שאלון ממש ממש ארוך

ש נ י י צ

New member
../images/Emo118.gifאני כבר עניתי עליו מתישהוא...(1)

שם:
כוכבית. תאריך לידה:
28.10.1989 מקום מגורים:
פתח תקווה. שיר אהוב:
כרגע.. מנדי- של ווסטליף. סרט אהוב:
מישהו לרוץ איתו, הבועה,סימפסון
תוכנית טלוויזיה אהובה:
CSI
זמר אהוב:
אמ.. יש הרבה.. עברי ואריק ברמן. זמרת אהובה:
אמ.. די נו מה לבחור עכשיו
יום אהוב בשבוע:
אין. דיסק אהוב:
התקווה 6, ופורטה-היהודים. תאריך אהוב:
אין. האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
נראה לי ש
ואני מצטערת על כך. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
-תמיד. האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה:
170
מידת נעלים:
41 פריסינג:
היו הרבה הרוב ירדו.. החדש זה הסיידליפ ויש נזם. קעקועים:
אחד חדש.. מאחורי אוזן ימין 3 כוכבים אחד מלא, אחד ריק, ואחד חצי (כמוני.). ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
מה השעה..
בקטנה אבל. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
-עם עצמי. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
ולדה קנתה לי סיגריות. בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו:
הלב שלי והאופי שלי. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
לא רוצה להיות אף אחד אחר.. האדם האחרון שהתקשר אלי-
בר. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
פחח מה איסיקיו מה
מסנג'ר: ספיר. המקום האחרון שהייתי בו:
מול המחשב. הסטיה שלי היא:
בנות גבוהות
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-
חברים שלי ואחותי. תכונה טובה שלי:
תמימה במקום מסוים.. ועוזרת יותר מידי. תכונה רעה שלי:
בעלת דימיון מפותח.. (תאמינו לי בענין של זוגיות זה לא טוב.) האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
סוג של.. תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
אחותי הקטנה. אכלת משהו לא כשר?
אכלתי גבינה ובשר ביחד אבל לא משהו לא כשר.. אתה שומר כשרות?
סוג של(
) שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
נראה לי ש
. הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך?
ממממ... חחח הוא ורוד בהיר מאז שאני בכיתה ה' ואני עם אחותי וחדר וגם לא שמים
שהוא ורוד אז ששש
באיזה בושם אתה משתמש?
212סקסי אתה אוהב לענוד תכשיטים?
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
אימא.. אמ.. לא זכור לי כזה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?
כשמוכנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
יום שישי. (שבת לפנות בוקר) חיבקת מישהו/י?
היום. מישהו/י חיבק/ה אותך?
היום. (הדדי וזה..) עישנת?
לפני 20 ד' שתית משקה אלכוהולי?
אתמול.. מספיק בשביל כל השבוע. השתכרת?
אתמול. שכבת עם מישהו/י?
<

ש נ י י צ

New member
../images/Emo118.gif טוב אז המשך(../images/Emo35.gif) אממ..(2)

שכבת עם מישהו/י?
לפני שבועים ככה.. היית במועדון?
אתמול. לבשת חצאית?
פחחח ועליה שנים בערך.. מלפני שנה וחצי אולי. קנית בגד?
אמ.. אחותי קנתה לי לפני שבועיים וחצי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
היום,היום ועוד פעם היום. הקדישו לך שיר?
מממ... נראה לי אתמול ואם לא אתמול אז מתי שהוא שבוע שעבר. שיפרו לך את המצברוח?
אתמול. היום: באיזו שעה התעוררת?
14:30 בערך.. מה/מי העיר אותך?
אחותי חזרה הביתה. מה היה הדבר הראשון שאמרת?
נראה לי בר התקשרה אז אמרתי "היי" מה היה הדבר הראשון ששמעת?
את הדלת. מה היה השיר הראשון ששמעת?
"סוף כל יום"-מוש בן ארי. מה אכלת?
כלום. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
היא.. והלב שלי..
איזה כיתה את:
סיימתי. הבנאדם הכי יפה שראית:
אמ.. קשה קשה.. את חושבת שאת יפה?
יש ימים.. את חושבת שאת צבועה?
כשצריך.. את חושבת שאת קנאית?
כשצריך. את חושבת שאת קרצייה?
לעיתים מאוד רחוקות. את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
יש ימים.. בזבזנית או חסכנית?
בזבזנית, בזבזנית
בנאדם ש: שונא/ת:
אין. אוהב/ת:
הרבה. מתגעגע/ת אליו:
אבא. חסר לך:
אבא. עושה לך טוב להיות איתו:
תלוי במצב. הכי מצחיק:
תלוי במצב. הכי דפוק:
אני
הכי מוזר:
תלוי במצב. הכי כיף לדבר איתו:
תלוי על מה. יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה?
אמ.. אין מישהי ספציפית. איזה צלצול יש לך?
"מחר"-אביב גפן הקול הכי יפה ששמעת?
יש הרבה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
*בודקת* דגים או משהו כזה.. את רוצה להיות זמרת?
לאאאאאאא
את רוצה להיות שחקנית?
יש מצב. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
תלוי איזה ריאלטי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג?
סמיילי
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
קונה מלא מלא מלא סיגריות (וינסטון לייט) ומלא מסטיקים וקצת שוקולד לבן.. והרבה אלכוהול
פורום אהוב:
אמ.. גאווה צעירה ולסביות בלי בושה הקומונה. באיזה פורומים את כותבת:
איגי, גאווה נשית בMSN, גאווה צעירה, לסביות בלי בושה וכו'. יש לך חברים בפורומים?
מי האדם האחרון שדיברת איתו?
בר. מה את עושה עכשיו?
עונה על השאלון.. מה אתה עושה עכשיו
חחח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
אין מוסיקה כעת האחות ישנה בחדר הסמוך. מה את/ה שומע/ת?
לא שומעת. מה הסרט האחרון שראית?
היום ראיתי משהו על חבורת ילדים אפרו-אמריקאים שמחליקים על גלגילות או משהו כזה.. מה התוכנית האחרונה שראית?
"זינה הנסיכה הלוחמת"
מה הדיסק האחרון ששמעת?
אממ... השיר האחרון היה הפאנטון של בר. מה החלום שלך?
יש הרבה. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?

