שאלון מגניב מגניב!

../images/Emo6.gif כמה שאתה הצחקת אותי

הרגת אותי מצחוק תומשי ובואי נתחבק זה אחלה שיר !!!

חהחה

אני מסרב לענות על שאלות כלו בפורום ציבורי...
חיכיתי לראות מה תענה שם משום מה
ולגבי הדברים האהובים, ובכללעל הכל, תקרא את שלי, אבל לא זה שכתבתי פה, זה שיש לי עדיין בטח בכרטיס האישי בהודעות אחרונות, שכתבתי בשנתת שירות, הדברים האהובים ממש דומים:)

heaven is here

New member
יאהו (עונה)

קצת בכללי... שם: שירה פירסינג: שניים באוזן אחת ועוד אחד באוזן שנייה קעקועים: אין גובה: 173 מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: 17? משקפיים? יש
גשר? אין
עבר פלילי: אין (ילדה טובה ראשל"צ) שפות: עברית, אנגלית, צרפתית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: בעל זבוב סרט מושכר שראית: אויש לא שכרתי מזמןןןןן סרט בקולנוע: ללכת על המים (עם עמיתי) שיר ששמעת: של קיין- ריין דאון און מי (Rain down on me ) השיר שנתקע לך בראש: עכשיו טוב (לדוד שלי יש צלצול של זה וזה נתקע!) הדיסק שקנית: יוני בלוך- אולי זה אני הדיסק ששמעת: האחרון שמעתי של R.E.M (אוטומטיק פור דה פיפל) האיש שהתקשרת אליו: האחרון? דיד
האיש שהתקשר אליך: עמית תוכנית טלוויזיה שראית: היה איזה סרט עכשיו בערוץ 4 איש שחשבת עליו: החברה הכי טובה שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: יש מצב... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : קרה לי. לא מאמינה יותר. את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןןןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים: חולה עליהן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אויש יש המוןן, אני אפרט פעם אחרת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד (כיף להתגעגע
) להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: לא הבנתי מזה כלום עדיין אז נמנעת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: בערך 6-7 פעמים נשבר לך הלב: כמעט כל אותן פעמים שברת לבבות: לא יודעת... 3-4 ? נישקת בנות: עוד לא
נישקת בנים: רק באמת או חובה. בערך 5 ? שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: המון! באמת, בעיתון מקומי, אפילו יש לי כתבות. כמה פעמים. התחרטת על דברים שעשית: המון. פשוט המון. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שירה ממתק: שוקולד
סרט מצויר: מפלצות בע"מ
קורנפלקס: פרי היער מסטיק: אורביט בטעם תפוח צבע: סגול יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תות תכשיט: טבעת חורף\קיץ: יותר חורף בחדר: ציור שעל הקיר :) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אבא הלכת איתו לסרט: עמית צעק עליך: אמא שלח לך אימייל : מזמן לא שלחו האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, ויותר מדיי אפילו הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח... פעם אחת! בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?:כן
(אבל זה לא יופיע בתעודה ) הורידו אותך כיתה? לאאא הקפיצו אותך כיתה? לאא רצית להיות המין השני? לאאא דברים אהובים: שיר אהוב: תצחקו מצידי אבל ליונל ריצ'י- הלו אוכל אהוב: אוכל של אמאבא תוכנית אהובה: רוזווול ושנות השבעים
ספורט אהוב: ריצה תחביב: לקשקש על הקיר ולאסןף ינשופים זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר
והמון להקותתת עיתון אהוב: פנאי פלוס סתם: מה השעה עכשיו? כרגע? אחד עשרה וחצי (שיט, צריכה לזוז לישון) תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישוןןןןןןןן איזה ארוחה אחרונה אכלת? אפרופו תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? עכשיו? כן רעש אחרון ששמעת? מקלדת ריח האחרון שהרחת? את האוכל נשרף עזבו, סתם שרוטה אחת צ'או!!!!!! (למרות שאף אחד לא קורא עד הסוף)

blue pill

New member
פאק, יקח לי שנים לענות על כל זה....

