שאלון לון לסופש

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

מה השעה? 19:12 משעמם לך? לא. מה עושה? עונה על שאלון :) מה אתה אוהב לעשות? לאכול. מה התחביבים שלך? אוכל. מה אתה שונא לעשות? לעבוד. מה אתה אוהב לעשות? לאכול, לא שאלת כבר? את מי אתה שונא? את הילדים בעבודה. את מי אתה אוהב? את הילדים בעבודה ;[ מה הרגש האנושי המועדף עליך? אדישות. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שמחת חיים. מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? אין ממש. איזה אמנים אתה שונא?
איזה אמנים אתה אוהב? Garbage, Goldfrapp, Devics האם אתה לומד עדיין בבית ספר?
אתה עובד?
אתה אוהב את הפלאפון שלך?
אתה מסתפק בו?
האם היית מחליף אותו?
|כועס| איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? יפה אני מקווה. איזה בן אדם תהיה? טוב אני מקווה. מה המאכל האהוב עליך? שים על זה מלח אני יאכל. מה המאכל השנוא עליך? חמוצים. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? הממממ הרבה. האם יש לך טלוויזיה בבית? יש ויש. בחדר? יש. איזה ערוצים אתה אוהב? יס פלוס, וערוץ שלוש. איזה ערוצים את שונא? החיים הטובים! איזה תוכניות אתה אוהב? העשב של השכן. איזה תוכניות אתה שונא? חמות על השיפוץ חחחחחחחחחחחחחח האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כע. האם אתה אוהב לקרוא? לא. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מעריב לנוער, וגם זה רק את הזבנג בסוף. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? או, שאלה קשה. האם יש לך חוש הומור?
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כע באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אנעארף. מה אתה שונא באנשים? פתיחות. מה אתה אוהב באנשים? חוש הומור. האם אתה מרבה ללכלך? כמובן, בכל הזדמנות שיש לי. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? אה ללכלך ככה? חשבתי בצורה אחרת :p האם אתה מסודר? כע היית רוצה להיות פוליטיקאי? אינני. למה? כובע. האם אתה אוהב סרטים?
איזה סוגים? הכל. האם אתה אוהב אומנות? כע האם אתה אוהב מוזיקה? כע יש לך אמפי? כע איזה? סנסההההההה האם אתה שומר על גיזרה? לא ממש. מה צבע עניך? חום. אתה אוהב את הצבע? כע. מה הצבע המועדף עליך? ירוק. השנוא? סגול. האם אתה רווק? כע יש לך בת זוג? לא. אתה מעשן? לא. האם אתה מבין את הסיכון שבזה? מבין. האם אתה אוהב סמיילים? כע האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? כע איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? כוסית אש. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא. ההפך? לא. ואתם עליהם כועסים? חשבתי שזה ההפך. וההפך? כאפה?!

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif

מה השעה? 19:49. משעמם לך?
. מה עושה? סתם. מדברת במסן עם אנשים. מה אתה אוהב לעשות? בנים
. מה התחביבים שלך? סיגריות.XD מה אתה שונא לעשות? ללמוד למבחנים ;[ מה אתה אוהב לעשות? לא עניתי על זה? את מי אתה שונא? חצי מהשכבה שלי.....? את מי אתה אוהב? הו. הו. המון אנשים
. מה הרגש האנושי המועדף עליך? אמ. :S מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? >< מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית ודכאון. איזה אמנים אתה שונא? כל אלה של המזרחית ודכאוןXD. איזה אמנים אתה אוהב? לא חסר. האם אתה לומד עדיין בבית ספר?
;[ אתה עובד?
. אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא ממש. אתה מסתפק בו?
. האם היית מחליף אותו?
. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אנערף. איזה בן אדם תהיה? מאושרת?! מה המאכל האהוב עליך? אמ. פיצה? מה המאכל השנוא עליך? לאדעת>< מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 24 שעות
. האם יש לך טלוויזיה בבית?
. בחדר?
. איזה ערוצים אתה אוהב? 3, ויוה. איזה ערוצים את שונא? >< איזה תוכניות אתה אוהב? לא חסר. איזה תוכניות אתה שונא? >< האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה?
. האם אתה אוהב לקרוא?
. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) אנערף. מה שאחותי מביאה לי. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים. האם יש לך חוש הומור? אני מניחה. האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? רק בפורום. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? נענע, וואלה, תפוז. מה אתה שונא באנשים? צביעות, אדישות. מה אתה אוהב באנשים? חברות, אמינות וכו'. האם אתה מרבה ללכלך? תלוי באיזה מובן
. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? לא מפריע לי. האם אתה מסודר? לא ממש. היית רוצה להיות פוליטיקאי?
. למה? איכס. האם אתה אוהב סרטים?
. איזה סוגים? אנערף. האם אתה אוהב אומנות?
. האם אתה אוהב מוזיקה?
. יש לך אמפי?
. איזה? MP3, לאדעת איזה. האם אתה שומר על גיזרה? משתדלת. מה צבע עניך? כחולות-ירוקות-אפורות. אתה אוהב את הצבע?
!!!!1 מה הצבע המועדף עליך? שחור, אדום, כחול, ירוק, אפור. השנוא? האם אתה רווק? לא
. יש לך בת זוג? לא רשמי.XD אתה מעשן?
#$@# :) האם אתה מבין את הסיכון שבזה?
. האם אתה אוהב סמיילים?
. האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? היופ חשוב. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? לך נאחוי. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם?
. ההפך? שטו? ואתם עליהם כועסים?
. וההפך?

Saint Marco

New member
באא ליי

מה השעה? 21:35 משעמם לך? כן מה עושה? שומע מוזיקה. מה אתה אוהב לעשות? כל מיני.. לקרוא, לבשל, לרכב על סוסים. מה התחביבים שלך? אין.. צבא נחשב?!
מה אתה שונא לעשות? להתעורר בבוקר מה אתה אוהב לעשות? לאכול את מי אתה שונא? אני לא שונא! אני פשוט לא אוהב.. ויש כמה אנשים..
את מי אתה אוהב? את אחותי. מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? כל מיני איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחי.. אבל באמת שונא! איזה אמנים אתה שונא? אממ.. רב הזמרים המזרחיים איזה אמנים אתה אוהב? כל מיני... josh groban, celine dion האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא אתה עובד? בקושי אתה אוהב את הפלאפון שלך? כן אתה מסתפק בו? לא האם היית מחליף אותו? אולי איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אמממ, מעדיף לא לדעת איזה בן אדם תהיה? עם הרבה יותר כסף מה המאכל האהוב עליך? כל מה שקשור לגבינות מה המאכל השנוא עליך? אמממ אמממ... סרדינים מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעה וקצת האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? בקושי רואה.. איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? אממ, ימי חיינו
.. סתם.. איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) נובלות ורומנים מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי במצב רוח.. האם יש לך חוש הומור? הוא גרוע לטעמי האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז ולא יודע מה עוד מה אתה שונא באנשים? קנאים, שקרנים, מתנשאים מה אתה אוהב באנשים? חום, אהבה, נתינה האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? כן היית רוצה להיות פוליטיקאי? יש מצב למה? כי זה מעניין האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? כל מיני האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן יש לך אמפי? כן איזה? ipod האם אתה שומר על גיזרה? משתדל מה צבע עניך? כחול אתה אוהב את הצבע? מאוד מה הצבע המועדף עליך? כחול כהה השנוא? אממ... כתום האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? ברור האם אתה אוהב סמיילים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? כן.. מודה איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? שיהיה לה בולבול.. חחחחח.... אם כבר בת זוג, שתהיה רזה מאוד, קצת יותר נמוכה ממני, חכמה, אשכנזית ויפה. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? לא ואתם עליהם כועסים? כן וההפך?לא

