../images/Emo152.gif
מה השעה? 19:12 משעמם לך? לא. מה עושה? עונה על שאלון
מה אתה אוהב לעשות? לאכול. מה התחביבים שלך? אוכל. מה אתה שונא לעשות? לעבוד. מה אתה אוהב לעשות? לאכול, לא שאלת כבר? את מי אתה שונא? את הילדים בעבודה. את מי אתה אוהב? את הילדים בעבודה ;[ מה הרגש האנושי המועדף עליך? אדישות. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שמחת חיים. מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? אין ממש. איזה אמנים אתה שונא?
איזה אמנים אתה אוהב? Garbage, Goldfrapp, Devics האם אתה לומד עדיין בבית ספר?
אתה עובד?
אתה אוהב את הפלאפון שלך?
אתה מסתפק בו?
האם היית מחליף אותו?
|כועס| איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? יפה אני מקווה. איזה בן אדם תהיה? טוב אני מקווה. מה המאכל האהוב עליך? שים על זה מלח אני יאכל. מה המאכל השנוא עליך? חמוצים. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? הממממ הרבה. האם יש לך טלוויזיה בבית? יש ויש. בחדר? יש. איזה ערוצים אתה אוהב? יס פלוס, וערוץ שלוש. איזה ערוצים את שונא? החיים הטובים! איזה תוכניות אתה אוהב? העשב של השכן. איזה תוכניות אתה שונא? חמות על השיפוץ חחחחחחחחחחחחחח האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כע. האם אתה אוהב לקרוא? לא. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מעריב לנוער, וגם זה רק את הזבנג בסוף. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? או, שאלה קשה. האם יש לך חוש הומור?
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כע באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אנעארף. מה אתה שונא באנשים? פתיחות. מה אתה אוהב באנשים? חוש הומור. האם אתה מרבה ללכלך? כמובן, בכל הזדמנות שיש לי. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? אה ללכלך ככה? חשבתי בצורה אחרת
האם אתה מסודר? כע היית רוצה להיות פוליטיקאי? אינני. למה? כובע. האם אתה אוהב סרטים?
איזה סוגים? הכל. האם אתה אוהב אומנות? כע האם אתה אוהב מוזיקה? כע יש לך אמפי? כע איזה? סנסההההההה האם אתה שומר על גיזרה? לא ממש. מה צבע עניך? חום. אתה אוהב את הצבע? כע. מה הצבע המועדף עליך? ירוק. השנוא? סגול. האם אתה רווק? כע יש לך בת זוג? לא. אתה מעשן? לא. האם אתה מבין את הסיכון שבזה? מבין. האם אתה אוהב סמיילים? כע האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? כע איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? כוסית אש. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא. ההפך? לא. ואתם עליהם כועסים? חשבתי שזה ההפך. וההפך? כאפה?!
מה השעה? 19:12 משעמם לך? לא. מה עושה? עונה על שאלון