שם: אלי (סשה למי שרוצה) פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: בערך 1.80 מידת נעליים: 46.5 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחות גדולה שגרה בניו יורק בת כמה אתה נראה: נראה לי 18.... משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: חקירה אחת במחלק הנוער נחשבת? שפות: עברית, אנגלית גרועה, רוסית, ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מממ... התפוז המכני.... סרט מושכר שראית: לא משכיר סרטים, אין לי כסף.... סרט בקולנוע: לא זוכר, משהו נורא מטומטם (כרטיס חינם...) שיר ששמעת: עברי לידר - צוכה בוחקת השיר שנתקע לך בראש: כל פעם משהו אחר, אין משהו ספציפי עכשיו.... הדיסק שקנית: אקווה ובקסטריט בויז בכיתה ו' הדיסק ששמעת: דיסק עם טראנס פסיכודלי שהכנתי האיש שהתקשרת אליו: טולצ'ין, החבר הכי טוב שלי.... האיש שהתקשר אליך: עומר תוכנית טלוויזיה שראית: לא ראיתי טלוויזיה כבר יומיים, אז לא זוכר.... איש שחשבת עליו: לא יודע, אף אחד.... האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן...
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, טוב לי פה.... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי, אבל לא הייתי מתנגד לאחד בשפה.... את/ה אוהבת רכבות הרים: אף פעם לא ניסיתי רכבת הרים אמיתית, אבל נראה לי שאני אוהב.... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, במצרים, אנגליה, ארה"ב פעמיים, דנמרק, שבדיה, נורבגיה, ספרד, איטליה, קנדה.... אם אני אזכר בעוד, אני אגיד.... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד... נקודה רגישה....
להרוג אנשים: תלוי מי.... עישון אצל בני עשרה: כבן עשרה שמעשן- בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד, אבל עשיתי את זה כמה פעמים.... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד! תוכנית ההתנתקות של שרון: הההא?? מה זה??! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן, אבל לא לחברים.... אי פעם נעצרת: חיפוש סמים באוטו נחשב? אגב, הם לא מצאו, לא היה כלום.... כמה פעמים... היית מאוהבת: אהבה? 1 נשבר לך הלב: בצורה אמיתית? 0 שברת לבבות: לא יודע, כמה פעמים.... נישקת בנות: מה, אני אספור? נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: נראה לי 0 התחרטת על דברים שעשית: ההודעה מוגבלת למספר תווים מסויים, אז אני לא אענה.... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה. דבר יפה ונדיר.... ממתק: כולם סרט מצויר: טום וג'רי, חולה על זה, למרות שאני מכיר בע"פ את כל הפרקים.... קורנפלקס: כריות (אבל לא קינמון) מסטיק: hubba bubba צבע: כחול עמוק וסגול עמוק יום בשבוע: שישי ושבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: ג'לי מועדף?? טוווב... תכשיט: גורמט... חורף\קיץ: חורף! בחדר: שמחה, דבר שפוקד אותי לעיתים רחוקות.... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מישהו מהחברים שלי ראה אותך בוכה: אני לא זוכר מתי בכיתי בפעם האחרונה.... הלכת איתו לסרט: עומר צעק עליך: אמא (כמו תמיד...) שלח לך אימייל: אני בודק אותו פעם בחודש, אז לא יודע.... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? ירדו לי דמעות היית על במה? כן, מסיבת הסיום של כיתה ו' חשבת שאת\ה הולך למות? כן, אבל הצלתי את עצמי.... נכשלת במקצוע? כמובן, עכשיו יש לי נכשל או שניים.... הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: אין משהו מוגדר כרגע... אוכל אהוב: פאי און דה סקיי, קינוח שאכלתי בניו יורק, פסטות, פיצה.... תוכנית אהובה: חברים, שנות ה-70, נישואים פלוס, בטח יש עוד.... ספורט אהוב: כדורגל, כדורסל תחביב: לגלוש בפורומים זמר/זמרת/להקה אהובים: סקורפיונס, אריה, עברי, אסטרל פרוג'קשן עיתון אהוב: לא קורא עיתונים.... |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 00:14 תפוח או בננה? לא כזה מת על שניהם, עדיף אגס או אפרסק... כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? תלוי במזג האוויר, בישראל זה לא קבוע... מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישווווון........... איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק גזר (זה דווקא טעים) ופסטה עם בשר ואיזשהו רוטב.... תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? או-הו! רעש אחרון ששמעת? אמא שלי ממלמלת משהו על מתכונת מחר וללכת לישון.... ריח האחרון שהרחת? האספרסו ששתיתי

