שאלון מוזיקה

../images/Emo221.gif

איך העולם רואה אותי?Fabulous
האם יהיו לי חיים מאושרים?If You Wanna Be My Lover [גאד מאיפה השיריםהאלה הגיעו..
]
מה אנשים באמת חושבים עליי?McFly - You've Got A Friend
האם אנשים חושקים בי בסתר?Everyday
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Cant Stop
מה אני צריך לעשות עם חיי?Haw to Save a Life
עצה טובה בשבילי:Too Little Too Late
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?(09) Robbie Williams - Tripping
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?I Still Believe
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Makes Me Wonder
ובהלוויה שלי?Never Far Behind
סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| A Dream Is A Wish Your Heart Makes
איזה סוג גבר אני אוהב?What I've Been Looking For
איך יהיה לי מחר?Uptown Girl
למה אני כאן?Get Me Gone
בתור מה אנשים יזכרו אותי?Stand In The Rain [אותי זה דווקא משמח
]
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Soulmate
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?One Girl Revolution
איך תהיה השנה הזו?Sunday Mornings
שאלות על גיבורים:
מה דעתך על הסדרה גיבורים?The Fray - Oceans Away
למה התחלתם לראות את הסדרה?Angel
מהו הכוח האהוב עליכם?Maroon5 - Songs About Jane - 01 - Harder to breathe
מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה?Rihanna - Unfaithful [זה שיר שלא שמעתי הרבה זמן..]
אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה?Goodbye [ממש לא
]
מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה?שיר האדושנים - כוכב נולד 2007 [
]
מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח?Never Again
סימון דבו היא...?4Ever
מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר?Time To Dance[
]
והדגש|ושל סיילר?I'm Not Okay
ושל פיטר?
ושל ניקי\ג'סיקה?
מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? Back At Your Door
מה הסיבה לצלקת של פיטר?crazy
הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר:shut up [
!!!!!!]
מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך?04 - THE FRAY - All At Once
איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה?Accidentally in Love
איך היה הפרק הראשון של העונה השניה?Don't Talk
קצת שאלות כלליות:
למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות|07 - THE FRAY - Look After You
למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה?Mcfly - Star Girl [
]
מה דעתך על השאלון הזה?Because of You
למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת?Sugar Guitar
הודגש באמצעות מדגישומטיק
יצא עלוב!

../images/Emo221.gifאויש פספסתי שניים

ושל פיטר? Green Day - When I Come Around ושל ניקי\ג'סיקה? I Gotta Go My Own Way

../images/Emo221.gifפספסתי

ושל פיטר? Green Day - When I Come Around ושל ניקי\ג'סיקה? I Gotta Go My Own Way

טוב ננסה

]שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? כל הזמן חושב עליה - עידן יניב למה התחלתם לראות את הסדרה? משיח לא בא - שלום חנוך מהו הכוח האהוב עליכם? חמימות חולפת - דנה ברגר מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? ליפול - היהודים אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? creep - radio head מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? i will walk 500 miles - pretenders מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? deeply disurbed - infected mushroom סימון דבו היא...? היא לא יודעת מה עובר עלי - שלמה ארצי מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? one - metalica ושל סיילר? master of pupets - metalica ושל פיטר? Nלך עולם - שלמה ארצי ושל ניקי\ג'סיקה? עומד מול ראי - בית הבובות מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? remember - jimi handrix מה הסיבה לצלקת של פיטר? עוד ארון אחד - היהודים הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: מחר - אביב גפן מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? בוא נצעד לחלום - אביב גפן איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? out of space - skazy איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? beautiful day - U2 אין זמן יש לאח שלי יומולדת נמשיך פעם אחרת

