שאלון מוזיקה

White Mamba

New member
משעמם לי ואני אוהב כאלה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי? Pixies - Holiday Song האם יהיו לי חיים מאושרים? Editors - Open Your Arms מה אנשים באמת חושבים עליי? FOB - Nobody Puts Baby In The Corner האם אנשים חושקים בי בסתר? FOB - Parker Lewis Can't Lose (But I'm Gunna Give It My Best Shot) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Serj Tankian - Sky Is Over מה אני צריך לעשות עם חיי? Buckcherry - You עצה טובה בשבילי: Matchbox Twenty - Last Beautiful Girl מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Editors - Fingers In The Factories מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Killers - Midnight Show איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? David Bowie - Changes ובהלוויה שלי? FOB - Dead On Arrival
סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| Plain White T's - Radios In Heaven איזה סוג גבר אני אוהב? Tenacious D - History איך יהיה לי מחר? FOB - Of All The Gin Joints In All The World למה אני כאן? The Killers - Uncle Johnny בתור מה אנשים יזכרו אותי? Tenacious D - Baby איזה שיר יתקע לי בראש מחר? FOB - The Pros And Cons Of Breathing האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Finger Eleven - Suffocate איך תהיה השנה הזו? Finger Eleven - Conversations

RoXaS

New member
תשובות

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי?If Everyone Cared-nickelback האם יהיו לי חיים מאושרים?Where Did You Sleep Last Night- nirvana מה אנשים באמת חושבים עליי?Here I Stand-Madina Lake האם אנשים חושקים בי בסתר?Photograph-Nickelback איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Just Like You-Three Days Grace מה אני צריך לעשות עם חיי?Never Wake Up-Sum 41 עצה טובה בשבילי:Are You Ready-Three Days Grace מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Sum41-88 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Riot -Three days grace איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Changes - Godsmack ובהלוויה שלי?hell song - Sum41 חחחח סוג של בנאדם שאני נמשך אליו:Highway Star-Deep Purple איזה סוג אישה אני אוהב?Lost for words-Pink Floyd איך יהיה לי מחר?Working Class Hero- Green day למה אני כאן?Dumb-Nirvana בתור מה אנשים יזכרו אותי?Flat On The Floor- Nickelback איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Plateau-Nirvana האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?All Messed Up- Sum41 איך תהיה השנה הזו? Lose Yourself-Eminem שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים?right before your eyes -hoobastank למה התחלתם לראות את הסדרה?Take Me Under -Three days grace מהו הכוח האהוב עליכם?Stairway to Heaven- Led zeppelin מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה?what we are all about-Sum 41 אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה?Smells Like Teen Spirit-Nirvana מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה?Dead And Broken - Godsmack מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח?Speak Of The Devil- sum41 סימון דבו היא...?Soul To Squeeze -RHCP מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר?thanks for nothing - sum41 והדגש|ושל סיילר?Clint Eastwood - gorillaz ושל פיטר?can't stop- RHCP ושל ניקי\ג'סיקה?Drown -Three days grace מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה?Now or never- three days grace מה הסיבה לצלקת של פיטר?Welcome To Hell- Sum41 הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר:Message in a bottle- sting & the police מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך?stop crying your heart out-oasis איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה?Thanks For The Memories-fob איך היה הפרק הראשון של העונה השניה?Another hole in the head-Nickelback קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? הנה אני בא- הדג נחש למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה?Connected -Hoobastank מה דעתך על השאלון הזה?Bleed It Out-Linkin park למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת?Moron-Sum41 מה שהשיעמום עושה....:/

LeAnnDylan

Well-known member
מה אני צריך לעשות עם חיי?Never Wake Up

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אהעהעעהאהעה יוו הרגת אותי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

