שאלון מגניב מגניב!

mesh33

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני לא מאמינה שזה נמחק לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת לבכות איפשהו. אין לי כוח לענות על זה עוד פעם. ושוב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! אוף.

mesh33

New member
טוב נו. עונה שוב, למרות שדי ברור ש-

מועטים האנשים שישקיעו ויקראו הכל בייחוד עכשיו שהשרשור הזה כולל 50 ומשהו תגובות.... אז למי שכן משקיע: חולה לכם על הטוסיק! קצת בכללי... שם: מש. פירסינג: אין. רוצה מאוד- תשכנעו את אמא.... קעקועים: אין גובה: 1.63 מידת נעליים: 37/38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות גדולים ממני ב 10 שנים..... כיף כיף כיף
בת כמה את נראית: נתנו לי 14 ונתנו לי 23 אז לא יודעת.... משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: חחחחח אין שפות: אנגלית, עברית, ספרדית וקצת גרמנית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:צינורות- אתגר קרת בפעם המיליון סרט מושכר שראית: זה עם רנה זלווגר ואיאן מקרגור.... לא זוכרת איך קוראים לו. סרט בקולנוע: ואז הגיעה פולי, שלאחריו החלטתי שאני לא נותנת לחברות שלי לגרור אותי לצ'יק פליקס יותר. שיר ששמעת: הכוס הכחולה באוטובוס, שניה לפני שירדתי. השיר שנתקע לך בראש: torn-creed הדיסק שקנית: המ..... השלישי של אלאניס הדיסק ששמעת: הראשון של אלאניס האיש שהתקשרת אליו: קרן (אומר לכם הרבה, הא?....) האיש שהתקשר אליך: אימצ'ה בימצ'ה (אמא) תוכנית טלוויזיה שראית: *חושבת מה ראיתי אתמול לפני שנרדמתי...* אה! התכנית עם המאהבת של דוויד בקהאם. מה נסגר איתה?... איש שחשבת עליו: אמא האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאאאאאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת וארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. נמאס לי להתווכח על זה.... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מאוד. מאוד. נהג שיכור הרג את בן דוד שלי. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בפורום עברי?.. ברור שבעד. תוכנית ההתנתקות של שרון: נמנעת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: אה.... הרבה..... אני די רעה לבחורים. נישקת בנות: 0 נישקת בנים: אני אמורה לספור??..... שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת!!! לפני 5 או 6 שנים כשפירסמתי בדיחה בראש 1!!!! התחרטת על דברים שעשית: הרבה..... מאוד... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בוקר. יש למילה הזו צליל יפה. לא?.. ממתק: שוקולד פרה עם הדבר הזה בפנים סרט מצויר: בת הים הקטנה!!!!!! סרט שולט!!! קורנפלקס: שוגי (עם שוקולד!!) מסטיק: must ורוד צבע: ירוק או סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: תות תכשיט: המוד רינג שלי. אותנטית!!! אבא הביא לאמא כשהם התחילו לצאת לפני 35 שנה.... חורף\קיץ: קיץ בחדר: הג'וק בוקס שלי!!! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת... לא בכיתי הרבה זמן. הלכת איתו לסרט: חברות שלי. צעק עליך: אבא או אמא. שלח לך אימייל: דוד אייב מארה"ב האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור. הרבה פעמים. הופעת בציבור בפיג'מה?כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע?: לא. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? בטיולים שנתיים- כל הזמן. דברים אהובים: שיר אהוב:צוכה בוחקת אוכל אהוב: העור על עוף הגריל של אמא. וספגטי אלפרדו שמפיניון. תוכנית אהובה: פלטפוס. ספורט אהוב: זפזוף תחביב: לצייר, לכתוב, לרכב על סוסים. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי, אלאניס, שייגע"צ. עיתון אהוב: tam עיתון תל אביב. |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 14:15 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד לתנ"ך. הפעם באמת. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אה... נשנשתי באוטובוס. תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הייתי באוניברסיטה. איך אני אחליט?..... אתה משועמם/ת? באופן כללי לא, אבל כרגע... גם לא. רעש אחרון ששמעת? את המאוורר של המחשב שלי. ריח האחרון שהרחת? את הריח של הבית שלי. באמת! יש לו ריח מיוחד... מה? זהו? צריך ללכת ללמוד?........ לא כיף....... ביי לכם.

