ש ל ו מ צ ה
New member
~ֹֹ~
עבר: שם המורה בכיתה א': שמחה הזיכרון הראשון שלך: רוכבת על אופניים האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו : ביולוגיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: כולם האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, 7 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מוזרה השיר האחרון ששרת: עשר של קוואמי הדבר האחרון שצחקת בגללו: שכנה שלי הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "כן..." הדבר האחרון שאכלת: תפוח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: משקל השיר האחרון ששמעת: ביחד- מיטב הראפרים של ישראל הדיסק האחרון שקנית: מוקי עוקף מלמעלה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ... ממזמן! הדבר הכי מטורף שעשית: אויי יש הרבה הווה: שיער נוכחי: פן, חום שוקולד, אסוף בגדים נוכחיים: ג'ינס , גופיה וקפוצ'ון תכשיטים נוכחיים: נזם, עגיל של טבור באוזן עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: חבר שלי
תמונת דסקטופ נוכחית: מוקי
חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, לסדר ת'חדר האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חבר שליייי ממה הכי נמאס לך?: מהבית את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה?: להשמין. פיכס. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שופטת או אשת עסקים איפה אתה הולך לגור?: ת"א או ניו יורק כמה ילדים אתה רוצה?: 5 לפחות באיזה סוג של מכונית תנהג?: BMW [ג'יפ] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה, עם 3 ילדים לפחות, אשת קריירה, חיה טוב, מאושרת. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: the calling , כנסיית השכל , oasis, ... ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ. סופר(ים) אהוב(ים): -- צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: גופיה שחורה, חצאית ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: תחת
אתה שמח כש: כשאני עם אנשים שאני אוהבת , כשאני יורדת במשקל אתה מרגיש בודד כש: כשאני לבד [?!] האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אוסטרליה אדם מפורסם שפגשת: מוקי
האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: ארומה ריח אהוב: הרבה מה מכעיס אותך: אי-אמון, שקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמון, האדם שעושה לך הכי טוב: הכלב של השכן
סגנון מוזיקה אהוב: רוק בעיקר , אבל יש עוד הרבה.. מכל דבר קצת חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ת"א בנתיים מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב: מחנכת שלי אוהב את בצפר?: לא שונאת נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כבר לא נותן מעצמך?: כבר לא אוהב לפוצץ נייר בועות? כבר לא [
] לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן
אוהב לצחצח שיניים?: חייב
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת , קונה רק מה שחשוב לי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן ומתי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: תלוי בתול?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כן
עבר: שם המורה בכיתה א': שמחה הזיכרון הראשון שלך: רוכבת על אופניים האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו : ביולוגיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: כולם האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, 7 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מוזרה השיר האחרון ששרת: עשר של קוואמי הדבר האחרון שצחקת בגללו: שכנה שלי הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "כן..." הדבר האחרון שאכלת: תפוח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: משקל השיר האחרון ששמעת: ביחד- מיטב הראפרים של ישראל הדיסק האחרון שקנית: מוקי עוקף מלמעלה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמממ... ממזמן! הדבר הכי מטורף שעשית: אויי יש הרבה הווה: שיער נוכחי: פן, חום שוקולד, אסוף בגדים נוכחיים: ג'ינס , גופיה וקפוצ'ון תכשיטים נוכחיים: נזם, עגיל של טבור באוזן עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: חבר שלי