעם לא כולם יאהבו אותי, להיות מי שאני ולקרב אלי את האנשים שטובים לי בזכות עצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אה פוווווווווווו? מי החבר שלך,חבר אהבה?מה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ממ... לא יודעת. נועה הכי מעט זמן? אביה הכי מצחיק? יוני, נופר הכי קרוב? עידן הכי מוזר? קוביישי הכי חכם? עידן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נועה הכי נחמד? עידן הכי רועש? נופר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן מי מקשיב לבעיות שלך? החברים שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא האם החברים שלך מכירים אותך? רובם כן הווה: שיער נוכחי: בורדו - חום בגדים נוכחיים: ירוק דהוי עם הדפס הזוי של כלב ים במלחמה ותחתונים כחולים תכשיטים נוכחיים: קיבלתי אחד מתנה מהוולווט, הא לא עלי אבל אני בוהה בו עצבנות נוכחית: אמא התגעגעות נוכחית: עידן תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עידן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: עידן ממה הכי נמאס לך?: מריבים מטופשים ומילדים אימואים את מי היית רוצה להרוג? את היטלר אבל הוא מת. הכי פחות מהנה?: מה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת אופנה איפה אתה הולך לגור?: במרכז כמה ילדים אתה רוצה?: 2, 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בת 32 :S. ממ... מגדלת ילדים בכיף עם בעל נחמד? חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה: די עם שאלות חוזרות ספר אהוב:די עם שאלות חוזרות סופר(ים) אהוב(ים): אע צבע אהוב: די עם שאלות חוזרות פריט לבוש אהוב: אין איבר שהכי מושך אותך: די עם שאלות חוזרות אתה שמח כש: אוהבים אותי אתה מרגיש בודד כש: אני לא מכירה אף אחד בחבורה האם אתה חושב יותר מדי: על טעויות שעשיתי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: די עם שאלות חוזרות אדם מפורסם שפגשת: ממ לא אנשים מיוחדים האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: הקפה של שבת בבוקר של עידן :) ריח אהוב: הוגו בוס דיפ רד (לנשים), דארק בלו (או משהו כזה, לגברים) מה מכעיס אותך: שקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כתיבה? יכולת הקשבה. הבנה? לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב: עידן סגנון מוזיקה אהוב: אין חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: כל מקום שיקבל אותי מקצוע שנוא: בע מורה אהוב: בע אוהב את בצפר?: בע נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לעתים רחוקות נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן
אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! לועס דברים? כן אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן:S אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: למה כבר היתה פה תשובה? קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: כן בתול?: אה, מה אתם חושבים? נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?: לא עלי אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: לפעמים לובש בוקסר?: כן
שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: כן חולם בהקיץ?כן .שפות שאתה מדבר/לומד: די עם שאלות חוזרות 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אף אחד .מה מפחיד אותך? להיות לבד 7.מה מרתק אותך? ערוץ אגו, בלייזר 8.מה מעציב אותך? מוות? 9.מה משמח אותך? עידן

IJohnYI

New member
פיי... ככה מבזבזים שעה מהחיים..

