שאלון מגניב מגניב!

Dizen

New member
המממם

1. לא דיברתי עם אף אחד בטלפון כל אחר הצהריים, כי הייתי איתכן! דיברתי עם אנשים אחרי שעניתי, את רוצה שאני אעדכן את התשובה לשאלון כל פעם שמישהו מתקשר?
2. לא נתתי קרדיט
ת'אמת התכוונתי.
הציור האהוב עלי בחדר צויר ע"י שיר (הכשרונית)!
ואני מודעת לעובדה שיש שניים. אבל ביקשו מועדפים. אז בחרתי אחד. זה עם הצבעי שמן מן הסתם.

../images/Emo41.gif הנה ../images/Emo41.gif

קצת בכללי... שם: דנה פירסינג: יש קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות בת כמה את נראית: 18 אני מניחה? :) משקפיים? גשר? עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא קראתי.. סרט מושכר שראית: "האני" - אחלה סרט סרט בקולנוע: מזמןן.. "מוצאים את נמו" שיר ששמעת: Evanescence-Hello השיר שנתקע לך בראש: השיר בשאלה למעלה.. הדיסק שקנית: Evanescence הדיסק ששמעת: Evanescence האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי ליטל האיש שהתקשר אליך: חברה שלי מיטל תוכנית טלוויזיה שראית: האקדמיה לצחוק איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא נראה לי... את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן.. לוס אנג'לס, לאס וגאס, סאן פרנסיסקו, ניו יורק.. רומניה, הולנד, צרפת, פולין.. וזהו נראה לי.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה לא שאלה של בעד או נגד.. אם יש אהבה אז המרחק לא אמור לשנות.. להרוג אנשים: להוציא להורג רוצחים.. עישון אצל בני עשרה: כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: הא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: יותר מידי פעמים.. שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: לא ספרתי :) נישקת בנים: לא יודעת :) שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: לא הופיע.. התחרטת על דברים שעשית: לא מעט פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר: מוצאים את נמו קורנפלקס: כריות מסטיק: דובדבן :) צבע: שחור, כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תות תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה :) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בת דודה שלי הקטנה ראה אותך בוכה: חברה שלי.. הלכת איתו לסרט: לא זוכרת.. צעק עליך: בן דוד שלי הקטן.. שלח לך אימייל: לירון :) האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן... הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: שילה פרבר/רק לנו אוכל אהוב: פיצה, מוקפץ תאילנדי תוכנית אהובה: השיר שלנו ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לישון זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס :) עיתון אהוב: ראש 1.. וסתם: מה השעה עכשיו? 21:23 תפוח או בננה? תפוח.. כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ג'חנון בבוקר.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת :) רעש אחרון ששמעת? המוזיקה.. ריח האחרון שהרחת? השיער של בת דודה שלי :)

אהההההההה עניתי! היה כיף!

