../images/Emo187.gifאניייייייייייייייייייייייייי
עבר: שם המורה בכיתה א':רחל הזיכרון הראשון שלך:לא זוכרת
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת..
המקצוע האחרון שנכשלת בו:טפו טפו טפו האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?טובה השיר האחרון ששרת:שיר של מירי מסיקה..נתקע לי בראש..חחחח הדבר האחרון שצחקת בגללו:אורטלושש
הפעם האחרונה שבכית:לא רוצה להיזכר בזה
האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת:דיברתי בטלפון לפני כמה רגעים אז אמרתי ביי..חחח הדבר האחרון שאכלת:ממתק
הדבר האחרון ששתית:מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית:בגדים..חחח השיר האחרון ששמעת:שיר של מירי מסיקה הדיסק האחרון שקנית:מי קונה?אפשר להוריד! הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום
הדבר הכי מטורף שעשית:אני לא מטורפת
חחחח הווה: שיער נוכחי:חום כהה חלק בגדים נוכחיים:מכנס ספורט,חולצה קצרה וסוויצ'ר תכשיטים נוכחיים:עגילים.. עצבנות נוכחית:אני בן אגדם מאושר
התגעגעות נוכחית:סוד
תמונת דסקטופ נוכחית:הילארי דאף
חבר\\ה?:לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:לא מכירים
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא.. האם אתה עייף? רעב?ממש לא.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?:סוד
ממה הכי נמאס לך?:כנ"ל את מי היית רוצה להרוג?כנ"ל הכי פחות מהנה?:ל'דעת עתיד:לא אוהבת שאלות על עתיד=/ וקצת בכללי: להקה אהובה:מארון 5 ספר אהוב:יש כמה סופר(ים) אהוב(ים):גלילה רון פדר צבע אהוב:טורקיז פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:טוב למי שחשוב לי אתה מרגיש בודד כש:לא טוב לי האם אתה חושב יותר מדי:לא תמיד אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:לא'דעת אדם מפורסם שפגשת:יש כמה
האם יש לך אילושהם חרטות:ל'דעת קפה אהוב:קפוצ'ינו ריח אהוב:יש כמה מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:עוזרת למי שחשוב לי האדם שעושה לך הכי טוב:משפוחה וחברים סגנון מוזיקה אהוב:לא טובה בשמות חדר אהוב בבית:שיליי מקום אהוב בעולם:--- מקצוע שנוא:ספורט מורה אהוב:--- אוהב את בצפר?:לפעמים נרדם בשיעורים?:לפעמים מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:לפעמים נותן מעצמך?:לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות?אע?! לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:קצת שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:לפעמים אכפת לך מאיכות הסביבה?:לפעמים קונה צרובים\\צורב?:י קונה?אפשר להוריד אוהב לנסוע או הולך ברגל?:גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?:כן ישן הרבה?:לא בתול?:כן..אני מזל בתולה נקשר לחפצים?:אפשר להגיד אוהב חולצות גזורות?:לא ממש גופיות?:כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:גם ג רוב הזמן - קר לך או חם לך?:ל'דעת ילדותי?:לפעמים חולם בהקיץ?:כן...לפעמים
עבר: שם המורה בכיתה א':רחל הזיכרון הראשון שלך:לא זוכרת