אין לי הרבה שירים על המחשב אני אחרי פירמוט אז בטח יהיה מוטיב חוזר של כמה אמנים>< איך העולם רואה אותי? Miranda Lambert - Crazy Ex Girlfriend (מעולה>< אחלה התחלה) האם יהיו לי חיים מאושרים? Sum 41 - Dear Father מה אנשים באמת חושבים עליי? Anastacia - I'm Outta Love האם אנשים חושקים בי בסתר? Carrie Underwood - I Told You So איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? LeAnn Rimes - Good Friend and a Glass Of Wine
(רק חבל שבימינו אי אפשר למצוא אף אחד) מה אני צריך לעשות עם חיי? Jo Dee Messina - Dare To Dream (
אוקיי) עצה טובה בשבילי: Joss Stone - Change מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? LeAnn Rimes - Destructive (עצוב כמה שזה נכון><) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Meredith Brooks - Bitch (תיחנקו) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Hayden Panettiere - Your New Girlfriend (ג'יז, אם זה מה שינגנו בחתונה שלי אני אתגרש עוד לפני שאני אגיד איי דו) ובהלוויה שלי? Robbie Williams & Joss Stone - Angel סוג של בנאדם שאני נמשך אליו LeAnn Rimes - Something I Can Feel
איזה סוג גבר אני אוהב? Sum 41 - Walking Disaster(יונתן תיחנק) איך יהיה לי מחר? Carrie Underwood - So Small (אני ממש מקווה שהיא לא מתכוונת למה שאני חושבת><) למה אני כאן? Guy Sebastian - Angels Brought Me Here (הפחחחח) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Jewel & Beyonce - Proud Mary (וטפ) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jewel - Again & Again (לזה אני מוכנה) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Delta Goodrem - Lost Without You איך תהיה השנה הזו? Sara Evans - Cheating (מעולה><) שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? LeAnn Rimes & Marc Broussard- Nothin Wrong למה התחלתם לראות את הסדרה? LeAnn Rimes- Doesn't Everybody (יופי קונפורמיות
) מהו הכוח האהוב עליכם? Jewel - Adrian
(נשבעת שזה מה שיצא
אדריאן
תעשה לי ילדים עפים
) מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? Beatles - A Little Help From My Friends אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? Jo Dee Messina - Bye Bye (><) מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? Jewel - Foolish Games מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? Jo Dee Messina - Stand Beside Me סימון דבו היא...? Miranda Lambert - Famous In A Small Town מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? Miranda Lambert - Don't It Makes You Wanna Dance (
) ושל סיילר? Fool's Garden - Lemon Tree ושל פיטר? LeAnn Rimes - Born To Lose
ושל ניקי\ג'סיקה? Louise - Two Faced מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? Nick Cave & the Bad Seeds - Red Right Hand מה הסיבה לצלקת של פיטר? Dixie Chicks - Cold Day In July הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: Carrie Underwood - I Ain't In Checotah Anymore מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? Miranda Lambert - Desperation איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? Dixie Chicks - Bitter End איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? Anastacia - How Come The World Don't Stop קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| Carrie Underwood - The More Boys I Meet, The More I Love My Dog למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? Deana Carted - We Danced Anyway מה דעתך על השאלון הזה? Sara Evans - I Could Not Ask For More למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? Sugarland - Mean Girls הודגש באמצעות מדגישומטיק

יהלושש1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יצא לך כל כך מצחיק!