שם: נועה- נושי בשבילך
פירסינג: הלוואי... פנטזיה של שנתיים וחצי לפירסינג בשפה קעקועים: אין אבל מקווה שלא רחוק היום גובה: 1.58 מ' מידת נעליים: 38.5 צבע שיער: חום עם נטייה לאדמדמות בעקבות צביעה רשלנית לשחור-סגול אחים/אחיות: שתי אחיות- אחת גדולה ואחת קטנה בת כמה את נראית: המממ... אני אתן לי 16 לפחות... רק שנה וחצי הפרש זה לא רע! משקפיים? יש כבר 8 שנים אבל מכחישה... יש לי עדשות כבר 7 שנים גשר? לא ומעולם לא היה... שיניים מושלמות בטבעיות עבר פלילי: עדיין לא אבל מתקדמת בכיוון הנכון
שפות: עברית, אנגלית [רוסית? הלוואי!] הדברים האחרונים שעשית... למדתי למתכונת בתנ"ך והלכתי לחוף לחפש גלי-גל [הגלידה הכי טובה בעולם שהפסיקו לייצר כשהייתי בת 8 בערך... אחותי הגדולה אכלה כזו לפני שבוע אז קיווינו שיהיה שוב. חזרנו בידיים ריקות] ספר שקראת: המממ... "המסעדה שבקצה היקום". הופסקתי באמצע באכזריות כשאחותי הגדולה החליטה להחזיר אותו לספריה. כלבה... סרט מושכר שראית: "13 שיחות על דבר אחד"- נרדמתי שתי שניות אחרי שהסרט התחיל אז אין לי המלצות
סרט בקולנוע: "חלון סודי"- סרט גאוני. חוץ מזה שג'וני דפ מדהים! שיר ששמעת: one hundred stories-alkaline trio השיר שנתקע לך בראש: playing favorite- the starting line הדיסק שקנית: וואי לא קניתי דיסק כבר מלא זמן... האחרון היה האוסף הכפול של היהודים בהופעה חיה לדעתי... וואי זה היה מזמן!!!!!!!! הדיסק ששמעת: californication- red hot chilli peppers האיש שהתקשרת אליו: אני חושבת שזה היה אלי... חחח סשה שלי! האיש שהתקשר אליך: עומר... לפני שתי שניות תוכנית טלוויזיה שראית: "המורדים בישראל"... עכשיו אני יודעת מה אתם חושבים אבל אתם לא מבינים!! הם עשו מעין סרט תיעודי על ההופעה הראשונה שלהם בישראל וזה היה ממש יפה. נתנו לשחקנים מצלמות והם תיעדו הכל מנקודת המבט שלהם. אני חייבת לומר שהישראלים יצאו כמו מפגרים פנאטיים בסרט הזה... איש שחשבת עליו: תום האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים כן ולפעמים לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: תנו לי להתחיל ואז אני אחשוב על עוד אחד
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!!! איך לא?! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן- צרפת, בלגיה, הולנד, איטליה, ספרד, סיני [לא באמת חו"ל אבל עדיין... חוויה!], פולין, לונדון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. אף פעם לא עובד ותמיד מכאיב. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד. אני יודעת שזו צביעות... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד... למרות שזה תלוי בכמה שתית וכמה אתה רגיל לשתות מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: בלי פוליטיקה בבקשה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כמובן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לפחות פעמיים... אני חושבת נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן כמסתבר נישקת בנות: כן. אבל רק כדי שיכינו לי אוכל!! נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כמו כולם דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אחלה ממתק: במבה סרט מצויר: בת הים הקטנה!!! סרט שולט! קורנפלקס: קורנפלקס פשוט... אבל של קלוגס. של תלמה מגעיל! מסטיק: מנטה צבע: סגול עמוק יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: רביעי... יום תקוע ג'לי: טעם כאילו? לא אוהבת ג'לי בכלליות. תמיד אני מנסה ונגעלת. אבל אני אוהבת את הטקסטורה וג'לי אדום זה יפה
תכשיט: שרשראות... מוסיף לכל לבוש חורף\קיץ: חורף!!!! בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: רעות [לא מהפורום
] ראה אותך בוכה: גלי הלכת איתו לסרט: ענבר, נדב ושי- אח של נדב [שנראה לי שונא אותי עכשיו] צעק עליך: אבישי שלח לך אימייל: המורה לתקשורת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן אבל לא במובן הרומנטי הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כמובן היית על במה? אכן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן... בושה שכזו. ועוד גדנ"ע! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא. נשים שולטות! דברים אהובים: חברים שלי, אחיות שלי, ההורים שלי [למרות שהם מעצבנים נורא], מוזיקה, לרקוד [אבל בעיקר לפסיכודלי... סשה יקירי חשף אותי לעולם חדש], לצייר... שיר אהוב: אם היית לוקח- רונית שחר אוכל אהוב: סלט תפוחי אדמה... פולנייה תוכנית אהובה: "להתחיל מחדש". חבל שנגמר. ספורט אהוב: ריצה, במפתיע. תחביב: לצייר, לשיר כשאין אף אחד בבית, לצרוח ולצווח זמר/זמרת/להקה אהובים: בעיקרון אין אבל אם כבר אז dashboard confessional עיתון אהוב: cosmo girl... עניין של נוסטלגיה וסתם: מה השעה עכשיו? 21:13 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו... כי יש לי יומולדת בסתיו
מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחזור על החומר בתנ"ך וללמוד את הנושא המסכם איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? חדשות ריח האחרון שהרחת? חוף הים מה? כבר נגמר?
חחחח היה כיף! נחמד מצידך להביא לנו שאלון נועית! נושי.

