I somehow find you and I collide.
שם: עומר. תאריך לידה: 13.1. מקום מגורים: חולון. שיר אהוב: אבל יש מלא. סרט אהוב: שוב, יש כמה.
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים/מכושפות/בנות גילמור/ורוניקה מארס/הירוז/עקרות בית נואשות/להמשיך..? זמר אהוב: מאיפהלי. זמרת אהובה: שוב, יש כמה. יום אהוב בשבוע: שבת. דיסק אהוב: לאדע. תאריך אהוב: וואי, אין. האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? אני מניח. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? לא. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? ישמצב. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כשאני אומר אני מתכוון. >< האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: לא כרגע. גובה: 1.80 ומשהו. מידת נעלים: 46. פריסינג: אין. קעקועים: אין.
ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כנראה. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אחותי, אולי. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ישמצב. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מעיל. ^^ בימים אלו אתה מאוהב? תגדירו מאוהב. הדבר שהכי קשה לך איתו: לאדע. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני בסדר עם להיות אני. האדם האחרון שהתקשר אלי- אור. [לא בדקתי. פשוט אור.] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: רננה. לפני שנתיים.
המקום האחרון שהייתי בו: ב...סלון? הסטיה שלי היא: הא? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- עוגיות שוקולד צ'יפס. תכונה טובה שלי: מאיפה לי. תכונה רעה שלי: מאיפה לי. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חלילה, זהו חטא. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שאני יודע. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? יכול להיות. תרמת פעם לקבצן? ישמצב. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי. אכלת משהו לא כשר? מה, היום? אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? "יאסו" שכזה? לא נראה לי. הפרת הבטחה שהבטחת? ישמצב. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? שמנת. באיזה בושם אתה משתמש? רושאס. אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי במצברוח. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אוי, תחרות קשה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לדעתי זה לא קשור לגיל. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? כמה שבועות. חיבקת מישהו/י? אתמול? מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? קחו גלגול אחד אחורה. אולי. שתית משקה אלכוהולי? שבועיים שלושה. השתכרת? אוגוסט, או יולי. שכבת עם מישהו/י? כשהיו הולכים קילומטר בשלג לביצפר יחפים.
היית במועדון? וואי, מזמן. לבשת חצאית? גן חובה. קנית בגד? אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום, לסבתא. הקדישו לך שיר? לא זוכר. שיפרו לך את המצברוח? כנראה בשבוע האחרון. היום: באיזו שעה התעוררת? 11:15. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוף". מה היה הדבר הראשון ששמעת? ההורים בסלון. מה היה השיר הראשון ששמעת? Howie Day - Collide. מה אכלת? קורנפלקס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הבוחן היום בערב. איזה כיתה את: י"ב. הבנאדם הכי יפה שראית: לאדע. את חושבת שאת יפה? כן. את חושבת שאת צבועה? לפעמים. את חושבת שאת קנאית? לא ממש. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן. (ואין לי כח לתקן את כולם עכשיו, אני ממהר.) בזבזנית או חסכנית? בזבזן. בנאדם ש: שונא/ת: לשנוא זה בזבוז אנרגיה. אוהב/ת: יש מלא.
מתגעגע/ת אליו: ניר! וסיימון! ויוסי! כולם נטשו אותי.

חסר לך: מה ההבדל? עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים שלי. הכי מצחיק: כולם בדרכם שלהם. הכי דפוק: אותו דבר. הכי מוזר: אותו דבר. הכי כיף לדבר איתו: יש כמה. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אור. איזה צלצול יש לך? לאב טודיי. הקול הכי יפה ששמעת? לאדע. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו של digitalblasphemy. את רוצה להיות זמרת? חלום חיי, אל תשאלו. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? גאד, לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? גבה? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לו...קח? פורום אהוב: כאן? רג'ינה? באיזה פורומים את כותבת: כאן? רג'ינה? יש לך חברים בפורומים? כאן? רג'ינה? ["Babette? Miss Patty?"] מי האדם האחרון שדיברת איתו? הדר. מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון, ומתלבש תוך כדי. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? את סבתא תולה כביסה. זה אינסטרומנטלי. מה הסרט האחרון שראית? מכושפת. מה התוכנית האחרונה שראית? עקרות בית נואשות. מה הדיסק האחרון ששמעת? יוני בלוך - הרגלים רעים. מה החלום שלך? לא יודע, אבל בסוף אני מתעורר. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא ברצינות. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? כן. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? שיעורי נהיגה רולז. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא.