שאלון (לא אני הרכבתי)

swirrrly

New member
שאלון (לא אני הרכבתי)

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: אני בלול האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: בקטנה האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנך המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: זרעי הגהנום השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו:
הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: אמא
הדבר האחרון שאמרת: משהו רע
הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים
הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: הכל התגעגעות נוכחית: ימים עברו (לא שיש הרבה הבדל) תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אולי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אף אחד ממה הכי נמאס לך?: יוקנואו את מי היית רוצה להרוג? משפחתי הכי פחות מהנה?: ? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: ככה ככה וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: ורוד\= פריט לבוש אהוב: סווטשירט איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: אני נושמת האם אתה חושב יותר מדי: בערך אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: גן עדן אדם מפורסם שפגשת: יבז האם יש לך אילושהם חרטות: בערך קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: מה מכעיס אותך:
מישהו מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי מושג האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: לא יודעת=\\\ חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: כן נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לא לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: לא אוהב להתעטש?: קצת שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ממש לא
אוהב לצחצח שיניים?: ממש לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן למה לא קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: לא בתול?: ברור נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשםםםם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: חולם בהקיץ?: שלא נדע הלכתי להתאבד (מי שמגיב לזה הוא בננה רקובה)

coullette

New member
שלי שלי שלי

עבר: שם המורה בכיתה א': איטה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עצובה השיר האחרון ששרת: the unseen-puncks attack הדבר האחרון שצחקת בגללו: צבי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: פיתה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: זה היה אתמול לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי הווה: שיער נוכחי: חום עם שורשים שחורים בגדים נוכחיים: פיג'מהמה תכשיטים נוכחיים: טבעת עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: של מישהו חבר\\ה?: נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הממ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? לא לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: מהשאלון הזה את מי היית רוצה להרוג? מישהי... הכי פחות מהנה?: ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: נהגת משאית איפה אתה הולך לגור?: בגרינלנד כמה ילדים אתה רוצה?: 8 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פררו רושה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בפנסיה חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: minor threat,circle jerks,dead kennedys,brutal assault ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: אין פריט לבוש אהוב: חצאית סקוטית איבר שהכי מושך אותך: טוסיק אתה שמח כש: אין אתה מרגיש בודד כש: אין לי חבר האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: בייגה שוחט האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: אין ריח אהוב: תות מה מכעיס אותך: אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שפות האדם שעושה לך הכי טוב: אין סגנון מוזיקה אהוב: Pאנק חדר אהוב בבית: זה מקום אהוב בעולם: לונדון מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: שירלי בר לב.היא הכי נורמלית אוהב את בצפר?: אוניברסיטה.ולא נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: לא אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: לא נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לא.טוב אולי כן חולם בהקיץ?: הרבה

MK respect

New member
=]

עבר: שם המורה בכיתה א': אמממ.לא זוכרת...נראלי גלי.. הזיכרון הראשון שלך:מאיפה אני יודעת?? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לאידעת...אומרים שהייתי בן-בת.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא נראלי.. המקצוע הראשון שנכשלת בו:מאיפה אני זוכרת??אבל אני לוקחת הימור שנכשלתי בכולם.. המקצוע האחרון שנכשלת בו:אנגלית.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:סבב"ה!! השיר האחרון ששרת:תגידי לו הדבר האחרון שצחקת בגללו:נתנאל ויוני!!!כפרות עליהם..וגם מאלוני.. הפעם האחרונה שבכית:אתמול.. האדם האחרון שראית:אלוני הדבר האחרון שאמרת:עוד רגע הדבר האחרון שאכלת:לחמניה ובורקס גבינה הדבר האחרון ששתית:בירה שחורה הדבר האחרון שקנית:פיצה=) השיר האחרון ששמעת:תגידי לו הדיסק האחרון שקנית:לא זוכרת..נראלי משינה כי יש לי כבר את כל השאר.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אממ..לפני שנה ככה..סתאם לא,לפני כמה ימים.. הדבר הכי מטורף שעשית:הרבה הווה: שיער נוכחי:בית=) בגדים נוכחיים:סוצ'רט ומכנס תכשיטים נוכחיים:כל הצמידים שלי של LIVESTRONG יהודי לא מגרש יהודי צה"ל אוהבים אתכם וכאלה...ושעוןועוד כמה צמידים.. עצבנות נוכחית:אין ב"ה.. התגעגעות נוכחית:ליעריתי,לסבא וסבתא שעוד מעט באים אלינו ולא ראיתי אותם פווול ולאחיניים שלי כפרות עליהם! תמונת דסקטופ נוכחית:???? חבר\\ה?:ב"ה!! אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:יעריתייי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן..אמא רוצה שאני יעזור לה.. האם אתה עייף? רעב?אני תמיד עייפה...=) את מי אתה הכי רוצה לחבק?:אממ..הרבה! ממה הכי נמאס לך?:מהכל!! את מי היית רוצה להרוג?את עצמי הכי פחות מהנה?:לאידעת.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:אממ...הייתי רוצה להיות אדריכלית ומעצבת פנים או מנהלת עסק איפה אתה הולך לגור?:התנחלות בגולן או בשטחים כמה ילדים אתה רוצה?:4 או 5 באיזה סוג של מכונית תנהג?:ג'יפ 4 על 4 בעזרת טאטע בורא עולם אבא שבשמיים!! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?לא יודעת.. חושב הרבה על העתיד?:פעם ב.. מפחד ממנו?:לא וקצת בכללי: להקה אהובה:סינרגיההה,שייגעצ,הדורבנים,מוניקה סקס,מוקי,דניאל סלומון,עברי לידר,משינה,שחר אבן צור,ארכדי דוכין,בית הבובות,הדג נחש ועוד.. ספר אהוב:לאידעת.. סופר(ים) אהוב(ים):לאידעת... צבע אהוב:כתום שחור ירוק זית וירוק צומי פריט לבוש אהוב:לאידעת.. איבר שהכי מושך אותך:תלוי.. אתה שמח כש:כשדידי/זיו נמצאים לידי והורגים אותי מצחוק,כשאני רואה את נתנאל,יוני,אלוני,אביעדיי,חרות,אלישבע,מעיין,רחלי,שלומית,אחיניים שלי!! אתה מרגיש בודד כש:הרבה פעמיים...לאידעת אבל להסביר למה.. האם אתה חושב יותר מדי:כע.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אין כמו א"י אבל הייתי שמחה לטוס לבקר את יעריתיי אדם מפורסם שפגשת:לאידעת..כל מיני.. האם יש לך אילושהם חרטות:כע קפה אהוב:קפה של אמא ריח אהוב:אנא עראף.. מה מכעיס אותך:הרבהה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לאידעת.. האדם שעושה לך הכי טוב:אלונייי,אביעדיי,נתנאל,חרותת,רחלי.. סגנון מוזיקה אהוב:רוק ישראלי נראלי.. חדר אהוב בבית:החדר שלי והמטבח=) מקום אהוב בעולם:ארץ ישראל מקצוע שנוא:הכל...במיוחד מדע,פיזיקה,אנגלית.. מורה אהוב:המורה למתמטיקה והמורה לספורט אוהב את בצפר?:חבל על הזמן!!!!!חוהל על המקום הזה!!! חרא עליו.. נרדם בשיעורים?:כע
מעשן?:לא כ"כ.. נפגע (רגשית) בקלות?:תלוי ממי.. נותן מעצמך?:??? אוהב לפוצץ נייר בועות?כעע...!!! לועס דברים?כע.. אוהב להתקלח?:כע!!רק בחורף זה מעצבן אבל עדיין מתקלחים.. אוהב להתעטש?:לא..זה כואב לי
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כע אוהב לצחצח שיניים?:כע אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?:צורבת..או שהחבר'ה שלי צורבים לי מלא שירים כאילו MP3.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?:גם וגם...לא מזיז לי.. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא.. ישן הרבה?:כעע
נקשר לחפצים?:לא.. אוהב חולצות גזורות?:כעע
גופיות?:לא.. אוהב לטייל?:כעע אוהב כפכפים?:לא לובש בוקסר?:לובשת וכע..לפעמיים.. שמש או גשם?:שמש וגשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם לי ילדותי?:לא נראלי.. חולם בהקיץ?:כע..

