שאלון- לו הייתי קוסם.

שאלון- לו הייתי קוסם.

לו היית קוסם- 1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? 5. מה היה הבוגארט שלך? 6. באיזה לחש היית מתמחה? 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? 8. מה היתה חיית המחמד שלך? 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? 11. לאיזה בית היית נבחר? 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? זהו. כמה הערות: 3,4,5 הם שאלות שונות. בשאלה 11 תענו תשובות כנות לא דווקא גריפין כי אתה רוצה שיחשבו שאתה אמיץ. תהנו

עונה לעצמי

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? בובאטון. פחות טרגדיות יותר לימודים. 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? רון. יד ימין לא יוצלח. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? חתול. מתה על חתולים. 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? כלב. סירי שלי
5. מה היה הבוגארט שלך? מוות. כמו וולדי שלי
6. באיזה לחש היית מתמחה? אימפריוס. הכי מגניב. 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? מה פתאום! בוגדנים שכמותם. 8. מה היתה חיית המחמד שלך? חתול. מתה על חתולים. 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? עובר אורח תמים. אני לא מרושעת או אמיצה מספיק. 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחוריך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת. אני מקווה. 11. לאיזה בית היית נבחר? רייבנקלו. אני לא טיפשה, אמיצה או מרושעת מספיק כדי להיות בבתים האחרים. אני חכמה. 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? שומר. הכי קל. 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? אולי וונדטה ארוכת שנים. 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? לא. אני הייתי מתכחשת לשובו של אויבי בכל מחיר, אבל אל הייתי מראה את זה להארי בצורה כל-כך בוטה. 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? ביי-ביי רוני.

מממ

אם זה בהקשר של בובאטון, אז זה פשוט כי זה הבצפר הכי רציני, מה אני צריכה להיות תקועה בגרמניה או להיות באמצע כל הדרמה של הוגוורטס

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifנגיד שאני פה....P:

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג?בובאטון.משהו מוזר לי בהוגוורסט...כל הצרות.לא מתאים לי. 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני?רון.שנינו מתים על אוכל
3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך?פרפר. 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך?שועל. 5. מה היה הבוגארט שלך?ממ.
6. באיזה לחש היית מתמחה?זימון :] 7. האם היית עובד במשרד הקסמים?לא 8. מה היתה חיית המחמד שלך?חתולים^^ 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים?עובר אורח תמים 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת?ילדות מאושרת 11. לאיזה בית היית נבחר?רביינקלו 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית?אלה שנופלים מהמטאטא?
13. האם היה לך קשר עם וולדמורט?לא 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי?לא 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר?אני הייתי מתה...

עונה בכיף ../images/Emo13.gif

1)מעדיפה להירשם להוגוורטס שם יש אקשן ואנשים יותר עממים מבובאטון הסנובים ודורמשטרנג המפלצתיים 2) עם רון בגלל שהוא בא ממשפחה טובה פשוטה וגם האישיות שלו היא קצת נחנח ועם הארי בגלל האומץ והגבורה שהוא עבר בחייו והמשיך להיות אדם טוב אוהב רגיש וכל התכונות הטובות, בכלל לא הרמיוני אני וספרים לא חברים טובים בכלל 3)אני חושבת שאולי סנאי או ארנבת. 4)הפטרונוס שלי היתה יונה או אייל 5)בוגארט? זה קל השטן בהתגלמותו 6)אציו
7) משרד הקסמים? מה פתאום הייתי נותנת לאחד מהם איגרוף בפרצוף או גורמת להם נזק בעקיפין בהחלט לא הייתי שותקת ולא חברה שלהם 8)ינשוף 9)מסדר עוף החול ובהחלט מנסה לסייע להארי וחבורתו בכל דרך אפשרית. 10)ייתכן שניהם ביחד אך היה לי יותר טרגדיות (אגב מזה מתחשלים מבחינה נפשית) ומעט רגעי אושר.... 11)גריפנדור או הפלאפלף בהחלט לא רייבנקלו ולא סליתרין 12) לא נראה לי מתאים בכלל היו זורקים אותי מהתחלה 13)אם היה לי זה רק מלחמה ואם הייתי נשארת בחיים מזה הייתי רצה לסייע להארי בדך מסוימת וייתכן שאחרי זה הייתי מתה 14) כן. והייתי מנסה לשכנע אנשים להאמין לו ואולי אפילו לעודד אותו לא כמו צ'ו המפגרת 15) הייתי נלחמת נגדו מתפללת לעזרה ואחרי קרב מתיש נמלטת משם. מה היה קורה אחרי זה? לא יודעת אולי לא הייתי מצליחה להחזיק מעמד והייתי מפרפרת בין חיים למוות. בהחלט אני טיפוס דרמטי

