שאלון (לא אני הרכבתי)

../images/Emo187.gifאניייייייייייייייייייייייייי

עבר: שם המורה בכיתה א':רחל הזיכרון הראשון שלך:לא זוכרת
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת..
המקצוע האחרון שנכשלת בו:טפו טפו טפו האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?טובה השיר האחרון ששרת:שיר של מירי מסיקה..נתקע לי בראש..חחחח הדבר האחרון שצחקת בגללו:אורטלושש
הפעם האחרונה שבכית:לא רוצה להיזכר בזה
האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת:דיברתי בטלפון לפני כמה רגעים אז אמרתי ביי..חחח הדבר האחרון שאכלת:ממתק
הדבר האחרון ששתית:מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית:בגדים..חחח השיר האחרון ששמעת:שיר של מירי מסיקה הדיסק האחרון שקנית:מי קונה?אפשר להוריד! הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום
הדבר הכי מטורף שעשית:אני לא מטורפת
חחחח הווה: שיער נוכחי:חום כהה חלק בגדים נוכחיים:מכנס ספורט,חולצה קצרה וסוויצ'ר תכשיטים נוכחיים:עגילים.. עצבנות נוכחית:אני בן אגדם מאושר
התגעגעות נוכחית:סוד
תמונת דסקטופ נוכחית:הילארי דאף
חבר\\ה?:לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:לא מכירים
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא.. האם אתה עייף? רעב?ממש לא.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?:סוד
ממה הכי נמאס לך?:כנ"ל את מי היית רוצה להרוג?כנ"ל הכי פחות מהנה?:ל'דעת עתיד:לא אוהבת שאלות על עתיד=/ וקצת בכללי: להקה אהובה:מארון 5 ספר אהוב:יש כמה סופר(ים) אהוב(ים):גלילה רון פדר צבע אהוב:טורקיז פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:טוב למי שחשוב לי אתה מרגיש בודד כש:לא טוב לי האם אתה חושב יותר מדי:לא תמיד אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:לא'דעת אדם מפורסם שפגשת:יש כמה
האם יש לך אילושהם חרטות:ל'דעת קפה אהוב:קפוצ'ינו ריח אהוב:יש כמה מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:עוזרת למי שחשוב לי האדם שעושה לך הכי טוב:משפוחה וחברים סגנון מוזיקה אהוב:לא טובה בשמות חדר אהוב בבית:שיליי מקום אהוב בעולם:--- מקצוע שנוא:ספורט מורה אהוב:--- אוהב את בצפר?:לפעמים נרדם בשיעורים?:לפעמים מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:לפעמים נותן מעצמך?:לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות?אע?! לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:קצת שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:לפעמים אכפת לך מאיכות הסביבה?:לפעמים קונה צרובים\\צורב?:י קונה?אפשר להוריד אוהב לנסוע או הולך ברגל?:גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?:כן ישן הרבה?:לא בתול?:כן..אני מזל בתולה נקשר לחפצים?:אפשר להגיד אוהב חולצות גזורות?:לא ממש גופיות?:כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:גם ג רוב הזמן - קר לך או חם לך?:ל'דעת ילדותי?:לפעמים חולם בהקיץ?:כן...לפעמים

tuty20

New member
עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': כנרת הזיכרון הראשון שלך: חחח המון זכרונות האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: דייסה המקצוע הראשון שנכשלת בו: מאפה אני זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מבית קומות לבית קרקע איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מקסימההה השיר האחרון ששרת: ביי ביי הישראלים הדבר האחרון שצחקת בגללו: חבר שלי הפעם האחרונה שבכית: בשיעור תאטרון בגלל איזה תפקיד ששיחקתי האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: פיצה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בגדים השיר האחרון ששמעת: ביי בייי -שורטי ביגי הדיסק האחרון שקנית: הישראליםם הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חחחח בצהרים הדבר הכי מטורף שעשית: המון דברים הווה: שיער נוכחי: מדורג עד אמצע הגב בגדים נוכחיים: פיגמה תכשיטים נוכחיים: טבעת עצבנות נוכחית: מה<? התגעגעות נוכחית: מה? תמונת דסקטופ נוכחית: מההה? חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: סבתא שלי ז"ל ממה הכי נמאס לך?: לימודים את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה?: לימודים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משחק איפה אתה הולך לגור?: תל אביב כמה ילדים אתה רוצה?: כמה שיותר באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית אדומה עם גג פתוח חחח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: שחקנית עם משפחה חושב הרבה על העתיד?: לא אני חיה את ההוה לא את העתיד מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: הישראלים שורטי ביגי ספר אהוב: אני לא קוראת סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: גינס חולצה איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני תמיד שמחה אתה מרגיש בודד כש: לא מרגישה בודדה האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בשמיים אדם מפורסם שפגשת: המוןןן האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: ורד אדום מה מכעיס אותך: לימודים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: איכות כשרון או תכונה תחליטוו חחח האדם שעושה לך הכי טוב: משפחה סגנון מוזיקה אהוב: הכול הכול חוץ מדכאון חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הארץ היפה שלנו מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: אין כזה אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מה? לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כןןן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך רגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כןןןןןן בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא

עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': נאוה הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין כזה עד היום המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעולה השיר האחרון ששרת: פסטיגל הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו שחברה סיפרה לי הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: את השם שלי אחי הדבר האחרון שאכלת: סלט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בגד השיר האחרון ששמעת: פסטיגל הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים (וגם לא צורבת) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: גלי בגדים נוכחיים: בגדים.. תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: דגים חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אחי ממה הכי נמאס לך?: מכלום את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה?: לא יודעת. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית רגילה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כולם פריט לבוש אהוב: אין אתה שמח כש: לא יודעת אתה מרגיש בודד כש: לא יודעת האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה אדם מפורסם שפגשת: הראל סקעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת האם יש לך אילושהם חרטות: לא יודעת קפה אהוב: אין ריח אהוב: אין מה מכעיס אותך: לא יודעת מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב: לא יודעת סגנון מוזיקה אהוב: פופ חדר אהוב בבית: לא יודעת מקום אהוב בעולם: ישראל מקצוע שנוא: אין מורה אהוב: כולם אוהב את בצפר?: ןכ נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: חס נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה? לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: באמצע ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא

d r o r y

New member
עניתי על זה פעם,אבל משעמם לי:

עבר: שם המורה בכיתה א':חסיה הזיכרון הראשון שלך:הימים שלי בגן רשות האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:יש בי עד היום תכונות שהן קצת נשיות. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:יצא לי איזה כמה פעמים המקצוע הראשון שנכשלת בו:מטמתיקה נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו:אזרחות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעמיים:מסמילנסקי לשדרות חן,ומשדרות חן לרב קוק. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:גיהנום! השיר האחרון ששרת:וואלה...היום שרתי איזה שיר ושחכתי מה הוא. הדבר האחרון שצחקת בגללו:אתמול תחקתי מהחברים שלי,כשנפגשנו. הפעם האחרונה שבכית:לפני כמה ימים,באמצע הלילה. האדם האחרון שראית:אח שלי הדבר האחרון שאמרת:ביי,לאחי,כשהוא יצא מהחדר שלי. הדבר האחרון שאכלת:עוגיות כאלה מאורכות. הדבר האחרון ששתית:מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית:פאווצ' השיר האחרון ששמעת:דווקא שמעתי היום הרבה שירים באוטו,אבל אני ממש לא זוכר מה היה האחרון. הדיסק האחרון שקנית:אוסף של שירים ישראליים הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול,כשערכתי את השולחן לארוחת צהריים. הדבר הכי מטורף שעשית:היו הרבה.אבל הכל בחדריי חדרים מבלי שאף אחד רואה.הדבר המטורף האחרון שיצא לי לעשות אני חושב שזה לנשוך את עצמי חזק ביד. הווה: שיער נוכחי:שחור וקצץ בגדים נוכחיים:חולצה קצרה כחולה ומכנסיים ארוכים כחולים תכשיטים נוכחיים:שעון יד עצבנות נוכחית:על העולם הדפוק הזה התגעגעות נוכחית:אממממ...לא מוצא משהו. תמונת דסקטופ נוכחית:אין חבר\\ה?:אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:מישהו כזה שבאותו ראש שלי,שיבין אותי,ושיהיה לי על מה לדבר איתו. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא שידוע לי,אבל ייתכן... האם אתה עייף? רעב?לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?:ברגע זה,אף אחד ממה הכי נמאס לך?:מהחיים המחורבנים שלי. את מי היית רוצה להרוג?כ"כ הרבה אנשים...אין לך מושג כמה!(אל תבואו אלי בטענות על מה שאני כותב אחרי זה.סכ"ה עניתי פה בכנות לשאלה שלה) הכי פחות מהנה?:דיכאון,עצבות. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:לא יודע וגם בינתיים לא חושב על זה. איפה אתה הולך לגור?:נתניה.אם לא אז בטח תל אביב. כמה ילדים אתה רוצה?:לא רוצה שום ילדים בינתיים.כשאני יתכוון להתחתן ולהקים משפחה אז אני אגיד לך.בינתיים זה לא בראש שלי בכלל. באיזה סוג של מכונית תנהג?:מאיפה לי? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:קודם כל,בן אדם מאושר ורגוע.כשכל הצרות שיש לי היום,כבר יהיו מאחוריי.בנוסף לכך,גם עוסק באיזה תחום שאני אוהב ושיתן לי סיפוק,ונשוי ליעל שרוני עם ילד או שניים. חושב הרבה על העתיד?:בהחלט מפחד ממנו?:בהחלט וקצת בכללי: להקה אהובה:אתניקס,אבל גם גזוז,משינה,החלונות הגבוהים,כוורת,ועוד... ספר אהוב:לא ידוע לי סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב:ירוק,כחול,טוקיז,תכלת,לבן,סגול,זהב.גם שחור לפעמים. פריט לבוש אהוב:הכל...מה ז'תומרת? איבר שהכי מושך אותך:רגליים של בחורה,בלי מתחרים בכלל!אבל רק אם הן מחוטבות ומעוצבות יפה. אתה שמח כש:כשאני שמח אתה מרגיש בודד כש:כמעט תמיד. האם אתה חושב יותר מדי:יותר יותר יותר מידי. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ישראל אדם מפורסם שפגשת:משה דץ(עם בנו הקטן). האם יש לך אילושהם חרטות:יותר מידי קפה אהוב:נס ריח אהוב:של מאכלים למיניהם,של סבונים מסויימים,ושל פרחים מסויימים. מה מכעיס אותך:העולם,אנשים,הגורל. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:יושר,דמיון מפותח ונאמנות. האדם שעושה לך הכי טוב:שמתי לב לאחרונה שלדבר או להיות עם נתן-חבר שלי,עושה לי טוב. סגנון מוזיקה אהוב:ישראלי!!משנות ה 60 ועד השנים האחרונות.רק לא המוזיקה הישראלית של היום. חדר אהוב בבית:שלי מקום אהוב בעולם:חדרי,המטבח בבית שלי,פארק לאומי ברמת גן,רמת חן(איפה שבי"ס טשרנחובסקי),שמואל הנציב,בי"ס ביאליק,האיזור של מכללת רמת גן,איזורים מסויימים בת"א כמו קניון עזריאלי וארלוזורוב,גן שושנים(שזהו גן ציבורי)-בן יהודה-הלפרין,שאלו האיזורים שאני הולך בהם בלילה עם הדיסק-מן שלי,ונראה לי שזהו. מקצוע שנוא:כמעט כולם מורה אהוב:מהמורים שלמדתי איתם,אני הכי זוכר לטובה את יעל המורה למטמתיקה,מילי המורה לאנגלית,ובטח עוד כמה ששכחתי. אוהב את בצפר?:שונא נרדם בשיעורים?:כשהייתי תלמיד,הייתי נרדם הרבה.פשוט לא עניין אותי. מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:אין לך מושג עד כמה. נותן מעצמך?:כן,משתדל לפחות. אוהב לפוצץ נייר בועות?לא לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:רוב הפעמים לא,אבל לפעמים כן. אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:בהחלט אוהב לצחצח שיניים?:לא אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן קונה צרובים\\צורב?:לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:כן.אני אוהב נסיעות ארוכות,וגם לטייל לי ברגל באיזורים שציינתי למעלה(עם הדיסקמן שלי כמובן). חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?:בזמן האחרון,המון. בתול?:כן נקשר לחפצים?:לא אוהב חולצות גזורות?:לא גופיות?:כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:נראה לי שכן לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם לי ילדותי?:במובנים מסויימים כן ובמובנים אחרים לא. חולם בהקיץ?:המון.