ש נ י י צ

New member
אהאהאהאהאהאהאה

תוכנית טלוויזיה אהובה: CSI וחבריםםםםם איך שחכתי
ועוד מלא אחרות..

אי אי אי ....../images/Emo42.gif

שם:מי שלא יודע ...חבל תאריך לידה:24.9.90 מקום מגורים:ראשלצ שיר אהוב:patience-Take That סרט אהוב:מחיר הבגידה תוכנית טלוויזיה אהובה:ארץ נהדרת זמר אהוב:אסף אמדורסקי..ו..כמובן שריף הילד הדרוזי..
זמרת אהובה:דנה ברגר יום אהוב בשבוע:חמישי דיסק אהוב:Scorpions-Gold Ballads תאריך אהוב:29.11.2005 האם אי פעם עישנת?אממ אני ממש נגד עישון..איכסי האם אי פעם שתית אלכוהול?גם אלכוהול כל כך נגד האם אי פעם לקחת סמים?חס ושלום!!!!! האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן... האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אמ אין לי תשובה לזה ... גובה:1,70 מידת נעלים:40 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כמעט ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?כן הדבר שהכי קשה לך איתו:השאלון הזה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?גאידמק גם אם זה אומר להיות רוסי שהולך למות עוד שנתים האדם האחרון שהתקשר אלי-לימור האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:רומי המקום האחרון שהייתי בו:מיטה הסטיה שלי היא:זה סוטה מידי ... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-אהבה תכונה טובה שלי:נאמנות תכונה רעה שלי:קנאות האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?כן האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? משתדלת.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן...
מה צבע החדר שלך? ירוקי באיזה בושם אתה משתמש?cK אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא כל כך מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? התחבאתי לאקס שלי מאחורי השיחים ושלחתי מישהי לפתות אותו...אבל הוא לא התפתה!!! באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין גיל...צריך לדעת אם הבןאדם שווה...זה שהולך לפתוח לך תצורה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?שבת חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?עכשיו שתית משקה אלכוהולי?שישי שבת ברצף...עד יום ראשון בבוקר השתכרת?אתמול שכבת עם מישהו/י?נו אתם לא מצפים... היית במועדון? שבוע לבשת חצאית? היום...
קנית בגד? ואי שבועים בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?יום חמישי נראהלי הקדישו לך שיר?יום חמישי שיפרו לך את המצברוח? יום שישי..
היום: באיזו שעה התעוררת? עכשיו מ 2 בצהרים וזה בגלל שלא ישנתי בלילה מה/מי העיר אותך?אףאחד מה היה הדבר הראשון שאמרת?כוס אמק..יש לי חרא בשינים מה היה הדבר הראשון ששמעת? בובות פרק 26 מה היה השיר הראשון ששמעת? החלונות הגבוהים-יחזקאל מה אכלת? שוקולד עם נס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איזה יום מבוזבז איזה כיתה את: יב הבנאדם הכי יפה שראית:אחת מהעבודה שלי.. את חושבת שאת יפה? אממ יש מצב את חושבת שאת צבועה? שצריך.. את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית?בזבז רצינית בנאדם ש: שונא/ת: לא קיים אוהב/ת:קיים....
מתגעגע/ת אליו:כ"נל חסר לך:כ"נלישן עושה לך טוב להיות איתו:כ"נלוישן הכי מצחיק: כ"נלפישן הכי דפוק: כ"נלרקישן הכי מוזר:כ"נלטירון הכי כיף לדבר איתו:כ"נלעראן יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין לי שיחות יזין איזה צלצול יש לך? hit my hert הקול הכי יפה ששמעת? של זאות ששרה תשיר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ירח את רוצה להיות זמרת? כנייייייייייי את רוצה להיות שחקנית? כנייייייייייייי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?בארורר אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?היו זמנים שההיתי משקרת...אבל היו.. איפה את רוצה פירסינג? בפיטמהההההההההההההההההההההההההההההההההה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פותחת חיים חדשים בתא מעייפה את כל מי שסביבי פורום אהוב:חח באיזה פורומים את כותבת:רק פה יש לך חברים בפורומים? כה מי האדם האחרון שדיברת איתו?אלי מה את עושה עכשיו? שותה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כה מה את/ה שומע/ת? מה איתי מה איתי ...החלונות הגבבוהים מה הסרט האחרון שראית? הרדוף הלבן..שזה סרט אחד הטובים מה התוכנית האחרונה שראית? בובות מה הדיסק האחרון ששמעת? די כמה פעמים אותה שאלהההההההההההההה ה-ח-לו-נות הגבוהים מה החלום שלך?להיות באיי כל הזמן האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?אממ כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?בחיים לא שאבתי אבק בנית טירה מחול?כןןןן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?חח כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?חח כה סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?ואי כן זה באותו קטגוריה של השאלה הקודמת..

