שאלון לון לסופש

שאלון לון לסופש../images/Emo3.gif

שאלון המיועד ל2 המינים D: מה השעה? משעמם לך? מה עושה? מה אתה אוהב לעשות? מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? מה אתה אוהב לעשות? את מי אתה שונא? את מי אתה אוהב? מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אתה עובד? אתה אוהב את הפלאפון שלך? אתה מסתפק בו? האם היית מחליף אותו? איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איזה בן אדם תהיה? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך? מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? האם יש לך טלוויזיה בבית? בחדר? איזה ערוצים אתה אוהב? איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? האם אתה אוהב לקרוא? איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? האם יש לך חוש הומור? האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מרבה ללכלך? האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? האם אתה מסודר? היית רוצה להיות פוליטיקאי? למה? האם אתה אוהב סרטים? איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? האם אתה אוהב מוזיקה? יש לך אמפי? איזה? האם אתה שומר על גיזרה? מה צבע עניך? אתה אוהב את הצבע? מה הצבע המועדף עליך? השנוא? האם אתה רווק? יש לך בת זוג? אתה מעשן? האם אתה מבין את הסיכון שבזה? האם אתה אוהב סמיילים? האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? ההפך? ואתם עליהם כועסים? וההפך?

2 שאלונים בערב אחד... מטורף :)

מה השעה? 00:02 משעמם לך? בערך, יש רפואה שלמה..
מה עושה? רואה טיוי מה אתה אוהב לעשות? הרבה דברים. מה התחביבים שלך? מחשב, פלאפון, חברים.. מה אתה שונא לעשות? ללמוד =/ מה אתה אוהב לעשות? להיות עם חבריםםםם!! את מי אתה שונא? אותו את מי אתה אוהב? אותו מה הרגש האנושי המועדף עליך? אושר מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכלללל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית בערך, דיכאון לא נכנס אלי הביתה. איזה אמנים אתה שונא? שלמה ארצי S: איזה אמנים אתה אוהב? יש המון ^^ האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כמובן אתה עובד? חח כן אתה אוהב את הפלאפון שלך? נוראאאאאאאאא אתה מסתפק בו? דע האם היית מחליף אותו? חח כן ולא איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אין לי שמץ איזה בן אדם תהיה? לויד'עת מה המאכל האהוב עליך? junk food מה המאכל השנוא עליך? חציל מבושל מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 3 שעות בערך. האם יש לך טלוויזיה בבית? אפילו 2 בחדר? חח כן איזה ערוצים אתה אוהב? מוזיקה למינהם, וג'טיקס. איזה ערוצים את שונא? של האתיופים, החדש. איזה תוכניות אתה אוהב? בלגאן, פוקה, משפחת אדמס.. איזה תוכניות אתה שונא? קומי קומי האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? חח כן, אני לא נרדמת בלי שהטיוי פתוחה האם אתה אוהב לקרוא? תלוי מה איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) לא קוראת אבל.. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים. האם יש לך חוש הומור? חח לפעמים האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? חח לצערי כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אטרף, תפוז, נענע, וואלה. מה אתה שונא באנשים? שהם אגואיסטים, מעצבנים, ושהם צודקים!! מה אתה אוהב באנשים? חוש הומור, יופי, נחמדות.. האם אתה מרבה ללכלך? חחחחחחחחחחחחחח תלוי מה
האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כמובן.. אולי אני איהיה בריאה יותר האם אתה מסודר? לא ממש.. אבל לפעמים כן. היית רוצה להיות פוליטיקאי? פחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש ממש ממש לא. למה? ככה =/ האם אתה אוהב סרטים? כמובן איזה סוגים? רומנים, קומדיה.. האם אתה אוהב אומנות? תלוי איזה, מעשית או עיונית. האם אתה אוהב מוזיקה? כןןןןןןןןן!!!
יש לך אמפי? חח כן :) איזה? MP3, והיה לי MP4 והוא התקלקל S: האם אתה שומר על גיזרה? חחחחחחחחחחחחחחח ברור. מה צבע עניך? חום ירוק אתה אוהב את הצבע? סגול בהיר, תכלת, ירוק, ורוד.. מה הצבע המועדף עליך? בזמן האחרון ורוד
השנוא? צהוב בננה האם אתה רווק? חחחחח לא, אני נשואה בגיל 17 וחצי עם 7 ילידם. יש לך בת זוג? עדיין לא :) אתה מעשן? לפעמים [לעיתים נדירות] האם אתה מבין את הסיכון שבזה? לצערי כן. האם אתה אוהב סמיילים? ברור!!
האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? תלוי עד כמה מכוער. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אממ... לא יודעת. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? הורה* יש לי רק אמא
לא יותר מידי אנחנו בקושי נפגשות.

