דנטארתורדנט
New member
תורי
איך העולם רואה אותי? snow patrol - sticky teenage twin (מתאים לאור העובדה שעד לא מזמן הייתי טינאייג'רית ואני אכן תאומה
["וואווווווווו@#$$#$ כיף לך@$$#$". תמותו.]) האם יהיו לי חיים מאושרים? Build God, Then We'll Talk - Panic! At the Disco (ג'יז, טנקס) מה אנשים באמת חושבים עליי? Nowhere Man - The Beatles (אתם לא נחמדים)
האם אנשים חושקים בי בסתר? America - Simon and Garfunkel (כל אמריקה חושקת בי? איכס, אבל הם ממש טיפשים! אבל יש שם את מיילו! יאי.) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Lucifer's angel - The Rasmus (להיות מלאכו של לוציפר? באמת שאין לי משהו מצחיק לומר על זה) מה אני צריך לעשות עם חיי? Fifteen Minutes Old - Snow Patrol (אני צריכה לעשות בני 15דקות?! פדופיליה?!) עצה טובה בשבילי: Crownless - Nightwish (אני צריכה לזרוק את כתר המלכות שגם ככה לא עיטר את ראשי ולצאת בסערה מהחדר? הממ) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Beauty Of The Beast - Nightwish (אני היפה או החיה?!) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Photograph - Nickelback ("אשתי היא כמו תמונה." "מה, כל כך יפה?" "לא, בא לי לתלות אותה.") איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Understanding - Evanescence (בחתונה שלי?! שיר מדכא?! מה יעבור עלי? טוב, לפחות זו הלהקה האהובה עלי...) ובהלוויה שלי? Immortal - TR (דה ראסמוס.) (הרגע הוכחתי שאני לא בת אלמוות, אז אתם עושים לי דווקא?!) סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| Starfighter Pilot - Snow Patrol (ל...אה... מטוסים?) איזה סוג גבר אני אוהב? Dig a Pony - The Beatles (הממ... אה....) איך יהיה לי מחר? Dead promises - The Rasmus (מלא אנשים לא יקיימו את מה שהבטיחו לי...? כאילו שהיום הזה לא היה מספיק גרוע) למה אני כאן? You Really Got A Hold On Me - The Beatles (הם צודקים פה. אני פה כי העולם באמת תפס אותי._.) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dance Inside - The All-American Rejects (בתור רוקדת בפנים? WTP?) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? That Smell - 3 Doors Down (לא רוצה._.) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Bare Grace Misery - Nightwish (רציתי משהו מצחיק פה.;;;
איך תהיה השנה הזו? dark wings - Within Temptation (הכוסית מדיאנאנג'ל יבוא לקחת אותי?^__^) שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? Beauty And The Beast (Duet) - Soundtrack (היא גם יפה וגם מכוערת?) הדגש|למה התחלתם לראות את הסדרה? Run [ Acoustic ] - Snow Patrol (ופה אני חייב לעצור ולציין שסנואו פטרול זו להקה שווה ומגניבה והשיר "ראן" זה השיר הכי מדהים ביקום.) מהו הכוח האהוב עליכם? Dead Boy's Poem - Nightwish (הכוח של קלייר-בר?
) מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? Field Of Innocence - Evanescence אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? I'm Waiting - The All-American Rejects (אני מחכה שתגרור\תגררי (תלוי באיזו דמות אני אתקל) אותי לשיחים הקרובים ואני אבצע בך את זממי!) מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? I Could Stay Away Forever - Snow Patrol (סטיי אוואי ממה?!) מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? It's All Too Much - The Beatle (אומרת "זה יותר מדי"?) סימון דבו היא...? Tourniquet - Evanescence (סימון היא בהחלט חוסם העורקים המעיק על כולנו. למרות שזה ממשמתאים לקודם. באסה.)) מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? The Forever Moments - Nightwish והדגש|ושל סיילר? our farewell - Within Temptation ושל פיטר? When I'm Gone - 3 Doors Down (הנה משהו שקצת מתאים!) ושל ניקי\ג'סיקה? For No One - הביטלס. (אין לי כלום לומר על זה מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? Time To Burn - The Rasmus (פפפף זה מה שעבר לה בראש?) מה הסיבה לצלקת של פיטר? Camisado - Panic! At the Disco (הוא הותקף בחסות החשכה!!! ותודה למורפיקס) הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: I'll Cry Instead - The Beatles (אני אבכה!) מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? My Immortal - Evanescence איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? Last Ever Lone Gunman - Snow Patrol איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? I'm Looking Through You - The Beatles קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| Solitude - Evanescence למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? Evanescence - Lithium (כי יש לי הפרעה דו-קוטבית. נהדר.) טוב, די.
איך העולם רואה אותי? snow patrol - sticky teenage twin (מתאים לאור העובדה שעד לא מזמן הייתי טינאייג'רית ואני אכן תאומה