שאלון לחברי הפורום

תשובות

1 - שם: דן 2 - שם שהיית רוצה: עידו 3 - חיית מחמד: אין 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: לישון 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: סרט/הצגה/בית קפה 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction - הרצאות משעממות 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: (ראה 6 - ורצוי שזה יהיה באנגלית) 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: בערך איזה 6, אולי 7 ימים, בשבוע 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: מה??? 10 - השלם "אין אלוהים...": יש אהבה 11 - השלם "No fate but...": LOVE 12 - סרט מועדף: Les Amants Du Pont Neuf (הנאהבים מפריז) 13 - השיר השנוא ביותר: לא זוכר 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): שבת - אין עבודה, אין שפה, קשה קשה 15 - יחס לברוקולי: תלוי איך הוא עשוי 16 - לאמה או אלפקה: לאמה מה? 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: ראה 16 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: אחלה שם למדינה 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו:חפשו בגוגל 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: הכל שטויות. יש רק עולם אחד.

snooPPiT

New member
זה בומבה ..!

1 - שם: יעל 2 - שם שהיית רוצה: יש שם יותר יפה מיעל ? 3 - חיית מחמד: אח שלי 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: יש כזאת שעה ? 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: פעילות ? =)זה אומר להיות פעיל, נכון ? 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: אוכל מהונדס גנטית. איטס אבריוור ..! 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: מראה .. =) 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: וואי אני ממש חננה. מקסימום יומיים. =O 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: יש כחול ? 10 - השלם "אין אלוהים...": - ישנה אלוהים. 11 - השלם "No fate but...": ממ-faithom 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: אפוקליפסה עוד כמה דקות 13 - השיר השנוא ביותר: הפרסומת של אמריקן לייזר 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): מחר. cause tomorrow is 15 - יחס לברוקולי: ירוק עולה 16 - לאמה או אלפקה: גמל 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: בכלל לא הבנתי חחחחחחח 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: יאמ יאמ 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: KLAPAUCIUS 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: עולם זמני.

snooPPiT

New member
Klapaucius!

זה היה צ'יט בסימס לצבירת כסף...=) לא יודעת למה נזכרתי בזה לפתע

דארלינג, אני יודע שזה היה צ'יט לכסף

אני יצרתי Impregnable Keep בסימז (וזו הייתה טירה בשווי של 300,000 סימולאונס) בעזרת הצ'יט הזה...

להתחיל לתת את כל רשימת הצ'יטים

שאני זוכר בע"פ? Rosebud - בכל הExpansions זה החליף את Klapaucius Grow_Grass (מ-150 עד +150) - במקורי וב שתי הEXP האשונות - מגדל את הדשא Water_tool - מאפשר ליצור מים חיים (נחל) Move_objects on/off -כשזה On אפשר להזיז כמעט כל דבר (כולל ג'וקים, סימז ולכלוך) Set_hour 1-24 (כשמו כן הוא) ואלה רק הצ'יטים שאני זוכר בע"פ עוד כמה ממשחקים אחרים כדי להשוויץ בזיכרון שלי: Alt+moola - בכל טרילוגיית משחקי Master of orion זה ה=נותן עוד כמ BCs Alt+Einsteiin - ב Master of orion 2 הנהדר זה נותן את כל הטכנולוגיות במשחק FUNDS - בסימסיטי המקורי זה נתן כסף

snooPPiT

New member
סורי על הזלזול אם נוצר ..=O

לא התכוונתי בכלל בכלל נזכרתי לפתע בצ'יט שהייתי משתמשת בו במשחק GTA giveusatank חחחחחח הייתי רומסת עוברי אורח תמימים בדם קר

../images/Emo15.gif עע כנ"ל :< .

ובוויס סיטי הייתי יותר משתמשת בthugstools professionaltools , nuttertools , וPanzer
.

dj_online

New member
:-O

black sheep נחשו מה זה
giveusyourmoney allyourbasesarebelongtous leavemealone וכל המכוניות המהירות של וויס סיטי ובייב מגנט

למעלה