BIoNdY

New member
יום שבת על הבוקר...גררר

מה השעה? 07:49 משעמם לך? כן מה עושה? כלום.. מה אתה אוהב לעשות? לישון (אבל לא מצליח) .. לשיר ... לשחק מה התחביבים שלך? לשיר... לשחק... מה אתה שונא לעשות? לקום בבוקר ב- 7 כוסאמק מה אתה אוהב לעשות? שאלתם כבר את מי אתה שונא? לא שונא אף אחד את מי אתה אוהב? את גל מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? נינט איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? רוק כבד והלאה איזה אמנים אתה שונא? לא שונא איזה אמנים אתה אוהב? נינט... מירי מסיקה... וכדומה האם אתה לומד עדיין בבית ספר? יאפ אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? מאוד אתה מסתפק בו? מאוד האם היית מחליף אותו? לא איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? לא רוצה לדעת איזה בן אדם תהיה? כשאני יוגיע לשם אני יודע לכם מה המאכל האהוב עליך? פיצה מה המאכל השנוא עליך? שוקולד! מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 4 שעות האם יש לך טלוויזיה בבית? שלוש בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? יס ישראלי... ג'טיקס איזה ערוצים את שונא? לא שונא איזה תוכניות אתה אוהב? השיר שלנו! איזה תוכניות אתה שונא? לא שונא האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כה האם אתה אוהב לקרוא? כה איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) פנטזיה וספרי קיצ' מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? כה האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כה באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז מה אתה שונא באנשים? כשהם לא מאמינים בעצמם מה אתה אוהב באנשים? כשהם אופטימים האם אתה מרבה ללכלך? אמממ לכלוך לכלוך לא על אנשים... אז כן האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? לא טוב לי ככה האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? חחחח אולי.. למה? לעשות סדר בארץ המסריחה הזאת האם אתה אוהב סרטים? כה איזה סוגים? הכל האם אתה אוהב אומנות? כה האם אתה אוהב מוזיקה? כה יש לך אמפי? כה איזה? 3 האם אתה שומר על גיזרה? לא נראה לי חחח מה צבע עניך? פיפי אתה אוהב את הצבע? חחחח לא ממש מה הצבע המועדף עליך? לבן.. אדום... השנוא? שחור האם אתה רווק? כה יש לך בן זוג? לא אין אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? אני מבין האם אתה אוהב סמיילים? מאוד =] האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? דוגרי לומר את האמת.. כן... אבל זה רק כשאתה לא מכיר את הבן אדם.. אני חושב שכן הייתי יכול הלתאהב במישהו מכוער אם הייתי מכיר אותו איך היית רוצה שהיה בן זוגך? גבוה.. חחחח ושיהיה בן אדם טוב האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? כן ואתם עליהם כועסים? כן וההפך?גם כן

תלמד לשרשר.... ../images/Emo4.gif

מוסיפים תגובה להודעה הראשונה.... למי שפתח את השרשור... בהצלחה בפעם הבאה.

פחחחחחחחחחחח....

אתה רציני במה שאתה אומר?! אני בבוקר בבצפר, חוזרת מתארגנת לעבודה ויוצאת.. היא חוזרת מהעבודה [ואני בכלל בעבודה] ואני חוזרת... אולי שעה אנחנו ביחד ואז היא הולכת לישון. מה שנובע מיפו, אנחנו לא הרבה ביחד :)

