שאלון מוזיקה

תורי:)

איך העולם רואה אותי? snow patrol - sticky teenage twin (מתאים לאור העובדה שעד לא מזמן הייתי טינאייג'רית ואני אכן תאומה
["וואווווווווו@#$$#$ כיף לך@$$#$". תמותו.]) האם יהיו לי חיים מאושרים? Build God, Then We'll Talk - Panic! At the Disco (ג'יז, טנקס) מה אנשים באמת חושבים עליי? Nowhere Man - The Beatles (אתם לא נחמדים):) האם אנשים חושקים בי בסתר? America - Simon and Garfunkel (כל אמריקה חושקת בי? איכס, אבל הם ממש טיפשים! אבל יש שם את מיילו! יאי.) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Lucifer's angel - The Rasmus (להיות מלאכו של לוציפר? באמת שאין לי משהו מצחיק לומר על זה) מה אני צריך לעשות עם חיי? Fifteen Minutes Old - Snow Patrol (אני צריכה לעשות בני 15דקות?! פדופיליה?!) עצה טובה בשבילי: Crownless - Nightwish (אני צריכה לזרוק את כתר המלכות שגם ככה לא עיטר את ראשי ולצאת בסערה מהחדר? הממ) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Beauty Of The Beast - Nightwish (אני היפה או החיה?!) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Photograph - Nickelback ("אשתי היא כמו תמונה." "מה, כל כך יפה?" "לא, בא לי לתלות אותה.") איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Understanding - Evanescence (בחתונה שלי?! שיר מדכא?! מה יעבור עלי? טוב, לפחות זו הלהקה האהובה עלי...) ובהלוויה שלי? Immortal - TR (דה ראסמוס.) (הרגע הוכחתי שאני לא בת אלמוות, אז אתם עושים לי דווקא?!) סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| Starfighter Pilot - Snow Patrol (ל...אה... מטוסים?) איזה סוג גבר אני אוהב? Dig a Pony - The Beatles (הממ... אה....) איך יהיה לי מחר? Dead promises - The Rasmus (מלא אנשים לא יקיימו את מה שהבטיחו לי...? כאילו שהיום הזה לא היה מספיק גרוע) למה אני כאן? You Really Got A Hold On Me - The Beatles (הם צודקים פה. אני פה כי העולם באמת תפס אותי._.) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dance Inside - The All-American Rejects (בתור רוקדת בפנים? WTP?) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? That Smell - 3 Doors Down (לא רוצה._.) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Bare Grace Misery - Nightwish (רציתי משהו מצחיק פה.;;;;) איך תהיה השנה הזו? dark wings - Within Temptation (הכוסית מדיאנאנג'ל יבוא לקחת אותי?^__^) שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? Beauty And The Beast (Duet) - Soundtrack (היא גם יפה וגם מכוערת?) הדגש|למה התחלתם לראות את הסדרה? Run [ Acoustic ] - Snow Patrol (ופה אני חייב לעצור ולציין שסנואו פטרול זו להקה שווה ומגניבה והשיר "ראן" זה השיר הכי מדהים ביקום.) מהו הכוח האהוב עליכם? Dead Boy's Poem - Nightwish (הכוח של קלייר-בר?
) מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? Field Of Innocence - Evanescence אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? I'm Waiting - The All-American Rejects (אני מחכה שתגרור\תגררי (תלוי באיזו דמות אני אתקל) אותי לשיחים הקרובים ואני אבצע בך את זממי!) מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? I Could Stay Away Forever - Snow Patrol (סטיי אוואי ממה?!) מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? It's All Too Much - The Beatle (אומרת "זה יותר מדי"?) סימון דבו היא...? Tourniquet - Evanescence (סימון היא בהחלט חוסם העורקים המעיק על כולנו. למרות שזה ממשמתאים לקודם. באסה.)) מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? The Forever Moments - Nightwish והדגש|ושל סיילר? our farewell - Within Temptation ושל פיטר? When I'm Gone - 3 Doors Down (הנה משהו שקצת מתאים!) ושל ניקי\ג'סיקה? For No One - הביטלס. (אין לי כלום לומר על זה מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? Time To Burn - The Rasmus (פפפף זה מה שעבר לה בראש?) מה הסיבה לצלקת של פיטר? Camisado - Panic! At the Disco (הוא הותקף בחסות החשכה!!! ותודה למורפיקס) הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: I'll Cry Instead - The Beatles (אני אבכה!) מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? My Immortal - Evanescence איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? Last Ever Lone Gunman - Snow Patrol איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? I'm Looking Through You - The Beatles קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| Solitude - Evanescence למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? Evanescence - Lithium (כי יש לי הפרעה דו-קוטבית. נהדר.) טוב, די.