../images/Emo57.gif../images/Emo62.gifעונה../images/Emo88.gif../images/Emo126.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': עופרה הזיכרון הראשון שלך: חחח לא יודע האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברנו שהיתי בן שנה אז אני לא זוכר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חביבה השיר האחרון ששרת: עד שתעזוב\ריטה הדבר האחרון שצחקת בגללו: גלעד! הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: יופי הדבר האחרון שאכלת: וויט יופלה עם שזיף שחור הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים יאמי:) הדבר האחרון שקנית: פיתה עם צ'יפס חומוס וסלט השיר האחרון ששמעת: החיים אם מוזיקה נה נה מהפרסומת הדיסק האחרון שקנית: וואו לא קניתי זכיתי וזה ג'טיקס הלהיטים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודע כמה מטורף זה אכלתי דוגלי הווה: שיער נוכחי: בערך ארוך בגדים נוכחיים: חולצה שחורה פשוטה וטרנינג תכשיטים נוכחיים: שום תכשיט עצבנות נוכחית: על אחותי היא נוחרת כאן ליידי התגעגעות נוכחית: לאחותי שבארצות הברית תמונת דסקטופ נוכחית: שאתה מתחיל איתה הדשא הזה חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אחותי שבארצות הברית האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן כמו תמיד האם אתה עייף? רעב? קצת רעב את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אמא ממה הכי נמאס לך?: מבצפר את מי היית רוצה להרוג? אווו יש מישו אחד.. הכי פחות מהנה?: ערוץ הכנסת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודע עיתונאי סופר עורך שחקן מה שיצא יצא איפה אתה הולך לגור?: ת''א או בעזרת השם ח''ול כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מעופפת עד אז מי יודע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם אישתי והילדים מבלים שבת מהנה יחד! חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: אין כזאת ספר אהוב: חווה ואדם\רן אורן סופר(ים) אהוב(ים): רן אורן וויליאם גולדינג צבע אהוב: כתום פריט לבוש אהוב: השרוול שלי איבר שהכי מושך אותך: העיינים והשפתיים אתה שמח כש: דבר טוב קורה אתה מרגיש בודד כש: שאני נדחה האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: יפן,קליפורניה אדם מפורסם שפגשת: רק אחחד? עודד קטש קובי מחט מיקי גבע עידן רייכל אלי יצפאן מירי בוהדנה חופני כהן את כל שחקני ב'ייתר ירושלים את טנצרכ המניאק את רמי ורד את דקלה קידר ועוד.. האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נס או קפוצינו ריח אהוב: רח של אחרי גשם מה מכעיס אותך: הדברים הקטנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני איש שיחה האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: הכל במיוחד ג'אז אבל הכל חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: אף פעם לא הייתי בחול אז בארץ ת''א והבית מקצוע שנוא: ה-נ-ד-ס-ה בעעע מורה אהוב: אילנית אוהב את בצפר?: לפעמים או די חביב נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? אוו דאם כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם יותר לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: מעט חולם בהקיץ?: יותר מיידי

אני-../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת
.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חחחח לא זוכרת
(אבל בטוח שכן
!!) המקצוע הראשון שנכשלת בו: ספורט
.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
(תמיד הייתי מתצטיינת
!) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן 7 פעמים
.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כייפית כזאתי
,מלאת חוויות השיר האחרון ששרת: "תמיד אוהב תמיד ניפגע"
! של איגי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי
, היא יודעת להצחיק אותי
הפעם האחרונה שבכית: לא בכיתי.. האדם האחרון שראית: אימא שלי הדבר האחרון שאמרת: תודה
! הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: נס הדבר האחרון שקנית: בושם
השיר האחרון ששמעת: תמיד אוהב תמיד ניפגע
(אני שומעת אותו עכשיו
) הדיסק האחרון שקנית: בית הבובות הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עכשיו הדבר הכי מטורף שעשית: התנהגתי כמו שיכורה
הווה: שיער נוכחי: חלק חח בגדים נוכחיים: פי'גמה כזאת
.. תכשיטים נוכחיים: שרשרת עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: לחבר שלי
תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החבר שלי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה אך מרוצה
..ולא רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את איגי
, ולהגיד לה כמה היא טובה ומוכשרת
ממה הכי נמאס לך?: מאנשים שנדבקים אלי
.. את מי היית רוצה להרוג? את השליח פיצה
! הכי פחות מהנה?: להתעצבן
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית (הלוואי!) איפה אתה הולך לגור?: הכי בא לי באילת
! כמה ילדים אתה רוצה?: גג 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: בא לי לימוזינה
!*אבל רק שיסיעו אותי
* איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם משפחה וקריירה חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: ממש לא וקצת בכללי: להקה אהובה: בית הבובות ספר אהוב: הארי פוטר
! סופר(ים) אהוב(ים): גילה אלמגור צבע אהוב: תכלת וחום פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: ציצי
! חח סתם
אתה שמח כש: שמחים איתי
אתה מרגיש בודד כש: לא מתייחסים אליי.. האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הוואי
אדם מפורסם שפגשת: עברי לידר,בית הבובות,מאיה בוסקילה,וכל מיני.. האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: נס
ריח אהוב: מנטה מה מכעיס אותך: שטועים ומתווכחים הזה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האופי
האדם שעושה לך הכי טוב: אבא סגנון מוזיקה אהוב: רוק,פופ ושירים מרגיעים כאלה חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: הוואי
מקצוע שנוא: מתמטיקה
מורה אהוב: המורה שלי אוהב את בצפר?: ממש לא נרדם בשיעורים?: חחח כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: ברור אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: ברור חחח אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: חחח כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: כן
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: כרגע לא ישן הרבה?: כשצריך בתול?: כן
נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: מאוד גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: תלוי לובש בוקסר?: כן
שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: ממש לא חולם בהקיץ?: חח לפעמים

עונה..

