שאלון לחברי הפורום

שאלון לחברי הפורום

הוא כבר היה פה פעם - ב16 באוגוסט (אני יודע כי עשיתי Copy paste משם) אבל אתם מוזמנים לענות עליו עוד פעם או פעם ראשונה אם לא הייתם כן כן! כולכם כבר עניתם אלף פעם על השאלון המקובל לחברי פורומים... שם, גיל, מה אם, השלם את וכל השאר... Rogue מלאכים שחורים מציג: השאלון האלטרנטיבי 1 - שם: 2 - שם שהיית רוצה: 3 - חיית מחמד: 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: 10 - השלם "אין אלוהים...": 11 - השלם "No fate but...": 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: 13 - השיר השנוא ביותר: 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): 15 - יחס לברוקולי: 16 - לאמה או אלפקה: 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: יש לציין שנזכרתי בשאלון הזה בגלל הדיון על ההגירה לצרפת....

ונזכרתי במשהו

כדי להקל על הקריאה, תעשו copy paste לשאלות ותכתבו את התשובות בצמוד כדי שיהיה קל להבין... והרי תשובותי: 1 - שם: אהוד בכדור הארץ, *$&^)KJH*OLO(PUKMKTIUT)% בכוכב הלכת זוֹג 2 - שם שהיית רוצה: באמת הייתי רוצה ששמי יהיה Rogue 3 - חיית מחמד: בכדור הארץ, כלבה שחורה מעורבת ומטומטמת בשם קים, מחשב עתיק בשם KJ, מחשב צעיר וחמום מוח בשם Rage - בכוכב הלכת זוֹג היה לי כריש טוקארי 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: לישון, לישון עמוק 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב:להתגעגע לDark Angel (הייתי צריך למחוק את השאלה הזו) 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: מאייד מחשבות 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: ראו תמונה 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: 47 שעות וחמישים דקות 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: זריזי כמובן 10 - השלם "אין אלוהים...": למי שלא מחפש 11 - השלם "No fate but the one we make 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: ווילו והנסיכה 13 - השיר השנוא ביותר: מוזיקה מזרחית בעיקרון 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): יום שישי בערב - דיסקו 15 - יחס לברוקולי: Broccolly discovered to be colonies of tiny aliens with murder on their minds - simcity3000 - my likes tiny aliens with murder on their minds 16 - לאמה או אלפקה: ממוטה צמרירית 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: החמור הכחלחל ויורק האש של השכנה בכוכב הלכת זוֹג 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: קצה העולם שמאלה 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: מממממף 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה:העולם הרביעי - איזור הדמדומים

Rogue, התינשא לי?

אני לא מאמינה! שאלה "No fate but..." ושאלה בקשר לסרט אהוב על ואל קילמר? מצאתי את נשמתי התאומה!!! 1 - שם: חמוטל 2 - שם שהיית רוצה: התרגלתי מדי לשם הזה 3 - חיית מחמד: נמר. אה, כזאת שיש לי באמת? חתולה 3X 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: שינה 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: חזרות להצגה (הייתי מקליטה את Dark Angel ורואה את זה אחרי החזרה והיציאה שאחרי החזרה, בסביבות 3 לפנות בוקר) 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: כלי תקשורת 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: טיגון עמוק 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: לא זוכרת, אולי יומיים. היתה פעם שכתבתי 3 עבודות ב-3 לילות וישנתי בערך שעתיים כל לילה. לעומת זאת השיא שלי בשינה עומד על משהו כמו 21 שעות. 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: לא צפיתי (זקנה מדי, חוששתני) 10 - השלם "אין אלוהים...": זה נשמע לי משפט שלם. 11 - השלם "No fate but what we make" - שליחות קטלנית 2 הוא אחד הסרטים האהובים עלי ביותר, במיוחד בגלל המסר הזה. וגם בגלל לינדה המילטון שהיא אהבת נעורים. 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: עוד אהבת נעורים שלי. אני חושבת שהתשובה תהיה "הדלתות", אבל אני גם אוהבת את "סודי ביותר" 13 - השיר השנוא ביותר: Who Let the Dogs Out 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): שני. כי נולדתי בו. 15 - יחס לברוקולי: התעלמות הדדית. 16 - לאמה או אלפקה: אלפקה. וכשהייתי בת 15 הייתי בחוות אלפקות זמן קצר אחרי שנולד אלפקון צעיר וקראתי לו "יואל", והבטיחו לי שאם הוא ישרוד זה יהיה שמו. 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: למה אני חייבת לבחור? 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: אני לא חושבת על בוצוואנה. 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: אמריקה 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: העולם ה-שניים ושני שליש.