ofert23

New member
עונה../images/Emo168.gif

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי? What is and what should never be האם יהיו לי חיים מאושרים? lord is this world מה אנשים באמת חושבים עליי?further away האם אנשים חושקים בי בסתר? שיר אחר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? feeling good מה אני צריך לעשות עם חיי? eye of the beholder עצה טובה בשבילי: perpetual burn מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? behind blue eyes מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? nonfiction איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? live and let die ובהלוויה שלי? את לא סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| guitar and pen איזה סוג גבר אני אוהב? removables איך יהיה לי מחר? down by the seaside למה אני כאן? civil war בתור מה אנשים יזכרו אותי? the girl i love she got long black wavy hair איזה שיר יתקע לי בראש מחר? monkey wrench האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? holier than thou איך תהיה השנה הזו? הבא בתור הוא סוס שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? cemetery gates למה התחלתם לראות את הסדרה? stone free מהו הכוח האהוב עליכם? you're crazy מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? welcome to the machine אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? נאמר כבר הכל מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? lush life מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? reach down סימון דבו היא...? dancing days מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? six degrees of inner turbulence: I. overture והדגש|ושל סיילר? solitude ושל פיטר? electric funeral ושל ניקי\ג'סיקה? wicked world מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? debaser מה הסיבה לצלקת של פיטר? hand in glove הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: night flight מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? so dead איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? panic איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? מתנה לחג קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| cripple crow למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? battery מה דעתך על השאלון הזה? somethin' else למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? kashmir בכוונה לא כתבתי שמות להקות. לדעתי מי שמכיר יתחבר יותר מי שלא מכיר מוזמן לשאול.

פושפוש91

New member
תשובות לשאלון המגניב D:

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי? Evanescence- Going under האם יהיו לי חיים מאושרים? The used- Bolimic חחחחחחחחח WTF??! מה אנשים באמת חושבים עליי? Otep- Filthee חח זה לא היום שלי אה? האם אנשים חושקים בי בסתר? Radiohead- Prove yourself איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Disturbed- Liberate your mind מה אני צריך לעשות עם חיי? System of a down- Sugar עצה טובה בשבילי: Children of boddom- Hate me! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? יוני בלוך- משמעות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Nightwish- Angels fall first איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Pink floyd- The happyest days of our lives חח נחמד ובהלוויה שלי? Reel big fish- Fuck off song חחחחחח גדול סוג של בנאדם שאני נמשך אליו: Radiohead- Let down הממ הסוג המאכזב? בהחלט. \: איזה סוג גבר אני אוהב? System of adown- Tentative אחד השירים האהובים עליי אבל אין שום קשר O: איך יהיה לי מחר? Sex pistols- My way למה אני כאן? Reel big fish- Walking on sunshine בתור מה אנשים יזכרו אותי? Robbie williams- Eternity אחד השירים המדהימים... איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מוניקה סקס- פרפר, בכיף:) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Stratovarius- Lord of the ring חח ברור.. איך תהיה השנה הזו? Aquabats- I want you to want me המממ זה מתאר את רוב שנות חיי םO שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? Nightwish- Bless the child מה הקשר? למה התחלתם לראות את הסדרה? Pink floyd & Led zepplin- Knocking on heaven's door מהו הכוח האהוב עליכם? Radiohead- My Iron lung חחחחח יש כוח של ריאת ברזל? םO מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? Led zepplin- The immegrant song הממ זה יותר סצנה מהעונה השנייה אבל סבבה. >< אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? Mustard plug- Average guy מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? System of a down- Science וטפ? מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? Radiohead- How to disappear completely סימון דבו היא...? שייגעצ- את יפה מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? Reel big fish- Fat girls suck חחח מה הקשר ושל סיילר? System of a down- Forest מדובר בגבות שלו, כן?:) ושל פיטר? Otep- Possesion יענו הפוזשן שלי?D: ושל ניקי\ג'סיקה? Fall out boy- Don't you know who I think I am? מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? Otep- The lord is my weapon סליחה אבל אנלא זוכרת מי זו צ'ארלי O: מה הסיבה לצלקת של פיטר? Disturbed- Dropping plates חחח הגיוני! הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: מי זה טים קרינג? מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? Robbie williams- Sexed up לגמרי איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? Paramore- Emergency איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? The academy is...- Hollywood hills קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? System of a down- Fuck the system למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? Pink floyd- Wish you were here כן בואו D: מה דעתך על השאלון הזה? שייגעצ- משקאות חריפים למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? RadioHead- Everything is in it's right place מה שאומר שלא מגיע לך? חח

למעלה