כמה אפשר?
1 - שם: שגיא. 2 - שם שהיית רוצה: אני מסתדר עם הנוכחי שלי. 3 - חיית מחמד: אחות קטנה. יש גם אקווריום
, אבל עם הדגים אי אפשר לשחק, משום מה הם מתים מזה... 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: לישון
5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: לא לראות מלאך שחור, כי אין אותו. במקום זה אני רואה YES REAL או משחק של מכבי באירופה
. 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: כפי שכבר אמרתי לא פעם ולא פעמיים- הטלויזיה
...לפחות עלי זה פועל
. 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים:
, וכמובן, איך לא-
. ולבסוף הכל אמור להוביל ל-
. 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: לא בדקתי אף פעם... 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: אין
... 10 - השלם "אין אלוהים, יש אנשים". 11 - השלם No fate but the one we create. 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: לא מכיר ולא מכיר
. 13 - השיר השנוא ביותר: אין. 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): יום שבת...עונה שניה של ג'רמיה הגיעה!!! ואולי גם יום ראון מסיבות מסווגות
. 15 - יחס לברוקולי: יש בינינו יחסים מאוד מסובכים. שנאה הדדית, ואם זאת קונצנזוס על יחסי גומלין חיוביים. הבנת? כי אני לא... 16 - לאמה או אלפקה: ככה... 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: הקורקינט שלו שחור בכלל... 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: בית השימוש של העולם. לא שאני תומך בזה, כן? 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: ביבשת בוצוואנה... 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: העולם הפרה-היסטורי...