שאלון ממש ממש ארוך

tamar05

New member
אני עדיין מחכה

לפרחים.

tamar05

New member
אני מזכירה לך

שאתה זה שהתעקשת. ובכלל לא דרשתי זר ענק, תרוצים, אה?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif 'כי כמו גשם על המים אותך אני אוהב...'

שם: כוכבי. תאריך לידה: 18.11 מקום מגורים: בבית. שיר אהוב: השיר שלנו. "זה רק הלב שכואב לך". סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו, אבק כוכבים, ריקוד לאור ירח. תוכנית טלוויזיה אהובה: בובות, הישרדות [לא הישראלי], המרוץ למליון, האוס, טופ מודל, מתחילות מחדש. זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: איימי לי יום אהוב בשבוע: חמישי שישי דיסק אהוב: הפסקול של מישהו לרוץ איתו תאריך אהוב: 18.11? ;]] האם אי פעם עישנת? כע האם אי פעם שתית אלכוהול? כע האם אי פעם לקחת סמים? כע האם אי פעם עברת על החוק? כע [גנבתי מסטיק O: כשהייתי קטנה XD] האם אי פעם נשבר לך הלב? כע ;[ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כע האם אי פעם בכית על מישהו? כע האם אי פעם בכית על מישהי? כע האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כע לצערי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כע האם אי פעם שיקרת? כע כמו כל אחד. יש\אין חבר: יש. גובה: 1.80 ומשו מידת נעלים: יותר מידי? פריסינג: יא, יש לי אחד חדש, חע. אממ יש לי בנתיים... 4 :) קעקועים: בדרך :) ב24 שעות האחרונות בכית? כע ב24 שעות האחרונות צחקת? כע ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע ;[ ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חחחחחח כע ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כעעעעע :)))) בימים אלו אתה מאוהב? כע הדבר שהכי קשה לך איתו: עם התקופה האחרונה. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא רוצה להיות מישהו אחר. האדם האחרון שהתקשר אלי- זהר ;]]] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שיר. המקום האחרון שהייתי בו: עזריאלי :) הסטיה שלי היא: חחחח עזבו באמאשלכם. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- עליו. תכונה טובה שלי: רק אחת? תכונה רעה שלי: רק אחת? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כע האם צחקת על מישהו בעל מום? לאנראלי. אקסים נחשבים? XD האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כע עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כע תרמת פעם לקבצן? כע האם גנבת משהו במכולת? כע מסטיק! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כע אכלת משהו לא כשר? כע אתה שומר כשרות? כבר לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כע הפרת הבטחה שהבטחת? יש מצב, לא זוכרת. חושבת שהבטחתי לאקסית שנהיה יחד לנצח. וול, זה לא קרה למזלי. השתכרת עד אבדן חושים? כע ביומולדת. מה צבע החדר שלך? צבעוני! עם הפתק הורוד שכוכ כתבה לי ביומולדת 21 על המראה P: באיזה בושם אתה משתמש? יש לי כמה. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כע מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? נולדתי ;] באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים מוכנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול ;]]] עישנת? לפני שנים? שתית משקה אלכוהולי? וואו, לפני חודש בערך השתכרת? ביומולדת שלי [נובמבר] שכבת עם מישהו/י? חחח לא משנה P: היית במועדון? במסיבה שלנו עם דנה. לבשת חצאית? באיזה מפגש פורום ממזמן. קנית בגד? אתמול ;]]]] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה דקות. הקדישו לך שיר? לפני כמה דקות ;]]] שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה דקות ;] היום: באיזו שעה התעוררת? לא כזה ישנתי, נימנמתי מ6 עד 7. מה/מי העיר אותך? אממ אני את עצמי כדי לסמס לזהר :) מה היה הדבר הראשון שאמרת? כתבתי סמס לזהר. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטכנאי של הכבלים. מה היה השיר הראשון ששמעת? "הכי קרוב לבד". מה אכלת? לא אכלתי, מי יכול לאכול בשעה כזאת!@? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני עושה שבוע בלעדיו. איזה כיתה את: אוניברסיטה. הבנאדם הכי יפה שראית: לא סגורה על זה. את חושבת שאת יפה? כע את חושבת שאת צבועה? לע את חושבת שאת קנאית? כע את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לגמרי את אוהבת את עצמך? לרוב בזבזנית או חסכנית? בזבזנית ;[ יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? זהר איזה צלצול יש לך? של ניקלבק הקול הכי יפה ששמעת? של הסולן של ניקלבק XD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שחור עם בחורה מקופלת בצד. את רוצה להיות זמרת? כע את רוצה להיות שחקנית? כע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג? לשון. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת לאלו שחשובים לי. פורום אהוב: אממ בואו נחשוב, אה כן לא יודעת אם אתם מכירים.. אחד בשם גאווה צעירה. באיזה פורומים את כותבת: ביותר מידי. יש לך חברים בפורומים? כע מי האדם האחרון שדיברת איתו? זהר מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון והולכת :) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת? אביב גפן! מה הסרט האחרון שראית? אבק כוכבים :) מה התוכנית האחרונה שראית? זינה בבוקר מה הדיסק האחרון ששמעת? חלולים מה החלום שלך? עזבו.