chen c

New member
זה יפיג את השיעמום

שם:חן פירסינג:בטבור קעקועים:אין גובה:1.65 מידת נעליים:38 צבע שיער:חום אחים/אחיות:אחות אחת בת כמה את נראית:19 משקפיים?לא גשר?לא עבר פלילי:לא שפות:עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:גלגול נשמות סרט מושכר שראית:לא זוכרת סרט בקולנוע:ריקוד מושחת 2 שיר ששמעת:eek:ne of us השיר שנתקע לך בראש:מלחמה שקטה הדיסק שקנית:היהודים בהופעה חיה הדיסק ששמעת:עברי לידר יותר טוב כום מכמעט האיש שהתקשרת אליו:חברה האיש שהתקשר אליך:חברה תוכנית טלוויזיה שראית:חצי אפל איש שחשבת עליו:ידיד/חברה האם... את/ה דלוקה על מישהו:ככה ככה את/ה רוצה לגור במקום אחר:במקום אחר לא בארץ אחרת את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא חשבתי על זה את/ה רוצה עוד פירסינג:כן אבל אני מפחדת את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לי אישית אין בעיה תוכנית ההתנתקות של שרון:נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:לא הייתי נשבר לך הלב:לא שברת לבבות:כן נישקת בנות:לא נישקת בנים:כן שכבת עם בנות:לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:גיוס ממתק:שוקולד סרט מצויר:במבי קורנפלקס:קינמונים מסטיק:אורביט מנטה צבע:סגול יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:שיש תכשיט:עגילים חורף\קיץ:חורף בחדר:מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך:אמא שלח לך אימייל:תפוז האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?כל הזמן היית על במה?כן במסיבת סיום חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:כןבכמה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב:איש יקר אוכל אהוב:ספגטי תוכנית אהובה:מכושפות ספורט אהוב:אין תחביב:לבשל זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי לידר /היהודים עיתון אהוב:רייטינג |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?00:31 תפוח או בננה?בננה[ כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?icq מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת? כן

amit hakapit

New member
אוייייייייי, אני אוהבת כאלה...

קצת בכללי... שם: עמית פירסינג: אין קעקועים: יש רצון ורעיון, צריך רק אומץ גובה: 175 בערך מידת נעליים: 40-41 צבע שיער: גוונים אחים/אחיות: אח ואחות גדולים בת כמה את נראית: כמה שאני, 22 משקפיים: לצערי יש גשר: היה בגיל 14 עבר פלילי: לא שזכור לי שפות: עברית, אנגלית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: כרגע קוראת את "משפחה במבחן", ספר ללימודים (לא מומלץ) סרט מושכר שראית: kill bill ביום חמישי. סרט בקולנוע: לא זוכרת, אבל הבא שאני אראה יהיה kill bill 2 שיר ששמעת: angels של רובי ויליאמס השיר שנתקע לך בראש: "מיטשל" של מיקה קרני. הדיסק שקנית: לא קונה יותר דיסקים. נראה לי של coldplay הדיסק ששמעת: הדורבנים האיש שהתקשרת אליו: עפר החבר. האיש שהתקשר אליך: כנ"ל תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות איש שחשבת עליו: אבא שלי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: זה ברור לא??? את/ה רוצה לגור במקום אחר: מאוד, ארה"ב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מאוד, ועובדה שהיא מחזיקה אצלי מעמד כאמיתית כבר 8 חודשים בקרוב את/ה רוצה עוד פירסינג: לא תודה את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, הולנד, צרפת, בלגיה, פולין וליטא. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא מומלצת, אבל אני מאמינה שאפשר לשרוד אם יש לה בסיס טוב להרוג אנשים: באופן כללי נגד, כמובן שיש יוצאים מהכלל. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: אין תגובה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא בקטע רומנטי אבל בוודאי אי פעם בכית על בן: בוודאי אי פעם שיקרת: בוודאי אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: מיליון שברת לבבות: נראה לי שפעם אחת נישקת בנות: לא נישקת בנים: 7 בנים (מי סופר כמה??) שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: 4 בנים (הפסקתי לספור את מספר הפעמים שזה קרה) השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: סביר להניח שהיו כמה וכמה פעמים כאלו. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: עמית
, עתיד. ממתק: פסק זמן סרט מצויר: מפלצות קורנפלקס: כריות מסטיק: must כחול צבע: אדום יום בשבוע: חמישי כי אני לא לומדת. היום הכי לא מועדף: יום שלישי, כי אני לומדת מ-8 בבוקר עד 7 בערב ג'לי: איכס תכשיט: שרשרת מדהימה שקיבלתי ליום הולדת 16 מההורים. חורף\קיץ: חורף בחדר: של עפר האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: עפר ראה אותך בוכה: עפר הלכת איתו לסרט: עפר צעק עליך: מישהו בעבודה בטלפון. שלח לך אימייל: ידיד שלי אופיר. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: בוודאי, מכל ה
הופעת בציבור בפיג'מה: הרבה פעמים בבי"ס (קיבוץ או לא?) בכית בסרט: כן היית על במה: מספר מאוד מועט של פעמים חשבת שאת\ה הולך למות: כן נכשלת במקצוע: לא הורידו אותך כיתה: לא הקפיצו אותך כיתה: לא רצית להיות המין השני: רק לכמה דקות. דברים אהובים: לישון שיר אהוב: אגדת 21 של שלמה ארצי אוכל אהוב: המבורגר של סינטה בר תוכנית אהובה: מ.ק 22 ספורט אהוב: טניס תחביב: ??? אין לי שמץ זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון עיתון אהוב: מעריב ורייטינג וסתם: מה השעה עכשיו? 00:45 תפוח או בננה: בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה: מקלחת ולישון איזה ארוחה אחרונה אכלת: סלט ובורקס פיצה תיכון או אוניברסיטה: בתיכון הרבה יותר כיף, תשאלו את תומר- ותנצלו כל רגע מהתיכון שלכם. אתה משועמם/ת: כרגע לא אבל אני משתעממת נורא מהר רעש אחרון ששמעת: המאוורר של המחשב ריח האחרון שהרחת: הסיגריות מהעבודה (לא שלי)...

