שאלון מקומבן

dirty boots

New member
בוהו, אף אחד לא הולך לקרוא את זה,

(זונת רייטינג אימואית). 1. .מה המוטו שלך בחיים? "כשמציעים לך 1000 ש"ח ברחוב, תבדוק אם לבן אדם שמביא לך אותם יש איידס." 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה אספקת ביסלי שנתית D: 3.מעשה נועז שעשית? התחבאתי בשירותים בגדה המערבית
4.מעשה טפשי שעשית? נכנסתי לים בלי בגד ים
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לעיסת דברים מפלסטיק. טייק אוט אור ליב איט, יאללה. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הולנד, גרמניה, אוסטריה, תורכיה וארה"ב.
יפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אמסטרדם או ניו יורק. 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק ואולי איזה בובת פאוור ריינג'ר סקסית. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אין אחד מועדף יתר על המידה 10. מה סקסי בעיניך? מנקי אוזניים וכובעים של קריסמס 11. מה רומנטי בעיניך? סרטי קיטש איכותיים D: 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? פרנץ פרדיננד 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? סריגה מכונית אידיאלית: פג'ו 206
מוזיקה בכלליות: כן (?) להקה אהובה: דפש מוד מין: סטרייט/גיי/ביי: סטרייט (ומי שאומר שלא, מוציא דיבה) רווק? לבינתיים אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 15.12.91 גיל: 14 וחצי כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: רעוע בצורה מחליאה ;] למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גובה: מטר שישים ומשהו צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: ירוק חיות מחמד? לא מה העבודה שלך? סחר בקינמון בבלי יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לעיסת דברי פלסטיק, כבר אמרתי התמכרויות? קראק מעומלן איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: אין לבינתיים משהו לא קיטשי וצפוי האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? קצת אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא כשאני שפוי
יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? נראה לי שעל השיער אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "קרל מרקס האוטו.. אה, זה לא הוא." מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים!!111 אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? מול המראה D: האם אתה מתבודד? לרוב לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לעיתים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי יש לך יומן/ ג'ורנל? כזה ממשי עם מנעול וכתב יד מסתלסל? לא D: טוב, נכנעתי.

