שאלון (לא אני הרכבתי)

~ֹֹ~

עבר: שם המורה בכיתה א': שמחה הזיכרון הראשון שלך: רוכבת על אופניים האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו : ביולוגיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: כולם האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, 7 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מוזרה השיר האחרון ששרת: עשר של קוואמי הדבר האחרון שצחקת בגללו: שכנה שלי הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "כן..." הדבר האחרון שאכלת: תפוח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: משקל השיר האחרון ששמעת: ביחד- מיטב הראפרים של ישראל הדיסק האחרון שקנית: מוקי עוקף מלמעלה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ... ממזמן! הדבר הכי מטורף שעשית: אויי יש הרבה הווה: שיער נוכחי: פן, חום שוקולד, אסוף בגדים נוכחיים: ג'ינס , גופיה וקפוצ'ון תכשיטים נוכחיים: נזם, עגיל של טבור באוזן עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: חבר שלי
תמונת דסקטופ נוכחית: מוקי
חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, לסדר ת'חדר האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חבר שליייי ממה הכי נמאס לך?: מהבית את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה?: להשמין. פיכס. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שופטת או אשת עסקים איפה אתה הולך לגור?: ת"א או ניו יורק כמה ילדים אתה רוצה?: 5 לפחות באיזה סוג של מכונית תנהג?: BMW [ג'יפ] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה, עם 3 ילדים לפחות, אשת קריירה, חיה טוב, מאושרת. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: the calling , כנסיית השכל , oasis, ... ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ. סופר(ים) אהוב(ים): -- צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: גופיה שחורה, חצאית ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: תחת
אתה שמח כש: כשאני עם אנשים שאני אוהבת , כשאני יורדת במשקל אתה מרגיש בודד כש: כשאני לבד [?!] האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אוסטרליה אדם מפורסם שפגשת: מוקי
האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: ארומה ריח אהוב: הרבה מה מכעיס אותך: אי-אמון, שקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמון, האדם שעושה לך הכי טוב: הכלב של השכן
סגנון מוזיקה אהוב: רוק בעיקר , אבל יש עוד הרבה.. מכל דבר קצת חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ת"א בנתיים מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב: מחנכת שלי אוהב את בצפר?: לא שונאת נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כבר לא נותן מעצמך?: כבר לא אוהב לפוצץ נייר בועות? כבר לא [
] לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן
אוהב לצחצח שיניים?: חייב
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת , קונה רק מה שחשוב לי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן ומתי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: תלוי בתול?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כן

=]]

עבר: שם המורה בכיתה א': אממ... ואוו.. שניה.. נאווה!! הזיכרון הראשון שלך: הייתי בגן חיות.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא יודעת
המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך נראה לי.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כה... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מוזרה.. השיר האחרון ששרת: I BELONG TO YOU - אנסטסיה וארוס.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו באיזה פורום.. הפעם האחרונה שבכית: היום
אני וחברה שלי סתם החלטנו להצטלם וכאילו לקחנו כזה פן ועשינו רוח לשיער בתמונה.. וכאילו, שמתי את הפן על קור וזה פשוט.. הרוח הייתה לי בתוך העיניים וזה כ"כ כאב היו לי דמעות והכל
האדם האחרון שראית: אמא שלי? הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב אמא? הדבר האחרון שאכלת: בלעתי ויטמין? הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שאלה טובה.. השיר האחרון ששמעת: לילה טוב, ליהי? הדיסק האחרון שקנית: pieces of a dream - אנסטסיה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שאלו אותה.. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת
הווה: שיער נוכחי: ארוך, חום בהיר, וגלי.. בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: צמיד עצבנות נוכחית: על **** התגעגעות נוכחית: לאנסטסיה
תמונת דסקטופ נוכחית: ריק חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אנסטסיה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא.. האם אתה עייף? רעב? רעבה... אבל בדיאטה
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אנסטסיה
ממה הכי נמאס לך?: מההרצאות של אמא שלי.. את מי היית רוצה להרוג? את **** הכי פחות מהנה?: מה הכי פחות מהנה?!
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: זמרת (חמסה חמסה) איפה אתה הולך לגור?: ניו יורק (חמסה חמסה) כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 (חמסה חמסה) באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: זמרת.. חושב הרבה על העתיד?: כן.. מפחד ממנו?: לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה: בלאק אייד פיז?=/ ספר אהוב: מלפפונים חמוצים וצ'וקולטה סופר(ים) אהוב(ים): אין כזה.. צבע אהוב: תכלת/כחול ואדום.. פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: ז*ן?! חח סתם.. אממ.. עיניים? אתה שמח כש: אוהבים אותי.. אתה מרגיש בודד כש: כשאני מרגישה בודדה, אני יודעת
האם אתה חושב יותר מדי: וואי טו מאץ'!! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק. אדם מפורסם שפגשת: איתן שוורץ פגשתי.. אבל המפורסמים שראיתי הם: אנסטסיה, מירי בוהדנה, אדם רודברג, יצפאן, שלמה אסייג, זהבה בן, דודו, כל המורדים ועוד מלא מפורסמים שראיתי בפסטיגל.. סבבה לי
האם יש לך אילושהם חרטות: מלא.. קפה אהוב: נס ריח אהוב: כל הטובים. מה מכעיס אותך: שאמא מרצה לי.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה (חמסה חמסה) האדם שעושה לך הכי טוב: אנסטסיה.. סגנון מוזיקה אהוב: פופ חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ניו יורק.. מקצוע שנוא: כולם חוץ מאנגלית.. מורה אהוב: המורה לאנגלית.. אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כמו כולם.. נותן מעצמך?: כן.. אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד! לועס דברים? הרבה.. אוהב להתקלח?: מאוד.. אוהב להתעטש?: חח לא.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן, יוהו.. מאוד! אוהב לצחצח שיניים?: בעעא לא.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש.. קונה צרובים\\צורב?: לפעמים.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע.. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא.. ישן הרבה?: בכלל לא.. בתול?: כן.. נקשר לחפצים?: תלוי איזה.. אוהב חולצות גזורות?: לפעמים.. גופיות?: כן.. אוהב לטייל?: לפעמים.. אוהב כפכפים?: אולי.. לובש בוקסר?: לא.. שמש או גשם?: שמש.. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם.. ילדותי?: הכי-לא שיש. חולם בהקיץ?: מלא..

למעלה