טוב נו, לא שמישהו באמת יקרא את זה :X 1. .מה המוטו שלך בחיים? חייה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? אמם.. תורם לפחות 50K לאנשהו, שם בערך 700K בקופת חסכון שמניבה ריבית, קונה ב-100K מניות של חברות, וקונה אוטו. 3.מעשה נועז שעשית? יותר מדי.. רובם כולל אותי ערום 4.מעשה טפשי שעשית? כנ"ל 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לצערי אין :( 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? יוון, איטליה, בלגיה, הולנד, גרמניה, קרואטיה, אנגליה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: בטן 10. מה סקסי בעיניך? בנות.. 11. מה רומנטי בעיניך? אני לא בנאדם כזה.. :/ 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שומדבר. אני מאושר ממה שהיה, מאושר ממה שיש עכשיו, ומצפה לעתיד 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אני מעדיף לשמור את התשובה לעצמי.. :\ 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לדעת לנגן טוב על גיטרה! אני עילג.. :( מכונית אידיאלית: אוו יש פשוט יותר מדי.. כמעט כל אוטו ספורט טוב עם עדיפות לפרארי מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מאסטרפלאן, סונטה ארקטיקה מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? דה אם לא, רוצה להיות? ^_^ תאריך לידה: 14/4/88 גיל: 18 כיתה: סיימתי י"ב מצבך החברתי: סביר למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? כי המשפחה הגיע לכאן במטוס בשנת 1990 גובה: 185 צבע עיניים: ירוק-אפור אוהב אותו? אני מסתדר צבע שער: סוג של בלונד אוהב אותו? חי עם זה צבע אהוב: ירוק חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? מאבטח יש פירסינג? לא קעקועים? עדין לא אובססיות? אין התמכרויות? אין איזה שפות אתה דובר? עברית, רוסית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: הרבה דברים שקשורים לאי קיומו של אלוהים האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי שיער יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? השעמום הנצחי מה הפחד הגדול ביותר שלך? אין אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא ממש.. האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אנשים שאני אוהב אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? הביצים- אם תבעטו בהם, זה יכאב.. :( מה החוזק הכי גדול שלך? אני לא לוקח דברים ללב אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודע.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הם בסדר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הכל עובר יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי שמץ :| האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות ?לא במזל? נחשו מה? לא! :ם באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במידה מסויימת.. טוב הוא דבר יחסי שתלוי ב"רע" שקיים. זה דבר יותר מדי פילוסופי ואפשר להתפלצף על זה שעות במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין אלהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית הקברות אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? ידידה בשם ליאת מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אותה אחת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תציע לה לצאת איתך" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודע מי החבר שלך,חבר אהבה? אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יונתן- אחד שהייה איתי באותה כיתה במשך 14 שנים, מגן טרום חובה הכי מעט זמן? מאיפה לי? הכי מצחיק? יש הרבה.. הכי קרוב? ליאת הזאת :ם הכי מוזר? איזה הומו מהכיתה שלי הכי חכם? כל אחד חכם בצורה משלו שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כמה חברים קרובים.. הכי נחמד? יש הרבה הכי רועש? ערסים מהשכבה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אני לא הומו. אם מדובר על סקס עם ידידה- אז כן. אם מדובר על סקס עם חברה, אז.. מה נראה לכם? :ם מי מקשיב לבעיות שלך? 2 חברות טובות עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא :) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם הווה: שיער נוכחי: ארוך בגדים נוכחיים: רגיל, ג'ינס וחולצה בד"כ תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: לחברים שלא ראיתי הרבה זמן תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה מלונדון שצילמתי לפני כמה שנים חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברים קרובים שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן- לאכול :ם האם אתה עייף? רעב? גם וגם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודע.. ממה הכי נמאס לך?: ת'אמת- מהשאלון הזה, אבל אני אמשיך.. P: את מי היית רוצה להרוג? את נסראללה הכי פחות מהנה?: לקבל מכות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עדין לא החלטתי איפה אתה הולך לגור?: או בראשון לציון, או באשדוד, או בארה"ב כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משהו אמין וטוב.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: גר בוילה גדולה, עם אישה יפה, 2 ילדים וכלב חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא

IJohnYI

New member
המשך..