עבר: שם המורה בכיתה א': אניטה כהן הזיכרון הראשון שלך: ליאור ז"ל. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן!! רבתי מכות ושיחקתי כדורגל האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא..בד"כ..רק פיתה עם במבה המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא היה המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כן..פעם אחת ליפו ושלא תדעו מאיפה.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אכזבה! השיר האחרון ששרת: שי גבסו-יום ועוד יומיים(בזיוף...) הדבר האחרון שצחקת בגללו: שרה'לה שרון.. הפעם האחרונה שבכית:תחילת שבוע האדם האחרון שראית:ונילה הדבר האחרון שאמרת:חחחח הדבר האחרון שאכלת:מלון מקולקל הדבר האחרון ששתית:תות מוגז הדבר האחרון שקנית:מיץ ענבים השיר האחרון ששמעת:SWEET BABY הדיסק האחרון שקנית:MAROON 5-SONGS ABOUT JANE הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול..בערך.. הדבר הכי מטורף שעשית: שלא תדעו..היו הרבה הווה: שיער נוכחי: בינוני מתולתל בגדים נוכחיים: טרנינג תכשיטים נוכחיים:עגילים עצבנות נוכחית:תמיד התגעגעות נוכחית:למישהו תמונת דסקטופ נוכחית:דב קואלה חבר\\ה?:יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:הוא כבר כאן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן,כן האם אתה עייף? רעב?עייפה-תמיד! רעבה-לא בא לי... את מי אתה הכי רוצה לחבק?:הוא לא רוצה לחבק אותי.. ממה הכי נמאס לך?:מזה שהוא לא מחבק..קרציה! את מי היית רוצה להרוג?לא קיים..בעצם, רעות שלחה לי ווירוסים הכי פחות מהנה?:עו"ד זוהר לנדה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא מוגדרת ..עדיין איפה אתה הולך לגור?:יפו , ירושלים או סוף העולם שמאלה כמה ילדים אתה רוצה?:1 אבל יכולה להתפשר על שניים באיזה סוג של מכונית תנהג?:ספורט קטנה וישנה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:במקום הרבה יותר טוב חושב הרבה על העתיד?:כן.. מפחד ממנו?:לא..מצפה לו וקצת בכללי: להקה אהובה:RED HOT CHILI PEPPERS ספר אהוב:SMALL GODS סופר(ים) אהוב(ים):קרת, סארמאגו,יאיר לפיד ועוד.. צבע אהוב:תכלת פריט לבוש אהוב:אין כזה איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:טוב לי אתה מרגיש בודד כש:רע לי האם אתה חושב יותר מדי:תמיד!! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:כאן! אדם מפורסם שפגשת: שלמה קרצי,ירמי קפלן,שביט אלימלך וכו'.. האם יש לך אילושהם חרטות: כן, על כל מה שעדיין לא עשיתי! קפה אהוב: לא שותה קפה..שוקו! ריח אהוב:צמחים מה מכעיס אותך:הרבה דברים.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין לי שמץ.. האדם שעושה לך הכי טוב:יש כמה..נו, טוב, סוסי סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שלי.. מקום אהוב בעולם:לונדון ואפריקה מקצוע שנוא:ספרות מורה אהוב:לא היה כזה..ד"ר שחר ולר אוהב את בצפר?:שנאתי..אוהבת עכשיו ת'אוניברסיטה נרדם בשיעורים?: לא..טוב, נו רק בחוקה מעשן?:לא לשמחתי נפגע (רגשית) בקלות?:לאחרונה, כן! נותן מעצמך?:לרוב.. אוהב לפוצץ נייר בועות?חח..כן לועס דברים?מסטיק נחשב?! אוהב להתקלח?:כן. אוהב להתעטש?:כן..זה משחרר שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:יעבור לי אוהב לצחצח שיניים?:לא! חייבת! אכפת לך מאיכות הסביבה?:מאוד..רק לא מהחדר שלי קונה צרובים\\צורב?:צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן לכמה דברים ישן הרבה?:לא בתול?:***** נקשר לחפצים?:לא..לאנשים כן אוהב חולצות גזורות?:מאוד! גופיות?:כן.. אוהב לטייל?:מאוד אוהב כפכפים?: לעשות איתם רעש לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר לי ילדותי?: קצת.. חולם בהקיץ?:לא

--=-=-=-==-=-=-=-==--=-=-=-=-=-=-

עבר: שם המורה בכיתה א': דליה כהן. הזיכרון הראשון שלך: ראם - חבר ילדות שנהרג מפגיעת קטר הייתי בן ארבע, הוא בן חמש ולא דיברתי חצי שנה מההלם. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: ברור.. קלאס, גומי.. חבל.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מלאכה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי דירה 12 פעם ראשון פעמיים, כנות, שדרות, חולון, מזור, תלמי מנשה, נופך. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עשוקה השיר האחרון ששרת: COMMON PEOPLE הדבר האחרון שצחקת בגללו: שרהלה שרון הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה מכאבי בטן. האדם האחרון שראית: אבי סאסי. הדבר האחרון שאמרת: כן.. הדבר האחרון שאכלת: חמין של חי הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים קל. הדבר האחרון שקנית: עלי גפן ממולאים באורז. השיר האחרון ששמעת: זה היה ביתי. הדיסק האחרון שקנית: אביתר בנאי- עומד על נייר. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ששי שעבר. הדבר הכי מטורף שעשית: סקס בנתיבי איילון. הווה: שיער נוכחי: קירח. בגדים נוכחיים: גופיה לבנה, מכנס כחול-שחור. תכשיטים נוכחיים: עגיל חישוק באוזן, שתי טבעות. עצבנות נוכחית: אוללה.. אל תרגיזו אותי!!! התגעגעות נוכחית: לעבוד. תמונת דסקטופ נוכחית: המחשב בתיקון.. בטח התמונה הרגילה של החלונות. חבר\\ה?: יש.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ברור. להקליד לילדה את העבודה. האם אתה עייף? רעב? עייף.. לא ממש רעב. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את מי שרוצה.. אוהב לחבק. ממה הכי נמאס לך?: מזה שמעלילים עלי עלילות. את מי היית רוצה להרוג? M&M הכי פחות מהנה?: M&M עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איש חינוך. איפה אתה הולך לגור?: בהרים. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 או שלושה באיזה סוג של מכונית תנהג?: פז'ו או דייאטסו. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בריא, עם שני ילדים, אשה טובה, פרנסה טובה אולי באיזה בית מבוץ משקיף לנוף מדהים ונושם אויר פסגות. חושב הרבה על העתיד?: כן. מפחד ממנו?: בוודאי. וקצת בכללי: להקה אהובה: קולדפליי. ספר אהוב: אחים- מיכאל בר זוהר. סופר(ים) אהוב(ים): קרת, אוסטר, קינג. צבע אהוב: אדום (למרות שאני מכביסט..) פריט לבוש אהוב: תחתוני פלייבוי שכבר אינם. איבר שהכי מושך אותך: ציצים. אתה שמח כש: פתוחים איתי. אתה מרגיש בודד כש: אני מגלה שאני באמת צריך מישהו, אז הוא לא שם. האם אתה חושב יותר מדי: כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בארץ! אבל גם קצת בטיבט. אדם מפורסם שפגשת: אני מהברנז'ה אז יוצא לי לפגוש.. הכי התרגשתי משלום חנוך! האם יש לך אילושהם חרטות: כן, על שנולדתי. קפה אהוב: שחור עם חלב או לחילופין נס קפה חזק! ריח אהוב: יסמין. מה מכעיס אותך: שהמדינה לא עומדת מאחורי דברים, קיפוח, דאגה להמתת השפה העברית, אטימות מערכות... לא חסר.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: טוב לב ותמימות. האדם שעושה לך הכי טוב: כולם רעים.. איזה טוב? סגנון מוזיקה אהוב: רוק. חדר אהוב בבית: מרפסת. מקום אהוב בעולם: ארץ ישראל/טיבט/ נפאל. מקצוע שנוא: מסגר. מורה אהוב: הסטוריה. אוהב את בצפר?: משעמם.. הכל ברור מאליו שם. לא מחדשים לי כלום. נרדם בשיעורים?: לא. מעשן?: כבר לא. אני מכבד אותה.. היא מבקשת שלא אז לא.. אבל שהיא לא רואה אז.. נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: כן. אוהב לפוצץ נייר בועות? מי לא? לועס דברים? לא. אוהב להתקלח?: מאוד. אוהב להתעטש?: מאוד.. והכי חזק שיש! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא, לא שונא.. דווקא בזמן האחרון בעבודה היא הייתה נרדמת לי הרבה אז החלטתי לעזוב כי חיכיתי לזה כל היום ועכשיו אני מה זה נהנה שכזה בא. חבל שאי אפשר לקבל על זה דמי אבטלה.. הסיבה: התפטר עקב הנאה מאיברים רדומים... מה נסגר אתכם? מה השאלה הזאת?? אוהב לצחצח שיניים?: כן. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן. לכלוך מגעיל אותי, אי סדר זה בסדר.. קונה צרובים\\צורב?: חס וחלילה! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן. לטיול שלי ושלה. ישן הרבה?: לא. בתול?: כן. נקשר לחפצים?: מאוד.. יש לי קולר של הכלבה שלי לשעבר, שושה.. אני ישן איתו מתחת לכרית, מספר לו סודות וכו' אוהב חולצות גזורות?: לא. גופיות?: מאוד, אבל לא הלבנות של הערסוותים.. אלא מבד. אוהב לטייל?: מאוד. אוהב כפכפים?: רק את הקרוקס. לובש בוקסר?: משתדל שלא. שמש או גשם?: שמש בגלל החום, גשם בגלל הריח. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר. ילדותי?: לא ממש. חולם בהקיץ?: לא כמו בעבר.