kompotos

New member
../images/Emo198.gif

מה השעה? 00:26 משעמם לך? כן מה עושה? השניה חזרתי ואני מנסה להתייבש מה אתה אוהב לעשות? לישון מה התחביבים שלך? גיטרה, עריכה וכדורסל מה אתה שונא לעשות? דברים שצריך מה אתה אוהב לעשות? דברים שלא צריך את מי אתה שונא? אוו יש הרבה-אורית גרררררררררררר את מי אתה אוהב? יש כמה:) מה הרגש האנושי המועדף עליך?אהבה? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? קנאה,צביעות מה סוג המוזיקה שאתה שומע? כמעט הכל, בעיקר פופ ופאנק איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? היפ הופ ודיכאון איזה אמנים אתה שונא? כל הראפרים למיניהם ומירי מסיקה וכאלה איזה אמנים אתה אוהב? 3 דוורס דוון, ג'ורג' מייקל, סינרגיה האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? מאוד אתה מסתפק בו? הוא מספק למדי האם היית מחליף אותו? לא איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אין לי מושג איזה בן אדם תהיה? זקן יותר? מה המאכל האהוב עליך? עוגת ביסקוויטים של אמא מה המאכל השנוא עליך? טונה מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? הרבה האם יש לך טלוויזיה בבית? אחת? לא בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? ביפ איזה ערוצים את שונא? 8 חח איזה תוכניות אתה אוהב? סיינפלד, חברים איזה תוכניות אתה שונא? עובדה, הרצועה האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? לא איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) בני גורן מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי מתי האם יש לך חוש הומור? יכול להיות האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? בערך באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? נענע, תפוז גוגל מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כנראה האם אתה מסודר? כן היית רוצה להיות פוליטיקאי?לא למה? ככה האם אתה אוהב סרטים?יאפ איזה סוגים? בעיקר קומדיות האם אתה אוהב אומנות? לא האם אתה אוהב מוזיקה? כן יש לך אמפי? כן איזה? אמפי 3 של ריו, ונגן בפלאפון האם אתה שומר על גיזרה? מנסה מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע?לא מה הצבע המועדף עליך?כחול השנוא? ורוד האם אתה רווק? נשואה יש לך בת זוג? יאפ אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה?כע האם אתה אוהב סמיילים? יאפ:) האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? היופי חשוב איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? איך שהיא עכשיו:) האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? תלוי ואתם עליהם כועסים? לפעמים

עונה ../images/Emo99.gif../images/Emo122.gif

מה השעה? 01:00 משעמם לך? קצת. מה עושה? ידיד שלי בא אליי עכשיו. מה אתה אוהב לעשות? שאלה טובה :) מה התחביבים שלך? מוזיקה, מסעדות, קניות. מה אתה שונא לעשות? להתעורר כל בוקר ב-5 וחצי :\\\ מה אתה אוהב לעשות? לחשוב. את מי אתה שונא? אף אחד. את מי אתה אוהב? את המשפחה שלי, את הפלוגה שלי. מה הרגש האנושי המועדף עליך? התאהבות. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? לא יודעת. מה סוג המוזיקה שאתה שומע? ישראלית. רוק ישראלי, בעיקר. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית. איזה אמנים אתה שונא? זמרי מזרחית, דיכאון וכו'. (לא בקטע של שנאה, פחות אהבה.) איזה אמנים אתה אוהב? מוש בן ארי, אביב גפן, עברי לידר, מירי מסיקה, נינט טייב, היהודים, רמי קלינשטיין, בית הבובות, איפה הילד וכנסיית השכל.
האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא. אתה עובד? לא. אתה אוהב את הפלאפון שלך? כן. אתה מסתפק בו? כן. האם היית מחליף אותו? לא. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? שאלה טובה. איזה בן אדם תהיה? מעצבן. מה המאכל האהוב עליך? ארוחת בוקר בארומה. מה המאכל השנוא עליך? דגים. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? וואלה אני נמצאת רק יומיים בשבועיים בערך, והרבה. האם יש לך טלוויזיה בבית? ברור. בחדר? כן. איזה ערוצים אתה אוהב? לא יודעת. איזה ערוצים את שונא? לא יודעת. איזה תוכניות אתה אוהב? מועדון לילה, מה זה השטויות האלה. איזה תוכניות אתה שונא? אין. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? חחח ממש לא. האם אתה אוהב לקרוא? כן. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) רומנים, בעיקר. ומתח, לפעמים. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים. האם יש לך חוש הומור? כן. האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז - פורומים. מה אתה שונא באנשים? צביעות. מה אתה אוהב באנשים? כנות, חיוך, חוש הומור, רגישות, אסרטיביות, נוכחות. (בדיוק היא.
) האם אתה מרבה ללכלך? לא. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? שיהיה. האם אתה מסודר? כן. היית רוצה להיות פוליטיקאי? ממש לא. למה? למי יש כוח לשטויות האלה עכשיו. האם אתה אוהב סרטים? כן. איזה סוגים? כל מיניי. האם אתה אוהב אומנות? כן. האם אתה אוהב מוזיקה? כן. יש לך אמפי? ברור. איזה? משהו טוב.
האם אתה שומר על גיזרה? חחח אוי. מה צבע עניך? חום. אתה אוהב את הצבע? כן. מה הצבע המועדף עליך? בכללי? שחור. השנוא? אין. האם אתה רווק? כן. יש לך בת זוג? לא. אתה מעשן? לא. האם אתה מבין את הסיכון שבזה? חחח האם אתה אוהב סמיילים? כן. האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? אמ, לא בהכרח. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? פשוט היא. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא. ההפך? בדיוק. ואתם עליהם כועסים? לא. וההפך? נו.