Blade Of Fire

New member
טוב טוב

מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן למות אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מוחא כפיים בצהלה מעשה נועז שעשית? עניתי על השאלון הזה מעשה טפשי שעשית? כנ"ל סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לקרוא בשמות לדברים דוממים
האם היית בחו"ל, ואיפה? כן ובטורקיה, רודוס, צרפת, בלגיה והולנד איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון מה יש לך מתחת למיטה? בוגימן האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים מה סקסי בעיניך? מיכל מה רומנטי בעיניך? ירח מול הים אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לאייטיז כי לא היו פוזרים אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? הנדריקס איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור\נגינה בגיטרה מכונית אידיאלית: וייפר מוזיקה בכלליות: פאוור מטאל, אני מניח
להקה אהובה: מממממ אדגאי מין: יש. כלומר-זכר סטרייט/גיי/ביי: לא ידוע עדיין. נכון לעכשיו סטרייט רווק? נופ אם לא, רוצה להיות? לא ממש, לא תאריך לידה: 21.8.86 גיל: 20 פחות 8 ימים כיתה: טו?
מצבך החברתי: סבבה גובה: 1.86 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום כהה אוהב אותו? כן, למרות ששינוי לא היה מזיק צבע אהוב: שחור וכחול חיות מחמד? הדרקונים שלי נחשבים? מה העבודה שלך? לחיות יש פירסינג? לא קעקועים? סופסוף-כן!! אובססיות? רק דרקונים וחרבות
התמכרויות? לאוכל
איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית, וקצת ערבית וגרמנית ציטוט מועדף/ מוטו: בייט מיי שייני מטאל אס האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? יותר מידי אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא יש לך הרגלים רעים? לא ממש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "אתה כותב יפה" אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "מותו וחייו של קשוח" מה הפחד הגדול ביותר שלך? חוסר שליטה אתה יודע לשיר? ככה אומרים לי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? עצמי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יש מצב האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? אקטיבי, אידיוט
אהמ.. תלוי באיזה מצב יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? החוסר שליטה מה החוזק הכי גדול שלך? מחושב אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הבטן אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יותר מידי לפעמים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בהחלט מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לתת ליותר מידי אנשים להתקרב מידי יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מממ... אלרונד
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם? לא באלוהים? מה זה? בשטן? לא בסנטה קלאוס? כן!!
ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? בהחלט ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? שוב, מי? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר? אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? שאלה טובה... לא נראה לי שיש אחד כזה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? קשת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תברח!" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין על ספירלה מי החבר שלך,חבר אהבה? הא? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מממ שני אנשים מהשכבה שלי לשעבר הכי מעט זמן?לא יודע הכי מצחיק? רן הכי קרוב? מיכל הכי מוזר? מאיה! הכי חכם? רן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? -- הכי נחמד? מיכל הכי רועש? יוליה (הצופיפניקית) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? נופ מי מקשיב לבעיות שלך? מי לא
עם מי אתה רב הכי הרבה? אנשים שאני לא בקשר איתם האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? הקרובים כן הווה: שיער נוכחי: קצר:\ בגדים נוכחיים: גופיה כחולה ומכנס שאנטי אפור תכשיטים נוכחיים: טבעת פנטגרם ושרשרת חדשה עצבנות נוכחית: חם!!! התגעגעות נוכחית: מיכל תמונת דסקטופ נוכחית: העטיפה של the storyteller - Underworld חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:מיכל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? מיכל ממה הכי נמאס לך? שהקעקוע מגרד את מי היית רוצה להרוג?מטרת אימו רנדומלית הכי פחות מהנה?: לתת לאימו לעבור בלי להרוג אותו עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: בעזרת אודין-סופר... בלעדיו-אלקטרונאי איפה אתה הולך לגור?: אני מניח שבסביבה כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: וייפר?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מסיע ת'ילדים לחוגים
חושב הרבה על העתיד?: יאפ מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: ספר אהוב: לעולם לא עולם-ניל גיימן סופר(ים) אהוב(ים): ניל גיימן וגאי גבריאל קיי פריט לבוש אהוב: המכנס בונדאג' שלי איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: חברה שלי באזור אתה מרגיש בודד כש: אני בחברה של הרבה אנשים ואני מכיר רק מישהו אחד האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אדם מפורסם שפגשת: תום פטרובר, אורית שחף וערן מיטלמן (היהודים) האם יש לך אילושהם חרטות: יותר מידי קפה אהוב: נסקפה רד-מאג ריח אהוב: -- מה מכעיס אותך: אימואים
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כתיבת סיפורים האדם שעושה לך הכי טוב: מיכל חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: כנ"ל מקצוע שנוא: יותר מידי כאלו מורה אהוב: חחחחחח אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: נופ מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מאווווווד לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אני נורא אוהב את העובדה שזה כואב אחרי זה!! אוהב לצחצח שיניים?: הא? אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לקנות צרובים? מה הטעם בזה? אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי במצב רוח חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ,אבל חוסך בכלליות ישן הרבה?: מנסה בתול?: מה זה? נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשםםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לפעמים
חולם בהקיץ? לא תכונות טובות שלך: נחמד, יודע להקשיב תכונות רעות שלך: זיין שכל לעיתים אמרו לך פעם שאתה דומה ל: "ההוא ממשינה, נו!" מה מרתק אותך? העולם מה מעציב אותך? בדידות מה משמח אותך? מיכל

McBlack

New member
כתבתי, אימאש'ך!!!!!!!!! ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

