שאלון מקומבן

Gaius Octavius

New member
היא עושה את זה בכוונה...

אלא אם נדיר כל כך תמימה שלא?

slallum

New member
מחר רודוס! ../images/Emo9.gif

1. .מה המוטו שלך בחיים? תהנה. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה PS2 ומטוס לשירן ;] 3.מעשה נועז שעשית? הממ לוידע
4.מעשה טפשי שעשית? הרבה ;] 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: כשאני נכנס לדלת בכיתה שלי אני חייב לגעת איפהשהו בה. (כן, אני אדיוט
) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? מחר ברודוס
וגם הייתי בקפריסין, סיני, טורקיה, הולנד, אנגליה, ארה"ב פעמיים, צרפת פעמיים (חופשות סקי
) וזהו נראה לי =] 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? באיזה מקום עם שלג טוב שאפשר לעשות שם סנובורד
אוסטריה או שווייץ או צרפת
8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק, והרבה. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ציצים? :p 10. מה סקסי בעיניך? שירן ;] 11. מה רומנטי בעיניך? דברים עם שירן..?
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שנות השבעים! איך לא? הייתי רואה את כל ההופעות הכי טובות אוור!
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? היטלר. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? טאקט ;] מכונית אידיאלית: מה 'כפת לי אני P: מוזיקה בכלליות: פרוג רוק\מטאל וגם סתם רוק ומטאל
להקה אהובה: Dream Theater מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? חברה נחשב רווק?
אם לא, רוצה להיות? חחחחח חכם ;] תאריך לידה: 15.7.88 גיל: 18 כיתה: נדע כשנגיע לקד"צ מצבך החברתי: אדיוט. גובה: 1.69 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן ;] צבע שער: חלק אומרים שחור, חלק אומרים חום כהה, תחליטו אתם ב-20
אוהב אותו? אם הוא שחור אז כן
צבע אהוב: כתום =] חיות מחמד? דיאנה הכלבה המאגניבה שלי =] שאוהבת לפתוח לנו את השער ולברוח
מה העבודה שלך? אין. יש פירסינג? נופ ;] קעקועים? נופ אובססיות? שירן?
התמכרויות? שירן
איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית. קצת מאוד ערבית, ונקווה שאני לא אצטרך ללמוד את זה בקד"צ
ציטוט מועדף/ מוטו: שששש. האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? מממ לא נראה לי =] אתה שונא את עצמך? במקצת ;] האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חחחחחחחחחח יש לי תוספת זמן בשביל שאני אכתוב רגוע ובשקט
יש לך הרגלים רעים? ממ.. יש מצב? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות ;] אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אדיוט. D: מה הפחד הגדול ביותר שלך? לוידע אתה יודע לשיר? בייטח! אתם צריכים לשמוע אותי שר אופרה =] או אמה שפלן בכלל
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שאני זוכר האם אתה מתבודד? קצת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לוידע אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא, אני אדיוט! האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ממ כן?
האם אתה פסיבי או פעיל? חצי חצי? יש לך יומן/ ג'ורנל? נופ מה החולשה הכי גדולה שלך? לוידע מה החוזק הכי גדול שלך? גם לוידע =] אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? טאקט? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? נראה לי? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? נחמדים + ;] מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להשתין נגד כיוון הרוח. יש לך ביטחון עצמי? כן, נראה לי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סייפר ;] האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לוידע ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בחיים לא ראיתי כוכב נופל :( וגם אף פעם לא הבנתי מה הקטע הזה של נופל, למה הם לא עולים למעלה?! זה משנה כאילו?! באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא\כן. כלומר אני לא מאמין בשום דבר כזה, אבל זאת דרך לאחד אנשים. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמין באלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עוד חושב על זה. אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? אני מכיר מישהי שטוענת שהיא בי סקסואלית, לא יודע אם להאמין לה ;] מי החבר הכי טוב שלך? גיא מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? שירן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לוידע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אה? לוידע..?
מי החבר שלך חבר אהבה? שירן שאתה מכיר הכי הרבה זמן? גיא הכי מעט זמן? ממ לוידע הכי מצחיק? גיא הכי קרוב? אממ גיא או סהר הכי מוזר? סהר הכי חכם? גיא שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חחחח אפחד =] הכי נחמד? סהר הכי רועש? גיא האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? איכס איכס איכס איכס איכס. מי מקשיב לבעיות שלך? איכס!@(#@!* (עוד מהשאלה הקודמת) ו.. אממ שירן מקשיבה לפעמים
עם מי אתה רב הכי הרבה? הורים ;] האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממ לוידע? האם החברים שלך מכירים אותך? כן הווה: שיער נוכחי: :X בגדים נוכחיים: חולצה שחורה מכנסיים שחורות תכשיטים נוכחיים: צמיד ששירן הכינה לי נחשב תכשיט? עצבנות נוכחית: שאין לי מספיק זמן לדברעם כולם לפני הקד"צ התגעגעות נוכחית: אפחד =] תמונת דסקטופ נוכחית: סיילנט היל 4 (או 3?) חבר\\ה?: שירן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? קצת, אני אמור לארוז תיקים לרודוס, אין לי כח :S האם אתה עייף? רעב? רעב קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: שירני =] ממה הכי נמאס לך?: לוידע את מי היית רוצה להרוג? אנשים ;] הכי פחות מהנה?: ?