bobotheclown

New member
השירים שלי

איך העולם רואה אותי? Drive South העולם רואה אותי תמיד כאחד שמטייל בדרום האם יהיו לי חיים מאושרים? What It Takes מה אנשים באמת חושבים עליי? I'd Love To Lay You Down האם אנשים חושקים בי בסתר? Walkin' Blues איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? I Won't Take Less Than Your Love מה אני צריך לעשות עם חיי? Big In Japan אני כבר אורז את המזוודה עצה טובה בשבילי:Loosing my religion לא בא לי להחליף דת מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Gary Allen -Smoke Rings In The Dark מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Eric Clapton- Signe איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? She Don't Know She's Beautiful מתאים לכלה ובהלוויה שלי? Imitation of life סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|: איזה סוג אשה אני אוהב? When I Call Your Name איך יהיה לי מחר? I Can't Stop Loving You למה אני כאן? There's Your Trouble בתור מה אנשים יזכרו אותי? Smokey Mountain Rain איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Always Be My Baby של מאריה קארי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? When I'm Gone איך תהיה השנה הזו? Reach Out I'll Be There שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים?Don't Look Back in Anger דווקא מתאים כי אני מסתכל אחורה בכעס בגלל שהעונה ה1 הייתה יותר טובה. למה התחלתם לראות את הסדרה? 'Til I Can Make It On My Own אני מאמין שגם לי יש כוחות מהו הכוח האהוב עליכם?Encore / Curtains Down מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה?Kill You אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? Desolation Row מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? כל היום חושב מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח?Whenever You Remember סימון דבו היא...?Big Iron כנראה איזה כינוי לאישה חזקה מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? Mack The Knife כי יהרגו אותה בסכין והדגש|ושל סיילר?Always ושל פיטר? Thinkin' Problem ושל ניקי\ג'סיקה? Remember The Time דווקא מתאים להרבה מצבות מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה?Where'd You Go היא שאלה את עצמה לאן סיילר הולך מה הסיבה לצלקת של פיטר?Hound Dog כלב נשך אותו הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: River Deep, Mountain High מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך?Your Mirror בגלל גסיקה ונייתן שכל הזמן מסתכל במראה. איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? Angel איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? The Weight קצת כבד קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות|One More Day למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה?היחידה שלי מה דעתך על השאלון הזה? God Bless the USA למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת?Changes כי צריך טיפה שינוים בפורום.

וונקי

New member
עונה בשביל בידור

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי? be prepared דסיני מה זה אומר להביע? האם יהיו לי חיים מאושרים?\ נימו
Disney - Beyond the sea from Finding Nemo מה אנשים באמת חושבים עליי?Beauty And The Beast האם אנשים חושקים בי בסתר? Love Of My Life איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?he Kiss. מה אני צריך לעשות עם חיי? A Whole New World עצה טובה בשבילי:\Queen - Greatest Hits - . Flash מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?\ בהחלט מתאים לי כרגע Disney - Supacalifragilisticexpialidocious mp3 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Play the game איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?עברי לידר - זכיתי לאהוב. ובהלוויה שלי?שאתה כאן חתיכת שיר משעשע להליוה סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש|Disney - True To Your Heart איזה סוג גבר אני אוהב?-
Got My Mind Set on You איך יהיה לי מחר? תותים למה אני כאן?:\Uאביב גפן - זה רק הלב שכואב לך.mp3 בתור מה אנשים יזכרו אותי? לא יכולתי לבחור שיר יותר מי זה כרגע Breaking The Habit איזה שיר יתקע לי בראש מחר? disney Wanna Be Like Yo האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מה זה אומר ? שבאים לקחת או לא באים?Simon - The Lion Sleeps Tonight איך תהיה השנה הזו?תניקס - גסיקה תהיה לי שנה מגניבה מסתבר שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים?Hakuna Matata - חחחח למה התחלתם לראות את הסדרה? Somebody to love. מהו הכוח האהוב עליכם?\סינרגיה - אשם מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה?עברי לידר - תמיד אהבה.mp3 אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה?\מירי מסיקה - עננים כמה שזה מתאים לי מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה?כלא שש - זה היה בית מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח?ic\הראל סקעת-כל הציפורים.mp3 סימון דבו היא...? Can You Feel the Love Tonigh מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר?נינט טייב - ים של דמעות.mp3 והדגש|ושל סיילר? תחזור תחזור משינה באמת אי אפשר בלי סיילר ושל פיטר?\מירי מסיקה - לשם ובלי פיטרפטרלי אני יספיק לראות גיבורים ושל ניקי\ג'סיקה?מי אוהב אותך -ארקדי דוכין. איך זה קשור? מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? Don't stop me now מה הסיבה לצלקת של פיטר?Disney - Shooting Star הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: טוב לדעת שזה מה שרצתי להגיד לו Kelly Clarkson - Breakawa מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך?מקום לחבק אותך בחלום איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה?james blunt-good bye my lover איך היה הפרק הראשון של העונה השניה?שי גבסו - ארים ראשי קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות|Queen - We Will Rock You למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה?באה אליכם מה דעתך על השאלון הזה?Disney - Go The Distance למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת?Queen - We are The Champion

