שאלון מוזיקה

זה קאבר די מסריח

השיר השני שלמדתי לנגן... והיא עושה את נוקינג שיר מדכא, והוא לא. לא כל שיר פולק וקאונטרי הוא מדכא.

LeAnnDylan

Well-known member
רומשים קאנטרי, מה זה קאונטרי מה את דרוזית

*שונאת שרושמים קאונטרי*

LeAnnDylan

Well-known member
אבל מבטאים את זה קאנטרי

מה זה משנה בכלל אם יש U? ובWalk כשיש L מבטאים אותה? אל תיהי נעל טוב ואל תתווכחי איתי על דברים כאלה >< יום טוב

gwini1

New member
פעם ראשונה שאני עונה על שאלון כזה ארוך../images/Emo2.gif

איך העולם רואה אותי? goo goo dolls-iris האם יהיו לי חיים מאושרים? blondie- one way or another מה אנשים באמת חושבים עליי? rihana-umbrella האם אנשים חושקים בי בסתר? gabrielle-out of reach איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? roxette-june afternoon מה אני צריך לעשות עם חיי? cindy laufer-time after time עצה טובה בשבילי: עידן יניב-ונדמה שישוב מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מרקו-הלב מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? evanescence-my immortal איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? pet shop-minimal ובהלוויה שלי? seether feat amy lee-broken סוג של בנאדם שאני נמשך אליו: x-men איזה סוג גבר אני אוהב? depeche mode-enjoy the silence איך יהיה לי מחר? nickelback-hero למה אני כאן? blackfield-hello בתור מה אנשים יזכרו אותי? seal-kiss from a rose איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מופע הארנבות של ד"ר קספר-אחלום לנצח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? the kinks-lola איך תהיה השנה הזו? המומינים-שיר פתיחה שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? dido-thank you למה התחלתם לראות את הסדרה? sugababes-stronger מהו הכוח האהוב עליכם? manic street preachers-if you tolerate this מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? shania twain-i'm gonna getcha אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? the eye of the tiger מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? greenday-boulevard of broken dreams סימון דבו היא...? מוקי-אלוהים מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? blue-fly by ושל סיילר? אביב גפן ואריק איינשטיין-יומן מסע ושל פיטר? mariah carey & westlife-against all odds ושל ניקי\ג'סיקה? nickelback-fight for all the wrong reasons מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? greenday-time of your life מה הסיבה לצלקת של פיטר? staind-so far away הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: craig david-walking away מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? pet shop boys-i'm with stupid איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? lenny kravitz-believe איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? fat joe & lil jon & eminem-lean back קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? roxette-spending my time למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? amanda abizaid- a place and time (מתוך ה-4400) מה דעתך על השאלון הזה? הילה הררי וכלא 6- זה היה ביתי למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? queen-i wanna break free

Slow Cheetah

New member
עונה../images/Emo3.gif

סתם שאלות: איך העולם רואה אותי? Octavarium (זה אומר למישהו משהו?
) האם יהיו לי חיים מאושרים? Heaven beside you (שגן-עדן לידי יהיו לי חיים מאושרים, מעניין
) מה אנשים באמת חושבים עליי? Welcome to the black parade (אני חייבת להפסיק עם הסוגריים
אני רק חייבת לציין שהשירים מהתקופה שלא היה לי טעם במוזיקה
) האם אנשים חושקים בי בסתר? Parallel universe איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Walk this way (כן, רק באיזו דרך?) מה אני צריך לעשות עם חיי? Witch doctor עצה טובה בשבילי: Stairway to heaven מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The dream must alive מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? All I need (וואו, מחמיא
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? A little peace ובהלוויה שלי? Funny face (
) סוג של בנאדם שאני נמשך אליו|:סדגש| איזה סוג גבר אני אוהב? My star איך יהיה לי מחר? Georgie girl למה אני כאן? The root of all evil בתור מה אנשים יזכרו אותי? Invisible touch (רק?
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Boys don't cry האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ליל סתיו איך תהיה השנה הזו? Amrican ghost dance שאלות על גיבורים: מה דעתך על הסדרה גיבורים? Californication למה התחלתם לראות את הסדרה? Die for you מהו הכוח האהוב עליכם? Straight to the bank (האם זה אומר הכוח של דניאל/ניקי? כי אם כן זה לא נכון
) מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? Becuase of you אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? The story of my life (זה מה שהייתי אומרת לפיטר?
) מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? You belong to me מה היית עושה אם סיילר היה מתחיל לחתוך לך את המוח? bad city rolers סימון דבו היא...? האורח (היא כנראה שינתה מין מתי שלא שמנו לב) מה יהיה כתוב על המצבה של קלייר? This is the place והדגש|ושל סיילר? I still believe ושל פיטר? The zephyr song ושל ניקי\ג'סיקה? ליל חנייה מה הדבר האחרון שעבר במוחה של צ'ארלי כשסיילר הרג אותה? By the way מה הסיבה לצלקת של פיטר? We are the champions הדבר שתמיד רצית להגיד לטים קרינג ולא העזת לומר: Crazy in love (לאא!!!!) מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? These walls איך היה הפרק האחרון של העונה הראשונה? Under the bridge איך היה הפרק הראשון של העונה השניה? Soley soley קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלי הפורום? |התחנפות| Lithium למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? Tell me why מה דעתך על השאלון הזה? Here I am למה לכותבת השאלון מגיע להיות מנהלת? Now I'm here

Slow Cheetah

New member
אבל חסר ההמשך../images/Emo3.gif

'זה המקום שבו קלייר בנט אמורה להקבר, אבל היא לא באמת מתה, אז זה סתם לכיף'

למעלה