Invisible Eden

New member
../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אסתר הזיכרון הראשון שלך: נכנסתי בעגלה של תינוק כשלא הסתכלתי כשהייתי בערך בת 4-5 האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן. האכול שאמא הכינה המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה. פעם אחת. 47. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): בתוך עפולה- 3 פעמים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: משעשעת-דפוקה
השיר האחרון ששרת: SPIDERS של סיסטם הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו בטלוויזיה הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: בייP-: למתן הדבר האחרון שאכלת: אוכל:) הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: שתייה, אתמול השיר האחרון ששמעת: ספיידרס הדיסק האחרון שקנית: אפטרגלאו הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: כאילו אני זוכרת הווה: שיער נוכחי: רגיל?.. בגדים נוכחיים: חאקי. עוד מעט צופים תכשיטים נוכחיים: שרשרת של נירוונה עצבנות נוכחית: רום. התגעגעות נוכחית: צ'אקי תמונת דסקטופ נוכחית: נירוונה חבר\\ה?: יש
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: צ'אקי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא כרגע האם אתה עייף? קצת רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: נחשו.. ממה הכי נמאס לך?: מערבית ומתנ"ך את מי היית רוצה להרוג? את המורה לתנ"ך. הכי פחות מהנה?: שיעור תנ"ך עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסילוסופית. איפה אתה הולך לגור?: בקרטון כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג?: קזאת עם גלגלים איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בבית. חושב הרבה על העתיד?: חלקית מפחד ממנו?: חלקית וקצת בכללי: להקה אהובה:
ספר אהוב: צופן דה וינצ'י סופר(ים) אהוב(ים): דן בראוון צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: אקסבוי איבר שהכי מושך אותך:
אתה שמח כש: היא שולחת הודעה אתה מרגיש בודד כש: עצוב לי האם אתה חושב יותר מדי: הרבה יותר מדיי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: נתניה. אדם מפורסם שפגשת:
האם יש לך אילושהם חרטות: ברור קפה אהוב: אייסקפה
ריח אהוב: גשם מה מכעיס אותך: אמא מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: חברים טובים סגנון מוזיקה אהוב: מוסיקה טובה חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: לא'דעת מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: היסטוריה ואנגלית אוהב את בצפר?: כן נרדם בשיעורים?: תלוי איזה מעשן?: איכ. נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: לפעמים אוהב להתעטש?: זה מצחיק. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: אה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: משתדלת קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן
ישן הרבה?: כבר לא בתול?: אני בת 13. נקשר לחפצים?: תלוי איזה אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: לא עליי אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: מאוד חולם בהקיץ?: כן

עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': אהובה הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: ממש לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: תורה חח כיתה ה' המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: רגילה השיר האחרון ששרת: ALINE החידוש הדאנס הזה הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחחח אורוש התחיקה אותי הפעם האחרונה שבכית: יום רביעי האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: טוב אחר כך הדבר האחרון שאכלת: עוגיה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מסטיק השיר האחרון ששמעת: EVERY TIME WE TOUCH הדיסק האחרון שקנית: ממזמןןן לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: חום עד אמצע הזרוע ככה בגדים נוכחיים: חולצה ורודה דהויה חח ומכנס שחור תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: כרגע אין התגעגעות נוכחית: יש גם יש תמונת דסקטופ נוכחית: מפלי הניאגרה חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממממ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ללמודד האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אמממ ממה הכי נמאס לך?: מהיסטוריההההההההה את מי היית רוצה להרוג? אותההה שרלילהה הכי פחות מהנה?: ללמודד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא ברור איפה אתה הולך לגור?: גם לא ברור כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אמממ משו טוב, אל תדאגו לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת חושב הרבה על העתיד?: בכלל לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אין.. ספר אהוב: הרבה סופר(ים) אהוב(ים): גלילה רון פדר, אסתר שטרייט וורצל, רם אורן צבע אהוב: כחול, תכלת, לבן, גוון מסוים של סגול פריט לבוש אהוב: לאדעת איבר שהכי מושך אותך: עיניים שפתיים ותחת חח אתה שמח כש: לאדעת אתה מרגיש בודד כש: לאדעת האם אתה חושב יותר מדי: לחשוב? אני?.... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: סאבלימינל
האם יש לך אילושהם חרטות: כה קפה אהוב: איכס ריח אהוב: בשמים של גברים חח מה מכעיס אותך: שקרים, וחוסר צדק מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ לישון האדם שעושה לך הכי טוב: אמממ סגנון מוזיקה אהוב: מזרחית מוזיקה שחורה ודאנס חדר אהוב בבית: מטבח חח מקום אהוב בעולם: לאדעת מקצוע שנוא: היסטוריההה ואנגלית מורה אהוב: המחנכת שלי אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: כה מעשן?: כבר לא נפגע (רגשית) בקלות?: אהא נותן מעצמך?: משתדלת אוהב לפוצץ נייר בועות? כהההההההההההההההה לועס דברים? חח כההה אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: לא
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כהה בע אוהב לצחצח שיניים?: אממ רגיל אכפת לך מאיכות הסביבה?: יש לי התקפיפ לפעמים... קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאיזה מרחק חח חוסך כסף למשהו מיוחד?: אממ חוסכת לא למשו מיוחד ישן הרבה?: כה בתול?: כה נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כהה אוהב לטייל?: אממ כה אוהב כפכפים?: רגיל לובש בוקסר?: לא לבשתי חח שמש או גשם?: שמשששששש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חםם חח ילדותי?: יש התקפים חולם בהקיץ?: כה

עונההההההההההה

עבר: שם המורה בכיתה א': דפנה הזיכרון הראשון שלך:ממה? האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כן,חול המקצוע הראשון שנכשלת בו:חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:אי אפשר להכליל הכול במילה אחת השיר האחרון ששרת:שיבר-קולדפליי הדבר האחרון שצחקת בגללו:לא יודעת..המוןם זמן לא צחקתי
הפעם האחרונה שבכית:חודש בערך האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת:לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת:עוגייה הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:דיסק השיר האחרון ששמעת:ילו-קולדפליי הדיסק האחרון שקנית:לד זפלין הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי:חום ארוך בגדים נוכחיים: סווטצ'רט ורוד מכנס תכלת תכשיטים נוכחיים:שרשרת מחרוזים תכלת-שחור עצבנות נוכחית:אין התגעגעות נוכחית:אחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמונת דסקטופ נוכחית:מה זה חבר\\ה?איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:תמיר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף? רעב?אממ לא ולא..חחח את מי אתה הכי רוצה לחבק?:בליבי אני יודעת... ממה הכי נמאס לך?:הורים,חברים..הכול בעיקרון את מי היית רוצה להרוג?מייסלפ הכי פחות מהנה?:להעביר יום שלם בבצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: שאיפה שלי זה לגור בחו''ל כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:נראה כבר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:חו''ל חושב הרבה על העתיד?:כה מפחד ממנו?:קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:לד זפלין וכו' ספר אהוב:אין סופר(ים) אהוב(ים):ג'יי קיי רולינג צבע אהוב:תכלת פריט לבוש אהוב:אין איבר שהכי מושך אותך:עיניים זה איבר אתה שמח כש:מחבקים אותייייייייייייי אתה מרגיש בודד כש:לא עושים את זה האם אתה חושב יותר מדי:בטחחחחחחחח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ג'מייקה אדם מפורסם שפגשת:לא קרה... האם יש לך אילושהם חרטות:לכולם יש,מי שאומר שלא משק-ר קפה אהוב:אין ריח אהוב: לא יודעת..אממ ריח של ורדים נראה לי מה מכעיס אותך:המון דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:שירה האדם שעושה לך הכי טוב:הדר סגנון מוזיקה אהוב:רוק כבד חדר אהוב בבית:החדר הזה מקום אהוב בעולם:המון,הוואי,ג'מייקה,הבית של דודה שלי בארצות הברית,והירח..זה אחלה מקום! מקצוע שנוא: מת' מורה אהוב: אנגלית אוהב את בצפר?:הא אה נרדם בשיעורים?: אה הא מעשן?: אה הא..פעם נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?:כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?: כה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כןןןןןןן אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן בטח קונה צרובים\\צורב?: לא ממש אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע חחחח..ואני אוהבת ללכת אם מישהו לא לבד..לבד זה לא כיף חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?: כן בתול?:סליחה?! נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם דה רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: כן

אהבתי!!! עונה:

עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת (חחחחחח) האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: פיזיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה (...) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, הייתי בת שנה, מיקנעם לעפולה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבבה השיר האחרון ששרת: Pon On Repleay הדבר האחרון שצחקת בגללו: לפני שניה שדיברתי עם שריי בטלפון הפעם האחרונה שבכית: שבוע שעבר האדם האחרון שראית: לא מי שגר איתי? אבא שלי. אם זה לא נחשב אז א... דנה ושריי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: טוסט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: נעלי בית השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת (לא מזמן) הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים (האחרון היה מזמן מזמן, הראשון של המורדים) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: איכס! בגדים נוכחיים: ברגע זה??? מכנס טרנינג אפר עם קצת אדום בכיס מימין לברך הימינית (הכיס לא אדום, כתוב משהו אדום במעגל), וחולצה אדומה עם 54 בכחול, מסביב ורוד עם נצנצים כסופים, ופרפר ו-2 פרחים צהובים בתוך המספר תכשיטים נוכחיים: עכשיו עכשיו? עלי? אין עצבנות נוכחית: אה? התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כןן.. האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת... :/ איפה אתה הולך לגור?: חיפה, או תל-אביב כמה ילדים אתה רוצה?: 4 או 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת עדיין... גם אם כן אז רק ראיתי אני ל יודעת שמות איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מפורסמת, נשואה, אם ילד אחד ועוד חד כבר בבטן, עשירה, מאושרת. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש.. מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: ורוד, שחור, הרבה... פריט לבוש אהוב: הכל איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: כשאני בסביבה של אנשים, חברים שלי, ואני לא מדברת בכלל ולא מדברים אלי-אז אני מרגישה בודדה האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ישראל אדם מפורסם שפגשת: דני רובס (מפורסם? אה..) האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: איס, או הפוך ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: אהה.. נרדם בשיעורים?: מנמנמת לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן, אבל לא בכל המקרים. רוב. נותן מעצמך?: כן (חשובת) אוהב לפוצץ נייר בועות? כןן!!!! לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן!! אוהב להתעטש?: לא... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן.... אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: לא קונה סתם כסף!! צורבת לבד אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהב ללכת ברגל, ונסוע-רק עם חברים אוהבת חוסך כסף למשהו מיוחד?: קפוצ'ון של בילבונג ישן הרבה?: לא ממש בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: בחורף קר, בקיץ חם ילדותי?: אולי קצתת... חולם בהקיץ?: כן

shemesh16

New member
אחלה שאלון...ממש כייף :)