tomervanono

New member
נו משעמם לי אפשר גם ????

שם: תומר פירסינג: יש בלשון ובגבה קעקועים: אין גובה: 174 מידת נעליים: 42 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: יש אחות אחת ואח בת כמה את נראית: 20 בערך משקפיים? :אין גשר? נופ עבר פלילי: לא שידוע לי שפות: עברית אנגלית וצרפתית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הנסיך הקטן (אני מכור אליו ) סרט מושכר שראית: כנפיים שבורות (מהמם!!) סרט בקולנוע: שר הטבעות 3 שיר ששמעת: אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר השיר שנתקע לך בראש: השיר של הפיקיות החדש לא יודע איך קוראים לו הדיסק שקנית: הפסקול של שר הטבעות הדיסק ששמעת: (בודק) דיסק שמורי הכינה לי האיש שהתקשרת אליו: מורי האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות איש שחשבת עליו: מורי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:רק אתמול חזרתי מאמסטרדם והייתי גם במזרח ובניוזילנד ובאירלנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: אממממ אלה החיים שלהם לא שלי נסיעה במכונית אחרי ששתית: חס וגראס מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן תוכנית ההתנתקות של שרון: לא עונה !! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 נישקת בנות: 4 נישקת בנים: צריך לספור? הצילווווו שכבת עם בנות: 2 שכבת עם בנים: אמממ יצא לי שם של מופקר עוד !!! השם שלך הופיע בעיתון: 4 התחרטת על דברים שעשית:0 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: תומר ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: שונא ג'לי תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ!! בחדר: את המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: יניב ראה אותך בוכה: אממממממממ לא יודע הלכת איתו לסרט: ירון צעק עליך: מורי שלח לך אימייל: מורי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?:כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט? :אוי אני בכיין ידוע היית על במה? :כן חשבת שאת\ה הולך למות?:כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני? : להיות בחורה? לא תודה !! דברים אהובים: שיר אהוב: מיליונים של אתי אנקרי אוכל אהוב:השניצל של אמא של מורי תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: שחיה תחביב: לטייל זמר/זמרת/להקה אהובים: אני שומע בעיקר מוזיקת עולם כמו לורד אופ דה דאנס וכאלה עיתון אהוב: רייטניג |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 1:49 תפוח או בננה?:בננה כחול או אדום?:אדום סתיו או אביב?:אביב מסנג'ר או אייסיקיו?:איסקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? :לדבר עם מורי ? איזה ארוחה אחרונה אכלת? :ערב !! תיכון או אוניברסיטה? :אפחד אתה משועמם/ת?:מאוט רעש אחרון ששמעת? :של הרדיו ריח האחרון שהרחת?: של הבושם שלי מה כבר נגמר ??????

שתיתי 3 כוסות קפה...