Ez sLeeP

New member
אה! אה! אה!

ההוא מלהתחיל מחדש (למה שכחתי את שמו? גאד. כ"כ לא מתאים לי..) - משחק בעונה החדשה של ER כמתמחה החדש (נוח ווילי-פלאשבק, אניוואן?). יאמ. אבל זו לא העונה שמגיעה אלינו בסוף החודש (יחד עם בנות גילמור, לערוץ 10 - אגב), אלא העונה שתתחיל בארה"ב.

lollapalooza

New member
נו טוב משעמם לי. ../images/Emo3.gif

קצת בכללי...
שם: יש פה מישהו שעוד לא יודע
הדס. או עדס. או עדסיט.
פירסינג: אתם רוצים שאמא תהרוג אותי
קעקועים: כנ"ל.
גובה: אין לי שמץ.
מידת נעליים: 40. ביגפוט.
צבע שיער: נמנמ חום.
אחימאחיות: שתי אחיות ואח (ואחות תאומה אחת- מורי
)
בת כמה אני נראית: לויודעת. פחות ממה שאני באמת.
משקפיים: כן
גשר: היה.
עבר פלילי: טוב, יש לי וידוי... נו מה נראה לכם
אין
שפות: עברית, אנגלית, מבינה קצת ספרדית. דברים אחרונים שעשיתי:
ספר: Heavier Than Heaven. שוב.
סרט מושכר: הכוכבים של שלומי. מקסים.
סרט בקולנוע: אוי זה היה מזמן, אני לא זוכרת אפילו.
שיר ששמעתי: The Slaughter/ John Frusciante (מי שמכיר שיקום)
שיר שנתקע לי בראש: יו זה מתחלף כל שניה. שיר הפתיחה של שולחן לחמישה. וזה בגלל שהסתכלתי בכוכבים שמודבקים לי על התקרה בחדר ונזכרתי שמה שמו שם את זה לג'וליה. נו, דפוקה.
דיסק שקניתי. אחרון
נעעע Shadows Collide With People/ John Frusciante (שוב שיקום מי שמכיר) ביום פורים, לפני שעליתי לאמפי.
דיסק ששמעתי: בדיוק זה מהתשובה הקודמת.
האיש שהתקשרתי אליו: (בודקת) חיחי נדבוש. מסתבר שלא התקשרתי לאף אחד מאז חמישי בערב. יאיי חיסכון.
האיש שהתקשר אליי: (שוב בודקת) אבא.
תכנית טלויזיה שראיתי: וואו לא ראיתי טלויזיה מאז רביעי בלילה. לא זוכרת.
איש שחשבתי עליו: נדב (לא אתה, נדבוש) האם...
אני דלוקה על מישהו
לא שידוע לי.
אני רוצה לגור במקום אחר: מה פתאום. אשקלון זה גן עדן עלי אדמות.
אני מאמינה באהבה וירטואלית
כן.
אני רוצה עוד פירסינג
איפה הראשון
אני אוהבת רכבות הרים
לא כזה.
הייתי בחו"ל
לא. בעד/ נגד
מערכת יחסים ממרחקים: בעקרון נגד (תראו מה קרה לדייויד בקהאם...) אבל תלוי במי ובסיטואציה.
להרוג אנשים: וודאי שנגד.
עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל. זו התאבדות, לא פחות.
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד, נגד, נגד.
מערכות יחסים לא סטרייטיות (נו מה יש לי כח לכל האפשרויות
) בעד.
תכנית ההתנתקות: אין לי דעה. האם...
אי פעם בכיתי על בת: לא במובן הרומנטי, אבל כן.
אי פעם בכיתי על בן: גם לא במובן הרומנטי, אבל כן.
אי פעם שיקרת: כל יום.
אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים...
הייתי מאוהבת: 0
נשבר לי הלב: 0
שברתי לבבות: הצחקתם אותי.
נישקתי בנות: 0
נישקתי בנים: 0
שכבתי עם בנות:
0.
שכבתי עם בנים: 0.
השם שלי הופיע בעיתון: פעם אחת לפחות.
התחרטתי על דברים שעשיתי: countless. דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: נמנמ
ממתק: שוקולד, לייק הלו.
סרט מצויר: מלך האריות ובת הים הקטנה.
קורנפלקס: דלי פקאן (מורי יא מעתיקנית)
מסטיק: לא מתה על מסטיקים. הכל חוץ ממנטה/ קינמון.
צבע: אין לי מועדף.
יום בשבוע: שלישי
יום לא מועדף: שישי.
ג'לי: לא אוכלת עצמות של חיות.
תכשיט: הטבעת על האגודל שלי.
חורף/ קיץ: קיץ
בחדר: המערכת, הדיסקים, הפטיפון, התקליטים. האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלי: אני.
ראה אותי בוכה: אני בוכה כשאני לבד.
הלכתי איתו לסרט: זה היה מזמן. בטח עידית.
צעק עליי: לא זוכרת. אמא או אבא.
שלח לי אימייל: תמי. האם אי פעם...
אמרתי "אני אוהבת אותך" והתכוונתי: אני תמיד מתכוונת לזה.
הופעתי בציבור בפיג'מה: ברור שכן. פיג'מה רולז.
בכית בסרט: המון פעמים.
הייתי על במה: כן.
חשבתי שאני הולכת למות: כן.
נכשלתי במקצוע: מתמטיקה שתישרף.
הורידו אותי כיתה: לא.
הקפיצו אותי כיתה: גם לא.
רציתי להיות המין השני: כל יום. דברים אהובים:
שיר: יש המון.
אוכל:
תכנית: חברים.
ספורט: זאפינג.
תחביב: לישון.
זמר/ת ולהקה: יש המון. אבל זמרת אין.
עיתון אהוב: נאמ אני קוראת כל מה שבא ליד. הארץ ורייטינג. סתם:
מה השעה עכשיו
לפי המחשב 2119
תפוח או בננה
תפוז |חנפנית| סתם. אין לי העדפה.
כחול או אדום
כחול.
סתיו או אביב
אוביב
. אביב נו.
מסנג'ר או אייסיקיו
מסנג'ר. אבל אני מתגעגעת לאייסיקיו של