../images/Emo192.gifmust

מה אתה שונא לעשות? לקפל בגדים מה אתה אוהב לעשות? לבלגן אותם=) את מי אתה שונא? שונא? נדיר...יש לא סובל. את מי אתה אוהב? ארי מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? כעס, יש לא לקחת ללב מה סוג המוזיקה שאתה שומע? פופ רוק דאנס איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית דיכי מטאל ומוסיקה ממש ממוחשבת איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? כל שבוע אני אוהב אחרים, זה ממש מתחלף אצלי והשבוע: אווריל, פינק, ריהנה, ניק קרטר האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? כן אתה מסתפק בו? כן. מספיק שאפשר לדבר בו לא צריך יותר... האם היית מחליף אותו? לא איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? כבר לא צעיר מאוד =(((( איזה בן אדם תהיה? נחמד.... מה המאכל האהוב עליך? טחינה מה המאכל השנוא עליך? עוף בעע מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעה שעתיים האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? 22 10 נשיונל גאוגראפירק, אמ טיוי איזה ערוצים את שונא? 5 11 איזה תוכניות אתה אוהב? ארץ נהדרת, ארז טל, נולד לרקודדדדדד סקס ועיר גדולה איזה תוכניות אתה שונא? אורי גלר האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כמעט, כן האם אתה אוהב לקרוא? משו באמצע איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) - הרפתקאות מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? סוג של האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? רק שאני בפורום באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? חדשות, וידע חחח =) מה אתה שונא באנשים? אינטרסנטים מה אתה אוהב באנשים? איכפתיים האם אתה מרבה ללכלך? כן האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן צריך ודחוף האם אתה מסודר? כן! היית רוצה להיות פוליטיקאי? הכי לא למה? זה כרגע לא מעניין אותי ואני לא ממש מבין בזה האם אתה אוהב סרטים? מאודדדד איזה סוגים? קומדיות בעיקר וגם הרפתקאות האם אתה אוהב אומנות? לא נראה לי....לא! האם אתה אוהב מוזיקה? כן יש לך אמפי? כן איזה? a2 האם אתה שומר על גיזרה? לא, אבל היא בסדר, צריך להתאמן... מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? לא מה הצבע המועדף עליך? ירוק השנוא? ורוד האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן האם אתה אוהב סמיילים? כן...... האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? נכון. אייש אם הם כבר יפים אז הם דפוקים חח=) איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? קצת ההפך? גם ואתם עליהם כועסים? מעוצבן רק וההפך? גם

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif איזה שאלון חופרררררררררררררררר

מה השעה? 00:44 משעמם לך? כן מה עושה? כלום מה אתה אוהב לעשות? כלום.. מה התחביבים שלך? אתה P: מה אתה שונא לעשות? כלים! מה אתה אוהב לעשות? לישון את מי אתה שונא? אותך את מי אתה אוהב? אותי מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אהבה.. [: מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הככלללללללללל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? לא שונא איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? היהודים, עידית, נינה, ובמיוחד בשביל מוזס "סה טו"!!!!11
האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא! אתה עובד? לא!!!!! אתה אוהב את הפלאפון שלך? ממשלללללללללללללא אתה מסתפק בו? כע האם היית מחליף אותו? כע איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? כמו גוויה? איזה בן אדם תהיה? מת? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך? מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 20 שעות בערך. האם יש לך טלוויזיה בבית? כע בחדר? כע איזה ערוצים אתה אוהב? הוט 3, ערוץ E, בידור ישראלי. איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כע האם אתה אוהב לקרוא? כע איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) לרוב פנטזיה ומד"ב, אבל גם רומנים ופסיכולגיים. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? נראה לי האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כע באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ישרא, תפוז, יו טיוב, שוקס, מקושרים, מייספייס מה אתה שונא באנשים? את האנשים עצמם מה אתה אוהב באנשים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם אתה מרבה ללכלך? לא :O האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? לא האם אתה מסודר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית רוצה להיות פוליטיקאי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה? האם אתה אוהב סרטים? כע איזה סוגים? לא משנה איזה שיהיה טוב האם אתה אוהב אומנות? כע האם אתה אוהב מוזיקה? כע יש לך אמפי? כע איזה? אמפי4! האם אתה שומר על גיזרה? חחחחחחחחחחחחחח ברור מרוב שאני שומר היה נעלמה): מה צבע עניך? שחור אתה אוהב את הצבע? כע מה הצבע המועדף עליך? לעיניים? ירוק. השנוא? לעיניים? כחול בהיר בהיר בהיר האם אתה רווק? כע יש לך בת זוג? אתה מעשן? כע האם אתה מבין את הסיכון שבזה?כע האם אתה אוהב סמיילים? כע האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? אוח שקט. הוא חשוב אבל לא ה-כי חשוב איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? ואתם עליהם כועסים? כע וההפך?

שלום אני חדש.