עכשיו אני לא יכולה להירדם
אז אני אענה
קצת בכללי... שם: שיר פירסינג: הלוואי, אני אלרגית לכל המתכות בעולם חוץ מזהב וזה בטח יעשה לי איזה נזק נחמד... קעקועים: נופ. מה יקרה כשאני אהיה בת שמונים ויהיה לי מן כתם חסר משמעות מרוח על הגוף
חוץ מזה שאני לא החלטית... אחרי שבוע אני אשנא את זה. גובה: 1.60 ובמבה מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: כרגע-אדום. במקור- חום... לא זוכרת איזה חום, כבר שנים לא ראיתי אותו. אחים/אחיות: אחת (בהריון עם פיץ
) בת כמה את נראית: 18 אני מקווה. כמו שצריך. משקפיים? יס גשר? לא. היה וחלף לו מזמן. עבר פלילי: פחחחח, לא שידוע לי. שפות: עברית ואנגלית (וקצת רומנית, קלטתי את זה כשניסו להסתיר ממני סודות כשהייתי קטנה אחרי שלדבר באנגלית הפסיק לעבוד... ואם יכריחו אותי אני גם מניחה שאני אבין קצת ערבית. אבל טיפה) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: a girl with a pearl earing סרט מושכר שראית: איזה מין שוטרת (לא אני בחרתי!!) סרט בקולנוע: ללכת על המים שיר ששמעת: בטח טוקסיק...לא עוברות חמש דקות שלא משמיעים אותו איפשהו. השיר שנתקע לך בראש: השיר החדש המעצבן של קיילי מינוג הדיסק שקנית: וואי!! כמה זמן לא קניתי דיסקים!! שיעורי נהגיה היה קצת יותר חשוב, עכשיו אני מניחה שאני באמת יכולה לקנות משו. נראה. הדיסק ששמעת: Aerosmith- Get a Grip האיש שהתקשרת אליו: לילו
האיש שהתקשר אליך: עדיד תוכנית טלוויזיה שראית: תשוקות (מה עוד יש לראות ביום שבת באמצע הלילה בבייביסיטר?) איש שחשבת עליו: אני חושבת על הרבה אנשים האם... את/ה דלוקה על מישהו: המממם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לפעמים את/ה רוצה עוד פירסינג: אם היה אחד הייתי שמחה לשני את/ה אוהבת רכבות הרים: יססססססס את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הולנד, פולין, טורקיה וצרפת ובטח פיספסתי משהו כי אני לא מאופסת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה מרחקים, ותלוי אם יש אוטו. להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא
נסיעה במכונית אחרי ששתית: אפילו יותר לא מהקודמים מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חופשי תוכנית ההתנתקות של שרון: אני ממש ממש לא מבינה בזה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא (
) אי פעם בכית על בן: אכן (הייתי טיפשה!) אי פעם שיקרת: יאפ אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מה? רציני? 1-2 נשבר לך הלב: 1 אבל בדיעבד זה לא היה באמת (נו, הייתי טיפשה!) שברת לבבות: לא, אני מקווה. נישקת בנות: על הלחי וכאלה נחשב? נישקת בנים: יס שכבת עם בנות: אם מדובר סתם על המובן הפיזי של לשכב על הגב ולהסתכל על התקרה אז כן
אבל ככה לא... שכבת עם בנים: רק במובן הפיזי של להסתכל על התקרה
השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי. אולי בעיתון של בי"ס ביסודי
התחרטת על דברים שעשית: כן. אבל אז הזכרתי לעצמי שאסור להתחרט על כלום... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: זדון
ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל, בלי תוספות מעצבנות מסטיק: אורביט כחול צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: אמממם... פעם זה היה יום שני, אבל נגמר בי"ס, אז כרגע אין לי ג'לי: איכס תכשיט: מה? צמידים! חורף\קיץ: חורף בחדר: מה איתו? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. לפני כן לא זוכרת
ראה אותך בוכה: הכלבה שלי. אני בדר"כ בוכה לבד. הלכת איתו לסרט: דיזן והילה צעק עליך: למה שיצעקו עליי? שלח לך אימייל: בטח נטע האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? קצת. זתומרת, לא במאה אחוז הופעת בציבור בפיג'מה? יש מצב בכית בסרט? ברור
היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נראה לי נכשלת במקצוע?: רק במבחן עצמו, אף פעם לא בתעודה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים... שיר אהוב: Red Hot Chili Peppers- Otherside אוכל אהוב: כל מיני פסטות מגניבות תוכנית אהובה: קוויר
ייאי! זה חוזר! ספורט אהוב: איכס תחביב: לצייר. ואז למות מהריח של השמן והטרפנטין. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי ורד הוט עיתון אהוב: כולם פוי וסתם... מה השעה עכשיו? 2 ועשרים תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לוידעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? גלידה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? דווקא די שקט פה ריח האחרון שהרחת? דשא בפארק