אפשר לשבת אחרי שקמתי על הדיסק ?

נו כן אני מכירה את הדיסק !! נה נה
אה ואגב את ממש אחותי גם לי יש כוכבים על התיקרה !!

Ez sLeeP

New member
הממ..

לא אתה, נדבוש - אומר שזה לא אני, אלא לא אתה (מישהו אחר) - אלא נדבוש (כלומר, אני). עברית זו שפה שמסבכת סיטואציה ואינה נהירה בעת הצורך. אוביב -
? :-S

A N I g M A

New member
יא כבר עשיתי את השאלון הזה!

עוד פעם! :)) (חולת נפש) שם: סיוון פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 3 אחים בת כמה את נראית: חיחיחי שאלה מוזרה. לאדעת... 16? משקפיים: יש גשר: לא וגם לא היה עבר פלילי: כשהייתי קטנה גנבתי מסטיק מהסופר. ספר:מודה - מזמן לא קראתי ספר. סרט מושכר: scary movie 3 כל כך גרוע סרט בקולנוע - גם את זה מזמן לא עשיתי שיר: עכשיו טוב - גלעג שגב שיר שנתקע לך בראש: לא קל - היהודים הדיסק שקניתי: מחר אני אקנה את יוני בלוך :) דיסק ששמעתי: היהודים לייב איש שהתקשר אלי: נועה! תוכנית טלויזיה: בצער רב ובבושה אני אומרת שראיתי חדשות. איש שחשבתי עליו: ניצן דלוקה על מישו: אוף כן בגדול רוצה לגור במקום אחר: לא אבל מכריחים אותי. מאמינה באהבה וירטואלית: המ... תלוי אוהבת רכבות הרים: בטחחחח היית בחו"ל: כן בגרמניה. מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: תלוי את מי ובאיזה מצברוח אני עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל (אהמ אהמ מעשני הפורום) נסיעה במכונית אחרי שתייה: לא הומואים/לסביות:כן תוכנית ההתנתקות: מעניינת לי ת'*** בכית על בת: לא בכית על בן: אולי שיקרת: כן נעצרת: לא אני ילדה טובה :) מאוהבת: לא סופרת נשבר הלב: גם כן לא סופרת שברת לבבות: לאדעת נישקת בנות: פעמיים אולי נישקת בנים: המממ..... :))) שכבת עם בנות/בנים: עוד לא שם בעיתון: אף פעם... אני עדיין מחכה התחרטת על דברים שעשית: כמה פעמים יותר מידי מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: כל סוג של שוקולד... בלי ליקרים. סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: אה... קוקומן! מסטיק: בזוקה צבע: אדום יום: שני יום לא מועדף: רביעי ג'לי: לא.... תכשיט: כל תכשיט. אני אוהבת נוצץ :) אבל לא זהב וכסף.. חורף/קיץ: ברגע הזה חורף ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אישתי הלכת איתו לסרט: וואו זה היה לפני המון זמן צעק עליך: אמא שלך לך אימייל: יוני אני אוהבת אותך: כן הופעה בציבור בפיג'מה: לא בכית בסרט: כן היית על במה: איך אפשר שלא? חשבת שאתה הולך למות: לפני חצי שנה נכשלת: כן הורידו אותך כיתה: לא הקפיצו כיתה: לא מין שני: לא שיר אהוב: כשהקיץ יבוא אוכל: ג'אנק תוכנית: שנות השבעים ספורט: כדורשת תחביב: לשיר זמר: עברי לידר זמרת: מיקה קרני להקה: היהודים עיתון: ........... שעה: 22:04 תפוח או בננה: תפוח כחול או אדום:אדום סתיו או אביב: סתיו מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר אחרי שאני אסיים: להסתרק. דחוף. ארוחה אחרונה: ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה: ברור שתיכון! משומעמם: כבר לא רעש: פלאפון נופל בטריה מחליקה החוצה הכל בסדר ריח: שמפו שלי :) היה נחמד.כיף.