וקצת בכללי: להקה אהובה: מסטרפלאן, סונטה ספר אהוב: עדין אין.. סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: אין איבר שהכי מושך אותך: בטן אתה שמח כש: יש דברים משמחים אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב, כנראה.. אדם מפורסם שפגשת: הרבה :ם לפני שבוע צעקתי על מאיה בוסקילה בעבודה האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: קר ריח אהוב: לא יודע מה מכעיס אותך: אנשים מעצבנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני בנאדם מאוד גמיש בדברים שאני רוצה האדם שעושה לך הכי טוב: החברים סגנון מוזיקה אהוב: פאור מטאל, רוק חדר אהוב בבית: החדר מחשב מקום אהוב בעולם: אין מקצוע שנוא: תנ"ך, ספרות מורה אהוב: מוטי, המורה לכלכלה אוהב את בצפר?: הלהקה? הם טובים.. המקום? קצת (הרבה) פחות נרדם בשיעורים?: יותר מדי מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מי לא? לועס דברים? כשיש מה אוהב להתקלח?: זה נחמד אוהב להתעטש?: לא, למרות שלפי מה ששמעתי מקבלים מזה 1/7 אורגזמה :ם שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף )?: כן אוהב לצחצח שיניים?: זה מעיק, אבל חובה אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהב לנהוג, ואוהב ללכת- בעיקר כי שונא לחכות להסעות ואוטובוסים חוסך כסף למשהו מיוחד?: אוטו ישן הרבה?: כשיש זמן בתול?: בלאט, לא אוהב את השאלות האלה.. אבל לא.. נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא איכפת לי גופיות?: לא ממש אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לא זה ולא זה ילדותי?: מדי פעם חולם בהקיץ? כן .שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, רוסית, אנגלית 13.תכונות טובות שלך: אין לי כוח לכתוב שוב... 14.תכונות רעות שלך: אני מתעצבן די בקלות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: בראד פיט :X .מה מפחיד אותך? כלום 7.מה מרתק אותך? לא יודע.. 8.מה מעציב אותך? שאני פוגש פחות אנשים שאני אוהב 9.מה משמח אותך? הרבה דברים