בוז../images/Emo70.gif

בכמה פעמים... לא שמתי לב שאני אמורה לכתוב במספרים.. תדמיינו איזה מספר שבא לכם, אין לי כוח לחזור על זה עכשיו

עכשיו תורי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: צליל פירסינג: טראגוס (חדש חדש) קעקועים: מפתח סול (בצוואר) גובה: 1.74 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: לא ברור, בין ג'ינגי לאדום לחום לבלונד אחים/אחיות: אחות ואח בת כמה את נראית: לא הגיוני שתשאלו קודם בת כמה אני? משקפיים: הלכו לי לאיבוד גשר: לפני איזה חמש שנים עבר פלילי: אין לי גבולות שפות: עברית , אנגלית ולמדתי מהטבח בעבודה שלי קצת גרוזינית הדברים האחרונים שעשית: אכלתי פיצה לפני כמה דקות ספר שקראת: שכחתי איך קראו לאחרון, משהו עם גן עדן. סרט מושכר שראית: יש לי זיכרון גרוע, אבל משהו עם ישו סרט בקולנוע: אני גם עובדת בקולנוע, אני רואה את כל הסרטים שיר ששמעת: עכשיו אני שומעת את אנימל אינסטינקט של הקרנבריז השיר שנתקע לך בראש: 99 תפוחים על העץ הדיסק שקנית: היסטריה של מיוז הדיסק ששמעת: טן של פרל ג'ם האיש שהתקשרת אליו: שגיא המנהל שלכם שלא עונה לי!!!! האיש שהתקשר אליך: המחנכת שלי שמציקה לי לבוא לפסיכולוגיה תוכנית טלוויזיה שראית: בייבי, תקומו גם אתם בשש בבוקר ולא יהיה לכם מה לראות. איש שחשבת עליו: לא מגלה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: אני עוברת עוד מעט לגור במושב, יהההייי not את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אני בתסביך לגבי זה אבל בכללי כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא (אל תצחקו עלי) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה קשה קשה להרוג אנשים: יש בזה משהו מושך עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: אין לי רשיון אבל בכללי לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל עוד זה עושה להם טוב, רק לא כשהם קרובים אלי בלפחות 40 ס"מ תוכנית ההתנתקות של שרון: ???????????? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא שזכור לי נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: כן אבל אמא לא יודעת אז אל תגלו לה השם שלך הופיע בעיתון: כן כשהייתי במועדון השייט וזכינו מקום רביעי. התחרטת על דברים שעשית: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אמשך ממתק: ארטיק צמר גפן מתוק רולז סרט מצויר: קיסר נפל על הראש קורנפלקס: כריות מסטיק: לא אוהבת צבע: עכשיו זורם לי ירוק יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: ??? תכשיט: עגילים חורף\קיץ: קיץ בחדר: כן (איזה תשובה עונים על "בחדר:" האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: מתן הלכת איתו לסרט: מתן שגיא עדי וגל צעק עליך: אמא שלי כשהיא תגלה את העגיל שעשיתי אתמול שלח לך אימייל: סלקום האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן (זה היה מחזור ממש ממש מעצבן) דברים אהובים: שיר אהוב: בלאק של פרל ג'ם אוכל אהוב: שוקולד וגלידות תוכנית אהובה: סינפלד ספורט אהוב: אני קצת פדלאה תחביב: מציירת זמר/זמרת/להקה אהובים: סיבכתם אותי, יש מיליונים עיתון אהוב: לא קוראת עיתונים |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? שתים ארבעים ושלוש תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אלוהים יודע איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? את הציפצוף של המיקרוגל כשהוצאתי את הפיצה ריח האחרון שהרחת? את הפיצה (עוד פעם??)

וואלהה..

אני מתבלבלת כי בגלל היסטריה קניתי את הדיסק אבל מה זה משנה? מיוז אלופים.