יווו זה ארוך...

זהר מנדל
אין פירסינג
אין קעקועים.. עדיין..
מטר שבעים..
מידת נעליים: 38
שיער שטני
אח אחד.. בן 20..איתי
נראית בת.. 17... מקווה..
יש משקפיים..
בלי גשר..
כרגע בלי עבר פלילי..
אנגלית, עברית, טיפה ספרדית, ושלוש מילים בצרפתית..
הדבר האחרון שעשיתי זה לראות סרט.. "לקחת חיים".. סביר
ספר שקראתי: נסיכה אפריקנית של רם אורן נראה לי..
סרט מושכר... 21 גרם.. מ-ש-ו-ב-ח
סרט בקולנוע.. דיברתי על זה כבר לא?
שיר ששמעתי.. אממ.. ריטה.. לא בת 16.. מתה על השיר הזה..
השיר שנתקע לי בראש זה "כמה שאני אוהב".. לא יודעת למה.. הקטע עם האסימונים...
הדיסק האחרון שקניתי הוא של יוני בלוך..
הדיסק ששמעתי אחרון הוא של אלניס מוריסט... בהופעה..
האיש שהתקשרתי אליו היא חברה שלי.. מיכל..
האחרונה שהתקשרה אלי זאת חברה אחרת שלי.. טל..
האקדמיה לצחוק..
האיש שחשבתי עליו לאחרונה הוא ידיד ממש טוב שלי...
אני פחות או יותר דלוקה על מישהו..
באופן תיאורטי, בניו יורק.. לא יודעת אם זה בר ביצוע..
אני מאמינה באהבה שמתחילה באופן וירטואלי.. לא רק..
אני רוצה פירסינג באף..
אני אוהבת רכבות הרים למרות שאני פחדנית..
הייתי בטורקיה, איטליה, רומניה (?) ופולין..
אני לא בעד ולא נגד מערכות יחסים ממרחק כי זה תלוי באנשים..
לא.. אני לא בעד להרוג אנשים..
אני נגד עישון אבל אני מעשנת..
אם שותים לא נוהגים. בשביל זה יש חברים
אין לי בעיה עם הומואים/ לסביות/ כל דבר אחר.. כל אחד יעשה מה שטוב לו..
לא מתיימרת להבין בפוליטיקה
כן בכיתי על בנים במירב שנותיי...
ברור ששיקרתי.. איזה בנאדם לא שיקר? הוא משקר..
לא נעצרתי מימיי...
אולי פעם אחת הייתי מאוהבת..
נשבר לי הלב.. פעם אחת.. ממזמן..
אני לא חושבת ששברתי לבבות.. לא במודע..
לא נישקתי בנות
נישקתי בנים..
לא שכבתי עם בנות
וגם לא עם בנים..
אף פעם השם שלי לא הופיע בעיתון.. רק בעיתון שאני כתבתי בביצפר..
אני כמעט ולא מתחרטת על דברים שעשיתי.. אני חיה את העתיד לא את העבר..
דבר מועדף: שינה
מילה בת 4 אותיות.. אממ.. שינה
ממתק: קרטיב..
סרט מצויר: מולאן.. או מלך האריות..
קורנפלקס, שוגי
מסטיק: פעם היה עלמה.. היום אורביט.. הירוק.. עדין
צבע כתוםםםם
היום הכי כיפי הוא שבת..
היום הכי מגעיל הוא שלישי.. ארוך ומיותר..
ג'לי אדום.. טעייים
תכשיט- עגילים
חורף.. תמיד
בחדר.. מה? לא הבנתי..
האיש האחרון שישן במיטה שלי היה הידיד הכי טוב שלי.. ישן!!
אממ.. ראה אותי בוכה? כולם.. בפולין
הלכתי עם המשפחה שלי לסרט היום בבוקר..
צעק עלי? אממ.. ידיד שלי.. אחרי שברחתי לו.. :)
שלח לי אימייל? יניב ויצמן
אמרתי.. לפני יומיים.. לידיד שלי...
לפני שלושה שבועות במסיבת פיג'מות
אממ.. לפני חודשיים שראיתי שוב מלך האריות.. כשמופסה מת..
הייתי על במה פעם אחרונה בטקס סיום כיתה ט' לפני שנתיים
חשבתי שאני הולכת למות.. בכיתה ח' שחדרו לנו מחבלים לביצפר..
נכשלתי במקצוע? כל שני וחמישי..
לא הקפיצו אותי כיתה
תמיד רציתי להיות בת חוץ מהפעם הראשונה שקיבלתי מחזור
שיר אהוב: משהו אמיתי
אוכל אהוב: פסטה ושניצל
תוכנית אהובה, חברים, ארץ נהדרת..
ספורט אהוב, כדורגל.. הפועל ת"א..
זמר אהוב, עברי, זמרת אהובה, ריטה, להקה אהובה, דורבנים
עיתון אהוב- שבעה לילות בגלל הטור של יאיר לפיד ודנה ספקטור
השעה עכשיו היא שמונה עוד מעט..
בננה.. תפוח לפעמים
אדום.. לא כחול
אביב.. סתיו מדכא
איסיקיו.. כי אני לא מבינה במסנג'ר
אני הולכת לשתות!! כי זה ארוך!!
אכלתי בייגלה בטל בייגל
תיכון.. לא ניסיתי אוניברסיטה
אני קצת משועממת..
הרעש של המקלדת
הריח של הפסטה של אמא.. אם קראתם הכללל- אני אוהבת אתכם!!!!