מותר גם לקוראים שקטים לענות? ../images/Emo8.gif

השעה שתיים בלילה וממש משעמם לי נו 1.מה המוטו שלך בחיים? If it doesn't move- eat it. If it moves- kill it, then eat it 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה ביקתת עץ קטנה על איזה חוף נטוש באוסטרליה, קושר ערסל נוח בין הפינה של הביקתה לאיזה עץ דקל ומוצא לי איזה אישה יפה שתסכים לגור איתי שם 3.מעשה נועז שעשית? מממ לא זוכר משהו ספציפי כרגע... 4.מעשה טפשי שעשית? לא יודע בדיוק מה זה היה שעשיתי אבל היתחשמלתי כשעמדתי על סולם אלומיניום בגובה 4 מטר בערך... בטוח עשיתי משהו טיפשי בתהליך
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סטייה as in פטיש? מממ... שיער שחור ארוך עם עיניים בהירות
אה... ואני גם פירומן 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? בלגיה, הולנד, איטליה, שוויץ, בולגריה, יוון, צרפת.... בטח יש עוד ששכחתי 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אוסטרליה 8.מה יש לך מתחת למיטה? הרגליים של המיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מממ... תחת. 10. מה סקסי בעיניך? אישה סקסית בשמלה שחורה וצמודה 11. מה רומנטי בעיניך? מממ... טיול על החוף בשקיעה (כמה לא נדוש) 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתחילת כיתה י"ב... כי זאת הייתה שנה מעולה... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? האיש שהמציא את הסיגריות. הייתי מענה אותו למוות. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא צריך תוספות... אם מישהו לא אוהב אותי כמו שאני הוא יכול לקפוץ לי... אני מרוצה
מכונית אידיאלית: טויוטה אוונסיס להקה אהובה: אף להקה ספציפית... מין: soon i hope סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? יאפ תאריך לידה: 20.9.88 גיל: 18... בספטמבר כיתה: כבר לא מצבך החברתי: הא? גובה: לא זוכר צבע עיניים: כמו השיער
אוהב אותו? כן צבע שער: כמו העיניים
אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור או כחול כהה-אפור כזה חיות מחמד? כלבה ודגים מה העבודה שלך? תאורן וצלם יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? צילום התמכרויות? עודיות שוקולד צ'יפס איזה שפות אתה דובר? עיברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: אין לי כוח לכתוב אותו האם אתה חי את הרגע? למה לא אתה שונא את עצמך? למה לי לשנוא את עצמי? אף פעם לא עשיתי לי כלום האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? מממ.... חייב כל הזמן לזרוק דברים (להקפיץ מטבעות וכאלה) איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מממ... בעיקר על תמונות שלי (שצילמתי... לא שאני מופיע בהן) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא עקרוני- הוא לא היה עובר את הצנזורה. מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד מישהו שאני אוהב אתה יודע לשיר? טכנית כן... אבל אתם לא רוצים לשמוע את זה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא חושב האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? וואו, זה קשה... לא יודע אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אם הייתי מישהו עם פיצול אישיות הייתי מתחבר עם עצמי האם אתה פועל בפזיזות? לרוב האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי ואיפה יש לך יומן/ ג'ורנל? מממ אולי... |מסתכל לצדדים| מה החולשה הכי גדולה שלך? פאפי פייס מה החוזק הכי גדול שלך? לא'דע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? וואו, זה מתחיל להרגיש כמו שאלון 300 אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לפעמים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שלפעמים אנשים זורקים מילים יותר מדי בקלות... ולא תמיד כדאי להיתייחס יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? ממש לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? כן... אבל אין לי ארובה אז נדפקתי (לא!) ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן... אני לא יכול להפסיד, לא? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? צריך להוציא את זה מהחוק אתה חושב שלאלוהים יש מין? אם היא קיימת