DGCman789

New member
עונה נה נה :p

מה השעה? 03:33 משעמם לך? כן מה עושה? עונה על השאלון מה אתה אוהב לעשות? הרבה מה התחביבים שלך? הרבה מה אתה שונא לעשות? הרבה מה אתה אוהב לעשות? הרבה את מי אתה שונא? הרבה את מי אתה אוהב? הרבה XDDD מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? ראפ היפ הופ איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? רוק כבד ודכאון איזה אמנים אתה שונא? כל הרוק האלה.. איזה אמנים אתה אוהב? לא ממש מכיר חח האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא אתה מסתפק בו? כן ולא האם היית מחליף אותו? כןן איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? דיי טוב איזה בן אדם תהיה? רק אלוהים יודע.. מה המאכל האהוב עליך? המבורגר? מה המאכל השנוא עליך? חצילים :S מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שלוש ארבע שעות האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? 1 \ 22 איזה ערוצים את שונא? הרבה איזה תוכניות אתה אוהב? לא רואה איזה תוכניות אתה שונא? לא רואה האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) סיפורי שואה וגבורה, מתח מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? יש לי עודף חוש הומור O: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? רק תפוז נראה לי....וגם ישרא מה אתה שונא באנשים? צ-ב-י-ע-ו-ת מה אתה אוהב באנשים? ה-ד-ד-י-ו-ת האם אתה מרבה ללכלך? לא ממש האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? מאוד היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? ככה האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? הכל חוץ מאקשן ופעולה האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כןן יש לך אמפי? כן איזה? MP4 האם אתה שומר על גיזרה? מנסה להשמין מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? חום השנוא? ירוק כהה האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? אה-הא האם אתה אוהב סמיילים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? עד היום התאהבתי באנשים מכוערים, רק כי הלב שלהם שווה את האהבה שכדאי לתת להם :) איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? הדדית אמיתית נאמנה ואכפתית האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לאחרונה לא, שצריך כן ההפך? כנל ואתם עליהם כועסים? גם וההפך? גם :)))

אני בבצפר :|

מה השעה? 5 משעמם לך? מאד מה עושה? עונה על השאלון מה אתה אוהב לעשות? לחרבן
מה התחביבים שלך? משחק על במה!! מה אתה שונא לעשות? לשטוף כלים מה אתה אוהב לעשות? לשחק על במה!! את מי אתה שונא? מישהו. את מי אתה אוהב? מישהו. מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אהבה. מה סוג המוזיקה שאתה שומע? אויש אין לי כוח לפרט, רוק מטאל פאנק. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית\דכאון וכל הדיוות למינהן איזה אמנים אתה שונא? רוב האומנים הישראלים איזה אמנים אתה אוהב? MY CHEMICAL ROMANCE והלהקה EVANESCENCE האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אני תקוע בו בשעות אילו בגלל חזרות לבגרות בתאטרון אתה עובד? על ענשים בעיניים. אתה אוהב את הפלאפון שלך? ממש לא. אתה מסתפק בו? לא. האם היית מחליף אותו? ברור. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? מאיפה לי. איזה בן אדם תהיה? טוב. מה המאכל האהוב עליך? תפוחי אדמה ובטטות. מה המאכל השנוא עליך? אבוקדו ומיונז!!! מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? ואי אין ממוצע מוגדר האם יש לך טלוויזיה בבית? 4 בחדר? יש איזה ערוצים אתה אוהב? לא אוהב איזה ערוצים את שונא? לא אוהב טלויזיה! איזה תוכניות אתה אוהב? אם כבר טלויזיה, ארץ נהדרת. איזה תוכניות אתה שונא? הריאליטי למינהם. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא. האם אתה אוהב לקרוא? ממש לא. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? לא יודע האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז מה אתה שונא באנשים? סנוביות מה אתה אוהב באנשים? כנות האם אתה מרבה ללכלך? ממש לא. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? מה השאלה המפגרת הזאת האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? חחחחחחחחחחחחחחחחחח!! למה? כי אחותך זונה. האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? אימה, קומדיה. האם אתה אוהב אומנות? מאד. האם אתה אוהב מוזיקה? ברור. יש לך אמפי? כן. איזה? מצלמה דיגיטלית שיש בה אמפי האם אתה שומר על גיזרה? ברור! אנורקסי סקסי אתה אוהב את הצבע? איזה צבע? מה הצבע המועדף עליך? שחור השנוא? צהוב האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא! אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן האם אתה אוהב סמיילים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? הייתי מסוגל איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? בת זוגתי? חחחחחחחחח האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? מה? ואתם עליהם כועסים? כן וההפך? מה?????????????????? טוב אני חוזר לחזרות בעיי