תשובות

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? בובטאון או הוגוורטס 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? רון או הרמיוני 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? סוג של ציפור או חתול 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? עוף חול 6. באיזה לחש היית מתמחה? ביאור הכרה או משהו בסיגנון 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא
8. מה היתה חיית המחמד שלך? חתול או ינשוף 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? אוכל מוות (סגידה), סתםם, בטח במסדר 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? טרגדיות 11. לאיזה בית היית נבחר? רייבנקלו 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? רודפת 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לא נראה לי 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? יאפ 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? הינו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה, או שהייתי מתה

the ror

New member
עונה

לו היית קוסם- 1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג?הוגוורטס 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני?כנראה הארי 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך?ציפור טרף 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך?אני מנחש שענק 5. מה היה הבוגארט שלך?חסוי. 6. באיזה לחש היית מתמחה?שינויי צורה 7. האם היית עובד במשרד הקסמים?לא. 8. מה היתה חיית המחמד שלך?ינשוף 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים?כנראה עובר אורח(בקשר לתמים אני לא בטוח). 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת?לא טרגי אבל ילדות די מתוסבכת. 11. לאיזה בית היית נבחר?רבנקלו או סלית'רין-כנראה רבנקלו 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית?שומר 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט?לא. 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי?חושב שכן. 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר?כמו שהוא נגמר בספר.

עונה

לו היית קוסם- 1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגוורטס (אנגליה רולז!) 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? הרמיוני 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? תוכי 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? גרביל 5. מה היה הבוגארט שלך? מלאך המוות 6. באיזה לחש היית מתמחה? שתק. בשביל לשתק אנשים מעצבנים
7. האם היית עובד במשרד הקסמים? סביר להניח שלא. אולי בבי"ח. 8. מה היתה חיית המחמד שלך? ינשוף. כי זה שימושי ואוכל בעצמו ולא צריך ללכת אתו. החיה המושלמת 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? עובר אורח תמים
10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? אממ ילדות רגילה למדי 11. לאיזה בית היית נבחר? רייבנקלו 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? מחפש, כי אני פשוט עקומה בכל מה שקשור לכדור 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? היינו תאומים שהופרדו בלידה 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? האמת שכן 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? נגמר טוב. יש לי כשרון להסתדר בחיים

Mrs Amber Bloom

New member
|וויזלי|../images/Emo41.gif

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? נראה לי הוגוורטס. יותר בריטים וכאלה
2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? רון. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? ינשוף, נראה ליP: 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? כנ"ל 5. מה היה הבוגארט שלך? מלאך המוות 6. באיזה לחש היית מתמחה? אבדה קדברה
7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא יודעת 8. מה היתה חיית המחמד שלך? ינשוף 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? עובר אורח, אבל ממש לא תמים
10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת
11. לאיזה בית היית נבחר? או סלית'רין או רייבנקלו. כי יש בי עורמה ושכל
12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? רודף 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? לא נראה לי 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? לא 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? במוות שלי

InBaR 85

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג?הוגוורסט 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני?הארי 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך?פרפר 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך?אייל 5. מה היה הבוגארט שלך?אין לי מושג 6. באיזה לחש היית מתמחה?לומוס
7. האם היית עובד במשרד הקסמים?לא 8. מה היתה חיית המחמד שלך?ינשוף 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים?אורח תמים
10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת?עבר מלא בטרגדיות 11. לאיזה בית היית נבחר?אין לי מושג תשאלו את מצנפת המיון 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית?שומר 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט?אולי קשר רומנטי
14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי?כן
15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר?במוות שלי

ספירלי1

New member
הי זה שאלות חמודות!

ב"ה . היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג?הוגוורטס!ברור! 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני?אממ..כל אחד והנקודות שלו. 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך?אמ..נשר! 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך?נשר! 5. מה היה הבוגארט שלך?מסור להורדת גבס..ברררר 6. באיזה לחש היית מתמחה? עה?! 7. האם היית עובד במשרד הקסמים? לא! 8. מה היתה חיית המחמד שלך? ינשוף-מאוד שימושי! 9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? תמימה! 10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? מאושרת! 11. לאיזה בית היית נבחר?הפלאלטף=/ 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? חובט! 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט?לא 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? לא יודעת 15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? במותי..

ספירלי1

New member
חח זה ממש נחמד!

