שאלון- לו הייתי קוסם.

black robe

New member
אוי, אני כזאת דפוקה../images/Emo122.gif../images/Emo63.gif

כתבתי "סורקת" במקום "מחפשת"

taltal289

New member
לו הייתי מכשפה, זה היה כיף ../images/Emo28.gif

אני לא יודעת אם מישהו יקרא את התגובה שלי, אבל אלה דברים שהייתי רוצה לברר עם עצמי. 1. הייתי מעדיפה להרשם להוגוורטס (אף פעם לא משעמם). 2. הייתי מזדהה יותר עם הארי, לא יותר מדיי מוצלחת, (אבל עם רצון להוכיח את עצמי). אם מצליח לי אז בטעות. כי רולינג החליטה. כי הספר על שמי. 3. צורת האנימגוס שלי הייתה בטח חתול 4. הפטרונוס שלי היה פנתר 5. הבוגארט שלי היה חושך+ שקט מוחלט (כשהם בנפרד, אני דווקא אוהבת אותם) 6. הייתי רוצה לדעת לשתק אנשים, את אחי הקטן במיוחד! פטריפיקוס טוטאלוס! 7. לא הייתי עובדת במשרד הקסמים, הייתי פותחת פונדק משל עצמי 8. חיית מחמד? חתול... או חמוס. אולי סנאי? 9. הייתי עוברת אורח תמימה. אני לא אמיצה מספיק, או לחלופין חלשת אופי... אוכלי מוות *&^%#%^* 10. ילדות קשה, בגלל זה אני מזדהה עם הארי 11. הפלפאף... לצערי 12. חובטת! 13. אני מקווה שוולדמורט לא יודע שאני חיה 14. הייתי מאמינה להארי, אבל כנראה לא הייתי מדברת על זה בפומבי 15. אחח, אם הייתי שומרת את שיקוי המזל שלי... אמא הייתה יותר מאושרת.

!!!

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג?הוגוורטס ברור! 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני?רוןןן שנינו מפחדים מעכבישים ואוהבים לאכולל 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך?כלב 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך?כלב 5. מה היה הבוגארט שלך?גוק גדול ומגעילל 6. באיזה לחש היית מתמחה?לומוס 7. האם היית עובד במשרד הקסמים?לאא הוא מגעילל 8. מה היתה חיית המחמד שלך?חתול ותנשמת 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? במסדר עוף החול אבל הייתי עוזרת מהצד..יענו הייתי מבשלת או משו חח 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת?ילדות מאושרת 11. לאיזה בית היית נבחר? לא יודעת אבל אני רוצה גריפינדור 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית?מחפש 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט?לא 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי?כן 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? הוא היה מת
או שאני..

City Of Angel

New member
אני אני אני ../images/Emo27.gif

. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? דורמשטרנג נשמע רע ובבובאטון לכולם יש מבטא צרפתי. נראה לי הוגוורטס 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? בוודאי שעם רון (יש בכלל מישהו שמצליח להזדהות עם הארי??) 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? שועל 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? סוס 5. מה היה הבוגארט שלך? וואלה לא יודע.. אולי חבר שמת 6. באיזה לחש היית מתמחה? ויקרטוס (זה שתולה אנשים באוויר שהארי למד מהנסיך חצוי-הדם) 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא.. יותר מדי צבועים האנשים שם 8. מה היתה חיית המחמד שלך? מבין ינשוף חתול או קרפדה? ינשוף 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? כמובן שלוחם מיומן ואמיץ במסדר עוף-החול. 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות נפלאה הכוללת משחקי קווידיץ' משפחתיים בחצר 11. לאיזה בית היית נבחר? אני חושב שהפלפאף או ריינבקלו.. 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? רודף 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לא, הוא לא נשמע נחמד במיוחד 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? הייתי הבנאדם שהציע לו ללכת לטיפול תרופתי בקדוש מנגו 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? רע

meital f

New member
עונה../images/Emo70.gif

לו היית קוסם- 1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג
הוגוורטס 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני
רון 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך
כלב 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך
גדי 5. מה היה הבוגארט שלך
גופה מפחידה 6. באיזה לחש היית מתמחה
7. האם היית עובד במשרד הקסמים
לא 8. מה היתה חיית המחמד שלך
ארנבת 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים
אוכל מוות 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת
ילדות מאושרת 11. לאיזה בית היית נבחר
גריפינדור, כי אני לא כל כך חכמה ויש לי מזל בחיים 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית
מחפשת 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט
כן 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי
כן 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר
הוא היה מציע לי את תמיכתו

סהר ס

New member
תשובות

1. הוגוורסט 2. הרמיוני/הארי 3.חתול/דולפין 4.סהר/דרקון 5.ציון רע במבחן(פעם בכיתי לאמא שלי על 94 במדעים-טיפשה וצעירה...-אמת!)סתם.. הבוגראט שלי היה : אדם ללא תכונות רעות 6. וינגארדיום לביוסה 7.לא,נחשים! 8.חתול/תנשמת 9.מסדר עוף החול/עובר אורח תמים 10.ילדות מאושרת 11.רייבינקלו/הפלפאף/גריפנדור(סיכוי של 2%) 12.חובט 13.לא , אולי נלחמת נגדו לא יותר.... 14.כן, על בטוח!(גם הייתי איתם בסופו של דבר והייתי משתתפת בצ"ד...) 15.רוב הסיכויים(99%) ש : נתגעגע אליך סהר...!