לילה טוב

מה השעה? 5 וחצי לפנות בוקר]; משעמם לך? לא מה עושה? מתכוננת לישון, יצאתי ואני עייפה]: מה אתה אוהב לעשות? הרבה מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? מה אתה אוהב לעשות? יש לי דז'ה וו את מי אתה שונא? אפחד את מי אתה אוהב? יש הרבה מה הרגש האנושי המועדף עליך? חיבה ואי-חיבה :S מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? גועל מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק בעיקר איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית איזה אמנים אתה שונא? מזרחיים איזה אמנים אתה אוהב? הרבה האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? כן אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא כ"כ אתה מסתפק בו? זה מה יש האם היית מחליף אותו? כן איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? מעולה איזה בן אדם תהיה? אני מקווה שטוב מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? לאיודעת, לא ככ הרבה האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? בערך איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) שירים וסיפורים על אכזבות מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ישראבלוג מה אתה שונא באנשים? סנוביות, אגואיסטיות מה אתה אוהב באנשים? חברותיות, חוש הומור האם אתה מרבה ללכלך? כן האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? כן היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? אהבה נכזבת]; האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן יש לך אמפי? כן איזה? 3? האם אתה שומר על גיזרה? לא ככ מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? שחור ולבן השנוא? האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן האם אתה אוהב סמיילים? כן :) האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? אממ ליודעת, יותר קל לי להתאהב באנשים יפים נו :S איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? כן (כאילו, לא כועסים) ואתם עליהם כועסים? לפעמים וההפך?

BIoNdY

New member
ועכשיו במקום הנכון

מה השעה? 07:59 משעמם לך? כן מה עושה? כלום.. מה אתה אוהב לעשות? לישון (אבל לא מצליח) .. לשיר ... לשחק מה התחביבים שלך? לשיר... לשחק... מה אתה שונא לעשות? לקום בבוקר ב- 7 כוסאמק מה אתה אוהב לעשות? שאלתם כבר את מי אתה שונא? לא שונא אף אחד את מי אתה אוהב? את גל מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? נינט איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? רוק כבד והלאה איזה אמנים אתה שונא? לא שונא איזה אמנים אתה אוהב? נינט... מירי מסיקה... וכדומה האם אתה לומד עדיין בבית ספר? יאפ אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? מאוד אתה מסתפק בו? מאוד האם היית מחליף אותו? לא איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? לא רוצה לדעת איזה בן אדם תהיה? כשאני יוגיע לשם אני יודע לכם מה המאכל האהוב עליך? פיצה מה המאכל השנוא עליך? שוקולד! מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 4 שעות האם יש לך טלוויזיה בבית? שלוש בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? יס ישראלי... ג'טיקס איזה ערוצים את שונא? לא שונא איזה תוכניות אתה אוהב? השיר שלנו! איזה תוכניות אתה שונא? לא שונא האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כה האם אתה אוהב לקרוא? כה איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) פנטזיה וספרי קיצ' מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? כה האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כה באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז מה אתה שונא באנשים? כשהם לא מאמינים בעצמם מה אתה אוהב באנשים? כשהם אופטימים האם אתה מרבה ללכלך? אמממ לכלוך לכלוך לא על אנשים... אז כן האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? לא טוב לי ככה האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? חחחח אולי.. למה? לעשות סדר בארץ המסריחה הזאת האם אתה אוהב סרטים? כה איזה סוגים? הכל האם אתה אוהב אומנות? כה האם אתה אוהב מוזיקה? כה יש לך אמפי? כה איזה? 3 האם אתה שומר על גיזרה? לא נראה לי חחח מה צבע עניך? פיפי אתה אוהב את הצבע? חחחח לא ממש מה הצבע המועדף עליך? לבן.. אדום... השנוא? שחור האם אתה רווק? כה יש לך בן זוג? לא אין אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? אני מבין האם אתה אוהב סמיילים? מאוד =] האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? דוגרי לומר את האמת.. כן... אבל זה רק כשאתה לא מכיר את הבן אדם.. אני חושב שכן הייתי יכול הלתאהב במישהו מכוער אם הייתי מכיר אותו איך היית רוצה שהיה בן זוגך? גבוה.. חחחח ושיהיה בן אדם טוב האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? כן ואתם עליהם כועסים? כן וההפך?גם כן

