שאלון מגניב מגניב!

שאלון מגניב מגניב!

לקוח מהפורום של יוני, והוא נלקח לשם מפורום אביב גפן. תבלו- קצת בכללי... שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

*נראה כיף*

קצת בכללי... שם:נועה פירסינג: נופ קעקועים: נופ גובה: 1.64 מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: תאום ואח גדול בת כמה את נראית: 16 נראה לי... משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: גנבתי עט מחדר יצירה בכיתה ב' שפות: עברית אנגלית וקצת ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הזהו אדם?, של פרימו לוי, ואני גם מקריאה קטע ממנו בטקס יום השואה בקיבוץ,מדהים. סרט מושכר שראית: איך להיפטר מבחור ב-10 ימים סרט בקולנוע: ללכת על המים שיר ששמעת: ימי התום של רמי וריטה השיר שנתקע לך בראש: שמש,כמה שמש....של רמי וריטה הדיסק שקנית: יוני בלוך הדיסק ששמעת: רמי וריטה בהופעה האיש שהתקשרת אליו: הפר"ח המקסימה שלי האיש שהתקשר אליך: *בודקת בזיכרון של הפלאפון*-אבא תוכנית טלוויזיה שראית: פלטפוס איש שחשבת עליו: אהובי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: ?! לא! את/ה אוהבת רכבות הרים:לא!!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן. צרפת,לונדון,הולנד ובלגיה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא בעד,לא נגד,לא איכפת לי. תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן.ץ על חברה שלי אי פעם בכית על בן: כן,על אהובי אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 2 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 1 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית:29385729385238956 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מקופלת סרט מצויר: פה הדוב קורנפלקס: כריות מסטיק: מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: ט\אננס תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ בחדר: ?! מיטה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בובה? ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: תאום ועוד כמה חברים צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: ממ תפוז...אבל האחרון שאהבתי זה היה ממרון האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן! הופעת בציבור בפיג'מה? נראה לי בכית בסרט? תמיד היית על במה? כן,הרבה חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: חחחחח כן!!! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: נוצה ברו אוכל אהוב: פסטה תוכנית אהובה: עמוק באדמה ספורט אהוב: כדור עף תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר עיתון אהוב: ידיעות-7 ימים וסתם: מה השעה עכשיו? חמישה ל7 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעזור לחברה במתמטיקה איזה ארוחה אחרונה אכלת? דברים כאלה עם גבינה ושמנת.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? שמנת וואו זה היה כיף!!!

תיקון-

לאחר שאבא הסביר מה זה תוכנית התנתקות-אני בעד. בעיקר בגלל שאח שלי מסתכן שם, וכל החברים שלו וכל שאר הבצא ועניינים.

jeackyh

New member
ראשונה

ספיר אין פירסינג...2 חורים בכל צד זה נחשב? קעקועים..כרגע אין, אבל יש תוכנית! גובה: 170 מידת נעלים: 40 צבע שיער: חום אדמדם אחים אחיות: 2 אחים גדולים ואחות קטנה. בת כמה אני נראת: בדיוק בגיל שלי <מענין מה רעותי תכתוב פה> משקפיים: שמש? גשר: איילון? עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית יידיש וקצת ספרדית. הדברים האחרונים: ספר- 1984 סרט- אמריקן גאי קולנוע- ללכת על המים שיר ששמעתי- כל מה שנשאר נתקע לי בראש- הנסיך הקטן הדיסק שקנית- אחרון? יוני בלוך. הדיסק ששמעתי- עברי לידר, אמפי וואהל 2003 האיש שהתקשרת אליו: אבא של חברה שלי, ששניהם בנגב עכשיו ולא עונים לי. האיש שהתקשר אליך: זו'סף. תוכנית טלוויזיה שראית: תיעודי על הפצצות של היטלר. איש שחשבת עליו:קוביק. את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, בתל אביב. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. אני מאמינה בכימיה. וגם באחת וירטואלית את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד להשתפשף על הפינות של החיים את/ה הייתם בחו"ל: אמריקה 2 החופים, צרפת, הולנד, פולין*2, לונדון, רודוס, בלגיה, גרמניה וכו' וכו'. מערכת יחסים ממרחקים- נגד. להרוג אנשים- נגד. עישון- כל אחד מה שטוב לו. נסיעה במכונית אחרי שתיה- מאוד נגד. מערכת יחסים הומאים/לסבית- מצאת את מי לשאול. הכי בעד בעולם. תוכנית ההתנתקות של שרון- נגד. אבל אני בעד שהוא יפסיק לאכול. בכית על בן- כן. שקתרי- כן. נעצרתי- לא. מאוהבת- אולי פעם אחת.. נשבר לך הלב- כמה פעמים.. שברת לבבות- כמה פעמים.. נשיקות בנות- אין. שכבת עם בנות- וואלה לא. השם שלי הופיע בעיתון- אהממ..היה איזה סיפור לא מענין. התחרטתי על דברים שעשיתי- לא. אני מתחרטת על מה שאני לא עושה מילה בת 4 אותיות- או עברי או לידר. תבחרו ממתק: אגוזי סרט מצויר: בת הים הקטנה "אריאל את בסדר?! אילו רק יכולתי להגיד לו..אני רואה את הדברים בצורה שונה ממנו. איך יתכן שעולם שיש בו דברים יפים כל כך יכול להיות רע.." קורנפלקס: קינמונים. מסטיק: דובדבן. צבע: כחול. יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון. ג'לי: אה? תכשיט: חרוזים. חורף או קיץ- קיץ. האיש האחרון שישן במיטה שלי..נדב? טוב בעצם הוא לא רצה. אני. ראה אותי בוכה: ענבלי. הלכתי איתו לסרט: אבא אמא אחות. צעק עלי: אף אחד לא צועק עלי. שלח לי אימל: קוביק. או אורי. לא זוכרת. אמרתי אני אוהבת אותך והתכוונתי יותר מידי. לא הופעתי בציבור בפיג'מה. בכיתי בסרט- כן, בללכת על המים ופעם ראשונה זה לא קרה. מוזר. אהממ..די נמאס לי האמת... היה כיף:) מומלץ