slallum

New member
המשייך

עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: בטח משהו עם מחשבים או מתמטיקה. איפה אתה הולך לגור?: מה 'כפת לי אני כמה ילדים אתה רוצה?: 0. באיזה סוג של מכונית תנהג?: מה 'כפת לי אני איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא בשירותים, זה בטוח. חושב הרבה על העתיד?: ממ לא יותר מדי מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:
ספר אהוב: המשחק של אנדר - אורסון סקוט קארד. סופר(ים) אהוב(ים): אייזיק אסימוב
ואורסון סקוט קארד
צבע אהוב: :X פריט לבוש אהוב: החולצה של יאס, כזאת שקסית ;] איבר שהכי מושך אותך: :X אתה שמח כש: כיף לי ;] אתה מרגיש בודד כש: לוידע האם אתה חושב יותר מדי: מדי פעם אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: :X אדם מפורסם שפגשת: קובי אוז האם יש לך אילושהם חרטות: קצת קפה אהוב: שונא קפה. ריח אהוב: שירן ;] מה מכעיס אותך: לוידע מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לוידע האדם שעושה לך הכי טוב: שירן סגנון מוזיקה אהוב: פרוגרסיב רוק. חדר אהוב בבית: של המחשב
מקום אהוב בעולם: צרפת?
מקצוע שנוא: מממ ספרות? מורה אהוב: אין? אוהב את בצפר?: לא הכי נרדם בשיעורים?: בערך 4 פעמים קרה לי מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נראה לי נותן מעצמך?: מדי פעם ;] אוהב לפוצץ נייר בועות? בייטח! D: לועס דברים? לא, ישר בולע
אוהב להתקלח?: לא הכי ;] אוהב להתעטש?: לוידע שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא. אוהב לצחצח שיניים?: ממ לוידע? אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא יותר מדי קונה צרובים\\צורב?: לא קונה צרובים, אבל לפעמים צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לוידע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: מדי פעם בתול?: נחשו ;] נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: אה? גופיות?: לא אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: כן ;] חולם בהקיץ? כן .שפות שאתה מדבר/לומד: :X 13.תכונות טובות שלך: חחח חשבתי שאני צריך לכתוב 1 תכונות טובות שלי
לוידע =] 14.תכונות רעות שלך: אין לי כח ;] 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: סתם אנשים שהם מכירים .מה מפחיד אותך? חתולים =[ 7.מה מרתק אותך? לוידע 8.מה מעציב אותך? לוידע 9.מה משמח אותך? שירן =] איזה הפסקה פתאומית לשאלון
טוב נו, נפגש בשאלון הבא