אתם פשוט חייבים לקרוא, כי זה יקח הר

בה זמן שם: חופית פירסינג: קעקועים: לא גובה: 165 בערך מידת נעליים:42 צבע שיער: חום-שחור כזה אחים/אחיות: אח ואחות הכי בעולם בת כמה את נראית: 17 וחצי משקפיים? נופ גשר? בעבר עבר פלילי: מאיפה להתחיל שפות: עברית, אנגלית, קללות בפרסית הדברים האחרונים שעשית... מה זאת אומרת. אני אצל דודה עכשיו... ספר שקראת: בעבר או עכשיו, מה זה משנה. סמטת השקדיות בעומרג'יאן סרט מושכר שראית: מושכר? אמממ הסנדק 2. אבל רק 2. זה מסביר אולי למה לא הבנתי כלום? סרט בקולנוע: אוי זה היה מזמן. מטריקס רבולושיין, בבכורה של ארבע אחרי הצהריים שיר ששמעת: סוד בחידושה של רוני השיר שנתקע לך בראש: כרגע לא תקוע כלום, בד"כ מתחמם תקוע לי בראש הדיסק שקנית: החברים של נטשה-כולם, לאחותי.... הדיסק ששמעת: אחד הדיסקים של משינה, ישנים, באמצע הלילה השמיעו את כולו פעם כששיחקנו מונופול ב88 האיש שהתקשרת אליו: האחרון? זאת שאני עושה לילדיה בייביסיטר היום האיש שהתקשר אליך: אותה אחת... תוכנית טלוויזיה שראית: אני שוב מניחה שהאחרונה.... לא זוכרת....אולי חהוליה החלשה איש שחשבת עליו: לא רוצה לענות האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא
את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברגע זה לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. היא לא בהכרח עומדת במבחן המציאות, ואז דינה כדין אהבה שעוד לא קיימת, או שעוד לא הכרת.... את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זו לא שאלה שמצחיקה אותי בכלל... להרוג אנשים: לא ממש עישון אצל בני עשרה: כמו עישון בכלליות-לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד חד משמעי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, כאילחו, אם בא להם... תוכנית ההתנתקות של שרון: אני מאוד חושבת על זה ומבולבלת לגבי זה כרגע. עוד לא גיבשתי דעה מוחלטת כאשר נטייתי היחא לבעד... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

אופס נשלח לי באצמע...המשך...

... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים...לךא היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות: אמממ לא ממש ניראה לי, כאילו, לא ממש שברתי, ידעתי לקטוע דברים לפני שיגיעו לרמות כאלו. נישקת בנות:רק בפה, נו לשון נישקת בנים: כן
שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: רבות התחרטת על דברים שעשית: כן. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אבנט(
) ממתק:שוקולד סרט מצויר: וורנר אחים-לסוגיהם קורנפלקס: פינוקי בריאות-דלי פקאן מסטיק:הובה בובה צבע: זהב יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: מה? תכשיט: פלסטיקים חורף\קיץ: קיץ בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני.... ראה אותך בוכה: אוי לא יודעת, לא זוכרת. אמא בטח הלכת איתו לסרט: חברה. צעק עליך:אחותי שלח לך אימייל: וירוסים האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? יום שישי[ בכית בסרט?ברור היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?יש מצב נכשלת במקצוע?: מוסיקה, סוף יוד קיבלתי חמש הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן, כדי לנשק דברים מסויימים דברים אהובים: שיר אהוב: כשהקיץ יבוא אולי אוכל אהוב: אורז תוכנית אהובה: עמוק באדמה ספורט אהוב: מחול תחביב: מחולך זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי. ריטה. הפרוייקט. עיתון אהוב: לא... |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לעזור לבת דודה עם משהו איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוני אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת?או-או ריח האחרון שהרחת?שושנה

Arielcohen

New member
אני עונה!

שם - אריאל פירסינג - בגבה הימנית קעקועים - אין. בינתיים גובה - מטר 80 ומשהו מידת נעליים - 44 צבע שיער - שחור אחים אחיות - אח ו3 אחיות נראה בן - 18 סרט בקולנוע - ללכת על המים שיר ששמעתי - טוקסיק של בריטני ספירס. כמה חורשים עליו.... שיר שנתקע לי בראש - אלף בנות דתיות, כל היום אני מזמזם אותו דיסק שקניתי - נמנע דיסק ששמעתי - פול וואן דייק, הקודם האיש שהתקשרת אליו - ידידה איש שהתקשר אלי - ידידה שלי, לא אותה אחת תוכנית טלוויזיה שראיתי - באפי איש שחשבתי עליו - מממ... יש הרבה, הרבה מדי דלוק על מישהי או מישהו - לא רוצה לגור - בת"א אהבה וירטואלית? - לא מאמין רוצה עוד פירסינג? - לא רכבות הרים - חולה על זה הייתי בחו"ל? - עוד לא אני בעד - מערכות יחסים של גייז וכל השאר, תכנית ההתנתקות אני נגד - יחסים ממרחקים, להרוג אנשים, עישון אצל נערים, נהיגה תחת אלכוהול האם בכיתי על בת ובן? - כן האם שיקרתי - מן הסתם האם נעצרתי? - לא הייתי מאוהב - לא באמת נשבר הלב - כן, אבל לא באמת שברתי לבבות? - לא נישקתי ושכבתי עם בנים בנות - נמנע השם שלי הופיע בעיתון - לא התחרטתי על דברים שעשיתי - כן. הייתי זבל של ילד דברים מועדפים - לגלוש, אני יודע מילה בת 4 אותיות - אהבה ממתק - במבה סרט מצויר - מלך האריות קורנפלקס - רגיל מסטיק - מאסט צבע - תכלת יום בשבוע - שישי יום מגעיל - ראשון ג'לי - מממ.... תכשיט - צמידים עונה - חורף ישנה איתי במיטה - קאסי החתולה ראו אותי בוכה - לא זוכר הלכתי לסרט - עם ידידה צעקו עליי - אחותי שלח לי אימיל - חבר "אני אוהב אותך" - אמרתי והתכוונתי פיג'מה - לא הופעתי בכיתי בסרט - לא הייתי על במה - בכיתה ו' חשבתי שאני הולך למות - לפני יומיים נכשלתי - בצרפתית, שנה שעברה הורידו אותי כיתה - לא הקפיצו - גם לא רציתי להיות בת? - ממש לא שיר אהוב - מרי אוכל - פיצה תכנית - באפי ספורט - ג'וגינג זמר אהוב - די ברור עיתון - רייטינג מה השעה? 19:17 תפוח או בננה - בננה כחול או אדום - כחול סתיו או אביב - סתיו מסנג'ר או אייסי - אייסי מה אני הולך לעשות? - לאכול משהו מה אכלתי לאחרונה? - בוטנים תיכון או אוניברסיטה - אני לא מוסמך לבחור עדיין אני משועמם? - כרגע לא רעש אחרון - המחשב ריח - לא יודע ג'י, זה היה ארוך

iLoveIvri

New member
יהה איזה ארוך!! תשובות!!