The Kinslayer

New member
I'll wait by the backstage door

שם: דניאל תאריך לידה: 6.4 מקום מגורים: כ"ע שיר אהוב: יופי סרט אהוב: כל כך הרבה.. אבל "הטיסה". תוכנית טלוויזיה אהובה: "אבודים", "אחים ואחיות". זמר אהוב: עברוש נראה לי. זמרת אהובה: פיונה אפל. יום אהוב בשבוע: שני. דיסק אהוב: When The Pawn של פיונה אפל, וThe Open Door של אוונסנס. תאריך אהוב: יומולדת אני מניח
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
אני מניח... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
נראה לי... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 1.69
מידת נעלים: 44 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: זמן. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אאאאאאאאאאאני. האדם האחרון שהתקשר אלי- רון. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
עברו למסנג'ר! המקום האחרון שהייתי בו: חד"א. הסטיה שלי היא:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לא'דע נו
תכונה טובה שלי:בנאדם איכותי.
תכונה רעה שלי: סרקסטי ברמות. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? מפתאום. האם צחקת על מישהו בעל מום?
אבל שהייתי קטן!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לפעמים נדמה שכן. אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
המלצה| מה צבע החדר שלך? כתום. באיזה בושם אתה משתמש? D&G אתה אוהב לענוד תכשיטים?
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? וואו... לא יודע. הרבה.
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים.
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? ספטמבר. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת? לפני כמה ימים. שתית משקה אלכוהולי? יו... שנים.
השתכרת? כנ"ל
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? אני חייב לחזור להופעות של היהודים
לבשת חצאית? לא לאחרונה, תודה. קנית בגד? אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר... הקדישו לך שיר? נו באמת! שיפרו לך את המצברוח? אתמול. היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני לא מדבר לעצמי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? פלאפון. מה היה השיר הראשון ששמעת? "מה שלא הספקתי לומר" מה אכלת? טריקס
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "לאאאאאא"
איזה כיתה אתה: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודע כוסעמק. את חושבת שאת יפה? אני אוהב אותי, יש בעיה?!
את חושבת שאת צבועה? ברור. את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? כן. את חושבת שאת עקשנית? תלוי מה יוצא לי מזה. את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? באמצע. יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע. איזה צלצול יש לך? "אני שמה עלייך זין" - שילה פרבר הקול הכי יפה ששמעת? פיונוש
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של "פורטה". אתה רוצה להיות זמר?
אתה רוצה להיות שחקן? למה לא... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אני מתאר לעצמי שכן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי אני אומר את זה... איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קניות! פורום אהוב: "שמנים ונהנים"
באיזה פורומים את כותבת: פה, היהודים, אוונסנס פעם ב... יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא יודע. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון?
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן! מה את/ה שומע/ת? A Mistake - Fiona Apple מה הסרט האחרון שראית? מלחמת העולמות. מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכר. מה הדיסק האחרון ששמעת? "שווים" מה החלום שלך? לסיים את השאלון. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
.... היית בחקירה משטרתית? כמעט!