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: כשהסתכלתי בתמונות בעיתון כשהייתי בת 4 ואמרתי לאח שלי שאם הוא מוצא ברביות שיגיד לי
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיף השיר האחרון ששרת: תמיד אוהב תמיד נפגע- איגי וקסמן הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי קרעהה אותיייי מצחוק, התחרפנו קשות אתמול בלילה! היה מצחיק! הפעם האחרונה שבכית: לפני חצי שנה האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "איך אהבנו פעם עד השמיים..." הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ג'ינס מTNT לפני שבוע... בערך
השיר האחרון ששמעת: תמיד אוהב תמיד נפגע- איגי וקסמן הדיסק האחרון שקנית: ממממ... אביתר בנאי- עומד על נייר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שבוע
הדבר הכי מטורף שעשית: אמממממ?! לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: שחור, גלי, ארוך בגדים נוכחיים: טרנינג וחולצת טריקו רגילה תכשיטים נוכחיים: צמיד על היד ועל הרגל! עצבנות נוכחית: ?!
התגעגעות נוכחית: לאחים שלי! תמונת דסקטופ נוכחית: כבשה כזאת חמודה חחח
חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אוהד, טל, ישי, בועז! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא
האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אוה, טל, ישי, בועז! ממה הכי נמאס לך?: אממממממ... את מי היית רוצה להרוג? אף אחד
הכי פחות מהנה?: ממממממ?! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית/ עו"ד איפה אתה הולך לגור?: אזור המרכז... ת"א והסביבה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית! חחח לא יודעת! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה, ילד אחד, קריירה מסגסגת חחח....
חושב הרבה על העתיד?: כן, יותר מדי
מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי, בית הבובות, קולדפליי וכו'... ספר אהוב:
סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס שקניתי לא מזמן איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: משמחים אותי
אתה מרגיש בודד כש: אני לבד
האם אתה חושב יותר מדי: על?! אממממ לא יודעת... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בטורקיה, על הים בכייףףףף!!! אדם מפורסם שפגשת: עברי לידר, הראל מויאל, שירי מיימון, הדג נחש, ועוד... האם יש לך אילושהם חרטות: מממממ לא נראה לי קפה אהוב: הרגיל של עלית... ריח אהוב: של קפה ושל דלק מה מכעיס אותך: כשמשקרים לי!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: משחק! נראה לי, וחוש הומור...
האדם שעושה לך הכי טוב: אוהד, ישי, טל, בועז, אמא, אבא, נועם.מ, נועה, ענבר, לידור, שיר.ס, ירדן וכו'.. סגנון מוזיקה אהוב: כמעטהכל חדר אהוב בבית: החדר שלי! מקום אהוב בעולם: הבית...
מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: אלינה אוהב את בצפר?: ככה ככה נרדם בשיעורים?: כן
מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן, יותר מדי בקלות! אבל לא ממש מראה את זה! נותן מעצמך?: תלוי למה ולמי... אוהב לפוצץ נייר בועות? מי לא?! לועס דברים? אוכל?! חחחח
אוהב להתקלח?: ככה ככה אוהב להתעטש?: כןןןןןן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא... אוהב לצחצח שיניים?: לא בעעעעע, שונאת משחת שיניים! אבל אין מצב שאני הולכת עם פה מסריחו ומלוכלך!! אכפת לך מאיכות הסביבה?: חחחחחח! ככה ככה קונה צרובים\\צורב?: צורבת לפעמים! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת ברגל, יותר כיף! אבל... תלוי מתי ולאן! חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: יותר מדי בתול?: כן! נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: קצת אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: קשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא ממש, לפעמים!