My afraid my did it again ../images/Emo4.gif

Sowwy mum... that's why I can't decide who to marry

אהה ובקשר לתמונה ההיא

אמממ הנה עוד Gif מונפש של הIlwrath Avenger מStarcontrol
בשני המקרים לקחתי את הציור המקורי ו... אהמ... הינדסתי אותו

זה אתה ../images/Emo3.gif

אני לא גנבתי לך כלום... אני בדיוק סיימתי לקרוא את Dragons of a dying sun... משם בא הרעיון שלי

כי קראתי בעברית

בגלל זה יש לך תחושה... בתרגומו המצויין של צפריר גרוסמן... גרוסמן עשה בחוכמה והלך וקרא את תרגומיו של עמנואל לוטם לChornicles והעתיק משם את השמות במהלך התרגום (Caine BloodBane חזר להיות כרתי רועץ-דם - וזה לדעתי תרגום מעולה לשמו).... בכולופן היה את זה בספריה בעברית ואני הייתי הראשון לקחת ולקרוא.. אבל בגלל שאין עדיין תרגומים לLost star וVanished moon אז אני הזמנתי אותם בסטימצקי

יכלתי להשאיל לך...

ולגבי צפריר- הוא מעריץ ידוע של הסדרה, מה שעושה אוט' את התרגום שלו לטוב יותר. ואני אף נפגשתי איתו!

AndreaCorr ©

New member
Moi

1 - שם: שרון. 2 - שם שהיית רוצה: אני אשאר עם שרון. 3 - חיית מחמד: אין. 4 - פעילות מועדפת ביום שלישי בשש בבוקר: לצפות בזריחה או לישון. 5 - פעילות מועדפת ביום חמישי ב21:15 בערב: הממ. בטח לשבת מול המחשב. 6 - Favorite Weapon of Mass Destruction: שאלונים ארוכים במיוחד. 7 - דרך מועדפת לטפל בצרפתים: כנ"ל. 8 - זמן השיא בלהישאר ערים: 5 ימים. 9 - הדמות המועדפת מבין החתולים הסמוראים: הורודה. 10 - השלם "אין אלוהים...": אין אלוהים. נקודה. 11 - השלם "No fate but...": science 12 - סרט מועדף של ואל קילמר: בטמן 13 - השיר השנוא ביותר: יש הרבה. כרגע זה כל דבר של האחיות פיק או רוני -סופרסטאר-דואני. 14 - יום המועדף בשבוע (ולמה): שלישי. יום קל וקצר מבחינת לימודים. 15 - יחס לברוקולי: יא-מי! 16 - לאמה או אלפקה: זברה 17 - הדלאי לאמה או הקורקינט הלבן של המשיח: דלאי לאמה 18 - מה את\ה חושב\ת על בוצוואנה: טעים מאוד/מקום יפה/היא נחמדה (מחק את המיותר בהתאם למה זה בוצוואנה) 19 - באיזו יבשת נמצאת מונטווידאו: דרום אמריקה? 20 - אם אירופה היא העולם הישן, אמריקה היא העולם החדש, אפריקה היא העולם השלישי, מה זה עושה מאסיה: העולם התחתון

Peace 0n Earth

New member
5 ימים?......../images/Emo12.gif

זה בלתי אפשרי מבחינה רפואית אפילו.....מה עבר עליך ב5 ימים האלו..?

AndreaCorr ©

New member
הייתי מאוד מוטרדת,

וגם מאוד מותשת...אפשר להגיד שבאותו שבוע לא ממש תקשרתי עם הסביבה. אבל כן. באמת לא ישנתי 5 ימים..

Your musical taste my dear

Makes me wanna... whew, don't you read my mind? Honey where did you get the taste?​
זה היה שיבוש קל של Want your love של Corona ז"ל (הזכורה בעיקר בגלל Rythm of the night)... מבחינת טעם מוזיקלי, אחותי, רק צריך להוסיף לך את Mis-teeq ואנחנו תאומים

למעלה