וברוב אשכרה יצא לך תשובה לשאלה. מגניביי

CarmitF

New member
להלהלה ../images/Emo3.gif

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי? Je Pense Toi האם יהיו לי חיים מאושרים? pac's life מה אנשים באמת חושבים עליי? grace kelly האם אנשים חושקים בי בסתר?Maneater איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? apologize מה אני צריך לעשות עם חיי? here without you עצה טובה בשבילי: bout it מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? footprints מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? snow איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? way i are (מה זה החוסר הקשר הזה??!!!) ובהלוויה שלי? big girls don't cry סוג של בנאדם שאני נמשך אליו: big girl (מהה??!!!!! שאלון אכזרי..) איזה סוג גבר אני אוהב? iris איך יהיה לי מחר? love today למה אני כאן? used to be בתור מה אנשים יזכרו אותי? thnks fr th mmrs איזה שיר יתקע לי בראש מחר? happy ending האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? what goes around...comes around איך תהיה השנה הזו? not going anywhere שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? kingston למה התחלתם לראות את הסדרה? je vais vite מהו הכוח האהוב עליכם? the way i are מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? beutiful girls אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? do it מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? do you know מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? love today ( שוב??!!) סימון דבו היא...? mama africa
מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? look what you've done |ושל סיילר? bailando ושל פיטר? lolipop
ושל ניקי\ג'סיקה? grace kelly מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? apologize מה הסיבה לצלקת של פיטר? rise up הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: beautiful girl (אהאה) מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? sound of freedom איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? don't matter איך היה הפרק הראשון של העונה השניה?Unappreciated קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| not going anywhere למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? Somewhere Only We Know מה דעתך על השאלון הזה? any other world למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת?Cupid's Chokehold השאלון הזה היה קצת אכזרי אלי אבל לונורא..

West Doll

New member
משעמם נו...../images/Emo199.gif

סתם שאלות:
איך העולם רואה אותי? Alicia Keys - The Things About Love [אהבה? אני? חחחח]
האם יהיו לי חיים מאושרים? Kelly Clarkson - Don't Waste Your Time [
חוצפה שכזו!]
מה אנשים באמת חושבים עליי? Shakira - No [הא?]
האם אנשים חושקים בי בסתר? 50 Cent - Amusement Park [הו, אני אקח את זה בתור מחמאה]
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Jennifer Lopez - Fellin' So Good [אוקיי
]
מה אני צריך לעשות עם חיי? Linkin Park - Crawling [הייתם רוצים!]
עצה טובה בשבילי: Jennifer Lopez - Hold It, Don't Drop It [הבנתי
]
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Gwen Stefani - Now That You Got It [כאילו מה, יש לי קליטה איטית? צודקים
]
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Busta Rhymes feat. Fat Joe & Chingy - Shorty's In The House [אני לא חושבת שאני כזאת נמוכה
]
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Beyonce - Listen [סלואו. נייס.]
ובהלוויה שלי? Timbaland feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger - Scream [בדיוק!]
סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| Carrie Underwood - Do You Hear What I Hear [מישו ששומע מה שאני שומעת. אחלה!]
איזה סוג גבר אני אוהב? Beyonce - Get Me Bodied [היי
]
איך יהיה לי מחר? The Pussycat Dolls - We Went As Far As We Felt Like Going [אז אין עוד לאן ללכת?]
למה אני כאן? The Veronicas - Someone Wake Me Up [לא בדיוק. אבל נגיד.]
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Elliot Yamin - Wait For You [הממ אוקיי...]
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jordin Sparks - Tatoo [יש מצב
]
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Cassie- Sometimes [אז עכשיו לא?]
איך תהיה השנה הזו? Ciara - Oh! [הו! אחלה.] שאלות על גיבורים:
מה דעתך על הסדרה גיבורים? Jennifer Lopez - The One [חע
]
למה התחלתם לראות את הסדרה? Nicole Scherzinger - Whatever U Like [בדיוק
]
מהו הכוח האהוב עליכם? The Pussycat Dolls - Beep [אני מניחה שזה מצונזר, מצטערת.]
מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? Mary J. Blige - Just Fine [לא קשור.]
אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? Rihanna - Cry [הייתם מתים שאני אבכה!]
מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? 50 Cent - My Gun Go Off [בדיוק! תגידו תודה על זה.]
מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? Omarion feat. Missy Elliot - Wiggle [לא נראה לי שזה הדבר הנכון לעשות
]
סימון דבו היא...? Rick Ross feat. Akon - Cross That Line [אמן!]
מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? Ciara feat. T.I. - Goodbye My Dear [הו, נחמד]
והדגש|ושל סיילר? Kat DeLuna - Be Remembered [משימתו הושלמה כנראה]
ושל פיטר? Shakira - Underneath Your Clothes [הוו, סקסי]
ושל ניקי\ג'סיקה? Christina Aguilera feat. Ricky Martin - Nobody Wants To Be Lonely [אהבתי
]
מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? Shayne Ward - No U Hang Up [כנראה שהיא חשבה על משו אחר לגמרי]
מה הסיבה לצלקת של פיטר? Leona Lewis - Angel [רואים? הכל מהשמים!]
הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: Jennifer Lopez - Got What You Need [יה בייבי
]
מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? Chrish - Shoe Fanatic [מה הקשר
]
איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? Paramore - We Are Broken [זה טוב אני מניחה
]
איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? Keri Hilson - After Love [המממ] קצת שאלות כלליות:
למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| Christina Aguilera - That's What Love Can Do [בדיוק!]
למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? Nicole Scherzinger - Baby Love [וואטאבר
]
מה דעתך על השאלון הזה? Mya - My Bra [זה שווה לחזייה שלי
]
למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? LeAn Rimes - Fight [הנה התשובה שלך!]