עונה.. זה ארוך.

שם: אורעד פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.73, פעם אחרונה שבדקתי. מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור עם נטייה לחום אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 14 (?) משקפיים? רק לרחוק גשר? חיחיחי. היה ועכשיו אין. ויש לי שיניים מושלמות :) עבר פלילי: אים שפות: עברית. לומדת: אנגלית, ערבית. ומילים בודדות ברומנית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: היה מזמן האמת. לא זוכרת. סרט מושכר שראית: גם מזמן. אבל אולי "אין כמו אלבמה" סרט בקולנוע: "ללכת על המים" שיר ששמעת: Evanescence - Going Under השיר שנתקע לך בראש: מוניקה סקס - מספיק בנאדם הדיסק שקנית: השיר הזה - שרונה ודניאלה פיק (המלכות!) הדיסק ששמעת: כנ"ל. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי, רחלי. האיש שהתקשר אליך: כנ"ל. העירה אותי
תוכנית טלוויזיה שראית: האמת שלא ראיתי טלוויזיה היום. מוזר. איש שחשבת עליו: ילדה מהכיתה שלי. שמשגעת לי אתה שכל באיי סי קיו. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא בדיוק, אני מנסה להתגבר על זה. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ חיפה זה בסדר. אבל אולי חדרה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? אין לי אף אחד. אבל אני רוצה. את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי. הרבה, מובחרים: ארה"ב, איטליה, לונדון, צרפת, רומניה, פראג, גרמניה, אוסטריה. יש עוד, לא זוכרת
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא הייתה לי כזאת. אבל אולי. להרוג אנשים: חחחח. מעשית לא. אבל אפשר לדמיין את זה. עישון אצל בני עשרה: אצלי לא. אבל שיעשו מה שטוב להם. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בטח שבעד תוכנית ההתנתקות של שרון: אני חושבת שבעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אבל לא בגלל מערכת יחסים. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 אני חושבת נשבר לך הלב: העיקריים זה 2 בערך. שברת לבבות: חחח לא יודעת. נישקת בנות: לא יודעת. נישקת בנים: לא יודעת. שכבת עם בנות: אף פעם. שכבת עם בנים: אף פעם. השם שלך הופיע בעיתון: אני לא יודעת על זה התחרטת על דברים שעשית: המון. יותר מידי. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ח-ד-ר-ה. או עברי. אממ לא יודעת ממתק: קליק o.k או במבה סרט מצויר: כל דבר עם לוני טונס קורנפלקס: מה איתו? לא ממש אוהבת מסטיק: בזוקה או מנגו אפרסק. צבע: כהה יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: לא יודעת תכשיט: עגילים חורף\קיץ: שניהם. אבל לא בקיצוניות. בחדר: החדר עצמו. אבל אולי החלון. או המיטה הצבעונית. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בת דודה שלי ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: 2 החברות הכי טובות שלי צעק עליך: אחותי אולי שלח לך אימייל: ילדה מהכיתה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא שזכור לי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן. אולי רציתי לחשוב את זה. נכשלת במקצוע?: כן. מדע - כיתה ז'. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אמממ לא במיוחד. דברים אהובים: שיר אהוב: "צוכה בוחקת" אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: כל דבר בערוץ 24. כמעט. ספורט אהוב: אממ אהבתי אירובי. עד שזה הרס לי את הגב. תחביב: מחשב, טלוויזיה. שקט. זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי. שרונה ודניאלה. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות. ומעריב לנוער לפעמים. |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 19:08 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשלוח (?!) איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? סיר נפל או משו כזה ריח האחרון שהרחת? דגים

J e w l

New member
איזה FUNNN!!!!