velvet keti

New member
[=

שם:רינתאל תאריך לידה:28.11.90 מקום מגורים:מושב יד רמב"ם שיר אהוב:משינה-אהובתי סרט אהוב:מועדון קרב תוכנית טלוויזיה אהובה:איש משפחה זמר אהוב:קובי פרחי זמרת אהובה:סימון מאפיקה יום אהוב בשבוע:חמישי דיסק אהוב:אין תאריך אהוב:אין האם אי פעם עישנת?יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול?יאפ האם אי פעם לקחת סמים?יאפ האם אי פעם עברת על החוק?יאפ האם אי פעם נשבר לך הלב?יאפ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?יאפ האם אי פעם בכית על מישהו?יאפ האם אי פעם בכית על מישהי?יאפ האם אי פעם שברת למישהו את הלב?יאפ האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?יאפ האם אי פעם שיקרת?יאפ יש\אין חבר:אין גובה:מטר שישים ושמונה מידת נעלים:41 פריסינג:פיטמה קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן חח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:גזענות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?הממ,אין,כרגע האדם האחרון שהתקשר אלי-איילת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:יובל המקום האחרון שהייתי בו:בית ספר הסטיה שלי היא:שנינות הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-קריאה,כתיבה,ומוזיקה תכונה טובה שלי:אוהבת,נאמנה תכונה רעה שלי:פסימית האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? יאפ האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?יאפ עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא ממש תרמת פעם לקבצן? יאפ האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?יאפ אכלת משהו לא כשר? יאפ אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש?אופוריה אתה אוהב לענוד תכשיטים? טבעות מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש הרבה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?מתי שמרגיישם מוכנים,זה כל כך לא קשור לגיל מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?שבוע חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת?רבע שעה שתית משקה אלכוהולי?חודש השתכרת?חצי שנה שכבת עם מישהו/י?חודשיים היית במועדון? חודשיים לבשת חצאית? חודשיים קנית בגד? חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?שבועיים הקדישו לך שיר?שבועיים שיפרו לך את המצברוח?כל יום היום: באיזו שעה התעוררת? עשר וחצי מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני חולה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "למה לא הלכת לבית ספר מה היה השיר הראשון ששמעת?אביתר בנאי-יש לי סיכוי מה אכלת? סלט ונס קפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?נגמרו לי הטיפות אף איזה כיתה את: יא' הבנאדם הכי יפה שראית:לא חסרים את חושבת שאת יפה? לא משו את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לא משו בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: כרגע אין אוהב/ת:כל כך הרבה מתגעגע/ת אליו:בן חסר לך:בן עושה לך טוב להיות איתו:איילת הכי מצחיק: איילת הכי דפוק: טלי הכי מוזר:טלי הכי כיף לדבר איתו:איילת,טלי,בן יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין שיחות איזה צלצול יש לך? משהו מעצבן הקול הכי יפה ששמעת? ג'ניס ג'ופלין,איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שקיעה בכינרת את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן,תיאטרוניסטית בנשמה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ישמצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג? לשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קניות פורום אהוב:אממ,לא ממש נחשב פורום ישראבלוג באיזה פורומים את כותבת:אופנה אלטרנטיבית פעם ב..פורום כתיבה יש לך חברים בפורומים? ייאפ מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?חחח כן מה את/ה שומע/ת? שוטי הנבואה-יפייפיה מה הסרט האחרון שראית? ג'יי ובוב השקט מה התוכנית האחרונה שראית? סקראבס מה הדיסק האחרון ששמעת? נורא אלילה מה החלום שלך?להגיע לקאמרי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?יאפ רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?האמת שהיה לי שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא!חח טירה מחול?אה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?טרקטורון נחשב$ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא ניראה לי היית בחקירה משטרתית?לא