ספירוש16

New member
אני אוהבת דברים כאלה! אז הנה../images/Emo25.gif

קצת בכללי... שם: ספיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.55 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: 17 משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: ממ.. עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: חוכמת הבייגלה סרט מושכר שראית: לאהבה אין חוקים סרט בקולנוע: חיוך של מונה ליזה שיר ששמעת: ארקדי דוכין - היא לא דומה השיר שנתקע לך בראש: השיר מהפרסומת של פוקס הדיסק שקנית: וואו.. עבר הרבה זמן.. לא זוכרת הדיסק ששמעת: יותר טוב כלום האיש שהתקשרת אליו: מיאל חברה שלי האיש שהתקשר אליך: מיאל חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות ערוץ הבידור איש שחשבת עליו: אח שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא בארץ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא קרה לי את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת ואנגליה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: לא משנה לי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שכל אחד יעשה מה שבראש שלו תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: פעם אחת נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מואה ממתק: אגוזי סרט מצויר: בת הים הקטנה קורנפלקס: שוגי מסטיק: דובדבן צבע: ורוד יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: חחחח לא מובן תכשיט: שעון זה תכשיט? אז השעון המדהים שלי חורף\קיץ: חורף בחדר: לישון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא שלי במשחק של מכבי בכדורסל הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: פרסומות מזדיינות האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: עברי - מלטף ומשקר אוכל אהוב: צ'יפס ושניצל תוכנית אהובה: סקס והעיר ספורט אהוב: מממ.. כלום תחביב: ים זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי עיתון אהוב: ידיעות |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 4:11 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכולללל איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחמניה עם גבינה בבוקר תיכון או אוניברסיטה? אם זה תלוי בי אף אחד מהשניים אתה משועמם/ת? לא במיוחד רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת? האוכל שאמא עושה (הכל פה סובב סביב אוכל)

monikaaa

New member
כנסו כנסו כנסו כנסו

קצת בכללי... שם: מוניקה... ולא לווינסקי ולא מחברים.... פירסינג: אין ולא יהיה קעקועים: אייייין גובה: 1.63 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 3 חיות... בת כמה את נראית: 16 משקפיים? אין.. תנקס גאד גשר? לאאאאא עבר פלילי: גנבתי נחשים מהקיוסק... שפות: עברית ואנגלית.. הדברים האחרונים שעשית... ישנתי ספר שקראת: בראסמי זה היה בכיתה ז ככה שאני לא זוכרת סרט מושכר שראית: הצלצול סרט בקולנוע: נו זה אשטון קוצ'ר שיר ששמעת: Eamon- fuck it תורידו שיר בן זונה השיר שנתקע לך בראש: חבל שחור של רגב הדיסק שקנית: מי קונה דיסקים??!?! הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: ידיד האיש שהתקשר אליך: חבר שלי תוכנית טלוויזיה שראית: השיר שלנו איש שחשבת עליו: חבר שלייי האם... את/ה דלוקה על מישהו: ברור את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: קצת את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לא אבל אני רוצה לטוס לג'מייקה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: אם הם רוצים להרוד אותך אז כן.. בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: פעמיים נישקת בנות: 5 פעמים נישקת בנים: כמה פעמים אין לי שמצ.. כמה אנשים אממ 4 שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אוכל ממתק: סוכריות גומי סרט מצויר: מומינים קורנפלקס: עם סוכר מסטיק: מנטה ירוק צבע: שחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: יאכס תכשיט: יאכס חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לאף אחד לא היה מזל לזה עוד... ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: אלמוני.. וירוסים האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן ברור!! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לאאאאאא דברים אהובים: שיר אהוב: Areosmith- I dont want to miss a thing אוכל אהוב:סלטטט תוכנית אהובה: כל מה שיש ב mtv base ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לשמוע מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: sean paul עיתון אהוב: לא קוראת |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 14:25 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות אם הגיבו לי חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? טוסט תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? עכשיו כן רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? של הטוסט

iLoveIvri

New member
כמה תגובות קצרצרות..

קודם כל- אין שום דבר רע במשקפיים משקפיים זה דבר יפה (לדעתי בכל אופן..), כאילו, תלוי איזה משקפיים מרכיבים, לי למשל, המשקפיים רק מחמיאות, ומקסימום יש עדשות. דבר שני- אני קונה דיסקים
ואני בטוחה שרוב חברי הפורום פה קונים דיסקים (מקוריים כמובן) ומשתדלים לא לצרוב/להוריד מהאינטרנט בצורה לא חוקית. רק אתמול קניתי דיסק של כנסיית השכל
. סליחה אם זה נשמע תוקפני פשוט הייתי חייבת להגיב כי עיצבן אותי מה שכתבת.

monikaaa

New member
ברור שמשקפיים זה רע

זה משהו לא בריא בגלל זה אמרתי תנקס גאד!!!! לא אמרתי שזה מכוער או משהווו

monikaaa

New member
לא יודעת אבל..