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אם אתה הולך סביר להניח שאתה לא מת אנשים: תלוי מי יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אתם לא מכירים מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מממ..... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תתכופף!!!! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? זאת בדיחה פרטית, אתם לא תבינו
מי החבר שלך,חבר אהבה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אתם לא מכירים
(אבל אנחנו חברים מגן טרום חובה) הכי מעט זמן? הכי מצחיק? אתם לא מכירים הכי מוזר? ההוא המצחיק הכי חכם? אולי די?! שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם חבר? בטוח לא... עם ידידה? מממ... לפעמים
מי מקשיב לבעיות שלך? כל מני אנשים... עם מי אתה רב הכי הרבה? ההורים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? נראה לי שכן האם החברים שלך מכירים אותך? כן הווה: שיער נוכחי: ג'ינג'י קצר בגדים נוכחיים: טי-שירט ומכנס ספורט קצר תכשיטים נוכחיים: אני לא עונד תכשיטים עצבנות נוכחית: השאלון הזה... ו........... התגעגעות נוכחית: לא דיברנו על זה כבר?
חבר\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הזה מההתגעגעות (יש מילה כזאת בכלל?) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? רעב? עייף... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: .... ממה הכי נמאס לך?: מהשאלון הזה את מי היית רוצה להרוג? את מי שכתב את השאלון הזה
הכי פחות מהנה?: אני מצליח לחשוב על הרבה דברים... אבל אני לא חושב שזה חוקי להגיד את זה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: צילום כנראה איפה אתה הולך לגור?: אוסטרליה כמה ילדים אתה רוצה?: 0. או 3 איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מחוץ לכלא
חושב הרבה על העתיד?: לא, למה להיתעסק עם זה עכשיו? זה כבר יגיע לבד.. מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: ספר אהוב: מממ מלאכים ושדים סופר(ים) אהוב(ים): דן בראון אדם מפורסם שפגשת: מממ... רשימה ארוכה מדי האם יש לך אילושהם חרטות: כן. קפה אהוב: טייסטרס צ'וייס (1 סוכר, רבע חלב
) ריח אהוב: דלק
מה מכעיס אותך: השאלון הזה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מממ... ציניות? האדם שעושה לך הכי טוב: כרגע? אף אחד... סגנון מוזיקה אהוב: רוק, מטאל... חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ישראל מקצוע שנוא: מקצוע? על מה אתם מדברים?!
מורה אהוב: מזה מורה? אוהב את בצפר?: את מה?! נרדם בשיעורים?: איפה!? (כן) מעשן?: נרגילה נחשב? נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? זה ניילון בועות! ו... כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא... אבל עושה את זה בכל זאת
אכפת לך מאיכות הסביבה?: די קונה צרובים\\צורב?: בשנתיים האחרונות הוצאתי כמעט 3000 שקל על מוזיקה (לא) אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנהוג חוסך כסף למשהו מיוחד?: ציוד צילום ישן הרבה?: משתדל בתול?: כן נקשר לחפצים?: רק למצלמה שלי... אוהב חולצות גזורות?: שונא חולצות גזורות גופיות?: שונא ללבוש... אבל על אנשים אחרים זה בסדר אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: תלוי מתי לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם!
ילדותי?: כן חולם בהקיץ? כן