כאילו מישהו יקרא את זה

קצת בכללי... שם: כרמית פירסינג: יהיה קעקועים: לא גובה: 1.60 מידת נעליים:36 צבע שיער: הוא מחליף צבעים כרגע שטני אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: מאיפה לי? משקפיים? לשעבר גשר? לא עבר פלילי: חציתי פעם 1 באדום שפות: ערבית<טיפה>, מבינה רומנית <
> עברית ואינגליש הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: החברים של גליה/א.ב יהושוע סרט מושכר שראית: החברים של שלומי סרט בקולנוע: משהו עם אלוהים לא זוכרת איך קוראים לזה...זה עם ג'ים קארי שיר ששמעת: "אבל אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני" השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: לפני המון זמן
היהודיםלייב הדיסק ששמעת: עברי לידר בהופעה בסבב של יותר טוב כלום
האיש שהתקשרת אליו: השכנה האיש שהתקשר אליך: השכנה תוכנית טלוויזיה שראית: לא יודעת איך קוראים לזה משהו בערוץ 3 ניראה לי על ניתוחיים פלסטים
איש שחשבת עליו: המורה למתמטיקה שיתאכזב שיראה את הציון במתכונת האם... את/ה דלוקה על מישהו: ל-א
את/ה רוצה לגור במקום אחר: וול דה. מי היה רוצה לגור פה? את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מה יש להאמין בזה
ולמה לא? ברור שכן. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן! אני רוצה אינדסטוריאל <ניראה לי ככה קוראים לזה> ועכשיו בא לי גם בשפה. את/ה אוהבת רכבות הרים: אף פעם לא הייתי
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן אין לי כוח לפרט בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: לעולם לא. עישון אצל בני עשרה: תמיד יש פעם ראשונה. אין הבדל בין לעשן אצל אדם מבוגר או אצל בני עשרה אם כבר יותר מסוכן למבוגרים אבל צריך לעשות כמעט כל דבר בחיים כדי להגיד 'לא' אחריו. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לעולם לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תומכת נלהבת. תוכנית ההתנתקות של שרון: האיש הזה לא יודע לפעול נכון לדעתי אבל התוכנית כרגע פסדר האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: עוד לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא ידוע לי נישקת בנות: כן, אני גם סופרת נישקת בנים: כנ"ל שכבת עם בנות: סליחה? שכבת עם בנים:כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון: מי בכלל שמע על השם שלי חוץ מהחברת ממתקים? אבל קרה כמה פעמים בפרסומות וכדומה. אבל למה שאני אספור את זה למען השם?! התחרטת על דברים שעשית: 65487951362169879821321 פעם. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סעמק ממתק: קוקוס הורוד הזה סרט מצויר: מפלצות בע"מ קורנפלקס: ברנפלקס מסטיק: אורביט האפור צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: א-י-כ-ס זה עם דגים או משהו תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חחחוווווווווווורררררררררררףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בחדר: מה בחדר?...לא הבנתי את השאלה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: יום שישי לפני שלושה שבועות הרבה אנשים בבית עלמין. הלכת איתו לסרט: מורן ומעין, אומר לכם משהו?! צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: ישראבלוג האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן במסיבות פיג'מות בכית בסרט? כן היית על במה? יותר מפעם אחת
חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: האמת שלא כלומר בתעודה לא הורידו אותך כיתה? לא, אני באמת מתפלאה על זה הקפיצו אותך כיתה? חחחחחחח רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: אוי נו יש יותר מידי