שם: הדרוש פירסינג: רוצה אבל אמא ואבא לא מרשים
קעקועים: ע"ע שאלה קודמת.. גובה: 1.60 מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שניים, אחד גדול ומעצבן אחד קטן ועוד יותר מעצבן בת כמה את נראית: 16 I think.. משקפיים? יש גשר? הורידו לי אותו בתחילת השנה
עבר פלילי: אין שפות: עברית (מן הסתם), אנגלית, צרפתית (קצת, מנסה ללמוד בבית ספר...), וספרדית (מאבי ומסבי היקרים..
) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: ספר שהייתי צריכה לקרוא בגלל מבחן שעשו לנו עליו בבית ספר.. "נאדיה", למרות שכבר קראתי אותו בכיתה ו'.. סרט מושכר שראית: אמריקן פאי 3 סרט בקולנוע: זה היה מזמן... לא זוכרת..
שיר ששמעת: "השיר שלנו" של אביב גפן..
השיר שנתקע לך בראש: ע"ע שאלה קודמת.. הדיסק שקנית: blackfield נזכרתי לקנות אותו רק לפני שבוע
הדיסק ששמעת: blackfield האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת אני עושה 5000 טלפונים ביום.. האיש שהתקשר אליך: גם לא זוכרת תוכנית טלוויזיה שראית: משהו על אוזי אוסבורן בvh1 איש שחשבת עליו: נועה (בובה שמחה מידי
) , ד"ש
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אני מאמינה שהיא יכולה להתחיל דרך המחשב אבל אי אפשר לפתח רגשות ממש חזקים. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי עדיין, כשיהיה אני ארצה עוד אחד.. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, צרפת, הולנד, בלגיה.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 נישקת בנות: נשיקה בלחי אלפי פעמים בפה- אף פעם נישקת בנים: היה רק בן אחד שהתנשקתי איתו נשיקה שהיא לא בלחי אבל אני לא רוצה להיזכר בזה
שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: "חביב" ממתק: שוקולד סרט מצויר: כל הסרטים המצויירים האלה של דיסני הם חמודים ביותר קורנפלקס: "כריות" מסטיק: מנטה צבע: שחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי:
תכשיט: צמידים חורף\קיץ: קיץ בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני... ראה אותך בוכה: שתי חברות שלי דנה ושירה (השמות אומרים לכם משהו?!
) הלכת איתו לסרט: חברים- דנה ושקד (שוב- השמות אומרים לכם משהו?!
) צעק עליך: לא זוכרת,אני בד"כ נוהגת לחלק את הצעקות, לא לקבל אותן..
שלח לך אימייל: דודה שלי מארגנטינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחחח כן בכיתה א' היה לנו כזה "יום פיג'מות" והסתובבתי עם פיג'מה ברחוב ( למה
|סדגש). בכית בסרט? כן, הרבה פעמים היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא עבדתי עדיין אף פעם, במקצועות בבית ספר עוד לא נכשלתי (חוץ מקרטה
מקצוע מיותר שהחליטו להוסיף לנו שנה שעברה ולא הייתי מגיעה לשעורים בכלל, כמו רוב הכיתה שלי..) הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:יש הרבה.... כל השירים של עברי (כמובן) וכמה שירים של אביב גפן, ועוד כל מיני של אומנים אחרים שאין לי כוח לפרט כי הרשימה תהיה ארוכה. אוכל אהוב: אין משהו אחד.. תוכנית אהובה: "חברים", "מופע שנות ה-70".. ספורט אהוב: אני שונאת ספורט... תחביב: שירה זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות (
) סתם: מה השעה עכשיו? 20:31 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לבדוק איזה עוד הודעות שלא ראיתי יש בפורום. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אכלתי "כריות" תיכון או אוניברסיטה?
אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? הטלוויזיה ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת..
הדר