קצת בכללי... שם: יוליה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 37 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח גדול בת כמה את נראית: עם איפור בגילי, בלי איפור 14 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: רוסית, עברית, אנגלית, וקצת יידיש (כן, כן - פולניה טובה שכמותי...) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "מבוא לאלגוריתמים" של קורמן. סרט מושכר שראית: לא זוכרת את השם, קומדיה חמודה ולא חכמה מידי סרט בקולנוע: מאטריקס שיר ששמעת: behind blue eyes השיר שנתקע לך בראש: "סוד" של רוני (אויי גוועלט...) הדיסק שקנית: מי קונה דיסקים?! צורבים
הדיסק ששמעת: מיקס של שנות השמונים שהכנתי
האיש שהתקשרת אליו: תומר האיש שהתקשר אליך: אסף תוכנית טלוויזיה שראית: "מלך השכונה" איש שחשבת עליו: מרון האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:אמא'לה לא!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, קרואטיה
,צרפת,פולין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: איפשהו בין 3-6 אני לא ממש בטוחה, תשאלו ואתם. נישקת בנות: 0 נישקת בנים: לא ממש ספרתי...
שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון:0 התחרטת על דברים שעשית: מעט דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שלוה ממתק: גלידת מאגנום
סרט מצויר: משפחת סילוני! קורנפלקס: הרגיל מסטיק: Airwaves צבע: תכלת יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: אדום תכשיט: התליון שלי חורף\קיץ: שניהם בחדר: פעמוני רוח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ידיד שלי שחזר גמור מהצבא ראה אותך בוכה: אלעד. ואני מתחרטת על זה. הלכת איתו לסרט: שלי ושמעון צעק עליך: מרון שלח לך אימייל: איתי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? כן ועדיין רוצה. דברים אהובים: שיר אהוב: "To the moon and back" אוכל אהוב: בשר והרבה ממנו
תוכנית אהובה: "סקס והעיר הגדולה" ספורט אהוב: הליכה מהירה תחביב: לכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים: Robbie Williams and Savage Garden עיתון אהוב: לא קוראת עיתונים |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 19:24 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק עם עוף בצד תיכון או אוניברסיטה? אממ אממ אממ תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? הצלצולים באוזניים ריח האחרון שהרחת? לונדר זה היה כיף

Principesa Reut

New member
יו../images/Emo70.gif גם לי בא../images/Emo70.gif

למרות שאני שונאת שאלונים כאלה כי אף אחד לא קורא אף פעם
פירסינג: אין. גם לא באוזניים. קעקועים: אין. גם לא יהיו. גובה: 1.73 פעם אחרונה שבדקתי. מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 14...
משקפיים? רק פלוסים... לא משהו רציני... גשר? אין... עבר פלילי: פעם גנבתי *בטעות* כובע מהחנות של דיסני בלונדון. הייתי בת 5 וממש פחדתי שהמשטרה רודפת אחרי אז זרקתי את הכובע לפח
שפות: עברית, מתיימרת לדעת אנגלית, קצת צרפתית, קצת איטלקית... הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: האחיות שוסטר נכנסות להריון. סרט מושכר שראית: אמיל והבלשים, אתמול, בבייביסיטר. סרט בקולנוע: Along came Polly שיר ששמעת: Your Song \ Elton John השיר שנתקע לך בראש: "צאי אל החלון.. אני האיש ששר לך..." (הפרח בגני) הדיסק שקנית: אני משערת שזה היה האנשים החדשים... ממש מזמן. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי, מאי. האיש שהתקשר אליך: חברה שלי, שירה. תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת
האם... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: בנוסף למה שיש לי
לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד מאוד מאוד. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מה המרחק. להרוג אנשים: באופן כללי לא, אבל זה תלוי מי. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה עם זה
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: יש מישו שלא
אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם. נשבר לך הלב: יותר מדי פעמים. שברת לבבות: לא נראה לי...
נישקת בנות: 0 נישקת בנים:
שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 4... או אולי 5... התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: Plot. מילה פשוט משעשעת. ממתק: אנרג'י דבש. סרט מצויר: שרק..
קורנפלקס: נו, באמת, אתם צריכים לשאול
דליפקאן
מסטיק: אורביט ירוק. צבע: כחול יום בשבוע: שישבת היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: המממ...
תכשיט: המממ...
חורף\קיץ: קיץ בחדר: שומדבר. שונאת את החדר שלי... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא ענינכם
ראה אותך בוכה: המממ.. אני בכלל לא זוכרת את הפעם האחרונה שבכיתי *שיא* הלכת איתו לסרט: בנות דודות שלי מאנגליה צעק עליך: לא צועקים עליי... שלח לך אימייל: |בודקת| חברה. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, אבל לא במשמעות רומנטית... (חוץ מלאשתי, כמובן
) הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן היית על במה? יותר מדי פעמים לטעמי. חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא (
) הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: אני לא יודעת מה הדברים האהובים עליי
סתם: מה השעה עכשיו? 7 וחצי... מאוחר מדי. תפוח או בננה? תפוח... ובננה... שניהם. כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנגן איזה ארוחה אחרונה אכלת? הממ.. לא אכלתי היום עדיין... אז.. אתמול הייתי במסעדה.. ו... גם שם לא אכלתי... רגע... אורז
אה, לא, אבטיח במסעדה
תיכון או אוניברסיטה? לא הייתי עוד בשניהם אז קשה לי לדעת. אני משערת שתיכון. אתה משועמם/ת? משועמם
לא. משעמם
כן. רעש אחרון ששמעת? התריסים שלי נסגרים. ריח האחרון שהרחת? אין לי מושג.. אולי הבושם של אחותי שהייתה פה הרגע... |כך תבזבז 10 דקות מהחיים על משהו שאף אחד לא יקרא...|