Only Dreaming

New member
I somehow find you and I collide.

שם: עומר. תאריך לידה: 13.1. מקום מגורים: חולון. שיר אהוב: אבל יש מלא. סרט אהוב: שוב, יש כמה.
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים/מכושפות/בנות גילמור/ורוניקה מארס/הירוז/עקרות בית נואשות/להמשיך..? זמר אהוב: מאיפהלי. זמרת אהובה: שוב, יש כמה. יום אהוב בשבוע: שבת. דיסק אהוב: לאדע. תאריך אהוב: וואי, אין. האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? אני מניח. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? לא. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? ישמצב. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כשאני אומר אני מתכוון. >< האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: לא כרגע. גובה: 1.80 ומשהו. מידת נעלים: 46. פריסינג: אין. קעקועים: אין.
ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כנראה. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אחותי, אולי. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ישמצב. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מעיל. ^^ בימים אלו אתה מאוהב? תגדירו מאוהב. הדבר שהכי קשה לך איתו: לאדע. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני בסדר עם להיות אני. האדם האחרון שהתקשר אלי- אור. [לא בדקתי. פשוט אור.] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: רננה. לפני שנתיים.
המקום האחרון שהייתי בו: ב...סלון? הסטיה שלי היא: הא? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- עוגיות שוקולד צ'יפס. תכונה טובה שלי: מאיפה לי. תכונה רעה שלי: מאיפה לי. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חלילה, זהו חטא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שאני יודע. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? יכול להיות. תרמת פעם לקבצן? ישמצב. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי. אכלת משהו לא כשר? מה, היום? אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? "יאסו" שכזה? לא נראה לי. הפרת הבטחה שהבטחת? ישמצב. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? שמנת. באיזה בושם אתה משתמש? רושאס. אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי במצברוח. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אוי, תחרות קשה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לדעתי זה לא קשור לגיל. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? כמה שבועות. חיבקת מישהו/י? אתמול? מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? קחו גלגול אחד אחורה. אולי. שתית משקה אלכוהולי? שבועיים שלושה. השתכרת? אוגוסט, או יולי. שכבת עם מישהו/י? כשהיו הולכים קילומטר בשלג לביצפר יחפים.
היית במועדון? וואי, מזמן. לבשת חצאית? גן חובה. קנית בגד? אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום, לסבתא. הקדישו לך שיר? לא זוכר. שיפרו לך את המצברוח? כנראה בשבוע האחרון. היום: באיזו שעה התעוררת? 11:15. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוף". מה היה הדבר הראשון ששמעת? ההורים בסלון. מה היה השיר הראשון ששמעת? Howie Day - Collide. מה אכלת? קורנפלקס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הבוחן היום בערב. איזה כיתה את: י"ב. הבנאדם הכי יפה שראית: לאדע. את חושבת שאת יפה? כן. את חושבת שאת צבועה? לפעמים. את חושבת שאת קנאית? לא ממש. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן. (ואין לי כח לתקן את כולם עכשיו, אני ממהר.) בזבזנית או חסכנית? בזבזן. בנאדם ש: שונא/ת: לשנוא זה בזבוז אנרגיה. אוהב/ת: יש מלא.
מתגעגע/ת אליו: ניר! וסיימון! ויוסי! כולם נטשו אותי. :( חסר לך: מה ההבדל? עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים שלי. הכי מצחיק: כולם בדרכם שלהם. הכי דפוק: אותו דבר. הכי מוזר: אותו דבר. הכי כיף לדבר איתו: יש כמה. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אור. איזה צלצול יש לך? לאב טודיי. הקול הכי יפה ששמעת? לאדע. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו של digitalblasphemy. את רוצה להיות זמרת? חלום חיי, אל תשאלו. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? גאד, לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? גבה? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לו...קח? פורום אהוב: כאן? רג'ינה? באיזה פורומים את כותבת: כאן? רג'ינה? יש לך חברים בפורומים? כאן? רג'ינה? ["Babette? Miss Patty?"] מי האדם האחרון שדיברת איתו? הדר. מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון, ומתלבש תוך כדי. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? את סבתא תולה כביסה. זה אינסטרומנטלי. מה הסרט האחרון שראית? מכושפת. מה התוכנית האחרונה שראית? עקרות בית נואשות. מה הדיסק האחרון ששמעת? יוני בלוך - הרגלים רעים. מה החלום שלך? לא יודע, אבל בסוף אני מתעורר. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא ברצינות. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? שיעורי נהיגה רולז. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא.