Kiss the rain אוכל אהוב: קוסקוס אמיתי תוכנית אהובה: כרגע האקדמיה לצחוק ספורט אהוב: שיעורי מדרגה תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: בן ארצי עברי לידר <תודו שלא ידעתם> אביב גפן דניאל סולומון עיתון אהוב: שונאת עיתונים הם לעולם לא אופטימים. וסתם: מה השעה עכשיו? 22:08 תפוח או בננה?איכס בננה ברור שתפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו
מסנג'ר או אייסיקיו? אף אחד מהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת? איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט וטוסט תיכון או אוניברסיטה? תיכון אוניברסיטה מדכאת אותי. אתה משועמם/ת? אני? מה פתאום רעש אחרון ששמעת? את המקלדת ריח האחרון שהרחת? שוקו

*superstar*

New member
רעיון.. טוב הנה..

קצת בכללי... שם: עדי, או דידי, או דיד פירסינג: אין. ולא יהיה. קעקועים: אין. אבל יש אחד בתכנון. גובה: 161 בהכחשה. אני טוענת שאני 166, אבל צה"ל קבע אחרת. מידת נעליים: 39-40. צבע שיער: חום. מדי פעם סגול. כרגע חום. אחים/אחיות: 2. אח ואחות. בת כמה את נראית: 18. אני באמת בת 18 עוד חצי שנה.. לא הבדל גדול. משקפיים? יש מכיתה ז. גשר? אין. עבר פלילי: מזתמארת עבר? הווה לא מספיק טוב? שפות: עברית, אנגלית, צרפתית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: חוכמת הבייגלה. סרט מושכר שראית: שר הטבעות- שני הצריחים. סרט בקולנוע: גוטיקה. שיר ששמעת: עכשיו טוב- גלעד שגב. השיר שנתקע לך בראש: מרי לנצח- עברי לידר. הדיסק שקנית: שרה מקלוקלן החדש. הדיסק ששמעת: לינקין פארק. האיש שהתקשרת אליו: שחר. האיש שהתקשר אליך: שחר. תוכנית טלוויזיה שראית: לא רואה טלויזיה. איש שחשבת עליו: אממ.. הוא.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: השאלה היא, מי לא? את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אחד אפילו.. את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןןןןןןן!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי. איטליה [לילה אחד נחשב כן?], מצריים, ירדן, אנגליה, צרפת, ארה"ב. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד. להרוג אנשים: תלוי מי. עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם. לא מפריע לי. אישית אני לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 1. נשבר לך הלב: 1. שברת לבבות: 2. נישקת בנות: 0. נישקת בנים: 3. שכבת עם בנות: 0. שכבת עם בנים: 0. השם שלך הופיע בעיתון: 0. התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: טעמי. סרט מצויר: בת הים הקטנה. קורנפלקס: פרוטיס!! מסטיק: EXTRA, לצערי לא מוכרים בארץ צבע: אדום. יום בשבוע: חמישי. היום הכי לא מועדף: ראשון. ג'לי: איכס! תכשיט: שרשרת שקיבלתי ליומולדת 14, לא ירדה ממני מאז. חורף\קיץ: חורף. בחדר: המערכת סטריאו. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? הכלבה שלי- היי, גם היא בנאדם! ראה אותך בוכה: חברה שלי, ענבר. הלכת איתו לסרט: אבא. צעק עליך: אחי הקטן, חצוף! שלח לך אימייל: דפי, חברה שלי. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. אבל כולם היו בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: כל הזמן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? חחח לא! רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מדי, לא מצליחה לבחור. אוכל אהוב: פסטה. תוכנית אהובה: באפי. ספורט אהוב: כדורסל. יאללה הפועל! תחביב: חסרת חיים לחלוטין. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר. עיתון אהוב: לא קוראת עיתונים. |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 18:00. תפוח או בננה? תפוח, אבל ירוק וקשה! כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? סתיו. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון כנראה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים. תיכון או אוניברסיטה? כרגע תיכון. אתה משועמם/ת? מאוד. רעש אחרון ששמעת? כדור קופץ. ריח האחרון שהרחת? שוקולד מומס.