NiKi†a

New member
יאיי אני ../images/Emo9.gif

1. .מה המוטו שלך בחיים? לא זכור לי שיש לי מוטו 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? לאדעת...טסה לארה"ב? 3.מעשה נועז שעשית? לא עולה לי לראש..אבל אני אמיצה :] 4.מעשה טפשי שעשית? יותר מידי
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לענות על שאלונים. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? יאפ, ארה"ב, הולנד, בלגיה, צרפת, אנגליה, גרמניה ומחר יוון
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לוס אנג'לס 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים, שיער, ידיים
10. מה סקסי בעיניך?
11. מה רומנטי בעיניך? דברים שעופר עושה לפעמים ;] 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מכונית אידיאלית: ג'יפ מוזיקה בכלליות: רוק ומטאל? להקה אהובה: מיוז מין: הרבה וחזק. XD...נקבה. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? עופר אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 11.11.88 גיל: 18 עודדד....3 חודשים כיתה: נגמר. מצבך החברתי: מלכת הכיתה. סתם. מה? למה את/ה בישרא? במה? גובה: 1.65 צבע עיניים: חום בהיר \= אוהב אותו? מעדיפה ירוק\כחול צבע שער: חום בהיר אוהב אותו? את הצבע? פסדר... צבע אהוב: כחול, שחור, כתום חיות מחמד? בינגו [כלב], וגם יש לי 2 תרנגולות בחצר [מושבניקית למופת], דגים וזוג ציפורים שעופר הביא לי
מה העבודה שלך? אין עבודה. קשה. יש פירסינג? כן, אינדיסטיראל והליקס...ועוד 7 עגילים. קעקועים? בינתיים לא אובססיות? עופר התמכרויות? מסאג'ים
איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: שחור זה כמו לבן מינוס 1 =] האם אתה חי את הרגע? נגיד יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא נראה לי
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יפה \= [לא ברור..] אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא היו עושים. מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד אתה יודע לשיר? בייטח,חכו שתשמעו. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לאדעת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן, אני חמודה מה
האם אתה פועל בפזיזות? לא נראה לי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? מתי? יש לך יומן/ ג'ורנל? היה מה החולשה הכי גדולה שלך? לאדעת..שוקולד? =] מה החוזק הכי גדול שלך? שאלה טובה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה דברים הייתי רוצה לשנות. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש לך ביטחון עצמי? חלקית? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאף דמות? =\ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא נראה לי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם הייתי רואה אחד... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא! בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות
[אני מתוחכמת :]] אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? עופר מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? עופר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה זה בדיחה פנימית?! מי החבר שלך: חבר אהבה? עופר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שמרית הכי מעט זמן? לא זוכרת הכי מצחיק? בוטנית הכי קרוב? עופר הכי מוזר? הכי חכם? נגה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אפחד הכי נחמד? כולם נחמדים..אחרת הם לא היו חברים שלי הכי רועש? עופר, בוטנית האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עופר? :] מי מקשיב לבעיות שלך? עופר בד"כ עם מי אתה רב הכי הרבה? לאדעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? קצת האם החברים שלך מכירים אותך? כן הווה: שיער נוכחי: מה??:S בגדים נוכחיים: חולצה ומכנסיים? ;] תכשיטים נוכחיים: צמידים, עגילים, שרשרת. עצבנות נוכחית: ? התגעגעות נוכחית: לאח שלי הקטן
תמונת דסקטופ נוכחית: אני אצל עופר =]..יש לו איזה דסקופ מאיזה משחק. חבר\\ה?: עופר
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עופר פה =] האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: עופר :)..אבל זה לא בעיה כרגע ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: בטח משו שקשור לפסיכולוגיה או ביולוגיה. איפה אתה הולך לגור?: במרכז
כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: נקווה שמשו טוב איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא חושבת על זה חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: מיוז..היה כבר ספר אהוב: הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: :S פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני עם עופר =] אתה מרגיש בודד כש: אני לבד?
האם אתה חושב יותר מדי: תלוי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בארץ.. אדם מפורסם שפגשת: אחד הסולנים של הדג נחש =] האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: פרנץ' ונילה
ריח אהוב: של עופר מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני חמודה [: האדם שעושה לך הכי טוב: עופר סגנון מוזיקה אהוב: היה כבר חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ארה"ב מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: אהבתי נרדם בשיעורים?: כן קרה לי פעמיים בערך מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן! לועס דברים? כן D: אוהב להתקלח?: ממ כן? אוהב להתעטש?: כן =] שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא..אבל צריך אכפת לך מאיכות הסביבה?: מהסביבה שלי... P: קונה צרובים\\צורב?: לא קונהצרובים..אבל לפעמים צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע!! חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: ממ נחשו
נקשר לחפצים?: קצת [: אוהב חולצות גזורות?: כה גופיות?: כה אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לא חולם בהקיץ? לא .שפות שאתה מדבר/לומד: היה 13.תכונות טובות שלך: חמודה P: 14.תכונות רעות שלך: שונאת את השאלות האלה. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לינדסי לוהן .מה מפחיד אותך? היה 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? עופר =] טדאם.