יאללה, נצטרף להתחנגלות

1. מה המוטו שלך בחיים? "מוטואים זה טע'חת" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מזמין אמבולנס לאמא שלי 3.מעשה נועז שעשית? שלא נדע
4.מעשה טפשי שעשית? האחרון שבהם היה לנסות להכין טוסט בלי לחבר ת'טוסטר לחשמל, ואז עוד להגיד למפקד שלי שהטוסטר מקולקל. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני משחק בשיער כמו קוקסינל. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? אני כותב לכם מחו"ל
מתנחלים זה הכי אחי. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ממש לא משנה לי. It is the journey that matters... 8.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה, חושך ומפלצת בצורת כרוב ששרה שירים של שלמה ארצי 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: בטן
10. מה סקסי בעיניך? בטן :| 11. מה רומנטי בעיניך? ים. שעת בין ערביים. אני וחברה שלי יורדים על בקבוק יין לבן. מתחיל להיות קר אז מדליקים מדורה שתופסת לאיטה את מקומה של השמש השוקעת. אני: "אני אוהב אותך". היא: "אפצ'ייייי" בלי לכסות עם היד. זו רומנטיקה
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? נובמבר 2004, כי היה כיף
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? רחבעם זאבי. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? הכשרון להפסיק לחשוב ולנתח כל דבר מיליון פעם עד שנשבר הזין לחיות. מכונית אידיאלית: סובארו פשע מרובעת שנת 87 עם סטיקרים של מתנחלים מאחורה. קיצר, כמו שיש לי עכשיו. מוזיקה בכלליות: מזרחית, האוסים, פה ושם קצת פאוור מטאל להקה אהובה: תלוי באיזה יום תופסים אותי. מין: זכר, ולכל אלה שאוהבים להתחכם בשאלה הזו, צאו מזה. זה פאסה סטרייט/גיי/ביי: אליאור! :| רווק? שרמוטה. אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 23.6.86 גיל: 18 אנד לייף כיתה: חח צעירים. ^^ מצבך החברתי: קשה אך יציב. למה את/ה בישרא? מי בישרא, יא וואנאבי מהורהרים? גובה: 1.83 צבע עיניים: חום טע'חת אוהב אותו? אוהב את אמא'שך. צבע שער: שחור טע'חת. אוהב אותו? ואת אמא'שך. צבע אהוב: כרגע כחול. וכן, אני אוהב אותו! חיות מחמד? מי שבא ברוך הבא. מה העבודה שלך? לבוא לצבא פעם ביומיים כדי לשחק'תה כאילו אני יודע מה הולך להיות מזג האוויר. יש פירסינג? כן, אבל לא עליי. קעקועים? כנ"ל אובססיות? הפורומים של תפוז, סוג מאוד מסויים של בנות, לשחק בשיער כמו קוקסינל, מה עוד? התמכרויות? סמים קשים והתנדבות בבתי אבות איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית של שכונת התקווה, צבאית חיל-אווירית... ציטוט מועדף/ מוטו: עזבו אותי באמאשלכם. האם אתה חי את הרגע? צ'אלו אותו. יש לך סודות? למי מאיתנו אין. ^^ אתה שונא את עצמך? אני נראה לכם בלוגר? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
גאה בו יש לך הרגלים רעים? לצבוט לאנשים ברך של המאחורה של היד. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "אם לא היית היו צריכים להמציא אותך"
אני עד היום לא יודע אם להעלב או לשמוח אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ג'נין ג'נין? מה הפחד הגדול ביותר שלך? הפחד עצמו, עד כמה שזה נשמע קלישאי זה נכון. הפחד משתק ומגשים את עצמו בסופו של דבר אתה יודע לשיר? לא הייתי ממליץ לבדוק את זה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן, העמדתי פנים שאני יהודה לוי אבל אפ'חד לא האמין. איזה קטע. האם אתה מתבודד? לפעמים כשיוצא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? פריגת קליר. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן, ואז רב עם עצמי ורוצח את עצמי בדקירות אחרי ויכוח מטופש לגמרי על נושא שולי לחלוטין האם אתה פועל בפזיזות? משתדל שלא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? להתחיל לספור..? האם אתה פסיבי או פעיל?
שחובבי הבולבולים פה יענו על השאלה הזו...אותי תשאירו מחוץ לזה יש לך יומן/ ג'ורנל? ג'ורנל
מעכשיו יהיה לי! מה החולשה הכי גדולה שלך? אני משתתק לגמרי כשמישהי שאני אוהב בוכה, וכשילד\ה קטנ\ה מסתכלים לי בעיניים מה החוזק הכי גדול שלך? לנתח כל מצב לפרטים הכי קטנים ולצאת עם ההחלטה שצריכה להעשות ולאו דווקא מה שהרצון שלי אומר לי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להרגע עם הניתוחים הבלתי פוסקים האלה ולתת לעצמי קצת שקט אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
לא יכולתי לבקש טובים יותר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ערבית :| יש לך ביטחון עצמי?
אבל הוא סדיר בערך כמו מחזור של ילדה בת 11 לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? תגידו לי אתם :| האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
לרוב זה חרטא בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
לא הייתי קורא לזה אהבה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
יש בזה היגיון מסויים במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
אני אף פעם לא מתייאש באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא סגור על זה בדת מאורגנת? פלוס-מינוס אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשחק סטנגה במגרש אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי לפחות מי החבר הכי טוב שלך? המדים :| מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? נראה לי שצ'וח מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? עצות של אחרים לא אומרות לי כלום מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כבד, לבלב וטחול הולכים ביער... מי החבר שלך,חבר אהבה? חבר אהבה? בדיחה פנימית? מה נסגר איתכם? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? צ'וח הכי מעט זמן? רותם הכי מצחיק? צ'וח הכי קרוב? צ'וח הכי מוזר? אין לי שיימעץ הכי חכם? אין כאלה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נו חפרתם הכי נחמד? חומה הכי רועש? דיי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אתם לא מתייאשים, הא? מי מקשיב לבעיות שלך? הקיר. והוא עוזר הרבה יותר מבני אדם עם מי אתה רב הכי הרבה? כל מיני קצינות ביחידה...
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? מ'כפת לי בעצם? האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? בערך הווה: שיער נוכחי: שחור, ארוך יחסית לצבא, מבולגן לגמרי...אני נראה כאילו יצאתי ממכונת כביסה בגדים נוכחיים: טי-שירט ובוקסר תכשיטים נוכחיים: תליון של טינקרבל עצבנות נוכחית: מי הנכה שכתב ת'שאלון הזה? התגעגעות נוכחית: התגעגעות?! א'עעעע תמונת דסקטופ נוכחית: אתם לא רוצים לדעת
חבר\\ה?: אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עזבו... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חחחחחח כן
אני אמור לשלוח תמונות לידידה שלי ואני כל הזמן דוחה את זה בחצי שעה האם אתה עייף? רעב? לא תודה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:
ממה הכי נמאס לך?: מהשסתום המעפן הזה שיש בקרטונים של פריגת... את מי היית רוצה להרוג? את מי שקבע שככל שבחורה מגולחת ורזה יותר היא יפה יותר הכי פחות מהנה?: לשבת על חרוז. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מטאורולוג כנראה...
איפה אתה הולך לגור?: בשאיפה שנתיים-שלוש בארה"ב והשאר בארץ, רצוי באיזו התנחלות מבודדת או הר גבוה בגולן. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: כזו שנוסעת, מספיק לי. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בגיל 35? לא ממש אכפת לי האמת...שהחיים יפתיעו אותי חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: שהוא יפחד ממני!

