../images/Emo103.gifנראה איך ייצא..
איך העולם רואה אותי? rockstar-nickleback חחחחח האם יהיו לי חיים מאושרים? מכה אפורה- מוניקה סקס :S מה אנשים באמת חושבים עליי? the corrs- what can i do to make u love me חיחיחי האם אנשים חושקים בי בסתר? led zeppelin- all my love איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? let me go - 3 doors down מה אני צריך לעשות עם חיי? spin doctors- two princes אה-הא. ברור. עצה טובה בשבילי: surrender-billy talent חחח אוקיי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? another perfect day- american hi fi אוי כ"כ כןןןןן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? bedshaped-keane =\ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? innocence- avril lavigne חח קיי ובהלוויה שלי? daughtry-it's not over
סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש|by the way-rhcp איזה סוג גבר אני אוהב? לאונרדו- עברי לידר
איך יהיה לי מחר? high school never ends-bowling for soup תודה על העידוד, אבל יש שביתה
למה אני כאן? what ive done-linkin park בתור מה אנשים יזכרו אותי? hero-nickleback
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? teenagers- MCR בשמחה! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? cant stop now- rhcp =\ איך תהיה השנה הזו? she has no time- keane
שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים?here without you-3 doors down למה התחלתם לראות את הסדרה? wonderwall-oasis מהו הכוח האהוב עליכם? נוף אחר- יוני בלוך מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? nobody's home XD אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? welcome to the black parade- MCR
מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? i dont wanna miss a thing- aerosmith מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? changes- muse =\ סימון דבו היא...? perfect-simple plan אוי כל כך לא
מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? flavor of the week- amercan hi fi והדגש|ושל סיילר? scottie doesn't know-sum 41 =\ ושל פיטר? on a day liketoday-keane זה מתחיל להיותגרוע ושל ניקי\ג'סיקה? somewhere i belong-linkin park
מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? בואי נעזוב- רן דנקר מה הסיבה לצלקת של פיטר? missery business- paramore
הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: look what youve done-jet
מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? cinderla story-plain white t's
איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? stairway to heaven-led zeppelin איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? is it any wonder-keane קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| מה עוד ביקשת-אריק ברמן למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? הייתכן- דניאל סלומון=\ מה דעתך על השאלון הזה? bad dream- keane
למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? otherside-rhcp אוי, הרס. לא נורא, העביר לי עוד כמה דקות מהחיים.=]