yardenga

New member
אני עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': ציפי נראה לי הזיכרון הראשון שלך: אממ כשהייתי בת שלוש התנדנדתי על מין שני מדפים חחח האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: יכול להיות האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא ממש... המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית :( המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית :\ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אממ כן פעם את לחולון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה.. השיר האחרון ששרת: דה ראסמוס - דונט לט גוו P: הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ שאמא שלי סנילית.. הפעם האחרונה שבכית: אממ לפני כמה שבועות ככה... האדם האחרון שראית: אחותי שעברה פה P: הדבר האחרון שאמרת: דונט לט גוו P: הדבר האחרון שאכלת: תפוח אדמה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קולה P: השיר האחרון ששמעת: היה את זה כברר הדיסק האחרון שקנית: משהו של גאנס אן רוזז הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מממממממממ הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא זוכרת משהו ספציפי אבל היום כמהP: הווה: שיער נוכחי: קצר בגדים נוכחיים: חולצת בצפר ג'ינס מגפיים ושרוולים... תכשיטים נוכחיים: אמממ עגילים נחשב? כי אם כן אז 4 עגילים ואיי טוב שנזכרתי אני צריכה לשים בחור החמישי עוד עגיל P: טוב עכשיו 5 כאב רב.. :\ עצבנות נוכחית: מה זה? התגעגעות נוכחית: הא? תמונת דסקטופ נוכחית: כזזה עץ עם עלים חבר\\ה?: ? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ אפחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? ממ לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את החתול שליי ממה הכי נמאס לך?: שיעורים, מבחנים ,אמא... את מי היית רוצה להרוג? אמא או אחותי הכי פחות מהנה?: אמא עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מאיפה לי? איפה אתה הולך לגור?: אממ ת"א או לונדון:p כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: ממ מה שיצאP: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מצליחה עשירה נשואה למישהו חתיך.. P: חושב הרבה על העתיד?: לא נראה לי מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: גאנסן אן רוזז ממ ונירוונה בתקופה האחרונה.. ספר אהוב: ג'אנק סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: השרולים שלי :] איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: אני מקבלת מה שאני רוצה P: אתה מרגיש בודד כש: אין לי מצב רוח האם אתה חושב יותר מדי: מה? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדוןן בדירה של אורלנדו בלום שבלונדון XD אדם מפורסם שפגשת: אממ לא יודעת צביקה הדר ליאת אחירון ממ סופי צדקה ועוד מלא שהיו במלא הצגות שבאתי לחזרות שלהם בחינם P: האם יש לך אילושהם חרטות: המון קפה אהוב: אין ריח אהוב: לא יודעת של נרות מה מכעיס אותך: אמא שליי שיוווווווווו מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממממ אין :S האדם שעושה לך הכי טוב:ממ לא יודעת.. סגנון מוזיקה אהוב: רוק... או מטאל אבל יותר רוק P: חדר אהוב בבית: פינת אוכל :] מקום אהוב בעולם: לא הייתי בכל העולם עדיין :] מקצוע שנוא: אנגליתתתת מורה אהוב: אממ המורה למדעים אוהב את בצפר?:לא ממש נרדם בשיעורים?: מעשן?: נופ נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: כן לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? כןן אני חולה על זהה D: לועס דברים? אממ כן קצת נגמלתי מזה בזמן האחרון.. אוהב להתקלח?: כן.. חחח פעם לא אהבתי... אוהב להתעטש?: אממ כן לפעמים זה כיף כזה P: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאודדדדדדד אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש P: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. (חח ענו על זהה) קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ממ פעם זה ופעם זה... חוסך כסף למשהו מיוחד?: אממ נראה לי אני רק לא זוכרת מה זה אהה כןן לסקייטבורדדד ישן הרבה?: ישן*? וכן... בתול?: מה????? נקשר לחפצים?: אממ כן אוהב חולצות גזורות?: מ כן זה נחמד.. גופיות?: גם.. אוהב לטייל?: לא ממש אוהב כפכפים?: כנ"ל לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם כשיש מטרייה רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ממ נעים P: ילדותי?: מה? חולם בהקיץ?:אממ כן.. כשמעמם