אני עונה../images/Emo9.gif

לא שזה משנה לכם אבל שאהיה... שם: מיכל (כמה מקורי הא
) פרסיניג: אין... קעקועים: לא אוהבת אז אין
גובה: מטר 59 בקיצור גמדה
מידת נעלים: 35-36
צבע שיער: חום שטני משקפיים: יש רק לרחוק
גשר: נפטרתי מזה תודה לאל
באיזה גיל אני נראית: 12 אחים/אחיות: אחות 1 ו2 אחים עבר פלילי: מטרידה אנשים בטלפון ומציקה לאנשים שאני מכירה
שפות: עיברית וספרדית האם אני רוצה לגור במקום אחר: כן
שיר שנתקע לי בראש: "מיכאלה"
איש שחשבתי עליו: חבר שלי
נכשלת במקצוע: כן. נגד: עישון, סמים, נרגילות בירות וכל החרא הזה
מילה בת 4 אותיות: חתול
תיכון או אוניברסיטה: אוניברסיטה כחול או אדום: ברור שאדום = הפועל
ספורט אהוב: כדורגל
סרט מצויר: מלך האריות.... אחחח איזו נוסטלגיה
נסיעה לחול: ארגנטינה , ארצות הברית , אנגליה , ספרד , ברזיל , אורווגי , צרפת. האם אי פעם שיקרתי: כן.. חחח
נעצרתי: חחח עדין לא
חורף או קיץ: קיץ
וכל שאר השאלות לא היה לי עצבים לענות
זיהו.....

אאאאאאאאאפצ'י

קצת בכללי... שם: מור פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 167 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחות אחת ושני אחים בת כמה את נראית: 16 משקפיים? :אין גשר? :אין עבר פלילי: אין שפות: עברית ,אנגלית וסימנים הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: דור הפרוזק (אחלה ספר נדבוש אתה חייב לקרוא אותו כבר!!!) סרט מושכר שראית: תפוס אותי עם תוכל (מי היה מאמין מורי תראה סרט של ליאו?) סרט בקולנוע: באהבה אין חוקים (אחלה סרט!!) שיר ששמעת: סטארטר של אהוד בנאי השיר שנתקע לך בראש: סטארטר של אהוד בנאי הדיסק שקנית: ענה לי של אהוד בנאי הדיסק ששמעת: רובי וויוליאמס לייב 2003 האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: הדרית תוכנית טלוויזיה שראית: חלום אמרקאי איש שחשבת עליו: תומר האם... את/ה דלוקה על מישהו: אממממממממ את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כאילו יש לי אחד ? את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן הייתי ברוב אירופה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: מה אכפת לי נסיעה במכונית אחרי ששתית: חס וחלילה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ברור תוכנית ההתנתקות של שרון: אמממממ לא האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: פעמיים נישקת בנות: 0 נישקת בנים: לספור????????????????? שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:3 השם שלך הופיע בעיתון: השם שלי ? בעיקרון מלא אבל לא בהקשר שלייייי התחרטת על דברים שעשית: 0 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: נארף ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: דליפאקן מסטיק: מאסט ירוק צבע: סגול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: יייייייאאאאאאאאאקקקקקקקקקק תכשיט: המלה שלי חורף\קיץ: חורף בחדר: הכלב שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אפחד ראה אותך בוכה: עדי הלכת איתו לסרט: אפרים צעק עליך: מישהי לא מוגדרת שלח לך אימייל: ברוש האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: אתמול בכית בסרט? :מזמן כשראיתי את כנפיים שבורות היית על במה? : מזמן חשבת שאת\ה הולך למות?:עכשיו נכשלת במקצוע?: לפני שנתיים הורידו אותך כיתה?:בחיים לא הקפיצו אותך כיתה? בחיים לא רצית להיות המין השני? :פעם בחודש דברים אהובים: שיר אהוב: סטארטר של אהוד בנאי(מי אמר מכורה) אוכל אהוב: פסטה ברוטב סלסה רוזה תוכנית אהובה:חברים ומ.ק. 22 ספורט אהוב: שינה (מה זה לא ספורט..) תחביב: לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים: וואלה אתם לא יודעים עדיין רמז.. יש לו פורום עיתון אהוב:מעריב |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 20:44 תפוח או בננה?: תפןח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: חורף מסנג'ר או אייסיקיו?: מסנג'ר רק בגלל הועידות !!! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? :לאכול? איזה ארוחה אחרונה אכלת? : בוקר תיכון או אוניברסיטה? :אוניברסיטה אתה משועמם/ת?: מאוט רעש אחרון ששמעת? : אזעקה של אוטו ריח האחרון שהרחת?: מרק עוף