תiם

New member
רק בגלל שממש משעמם לי...../images/Emo87.gif

שם:תום תאריך לידה: 7.10.91 מקום מגורים: נתיבותתת סיטי שיר אהוב: THESE WORDS של נטשה.. סרט אהוב: שודדי הקאריביים... תוכנית טלוויזיה אהובה: היפה והמרובע
זמר אהוב: מיקהההה
זמרת אהובה: אין.. יום אהוב בשבוע: רביעי. יום שכונתי ביותר ואני מסיים מוקדם. דיסק אהוב: החדש של מארון5.. תאריך אהוב: מממ... 20.6 האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:כןן גובה: נמוכצ'יק. עזבו
מידת נעלים: 41 פריסינג: לע. קעקועים: לע. ב24 שעות האחרונות בכית? להפתעתי הרבה לא, אולי עוד מעט כשההורים יחזרו מתל אביב.. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. לולה
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן.. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כןןן. לעמיתי. בימים אלו אתה מאוהב? אחושרמוטה. הדבר שהכי קשה לך איתו: הורים. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מיליונר. האדם האחרון שהתקשר אלי- שחף האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: סולימני המלכה המקום האחרון שהייתי בו: בצפר.. הסטיה שלי היא: חיוך ללא ספק. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- שמחה. תכונה טובה שלי: שמחת חיים תכונה רעה שלי: עקשנות, אי סובלנות האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? איכ. לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן
, בבית חולים כשהייתי בניתוח בכיתה ט'.. הייתה ילדה קטנה מאוד.. בת 3 בערך.. היא הייתה נראית כמו ליצנית. אני לא צוחק. ממש איך שליצן נראה זה היה הפנים שלה. ואני ואחותי סיון מה זה צחקנו תמיד שהיא הייתה באה.. חח האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? מלא פעמים האם גנבת משהו במכולת? חח כן.. פוגים של פוקימון.. והקעקועים האלו מהשוקו יטבתה.. [שהיו פעם] יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא. אכלת משהו לא כשר? לא. חס וחלילה. אתה שומר כשרות? דה. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? חח כן השתכרת עד אבדן חושים? כןן.. ועשיתי מעצמי בדיחה. מה צבע החדר שלך? ירוק.. באיזה בושם אתה משתמש? רושאס אתה אוהב לענוד תכשיטים? חוץ מהעגילים שלי, וצמידים בקיץ, כלום. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לוזכר. אבל עשיתי מלא דברים מרושעים. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבא .. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שישי... חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת?היום שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים השתכרת? לפני שבועיים שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? לוזכר... לבשת חצאית? אצל בר לפני חודש בערך..חחח.. מאיה והיא הכריחו אותי. ואיפרו אותי והכל. הייתי בדיחה. שונא אותן על זה. קנית בגד? לפני שבוע... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 20 דקות.. הקדישו לך שיר? לוזכר.. שיפרו לך את המצברוח? לולה. כפרעליה. היום: באיזו שעה התעוררת? 6 ו20 מה/מי העיר אותך? בר מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה? מתי ההסעה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? תום.. קום... מה היה השיר הראשון ששמעת? בגלגלצ של גרין דיי.. WAKE ME UP WHEN.... מה אכלת? וואו שאלות חופרות. סנדוויץ', אוריאו וספגטי. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני אהיה היום בקושי בבית.. מתי אראה את עמית
איזה כיתה את: יא7 תופעת טבע!!!!!!!!!!!!!!!!!
הבנאדם הכי יפה שראית: אנטוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
את חושבת שאת יפה? לא. סובל מביטחון עצמי קשה. את חושבת שאת צבועה? ממש לא את חושבת שאת קנאית? קצת.. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? מאוד. את אוהבת את עצמך? ממ חלקית. בזבזנית או חסכנית? הכי בזבזן. בנאדם ש: שונא/ת: ההורים שלי. אוהב/ת: עמיתילה מתגעגע/ת אליו: חנה
ועמית. חסר לך: עמיתילה עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי? הכי מצחיק: יש מלא.. שחף, מאיה, הדר.... הכי דפוק: שחף. הכי מוזר: מאיה הווירדו. כפרעליה
הכי כיף לדבר איתו: לולה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אם היו לי שיחות..... איזה צלצול יש לך? אוטובוס הקסמים... הקול הכי יפה ששמעת? של רדמילה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ריאל מדריד.. את רוצה להיות זמרת? כל כך לא..חח את רוצה להיות שחקנית? ככןןןןןן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? הישרדות!! אוףף שנים שאני מפנטז על זה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? הכי בעולם. איפה את רוצה פירסינג? בגבבההה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עובר לגור לבד. פורום אהוב: זה.. באיזה פורומים את כותבת: מארון5 ופה.. יש לך חברים בפורומים? כן.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? מאיה.. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? mika- grace kelly מה הסרט האחרון שראית? מפרקים את הבית.. מה התוכנית האחרונה שראית? בובות מה הדיסק האחרון ששמעת? של מיקה.. מה החלום שלך? להיות שחקן. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא.. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? ככןן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? כן