../images/Emo178.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ויוי, מירי, יהודית הזיכרון הראשון שלך: ממ.. אני אחשוב על זה
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול נחשב?
המקצוע הראשון שנכשלת בו:מדעים, מתמטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כןןן מלאא.. מהולנד לישראל ובישראל איזה פעמיים בהולנד 7
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: תקופת הפינוקים
השיר האחרון ששרת: james blunt- youre beutifal
הדבר האחרון שצחקת בגללו:שיעור ספורט
הפעם האחרונה שבכית:שבוע
האדם האחרון שראית: חברה שלי
הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: סנדוויץ' שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בורקס
השיר האחרון ששמעת: משהו לא מזוהה ברדיו
הדיסק האחרון שקנית: שון פול [לא בשבילי] הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול בערב הדבר הכי מטורף שעשית: שרפתי דף
הווה: שיער נוכחי: פזור בגדים נוכחיים: טרנינג וגופייה תכשיטים נוכחיים: טבעות, עגילים, שרשרת, שעון עצבנות נוכחית: בשאנטי
התגעגעות נוכחית: לסוסים
תמונת דסקטופ נוכחית: סוס מדהים
חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד
האם אתה עייף? רעב? גם וגם
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את הכלב
ממה הכי נמאס לך?: בית ספר
=
את מי היית רוצה להרוג? חברה לשעבר הכי פחות מהנה?: שיעורי בית במתמטיקה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אממ.. בטלנית מקצועית? איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: לא רוצה באיזה סוג של מכונית תנהג?: סוס איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: זרוקה במנזר בהודו כל היום סטלות, הכי טוב שאנטי
[חע סתם] חושב הרבה על העתיד?: ממש לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה:slipknot ספר אהוב: הקסם השחור סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת צבע אהוב: שחור, סגול, תכלת פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: ??? אתה שמח כש: אני לא נכשלת במבחן אתה מרגיש בודד כש: אני בדיכאון האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אירופה
אדם מפורסם שפגשת: עופר שכטר, ספיידרמן האם יש לך אילושהם חרטות: לא, מזה פה יום כיפור? קפה אהוב: נס על בסיס חלב ריח אהוב: וניל, דלק מה מכעיס אותך:קרציות, או זונות בלונדיניות עם תחת ענק מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: רכיבה על סוסים האדם שעושה לך הכי טוב:
לא ידוע סגנון מוזיקה אהוב: מטאל, ניו טראש כל הזבל הזה
["זבל"] חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: אירופה
מקצוע שנוא: מתמטיקה
מורה אהוב: אין דבר כזה אוהב את בצפר?: לא.. נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא
נפגע (רגשית) בקלות?:תלוי נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן לועס דברים? תמיד אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: בלאכס לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אהא אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: ממ..
כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע\ לרכוב מה שבא חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?:
ברורררררר בתול?:
לא ראיתי שאלה כזאת נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא, מה אני בצופים?? [לא] גופיות?: כן אוהב לטייל?: רק לא בטבע
אוהב כפכפים?: נעלי בית לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשםםםםםםםם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי
ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: כן

עונה..למרות שנראה לי שעניתי על זה פ

*פעם
עבר: שם המורה בכיתה א': אינה
הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: קצת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, לבית פרטי באותה שכונה איפה שגרתי איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: אהההההה {
} הדבר האחרון שאכלת: וופל "בינגו" הדבר האחרון ששתית: מיץ רימונים ותפוחים הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: איזה שיר אחד מהדיסק של אח שלי של "פים פם פה"
הדיסק האחרון שקנית: ממש לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: יצאתי לטיול השנתי בכיתה ח'
הווה: שיער נוכחי: עד טיפה יותר מהכתפיים בצבע חום עם פסים של חימצון והוא אסוף כרגע בגדים נוכחיים: חולצה ארוכה לבנה-תכלת עם קפוצ'ון, ג'ינס, ואממ...סניקרס כאלה נמוכות תכשיטים נוכחיים: טבעת, עגילים עצבנות נוכחית: אח שלי מעצבן אותי ברגע זה ממש התגעגעות נוכחית: לחו"ל תמונת דסקטופ נוכחית: נוף מהטיול השנתי של כיתה ח' חבר\\ה?: אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מתנוש
נראה לי שאני באמת אוהבת אותו האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את הדובי שקנו לי ליומולדת
ממה הכי נמאס לך?: מהשאלון הזה
את מי היית רוצה להרוג? אפ'חד הכי פחות מהנה?: לעלות על הזמן את המדרגות בבית עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: מקווה שבת"א כמה ילדים אתה רוצה?: שניים מספיק באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום טוב חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: די וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: אני אתגבר של דבורה עומר סופר(ים) אהוב(ים): דבורה עומר אחת מיני רבים צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: החולצה שאני לובשת עכשיו איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: קורה משהו טוב אתה מרגיש בודד כש: אני נשארת לבד האם אתה חושב יותר מדי: כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מקום יותר טוב מפה זה בטוח. אדם מפורסם שפגשת: אפרת כהן האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: אייס קפה ברד ריח אהוב: של פרח מסויים ששכחתי את שמו מה מכעיס אותך: לא יודעת, שמכעיסים אותי זה מכעיס אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יש לי חוש קצב טוב האדם שעושה לך הכי טוב: הכלב שלי סגנון מוזיקה אהוב: רגוע חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: החדר שלי מקצוע שנוא: אני לא שונאת ממש אבל גם לא אוהבת...את כל המקצועות מורה אהוב: המורה לתנ"ך אוהב את בצפר?: לא ממש נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן, די בקלות נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןן לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כןןןןן אוהב להתעטש?: לא ממש שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן קונה צרובים\\צורב?: אממ...שאין ברירה...אז כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת לנסוע, אבל גם ללכת ברגל זה טוב חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא ממש, חוץ מלמחשב אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: רק בשינה שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי בחורף, חם לי בקיץ ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא

נ ר ו ש

New member
שלוק

עבר: אפל
שם המורה בכיתה א': דבורה הזיכרון הראשון שלך: שנכנסתי לגן עם משקפיים
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לפעמים
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בסדר
השיר האחרון ששרת: המממ.. אתם מצפים שאני אזכור
? הדבר האחרון שצחקת בגללו: גם את זה די קשה לזכור
הפעם האחרונה שבכית: נראה לי שלשום
האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: אפשר לאכול?
הדבר האחרון שאכלת: יוגורט הדבר האחרון ששתית: מים
הדבר האחרון שקנית: שוקולד
השיר האחרון ששמעת: "רבות הדרכים" הדיסק האחרון שקנית: Queen הפעם האחרונה שעזרת לאמא: קיפלתי כביסה, אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה הווה: סבבה שיער נוכחי: שטני בגדים נוכחיים: חצאית קורדרוי סגולה וסוודר בורדו ולבן[?] תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אין
התגעגעות נוכחית:
תמונת דסקטופ נוכחית: מלך האריות
חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: המממ... חברה שלי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? עכשיו? האם אתה עייף? רעב? עייפה
רעבה
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את הדובי שלי|מאוהב ממה הכי נמאס לך?: מבי"ס את מי היית רוצה להרוג? אף אחד
הכי פחות מהנה?: שיעור הלכה עתיד: שחור מה הקריירה שלך הולכת להיות?: סוחרת סמים, כניראה איפה אתה הולך לגור?: ברחוב[?] כמה ילדים אתה רוצה?: 18 באיזה סוג של מכונית תנהג?: קרוון איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא מוגדר חושב הרבה על העתיד?: בטח
מפחד ממנו?: לא! וקצת בכללי: יאללה להקה אהובה: קווין, אני משערת
ספר אהוב: "הארי פוטר"
ומישהו לרוץ איתו
סופר(ים) אהוב(ים): הרבה צבע אהוב: הרבה פריט לבוש אהוב: הרבה איבר שהכי מושך אותך: ???? אתה שמח כש: אני לא עצובה אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: כניראה
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ישראל
אדם מפורסם שפגשת: קובי אוז, רינת גבאי, מיכה שיטרית, דוד ד'אור... וזה ממשיך
האם יש לך אילושהם חרטות: תמיד יש חרטות קפה אהוב: נס ריח אהוב: תפוז
מה מכעיס אותך: כשאנשים לא מקשיבים לי
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני צוחקת מכל דבר
האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי, משפחה שלי סגנון מוזיקה אהוב: כלמיני חדר אהוב בבית: החדר שלי
מקום אהוב בעולם: ישראל
מקצוע שנוא: הלכה מורה אהוב: מורה לספרות
אוהב את בצפר?: את החברות
נרדם בשיעורים?: תלוי מעשן?: לא! נפגע (רגשית) בקלות?: נראה לי
נותן מעצמך?: תשאלו אחרים אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח
לועס דברים? כל דבר שבא ליד
אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: תמיד שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מן הסתם???? אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: צורבת לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת ללכת חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ממש ישן הרבה?: לא
בתול?: כן
נקשר לחפצים?: מאד אוהב חולצות גזורות?: כן, אבל לא עלי
גופיות?: לא ממש אוהב לטייל?: אופקורס אוהב כפכפים?: כן
לובש בוקסר?: לא
שמש או גשם?: גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: בקיץ חם בחורף קר, איזו מין שאלה זו? ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: מאז ומעולם

שמתי פה פעם ../images/Emo3.gif

אבל נענה : עבר: שם המורה בכיתה א': קרני בן בסט
הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא ממש האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: סלוטייפ
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אממ... נראה לי שחשבון... או היסטוריה... המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה כיתה ט' האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבבה השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: אממ לא זוכרת האדם האחרון שראית: אימא הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: רקמבו
הדבר האחרון ששתית: לא זוכרת הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: עכשיו רדיו הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן
הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: עכשיו קוקו בגדים נוכחיים: ג'ינס חולצה וסווצ'ר תכשיטים נוכחיים: כלום עצבנות נוכחית: מה התגעגעות נוכחית: מה תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שצילמתי באילת של דולפין חבר\\ה?: - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן קצת האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: נממ ממה הכי נמאס לך?: לא יודעת את מי היית רוצה להרוג? אפחד
הכי פחות מהנה?: מה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מאיפה לי ?!? איפה אתה הולך לגור?: נוווו כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אוף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא ידועת חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: -- ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו סופר(ים) אהוב(ים): == צבע אהוב: הרבה פריט לבוש אהוב: ממ איבר שהכי מושך אותך: ממ אתה שמח כש: ממ אתה מרגיש בודד כש: ממ האם אתה חושב יותר מדי: קצת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יודעת אדם מפורסם שפגשת: אין לי גוח האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: ממ ריח אהוב: ממ מה מכעיס אותך: הכל מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב:ממ סגנון מוזיקה אהוב: ממ חדר אהוב בבית: ממ מקום אהוב בעולם: ממ מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: הניסטרויה אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לא, אבל אני ממש קרובה מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: ממ אוהב לפוצץ נייר בועות? לא ממש לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן מוי כיף נו באמת... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא כיף לי אוהב לצחצח שיניים?: שיאאא אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: ממממ בתול?: כן.. נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: אומרים
חולם בהקיץ?: לא

PUZMAK J

New member
תשובות

עבר: שם המורה בכיתה א': רינה הזיכרון הראשון שלך: סבתא רחלי ז"ל מרימה אותי על הכתפיים בגיל 3 האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נמלים ואיקרא המקצוע הראשון שנכשלת בו: ערבית המקצוע האחרון שנכשלת בו: ערבית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת לפני חודשיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדותית השיר האחרון ששרת: "אני מאמין" הדבר האחרון שצחקת בגללו: "תום בצבע כתום" הפעם האחרונה שבכית: לפני שנה כשהתאשפזתי האדם האחרון שראית: יונית הדבר האחרון שאמרת: "תכף" הדבר האחרון שאכלת: פסטה עם קטשופ הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מסטיקים השיר האחרון ששמעת: "אין לי משמעות לקים" הדיסק האחרון שקנית: עברו שנים מאז שקניתי דיסק... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: התחריתי עם ידידה שלי בגלגולים על הכביש בלילה. אז עוד היינו ביחד... הווה: שיער נוכחי: שחור, וגיע מעט אחרי האוזניים, שביל בגדים נוכחיים: חולצה אמריקאית קצרה ושרוואל. תכשיטים נוכחיים: שני עגילים באוזן ימין עצבנות נוכחית: אמא... התגעגעות נוכחית: נטע, הדס... תמונת דסקטופ נוכחית: vortec space חבר\\ה?: כן...נטע... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נטע האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, שיעורי בית. האם אתה עייף? רעב? עייף קצת.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: נטע ממה הכי נמאס לך?: מהבצפר, מהמבחנים. את מי היית רוצה להרוג? את כל חברי הג'יהאד הכי פחות מהנה?: שיעורי בית עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: קורס טייס, ואז צבע קבע. אני מקווה לגמור בתור מפקד חיל אוויר או רמטכ"ל איפה אתה הולך לגור?: ישראל, חיפה או הרצליה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: רולס רויס איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בצבא חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: guns and roses ספר אהוב: הבושם סופר(ים) אהוב(ים): פטריק זיסקינד צבע אהוב: סגול-שחור פריט לבוש אהוב: כובעים איבר שהכי מושך אותך: כפות רגליים אתה שמח כש: שמחבקים אותי אתה מרגיש בודד כש: כשרבים איתי... או כועסים עלי האם אתה חושב יותר מדי: כן, הרבה יותר מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: טוב לי פה אדם מפורסם שפגשת: עודד מנשה האם יש לך אילו הם חרטות: כן...לא חשוב אילו קפה אהוב: הפוך על בסיס חלב ריח אהוב: גשם מה מכעיס אותך: שאנשים כפויי טובה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: קורדינציה האדם שעושה לך הכי טוב: מאיה סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: איטליה מקצוע שנוא: ערבית מורה אהוב: עפרה אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? רק מסטיקים אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: בערך קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לפעמים ברגל לפעמים באופניים/חד אופן חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן, לטחנה מטאורולוגית ישן הרבה?: אין לי זמן לישון בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: לא חולם בהקיץ? כן