עבר: שם המורה בכיתה א': רונית.. הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת:) האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא..חחח האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה! המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה! האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא:( איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כייפיתתת :) השיר האחרון ששרת: לא זוכרת.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו..פרטי :) הפעם האחרונה שבכית: אוו..לפני כמה ימים :( האדם האחרון שראית: אמא :) הדבר האחרון שאמרת: לאדעת הדבר האחרון שאכלת: חתיכה אחת של עוף.. :/ אני רעבה הדבר האחרון ששתית: מים.. הדבר האחרון שקנית: הממ.. ג'קט כפכפים ואוכל.. =) השיר האחרון ששמעת: שיר דיכאון הדיסק האחרון שקנית: גרין דיי (רולז) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני 5 דק' חח הדבר הכי מטורף שעשית: זה אישי :X הווה: שיער נוכחי: פן.. בגדים נוכחיים: מכנס גופיה וג'קט תכשיטים נוכחיים: טבעת :) עצבנות נוכחית: אני הכי שמחה ומאושרת בעולם כרגע =] התגעגעות נוכחית: כל מיני :) תמונת דסקטופ נוכחית: נוף..משו שאח שלי שם חבר\\ה?: אין =/ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישו:) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה.. האם אתה עייף? רעב? רעבהההה לא אכלתי כלום היום! =( את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מישו:) ממה הכי נמאס לך?: מהבצפר את מי היית רוצה להרוג? לא רוצה להרוג אפחד! הכי פחות מהנה?: לאדעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מאיפה לי.. איפה אתה הולך לגור?: לאדעת כמה ילדים אתה רוצה?: 3 :) באיזה סוג של מכונית תנהג?: פרארי..חח סתם אין לי מושג איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: ארה"ב..עם בעל ו3 ילדים חושב הרבה על העתיד?: לא כ"כ.. מפחד ממנו?: נה.. לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי ((:) ספר אהוב: לא קוראת ספרים.. סופר(ים) אהוב(ים): לא קוראת ספרים.. צבע אהוב: כחול.. פריט לבוש אהוב: ג'ינס.. איבר שהכי מושך אותך: עיניים.. אתה שמח כש: אני מדברת עם אנשים מסויימים :) אתה מרגיש בודד כש: אני לא:) האם אתה חושב יותר מדי: לא חח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב ברוור אדם מפורסם שפגשת: מלא שחקי כדורגל ואפילו הצטלמתי איתם! :) האם יש לך אילושהם חרטות: יאפ קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: הממ..יש מלא מה מכעיס אותך: שאנשים חושבים רק על עצמם.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני נדיבה ולא חושבת רק על עצמי...:) האדם שעושה לך הכי טוב: :X סגנון מוזיקה אהוב: פופפפ חדר אהוב בבית: החדר שייילייי מקום אהוב בעולם: הולנד..ארץ מדהימה! =] מקצוע שנוא: היסטוריהה מורה אהוב: הממ..אין כ"כ חח אוהב את בצפר?: ממממש! בטירוף כאילו... איכס יאק !! נרדם בשיעורים?: חחח לא מעשן?: נופ נפגע (רגשית) בקלות?: לצערי מאוד.. נותן מעצמך?: כןןןןן מאוד!!! אוהב לפוצץ נייר בועות? הא?!!?! לועס דברים? מסטיק..? אוהב להתקלח?: כן חח אוהב להתעטש?: כןןן חחח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מ-א-ו-ד:) אוהב לצחצח שיניים?: לא חח אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן.. קונה צרובים\\צורב?: יאפ אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע ברווור חוסך כסף למשהו מיוחד?: המ לא.. ישן הרבה?: לא.. בתול?: יאפ נקשר לחפצים?: לאאא חחח אוהב חולצות גזורות?: לא... גופיות?: מאוד אוהב לטייל?: תלוי איפה.. אוהב כפכפים?: יאפ לובש בוקסר?: כה יש לי חח שמש או גשם?: גשםם :) רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קררררר קפוווא ילדותי?: לפעמים.. :) חולם בהקיץ?: לא חח היה כייייייף :)

עונהה../images/Emo3.gif

עבר:אנערף
שם המורה בכיתה א':שרון
הזיכרון הראשון שלך:מממ לא זוכרתתת חעחע
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:
לאדעת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: בקושי ההיתי אוכלת חח
המקצוע הראשון שנכשלת בו:חשבון
המקצוע האחרון שנכשלת בו:היסטוריה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):איףף מלאא
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:אנערףף
השיר האחרון ששרת:היזדמנות שנייה
הדבר האחרון שצחקת בגללו:חבר שלי
כפרעליו הפעם האחרונה שבכית:אחותי.. הלכתי מכות איתה
האדם האחרון שראית:את הפורום הזה!?
הדבר האחרון שאמרת:"אני לא מדברת איתה בחיים יותר"
הדבר האחרון שאכלת:סוכרייה
הדבר האחרון ששתית:אייס קפה
הדבר האחרון שקנית:סוכרייה
השיר האחרון ששמעת:את אחותי שרה בקולי קולות
הדיסק האחרון שקנית:הראל מויאל..
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:הבאתי לאמא דף...
הדבר הכי מטורף שעשית:מלאא דבריםם
הווה: שיער נוכחי:בלונד
בגדים נוכחיים:חולצה ארוכה לבנה ומכנס ורוד..
תכשיטים נוכחיים:שרשרת<שקיבלתי מאהובי>
עצבנות נוכחית:אחותי
התגעגעות נוכחית:חבר שלי
תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\\ה?:יש יש... כפרעליווו
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חבר שלי!?
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כע..
האם אתה עייף? רעב?כן וכן
את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את אהובי
ממה הכי נמאס לך?:מאחותי
את מי היית רוצה להרוג? אחותי
הכי פחות מהנה?:אחותי
סתם.. חח עתיד:מהנה!! מה הקריירה שלך הולכת להיות?:דוגמנית או זמרת..
איפה אתה הולך לגור?:אל תשאל אותי...
כמה ילדים אתה רוצה?: 3
באיזה סוג של מכונית תנהג?:לימוזינה
סתם חח אממ.. אוטו יפה.. כזהה נחמדד איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:מגדלת תינוקת מתוקות
חושב הרבה על העתיד?:יאפ
מפחד ממנו?: לא ממש
וקצת בכללי:?
להקה אהובה:גיים בויז
ספר אהוב:מלכת הכיתה שלנו... ממליצהה
סופר(ים) אהוב(ים):בעע
צבע אהוב:ורוד
פריט לבוש אהוב:חצאית מיני....
איבר שהכי מושך אותך:עיינים
ושפתיים
אתה שמח כש:אני עם חבר שלי
אתה מרגיש בודד כש:אמא'שלי כועסת עלי
האם אתה חושב יותר מדי:לפעמייםם..
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ישראלל בנשמהה
אדם מפורסם שפגשת:מלאא... מאיה בוסקילה,שירי מימון,כוכבי הפסטיגל, עפר שכטר,מלי לוי,אסי עזר, דודי מליץ..ועודד פוללל
האם יש לך אילושהם חרטות:כע... חסוייי
קפה אהוב:אייס קפהה
ריח אהוב:שמפו!?
מה מכעיס אותך:אחותיי
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:שאני יודעת לרקוד..<פפפפחח> שאני אוהבת לצחוק.. ועוד כל מיני
האדם שעושה לך הכי טוב:חבר שלי וחברות שלי
סגנון מוזיקה אהוב:מאיה בוסקילהה בנשמהה
חדר אהוב בבית:החדר שלי:) דעע
מקום אהוב בעולם:שוויץ..
מקצוע שנוא:יפן
מורה אהוב:בעעע
אוהב את בצפר?:לאא!
נרדם בשיעורים?:כע
מעשן?: לאא
נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמיים
נותן מעצמך?:
אוהב לפוצץ נייר בועות?
לועס דברים?מסטיק
אוהב להתקלח?:כע
אוהב להתעטש?:
יאפ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כעע חחחחחח
אוהב לצחצח שיניים?: יאפ
אכפת לך מאיכות הסביבה?:ממ...כע
קונה צרובים\\צורב?:צורב
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע
חוסך כסף למשהו מיוחד?:כע
ישן הרבה?: כע בתול?:
אכןןן נקשר לחפצים?: תלוי
אוהב חולצות גזורות?: לא
גופיות?: מתהה על זה
אוהב לטייל?:אולי
אוהב כפכפים?: כע הכי הכי
לובש בוקסר?:תמיד
שמש או גשם?:שמש
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם לי...חחחחחח
ילדותי?:לא חולם בהקיץ?: כשמתחשקק
השאלון הזה לא נגימרר שמאאישראלל חח

Mooa-Numi

New member
אותי אתם לא מכירים- רייט?

