שאלון- לו הייתי קוסם.

אלאסטור

New member
זה אני, בקשר לשאלון...

א. הוגוורטס, בגלל דמבלדור. ב. בעיקר עם הארי אבל גם עם הרמיוני. ג.אם הייתי מצליח להיות אנימאגוס הייתי משתדל להפוך לעוף חול (בגלל היכולות המדהימות). ד. חסוי. ה. סוד צבאי. ו.לחשי הגנה תקיפה וריפוי. ז.אם היתה משכורת טובה, בהחלט כן. ח. עוף חול בגלל היכולות, או סתם ציפור יפה. ט. לאחר היסוסים כבדים הייתי מצטרף למסדר. י. שאלה קשה. יא. לרייבנקלו, כי לא הייתי מפסיק לנסות להוסיף לעצמי יכולות. יב. חובט או שומר. יג. ממש לא. יד. הייתי מאמין לו, ואם לא אז לפחות הייתי לוקח בחשבון. והשאלה האחרונה: אצלי הקרב לא היה מתחיל, הייתי חושד מייד שמשהו לא בסדר, ומנסה להגיע למפתח המעבר, או לחילופין, להתעתק בכוחות עצמי, או עם סדריק אם לא הייתי יודע לבד. הנחיתה למציאות קצת קשה אבל זה מה יש...

raistleen

New member
תשובות

1: ברור שהוגרוטס 2:רון 3:הצורה כנראה הייתה חתול 4:דרקון 5:מקום חשוך 6:אבדה קדברה 7:לא 8:כלב 9:אולי אוכל מוות (זה יכול להיות נחמד) 10:ילדות מאושרת (אני מקוהה) 11:רייבלנקלו 12:רודף 13:אולי 14:כן 15: אני רוצה להאמין שהייתי מצליח לנצח אותו , אבל אני חושב שהייתי מת

אני

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורטס או בובאטון 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? הרמיוני 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך?לוטרה 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך?לוטרה 5. מה היה הבוגארט שלך?עכביש 6. באיזה לחש היית מתמחה? 7. האם היית עובד במשרד הקסמים?כן 8. מה היתה חיית המחמד שלך? חתולה 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים?מסדר עוף החול 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות רגילה לא מאושרת אבל גם לא טרגית 11. לאיזה בית היית נבחר? גריפינדור או רייבנקלו 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית?מחפשת 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט?הוא היה רודף אחרי... או יותר נכון אוכלי המוות שלו 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? כן 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? במוות של אוכלי המוות שלו והמנוסה שלי

ice everlasting

New member
אני:)

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? דורמשטרנג, כי זה בצפון
או אולי הוגוורטס, גם נשמע חביב. 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? רון. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? פינגווין
...או נשר. 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך?פינגווין/אוגר/גרביל/זאב 5. מה היה הבוגארט שלך?פינגווין. סתם..הממ..חרקים למינהם. 6. באיזה לחש היית מתמחה? קללות על כל סוגיהן [אבל עטלפי נזלת נשמע הכי מגניב
] 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא. 8. מה היתה חיית המחמד שלך? הייתי רוצה נשר
. 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? אוכלת מוות
. 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות עשוקה וכואבת. 11. לאיזה בית היית נבחר? סלית'רין, אבל בטח לא היו מקבלים אותי לשם אז רייבנקלו
. 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? חובטת. 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? הייתי רוצה שיהיה
. 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? הייתי יודעת שזו האמת, אבל מכיוון שאני אוכלת מוות...
15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? אם הוא לא היה מסכים לקבל אותי לשורותיו, סביר להניח שהייתי מתה.

יאללה

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורטס (א. לא יודעת צרפתית, ב. לא רוצה לחיות בקור) 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? המממ. נראה לי שעם הרמיוני. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? חתול. לדעתי. 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? קשה. לא יודעת. 5. מה היה הבוגארט שלך? המממ. אין לי מושג. 6. באיזה לחש היית מתמחה? עידוד. 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא. 8. מה היתה חיית המחמד שלך? חתול/ינשוף
9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? סתם עובר אורח תמים
10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת, אני אדם רגיל לגמרי. 11. לאיזה בית היית נבחר? רבלינקו 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? הא
רודפת. 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לא. 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? המממ. לא בטוחה. 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? הייתי משישליק.

עונה

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הווגורטס, ואם לא אז דורמשטרנג 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? הרמיוני או הארי... 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? נשר 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? נשר 5. מה היה הבוגארט שלך? נשר - סתם חח... אממ שאלה טובה אולי מוות ומחלות... 6. באיזה לחש היית מתמחה? אממ אולי אימפריוס או קרושיאטוס?... 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? חס וחסה 8. מה היתה חיית המחמד שלך? נשר חחחחחחח סתם נראה לי שינשוף 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? הכל חוץ מעובר אורח תמים 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת אני מקווה... 11. לאיזה בית היית נבחר? הכל חוץ מהפלפאף (בעעעע) 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? מחפש 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? כן אני היתי הלוכד שלו 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? הממ לא ממש... בערך... 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? נו אמרתי שלכדתי אותו!