Principesa Reut

New member
חחח אבל זה היה כובע מהחנות...

לא סתם כובע
כזה כחול, של מיקי מאוס עם M אדום. וואי, אני ממש זוכרת את זה.

אני לא מאמינה 2!!! זה שלי!!!

סתם עבדתי עלייך... שלי היה עם הרבה דמויות של דיסני,ף בג' יפה כזה עם סוגר מגניב מאחורה! אולי שכחתי אותו במלון!?!?

Principesa Reut

New member
הכוונה היא לא שלשיר קוראים ככה...

זאת הייתה מן הערה שמי שהיה צריך להבין אותה הבין

סנטה

New member
למרות שבטח אף אחד לא יקרא את זה

קצת בכללי... שם: שגיא פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.72 מידת נעליים: 45 וחצי צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 18 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית,עברית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: משוואה עם נעלם סרט מושכר שראית: הכוכבים של שלומי סרט בקולנוע: אפקט הפרפר שיר ששמעת: דנה ברגר - אהבה השיר שנתקע לך בראש: אני רוצה - טל שגב הדיסק שקנית: יוני בלוך הדיסק ששמעת: יוני בלוך האיש שהתקשרת אליו: יוני בלוך האיש שהתקשר אליך: יוני בלוך תוכנית טלוויזיה שראית: יוני בלוך ... סתם
האקדמיה לצחוק איש שחשבת עליו: יוני בלוך ? סתם ... זה כבר לא מצחיק - חשבתי על אח שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן ,במרכז את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כרגע את/ה רוצה עוד פירסינג: לא לא לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא יודע נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא נוגע אלי תוכנית ההתנתקות של שרון: לא האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כן לא נשבר לך הלב: כן לא שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: כן שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שגיא ממתק: סניקרס סרט מצויר: פו הדוב קורנפלקס: שוגי מסטיק: לימונענע צבע: ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: מה ?! תכשיט: אין לי חורף\קיץ: קיץ בחדר: לישון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא יודע הלכת איתו לסרט: חבר צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: סבתא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יותר טוב כלום אוכל אהוב: מק תוכנית אהובה: הרבה ... ספורט אהוב: ספורט ? אני ? תחביב: לישון,רדיו זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר עיתון אהוב: ידיעות ובלייזר |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 7:41 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב?אביב רצוי גפן מסנג'ר או אייסיקיו?איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחשוב למה עניתי על זה איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל תיכון או אוניברסיטה? תיכון ... אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מקשים של מקלדת ריח האחרון שהרחת? תפוזים

סנטה

New member
רעות

ספר מעולה תקראי את החדש שלו שעות מתות ... הבנתי שהוא טוב אני גם אתחיל מתישהו לקרוא אותו !

Principesa Reut

New member
זה הספר הכי טוב שקראתי...

אני פשוט מעריצה את אורי אדלמן.. ביקשתי כבר ממישו שיקנה לי את שעות מתות (אין לי כסף
)

למעלה