etieti1

New member
../images/Emo79.gif

מה השעה? משעמם לך?מאוד.... מה עושה? במחשב... מה אתה אוהבת לעשות?לצייר ולשיר מה התחביבים שלך? לצייר ולשיר חחח מה אתה שונא לעשות? לעבודS: מה אתה אוהב לעשות? להשתולל חח את מי אתה שונא? לא'דעת את מי את אוהבת? את שירן:) מה הרגש האנושי המועדף עליך?מה ז"א?XD מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? נאממ...חח מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית דיכאוניתS: איזה אמנים אתה שונא? אממ הזמרים המזרחים חחח איזה אמנים אתה אוהב?עברי לידר,אביב גפן וכו'... האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אכן. אתה עובד? בערך אתה אוהב את הפלאפון שלך?לא ממש אתה מסתפק בו? יש ברירה?חח האם היית מחליף אותו? בארור איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים?זקנהP: איזה בן אדם תהיה? אין לי מושג חח מה המאכל האהוב עליך? שוארמהP: מה המאכל השנוא עליך? ירקות ופירות חח מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב?כל היום האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב?ערוצי הסרטים איזה ערוצים את שונא? 2 אני חושבת... איזה תוכניות אתה אוהב? נולד לרקוד איזה תוכניות אתה שונא? לא יודעת... האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? אממ אפשר להגיד האם אתה אוהב לקרוא? קצת לא הרבה איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) פנטזיה בעיקר מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות האם יש לך חוש הומור? אני חושבת חחח האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ?IGY,תפוז,וואלה,MSN מה אתה שונא באנשים? שהם יבשיםP: מה אתה אוהב באנשים?שהם לא נותנים לי לדבר חח האם אתה מרבה ללכלך? לאX: האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם?כן האם אתה מסודר? נאממ...X: היית רוצה להיות פוליטיקאי?לא חח למה? כי זה משעמםP: האם אתה אוהב סרטים?כן איזה סוגים? קומדיות רומנטיות,פנטזיה... האם אתה אוהב אומנות? בארור האם אתה אוהב מוזיקה? יאפ יש לך אמפי? לא איזה? אמרתי שלאXD האם אתה שומר על גיזרה?יש ברירה?P: מה צבע עניך? ירוק אתה אוהב את הצבע?לא מה הצבע המועדף עליך?כחול השנוא? חום האם אתה רווק?חח כן יש לך בת זוג? כן אתה מעשן? פעם באלף שנה האם אתה מבין את הסיכון שבזה?כן האם אתה אוהב סמיילים? אממ כן אבל במסינג'ר חח האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער?לא חשוב איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? עם הרבה חוש הומור ונשמה תהורה P: האם ההורים מרבים לכעוס עליכם?אממ בערך ההפך? חח לא ואתם עליהם כועסים?חח אולי וההפך?הא?XD

@#%^^&&^*)$^*)@$^)

מה השעה? 13.32 משעמם לך? לא. מה עושה? בפלאפון. מה אתה אוהב לעשות? לצאת מה התחביבים שלך? מסיבות, לשתות, חברים, סנוקר, מוזיקה...ברגיל. מה אתה שונא לעשות? לקום בבוקר. מה אתה אוהב לעשות? לישון. את מי אתה שונא? ערבים. את מי אתה אוהב? מי שאוהב אותי. מה הרגש האנושי המועדף עליך? לא'דעת מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? לא'דעת מה סוג המוזיקה שאתה שומע? דיכאון, טרקים, האוס, רוק ישראלי איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מטאל,רוק כבד, וכל מה שקשור בצעקות. =) איזה אמנים אתה שונא? לא שונאת אף אחד. איזה אמנים אתה אוהב? מוש בן ארי
,קרן פלס, עברי לידר. האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כה. אתה עובד? לא. אתה אוהב את הפלאפון שלך? כה. אתה מסתפק בו? כה. האם היית מחליף אותו? לר כרגע. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איזה שאלות עצבנות. איזה בן אדם תהיה? מה המאכל האהוב עליך? שקשוקה, עוף ותפוחי אדמה. מה המאכל השנוא עליך? לא'דעת. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? לא'דעת האם יש לך טלוויזיה בבית? כה. בחדר? כה איזה ערוצים אתה אוהב? 13. איזה ערוצים את שונא? 23 איזה תוכניות אתה אוהב? מועדון לילה, ארץ נהדרת, מגרש ביתי, the o.c איזה תוכניות אתה שונא? לא'דעת. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא. האם אתה אוהב לקרוא? לא. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים!!!$%^ האם יש לך חוש הומור? כה. :) האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? לא כ"כ..רק פה. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אטרף חחח מה אתה שונא באנשים? חוסר אכפתיות מה אתה אוהב באנשים? אופטימיות וחוש הומור. האם אתה מרבה ללכלך? ממש לא. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? בטח. האם אתה מסודר? כה. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא. למה? אני גם ככה כמעט מקולקלת, אז בשביל מה לקלקל יותר?? האם אתה אוהב סרטים? כה. איזה סוגים? קומדיות נעורים כאלה, אימה. האם אתה אוהב אומנות? נגיד. האם אתה אוהב מוזיקה? כה. יש לך אמפי? כה. איזה? לא'דעת..משהו מאמריקה חח האם אתה שומר על גיזרה? לא מעניין אותי כל כך. מה צבע עניך? ירוק צהוב. אתה אוהב את הצבע? כה. מה הצבע המועדף עליך? ורוד חום השנוא? שחור כזה האם אתה רווק? כה יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כה האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כה האם אתה אוהב סמיילים? כה האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? יש מצב. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? מישהי שעל הרגע הראשון שאני אראה אותה, שאני אסתכל רק עליה, ואחרי כמה שעות אני ארצה רק אותה. ואחרי כמה ימים אני ארצה להילחם עליה. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא. ההפך? כה ואתם עליהם כועסים? לא וההפך?כה