עונה

1. .מה המוטו שלך בחיים? חייה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? נכנסת לשוק 3.מעשה נועז שעשית?
4.מעשה טפשי שעשית? להחליט לעשות שנת שירות ואז לפרוש ממנה חודש לפני שהיא מתחילה
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: מממ יש לי אובססיה לNICI (הכבשה הזאת) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן- בהולנד 3 פעמים, בבלגיה גם 3 פעמים, בצרפת ובפולין 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? הולנד 8.מה יש לך מתחת למיטה? ארץ סודית
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים, שפתיים וזרועות 10. מה סקסי בעיניך? נתן 11. מה רומנטי בעיניך? שאומרים לי "אני אוהב אותך" 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לימי הביניים, זאת תקופה מגניבה עם כל הטירות והמחוכים
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? המלך ארתור 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ריקוד מכונית אידיאלית: מממ אין משהו מיוחד מוזיקה בכלליות: אני שומעת המון סוגים אבל בעיקר מטאל וישראלי להקה אהובה: יש המון מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 23.8.87 גיל: 19 בעוד 9 ימים כיתה: סיימתי בית ספר מצבך החברתי: בסדר, תודה למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? אה?? גובה: 1.50 ומשהו צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום כהה עם שאריות פסים אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור וסגול חיות מחמד? נקודה כואבת מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? לא, אבל אני מתכננת לעשות בקרוב קעקועים? לא אובססיות? כן NICI שוב הכבשה הזאת התמכרויות? שוקולד, מוסיקה איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית קלוקלת ציטוט מועדף/ מוטו: "כשיום אחד העם יחליט לחיות, הגורל ללא ספק יענה לו בחיוב" האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? שרוטה עם תעודות מה הפחד הגדול ביותר שלך? הפחד עצמו, ומוות אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? האנשים שאני אוהבת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאני רגישה מידי האם אתה פסיבי או פעיל? חחח שניהם יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? הלב מה החוזק הכי גדול שלך? הרצון לעזור לאחרים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי רוצה להיות פחות רגישה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא ממש, אבל זה משתפר אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להיות עצמי בכל מחיר יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? מאמינה שיש משהו בשטן? חח, אני סוגדת לו איזו שאלה? בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? כן במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? תמיד באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא, תראו לאן זה הוביל אותנו אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן, הוא משתנה בהתאם למצב רוחו לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מקווה שלגן עדן אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? ליטל מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ליטל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך,חבר אהבה? נתן שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברי ילדות הכי מעט זמן? אלו שהכרתי בקייצת הכי מצחיק? שיר הכי קרוב? נתן הכי מוזר? אין לי מושג הכי חכם? ליאהב וחן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נתן הכי נחמד? אור הכי רועש? לימור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן מי מקשיב לבעיות שלך? כולם, אבל בעיקר עידן עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? החברים הקרובים כן הווה: שיער נוכחי: ארוך, חום עם שאריות פסים בגדים נוכחיים: מכנסיים קצרים וחולצת טריקו תכשיטים נוכחיים: צמידים ועגילים עצבנות נוכחית: "השחר אדום" שהעיר אותי בבוקר התגעגעות נוכחית:חברים שלא ראיתי מלא זמן תמונת דסקטופ נוכחית: של נתן ושלי חבר\\ה?: נתן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נתן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: נתן ממה הכי נמאס לך?: מהמצב את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?:להתעורר בבוקר מ"שחר אדום" עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מקווה שרקדנית איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: כרגע אני לא רוצה באיזה סוג של מכונית תנהג?: קודם שיהיה לי רישיון איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת חושב הרבה על העתיד?: על העתיד קרוב מפחד ממנו?:קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: יש יותר מידי ספר אהוב: אנשי הקש של מייקל מרשל סופר(ים) אהוב(ים): אהוד אשרי, ג'יי קיי רולינג צבע אהוב: שחור וסגול פריט לבוש אהוב: חצאיות איבר שהכי מושך אותך: עיניים, שפתיים וזרועות אתה שמח כש: אנשים שאני אוהבת מחייכים אתה מרגיש בודד כש: יש לי מצב רוח רע האם אתה חושב יותר מדי: כן, הרבה יותר מידי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הולנד אדם מפורסם שפגשת: מממ היו כמה וכמה האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: מממ אייס ארומה ריח אהוב: גשם מה מכעיס אותך: צביעות וטיפשות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הרצון לעזור לאחרים האדם שעושה לך הכי טוב: נתן סגנון מוזיקה אהוב: מטאל וישראלי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: הולנד מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה לפסיכולוגיה אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: לעיתים רחוקות עד נדירות מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מאד לועס דברים? מסטיקים אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?:כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת ואז בד"כ קונה מקורי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: מעדיפה ללכת חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?: בזמן האחרון כן בתול?:
נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: קצת חולם בהקיץ? כן .שפות שאתה מדבר/לומד: עברית ואנגלית קלוקלת 13.תכונות טובות שלך: לא עונה על זה שוב 14.תכונות רעות שלך: כנ"ל 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אחות שלי .מה מפחיד אותך? הפחד עצמו 7.מה מרתק אותך? שקיעה 8.מה מעציב אותך? מוות 9.מה משמח אותך? שטוב לאנשים שאני אוהבת