West Doll

New member
ראית מזה../images/Emo3.gif

זה היה אמור להיות בכלל אף פעם, אבל לא משנה ><

LeAnnDylan

Well-known member
האם יהיו לי חיים מאושרים?Don't Waste Your Tim

"סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| Carrie Underwood - Do You Hear What I Hear [מישו ששומע מה שאני שומעת. אחלה!]"אל תדאגי כפרע לא תמצאי אף גבר ששומע את הזבל שאת שומעת
" יצאו לך כמה מצחיקים, ובאורך פלא הרוב יצא לך ממש מתאים
רימית?

shirki3

New member
מוזיקה :]

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי?אוי ואבוי- שייגעצ האם יהיו לי חיים מאושרים? beatles- let it be מה אנשים באמת חושבים עליי?אריק ברמן- אפשר לחשוב האם אנשים חושקים בי בסתר? coldplay- in my place איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?ירמי קפלן- משהו חייב להשתנות מה אני צריך לעשות עם חיי? - coldplay- fix you עצה טובה בשבילי: the all american rejects- dirty little secret מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 30 second to mars- battle of one מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?דניאל סולומון ודנה עדיני- רבות הדרכים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? simple plan- perfect ובהלוויה שלי? מופע הארנבות של ד"ר קספר- תראו אותי סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| איפה הילד- במסיבת התה של עליזה. איזה סוג גבר אני אוהב?איפה הילד- כולם רוצים חבר איך יהיה לי מחר?שייגעצ- רוצה ללכת למה אני כאן? החלנות הגבוהים- בובה זהבה בתור מה אנשים יזכרו אותי? שייגעצ- ערוץ הילדים איזה שיר יתקע לי בראש מחר?משינה- מכונית האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?my chemical romance- the ghost of you איך תהיה השנה הזו? כנסיית השכל- למיה יש אקדח שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים?שלומי שבן- אינטואיציה למה התחלתם לראות את הסדרה?משינה- התשובה מהו הכוח האהוב עליכם?מטרופולין- מלאכים מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה?שוטי הנבואה- קול גלגל אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה?הבילויים- אוטו זבל מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? red hot chili peppers- californication מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח?שייגעצ- ניו יורק רפיח סימון דבו היא...?אפרת גוש- טוב לבד מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר?יוני בלוך- התקף לב קטן. וואיי חזקקקק והדגש|ושל סיילר? יוני בלוך- ההשראה של דפנה ושל פיטר?שייגעצ- את יפה ושל ניקי\ג'סיקה?פיטר רוט- היא אוהבת מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה?ברי סחרוף- יום הולדת מה הסיבה לצלקת של פיטר?כנסיית השכל- תגידי שטוב הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר:שרון הולצמן- אל תפסיקי לאהוב מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך?יוני בלוך- הרגלים רעים איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה?אנפקציה- אציטון איך היה הפרק הראשון של העונה השניה?קוואמי- ימים שחורים. קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| ערוץ הילדים- המחסן של כאילו למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה?מוניקה סקס- טרף קל מה דעתך על השאלון הזה?קרן פלס- שמעון השכן למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת?העברית - מסיבת כיתה יצא ענקייי

למעלה