שאלון מוזיקה

שאלון מוזיקה

הפעילו את הפלייליסט שלכם בנגן המוזיקה שלכם, שימו על שאפל (shuffel), (ערבב\ראנדומלי), והשמות של השירים שיצאו לכם הם התשובות לשאלות! ותזכרו - סמנו ספויילרים! סתם שאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? למה התחלתם לראות את הסדרה? מהו הכוח האהוב עליכם? מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? סימון דבו היא...? מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? והדגש|ושל סיילר? ושל פיטר? ושל ניקי\ג'סיקה? מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? מה הסיבה לצלקת של פיטר? הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? מה דעתך על השאלון הזה? למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? (אני כתבתי את השאלון
)

../images/Emo140.gif

איך העולם רואה אותי? RHCP- Snow האם יהיו לי חיים מאושרים? ירמי קפלן- ראשון שבת מה אנשים באמת חושבים עליי? מטרופולין- אל תלכי האם אנשים חושקים בי בסתר? אביב גפן- זה רק הלב שכואב לך איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Avril Lavigne- One of Those Girls מה אני צריך לעשות עם חיי? ברי סחרוף- ככה זה לאהוב אותך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Avril Lavigne- Hot
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanecense- Lithium איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Black Sabbath- Sabbra Cadabra ובהלוויה שלי? שייגעצ- דיילת באל על סוג של בנאדם שאני נמשך אליו: Nickelback- To Bad איזה סוג גבר אני אוהב? ברי סחרוף- יומולדת
איך יהיה לי מחר? הבנות נחמה- So Far למה אני כאן? Kelly Clarkson- Never Again בתור מה אנשים יזכרו אותי? Avril Lavigne- Girlfriend איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ירמי קפלן- שיר ערש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אפרת גוש- כמו שזה היה איך תהיה השנה הזו? Pink- Get This Party Started מה דעתך על הסדרה גיבורים? שייגעצ- לב מפלסטיק למה התחלתם לראות את הסדרה? משינה- אין מקום אחר מהו הכוח האהוב עליכם? Avril Lavigne Sk8r Boi מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? MCR- Helena אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? U2- Electrical Strom מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? Pink Floyd- Wish You Were Here סימון דבו היא...? שייגעצ- ערוץ הילדים מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? המכפשות- ריקוד האלים ושל סיילר? Nirvana- Smells Like Teen Spirit ושל פיטר? Avril Lavigne- Why
ושל ניקי\ג'סיקה? היהודים- אין לך מקום מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? משינה- אהובתי מה הסיבה לצלקת של פיטר? Lindsay Lohan- Ultimate הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: אפרת גוש- תמיד שאתה בא מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? Green Day- Working Class Hero איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? אביב גפן- אהבנו איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? The Fray- How to Save a Life למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? Nickelback- How You Remind Me למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? היהודים- הזמן שלך מה דעתך על השאלון הזה? מוניקה סקס- מכה אפורה
למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? היהודים- אם כבר

עונה...

איך העולם רואה אותי?Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing האם יהיו לי חיים מאושרים? i promise you מה אנשים באמת חושבים עליי?Hoobastank - The Reason האם אנשים חושקים בי בסתר?Coolio - Gangsta's Paradise איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?The Monkees - Daydream Believer מה אני צריך לעשות עם חיי? Barbra Streisand - Woman In Love עצה טובה בשבילי:Bon Jovi - Livin' on a prayer מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Superchick - Get Up מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?\Linkin Park - Breaking The Habit איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Dolly Parton - I Will Always Love You ובהלוויה שלי?Linkin Park - In The End סוג של בנאדם שאני נמשך אליו:Nickelback - How You Remind Me איזה סוג גבר אני אוהב?Rebecca Lavelle - In His Eyes איך יהיה לי מחר?שפיות זמנית - הקיץ האחרון למה אני כאן?S Club 7 - Say Goodbye בתור מה אנשים יזכרו אותי?Slow Cheetah איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Emilia - Big Big World האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Frank Sinatra - Killing Me Softly איך תהיה השנה הזו?Gavin DeGraw - Follow Through שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים?Parallel Universe למה התחלתם לראות את הסדרה?Sheryl Crowe - If It Makes You Happy מהו הכוח האהוב עליכם?Red Hot Chili Peppers - Snow (hey oh מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה?Guns N' Roses - Live and Let Die אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה?Korn - Evolution מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה?שרון הולצמן - מה שאני רוצה מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח?Blood Sugar Sex Magic סימון דבו היא...?ירמי קפלן - הדפוק הזה מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר?Arkana - So Little Time ושל סיילר?Simple Plan - I Miss You ושל פיטר?If I Don't Have You ושל ניקי\ג'סיקה?Cranberries - Zombie מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה?NEVRE BE THE SAME AGINE מה הסיבה לצלקת של פיטר?Mika - Grace Kelly הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר:Nick Lowe - Cruel To Be Kind מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך?Stadium Arcadium איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה?Nickelback - If Everyone Cared איך היה הפרק הראשון של העונה השניה?Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End) קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות|Dolly Parton - Joline למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה?Crazy Town - Butterfly מה דעתך על השאלון הזה?No Doubt - Don't Speak למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת?Rebecca Lavelle - Am I Crazy

אנה92

New member
אוי חולה על השאלונים האלו XDD

איך העולם רואה אותי? Whine up האם יהיו לי חיים מאושרים? papercut =| מה אנשים באמת חושבים עליי? don't jump XD האם אנשים חושקים בי בסתר? we're all too blame איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? numb
מה אני צריך לעשות עם חיי? Somewhere I belong עצה טובה בשבילי: Starlight מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Stars מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? /best of me איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? morning sadness XDDD ובהלוויה שלי? רמיקס בצרפתית
סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| breath איזה סוג גבר אני אוהב? tired of being sorry איך יהיה לי מחר? one last kiss =\ למה אני כאן? break the ice בתור מה אנשים יזכרו אותי? time is running out איזה שיר יתקע לי בראש מחר? figure 09 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? hot
איך תהיה השנה הזו? can't take my eyes of you שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? fat lip למה התחלתם לראות את הסדרה? got me high מהו הכוח האהוב עליכם? muscle museum מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? don't stay אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? shadow of the day מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? nobody's listening מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? dead!
סימון דבו היא...? love is dead מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? one step closer XD והדגש|ושל סיילר? hate that i love you
ושל פיטר? the pretender
ושל ניקי\ג'סיקה? unintended מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? the great escape
מה הסיבה לצלקת של פיטר? pieces =\ הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: papercut XDDD מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? with you איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? love is dead איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? leave all the rest
קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| stars XD למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? wake me up inside מה דעתך על השאלון הזה? numb XDDD למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? me love טחחח

אבל בתכל'ס- הם לא משעממים אותך אחרי כמה זמן?

ואני מדברת בתור מישהי שהעריצה את לינקין פאק שנים, ושהיא היתה הלהקה הראשונה והאהובה עליה
ואחרי כמה זמן זה פשוט מתחיל לשעמם, ואתה מחפש במוזיקה יותר וזה כאילו תקוע. זה מה שיפה במטאל
אף פעם לא משעמם, ואינסוף אפשרויות

למעלה