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gifנראה איך ייצא..

איך העולם רואה אותי? rockstar-nickleback חחחחח האם יהיו לי חיים מאושרים? מכה אפורה- מוניקה סקס :S מה אנשים באמת חושבים עליי? the corrs- what can i do to make u love me חיחיחי האם אנשים חושקים בי בסתר? led zeppelin- all my love איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? let me go - 3 doors down מה אני צריך לעשות עם חיי? spin doctors- two princes אה-הא. ברור. עצה טובה בשבילי: surrender-billy talent חחח אוקיי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? another perfect day- american hi fi אוי כ"כ כןןןןן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? bedshaped-keane =\ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? innocence- avril lavigne חח קיי ובהלוויה שלי? daughtry-it's not over
סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש|by the way-rhcp איזה סוג גבר אני אוהב? לאונרדו- עברי לידר
איך יהיה לי מחר? high school never ends-bowling for soup תודה על העידוד, אבל יש שביתה
למה אני כאן? what ive done-linkin park בתור מה אנשים יזכרו אותי? hero-nickleback
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? teenagers- MCR בשמחה! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? cant stop now- rhcp =\ איך תהיה השנה הזו? she has no time- keane
שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים?here without you-3 doors down למה התחלתם לראות את הסדרה? wonderwall-oasis מהו הכוח האהוב עליכם? נוף אחר- יוני בלוך מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? nobody's home XD אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? welcome to the black parade- MCR
מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? i dont wanna miss a thing- aerosmith מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? changes- muse =\ סימון דבו היא...? perfect-simple plan אוי כל כך לא
מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? flavor of the week- amercan hi fi והדגש|ושל סיילר? scottie doesn't know-sum 41 =\ ושל פיטר? on a day liketoday-keane זה מתחיל להיותגרוע ושל ניקי\ג'סיקה? somewhere i belong-linkin park
מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? בואי נעזוב- רן דנקר מה הסיבה לצלקת של פיטר? missery business- paramore
הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: look what youve done-jet
מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? cinderla story-plain white t's
איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? stairway to heaven-led zeppelin איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? is it any wonder-keane קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| מה עוד ביקשת-אריק ברמן למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? הייתכן- דניאל סלומון=\ מה דעתך על השאלון הזה? bad dream- keane
למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? otherside-rhcp אוי, הרס. לא נורא, העביר לי עוד כמה דקות מהחיים.=]