מה לאדע? ../images/Emo46.gif

הבנאדם הכי יפה שראית: ברור שאני, בכלל אין וויכוח!
ד"א- סליחה על הקטנוניות, אבל נראה לי שראית את "אבל הנני מעודדת" אחרי שראית את "מכושפת".

Only Dreaming

New member
"יחידה במינה",

לא "אך הנני מעודדת". אבל שכחתי ומיהרתי, אז זה באמת קטנוני.

Searching4you

New member
יאללה...

שם: חסוי תאריך לידה: משהו למרץ מקום מגורים: צפון הארץ שיר אהוב: יש הרבה סרט אהוב: כנ"ל תוכנית טלוויזיה אהובה: לא רואה ממש... מממ סקרבס? זמר אהוב: אין לי זמרת אהובה: שמן של מוסך יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: אין לי דיסקים תאריך אהוב: לא יודע האם אי פעם עישנת? כן, אבל אני לא מעשן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? חס וחלילה, יש לי כמה תליונים של האגודה למלחמה בסמים
האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא בדיוק האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? הרבה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? זה אותו הדבר לא? האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? גם האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא אמרתי לאך אחד בקשר רומנטי האם אי פעם שיקרת? פעם כן, עכשיו אני לא משקר יותר יש\אין חבר: אין גובה: 1.70 מידת נעלים: 43 פריסינג: אין ולא צריך קעקועים: כנ"ל ב24 שעות האחרונות בכית? לא אבל נכנס לי סבון לעין ב24 שעות האחרונות צחקת? ברור ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: עם מי בדיוק? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא יודע האדם האחרון שהתקשר אלי- אתם לא מכירים האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אחי התאום המקום האחרון שהייתי בו: ביצפר בע הסטיה שלי היא: חיוך מושלם הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוזיקה תכונה טובה שלי: אין תכונה רעה שלי: יש
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה, מסכנים... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא נראה לי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא יודע אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? יכול להיות השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? צהוב בעע באיזה בושם אתה משתמש? יש הרבה אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא קשור לאוהב, אני פשוט לא עושה את זה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שמתי למישהו רגל? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין גיל, יש תקופה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן מזמן חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? גם עישנת? כמה חודשים שתית משקה אלכוהולי? שבוע - שבועיים לא משהו רציני השתכרת? חופש גדול נראה לי שכבת עם מישהו/י? לא קרה היית במועדון? לפני שבועיים בדיוק לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא אמרתי הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום, ואז שוב מישהו אחר הוריד אותו היום: באיזו שעה התעוררת? 6:45 נראה לי מה/מי העיר אותך? אמא'לה מה היה הדבר הראשון שאמרת? שו פעם אותו סיוט מה היה הדבר הראשון ששמעת? מים זורמים מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר, נראה לי Britney Spears - Gimmie More של פיטר ראופר מה אכלת? שווארמה, הזמנתי אוכל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה יהיה עם מחר איזה כיתה את: לא משנה הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה, אתם לא מכירים את חושבת שאת יפה? פעם כן פעם לא, אבל למה את? את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: יש כמה אוהב/ת: יש הרבה יותר מתגעגע/ת אליו: לא משנה חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: ידידה הכי מצחיק: חבר של אותה ידידה הכי דפוק: אותו אחד הכי מוזר: חבר שלו הכי כיף לדבר איתו: מישהו יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מישהו איזה צלצול יש לך? אתם לא תכירו הקול הכי יפה ששמעת? מאיה סימנטוב איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו עם יד אנערף את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? רעיון נחמד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? די כבר עם זה איפה את רוצה פירסינג? שומקום אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עף מאיפה שאני, וקונה אוטו בדרך פורום אהוב: זה? באיזה פורומים את כותבת: רק פה יש לך חברים בפורומים? לא הרבה
מישהו רוצה להיות? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחי התאום מה את עושה עכשיו? ממלא שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? בדיוק הפסקתי מה את/ה שומע/ת? כבר לא שומע מה הסרט האחרון שראית? או אמריקן פיא 6 או אמריקן גנגסטר לא זוכר (הכל אמריקאי אצלי) מה התוכנית האחרונה שראית? אין לי מושג מה הדיסק האחרון ששמעת? אין כזה מה החלום שלך? שיהיו לי עוד חלומות האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן, פעם אחת רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אויש נו שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? שהייתי קטן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אם זה היה מגיע לזה כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? טיפה סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא יצא לי לא היית בחקירה משטרתית? כנ"ל