עבר: שם המורה בכיתה א': יעל נראה לי.. אולי ענת הזיכרון הראשון שלך: מלחמת המפרץ\ והייתי בת שנתיים וחודש האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא יודעת, אבל היו לי בעיקר חברים בנים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אני היום אוהבת (ג'חנון עם חומוס) המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה- מבחן בתחילת י"א המקצוע האחרון שנכשלת בו: בינתיים אותו מבחן, אבל לפי המבחן האחרון.. נראה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. 3 דירות בנתניה ואחת לכאן )פרדסיה) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חייכנית ומלאת תקוות השיר האחרון ששרת: בראש יש לי את "התשמע קולי", לא זוכרת את השם שלו.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: 8 כללים פשוטים, גיחוך הפעם האחרונה שבכית: בטח כי התעצבנתי או הייתי לבד האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: טוב הדבר האחרון שאכלת: תפוז הדבר האחרון ששתית: מים, לפני שנים.. הדבר האחרון שקנית: שילמתי לסמירגרעין בשישי. לפני זה- סבון בריח שוקולד וגרביים.. השיר האחרון ששמעת: התשמע קולי הדיסק האחרון שקנית: יוכל להיות שהאוסף של דייר סטרייטס? אבל זה היה לפני שנה
ואיבדתי אותו
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שלשום? סידרתי משהו? אני חיה וזה מספיק הדבר הכי מטורף שעשית: אני פסיכית בגדול הווה: שיער נוכחי: אסוף בגולגול, קוקיה, וקשור עליו צעיף מחוטים צבעוניים דקים בגדים נוכחיים: מכנס אקוואדוריאני צהוב מפוספס, גופיה שחורה ועליה לבנה עם נקודות, ועל זה סוגשל סריג כחול גזור וגרביים תכשיטים נוכחיים: צמיד חרוזי עץ בורדו מפולין ושרשרת עם פטריה וירח מאקוואדור עצבנות נוכחית: אני לא עושה כלום עם חיי התגעגעות נוכחית: כיתה ח' וי' תמונת דסקטופ נוכחית: של המשפחה באנימל קינגדום חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו שיבדר אותי, לא בא לי לישון האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מתמטיקה (לעשות הנדסה אנליטית עד מוות) ובעיקר לקרוא 50 עמודים למחר באי של ארתורו. ולישון האם אתה עייף? רעב? עייפה, רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אני לא יודעת. מזמן לא חיבקתי מישהו וזה נעם לי ממה הכי נמאס לך?: מהבצפר את מי היית רוצה להרוג? כמה מורים, אנשי צוות ותלמידים הכי פחות מהנה?: להחליף בגדים כשקר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא מאחורי שולחן איפה אתה הולך לגור?: בארץ כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: יפה, לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא בדכאונות גיל 30+ וכולי חסרת משמעות לחיי חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: רדיוהד ספר אהוב: 1984 סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת, דויד גרוסמן, ג'ורג' אורוול, ומרטין בובר (בערך, לא סופר) צבע אהוב: הכל, תלוי במצברוח. זה לא הצבע, זה מה ששמים איתו פריט לבוש אהוב: שרשראות, צעיפים איבר שהכי מושך אותך: בעקרון, התנהגות של בנאדם. אבל שפתיים אתה שמח כש: נחמדים אליי אתה מרגיש בודד כש: לא נחמדים אליי האם אתה חושב יותר מדי: לגמרי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו-יורק אדם מפורסם שפגשת: דיברתי עם יוסי ביילין והוא יותר נמוך ממני האם יש לך אילושהם חרטות: יש כמה, על כל מיני דברים רגעים- למה לא עשיתי זה, יותר טוב ככה.. קפה אהוב: בבית שותים מאג, אצל חברים טסטרס ובתנועה כשיש אז עלית.. והוא טוב, בצורה מוזרה ולא צפויה ריח אהוב: קפה, ים, מרק שמתבשל, של אחרי מקלחת, פרדסים בקיץ,בשמים למיניהם (יש לי דיפ רד והתפוח של DKNY) מה מכעיס אותך: הרבה, אני טיפוס נורא עצבני. אי שוויון, כשיורדים עלי, בורות של אנשים, שנוגעים בי ככה סתם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יכולה לדבר בלי אנרג'ייזר האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: מה שעם משמעות או יופי פנימי (פרוג) או שניהם חדר אהוב בבית: מטבח מקום אהוב בעולם: זה לא המקום, זו אני מקצוע שנוא: כרגע- הרוב בערך מורה אהוב: כרגע לאזרחות. גם כל השאר.. על הפנים אוהב את בצפר?: ממ, רגע.. לא, לא חושבת נרדם בשיעורים?: קורה הרבה, פחות עם העדשות מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: אני ברצון לתת, אבל לא יוצא אוהב לפוצץ נייר בועות? לא באובססיה לועס דברים? הכל- עטים, חוטים של מגבת, אוזניים אוהב להתקלח?: כן, הכי כיף אוהב להתעטש?: מה אוהב? "אפצ'י- גרר"? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן זה פיכס אוהב לצחצח שיניים?: לא כלכך. כאילו, אני עושה את זה, אבל זה לא, נגיד, כמו להתעטש או משהו אכפת לך מאיכות הסביבה?: ברעיון, אבל יש לי המון דברים לעשות קונה צרובים\\צורב?: לא קונה, אבל צורבת פעם ב. ולא ישראלי, מעדיפה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: מחר שיעור נהיגה ראשון? חוסך כסף למשהו מיוחד?: שיעור נהיגה ראשון? ישן הרבה?: 5 שעות בלילה בממוצע זה הרבה? בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן, בכיתי כשאיבדתי כובע שקניתי אותו 8 ימים קודם לכן. אני עדיין מתגעגעת אליו נורא
אוהב חולצות גזורות?: לא, הן מרכלות עלי מאחורי הגב (עם התפר) גופיות?: הם בסדר אוהב לטייל?: כן, אבל לא כשקשה אוהב כפכפים?: הם בסדר לובש בוקסר?: כרגע לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי?: רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אופס זה היה כי נרדנתי על המקלדת. ברצינות. טוב, כן, ילדותית, ועייפה חולם בהקיץ?: כן, שזה מוזר, כי בלילה לא. וגם- קוראים לי מיכל ואני כמעט בת 17. ויש לי כוונות טובות

