יאללה, נצטרף להתחנגלות
1. מה המוטו שלך בחיים? "מוטואים זה טע'חת" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מזמין אמבולנס לאמא שלי 3.מעשה נועז שעשית? שלא נדע
4.מעשה טפשי שעשית? האחרון שבהם היה לנסות להכין טוסט בלי לחבר ת'טוסטר לחשמל, ואז עוד להגיד למפקד שלי שהטוסטר מקולקל. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני משחק בשיער כמו קוקסינל. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אני כותב לכם מחו"ל
מתנחלים זה הכי אחי. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ממש לא משנה לי. It is the journey that matters... 8.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה, חושך ומפלצת בצורת כרוב ששרה שירים של שלמה ארצי 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: בטן
10. מה סקסי בעיניך? בטן :| 11. מה רומנטי בעיניך? ים. שעת בין ערביים. אני וחברה שלי יורדים על בקבוק יין לבן. מתחיל להיות קר אז מדליקים מדורה שתופסת לאיטה את מקומה של השמש השוקעת. אני: "אני אוהב אותך". היא: "אפצ'ייייי" בלי לכסות עם היד. זו רומנטיקה
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? נובמבר 2004, כי היה כיף
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? רחבעם זאבי. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? הכשרון להפסיק לחשוב ולנתח כל דבר מיליון פעם עד שנשבר הזין לחיות. מכונית אידיאלית: סובארו פשע מרובעת שנת 87 עם סטיקרים של מתנחלים מאחורה. קיצר, כמו שיש לי עכשיו. מוזיקה בכלליות: מזרחית, האוסים, פה ושם קצת פאוור מטאל להקה אהובה: תלוי באיזה יום תופסים אותי. מין: זכר, ולכל אלה שאוהבים להתחכם בשאלה הזו, צאו מזה. זה פאסה סטרייט/גיי/ביי: אליאור! :| רווק? שרמוטה. אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 23.6.86 גיל: 18 אנד לייף כיתה: חח צעירים. ^^ מצבך החברתי: קשה אך יציב. למה את/ה בישרא? מי בישרא, יא וואנאבי מהורהרים? גובה: 1.83 צבע עיניים: חום טע'חת אוהב אותו? אוהב את אמא'שך. צבע שער: שחור טע'חת. אוהב אותו? ואת אמא'שך. צבע אהוב: כרגע כחול. וכן, אני אוהב אותו! חיות מחמד? מי שבא ברוך הבא. מה העבודה שלך? לבוא לצבא פעם ביומיים כדי לשחק'תה כאילו אני יודע מה הולך להיות מזג האוויר. יש פירסינג? כן, אבל לא עליי. קעקועים? כנ"ל אובססיות? הפורומים של תפוז, סוג מאוד מסויים של בנות, לשחק בשיער כמו קוקסינל, מה עוד? התמכרויות? סמים קשים והתנדבות בבתי אבות איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית של שכונת התקווה, צבאית חיל-אווירית... ציטוט מועדף/ מוטו: עזבו אותי באמאשלכם. האם אתה חי את הרגע? צ'אלו אותו. יש לך סודות? למי מאיתנו אין. ^^ אתה שונא את עצמך? אני נראה לכם בלוגר? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
גאה בו יש לך הרגלים רעים? לצבוט לאנשים ברך של המאחורה של היד. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "אם לא היית היו צריכים להמציא אותך"
אני עד היום לא יודע אם להעלב או לשמוח אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ג'נין ג'נין? מה הפחד הגדול ביותר שלך? הפחד עצמו, עד כמה שזה נשמע קלישאי זה נכון. הפחד משתק ומגשים את עצמו בסופו של דבר אתה יודע לשיר? לא הייתי ממליץ לבדוק את זה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן, העמדתי פנים שאני יהודה לוי אבל אפ'חד לא האמין. איזה קטע. האם אתה מתבודד? לפעמים כשיוצא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? פריגת קליר. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן, ואז רב עם עצמי ורוצח את עצמי בדקירות אחרי ויכוח מטופש לגמרי על נושא שולי לחלוטין האם אתה פועל בפזיזות? משתדל שלא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? להתחיל לספור..? האם אתה פסיבי או פעיל?
שחובבי הבולבולים פה יענו על השאלה הזו...אותי תשאירו מחוץ לזה יש לך יומן/ ג'ורנל? ג'ורנל
מעכשיו יהיה לי! מה החולשה הכי גדולה שלך? אני משתתק לגמרי כשמישהי שאני אוהב בוכה, וכשילד\ה קטנ\ה מסתכלים לי בעיניים מה החוזק הכי גדול שלך? לנתח כל מצב לפרטים הכי קטנים ולצאת עם ההחלטה שצריכה להעשות ולאו דווקא מה שהרצון שלי אומר לי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להרגע עם הניתוחים הבלתי פוסקים האלה ולתת לעצמי קצת שקט אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
לא יכולתי לבקש טובים יותר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ערבית :| יש לך ביטחון עצמי?
אבל הוא סדיר בערך כמו מחזור של ילדה בת 11 לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? תגידו לי אתם :| האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
לרוב זה חרטא בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
לא הייתי קורא לזה אהבה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
יש בזה היגיון מסויים במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
אני אף פעם לא מתייאש באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא סגור על זה בדת מאורגנת? פלוס-מינוס אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשחק סטנגה במגרש אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי לפחות מי החבר הכי טוב שלך? המדים :| מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? נראה לי שצ'וח מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? עצות של אחרים לא אומרות לי כלום מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כבד, לבלב וטחול הולכים ביער... מי החבר שלך,חבר אהבה? חבר אהבה? בדיחה פנימית? מה נסגר איתכם? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? צ'וח הכי מעט זמן? רותם הכי מצחיק? צ'וח הכי קרוב? צ'וח הכי מוזר? אין לי שיימעץ הכי חכם? אין כאלה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נו חפרתם הכי נחמד? חומה הכי רועש? דיי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אתם לא מתייאשים, הא? מי מקשיב לבעיות שלך? הקיר. והוא עוזר הרבה יותר מבני אדם עם מי אתה רב הכי הרבה? כל מיני קצינות ביחידה...
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? מ'כפת לי בעצם? האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? בערך הווה: שיער נוכחי: שחור, ארוך יחסית לצבא, מבולגן לגמרי...אני נראה כאילו יצאתי ממכונת כביסה בגדים נוכחיים: טי-שירט ובוקסר תכשיטים נוכחיים: תליון של טינקרבל עצבנות נוכחית: מי הנכה שכתב ת'שאלון הזה? התגעגעות נוכחית: התגעגעות?! א'עעעע תמונת דסקטופ נוכחית: אתם לא רוצים לדעת
חבר\\ה?: אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עזבו... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חחחחחח כן
אני אמור לשלוח תמונות לידידה שלי ואני כל הזמן דוחה את זה בחצי שעה האם אתה עייף? רעב? לא תודה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:
ממה הכי נמאס לך?: מהשסתום המעפן הזה שיש בקרטונים של פריגת... את מי היית רוצה להרוג? את מי שקבע שככל שבחורה מגולחת ורזה יותר היא יפה יותר הכי פחות מהנה?: לשבת על חרוז. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מטאורולוג כנראה...
איפה אתה הולך לגור?: בשאיפה שנתיים-שלוש בארה"ב והשאר בארץ, רצוי באיזו התנחלות מבודדת או הר גבוה בגולן. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: כזו שנוסעת, מספיק לי. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בגיל 35? לא ממש אכפת לי האמת...שהחיים יפתיעו אותי חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: שהוא יפחד ממני!