smoke

שם: נופר תאריך לידה: 22.6.90 מקום מגורים: פ"ת שיר אהוב: לא יודעת סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אממ, כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? למישהי, כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כשאמרתי את זה? כן יש\אין חבר: לא גובה: 170 מידת נעלים: 38 פריסינג: היה פעם בפטמה, 4 בטבור, 6 הליקסים. עכשיו נשאר בלשון, טראגוס ו-2 בטבור... קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא באמת ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אהבה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כל פעם מישהו אחר האדם האחרון שהתקשר אלי- אורטל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מיטל המקום האחרון שהייתי בו: ביצפר הסטיה שלי היא: לא באמת אספר הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- ההורים שלי, אנשים שממש קרובים עלי תכונה טובה שלי: חוש הומור תכונה רעה שלי: אני יכולה להיות מגעילה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אה הא.. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן (אבל לא מעצבים) הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? כתום באיזה בושם אתה משתמש? summer אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שיקרתי בקשר לרגשות שלי, השליתי אנשים. לא יודעת, אני לא כזאת חביבה לדעת אנשים מסויימים
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 5 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודש חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? זה הדדי עישנת? אתמול, החלטתי להפסיק לעשן שתית משקה אלכוהולי? שישי האחרון השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? פייייייייייי. בערך מתי שנשיא המדינה שכב בפעם האחרונה עם אישתו היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? לא מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן הקדישו לך שיר? לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'פי כוסאמק מה זה הבוקר הזה' מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא שלי, כמובן מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת מה אכלת? מה לא אכלתי. פרוסה עם אבוקדו, קורנפלקס,נס קפה ומעדן איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה יום היום איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: לאודליה יש את הפנים הכי קלאסיות ויפות שיצא לי לראות. בכלליות, היידי קלום את חושבת שאת יפה? חמודה את חושבת שאת צבועה? כשצריך את חושבת שאת קנאית? כנל את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אינלי שיחות איזה צלצול יש לך? של סימפסון הקול הכי יפה ששמעת? גל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אני הולכת למיונים לתאטרון צבאי, אז כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? הרבה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני לא יודעת איפה את רוצה פירסינג? נמאס לי מזה כבר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מתחילה חיים חדשים פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? המון מי האדם האחרון שדיברת איתו? מיטל מה את עושה עכשיו? מתחמקת מלהתכונן למבחן את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? The Dandy Warhols - Bohemian like you האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כבר חודשיים שאני נהגת יאללה בלאגן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושבת היית בחקירה משטרתית? כן. קורה שטועים