genz

New member
משעמם לי..מחקתי חלק מהשאלות הכפולות

1. .מה המוטו שלך בחיים? אין לא יכול, יש לא רוצה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה מגבר חדש 3.מעשה נועז שעשית? 'ני יודע... 4.מעשה טפשי שעשית? עבודת גמר בהיסטוריה... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני עושה קליקים עם האצבעות כשאני עצבני או מתוח 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אנגליה, וויילס, סקוטלנד, בלגיה, הולנד, צרפת ומצרים (סיני) 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנגליה או ארצות הברית 8.מה יש לך מתחת למיטה? סטאש קטן של טבק וגחלים והרבה אבק 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: או במילים אחרות, "עד כמה אתה שובניסט?"
10. מה סקסי בעיניך? הרבה דברים 11. מה רומנטי בעיניך? קצת פחות דברים 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שנות ה-60, ארה"ב. למה?...כי אז לא היו צוחקים עלייך אם היית אומר שאתה רואה שיח על הגג של הבניין ממול! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? דיימבאג דארל 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שמיעה אבסולוטית
מכונית אידיאלית: פולקשווגן! מוזיקה בכלליות: רוק להקה אהובה: קריאייטור מין: כן, בבקשה
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 18.4.89 גיל: 17 כיתה: עולה ל-י"ב מצבך החברתי: מנהיג כת (?!?!?!) גובה: מטר שבעים ומשהו צבע עיניים: חום אוהב אותו? הייתי רוצה כמו שיש לכלבי האסקי, אבל זה מה יש צבע שער: חום מלוכלך אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול חיות מחמד? כלב, אחות ואח מה העבודה שלך? מובטל יש פירסינג? לא קעקועים? עדיין לא אובססיות? מוזיקה התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: I'm the Juggernaut, Bitchhhhhhh!!!! האם אתה חי את הרגע? אני חי, ועכשיו יש רגע, אז כן? יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? אספקטים מסוימים בי, כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? הרבה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אחלה שיער אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "לא יודע" מה הפחד הגדול ביותר שלך? לשרוד את הסוף של כל מה שקיים אתה יודע לשיר? אני יודע לצעוק האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא במודע האם אתה מתבודד? טיפה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כיף אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושב שכן האם אתה פועל בפזיזות? כן =\ האם אתה פסיבי או פעיל? אמרתי שאני סטרייט
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שמבקשים יפה מה החוזק הכי גדול שלך? שאני חתיכת חרא אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? בטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? טעון שיפור, מינימום תלונות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? זה מה יש, לך קח עוד יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודע... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? גם לא באלוהים? קצת מסובך בשטן? גם טיפה מסובך בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לפעמים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? מסובך... בדת מאורגנת? מאוד לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאנשהו אחר אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אני מסרב לבחור רק אחד מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "סתום ת'פה! תפסיק לבכות!" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? זה כבר לא כזה פנימי, אבל הקטע עם הבוגונביליה מי החבר שלך,חבר אהבה? אין כרגע שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כמעט כל החברים בקיבוץ (אני זוכר אותם מאז שאני זוכר את עצמי) הכי מעט זמן? אחת מהקיבוץ שהגיעה לפני פחות מחודש הכי מצחיק? שוב, מסרב לבחור רק אחד הכי קרוב? ראה תשובה קודמת הכי מוזר? סער (יא פסיכופט) הכי חכם? יש סוגים שונים של חכמה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בנאדם אחד שלא דיברתי איתו יותר מדי זמן =\ הכי נחמד? שוב, אין רק אחד... הכי רועש? אחד מהכיתה שלי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן, ואז הקאתי כי הגעלתי את עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה אנשים, אני בכיין עם מי אתה רב הכי הרבה? אחת מהקיבוץ...העניין הוא, שאנחנו מסכימים, אבל היא מתעקשת לומר את זה בדרך שלה ואני בשלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כן הווה: שיער נוכחי: צמות בגדים נוכחיים: מכנסי 3/4 שחורים, חולצה של 'המפלט' (פאב בקיבוץ) תכשיטים נוכחיים: שעון קאסיו עצבנות נוכחית: עבודת גמר התגעגעות נוכחית: פיצה... תמונת דסקטופ נוכחית: אחת מהאלה שמקבלים עם המחשב חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו שמכין פיצות טוב האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? רעב את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את העץ שבחלון שלי (מחבק עצים! האהא! האהאהא! האהא! הא!) ממה הכי נמאס לך?: מהבדיחה על הבוגונביליה... את מי היית רוצה להרוג? הרבה אנשים הכי פחות מהנה?: עינוי מים סיני עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: בתקווה, משהו שקשור למוזיקה איפה אתה הולך לגור?: במדינה משלי כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודע באיזה סוג של מכונית תנהג?: פולקשווגן! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מוכר את המגבר הכבר-ישן שלי בשביל לקנות אחד חדש חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: טיפה וקצת בכללי: להקה אהובה: קריאייטור ספר אהוב: חולית סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: החולצת קאמל שלי איבר שהכי מושך אותך: אם אני יענה על זה באמת אז יצעקו עליי... אתה שמח כש: חבר נפצע ממשהו מטומטם ולא רציני (יאללה יאללה, זה מצחיק וכולכם צוחקים מזה!) אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: כן אדם מפורסם שפגשת: איל פלד נחשב? האם יש לך אילושהם חרטות: הרבה קפה אהוב: שיהיה חזק, אבל לא חריף ריח אהוב: של אוכל מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חתיכת בנזונה האדם שעושה לך הכי טוב: כל מי שאני מכיר ואוהב! (ותקפצו לי שזה קיטשי! אני במצברוח מטומטם!) סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: של המחשב מקום אהוב בעולם: הקיבוץ מקצוע שנוא: מכונאות מורה אהוב: פדרו תלתל-לבן! אוהב את בצפר?: כן נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: הייתי רוצה לחשוב שכן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא מספיק... קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: וואקן!!!! ישן הרבה?: כן בתול?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: תלוי גופיות?: חסר דעה אוהב לטייל?: תלוי איפה ועם מי אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: כן חולם בהקיץ? כן .שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית ועברית 13.תכונות טובות שלך: אין 14.תכונות רעות שלך: אני המניאק הכי גדול שאי פעם תפגוש 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: סלאש, סרג' מסיסטם, הזמר של בצפר, הבאסיסט של עבד, בוב מארלי 7.מה מרתק אותך? סוריאליזם והיפריאליזם 8.מה מעציב אותך? הרבה דברים 9.מה משמח אותך? אוכל!!!!!!!!!