ybenor

New member
שלי... וואוווו ארווךך

עבר: שם המורה בכיתה א': יונית או משהו כזה הזיכרון הראשון שלך: אממ אני קצת סנילית חח בגיל 4 שטתי עם כל המשפחה ביאכטה עם עוד משפחה... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן אבל רציני.. זה היה פחדד האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול נראה לי.. אהבתי ללעוס אותו המקצוע הראשון שנכשלת בו: עדיין לא היה כזה חחח המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

ybenor

New member
יוו אני מזה מפגרת שלחתי בטעות נוו

מהתחלה.. עבר: שם המורה בכיתה א': יונית או משהו כזה הזיכרון הראשון שלך: אממ אני קצת סנילית חח בגיל 4 שטתי עם כל המשפחה ביאכטה עם עוד משפחה... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן אבל רציני.. זה היה פחדד האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול נראה לי.. אהבתי ללעוס אותו המקצוע הראשון שנכשלת בו: עדיין לא היה כזה חחח B- המקצוע האחרון שנכשלת בו: חחח כנ"ל.. אני חננה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אף פעם לא!! איזה כיף לי.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: פאןןן השיר האחרון ששרת: לא שרה.. פאדיחות הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ חברה שלי מצחיקה ברמות הפעם האחרונה שבכית: אמממ דברים מפגרים.. אני רגישה חחח האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: תודה? הדבר האחרון שאכלת: צימוקים חח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס לסרט ושוקו השיר האחרון ששמעת: wake up של הילרי דף.. שיר ממכר ודפוק הדיסק האחרון שקנית: אממ נראה לי שהיהודים מזמן מאז התחלתי להוריד מהאינטרנט חחח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא מזמן להכין אוכל הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי סנפלינג ויש לי פחד גבהים אמאלהההה אבל היה מדהים וחזרתי ועשיתי שוב...חחח הווה: שיער נוכחי: חום אדום גלי אחרי הכתפיים.. בגדים נוכחיים: בוקסר וסווטשירט אפור ..אני בית חחח תכשיטים נוכחיים: עגילים שאני לא מורידה עצבנות נוכחית: אמא ואבא.. התגעגעות נוכחית: עזבו.. תמונת דסקטופ נוכחית: עצים בשלג חח חבר\\ה?: לא... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החברה שלי המצחיקה.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. להתכונן למבחנים ולעשות עבודות חח האם אתה עייף? רעב? רעבה כן.. לא אכלתי עדיין צהריים אין לי כוח... ועייפה ברור מי לא? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חחחח אח שלי.. גר רחוק... בשנת שירות ממה הכי נמאס לך?: בצפר את מי היית רוצה להרוג? אף אחדד הכי פחות מהנה?: אממממ בצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מאפרת או ספרית משהו כזה או אולי מעצבת בגדים איפה אתה הולך לגור?: בירח...חחח כמה ילדים אתה רוצה?: 2..בן ובת באיזה סוג של מכונית תנהג?: ג'יפ חדשהה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם קריירה בעל עשיר 2 ילדים בבית ענק על הירח חושב הרבה על העתיד?:לא ממש מפחד ממנו?: קצתת וקצת בכללי: להקה אהובה: אמממ אין משהו מיוחד ספר אהוב: הארי פוטר!! סופר(ים) אהוב(ים): איןן חוץ מג'יי קיי רולינג.. צבע אהוב: תכלת פריט לבוש אהוב: חאית או סווטשירטים גדולים כאלה איבר שהכי מושך אותך: אמממ שיער? אתה שמח כש: ... אתה מרגיש בודד כש: אני לבד.. האם אתה חושב יותר מדי: הרבה יותר מידי.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: כאן אדם מפורסם שפגשת: אממ סאבלימינאל והצל בעזריאלי...ווו הראל סקעת וכאלה בהופעה האם יש לך אילושהם חרטות: המוןן קפה אהוב: נס עדין ריח אהוב: וניללל מה מכעיס אותך: כמעט הכל מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמממ לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב: אממ חברות סגנון מוזיקה אהוב: פופ ורוק חדר אהוב בבית: החדר האינטימי שלי.. וחדר מחשב. עם המחשב.. מקום אהוב בעולם: אממ יוון מקצוע שנוא: מתמטיקה וגיאוגרפיה מורה אהוב: איןן אוהב את בצפר?:לאאאאאא נרדם בשיעורים?: מנמנמת מעשן?: ללללללללללאאאאאאאאאא נפגע (רגשית) בקלות?: מאודד נותן מעצמך?: ??? אוהב לפוצץ נייר בועות? מההההה????? מה זה? לועס דברים? הכל אוהב להתקלח?: הכיייי אוהב להתעטש?: איכססס לאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאודדדד זה מזה מעצבן אוהב לצחצח שיניים?: אאממ כן נראה לי אכפת לך מאיכות הסביבה?:כןן קונה צרובים\\צורב?: צורבבבתתת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: לאא ממש אני סתם לא קונה כלום ישן הרבה?: כשיש זמן בתול?: כן נקשר לחפצים?: קצת אוהב חולצות גזורות?: כןןן גופיות?: כןן אוהב לטייל?: כןן אוהב כפכפים?: כןן לובשת בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: אמממ שניהם אבל קיצוניי ילדותי?: מאווווד חולם בהקיץ?: לאא