benLN

New member
../images/Emo204.gif

שם: בן תאריך לידה: 16 לינואר מקום מגורים: אליכין שיר אהוב: mariah carey- clown סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח/סודות נעולים תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: Sagi Rei זמרת אהובה: מריה קארי יום אהוב בשבוע: שלישי אני חושב דיסק אהוב:greatest hits של מאריה קארי תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן......... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר: אין גובה: 170 פלוס מידת נעלים: 46 פריסינג: היה באף קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני, רק חופשי ומאושר האדם האחרון שהתקשר אלי-אימא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נילי המקום האחרון שהייתי בו: בבית, בבוקר בחדרה הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: הקרבה תכונה רעה שלי: כנל האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לצערי כן כשהייתי פחות בוגר. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? נראה לי שכן אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? היה אמור להיות אפרסק.. =לבן= :\ באיזה בושם אתה משתמש? מה שיש אנעארף... אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא אתנגד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 5 וחצי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני 3 שבועות אני חושב חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת?היום בבוקר שתית משקה אלכוהולי? ואאוו אממ... לפני חודש? השתכרת?כנל שכבת עם מישהו/י? לפני 3 שבועות היית במועדון? חודש פלוס לבשת חצאית? לפני שנה בערך קנית בגד? לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר אולי אתמול הקדישו לך שיר? דונט ריממבר שיפרו לך את המצברוח? שלשום היום: באיזו שעה התעוררת? זוועה 8 בבוקר מה/מי העיר אותך? מעייני חיימשלי :) מה היה הדבר הראשון שאמרת? "נו מה היא רוצה עכשיו.."ואז נזכרתי חח מה היה הדבר הראשון ששמעת? הודעה בפלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? מריה קארי משהו... מה אכלת? עוגת דבש בבוקר... בערב כשקמתי.. מעורב ירושלמי חומוס ושניצל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "קיבלתי תאריך גיוס- סוף העולם הגיע" איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: כן אה את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? לעיתים נדירות את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזבזבזבזבזן בנאדם ש: שונא/ת: לא בריא לשנוא אוהב/ת: לא חסר מתגעגע/ת אליו: לא חסר חסר לך: חחח ואם אני אכתוב לא חסר?! חחחחח :]]] עושה לך טוב להיות איתו: כן אה הכי מצחיק: כה... הכי דפוק: :] הכי מוזר:[: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא עניינכם כפרות איזה צלצול יש לך? צילצול יפה הקול הכי יפה ששמעת? מריה קארי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שקיעה צבעונית בשמי סילון מעל שדה חיטה או משהו כזה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אולי בעתיד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי בכסף כפרה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? כן איפה אתה רוצה פירסינג? בגבה בשפה ובאוזן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דירה לבד או בית קרקע נחמד פורום אהוב: ג"צ באיזה פורומים את כותבת: הנרי, ג"צ ועוד... יש לך חברים בפורומים? כה מי האדם האחרון שדיברת איתו? פרח מזכרוני מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? לא מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת? " מה החלום שלך? אין לי חלום, בעייתי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית? לא מה כבר נגמר?? תודה רבה
תודה להנרי
BYE

באא לי

שם: חן תאריך לידה: 13.1 מקום מגורים: חולון שיר אהוב: כרגע אצלך בעולם של מאיר בנאי סרט אהוב: רקוויאם לחלום. תוכנית טלוויזיה אהובה: בהפרעה זמר אהוב: לאדעת זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: אלג'יר , נאמנות ותשוקה תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? לא. האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר:
. גובה: 1.56 מידת נעלים: 40 פריסינג: יאפ. קעקועים: הכי חמוד ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב?
:) הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא משתמשת בו המקום האחרון שהייתי בו: במתנ"ס הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המשפחה שלי תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? נראה לי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? כן. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? קרם כזה באיזה בושם אתה משתמש? האפי אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאדעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שרוצים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שישי חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום>: שתית משקה אלכוהולי? בראשית השתכרת? בראשית? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? לאלאלאלא קנית בגד? שבועיים? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לפני שובעיים? שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשבע מה/מי העיר אותך? המורה! מה היה הדבר הראשון שאמרת? שניה מה היה הדבר הראשון ששמעת? את המורה הדפוקה שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? pearl jam - black מה אכלת? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המ איזה כיתה את: יא הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? יכול להיות את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: החברים שלי ו
מתגעגע/ת אליו: מיטל חסר לך: יעלי, עושה לך טוב להיות איתו: אלון הכי מצחיק: הכי דפוק: שרון הכי מוזר: אביב הכי כיף לדבר איתו: וי לאדעת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אחותי איזה צלצול יש לך? ג'אקאס הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל אחותי בים את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? כל מיני יאו אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה פורום אהוב: אין באיזה פורומים את כותבת: לא כותבת בדר"כ יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? מתכוננת לישון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? מוש בן ארי - סוף כל יום מה הסרט האחרון שראית? נראה לי מת לצעוק 4 מה התוכנית האחרונה שראית? מונית הכסף מה הדיסק האחרון ששמעת? של חברות שלי, לא זוכרת מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא ביי:)

למעלה