TarwenR

New member
|מיץתפוחים|

1.מה המוטו שלך בחיים? הכל לטובה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טסה לפינלנד וקונה כמה פינים וסינקרס. 3.מעשה נועז שעשית? לא עולה לי אחד לראש. 4.מעשה טפשי שעשית? לבדוק אם גיטרה יכולה לחשמל. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סטייה - אני נורא אוהבת מנומשים ובעלי גומות חן. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת 2X, הולנד, איטליה 2X, גרמניה, טורקיה ועברתי באוסטריה ושוויץ. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? פינלנד או איפשהו אחר באירופה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? מיפלצות שאני מגדלת. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מממ ידיים, עיניים. 10. מה סקסי בעיניך? שיער ארוך, לנגן. 11. מה רומנטי בעיניך? דברים קטנים. אכפתיות. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כישרונות מוזיקליים למיניהם ולדעת לצייר מאוד טוב. מכונית אידיאלית: פולקסווגן פסאט
בכל גירסה שלה. מוזיקה בכלליות: להקה אהובה:ארוון
מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית עם יציאות לג'ינג'יות. רווק? כן. אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 14.4.89 גיל: 17 כיתה:עולה לי"ב. מצבך החברתי: כזה? :S למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? אני לא
. גובה: 1.60 צבע עיניים: ירוק . אוהב אותו? כן. צבע שער: שחור עם בלונדיני למטה. אוהב אותו? כן. למרות שאני מתכוונת לקצר אותו קצת. צבע אהוב: אדום כהה, כחול, שחור. חיות מחמד? חתולים, כלב, תוכי ודגים. מה העבודה שלך? אני מובטלת. יש פירסינג? יש עגילים בתנוכים וטראגוס אחד. קעקועים? לא. אובססיות? מוזיקה, פינלנד. התמכרויות? סניקרס, פינלנדיה. איזה שפות אתה דובר? עיברית, אנגלית, קצת ערבית-פינית-ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו: יש אחד בחתימה שלי. האם אתה חי את הרגע? מממ אולי יש לך סודות? לא אפלים כלכך. אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא. הוא נורא מכוער XD יש לך הרגלים רעים? לשחק עם השיער קצת וכאלה. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? משהו על העיניים/השיער. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים של נדיר? מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. אתה יודע לשיר? אני אוהבת לשיר. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אני מקווה שלא. האם אתה מתבודד? לא כלכך. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה, לימודים. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יכול להיות שכן. האם אתה פועל בפזיזות? לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש דברים שאני לא אוהבת. אני לא מפחידה את עצמי. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פחדנות. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך לקחת דברים בפרופורציה. יש לך ביטחון עצמי? מממ יכול להיות. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אחותי אמרה לי פעם שאני דומה לילדה ממשפחת סופר-על. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. למרות שלפעמים אני מוצאת את זה נכון. בקסם? לא באלוהים? בת'ור. בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות?לא במזל? לפעמים. באהבה ממבט ראשון? יכול להיות. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אני אוהבת לצחוק על זה
בדת מאורגנת? אני מאוד נגד דתות. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אם הוא היה קיים, אני מניחה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר? אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? בערך. מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? יש כמה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שהכל יסתדר בסוף. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כל מני שטויות עם חברות שלי. מי החבר שלך,חבר אהבה? מה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברות שלי מהמצפה הכי מעט זמן? אנשים מהפורום הכי מצחיק? אלון הכי קרוב? יש כמה הכי מוזר? ידיד שלי הכי חכם? אלון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אולי אסף, כי לא ראיתי אותו המון זמן, ואנשים מהפורום. הכי נחמד? יש המון נחמדים. הכי רועש? אולי אלון או אסף האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא חושבת. מי מקשיב לבעיות שלך? יש כמה שמקשיבים. עם מי אתה רב הכי הרבה? מישהו שלפמעים הוא ידיד. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד ותלוי מי. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מאוד. האם החברים שלך מכירים אותך? כן הווה: שיער נוכחי: אסוף. בגדים נוכחיים: גופיה נעימה ובוקסר. תכשיטים נוכחיים: שעון. עצבנות נוכחית: על המלחמה, ועל זה שאני לא נוהגת. התגעגעות נוכחית: לאנשים תמונת דסקטופ נוכחית: איזה סמל של ראסמוס. חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לאורי :] האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כבר לא האם אתה עייף? רעב? לא =] את מי אתה הכי רוצה לחבק?: המון אנשים. אני אוהבת לחבק. ממה הכי נמאס לך?: מהמלחמה את מי היית רוצה להרוג? את המלחמה הכי פחות מהנה?: המלחמה, וזה שהחופש נגמר לי ;[ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: זה מעניין. איפה אתה הולך לגור?: אולי בחו"ל כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פולקסווגן פסאט מעופפת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת. חושב הרבה על העתיד?: לא הרבה. מפחד ממנו?: קצת.

