שאלון לחברי הפורום

AndreaCorr ©

New member
איך אפשר שלא לשנוא אותן? ../images/Emo5.gif

בושה למוזיקה הישראלית

Peace 0n Earth

New member
../images/Emo145.gif

1 - שם: רן 2 - שם שהיית רוצה: לא אוהב תשאלה הזאתי 3 - חיית מחמד: ארר..טיגריס 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: חח פעילות... אלק 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: מכבי ת"א כדורסל- יורוליג 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: מסווג.. 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: הממ....שנעבור לפורום "הומור שחור"? 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: 3 ימים, ולא סתם 3 ימים, 3 ימים של אימונים 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: חח מה זה בכלל 10 - "אין אלוהים ----תאמינו לי" 11 - השלם "No fate but...": נמנע מלענות 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: אנערף 13 - השיר השנוא ביותר: כלל השירי מזרחית.... 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): רביעי/שני --- יש אימון 15 - יחס לברוקולי: בעע....כבר עדיף צרפתים 16 - לאמה או אלפקה: ככה 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: עוד פעם למה?ככה 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: שוב נמנע מלענות 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: גרר....מה זה השאלות האלו 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: סתם פח זבל .....

../images/Emo145.gif+../images/Emo147.gif+../images/Emo144.gif=../images/Emo143.gif

איזה קהל עוין יש לנו היום

Peace 0n Earth

New member
פעם הבאה תוסיף הסברים לשאלות../images/Emo8.gif

מה זה בוצוואנה? מונטווידאו?...

../images/Emo15.gif ^^.

1 - שם: גל. 2 - שם שהיית רוצה: ממ לא יודעת. 3 - חיית מחמד: כלב וכלבה.
. 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: לישון. 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: מחשב כנראה אמ. 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: מסור. 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: [ע"ע שאלה 6]. 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: יומיים אולי אמ?. 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: ח לא זוכרת את השמות^^, אבל בטח הנקבה ממ ורודה כזאת? 10 - השלם "אין אלוהים...": אין אלוהים.
. 11 - השלם "No fate but...": אין לי שמץ. 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: ? 13 - השיר השנוא ביותר: כל שיר של בריטני\כריסטינה\להקות פופ למיניהן\מזרחיים. 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): שישי, אחריו שבת [?]. 15 - יחס לברוקולי: אני אוהבת אמ. 16 - לאמה או אלפקה: שתיהן נשמעות טעימות. 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: כנ"ל 16. 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: תגיד לי מזה ואני אגיד לך אמ. 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: שאלה טובה. 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: יבשת?

../images/Emo18.gif עצור רובוטית לפניך

אני די בטוחה שכבר ערכו שאלון כזה מאז שהגעתי לפה (פחות מחודשיים) כי אני זוכרת את השאלה על הנשק המועדף.. טוב נענה בכל זאת: 1 - שם: לירן 2 - שם שהיית רוצה: ירחמיאלה
3 - חיית מחמד: הכלב שלי ואחותי הגדולה 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: לצחצח שיניים וללכת לישון 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: אינטרנט 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction:
(אין סיכוי שאי פעם אוציא רשיון) 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: הממ... 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: כמעט יומיים 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: לא זוכרת 10 - השלם "אין אלוהים...": ואני לא רוצה לשמוע "הוכחות" למיניהן 11 - השלם "No fate but...": ה-but מיותר עבורי 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: למה דוקא ואל קילמר? אני לא אוהבת אותו. 13 - השיר השנוא ביותר: כל דבר של מייסי גריי/ הפיקיות/ צינוביץ' (מישהו זוכר אותו בכלל?) 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): חמישי. כמעט סוף שבוע 15 - יחס לברוקולי: טעיםםםם 16 - לאמה או אלפקה: לאמה (מאז שראיתי the emperor's new groove
) 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: ממש לא אכפת לי 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: בוצ-מה?! 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: אמריקה כמובן. זו רשת חנויות וידאו ודי.וי.די בורמונט. 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: העולם האמיתי?

כמה אפשר?

1 - שם: שגיא. 2 - שם שהיית רוצה: אני מסתדר עם הנוכחי שלי. 3 - חיית מחמד: אחות קטנה. יש גם אקווריום
, אבל עם הדגים אי אפשר לשחק, משום מה הם מתים מזה... 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: לישון
5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: לא לראות מלאך שחור, כי אין אותו. במקום זה אני רואה YES REAL או משחק של מכבי באירופה
. 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: כפי שכבר אמרתי לא פעם ולא פעמיים- הטלויזיה
...לפחות עלי זה פועל
. 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים:
, וכמובן, איך לא-
. ולבסוף הכל אמור להוביל ל-
. 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: לא בדקתי אף פעם... 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: אין
... 10 - השלם "אין אלוהים, יש אנשים". 11 - השלם No fate but the one we create. 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: לא מכיר ולא מכיר
. 13 - השיר השנוא ביותר: אין. 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): יום שבת...עונה שניה של ג'רמיה הגיעה!!! ואולי גם יום ראון מסיבות מסווגות
. 15 - יחס לברוקולי: יש בינינו יחסים מאוד מסובכים. שנאה הדדית, ואם זאת קונצנזוס על יחסי גומלין חיוביים. הבנת? כי אני לא... 16 - לאמה או אלפקה: ככה... 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: הקורקינט שלו שחור בכלל... 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: בית השימוש של העולם. לא שאני תומך בזה, כן? 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: ביבשת בוצוואנה... 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: העולם הפרה-היסטורי...

edlessme

New member
מי הדביל שכתב את זה?

ולמה הוא עדיין ער?? 1 - שם:עדן-שי לונדון השמונה עשר (סתם.. לא השמונה עשר... אבל נכון שזה דורש?) 2 - שם שהיית רוצה:כשהייתי קטן רציתי שיקראו לי אבי... היום אני רוצה להיות john DOUGH 3 - חיית מחמד: דבר קטן מטומטם עם יותר מידי אנרגיה שמישום מה מתעקש לחרבן תמיד בחניה!!! 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: לחלום חלומות רטובים על כמרים 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: מכבימכבימכבימכבימכבימכבי 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: my naked self 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: עם חוד של מחדד... 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: אמממ... לא יודע... 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: אחחח.. ימים ישנים וטובים של גמדיות מצחיקה... לא זוכר... 10 - השלם "אין אלוהים...": אבל יש את עדן... אז אל דאגה! 11 - השלם "No fate but the one we die in which we all die in the end due to a realy freakie tissue paper related accident...": 12- סרט מועדף של ואל קילמר: הדלתות 13 - השיר השנוא ביותר: לא יודע... אני מאמין שבכל שיר אפשר למצוא יופי... 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): רביעי אחרי 12:05... סוף השיעורים המעצבנים... 15 - יחס לברוקולי: דודן מדרגה שניה... 16 - לאמה או אלפקה: האחד שמפריש יותר ריר... יאאמי! 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: וואו.. בטח הייתי ממש שיכור כשכתבתי את זה... 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: אוהוווו.. אם אני אגיד לכם מה שאני חושב על בוצואנה.. אם אני אני אספר לכם את כל הדעות שלי על בוצואנה... אוייייייייי ואבוייייי מה שילך פה... שואה! הבנתם! פשוט אסון כגרעיני מהלך על קווי טלפון!!! 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: אמריקה כמובן... 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: הגוש חרא הכי גדול שאי פעם ראו עיניי אדם... יבשת ללא תכלית...

למעלה