טוב נו../images/Emo3.gif

.מה המוטו שלך בחיים? איש באמונתו יחיה. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת משמחה ורצה למשרד הנסיעות הקרוב לקנות כרטיסים לפינלנד. מעשה נועז שעשית? חזרתי בשאלה מעשה טפשי שעשית? סיפרתי את זה לאנשים שלא הייתי צריכה לספר להם. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני מכורה לקשיות. יש לנו מלאי קבוע של קשיות בבית, ואני כמעט תמיד שותה איתן
האם היית בחו"ל, ואיפה? פולין, צרפת, בלגיה והולנד. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? פינלנד
אממ, ואנגליה אולי. אני אוהבת את אנגליה. מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת חושך. אממ סתם נו, ארגז מצעים שאני שומרת בו גם חלק מהדברים היותר אישיים שלי.. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים, ללא ספק. מה סקסי בעיניך? עיניים? מה רומנטי בעיניך? ים בלילה. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופה של לפני שנתיים וחצי בערך.. לא חשוב למה אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מתן. דמות מפורסמת?לא מישהו ספציפי.. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?כתיבה. מכונית אידיאלית:לא מבינה במכוניות
מוזיקה בכלליות:רוק, פאוור מטאל
להקה אהובה: סונטה ארקטיקה מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:בי רווק?כן תאריך לידה:20.9 גיל:בקרוב 17 כיתה:י"ב מצבך החברתי:אממ.. סבבה?
גובה:174.5 צבע עיניים:חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו?כן צבע אהוב: שחור, כתום. חיות מחמד?חתולים בחצר. מה העבודה שלך?לא משו קבוע. מה שיש בניר עציון. יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות?מוזיקה. התמכרויות?מוזיקה
איזה שפות אתה דובר? עברית. אני יודעת אנגלית אבל אני קצת עילגת
ציטוט מועדף/ מוטו: איש באמונתו יחיה. האם אתה חי את הרגע?משתדלת. יש לך סודות?כמובן אתה שונא את עצמך? כן. מאד. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא, ממש לא יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?לרוב זה שאני מותק או משו אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?אביה- הסרט
מה הפחד הגדול ביותר שלך?שכל האנשים הקרובים אליי ימותו.. אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא.. האם אתה מתבודד?לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אני
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יכול להיות האם אתה פועל בפזיזות? אממ לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש כל כך הרבה.. האם אתה פסיבי או פעיל?תלוי יש לך יומן/ ג'ורנל? הא?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?לא משהו שאני רוצה שייכתב פה.. מה החוזק הכי גדול שלך?אין לי מושג.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יש הרבה, קשה להחליט. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?להשקיע בחברים, כי הם הדבר הכי חשוב בעולם. יש לך ביטחון עצמי?לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא יודעת האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?קצת אולי
באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לשומקום אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך?קשה לומר. בגדול- עידן, שושה, נגה ומור. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אותם 4 אנשים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?המ, שאביב גפן זה פאוור מטאל
(עידן הבין, אם הוא קרא
) מי החבר שלך,חבר אהבה? אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נגה ומור הכי מעט זמן?שושה הכי מצחיק?יואב, ללא ספק. הכי קרוב?עידן, שושה, מור, נגה. הכי מוזר?מאיה
הכי חכם?ציפי. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?מתן הכי נחמד? יפעת הכי רועש? מעיין
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן מי מקשיב לבעיות שלך?חברים. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם ההורים. לאחרונה עם אח שלי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?תלוי האם החברים שלך מכירים אותך? רק מעט מכירים אותי באמת. הווה: שיער נוכחי:חום ארוך, כמעט עד המותניים, אסוף בקוקו בגדים נוכחיים: חולצה כחולה ומכנס קצר תכשיטים נוכחיים: השרשרת שתמיד עליי, עם העיגול השחור. עצבנות נוכחית: על אח שלי התגעגעות נוכחית: להרבה חברים שלי תמונת דסקטופ נוכחית: של האחיינים ^^ חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מתן. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לסדר את החדר האם אתה עייף?קצת רעב? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מתן ממה הכי נמאס לך?:מהמלחמה ומלהיות לבד את מי היית רוצה להרוג?את נסראללה. הכי פחות מהנה?: לקום באמצע השאלון כדי לעזור לאח שלי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:אין לי שמץ איפה אתה הולך לגור?:איזור המרכז. כמה ילדים אתה רוצה?: גג 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לויודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: גרה בנחת במקום נחמד, רצוי באירופה, עם בעל ו2-3 ילדים. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: סונטה ספר אהוב:בני אנאנסי סופר(ים) אהוב(ים): ניל גיימן צבע אהוב: שחור, כתום פריט לבוש אהוב: חולצה מסויימת שלי איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש:כשמגיע משהו שחיכיתי לו המון זמן אתה מרגיש בודד כש: כשאני רואה זוגות מאוהבים. האם אתה חושב יותר מדי: כן, אולי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אירופה. אדם מפורסם שפגשת: ברי סחרוף, ולהקת משינה ואפרת גוש ויוני בלוך האם יש לך אילושהם חרטות:כמובן קפה אהוב: שחור חזק ריח אהוב:של קפה או שוקולד מה מכעיס אותך:שאנשים מקשקשים על דברים שהם לא מבינים בהם באמת מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה. האדם שעושה לך הכי טוב:בכלליות, החברים שלי סגנון מוזיקה אהוב:רוק... פאוור מטאל:p חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: התאהבתי לאחרונה בחניון צאלים. מקום מדהים לייד ים המלח מקצוע שנוא: מתמטיקה, אנגלית מורה אהוב: המורה לביולוגיה אוהב את בצפר?:ממש לא נרדם בשיעורים?:כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?:לפעמים נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כמובן אוהב לצחצח שיניים?:בבוקר כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי... גם וגם. חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?:כן בתול?: לא נקשר לחפצים?:לפעמים
אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: לא אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?:כן חולם בהקיץ?לפעמים .שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית(ועברית:p) 13.תכונות טובות שלך:אין הנחתום מעיד על עיסתו 14.תכונות רעות שלך: כנ"ל. אם כי יש לי בשפע לתת פה.. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אהמ.. אח שלי
.מה מפחיד אותך?שהאנשים שקרובים אליי ימותו 7.מה מרתק אותך?מיתולוגיות, צורות חיים שונות משלי.. 8.מה מעציב אותך? מלחמות. 9.מה משמח אותך?שקורים דברים שחיכיתי להם המון

למעלה