גם אני עונה

קצת בכללי... שם: תומר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.83 מידת נעליים: 45 צבע שיער: שחור (עם נקודה לבנה) אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 21-23 משקפיים? לא גשר? מעולם לא עבר פלילי: אמממ
(סתם לא לא) שפות: עברית, אנגלית, ערבית משמיעה, עוד כל מיני שפות ארופאיות מעט מאוד, סי , סי פלוס פלוס, מאטלאבית, ג'אווה, TC, סקים (טוב די עם שפות התכנות שאני מכיר יש הרבה מהן) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: יסודות מערכות מידע הלכה למעשה (ספר של הלימודים
) סרט מושכר שראית: מוצאים את נמו סרט בקולנוע: מאטריקס 2 (שתבינו כמה זמן לא הייתי בקולנוע) שיר ששמעת: the animal instinct - cranberries השיר שנתקע לך בראש: בואי נתחבק- לא זוכר של מי - זה מ9 שעות ושיר הדיסק שקנית: השלשה של עברי הדיסק ששמעת: דיסק שאני הכנתי האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: יעל תוכנית טלוויזיה שראית: האקדמיה לצחוק איש שחשבת עליו: רועי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן טורקיה *2 , לונדון, הולנד בלגיה צרפת גרמניה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: תלוי איזה אנשים - רנטיסי זה חיובי עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם פעמיים נשבר לך הלב: 8 - בעצם לא 8 יותר כמו 8 שוכב על הצד (שזה הסימן של אינסוף למי שלא מכיר) שברת לבבות: מסתבר ששברתי לב אחד או 2 נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: אני מסרב לענות על שאלות כאלו בפורום ציבורי
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת לפחות התחרטת על דברים שעשית: רק על דבר אחד אני מתחרט דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: תומר ממתק: במבה-ביסלי אני לא יודע איך עדיין לא מייצרים את זה באופן מסודר סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: כלשהו צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: בעע תכשיט: אין חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: כל המשפחה שלי בהלוויה של דוד שלי הלכת איתו לסרט: חברים שלי צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: בעל הכינוי התפוזי taurus האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:כשהקיץ יבוא אוכל אהוב: שוקולד תוכנית אהובה: עמוק באדמה ספורט אהוב: שינה תחרותית תחביב: גרידלרים זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לייק דה עיתון אהוב: אין וסתם: מה השעה עכשיו? 23:40 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו - כי אחריו חורף מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? בורקס תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה שולטט אתה משועמם/ת? הלוואי רעש אחרון ששמעת? מקלדת ריח האחרון שהרחת?את הריח של הכלבה שלי

אממ

התייחסתי לשאלון כ- השאלות כתובות בלשון נקבה אך הכוונה לשני המינים מן הסתם לא אמרתי מעולם "אני אוהבת אותך"

למעלה