../images/Emo189.gif

שם: טל תאריך לידה: 10.9 מקום מגורים: חור שיר אהוב: Your Song - Elton John סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית טלוויזיה אהובה: SCI MIAMI זמר אהוב: ממ שון פול זמרת אהובה: שורטי:] יום אהוב בשבוע: שבת - יום פאשן:] דיסק אהוב: שו דיסק עכשיו תאריך אהוב: 15.2 האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
מי לא? האם אי פעם בכית על מישהו?
לצערי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
לא אומרת בלי להתכוון.. האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
=) גובה: 1.60 מידת נעלים: 37 פריסינג: בטבור ז"ל קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
חלקית.. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לאא!!!!!!! זיןןןןןןןן שכחתי ת'כרטיס אשראי בבית סעעמק בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: שאין לי רשיון.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? .. האדם האחרון שהתקשר אלי- אביב האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: תומר המקום האחרון שהייתי בו: עזריאלי הסטיה שלי היא: לא יכולה להיות עם בנות מתולתלות חח הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- האושר שלי תכונה טובה שלי: אני חברה טובה תכונה רעה שלי: אני ביצי'תעל האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
לצערי מה צבע החדר שלך? ורוד:] באיזה בושם אתה משתמש? Light Blue D&G אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? או או לא כדאי שאני אתחיל באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבת חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? שישי השתכרת? שישי תפסתי ראש שכבת עם מישהו/י? שבת היית במועדון? שישי לבשת חצאית? בקיץ קנית בגד? ממ לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עבר זמן מאז.. הקדישו לך שיר? אתמול:] שיפרו לך את המצברוח? אתמול:] היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב טוב אני קמה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? I'm Lost מה אכלת? קוקומן! יאממ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מעניין מה עם הקטן שלי :] איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: רותם סלע את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? ממ תלוי מתי בנאדם ש: שונא/ת: א אוהב/ת: דנה :] מתגעגע/ת אליו: הקטן שלי חסר לך: נת עושה לך טוב להיות איתו: הקטן שלי:] הכי מצחיק: חח לא דעת דניאל הכי דפוק: מיכל חח הכי מוזר: חחח דנה הכי כיף לדבר איתו: דנה יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לקטן או לדנה איזה צלצול יש לך? יש לי טראנס כזה ועוד כמה צלצולים הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה אגילרה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של החתול שלי החתיך הזה! את רוצה להיות זמרת? חח לא את רוצה להיות שחקנית? למה לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטחח!!!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? חח כן מה אני כאפות!? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? סנטר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מפנקת את עצמי ;] פורום אהוב: גאווה צעירה:] באיזה פורומים את כותבת: גאווה צעירה וגם בלחץ יש לך חברים בפורומים? מעט מי האדם האחרון שדיברת איתו? אביב מה את עושה עכשיו? סתם במחשב מחכה לאימון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כה מה את/ה שומע/ת? DJ_Amir_Gelman_-_Buli_(RMX) מה הסרט האחרון שראית? סרט על לסביות עם הקטן שלי אבל היא אנסה אותי באמצע אז הפסקנו לראות חח מה התוכנית האחרונה שראית? הישרדות:] מה הדיסק האחרון ששמעת? ממ דיסק שצרבתי מה החלום שלך? להיות טחונה עם אהבה משפחה וילדים :] האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול? ניסיתי חח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
היית בחקירה משטרתית?

moshe butt

New member
תפו..תפו...תפוזינה

שם: משה תאריך לידה: 24.7.89 מקום מגורים:גני תקווה
שיר אהוב:There is a light that never goes out- The Smiths סרט אהוב:ממ.. יש הרבה... המיטה המעופפת, נערה בהפרעה ועוד...
תוכנית טלוויזיה אהובה: הירוס[גיבורים] ואבודים זמר אהוב: מוריסי זמרת אהובה:אליזבת' פריג'ר וקאט פאוור יום אהוב בשבוע: שישי,שבת,ראשון דיסק אהוב: מיזרי יס אה באטרפליי- בלונד רדהד תאריך אהוב:
מממ... לא יודע
האם אי פעם עישנת? כה
האם אי פעם שתית אלכוהול? כה
האם אי פעם לקחת סמים? כה האם אי פעם עברת על החוק? כה |שוטר| האם אי פעם נשבר לך הלב? כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?יותר מידי האם אי פעם בכית על מישהו? כה האם אי פעם בכית על מישהי? כה האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כה האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כה
האם אי פעם שיקרת? כה
יש\אין חבר: יש
גובה: 1.73 מידת נעלים: 43/44 פריסינג: אליקס קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?ממ כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כה בימים אלו אתה מאוהב? כה הדבר שהכי קשה לך איתו: מממ... לא מצליח לחשוב על משהו כרגע
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?הייתי רוצה להיות אוולברין מאקס מן חחח
האדם האחרון שהתקשר אלי- בני האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אוייי לא נכנסתי מלא סמן לאייסי, אבל נראה לי שעם טל המקום האחרון שהייתי בו: בבית הסטיה שלי היא: עיינים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- בני תכונה טובה שלי: חברותי תכונה רעה שלי: לא יודע לאמר "לא" האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חחח כן האם צחקת על מישהו בעל מום? חחחח כן, אבל לא בפנים שלו האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחח כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כה תרמת פעם לקבצן? כה האם גנבת משהו במכולת? כן
אכלת משהו לא כשר? ממ כן, אבל בטעות אתה שומר כשרות? משתדל שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כה הפרת הבטחה שהבטחת? יותר מידי השתכרת עד אבדן חושים? כה מה צבע החדר שלך? אדום, כחול, תכלת, צהוב, פז'
באיזה בושם אתה משתמש? מממ... אני רגיש לבשמים אתה אוהב לענוד תכשיטים? כה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אויייי שאני לא אתחיל באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17-18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבת- עם בני חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום- אמא עישנת? לפני חצי שעה שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? לפני הרבה זמן שכבת עם מישהו/י? שבת נראה לי היית במועדון? לפני שניםםם לבשת חצאית? חחח... בפורים קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול
הקדישו לך שיר? בני הקדיש לי לפני חודש בערך שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 17:30 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? נמנמנמנמנמנ... מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? there is a light מה אכלת? פיתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