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': דיתי. הזיכרון הראשון שלך: אני ואמא עושות התעמלות עם קופסות פלסטיק שקופות על הרגליים. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא. היפר אבל לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. כן, יש לי טעם קולינרי מיוחד, אבל עדיין לא מוזר. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמ'. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמ'. לא במבחן, במבחן הוצאתי ציון בסדר. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אני גרה במקום אחר כל שבוע בערך. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טהורה. השיר האחרון ששרת: רעש לבן של ברי סחרוף. סתם זמזמתי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: הגשם. הפעם האחרונה שבכית: לפני איזו חצי שעה. האדם האחרון שראית: הוא. הדבר האחרון שאמרת: חזרתי לעצמי על השאלה הזו בקול כי אנילא מרוכזת. הדבר האחרון שאכלת: ממ אתמול בערב, סלט קטן כזה של מלפפונים. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: נקניקיה בלחמניה בלית-ברירה. היה נאחס. השיר האחרון ששמעת: פולארויד. אאוץ'. הדיסק האחרון שקנית: ממ קנו לי את שיקאגו, הפסקול. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול במשהו. בקרתי בבית. הדבר הכי מטורף שעשית: שאלה טובה. הווה: שיער נוכחי: עד סוף הצוואר, שחור ו-וורוד וירוק וקצתקצת אדומ. בגדים נוכחיים: חולצה ירוקה עמסוס של TNT, מכנס סגולחציל, חצאית ירוקה זוהרת, מעיל צמר כחול כהה. תכשיטים נוכחיים: שרשרת פעמון, שרשרת תות וורוד, העגילימ הרגילימ, צמידים וקוקיות,טבעות רגילות. עצבנות נוכחית: הו אני לא עצבנית. התגעגעות נוכחית: הוא. תמונת דסקטופ נוכחית: אנילא בבית. חבר\\ה?: אאוץ' לא יודעת כבר. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן ללכת לביה"ס, אבל קר ונעים להשאר בבית ובמילא אני לא במצברוח לזה. האם אתה עייף? רעב? עייפה בערך. מדברים מסוימים. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הוא. ממה הכי נמאס לך?: שקט. את מי היית רוצה להרוג? לא מישהו מסוים כרגע. הכי פחות מהנה?: לשבת ולחכות למשהו, או האנגאובר. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אומנית, מלכת סאדו, מנהלת ביתקפה וחנות גרביים, וכמו שאמרתי המחשבות שלי לא כאן כרגע, אבל יש עוד. איפה אתה הולך לגור?: ת"א. כמה ילדים אתה רוצה?: אחד שניים. באיזה סוג של מכונית תנהג?: כןכן. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: משפיעה, אוהבת. חושב הרבה על העתיד?: לאחרונה כן. מפחד ממנו?: מדברים מסוימים מאד. וקצת בכללי: להקה אהובה: זה מסתובב בין הרבה מאד סוגים והרבה מאד סגנונות. ספר אהוב: ממ אני לא החלטית כרגע. סופר(ים) אהוב(ים): יהודית קציר, אתגר קרת, טרי פארצ'ט. צבע אהוב: ירוק, וורוד, כתומ, צהוב, סגול. פריט לבוש אהוב: חצאיות. איבר שהכי מושך אותך: גב, חזה, כתפיים. אתה שמח כש: מחבקים אותי או אומרים לי משהו טוב. אתה מרגיש בודד כש: קורה משהו רע. לא משנה כמה אנשים יעמדו לצדי, ובדרכ זה הרבה, עדיין. האם אתה חושב יותר מדי: הו הרבה יותר מדי. אני יכולה לחשוב כלכך הרבה בדקה שזה כבר מפחיד. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איבודד, או איזה מקום עם בשר טוב. באלי סטייק. אדם מפורסם שפגשת: הרבה. מפורסמים נורא ומפורסמים קצת פחות, אבל הרבה. האם יש לך אילושהם חרטות: לאחרונה יש. קפה אהוב: נסקפה 4 ויותר סוכר. יש בשוקו משהו נחמד עם ההרבה סוכר, ולא הצלחתי להפטר ממנו גם כשעברתי לקפה. ריח אהוב: פסיפלורה, יסמין, גשם, בושם של גברים. מה מכעיס אותך: כשלא מקשיבים לי, כשלא נותנים לי לעשות מה שאני רוצה, אנשים אטומים\טפשים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אופטימיות, ומבין הכשרונות אניחושבת שאני מציירת טוב ומצלמת טוב ורוקדת טוב אבל כותבת יותר. האדם שעושה לך הכי טוב: הוא והיא. סגנון מוזיקה אהוב: יותרמדי. חדר אהוב בבית: איזה בית מכולם? מקום אהוב בעולם: כאן. מקצוע שנוא: מתמ', למרות שלא כלכך נורא לאחרונה. ביו זה משעמם אבל אני רוצה, אנגלית זה רצח בגלל המורה. כרגע אף מקצוע לא נורא כלכך. תנכ אולי הכי מעצבן, אבל גם לא נורא. מורה אהוב: הרצל שולט. ויש עוד כמה מורים סופרנחמדימ. אוהב את בצפר?: כן. נרדם בשיעורים?: כשאני עייפה. מעשן?: פעם. נפגע (רגשית) בקלות?: הו כן. נותן מעצמך?: המון. אבל תלוי למי. אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח מה. לועס דברים? כן. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: לפעמים. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: הו כןכןכן. אוהב לצחצח שיניים?: כן. אכפת לך מאיכות הסביבה?: זה סלקטיבי. קונה צרובים\\צורב?: מהפתאום. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת לנסוע אבל רגל זה טוב עם חברה טובה. חוסך כסף למשהו מיוחד?: הרבה ואני מבזבזת הכל. הו איזו נקבה אני. ישן הרבה?: או שאני ישנה הרבה, או שלא ישנה בכלל. בתול?: לא. נקשר לחפצים?: כן. אוהב חולצות גזורות?: בבית. גופיות?: בבית. אוהב לטייל?: תלוי עם מי. אוהב כפכפים?: לעתים. לובש בוקסר?: לעתים. שמש או גשם?: גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קרלי. ילדותי?: כן. חולם בהקיץ?: המון.

:)

עבר: שם המורה בכיתה א': ענת הזיכרון הראשון שלך: היום שהצטרפתי לגן טרום חובה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לפעמים.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין >< המקצוע האחרון שנכשלת בו: >< האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעמיים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: רגילה השיר האחרון ששרת: i just called to say i love you הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי הקטנה P: הפעם האחרונה שבכית: אממ לפני שבועיים בערך האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "מה?" הדבר האחרון שאכלת: עכשיו אני הולכת לאכול P: קודם אכלתי קלמנטינה. הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית: מתנה לחברה השיר האחרון ששמעת: Mr. blue sky הדיסק האחרון שקנית: Coldplay הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לסדר משהו בוידאיו הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת :X הווה: שיער נוכחי: ג'ינג'י (לא טבעיP:) מתולתל בגדים נוכחיים: מכנסי טרניג, וחולצה שחורה תכשיטים נוכחיים: מלא צמידים, שרשראות עגילים. כרגיל עצבנות נוכחית: קלה
התגעגעות נוכחית: המון אנשים. תמונת דסקטופ נוכחית: חוף כזה. חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מירב האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כןP: האם אתה עייף? רעב? רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת. ממה הכי נמאס לך?: נטע. את מי היית רוצה להרוג? נטעO: הכי פחות מהנה?: נטע עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: נחמדה. איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: קצת באיזה סוג של מכונית תנהג?: עם מזגן ורדיו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:לא יודעת.. חושב הרבה על העתיד?: ממש לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: המוןןןן... נגיד ביטלס. ספר אהוב: צופן דה וינצ'י? הארי פוטר? ומלא מדה"ב סופר(ים) אהוב(ים): אסימוב צבע אהוב: כתום וירוק פריט לבוש אהוב: מכנסיים מסוימים שליP: איבר שהכי מושך אותך: עיניים;[ אתה שמח כש: סתם ככה אתה מרגיש בודד כש: גם האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים...... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יודעת.. אדם מפורסם שפגשת: ליאת אחירון
האם יש לך אילושהם חרטות: המון... קפה אהוב: אממ, חלש כזה
ריח אהוב: חורף, וניל, מסטיק, ועוד.. מה מכעיס אותך: גזענות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אומרים שאני מציירת טוב. ואני חושבת שאני די חביבה כזאת
האדם שעושה לך הכי טוב: בעיקר מירב סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי ולועזי חדר אהוב בבית: החדר שלי, ושל אחותי הגדולה מקום אהוב בעולם: הבית והבית ספר מקצוע שנוא: אין לי ממש מקצוע שנוא... אבל סתם אין חשק אף פעם לאלגברה, גיאומטריה וביולוגיה. אבל זה בסדר. מורה אהוב: רביב אוהב את בצפר?: מאוד נרדם בשיעורים?: לא... רק לפעמים בקולנוע.. מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד.. ולפעמים אני סתם לוקחת את זה בצורה שלילית נותן מעצמך?: לא:X אוהב לפוצץ נייר בועות? כןD: לועס דברים? הכל. אוהב להתקלח?: תלוי במצב רוח וברמת הכח. אוהב להתעטש?: מאוד. הכיף של זה זה לא לשמוע את העיטוש שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן, אבל אם זה ממש ממש חזק אני אוהבת
אוהב לצחצח שיניים?: לא:X אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. (?) כן, אכפת לי. קונה צרובים\\צורב?: צורבת, אבל רק שירים בודדים, אם זה אומן שאני אוהבת הרבה שירים שלו אז אני קונה דיסקים. אני לא רואה סיבה לקנות דיסק שלם בשביל שיר אחד.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני אוהבת ללכת ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן..MP3, דיסקים /אני רוצה לקנות, ועגילים יפים שראיתיP: ישן הרבה?: לא, אבל בשבתות וחגים כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא.. אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: לא במיוחד... רק כשאין ברירה אוהב לטייל?: תלוי איפה ועם מי... בכללי כן אוהב כפכפים?: לא ממש, אני תמיד מרגישה שהם נופלים לי. אבל בקיץ זה נחמד.. למרות שרוב הקיץ אני הולכת פשוט יחפה.. לובש בוקסר?: בתור מכנס קצר שמש או גשם?: גשם (ואם אפשר שניהם ביחד זה יהיה מצוין) רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: כן:) חולם בהקיץ?: כן

B A W

New member
עונהנהנהנהנה

עבר: שם המורה בכיתה א': טלי הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת.... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לאאאאא המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): יאפ...כשהייתי בת שנה, לרחוב אחר באותה העיר! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נפלאה! השיר האחרון ששרת: i'm sitting down here הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיר שהדובה חיברה, הרג אותי מצחוק, נשבעת!!! הפעם האחרונה שבכית: היום, לפני שלוש שעות ככה...אבל אף אחד לא שם לב... האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: תעיף את הכורסא שלך מפה, אז בראסמי המילה "מפה" הדבר האחרון שאכלת: שניצל טבעול הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אמממממ כרטיסיה השיר האחרון ששמעת: של הפוסיקאט דולס (לא רושמת באנגלית...) הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמןןןן הדבר הכי מטורף שעשית: אמרתי לאנשים שאני אוהבת אותם...זה מטורף! הווה: שיער נוכחי: חום בהיר, ארוך, מתולתל בגדים נוכחיים: ג'ינס, נעלי אדידס, גולף חום! תכשיטים נוכחיים: טבעת, שרשרת שבנדוד שלי הביא לי (כפרה עליו) ושעון! עצבנות נוכחית: בגלל שהיום הרגשתי חסרת אונים, ואני שונאת להיות כזאת! התגעגעות נוכחית: baw ואוברי- הגעגועים שלי אליהם ישארו שם תמיד... תמונת דסקטופ נוכחית: עננים...=) חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: baw\ אוברי...מי שבא ברוך הבא! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כההההההה! האם אתה עייף? רעב? לא ולא...ישנתי תשע שעות בלילה, ואכלתי לפני חצי שעה! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אוברי!!!!!! ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? את תומר! הכי פחות מהנה?: הא? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: שניים...אבל לכו תדעו... באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת...רוב הסיכויים שאוטו של סבא...=) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא רוצה לזרות לעצמי מלח על הפצעים אז לא משנה חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: לא יודעת ספר אהוב: הרבה סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת צבע אהוב: ירוק, חום, שחור פריט לבוש אהוב: צעיפים, גולפים איבר שהכי מושך אותך: תווי פנים, כתפיים אתה שמח כש: אומרים לי שאוהבים אותי... אתה מרגיש בודד כש: אני לא מרגישה בודדה, אני מרגישה לבד, אבל זה מבחירה... האם אתה חושב יותר מדי: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! אוף! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: טקסס אדם מפורסם שפגשת: הרבה.... האם יש לך אילושהם חרטות: על דברים שלא עשיתי.... קפה אהוב: לא שותה ריח אהוב: ריח של אחרי הגשם! מה מכעיס אותך: אי צדק, זלזול, חוסר אונים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת... האדם שעושה לך הכי טוב: אוברי סגנון מוזיקה אהוב: המון חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: טקסס מקצוע שנוא: תנ"ך......אאאאאאאררררגגגג מורה אהוב: לא יודעת.... אוהב את בצפר?: כה נרדם בשיעורים?: היו כמה פעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי...מאנשים ממש ממש קרובים, מאוד! מאנשים שאני בקשר איתם אבל לא ממש הדוק, או סתם אנשים, אז זובייי נותן מעצמך?: המון...=\ אוהב לפוצץ נייר בועות? כהההההההההה מכורה! לועס דברים? יאפ, מסטיקים, בטרוף! אוהב להתקלח?: כההההה- אובססיה אוהב להתעטש?: כה, זה משחרר שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא, לפעמים אני עושה את זה בכוונה...... אוהב לצחצח שיניים?: כה אכפת לך מאיכות הסביבה?: כה...בד"כ קונה צרובים\\צורב?: לא צורבת, אבל יש בבית אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא... ישן הרבה?: כה...לצערי הרב בתול?: בתולה נקשר לחפצים?: נקשרת לכל דבר, ובמהירות אדירההההה אוהב חולצות גזורות?: כההההההה גופיות?: כההה אוהב לטייל?: כהההה אוהב כפכפים?: כההההה לובש בוקסר?: בשינה- כהההההה שמש או גשם?: גשםםםםםםםםםםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לא יודעת...נעים לי! ילדותי?: יאפ חולם בהקיץ?: כה