נראה נחמד :)

עבר: שם המורה בכיתה א': רונית :\ הזיכרון הראשון שלך: יש לי כמה. לא זוכרת בדיוק מה הראשון... אחד כשהייתי באיזה גן בגיל 3 והייתה איזו מריבה בין גננת, ילדה ואני, ואחד שישבנו אני ו3 האחים שלי בחדר כשהייתי בערך בת 4 ואמא שלי צילמה אותנו. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: קצת.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא זוכרת המקצוע הראשון שנכשלת בו: מדעים נראלי, בכיתה ב' המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספורט, שנה שעברה, למרות שבסופו של דבר זה לא היה נכשל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. פעמיים. מאזור ניצנים לאשקלון ומאשקלון לאיפה שאני עכשיו איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: תמימה ושמחה השיר האחרון ששרת: חדשות מהירח/ברי סחרוף ורמי פורטיס[?] הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיחת טלפון מחברה שהתקשרה הפעם האחרונה שבכית: שבוע אחרי סוכות שחזרנו לבצפר האדם האחרון שראית: אח שלי ואחותי הקטנים הדבר האחרון שאמרת: "דיי דרור"[?] הדבר האחרון שאכלת: קרמבו :)) הדבר האחרון ששתית: מיץ הדבר האחרון שקנית: ספר השיר האחרון ששמעת: חדשות מהירח הדיסק האחרון שקנית: בכיף/אינפקציה... ליומולדת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: סידרתי את הסלון הדבר הכי מטורף שעשית: לויודעת הווה: שיער נוכחי: בערך עד ההתחלה של הגב, צבע חום בגדים נוכחיים: מין מוקסינים כאלה שאימצתי לנעלי בית, ג'ינס, חולצת בצפר לבנה מאתמול, סווצ'ירט כתום וצעיף תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: אחשלי הקטן[?] ביינתים הוא בסדר התגעגעות נוכחית: לויודעת תמונת דסקטופ נוכחית: משהו של הווינדוס חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בר/סבא שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? עייף מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק?: בזמנים כאלה כל אחד יהיה בסדר... ממה הכי נמאס לך?: מהצינון את מי היית רוצה להרוג? אין מישהו ספיציפי הכי פחות מהנה?: להשתעמם[?] עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג. הייתי רוצה להיות שחקנית/משהו שקשור במוזיקה איפה אתה הולך לגור?: מקווה שבמקום שקט. כמה ילדים אתה רוצה?: אני מעדיפה שלא Oo באיזה סוג של מכונית תנהג?: לויודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום שמימשתי חלק מדברים שרציתי חושב הרבה על העתיד?: לצערי מפחד ממנו?: מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה: אינפקציה ספר אהוב: אין ספיציפי סופר(ים) אהוב(ים): יונה טפר, ועוד כמה אמריקאים צבע אהוב: כחול וסגול פריט לבוש אהוב: חולצות גדולות כאלה שאפשר לשחות בהן oO איבר שהכי מושך אותך: עיינים אתה שמח כש: מסכימים איתי, אחרי שיחה טובה/משהו שמצליח לעודד אתה מרגיש בודד כש: מתלעמים ממני/דכאון בכללי.. האם אתה חושב יותר מדי: כןן ]: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מקום שקט אדם מפורסם שפגשת: אלי פיניש האם יש לך אילושהם חרטות: על הרבה דברים... קפה אהוב: רגיל כזה.. אבל עם קצף :) ריח אהוב: סבון, טיפונת דלק מה מכעיס אותך: כשלא מכבדים את הפרטיות שלי/יושבים לי על הוריד מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ממ... שירה? אינלי מושג. אני לא ככ מצטיינת בדברים.. האדם שעושה לך הכי טוב: אח שלי הגדול לאחרונה סגנון מוזיקה אהוב: רוק ורוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: לויודעת מקצוע שנוא: הבצפר :\ מורה אהוב: אסתי ושרה המורות לאומנות אוהב את בצפר?: רוב הזמן בהחלט לא נרדם בשיעורים?: כמעט.. מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לצערי נותן מעצמך?: לא ככ אוהב לפוצץ נייר בועות? נייר בועות? >< לועס דברים? לפעמים אוהב להתקלח?: בערך אוהב להתעטש?: כןן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לויודעת זה משהו שצריך לעשות oO אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן, לפעמים אני גם מנסה לנקות את הזבל בטיולים וזה קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם זה נחמד חוסך כסף למשהו מיוחד?: מצלמה/דיסק כלשהו ישן הרבה?: יחסית כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: בערך אוהב חולצות גזורות?: תלוי איפה הן גזורות oO גופיות?: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: אם הם לא אצבע לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גם וגם אם זה לא קיצוני. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לאחרונה קר... ילדותי?: כן :\ חולם בהקיץ?: כן ><