Dizen

New member
../images/Emo26.gif

קצת בכללי... שם: יעל פירסינג: לא קעקועים: גם לא גובה: 157 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: נראית? 15. אבל אני בת 18 משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: קיבלתי דו"ח כי עברתי ברמזור אדום. ברגל. שפות: עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הארי פוטר 5 סרט מושכר שראית: באהבה אין חוקים סרט בקולנוע: ללכת על המים שיר ששמעת: bring me to life השיר שנתקע לך בראש: ביום שמש יפה הדיסק שקנית: rhcp- by the way הדיסק ששמעת: אותו אחד האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי, שיר האיש שהתקשר אליך: במפתיע, גם שיר תוכנית טלוויזיה שראית: לא רואה טלוויזיה... אבל אני מניחה ארץ נהדרת איש שחשבת עליו:
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממש לא
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא במיוחד את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? איפה הראשון? את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת, אנגליה, גרמניה, שבדיה, נורבגיה, דנמרק, איטליה, אירלנד, ארה"ב, קנדה, סין, תאילנד, הולנד, פולין, ירדן, מצריים, טורקיה וקפריסין
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד לגביי. השאר שיעשו מה שבא להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: אין מושג נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 3 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: אין מושג, וגם כשכן לא משהו חשוב התחרטת על דברים שעשית: אני לא סופרת דברים כאלה... אבל קרה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: גייל ממתק: שוקולד בכל צורה סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קוקו פופס מסטיק: אורביט כחול צבע: סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: תות תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף
בחדר: מיטה. וציור שחברה ציירה לי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: חברה- יעלי הלכת איתו לסרט: חברות- שיר והילה צעק עליך: כרמל שלח לך אימייל: נטע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אומרת כשלא מתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה? חחח כן בכית בסרט? כן היית על במה? אכן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: לא במקצוע, במבחן פעם... הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו, לא הסכמתי רצית להיות המין השני? חחח לא דברים אהובים: שיר אהוב: משתנה כל הזמן... כרגע "ביום שמש יפה" אוכל אהוב: שניצל תוכנית אהובה: qaf ספורט אהוב: טניס תחביב: פעם ניגנתי על פסנתר. זה היה פעם. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי (כמה מפתיע) ורד הוט צ'ילי פפרז עיתון אהוב:
וסתם: מה השעה עכשיו? 20:56 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב אתמול תיכון או אוניברסיטה? כרגע תיכון, מתכננת להגיע גם לאוניברסיטה מתישהו אתה משועמם/ת? כן כן רעש אחרון ששמעת? מכונית ריח האחרון שהרחת? פרחים

Dizen

New member
אחרי שחברה שלי ניסתה לצאת מזה

בתירוץ שהיא מאחרת לחזרות סוף שנה י"ב, להגיד שאני בת 14 היה נראה קצת מוזר, לא?

ועוד משהו

נראה לך שלי הייתה מצליחה לומר שהיא בת 14? היא נראית לך בת 14...?

Dizen

New member
לא

אבל הוא לא מכיר את לי, והוא אמר ש*אני* הייתי יכולה לשקר, אז הסברתי למה לא יכלתי... היא לא נראית בת 14

היי את../images/Emo70.gif

אני רוצה לדעת איך יתכן שאני הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון אם הייתי איתך כל אחה"צ עד הערב ולא דיברנו בטלפון אחרי זה
או שדיברנו
יכול להיות ששוב התקשרתי אלייך בטעות...?

למעלה