TarwenR

New member
|מיץתפוחים2|

וקצת בכללי: להקה אהובה: ^ ספר אהוב: משהו של טרי פראצ'ט אולי. סופר(ים) אהוב(ים): טרי פראצ'ט צבע אהוב: ^ פריט לבוש אהוב: מחוכים. איבר שהכי מושך אותך: ידיים. אתה שמח כש: אני מצליחה לעשות דברים שאני רוצה. אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: לעיתים. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בפינלנד. אדם מפורסם שפגשת: דיברתי עם אברהם גרנט קצת XD ועוד כמה לא חשובים. האם יש לך אילושהם חרטות: אהא. קפה אהוב: אייס קפה. לא אוהבת קפה. ריח אהוב: דלק, הבושם שלי, הבושם של אסף, וניל, גרגרי קפה. מה מכעיס אותך: אנשים שמתמניאקים אליך בלי סיבה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: מממ. סגנון מוזיקה אהוב: פאוור מטאל. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: פינלנד. מקצוע שנוא: תנך. מורה אהוב: המורה למתמטיקה והמורה ללשון. אוהב את בצפר?: כן. נרדם בשיעורים?: לא. מעשן?: לעולם לא. נפגע (רגשית) בקלות? כן. נותן מעצמך?: כן. כשדברים חשובים לי. אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד ^^. לועס דברים? XD כן. אוהב להתקלח?:כן. אוהב להתעטש?: שונאת את זה. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד. וזה קורה לי הרבה. אוהב לצחצח שיניים?: אממ נניח. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. אני משתדלת לשמור עליה כמה שאני יכולה. קונה צרובים\\צורב?: צורבת. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת לנהוג ;[ חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: מנסה
. בתול?: כן. נקשר לחפצים?: לפעמים. אוהב חולצות גזורות?: שונאת את זה. גופיות?: אוהבת. אוהב לטייל?: מאוד תלוי איפה ואם יש שם מים. אוהב כפכפים?: לא. לובש בוקסר?: כן
. שמש או גשם?: גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך? קר. או כי חורף או כי יש מזגן. ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ? לא כלכך .שפות שאתה מדבר/לומד: ^^ 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וונסדיי ממשפחת אדמס :] .מה מפחיד אותך? המון דברים. 7.מה מרתק אותך? חו"לניקים, מוזיקה, ריקוד. 8.מה מעציב אותך? חיות. 9.מה משמח אותך? תלאביב.

McBlack

New member
או שמחכים 18-26 שנים בין ה-1 ל-4

שהראשון יספיק להתמסד ולנסוע באוטו משלו, הפרזיט.

McBlack

New member
...מה שאומר שכדאי שתחילי לעשות

ילדים. לכי על הזה עם הסנאים, הוא בשיא המיני שלו או משהו כזה, ויש לו "לא" אחרי השאלה על החבר//ה.

McBlack

New member
יודעת מה, תעזבי את אליאור,

הוא לא יתפקד כמו שצריך עד הרביעי. לכי על ניר, זאת השקעה לטווח ארוך.

למעלה