וואי אני מתה על אלה../images/Emo2.gif

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי? Orphand land- mabool האם יהיו לי חיים מאושרים? velvet revolver- get out the door מה אנשים באמת חושבים עליי? muse-the small print האם אנשים חושקים בי בסתר? queen- heaven for everyone איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? u2-elevation מה אני צריך לעשות עם חיי? כוורת-שירות עצמי עצה טובה בשבילי: שבק ס'- מכופף הבננות מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? coldplay-speed of sound מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? opeth hope leaves איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? משינה- הכוכבים דולקים על אש קטנה ובהלוויה שלי? radiohead-largee סוג של בנאדם שאני נמשך אליו: the beatles- o bla di o bla da איזה סוג גבר אני אוהב? linkin park- in between איך יהיה לי מחר? incubus -leech למה אני כאן? velvet revolver- mary mary בתור מה אנשים יזכרו אותי? linkin park- cure for the itch
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? dream theater- surrounded האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? mettalica- human איך תהיה השנה הזו? guns n roses- crash diet שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? metalica- and justice for all למה התחלתם לראות את הסדרה? מוקי- זה לא נגמר מהו הכוח האהוב עליכם? Pearl jam even flow מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? פרוטיסחרוף- הפוך אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? orphand land -ocean land מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? orladinary world מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? tool- prison sex סימון דבו היא...? green day- american idiot
מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? beatles- oh darling! ושל סיילר? bob dylan- nocking on heavns door ושל פיטר? mettalica- master of puppets ושל ניקי\ג'סיקה? abba- money money money מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? תראו אותי- מופע הארנבות של דר קספר מה הסיבה לצלקת של פיטר? chuck berry- jhoney be good הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: כוורת- יוסי מה נשמע? מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? Led zeppelin- boogie with stu איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? incubus- suite lines איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? linkin park- step up קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| כוורת- לא ידענו מה לעשות למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? linkin park- no roads left מה דעתך על השאלון הזה? jimi hendrix- purple haze למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? הדג נחש- קוסאמק (אני כתבתי את השאלון)

LeAnnDylan

Well-known member
צועקת על כולם ששומעים לינקין פארק

וכל הפלייליסט שלך זה לינקין פארק><

זה כי אני צריכה למחוק את כל השירים האלה../images/Emo6.gif

ואני פשוט מתעצלת
לא נגעתי חודשים בלינקין פארק, אני מעדיפה דרים ת'יאטר על כל דבר אחר

יהלושש1

New member
בא לי גםםם ../images/Emo13.gif

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי? sum41 - pices :S האם יהיו לי חיים מאושרים? the fray - all at once מה אנשים באמת חושבים עליי?avril lavgine - my world [מה הקשר?!] האם אנשים חושקים בי בסתר?simple plan - perfect [הכוונה שכן?
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?simple plan - happy together טובב מה אני צריך לעשות עם חיי?מופע הארנבות של דוקטור קספר - ימות הקיץ [WTF?!] עצה טובה בשבילי:avril lavgine - complicated [העצה הכי טובה שקיבלתי
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?איה כורם - יונתן שפירא [
בוודאי] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?heven יאאא כיף לי
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? avril lavgine - girlfriend [רק השיר הזהXD] ובהלוויה שלי?iris סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש|sum41-some say |מריםגבה| איזה סוג גבר אני אוהב?green day - american idiot
איך יהיה לי מחר?tokio hotel - by your side למה אני כאן?maroon5 - if you only knew בתור מה אנשים יזכרו אותי?nickelback - never again איזה שיר יתקע לי בראש מחר?the fray - trust me האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?kelly clarkson - sice you been gone איך תהיה השנה הזו?avil lavgine - tomorrow
שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים?kelly clarkson - dont wast my time
למה התחלתם לראות את הסדרה?sugarcult - hate every beautiful day |מריםגבה| מהו הכוח האהוב עליכם? RHCP - cant stop מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה?kelly clarkson - breakaway וואטאוור אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה?the fray - how to save a life
מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? avril lavgine - things i will never say מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח?knocking on heaven's door
סימון דבו היא...?coldplay - talk [באמת מדברת יותר מידי] מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר?tokio hotel - the last day ושל סיילר?simple plan - shut up ושל פיטר?green day - boulevard of broken dreams
ושל ניקי\ג'סיקה?kelly clarkson - you found me מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה?nickelback-somday מה הסיבה לצלקת של פיטר?coldplay - the hardest part הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר:robbie williams - feel מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך?the who - behind blue eye's |מריםגבה| איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה?maroon5 - forty five [הא?] איך היה הפרק הראשון של העונה השניה?nickelback - how you remind me קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות|simple plan - thank you
למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה?coldplay - fix you מה דעתך על השאלון הזה?את יפה - שייגעצ למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת?מרלין מונרו - שייגעצ לא יצא משהו

למעלה