טוב נו../images/Emo3.gif
.מה המוטו שלך בחיים? איש באמונתו יחיה. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת משמחה ורצה למשרד הנסיעות הקרוב לקנות כרטיסים לפינלנד. מעשה נועז שעשית? חזרתי בשאלה מעשה טפשי שעשית? סיפרתי את זה לאנשים שלא הייתי צריכה לספר להם. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני מכורה לקשיות. יש לנו מלאי קבוע של קשיות בבית, ואני כמעט תמיד שותה איתן
האם היית בחו"ל, ואיפה? פולין, צרפת, בלגיה והולנד. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? פינלנד
אממ, ואנגליה אולי. אני אוהבת את אנגליה. מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת חושך. אממ סתם נו, ארגז מצעים שאני שומרת בו גם חלק מהדברים היותר אישיים שלי.. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים, ללא ספק. מה סקסי בעיניך? עיניים? מה רומנטי בעיניך? ים בלילה. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופה של לפני שנתיים וחצי בערך.. לא חשוב למה אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מתן. דמות מפורסמת?לא מישהו ספציפי.. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?כתיבה. מכונית אידיאלית:לא מבינה במכוניות
מוזיקה בכלליות:רוק, פאוור מטאל
להקה אהובה: סונטה ארקטיקה מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:בי רווק?כן תאריך לידה:20.9 גיל:בקרוב 17 כיתה:י"ב מצבך החברתי:אממ.. סבבה?
גובה:174.5 צבע עיניים:חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו?כן צבע אהוב: שחור, כתום. חיות מחמד?חתולים בחצר. מה העבודה שלך?לא משו קבוע. מה שיש בניר עציון. יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות?מוזיקה. התמכרויות?מוזיקה
איזה שפות אתה דובר? עברית. אני יודעת אנגלית אבל אני קצת עילגת
ציטוט מועדף/ מוטו: איש באמונתו יחיה. האם אתה חי את הרגע?משתדלת. יש לך סודות?כמובן אתה שונא את עצמך? כן. מאד. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא, ממש לא יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?לרוב זה שאני מותק או משו אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?אביה- הסרט
מה הפחד הגדול ביותר שלך?שכל האנשים הקרובים אליי ימותו.. אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא.. האם אתה מתבודד?לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אני
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יכול להיות האם אתה פועל בפזיזות? אממ לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש כל כך הרבה.. האם אתה פסיבי או פעיל?תלוי יש לך יומן/ ג'ורנל? הא?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?לא משהו שאני רוצה שייכתב פה.. מה החוזק הכי גדול שלך?אין לי מושג.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יש הרבה, קשה להחליט. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?להשקיע בחברים, כי הם הדבר הכי חשוב בעולם. יש לך ביטחון עצמי?לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא יודעת האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?קצת אולי
באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לשומקום אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך?קשה לומר. בגדול- עידן, שושה, נגה ומור. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אותם 4 אנשים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?המ, שאביב גפן זה פאוור מטאל
(עידן הבין, אם הוא קרא
) מי החבר שלך,חבר אהבה? אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נגה ומור הכי מעט זמן?שושה הכי מצחיק?יואב, ללא ספק. הכי קרוב?עידן, שושה, מור, נגה. הכי מוזר?מאיה
הכי חכם?ציפי. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?מתן הכי נחמד? יפעת הכי רועש? מעיין
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן מי מקשיב לבעיות שלך?חברים. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם ההורים. לאחרונה עם אח שלי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?תלוי האם החברים שלך מכירים אותך? רק מעט מכירים אותי באמת. הווה: שיער נוכחי:חום ארוך, כמעט עד המותניים, אסוף בקוקו בגדים נוכחיים: חולצה כחולה ומכנס קצר תכשיטים נוכחיים: השרשרת שתמיד עליי, עם העיגול השחור. עצבנות נוכחית: על אח שלי התגעגעות נוכחית: להרבה חברים שלי תמונת דסקטופ נוכחית: של האחיינים ^^ חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מתן. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לסדר את החדר האם אתה עייף?קצת רעב? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מתן ממה הכי נמאס לך?:מהמלחמה ומלהיות לבד את מי היית רוצה להרוג?את נסראללה. הכי פחות מהנה?: לקום באמצע השאלון כדי לעזור לאח שלי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:אין לי שמץ איפה אתה הולך לגור?:איזור המרכז. כמה ילדים אתה רוצה?: גג 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לויודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: גרה בנחת במקום נחמד, רצוי באירופה, עם בעל ו2-3 ילדים. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: סונטה ספר אהוב:בני אנאנסי סופר(ים) אהוב(ים): ניל גיימן צבע אהוב: שחור, כתום פריט לבוש אהוב: חולצה מסויימת שלי איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש:כשמגיע משהו שחיכיתי לו המון זמן אתה מרגיש בודד כש: כשאני רואה זוגות מאוהבים. האם אתה חושב יותר מדי: כן, אולי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אירופה. אדם מפורסם שפגשת: ברי סחרוף, ולהקת משינה ואפרת גוש ויוני בלוך האם יש לך אילושהם חרטות:כמובן קפה אהוב: שחור חזק ריח אהוב:של קפה או שוקולד מה מכעיס אותך:שאנשים מקשקשים על דברים שהם לא מבינים בהם באמת מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה. האדם שעושה לך הכי טוב:בכלליות, החברים שלי סגנון מוזיקה אהוב:רוק... פאוור מטאל

חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: התאהבתי לאחרונה בחניון צאלים. מקום מדהים לייד ים המלח מקצוע שנוא: מתמטיקה, אנגלית מורה אהוב: המורה לביולוגיה אוהב את בצפר?:ממש לא נרדם בשיעורים?:כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?:לפעמים נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כמובן אוהב לצחצח שיניים?:בבוקר כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי... גם וגם. חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?:כן בתול?: לא נקשר לחפצים?:לפעמים
אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: לא אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?:כן חולם בהקיץ?לפעמים .שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית(ועברית

) 13.תכונות טובות שלך:אין הנחתום מעיד על עיסתו 14.תכונות רעות שלך: כנ"ל. אם כי יש לי בשפע לתת פה.. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אהמ.. אח שלי
.מה מפחיד אותך?שהאנשים שקרובים אליי ימותו 7.מה מרתק אותך?מיתולוגיות, צורות חיים שונות משלי.. 8.מה מעציב אותך? מלחמות. 9.מה משמח אותך?שקורים דברים שחיכיתי להם המון