ב"ה אנשים עונים במקומי כל הזמו! אבל אבא שלי לא נראה כמו

תשובות...

1. הוגוורטס... דבר ראשון היה שם את המנהל הכי טוב בעולם! דמבי! לא יודעת......במהלך קריאת הספרים נקשרתי למקום..... 2. הארי... מסכן שכמותו...מה שעומד לפניו... 3. חתול...תמיד אמרו לי שאני דומה לחתולה, ואני אוהבת מאוד חתולים... 4. נראה לי שהיה לי פטרונוס של חד קרן (אם זה אפשרי חיות קסומות...) ואם לא אז טיגריס, צ'יטה או אריה. 5. בוגארט.....אממ.....לא יודעת איך הוא היה נראה... אבל כאב...אני מפחדת מכאב. 6. הייתי מתמחה בבדה קדברה (אם לא אז איך היו לי כל כך הרבה הורקרוקסים כמו שאני רוצה?!) 7. לא!! הם בוגדים וחושבים רק על עצמם ואיך הם ייראו טוב...!! 8. חיית מחמד.... חד קרן או עוף חול! 9. הייתי במסדר עוף החול! הכי שווה להילחם עד המוות!(חוץ מהעובדה שני לא אמות כי יהיו לי הורקרוקסים...) 10. אולי היו לי קצת טרגדיות בחיים, אבל סך הכול היתה לי ילדות לא רעה בכלל.....ילדות כייפית... 11. הפלפאף או גריפינדור!! אני נחמדה לכולם ולא אוהבת לפגוע באף אחד, אבל תמיד מגנה על החברים והמשפחה לא משנה מול מי אני עומדת! 12. רודף! הכי כייף ככה עם כדור גדול כזה...!! חח לקלוע לחישוקים הכי שווה! 13. כן...אני חברה של וולדי מהגן...וברצינות...אם היה לי קשר עם וולדי כבר מזמן הייתי מתה.....או שלא כי יש לי הורקרוקסים...... 14. ברור שהייתי מאמינה לו! זה הארי, הוא אף פעם לא שיקר בעבר, למה שיתחיל אז?!? חוץ מזה.....זה הארי.....אני מכירה אותו......הוא לא היה משקר בנושא כזה! 15. כמה אפשרויות... או שהייתי עכשיו בת ערובה של וולדי...או שהייתי מתה...כי אז לא היו לי מספיק הורקרוקסים שיגנו עליי... לוקח זמן לעשות כאלה...

mjlk

New member
אניי אנשים תקראו ותגיבו ../images/Emo6.gif

1. היית מעדיף להירשם להוגוורטס, בובאטון או דורמשטרנג? הוגי הוגי הוגוורטס 2. היית מזדהה יותר עם רון, הארי או הרמיוני? רון 3. מה היתה צורת האנימאגוס שלך? סוס/נמר 4. מה היתה צורת הפטרונוס שלך? נמר 5. מה היה הבוגארט שלך? המשפחה שלי מתה, 6. באיזה לחש היית מתמחה? אציו, בכלל.. הייתי מתמצאת בלחשים ושיקויים
7. האם היית עובד במשרד הקסמים? נבר! 8. מה היתה חיית המחמד שלך? ינשוף חתולי... סתם.. אי אפשר שניים? נו טוב.. נלך על דרקון
9. האם היית אוכל מוות, במסדר עוף-החול או סתם עובר אורח תמים? עובר אורח תמים (אהא!! זה מה שאתם חושבים שאני! אני בעצם סוכנת כפולה של הסיאיי אי, אני משרתת את מסדר עוף החול ואוכלי המוות בו-זמנית ומדווחת לסי איי אי על כל פעילות!
10. האם היה עבר מלא בטרגיות מאחרויך או ילדות מאושרת? ילדות מאושרת 11. לאיזה בית היית נבחר? סלית'רין או גריפינדור 12. אם היית בנבחרת הקווידיץ' באיזה תפקיד היית? חובט!
כאילו ד'ה 13. האם היה לך קשר עם וולדמורט? אינטימי 14. האם היית מאמין לסיפור של הארי בספר החמישי? כן, למרות שהוא פוץ מטומטם, אני מכירה את וולדי והספקתי "לדבר" איתו, די הרבה פעמים מאז שעלה לשלטון
15. אם אתה היית מול וולדי בסוף הספר הרביעי, איך הקרב היה נגמר? נגמר? איך זה היה נגמר? אאההה אתם יש לכם ראש כחול אתם, הא!?? לא מספרת!!

למעלה