ההתחנגלות נמשכת

וקצת בכללי: להקה אהובה: הטע'חת של אחותך. ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה
סופר(ים) אהוב(ים): לא קורא ספרים בד"כ צבע אהוב: אוקיי דיי פריט לבוש אהוב: חולצה של זידאן :| איבר שהכי מושך אותך: בטן נו!! [זה מתחיל להזכיר ת'שאלונים האלה בצבא, ששמים לך שאלות שחוזרות על עצמן כדי לראות אם אתה עקבי] אתה שמח כש: אני שמח אתה מרגיש בודד כש: אני בודד האם אתה חושב יותר מדי: או-וואה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: גבול לבנון אדם מפורסם שפגשת: אבנר מהמוסך האם יש לך אילושהם חרטות: אילושהם?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! קפה אהוב: 1 קפה, 2 סוכר, 3/4 מים וכל השאר חלב ריח אהוב: גשם ראשון. לא, אני לא הומו מה מכעיס אותך: אנשים טפשים. אני יודע שזו לא אשמתם, אבל לפעמים אני ממש מתעצבן מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני מלך?... האדם שעושה לך הכי טוב: יש המון, בעיקר בצבא
סגנון מוזיקה אהוב: היההההה
חדר אהוב בבית: נראה לי שהסלון
מקום אהוב בעולם: קיבוץ רמת יוחנן
מקצוע שנוא: זנות מורה אהוב: איך אני שונא ת'שאלות בצפר האלה אוהב את בצפר? א'עעעעעע נרדם בשיעורים?: כן! אני כ"כ מגניב! אני נרדם מול המורה! חהחהחה מעשן?: ברור, זה הכי מגניב נפגע (רגשית) בקלות?:
נותן מעצמך? זיבי אוהב לפוצץ נייר בועות? זה ניילון, מפגרים לועס דברים? קראו לי מטורף, אבל בעיקר מסטיקים אוהב להתקלח?: כן, רק לא אוהב להקים ת'טע'חת מהכסא אוהב להתעטש?: חח וואי זה באמת כיף
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: יש מישהו שאוהב את זה, שאני אבין? אוהב לצחצח שיניים?: כן ^_____^ אכפת לך מאיכות הסביבה?: בגבול הטעם הטוב...בואו נגיד שאני לא מהמתכופפים שאוכלים רק במסעדות שמגישות בכלי פלסטיק ממוחזרים קונה צרובים\\צורב?: אני גם לא מהמתכופפים שדוגלים בקניית מקוריים בלבד אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהב לנסוע אבל הולך ברגל :| חוסך כסף למשהו מיוחד?: לקפה שאני אשתה ברביעי בבוקר בקריה ישן הרבה?: כשאפשר בתול?: שלילי נקשר לחפצים?: כשעניינים מתחילים להעשות קינקיים... אוהב חולצות גזורות?: אם הן גזורות הן הולכות לזבל גופיות?: לא אוהב לטייל?: עם סנאים אוהב כפכפים?: עם סלעים לובש בוקסר?:
איך...מה... שמש או גשם?: גשםםםםםםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי
זה כי אני שמן מת ילדותי?: אמאשלכם ילדותית!
חולם בהקיץ?
גיי? .שפות שאתה מדבר/לומד: היה
13.תכונות טובות שלך: היה 14.תכונות רעות שלך: היה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אסף אשתר .מה מפחיד אותך? היה 7.מה מרתק אותך? היה [סתם, לא היה, אבל אין לי כוח לענות] 8.מה מעציב אותך? נוותר 9.מה משמח אותך? סבבה?