הכו2שת

New member
:)

עבר: שם המורה בכיתה א': חחחח הזיכרון הראשון שלך: סתם קטע מכיתה ב'.. סיפור ארוך האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לללללא המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ''ך..חחחחחח המקצוע האחרון שנכשלת בו: קיבינימאטיקה :) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא נולדתי בארץ אז..חח לארץ לרחובות ואז לערסקלון.. בעעעעעעע איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמד + השיר האחרון ששרת: Fascinated של עופר ניסים וסוזן פאלמר חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא דבר, בן אדם.. הפעם האחרונה שבכית: שלשום.. =\ האדם האחרון שראית: אימא וחברים מהביצפר הדבר האחרון שאמרת: בה ביי (בטלפון) הדבר האחרון שאכלת: צ'יפס הדבר האחרון ששתית: תה צמחים הדבר האחרון שקנית: צעיף.. חולשהההה השיר האחרון ששמעת: Want A Gay - עופר ניסים הדיסק האחרון שקנית: לא קונה..חחחח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: ? הווה: שיער נוכחי: בלונדינית למוות בגדים נוכחיים: sTyLe OnLy תכשיטים נוכחיים: שרשרת מהולנד שידיד שלי הביא (לא מורידה בחיים) וצמיד עצבנות נוכחית: לא עצבנית :) התגעגעות נוכחית: חסויייי תמונת דסקטופ נוכחית: אהמ תמונה מצורפת חבר\\ה?: yes חברה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נדבבבב :( האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא =\ האם אתה עייף? רעב?: עייפהההה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אהמ.. נדב ממה הכי נמאס לך?: שגרות =\ שונאתתתת את מי היית רוצה להרוג?: ערסים! הכי פחות מהנה?: שגרותתתתתתתתת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: נחיה ונראה.. משהו בתחום התקשורת/קולנוע איפה אתה הולך לגור?: ת''א.. בה''ה כמה ילדים אתה רוצה?: חחחחח באיזה סוג של מכונית תנהג?: ? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בדירה עם...... חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: ? ספר אהוב: - סופר(ים) אהוב(ים): גלילה רון- פרד - עמית צבע אהוב: אדום !~! פריט לבוש אהוב: צעיפים / מגפיים איבר שהכי מושך אותך: ? אתה שמח כש: אני עם אנשים שאני אוהבת אתה מרגיש בודד כש: ? האם אתה חושב יותר מדי: תלוי על מה.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ת''א אדם מפורסם שפגשת: כל מיני.. (דיג'ייז במסיבות ומופעים) האם יש לך אילושהם חרטות: לא ממש קפה אהוב: נס.. ריח אהוב: תותתתת מה מכעיס אותך: קרציות/ חופרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ? האדם שעושה לך הכי טוב: לידור, נדב.. סגנון מוזיקה אהוב: NYH חדר אהוב בבית: שלי כמובן מקום אהוב בעולם: מכיקו מקצוע שנוא: קיבינימאטיקההה :p מורה אהוב: אוריאנהההה (מורה לתקשורת וקולנוע) אוהב את בצפר?: שונאת למוות נרדם בשיעורים?: קורה ..חחח מעשן?: no נפגע (רגשית) בקלות?: אולי נותן מעצמך?: תמיד.. אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח כן לועס דברים? מסטיקקקק אוהב להתקלח?: אמבטיות קצף..רררררר אוהב להתעטש?: לא חח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: דאא אוהב לצחצח שיניים?: חחחח יש ברירה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: לפעמים קונה צרובים\\צורב?: לא.. חברים צורבים יל :) אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסועע חח טרמפים :p חוסך כסף למשהו מיוחד?: מצלמת סטילס טובה חחחח (תמיד מבוזבז על מסיבות ובגדים בסוף) ישן הרבה?: לא .. =\ נקשר לחפצים?: לפעמים.. אם הם מסמלים משהו מיוחד / ממישהו מיוחד אוהב חולצות גזורות?: לא ממש גופיות?: איזה..חחח אוהב לטייל?: לאן? אוהב כפכפים?: לאאא לובש בוקסר?: לעתים רחוקות שמש או גשם?: שמש אבל חורףףףףף רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ? ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: לפעמים :)

pompii

New member
אלוהה

עבר: שם המורה בכיתה א': מתי פוליקר הזיכרון הראשון שלך:קמתי באמצע הלילה והערתי את אמא שלי כי היו לי מפלצות בחדר...בגיל 6 בערך האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:קצת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא ממש המקצוע הראשון שנכשלת בו:אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו:כימיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כן,פעם אחת בגיל שנתיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:משעממת השיר האחרון ששרת: מה שעובר עליי של איפה הילד הדבר האחרון שצחקת בגללו:חברה שלי הפעם האחרונה שבכית:שלשום האדם האחרון שראית:מור הדבר האחרון שאמרת:"ביי מאמי"... הדבר האחרון שאכלת:סנדביץ' טונה הדבר האחרון ששתית:ספרייט הדבר האחרון שקנית:אנטיביוטיקה השיר האחרון ששמעת:מדונה, לא זוכרת את השם הדיסק האחרון שקנית:וואוו לא זוכרת.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:הרבה דברים...הסקייקוסטר:) הווה: שיער נוכחי:ארוך גלי שטני בגדים נוכחיים:פיג'מה כחולה-אדומה תכשיטים נוכחיים:פירסינג טבור אוזן ואף עצבנות נוכחית:מישהו לא חוזר אליי כבר שעתיים וחצי התגעגעות נוכחית:לחברה שנסעה תמונת דסקטופ נוכחית:ציור פנטזיה כזה על רקע שחור של אישה חבר\\ה?:אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:מור האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא כרגע האם אתה עייף? רעב?לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?:מור ממה הכי נמאס לך?:מהחיפוש אחרי עבודה את מי היית רוצה להרוג?כרגע אף אחד הכי פחות מהנה?:השיר שעכשיו בגלגלצ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?:אין לי מושג כמה ילדים אתה רוצה?:3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:עם משפחה, 3 ילדים,כלב, עבודה טובה וכל החברים של היום חושב הרבה על העתיד?:בזמן האחרון כן מפחד ממנו?:כן וקצת בכללי: להקה אהובה:אין ספר אהוב:יש הרבה.. סופר(ים) אהוב(ים):דן בראון, ז'וזה סאראמגו, רם אורן צבע אהוב:ירוק פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:קורה משהו טוב לי או לחבר/ה קרוב/ה אתה מרגיש בודד כש:משעמם לי האם אתה חושב יותר מדי:לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אוסטרליה אדם מפורסם שפגשת:הרבה.. האם יש לך אילושהם חרטות:פה ושם כן קפה אהוב:הפוך ריח אהוב:שוקולד מה מכעיס אותך:שקרים, בגידה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:ציור, נאמנות האדם שעושה לך הכי טוב:מור סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית:שלי מקום אהוב בעולם:הבית שלי ואוסטרליה מקצוע שנוא:כימיה מורה אהוב:דליה אוהב את בצפר?:כן נרדם בשיעורים?:לא מעשן?:לפעמים נפגע (רגשית) בקלות?:כן נותן מעצמך?:כן אוהב לפוצץ נייר בועות?כן=] לועס דברים?מסטיק..? אוהב להתקלח?:בקיץ כן בחורף לא ממש אוהב להתעטש?:כן איזה כיף זה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:רגילה.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?:שניהם חוסך כסף למשהו מיוחד?:כרגע לא ישן הרבה?:כן בתול?:לא נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?: כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?:שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר ילדותי?:לפעמים חולם בהקיץ?:לעיתים רחוקות

למעלה