"מתי שכבת עם מישהו/י? שבת נראה לי." ../images/Emo2.gif

מה, כאילו, לקחת פוסטינור 2 ואתה לא בטוח אם זה נחשב? [מה זאת הרמאות הזאת? זנות!
]

שאלון במקום לישון.

שם: מיך. תאריך לידה: 26.9.1990. מקום מגורים: רמת גן הבנויה. שיר אהוב: נייט. סרט אהוב: אחד מאלו שראיתי בעבר, או משהו. תוכנית טלוויזיה אהובה: משתנה. כרגע אני במרתונים של עקרות בית נואשות.
זמר אהוב: די נו. זמרת אהובה: שונא זמרות. שתמותנה כולן! יום אהוב בשבוע: שישי. דיסק אהוב: פריצת. תאריך אהוב: כל מה שיגרום למבחן במתמטיקה לא להתקיים.
האם אי פעם עישנת? לא. יש לי קצרת. זה ימית אותי. האם אי פעם שתית אלכוהול? הרחתי. האם אי פעם לקחת סמים? מסוג מסוים. X: האם אי פעם עברת על החוק? אני מטורף, חוצה באדום וכאלו. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. וגם ניתחתי לב של חזיר פעם. ;[ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ראה שאלה קודמת.
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כע. האם אי פעם בכית על מישהו? על השיער שלי. אנחנו ממש במשבר אמון.
האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כבר סיפרתי לכם על החזיר? ג'יזס, זה היה סדיסטי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא. סתם, כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: רוע לב! ;[ גובה: 181 סנטימטרים. מידת נעלים: 50. >< פריסינג: לא יתאים לי, אבל הייתי רוצה. :\ קעקועים: סקסי, אבל מפחיד. ב24 שעות האחרונות בכית? טיפ לפעמים הבאות- נותנים לקטע כותרת וחוסכים המון לחיצות קופי-פייסט. ולא בכיתי. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. תראו את זה!
: ה-סרטון. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בעיקר. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. אבא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? בעצמי, כפרעליי עיניים. הדבר שהכי קשה לך איתו: קינוחים לא טבעוניים. >< מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ג'ימיי לין ספירס. הייתי עושה את הבנזוג שלה והאבא של ילדיה. האדם האחרון שהתקשר אלי- גיא, שהזדקק לתירוץ כדי להבריז משיעור. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מאיפה אני זוכר את כיתה ה'? המקום האחרון שהייתי בו: אוטובוס. הסטיה שלי היא: חצילים. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- בולבולים. תכונה טובה שלי: חזק שכזה. תכונה רעה שלי: מוותר בקלות, מוותר על האינטרסים שלי בקלות. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חס וחלילה! האם צחקת על מישהו בעל מום? כן. אבל הוא נקם בי וגרם לי להתיישב על הקקי שלו. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? סוג של. אבל היא מטומטמת, הגיע לה, והיא לא קולטת מה קורה מסביבה. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. תרמת פעם לקבצן? כן. אמא, הוא הפחיד אותי, לא הייתה לו יד. האם גנבת משהו במכולת? סוג של- רשמתי ומעולם לא חזרתי לשלם. O: יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? זה פרדוקסלי, כי כל מה שחשוב לי, חשוב לי כי אני חי וככה הכרתי את זה.
אכלת משהו לא כשר? לא. אתה שומר כשרות? אני טבעוני. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא ממש. אבל ממש התלהבתי כשזה קרה! D: הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? עובש. :\ באיזה בושם אתה משתמש? טיטניום הירוק. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? התעצלתי להחליף לדגים שלי את המים, ואני חושב שזה הביא למותם.
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 7. גג 8. אחר כך זה פשוט פחחח. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... לא הייתה. אני אגנוסטיקן. התנשקת?היום. אבל על הלחי ובתמימות מוחלטת. חיבקת מישהו/י? היום. ודווקא לא ממש בתמימות. מישהו/י חיבק/ה אותך? אני לא חבקן חד צדדי. עישנת? נוור. שתית משקה אלכוהולי? בברית המילה שלי התיזו עליי יין. השתכרת? נוור. שכבת עם מישהו/י? סוטים! ;[ היית במועדון? שנה שעברה. לבשת חצאית? שנה שעברה. קנית בגד? שבוע שעבר. סריג מהמם, חולצה ארוכה דקה סבירה, וקפוצ'ון שמתאים יותר לאנטרקטיקה. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. הקדישו לך שיר? אין לי שמץ.
שיפרו לך את המצברוח? היום. היום: מסתיים עוד חמש דקות. באיזו שעה התעוררת? שש וחצי. מה/מי העיר אותך? אמא. שהיא מעצבנת לפחות כמו השעון הדובר, תהיו בטוחים בזה. מה היה הדבר הראשון שאמרת? ןחיר'הןלדמןהחנדכוןף'ד. מה היה הדבר הראשון ששמעת? שתוק וקום. מה היה השיר הראשון ששמעת? |סנילי|
. מה אכלת? בבצפר אכלתי לחמנייה עם סלט ירקות, קאפקייק, סנדוויץ' עם חומוס ועוד אחד עם חמאת בוטנים. ובערב מג'דרה, ומעדן שוקולד. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש! קיבלתי סוף סוף את המתנה ליום ההולדת מאמזון! איזה כיתה אתה: י"ב. כה זקנה.
הבנאדם הכי יפה שראית: יו, יש איזה אחד ב"נולד לרקוד". O: אתה חושב שאתה יפה? לפעמים. אתה חושב שאתה צבוע? לא, אני לבן לחלוטין. אתה חושב שאתה קנאי? כן. אתה חושב שאתה קרצייה? כן, זה כי אני באמת קרצייה. אתה חושב שאתה עקשן? כן. אתה אוהב את עצמך? כן. בזבזן או חסכן? עני.
בנאדם ש: מוצאו מהקוף. שונא/ת: אוך, יש איזה אחד. אוהב/ת: רוב בני האדם. :] מתגעגע/ת אליו: יש הרבה. חסר לך: כנ"ל. עושה לך טוב להיות איתו: אוי, יש המון כאלו. הכי מצחיק: אני לא מגוון. הכי דפוק: המחנכת. הכי מוזר: נפרטיטי. [ציטוט שלה מהיום, בזמן ביקור חולים אצל חבר שבור-רגל שבדיוק התבכיין על איבוד כושר ההליכה: "משעמם. רוצים פלונטר?"
] הכי כיף לדבר איתו: מי שמצליח להצחיק אותי. (שזה, בהערכה גסה, פחות או יותר כולם.)