איי לייק א גלידה אין טייסט אוף עמבה

וויד' א ליטל ביט אוף טחינה אנד שומשום און טופ בליב מי איטס סאמת'ינג סאמת'ינג :| יאללה לישון. מחר בור :|

McBlack

New member
לא שזכור לי ../images/Emo3.gif אתה מוזמן לחזור על

זה. אז, אתה מודד גשם בקרייה? :)

טוב, אז הגדרת התפקיד שלי

היא כזו- מגיע ב-9 בבוקר לבור בקריה [זה כמו מגדל, רק בנוי כלפי מטה], שותה קפה ממכונה בחינם [כי חיל האוויר מסריחים מכסף], אח"כ רובץ כמה שעות על כסא שקיבל ת'צורה המדוייקת של הגב שלי, נושם חמצן ממוחזר ומשתזף לאור הפלורסנטים, שותה עוד קפה, אוכל סנדוויץ' [בחינם, שוב] כי מלחמה עכשיו ואני צריך להיות חזק, עונה לאיזה פקמ"צית שקשה להחליט אם היא יותר סתומה או יותר ממורמרת, אומר לה "נקי מעננות, ראות טובה, רוח צפון-מערבית 10-15 קשרים" ואז אני צריך להסביר לה שאם אמרתי נקי מעננות אני מתכוון שהשמיים יהיו בהירים, ואז להסביר לה שבהירים זה שלא יהיה בהם עננים בכלל, וככה עד שהיא מבינה, אבל אז אני צריך להסביר לה שראות טובה זה אומר שלא יהיו הגבלות ראות, ולא יהיה ערפל, ולא יהיה אובך, ושתעזוב אותי כבר ותלך ללקק לאיזה טייס צעיר מת, אחרי שאני מסיים אני שותה עוד קפה, בין לבין ובמשך כל היום לאחר מכן אני מסתובב בפורומים של תפוז, הולך לישון, קם למחרת ב-5 לצעקות הראש-משמרת שהחליט לתת לשעה הזו שם חדש ["עוד מעט 6"], יוצא הביתה ב-11 וחוזר אחרי יומיים לאותו דבר בדיוק. ילדים, אל תתגייסו לצה"ל. כשאתם תטחנו ת'נשמה שלכם בשדה הקרב, דמיינו לכם חזאי מסריח כמוני שרק מתפלל שהמלחמה לא תגמר.

McBlack

New member
אז רוב הזמן אתה לא רואה שמש?

גם אני זוממת על תפקיד שלפי השמועות אין בו הרבה שמש. אמרו לי שאנשים שעובדים בתנאים כאלה נהיים טעונים... (לא, לא סולארית-) נפשית. אז, איך הטעינה הנפשית שלך? ותכלס, איזה מזל שעד שנתגייס אתה כבר תעזוב את הצבא ולא נוכל לדמיין אותך כחזאי המסריח כי זה יהיה לא רלוונטי.

סלולארילי ספיקינג,

אני כ"כ טעון שהפסים האלה שיש בצד עומדים לפרוץ ת'מסך החוצה על איזה תפקיד את כבר זוממת, מסניפת אמבות שכמותך? [אה, ועד שתתגייסו יהיו יותר מלחמות ויותר חזאים. אז...באסה?
]

McBlack

New member
כולה עוד שנה ו...

וואי, בטח יש לך בעיות של מחסור בויטמין... D נדמה לי. ואני זוממת על משהו במחקר...

למעלה