איזה מזל שהוא מיועד ל2 המינים P:

מה השעה? 16:31 משעמם לך? קצת. מה עושה? את השאלון! מה אתה אוהב לעשות? לישון... מה התחביבים שלך? לישון. מה אתה שונא לעשות? להיות ערה? P: מה אתה אוהב לעשות? לישון. את מי אתה שונא? אפחד. את מי אתה אוהב? אפחד. מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מהזה השאלון המוזר הזה? :| מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק, פאנק. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית? ודאנס. איזה אמנים אתה שונא? נינט אבל היא לא אמן! מואהואהאהה איזה אמנים אתה אוהב? אביב גפן, אירוסמית', אביתר בנאי. האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא. אתה עובד? לא. אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא כ"כ. אתה מסתפק בו? ביינתים.. האם היית מחליף אותו? כן! איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? עם המווןן אדמה ועפר על הפנים.. איזה בן אדם תהיה? אני לא אהיה. :) מה המאכל האהוב עליך? חסה. מה המאכל השנוא עליך? עגבניות. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעתיים - שלוש בסופ"שים. האם יש לך טלוויזיה בבית? יאפ. בחדר? יאפ. איזה ערוצים אתה אוהב? 3. איזה ערוצים את שונא? ממממ סטאר וורלד, כי יש ם סדרות כאלה טובות ואין תרגום!
איזה תוכניות אתה אוהב? טופ מודל, השיר שלנו, מרחק נגיעה. איזה תוכניות אתה שונא? אורי גלר! מזל שנגמר.. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן. האם אתה אוהב לקרוא? כן. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) הכל. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים. האם יש לך חוש הומור? כמובן. האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? פה. מה אתה שונא באנשים? צביעות. מה אתה אוהב באנשים? כנות. :) האם אתה מרבה ללכלך? בטח, אני באמת צריכה לסדר ת'חדר.. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן. האם אתה מסודר? לא. היית רוצה להיות פוליטיקאי? איכ לא. למה? כי זה התעסקות בחרא. האם אתה אוהב סרטים? כן. איזה סוגים? הכל! האם אתה אוהב אומנות? כן. האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד. יש לך אמפי? כן. איזה? כחול חמודי כזה. האם אתה שומר על גיזרה? לא.
מה צבע עניך? חום חרא. אתה אוהב את הצבע? לא. מה הצבע המועדף עליך? סגול כהה. השנוא? ממ.. צהוב? האם אתה רווק? חחח יאפ. יש לך בת זוג? לא. אתה מעשן? כן. האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן. האם אתה אוהב סמיילים? כן.
האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? בטח שאני מסוגלת. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? עם זין. :) האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא. ההפך? מה? ואתם עליהם כועסים? לפעמים. וההפך? מה!?