טאפנוש

New member
אם הייתי מכשפה אז..

הייתי נרשמת או להוגוורטס או לבובאטון. הייתי מזדהה בעיקר עם הרמיוני (גמאני חיה עם שני מטומטמים בסכנת הכחדה.. P=....) אין לי מושג מה הייתה צורת האנימגוס שלי. כנ"ל. הבוגארט שלי היה בטח מין הדמיה של כדור הארץ, אני על אחת המקומות, לבד, בעוד אנשים קטנים בורחים ממני ואני נשארת לבד, או שאחד מבני המשפחה או חברי הקרובים מתדרדר לסמים או משהו. אני מזדהה עם הרמיני. תרתי משמע. אולי הייתי עובדת במשרד הקסמים. אני לא ממש סגורה על עצמי. בטוח שבתור חיית מחמד הייתי בוחרת בינשוף או תנשמת, יעיל, חמוד ונוח. בטח שהייתי מצטרפת למסדר עוף החול. ילדות רגילה, לא טרגית ולא מאושרת. או גריפין או סילת'רין. אם הייתי מתקבלת לנבחרת הקווידיץ',בטח הייתי חובטת. מסתומרת קשורה לוולדי?? X0 כמו הארי? אני חושבת שכן.. להאמין לילד שחטף מכה מאבן בעקבות האבקות עם דרקון?.. חח בצחוק, ברור שהייתי מאמינה. אין לי מושג, ואני לא רוצה לחשוב על זה. זהו? מרגיש\ה יותר טוב?..

Evil T

New member
טוב אני עונה../images/Emo184.gif

0לו היית קוסם- 1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורטס
2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? לפעמים עם הרמיוני אבל לרוב עם רון 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? נראה לי שאוגר 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? אין לי מושג לפי מה יודעים 5. מה היה הבוגארט שלך? זוחל/חרק ענקי שבא לאכול אותי 6. באיזה לחש היית מתמחה? לא נראה לי שהייתי מתמחה במשהו 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? כן
8. מה היתה חיית המחמד שלך? חתול 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? סתם עובר אורח תמים
10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת 11. לאיזה בית היית נבחר? רייבנקלו 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? שומר 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לא איכסה 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? לא נראה לי 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? במותי

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגי=] חיבה מסוימת לבריטניה....
2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? ממ...=\\ הרמיוני. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? אולי..... חתולה=] 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? ממ...=\\ קוף
חתול
כלב?! זאב
ינשוף
אין לי שמץ.... 5. מה היה הבוגארט שלך? לא יודעת... אולי אנשים שילי מתים?! 6. באיזה לחש היית מתמחה? קללות שאין עליהן מחילה
נופ.
נראה לי.......... וינגארדיום לביוסה
7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא. אני לא מספיק.... 8. מה היתה חיית המחמד שלך?חתול. ה. 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? עוברת אורח.... או...... שלא... וולד אומר הכל....
לא הוא לא.
10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ממ..=\\ אין לי שמץ. 11. לאיזה בית היית נבחר? רייבנקלו. 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? נראה לי מחפשת... לא שאני מהירה... אבל אני פשוט מפחדת מכדורים.... 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט?מאוד
14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? יאפ
15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? הייתי מתה. הודגש באמצעות מדגישומטיק
וויזלי:)

D o o S h a

New member
אני../images/Emo3.gif

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורסט 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? נראלי הרמיוני.. לא בחרשנות אבל בכל מיני דברים אחרים 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? חתול 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? אריה 5. מה היה הבוגארט שלך? קרובים שלי שמתו חס וחלילההה 6. באיזה לחש היית מתמחה? לא יודעת
7. האם היית עובד במשרד הקסמים? אולי 8. מה היתה חיית המחמד שלך? ינשוף! 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? עוברת אורח תמימה! 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת
11. לאיזה בית היית נבחר? כנראה גריפינדור 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? מחפשת אולי 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לא 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? כן 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? אחרת לגמרי!

ouo

New member
מממ...

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורטס. מתחבר לפזמון. 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? הרמיוני 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? שנורקק פחוס קרן 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? חד קרן או ספינקס. אני חושב שספינקס. יותר חידתי... 5. מה היה הבוגארט שלך? הארון שלי רק מגרביים. אווו ספוקי
6. באיזה לחש היית מתמחה? לומוס, כמובן. 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? כן, כשרת מזג אוויר לחלונות מתמחה. 8. מה היתה חיית המחמד שלך? קרפדה. 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? במסדר עוף בחול. יש לאנשים שם הרגל להישאר עד גיל 50 בבית של ההורים שלהם. יותר מתחבר לזה...(ואני בגיל 15..) 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? עבר מלא טרגדיות. 11. לאיזה בית היית נבחר? רייבנקלו. הרי אני יודע לעשות לומוס, לא?! 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? נער מגבות. 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? הוא אחייין מדרגה שביעית שלי...וכולנו יודעים ששבע זה המספר הקסום ביותר, לא? 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? כן. 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? אני הייתי מת לפני שיכולתי להביא את השטיח של בית הקוסמים האצילי שלי כדי להראות לו את הקשר שלי אליו...