אמ...תשובות

1.הוגוורטס לנצח! 2.הייתי מזדהה יותר עם הרמיוני. 3.חתול-החיה האהובה עלי! 4.חתול-חתולים לנצח! 5.את האמת לא יודעת...יעל וגאי זו ארץ? 6.הייתי מצליחה באימפריוס... 7.הייתי עובדת במחלקת המיסתורין אבל לא במחלקות האחרות. 8.ינשוף או חתול.הכי טוב שניהם. 9.אני סתם עוד עוברת אורח תמימה(אדיוט!אבדה קדברה!כן!להרוג את הארי פוטר!אוף...אני צריכה לעשות הכל כאן!אבדה קדברה!הוא מת!מת!!!!)כמו שאמרתי סתם עוברת אורח תמימה. 10.ילדות מאושרת! 11.ריבנקלו!כי הייתי משקיעה בלימודים אם הייתי מתקבלת! 12.חובטת!הכי מגניב! 13.אההההההה אתם מתכוונים את הפעם הזאתי שהלכתנו להופע של הביטלס? 14.אממממ...לא יודעת... 15.אנחנו היינו חוטפים את כל חברי הביטלס,מאימים עליהם באבדה קדברה שישירו את היי ג'וד ואור יו ניד איז לוב.

לו הייתי קוסמת

(תאמת הייתי מעדיפה את "לו הייתי רוטשילד") 1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? דורמשטראנג- לומדים שם אומנויות האופל, מדבר אלי. 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? עם הארי- אבל רק מהבחינה שאני לא שמה על מה שאומרים לי/ עלי. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? זאב. 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? צ'יטה. 5. מה היה הבוגארט שלך? אנשים יקרים לי מתים / נכשלת במקצוע אחד מהבגרויות/ מקבלת פחות מ 80 בבגרות. 6. באיזה לחש היית מתמחה? קרושיאטוס. 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? כן, בתור הילאית. 8. מה היתה חיית המחמד שלך? אפשר כלב? 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? אוכלת מוות כמעט בטוח. 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות קשה. עברתי טרגדיה לא נורמלית בילדות. 11. לאיזה בית היית נבחר? גריפינדור 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? רודפת. אבל אין מצב שהייתי הולכת לקווידיץ'. 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? כנראה. 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? כן. הייתי אוכלת מוות והייתי יודעת שהארי צודק... 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? איך שהייתי רוצה?! אחלה שאלון.

אווווווווו

'צטערת יהי זכרו ברוך
(או משהו, אין לי מושג מה אומרים במקרים כאלה)

ToryMaster

New member
סליחה

איך ההילאיות מסתדרת עם להיות אוכלת מוות? את באמת רוצה להיות כזו?

לא בטוח..

אני מאמינה שאם הייתי מכשפה הייתי סובלת מפיצול אישיות חד
או שהייתי הילאית משהו רציני, או שהייתי אוכלת מוות אבל בקטן, ובטח הייתי פורשת (כמו רגולוס).

רקפת

New member
עונה.

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורטס, הוגי, הוגי הוגוורטס. 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? אולי הארי. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? אולי סוס? 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? סוס 5. מה היה הבוגארט שלך? וולדמורט חח.. 6. באיזה לחש היית מתמחה? לחש-דוחה-סוהרסנים..חח איך זה נשמע. 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? פחח לא.. 8. מה היתה חיית המחמד שלך? כלב וסוס. 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? או במסדר עוף החול או סתם עובר אורח תמים. 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת...חח 11. לאיזה בית היית נבחר? הפלפאף או גריפינדור 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? חובט 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לאא 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? לא סיימתי אותו. אני באמצע. 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? אין לי מושג.

אני.

לו היית קוסם- 1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגי, דא 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? הארי, נראה לי.
3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך?ממממ.קוף, נראה לי. או כלב. 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך?דולפין, אולי. 5. מה היה הבוגארט שלך?זה די אישי. 6. באיזה לחש היית מתמחה? איך אני אמורה לדעת את זה...? אני אוהבת את פטריפיקוס טוטאלוס. 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא נראה לי. 8. מה היתה חיית המחמד שלך?בהוגוורטס? ינשוף.
9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? סתם עובר אורח תמים ומשעמם. 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת, אני מניחה. 11. לאיזה בית היית נבחר? רייבנקלו. או הפלפאף. 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? רודפת או מחפשת. 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? חס וחסה. 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? אם הייתי מכירה אותו טוב. 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? הייתי מתה.

אני בטח אוותר באמצע...אני אנסה

א.לא היה בית ספר לקוסמות בישראל, ובו דו קיום בין כל הדתות? יו נואו, ירושלים, עיק מקודשת לכל הדתות...קסומה, הרבה ניסים ועליות השמיימה.... טוב, אם לא, כנראה שבדורמשטרנג, כדי לנסות לדחוף את מאלפוי מהקרחון אם הוא יעבור שמה....
ב.הרמיוני, היינו מקימות אגודת חננות גאות ג.אנימאגוס?אממממ....אממממ.....איזה חתול או ארנב חמודי כזה ד.פטרונוס....משהו גדול ומאיים....אולי לביאה? ה.בוגארט....עכביש ענק ושעיר (בזה אני כמו רון
) ו.לחשים מועילים ומקצרי דרך, כמו אציו. לחשים לעצלנים! ז.לא, הם לא היו מקבלים אותי..... ח.ינשוף. ט.עוברת אורח תמימה... י.אני רוצה לחשוב שילדות מאושרת. יא.רייבנקלו יב.לא הייתי מתקרבת לקווידיץ'-פחד גבהים יג.קשר של:אני לא אתקרב אלייך, אתה אל תקלל אותי, תודה! יד. הארי מי? אני לומדת בדורמשטרנג, לא? טו.בטח מתה....או בעלת חצי גוף בלבד.משהו קטלני

למעלה