בוא אני אגיד לך שאני לא במצב שאני יכולה להרשות לעצמי לקנות דיסקים ב80-70 שקל יותר נכון ההורים שלי לא במצב הזה יש להם מספיק בעיות על הראש... ולי זה נראה יותר מדי יקר אם הייתה לי תאפשרות אז כן הייתי קונה וזה לא שאני לא קונה בכלל אני קונה פעם ב..... הרבה זמן

moi:]

קצת בכללי... שם:שלומי פירסינג:גבה,לשעבר באוזן זה ירד כי לא היה עגיל קעקועים:של שוקו-קרלו גובה:אין לי שמוץ,ננחש.1.60 מידת נעליים:41-42 צבע שיער:נועה טוענת שהוא בלונד אני אומר שחור אחים/אחיות:3 בת כמה את נראית:12.5 משקפיים?כן גשר?לא,תמיד רציתי עבר פלילי:כן:| שפות:עברית,אנגלית,קצת צרפתית,קצת ערבית וקצת איטלקית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:הטאו של פו ולוחם האור.בו זמנית בערך. סרט מושכר שראית:לא זוכר:| סרט בקולנוע:לקראת צאתו של השני הלכתי לראות את הראשון בסינמטק שיר ששמעת:אביתר בנאי-שיר טיול השיר שנתקע לך בראש:"אין בגטים בגטו" הדיסק שקנית:יותר מידי:| הדיסק ששמעת:אביתר בנאי-שיר טיול האיש שהתקשרת אליו:אמא האיש שהתקשר אליך:ניר תוכנית טלוויזיה שראית:לא אוהב טלוויזה איש שחשבת עליו:נועה,הרהרתי לעצמי:"מעניין מה נועה עושה עכשיו".ואז נרדמתי.כמה חבל האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג:בטח,בקרוב סמיילי וסבתא עושה לי באוזן את/ה אוהבת רכבות הרים:לא ממש,יש לי טראומה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:איטליה וטורקיה נראה לי גם בחלק ממצרים אבל אני לא בטוח אם זה נחשב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:כן להרוג אנשים:לא,רק לעצבן אותם עישון אצל בני עשרה:למה לא,סרטן ריאות רולז נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:איכס הומואים תוכנית ההתנתקות של שרון:בעד? האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן,אתמול:| אי פעם בכית על בן:לא:| אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:כמעט כמה פעמים... היית מאוהבת:לא יודע הרבה נשבר לך הלב:אני משער שכן שברת לבבות:כן כן,אני אליל מין נישקת בנות:4 נישקת בנים:2 שכבת עם בנות:1 שכבת עם בנים:1 השם שלך הופיע בעיתון::O התחרטת על דברים שעשית:10 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:דיוד:p ממתק:זה הורג סרט מצויר:זין!,זה מכשיל!,וולט דיסני שולט!. קורנפלקס:איכס:| מסטיק:מאסט? צבע:חום יום בשבוע:אין היום הכי לא מועדף:אין ג'לי:לשיער?:O תכשיט:עדי? חורף\קיץ:חורף בחדר:סנופי? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:לפני שבוע,זונות גנבו לי את המיטה,בסוף נפלתי באמצע הלילה:| ראה אותך בוכה:לא קיים הלכת איתו לסרט:תערוכה נחשב?,שירה צעק עליך:אממ,אמא? שלח לך אימייל:לא יודע:| האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?אין לי פיג'מה:[ בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?רצו אמא לא רצתה:| רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב:wish you where here אוכל אהוב:שוסי! תוכנית אהובה:אין אבל אולי סקובי-דו? ספורט אהוב:אממממ,אהההה.next תחביב:פיסול זמר/זמרת/להקה אהובים:יותר מידי עיתון אהוב:ידיעות סתם: מה השעה עכשיו?17:39 או 18:39 תפוח או בננה?תפוח,ירוק כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להמשיך לצייר יש לי עוד שיעורי בית:| איזה ארוחה אחרונה אכלת?ביצה מטוגנת תיכון או אוניברסיטה?תיכון? אתה משועמם/ת?תמיד?,כן. רעש אחרון ששמעת?וווווושששששש ריח האחרון שהרחת?של ירקות עכשיו של סיגריות.ססנוווופפפפפפ

למעלה