eliormagick

New member
Lithium - don`t want to lock me up

מה השעה? 16:53 משעמם לך?יאפ מה עושה? עונה על השיט הזה מה אתה אוהב לעשות? כלום מה התחביבים שלך? שחיה מה אתה שונא לעשות? הכל מה אתה אוהב לעשות? איפ את מי אתה שונא? את מי ששונא אותי את מי אתה אוהב? את מי שאוהב אותי מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אהבה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? ראפ איזה אמנים אתה שונא? כל מיני איזה אמנים אתה אוהב?אונסנס אביב היהודים עיברי ועוד ועוד האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אבל לא בתיכון או משהו כזה אתה עובד? עכשיו כבר לא אתה אוהב את הפלאפון שלך?כן אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו?לא איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? מזעזע איזה בן אדם תהיה? מת?! מה המאכל האהוב עליך? בורגראנץ מה המאכל השנוא עליך? כל דבר שהוא עם בצל מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אין לי מושג האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? 3 איזה ערוצים את שונא? 11 איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה?כע האם אתה אוהב לקרוא? כע איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי במצב רוח האם יש לך חוש הומור? לא האם אתה מרבה לגלוש בתפוז?כע באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז מה אתה שונא באנשים? שהם בורחים מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מרבה ללכלך? מה? האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? אני מניח שכן האם אתה מסודר? פחות או יותר היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? ככה האם אתה אוהב סרטים?כע איזה סוגים? הכל האם אתה אוהב אומנות? האם אתה אוהב מוזיקה? לא היה תשאלה הזאת כבר? יש לך אמפי? כן איזה? 3 האם אתה שומר על גיזרה?לאודע מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע?לא מה הצבע המועדף עליך? השנוא? האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה?כן האם אתה אוהב סמיילים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער?כן איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? שתהיה אז נדבר האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? כן ואתם עליהם כועסים?כע וההפך?כן

omerico500

New member
פיי כמה זמן לא כתבתי פה!! חחח

מה השעה?17:26 משעמם לך?אפשר להגיד מה עושה?לצערי לומד למבחן בהסטוריה...חומר על הכל מתחילת השנה=/ מה אתה אוהב לעשות?לשיר! מה התחביבים שלך?לשיר! מה אתה שונא לעשות?לשתוק חח מה אתה אוהב לעשות?לשיר!(שאלתם כבר! חח) את מי אתה שונא?אמממ שנתחיל לספור!? את מי אתה אוהב?אותה תשובה מהשאלה הקודמת מה הרגש האנושי המועדף עליך?אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך?קנאה(למרות שיש בי את זה והרבה..) מה סוג המוזיקה שאתה שומע?הכל מהכל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית איזה אמנים אתה שונא? לא עולה לי עכשיו איזה אמנים אתה אוהב?יש כמה האם אתה לומד עדיין בבית ספר?כן י'א אתה עובד?עדיין לא אתה אוהב את הפלאפון שלך?מחבב פלוס אתה מסתפק בו? אממ כן למה לא האם היית מחליף אותו?לפעמים הייתי רוה להחליף איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אני חושב על איך מחר אני אראה אז עוד 10 שנים אלוהים גדול! איזה בן אדם תהיה? אלוהים גדול! מה המאכל האהוב עליך? שוקולד(זה לא מאכל אבל זה אהוב עלייחח) מה המאכל השנוא עליך? אממ יש הרבההה מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב?וואואוא הרבהה האם יש לך טלוויזיה בבית? יש אפילו 3! בחדר? בטח איזה ערוצים אתה אוהב?אין משהו מועדף איזה ערוצים את שונא? לא שונא איזה תוכניות אתה אוהב? אממ השיר שלנו חח(גיי שכומוני) איזה תוכניות אתה שונא?אממ אין כזאת האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? האם אתה אוהב לקרוא? לא איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים?לפעמים זה ולפעמים זה האם יש לך חוש הומור? כשצריך אז יש!^^ האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? בזמן האחרון כבר לא באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אממ בזמן האחרון בעיקר של שיווק(יש לי פרוייקט הגשה השנה) מה אתה שונא באנשים?צביעות!! מה אתה אוהב באנשים? חום ואהבה(אבל לא לחנוק!!) האם אתה מרבה ללכלך?ואוא כמה חחח האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? בטח! האם אתה מסודר? כשצריך היית רוצה להיות פוליטיקאי?מזה לא! למה? כי זה חרא דבר האם אתה אוהב סרטים?יש ויש איזה סוגים? מוזיקלים האם אתה אוהב אומנות?בנחמדות כזאת האם אתה אוהב מוזיקה?בטחחח יש לך אמפי? יש אבל לא בשימוש כל כך איזה? 3 חחח כתום כזה חמודי האם אתה שומר על גיזרה? אפשר להגיד שכן! חחח מה צבע עניך? חום כהה אתה אוהב את הצבע? לא כל כך מה הצבע המועדף עליך? חום יותר בהיר או עיניים כחולות כהות השנוא?שחור האם אתה רווק?אם אני בן 16 וחצי מה נראה לכם!? יש לך בת זוג?אממ עם כבר בן זוג..ולא כרגע אין:( אתה מעשן? איכסס האם אתה מבין את הסיכון שבזה? האם אתה אוהב סמיילים? שו סמיילים?! האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער?יופי חשוב...אבל לפעמים מטעה בטרוף! איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? כשאני אמצא את הבן זוג שלי אני אודיע לכם האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא כל כך ההפך? ואתם עליהם כועסים? לפעמים חחח וההפך?

למעלה