שתיתי 3 כוסות קפה...
עכשיו אני לא יכולה להירדם
אז אני אענה
קצת בכללי... שם: שיר פירסינג: הלוואי, אני אלרגית לכל המתכות בעולם חוץ מזהב וזה בטח יעשה לי איזה נזק נחמד... קעקועים: נופ. מה יקרה כשאני אהיה בת שמונים ויהיה לי מן כתם חסר משמעות מרוח על הגוף
חוץ מזה שאני לא החלטית... אחרי שבוע אני אשנא את זה. גובה: 1.60 ובמבה מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: כרגע-אדום. במקור- חום... לא זוכרת איזה חום, כבר שנים לא ראיתי אותו. אחים/אחיות: אחת (בהריון עם פיץ
) בת כמה את נראית: 18 אני מקווה. כמו שצריך. משקפיים? יס גשר? לא. היה וחלף לו מזמן. עבר פלילי: פחחחח, לא שידוע לי. שפות: עברית ואנגלית (וקצת רומנית, קלטתי את זה כשניסו להסתיר ממני סודות כשהייתי קטנה אחרי שלדבר באנגלית הפסיק לעבוד... ואם יכריחו אותי אני גם מניחה שאני אבין קצת ערבית. אבל טיפה) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: a girl with a pearl earing סרט מושכר שראית: איזה מין שוטרת (לא אני בחרתי!!) סרט בקולנוע: ללכת על המים שיר ששמעת: בטח טוקסיק...לא עוברות חמש דקות שלא משמיעים אותו איפשהו. השיר שנתקע לך בראש: השיר החדש המעצבן של קיילי מינוג הדיסק שקנית: וואי!! כמה זמן לא קניתי דיסקים!! שיעורי נהגיה היה קצת יותר חשוב, עכשיו אני מניחה שאני באמת יכולה לקנות משו. נראה. הדיסק ששמעת: Aerosmith- Get a Grip האיש שהתקשרת אליו: לילו
האיש שהתקשר אליך: עדיד תוכנית טלוויזיה שראית: תשוקות (מה עוד יש לראות ביום שבת באמצע הלילה בבייביסיטר?) איש שחשבת עליו: אני חושבת על הרבה אנשים האם... את/ה דלוקה על מישהו: המממם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לפעמים את/ה רוצה עוד פירסינג: אם היה אחד הייתי שמחה לשני את/ה אוהבת רכבות הרים: יססססססס את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הולנד, פולין, טורקיה וצרפת ובטח פיספסתי משהו כי אני לא מאופסת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה מרחקים, ותלוי אם יש אוטו. להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא
נסיעה במכונית אחרי ששתית: אפילו יותר לא מהקודמים מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חופשי תוכנית ההתנתקות של שרון: אני ממש ממש לא מבינה בזה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא (
) אי פעם בכית על בן: אכן (הייתי טיפשה!) אי פעם שיקרת: יאפ אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מה? רציני? 1-2 נשבר לך הלב: 1 אבל בדיעבד זה לא היה באמת (נו, הייתי טיפשה!) שברת לבבות: לא, אני מקווה. נישקת בנות: על הלחי וכאלה נחשב? נישקת בנים: יס שכבת עם בנות: אם מדובר סתם על המובן הפיזי של לשכב על הגב ולהסתכל על התקרה אז כן
אבל ככה לא... שכבת עם בנים: רק במובן הפיזי של להסתכל על התקרה
השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי. אולי בעיתון של בי"ס ביסודי
התחרטת על דברים שעשית: כן. אבל אז הזכרתי לעצמי שאסור להתחרט על כלום... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: זדון
ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל, בלי תוספות מעצבנות מסטיק: אורביט כחול צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: אמממם... פעם זה היה יום שני, אבל נגמר בי"ס, אז כרגע אין לי ג'לי: איכס תכשיט: מה? צמידים! חורף\קיץ: חורף בחדר: מה איתו? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. לפני כן לא זוכרת
ראה אותך בוכה: הכלבה שלי. אני בדר"כ בוכה לבד. הלכת איתו לסרט: דיזן והילה צעק עליך: למה שיצעקו עליי? שלח לך אימייל: בטח נטע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? קצת. זתומרת, לא במאה אחוז הופעת בציבור בפיג'מה? יש מצב בכית בסרט? ברור
היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נראה לי נכשלת במקצוע?: רק במבחן עצמו, אף פעם לא בתעודה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים... שיר אהוב: Red Hot Chili Peppers- Otherside אוכל אהוב: כל מיני פסטות מגניבות תוכנית אהובה: קוויר
ייאי! זה חוזר! ספורט אהוב: איכס תחביב: לצייר. ואז למות מהריח של השמן והטרפנטין. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי ורד הוט עיתון אהוב: כולם פוי וסתם... מה השעה עכשיו? 2 ועשרים תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לוידעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? גלידה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? דווקא די שקט פה ריח האחרון שהרחת? דשא בפארק