רזושש

New member
עונהה

לו הייתי קוסמת: 1. הייתי נרשמת להוגוורטס.. 2. אני חושבת שהייתי מזדהה אם הארי בספר השישי.. אבל בעיקרון רון פחדן מידי, הרמיוני חכמה מידי והארי לא יודע להתחיל אם בנות. 3. פרפר, ציפור, משהו שעף 4.אא.. לא יודעתת 5. מישהו אהוב שמת (שמו הבוגארט של גברת וויזלי) 6. לחש עטלפי הנזלת של ג'יני.. סתםם.. נראה לי במשו שקשור להתגוננות מפני כוחות האופל. 7. לאאאא!! לא הייתי עובדת במשרד הקסמים.. 8. תנשמת לבנה.. כמו הדוויג 9. הייתי במסדר עוף החול 10. נראה לי שמשו באמצע, לא סבלתי ביסורים אבל לא הייתי מאושרת. 11. הייתי נבחרת לכל בית שהוא לא סלית'רין 12. הייתי ממחפשת. 13. לאא!! הייתי מתחקת מאומנויוץ האופל ובוגדת בשם
14. בהתחלה לא כלכך אבל אחרי כמה זמן היייתי מאמינה 15 וולדי היה הורג אותי!!.. חחח סתם לא יודעת..

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifעונה...

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורטס 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? רון 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? שועל 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? פיניקס 5. מה היה הבוגארט שלך? 6. באיזה לחש היית מתמחה? אציו 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא 8. מה היתה חיית המחמד שלך? חתול 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? מסדר עוף החול 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת 11. לאיזה בית היית נבחר? לפי ההגרלה באתרים (ולא רימיתי) גריפנדור 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? רודף 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לא 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? לא 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? כמו שהוא נגמר באמת, בבריחה כמה שיותר מהר!

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifשחכתי בוגארט...

מלאך המוות או משהו כמו של מולי

אףפעם

New member
שלי:

שלי: לו היית קוסם- 1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הווגורסט 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? רון 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? תולעת 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? גור כלבים רקטן וחמודי... 5. מה היה הבוגארט שלך? האנשים שיקרים לי מתים. 6. באיזה לחש היית מתמחה? מה זאת אומרת? 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? כן... 8. מה היתה חיית המחמד שלך? ינשוף... 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? עובר אורח תמים 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת 11. לאיזה בית היית נבחר? הפאלפאף. 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? שאני יעלה אל מטאטא למלעה באוויר? גבוה גבוה? אמאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לא 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? לא 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? אחרי שניה וולדי הייה אומר אברה קדברה ואני הייתי מתה...

shaya23

New member
עונה..

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורטס.. לונדון.. =]=] 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? עם הרמיוני.. =] חכמה.. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? נראה לי שחתול.. 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? כבשה.. מממהההה 5. מה היה הבוגארט שלך? רופאי שיניים.. בעע 6. באיזה לחש היית מתמחה? אציו.. 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא נראה לי 8. מה היתה חיית המחמד שלך? ינשוף קטן כמו פיג.. או חתול ..שחור.. 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים?סתם עוברת אורח תמימה.. 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת.. 11. לאיזה בית היית נבחר? האמת רייבנקלו... אני חכמה.. ולא חרשנית.. =] 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? רודף.. נראה לי 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לא.. 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? לא נראה לי.. 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? נראה לי בהפסד שלי כי אני חתיכת פחדנית..

black robe

New member
ME!../images/Emo63.gif

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורטס אופקורס
2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? ברור שהארי. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? עוף חול
4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? עוף חול
5. מה היה הבוגארט שלך? סוהרסן
6. באיזה לחש היית מתמחה? אני אגיד מקצוע, לא לחש. בהתגוננות. 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? כן, שושואיסטית
8. מה היתה חיית המחמד שלך? ינשןף/לילית/תנשמת. 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? במסדר. 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? לא בדיוק מאושרת, אבל לא טרגית גם... 11. לאיזה בית היית נבחר? הייתי רוצה גריפינדור, אבל לא יודעת, אני יותר מדי שחצנית, אבל מצד שני, גם ג'יימס היה ראש נפוח ונבחר לגריפינדור
12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? סורקת. 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? נופ. 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? אני חושבת שכן. 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? או שהייתי מתה, או שהייתי ניצלת בדרך נס

למעלה