מה השעה? 6:54 משעמם לך? כן, אפשר להגיד. מה עושה? עונה על השאלון! מה אתה אוהב לעשות? חברים, מחשב, סקס, לעשן, לשתות, להשכיל, לצלם!, לצייר.. כל מיני מה התחביבים שלך? לצייר לכתוב לצלם מה אתה שונא לעשות? מתמטיקה ופיזיקה. את מי אתה שונא? שואנ זה רגש זק מדי שמבזבז מקום- אני לא שונא- אני לא אוהב. את מי אתה אוהב? את האנשים שקרובים אליי- חברים משפחה. מה הרגש האנושי המועדף עליך? הבנה ואמפתיה. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? לא רגש- אבל טיפשות. לא סקסי בכלל. מה סוג המוזיקה שאתה שומע? מוטאל רוק ישראלי- הכל חוץ מטראנסים ומזרחים בעיקרון. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית וטראנסים ודיכאון גם! איזה אמנים אתה שונא? כל העופר לוי והאלה. איזה אמנים אתה אוהב? נייטוויש, שלום חנוך, בק, דיוד בווי (הו הסקס איפל). האם אתה לומד עדיין בבית ספר? יא' אתה עובד? למי יש זמן לזה בכלל? אתה אוהב את הפלאפון שלך? חרא של דבר, אבל מי יכול בלעדיו? אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? לא, בזבוז כסף. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? כמו עכשיו רק יותר טוב. איזה בן אדם תהיה? אחלה- סבבה מה המאכל האהוב עליך? סופלה שוקולד חם עם תות וגלידה מה המאכל השנוא עליך? כל החלקים הפנימיים האלה. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעה שעתיים האם יש לך טלוויזיה בבית? כה בחדר? כה איזה ערוצים אתה אוהב? 3 וAXN איזה ערוצים את שונא? ויוה ו1 איזה תוכניות אתה אוהב? סמולוויל-קלארק כל כך סקסי. איזה תוכניות אתה שונא? אודטה- שמנה! האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? מאוד איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) פילוסופיה, מותחנים כל מיני נו. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? לא חסר האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? לא כל כך באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ישראבלוג מה אתה שונא באנשים? טיפשות שחצנות ופוזאיסטיות מה אתה אוהב באנשים? כמה חוש הומור וסונטניות האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן- מטונף פה האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? חרא של עם חס וחלילה למה? האם אתה אוהב סרטים? כה איזה סוגים? הכל האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן יש לך אמפי? לא-דיסקמן שליטה איזה? האם אתה שומר על גיזרה? זה בא לי בטבעי חוצמזה שאני לא אוהב שרירים זה דבר מפלצתי מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כה למה לא מה הצבע המועדף עליך? סגול השנוא? ירוק האם אתה רווק? יותר מדי זמן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כה האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן אבל למי אכפת נו. האם אתה אוהב סמיילים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לא- אבל זה כן דבר שכיף להסתכל עליו. חוץ מזה שיופי לא בהכרח תמיד חיצוני. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? מגניבה האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? לא ואתם עליהם כועסים? לא וההפך? לאאאא או תודה.