חלק 2.

יש לך פלאפון? כן, כפרעליו.
למרות שלאחרונה יש לנו יחסי אהבה-שנאה. למי אתה מתקשר הכי הרבה? גיא-יעל-נענע. איזה צלצול יש לך? אני צריך להחליף באמת. הקול הכי יפה ששמעת? מה הקשר? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו של נוף כזה. את רוצה להיות זמרת? חלום חיי. את רוצה להיות שחקנית? ברור, אבל קודם דוגמנית. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי בתכנית, אני מניח. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.
כשאתה אומר "אני אוהב אותך"- אתה מתכוון לזה? תמיד. איפה אתה רוצה פירסינג? בגבה זה קול למדיי. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מיליון שקלים הם רבים, לא זכר-יחיד. והייתי עושה בהם הרבה דברים. פורום אהוב: לא מה. באיזה פורומים את כותבת: לרוב אני מקליד. יש לך חברים בפורומים? אין לי חברים בכלל. מי האדם האחרון שדיברת איתו? במסנג'ר- נענע ואור, כפרעליהם. בפלא- גיא. מה אתה עושה עכשיו? שאלון, מסנג'ר, שומע מוזיקה, מתחמק מללמוד מתמטיקה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? Tiziano Ferro- Imbranato. מה הסרט האחרון שראית? אבל הנני מעודדת! [אין לי כוח אפילו להעביר שפת הקלדה]. מה התוכנית האחרונה שראית? גריז.
מה הדיסק האחרון ששמעת? של טיציאנו פרו. מה החלום שלך? ארוטי. האם אי פעם... לא-לא. הרגשת שאתה עומד למות? כן. ואז מתי. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן! ^^ כי קיבלנו שואב אבק ממש מגניב מערוץ הקניות, הוא ממש כיפי! ^^ בנית טירה מחול? טירה? יותר כמו גוש... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? קצת. היית בחקירה משטרתית? לא, אבל בגיל חמש צלצלתי למשטרה וניתקתי, ואז כמה שנים אחר כך סיפרתי את זה לאיזה שוטר והוא עבד עליי שהולכים לעצור אותי וממש הבהיל אותי.
זה קצר!
פחות משלושה חלקים זה לא מספק.

למעלה