עונה [=

מה השעה? 20:00 משעמם לך? לא... מה עושה? שומע מוזיקה ועונה לשאלון P: מה אתה אוהב לעשות? לצאת, לגלוש, לחפוף (P:) וללכת לבצפר... מה התחביבים שלך? לצאת, מוזיקה ואינטרנט... מה אתה שונא לעשות? ללמוד מה אתה אוהב לעשות? תחביבים ^^ את מי אתה שונא? לא חשוב... את מי אתה אוהב? את ידידה שלי מיי [= מה הרגש האנושי המועדף עליך? הה? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? פופ ורוק שקט. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? קלאסיק, שירים עבריים בסגנון אריק איישקטן, שלום חנוך, חווה אלברשטיין וכד' חח... איזה אמנים אתה שונא? ^^ איזה אמנים אתה אוהב? בריטני ספירס, פינק, כרסטינה אגילרה, קליס, מדונה, ג'ניפר לופז, קלי קלארקסון, אבריל לאבין, איימי לי, איגי וקסמן, דקלה, שרון קרלן ועוד... האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כה אתה עובד? כה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מחבב P: אתה מסתפק בו? כה האם היית מחליף אותו? לא הייתי מתנגד להחליף אותו, למרות שהוא יודע שאני אוהב אותו והוא אותי
איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אין לי מושג, לא חושב על זה. איזה בן אדם תהיה? אולי בנאדם מאושר... מה המאכל האהוב עליך? המבורגר של בורגראנץ מה המאכל השנוא עליך? אולי קניידלך מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? הרבה שעות... האם יש לך טלוויזיה בבית? כה בחדר? כן, בדיוק באתי לכתוב שיש לי טל' בחדר ושאלתם חחח... איזה ערוצים אתה אוהב? MTV, הוט 3, AXN, 22 ו-10 איזה ערוצים את שונא? ערוץ המדע, ערוצים בשפות אחרות... איזה תוכניות אתה אוהב? זינה הנסיכה הלוחמת, הדוגמניות, TOP TEN AN TEN, כל טלנובלה של הוט 3 ועוד... איזה תוכניות אתה שונא? אין תוכניות שאני שונא, יש תוכניות שאני לא אוהב
האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? משתדל האם אתה אוהב לקרוא? קצת איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) על דיאטות בעיקר... מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? יש טיפה משהו בקופסא
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? מרבה? מרבה בלשון המעטה... אני חורש על האמא של תפוז! באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז, 100fm, אטרף דייטינג ויוטוב. מה אתה שונא באנשים? מתנשאים מה אתה אוהב באנשים? נחמדים האם אתה מרבה ללכלך? בקטנה... האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? למה לא... האם אתה מסודר? חחח היית רוצה להיות פוליטיקאי? לאאאאאאאאאאאאא למה? כי זה משעמם טילים האם אתה אוהב סרטים? לא כל כך איזה סוגים? קומדיה האם אתה אוהב אומנות? שו? האם אתה אוהב מוזיקה? חולה על מוזיקה יש לך אמפי? כה איזה? up tec האם אתה שומר על גיזרה? משתדל מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? הייתי מעדיף חום בהיר מה הצבע המועדף עליך? כחול השנוא? ירוק האם אתה רווק? כה יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן... זה טיפה מטריד אותי, ואני שוקל להפסיק. האם אתה אוהב סמיילים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? אני חושב שאני יכול להתאהב באדם מכוער, אבל הוא צריך להיות ממש מיוחד. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? תיקון קטן, בן זוג. בלונדיני, חלק, עיניים בהירות ורזה. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? חחח כן! ואתם עליהם כועסים? O: וההפך?

אוקיי..

שאלון לון לסופשו בחiר לשiקו מכiר ו 23:58 | 09/02/07 שאלון המיועד ל2 המינים D: מה השעה? 20:00 משעמם לך? כן מה עושה? כלום מה אתה אוהב לעשות? להסתובב עם חברים מה התחביבים שלך? נגינה בפסנתר מה אתה שונא לעשות? ללמוד ללשון את מי אתה שונא? מאיה בקשטנסקי את מי אתה אוהב? נהרה מה הרגש האנושי המועדף עליך? חמלה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אנטיגוניזם מה סוג המוזיקה שאתה שומע? קלאסית איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? שירי דיכאון איזה אמנים אתה שונא? נינט איזה אמנים אתה אוהב? בטהובן, ברהמס , ליסט ... חח יש עוד הרבה האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא ממש אתה מסתפק בו? לא האם היית מחליף אותו? ועוד איך מה המאכל האהוב עליך? ice blend בקופי בין!!! מה המאכל השנוא עליך? חביתה מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעה וחצי האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? ביפ (רק סיינפלד וחברים) נשיונל ג'אוגרפיק , ערוץ 8 , איזה ערוצים את שונא? ערוץ הקניות , ערוץ החיים הטובים איזה תוכניות אתה אוהב? חברים , וויל וגרייס , סיינפלד , csi (כולם) איזה תוכניות אתה שונא? הרצועה , האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? לפעמים איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מתמטיקה ופיסיקה או פרוזה מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? בדרך כלל לא , אבל יש לי הברקות האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? לא מה אתה שונא באנשים? סנוביות , התחושה שהם הכי טובים בעולם במשהו , אנשים שרק יורדים על אחרים מה אתה אוהב באנשים? אכפתיות , האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? תלוי - המברות מסודרות להחריד והחדר .... היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? מן הסתם יש לך אמפי? כן איזה? sansa 120 האם אתה שומר על גיזרה? לא - אני אוכל כמויות מפחידות בלי להשמין מה צבע עניך? שחור אתה אוהב את הצבע? לא ממש מה הצבע המועדף עליך? כחול השנוא? שחור האם אתה רווק? אני בסך הכל בן 16 יש לך בת זוג? אני בכל זאת הומו.. אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? בטח האם אתה אוהב סמיילים? בדרך כלל אין לי התנגדות לעצם קיומם האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לצערי כנראה שלא איך היית רוצה שיהיה בן זוגך? אינטילגנטי , חלק , האם ההורים מרבים לכעוס עליך? כן ואתם עליהם כועסים? כל הזמן

למעלה