essit

New member
../images/Emo48.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ורד הזיכרון הראשון שלך: אה... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:ביולוגיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיסיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כן,פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבבה השיר האחרון ששרת: "פנויה לאהבה" הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי.. הפעם האחרונה שבכית: מזמן... האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: תודה הדבר האחרון שאכלת: אוכל.. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית:מסטיק השיר האחרון ששמעת: את הרעש המעצבן של המקלדת הדיסק האחרון שקנית: חגיגה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני 2 דק'.. הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: חום-שחור בגדים נוכחיים:חולצת בי"ס וג'ינס תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: חברות שלי!!! התגעגעות נוכחית: -- תמונת דסקטופ נוכחית:הא? חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:שרית.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפהההההה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג?נובאדי הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: אולי בצפון...או בצרפת כמה ילדים אתה רוצה?: ב"ה 7 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מרצדס..... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:15..אהמ בואו נחשב.. גיל 30?!?!?!? פווווווי חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: טיפה'לה וקצת בכללי: להקה אהובה: אין להקה...שרית חדד ספר אהוב: אוצר הבושם סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: תכלת פריט לבוש אהוב: ג'ינסייים איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: כשהכל טוב אתה מרגיש בודד כש:-- האם אתה חושב יותר מדי:על מה? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:צרפת אדם מפורסם שפגשת:הרבה האם יש לך אילושהם חרטות:לא קפה אהוב: נמס ריח אהוב: שמפו מה מכעיס אותך: כמעט הכל מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:--- האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: שרית חדד~~~~~~~~ חדר אהוב בבית: שלי.. מקום אהוב בעולם:ישראל!! מקצוע שנוא: פיזיקה מורה אהוב: ---- אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?:לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? מסטיקים?.. אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן.. קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?:לא לובש בוקסר?: .. שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: בחורף קר בקיץ חם ילדותי?: לאאאאא חולם בהקיץ?: -----?????????????

danielle099

New member
גם אני........./images/Emo125.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שרית הזיכרון הראשון שלך: אני עם הילדים בגן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא נכשלתי אף פעם.....פדיחות המקצוע האחרון שנכשלת בו: """""""""""""" האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מלא..... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שווה....חח השיר האחרון ששרת: זה לא אותו דבר הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחח....השאלות של הבוחן הזה הפעם האחרונה שבכית: היום בגלל סרט האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: תוכניות הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סנוויץ השיר האחרון ששמעת: קליפורניה הדיסק האחרון שקנית: ואי כמה זמן לא קניתי... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חח....היום בבוקר הדבר הכי מטורף שעשית: אין כזה....חח הווה: שיער נוכחי: גולגול בגדים נוכחיים: סווצצר וסתם טייץ תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: בינונית התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: טיגר וחזרזיר חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן שיערוי בית האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הכלב שלי שלג ממה הכי נמאס לך?: אחותי שצורחת את מי היית רוצה להרוג? ואי שאלה רצינית........חח........אף אחד הכי פחות מהנה?: לא יודעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ??????? איפה אתה הולך לגור?: ????? כמה ילדים אתה רוצה?: 4 או 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:טובה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:ואי.....אין לי מושג חושב הרבה על העתיד?: כה מפחד ממנו?: כה וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב: כתום פריט לבוש אהוב:גינס חדש איבר שהכי מושך אותך: עינים אתה שמח כש: האנשים שאני אוהבת איתי אתה מרגיש בודד כש: שאני לבד.....חחח האם אתה חושב יותר מדי:כה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ארצות הברית אדם מפורסם שפגשת: אין האם יש לך אילושהם חרטות:מלא קפה אהוב: אין ריח אהוב: M.N.M מה מכעיס אותך:שעושים רעשים מעצבנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין לי מושג האדם שעושה לך הכי טוב:הרבה סגנון מוזיקה אהוב: הכול כמעט חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: הבית שלי מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: אין.....חח אוהב את בצפר?:לא ממש נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?:כה נותן מעצמך?: כה אוהב לפוצץ נייר בועות?הא? לועס דברים? כה אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: כה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:מאוד אוהב לצחצח שיניים?: כה אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. לפעמים קונה צרובים\\צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע...חח חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כה בתול?: אמ.....חחח נקשר לחפצים?: כה אוהב חולצות גזורות?:כה גופיות?: כה אוהב לטייל?:לא אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?: כה כפיגמה שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר לי ילדותי?: לפעמיפ חולם בהקיץ?: לפעמים

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההה

עבר: שם המורה בכיתה א': מרגלית הזיכרון הראשון שלך: ששכחו אותי בבית לבד בגיל 3 האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: רעה השיר האחרון ששרת: Don't Lie של בלאק אייד פיז הדבר האחרון שצחקת בגללו: יוליאן חחח הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: יוליאן הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: אורז הדבר האחרון ששתית: ספרייט הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: Getto Gospal של 2 פאק ואלטון ג'ון הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. ועוד היו לה טענות הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת... הווה: שיער נוכחי: חום שוקולד, עד הכתפיים בגדים נוכחיים: טרנינג כחול כהה תכשיטים נוכחיים: טבעת זהב עצבנות נוכחית: אמא שלי התגעגעות נוכחית: יוליאן תמונת דסקטופ נוכחית: ניו קאסל חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יוליאן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? עייפה - כן, רעבה - לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: יוליאן ממה הכי נמאס לך?: מאמא שלי את מי היית רוצה להרוג? כנ"ל הכי פחות מהנה?: להיות בבית הזה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: קריירה צבאית או להיות זמרת איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת... כנראה באשדוד כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: יונדאי לנטרה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: יוליאן חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: בייבי בלו פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני עם אנשים שאני אוהבת אתה מרגיש בודד כש: אני בבסיס האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אצל יוליאן אדם מפורסם שפגשת: לא זוכרת... האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב: הבושם של יוליאן מה מכעיס אותך: אמא שלי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה האדם שעושה לך הכי טוב: עינב, דיקלה, יוליאן, רננה סגנון מוזיקה אהוב: אר אנד בי חדר אהוב בבית: החדר של אמא שלי מקום אהוב בעולם: ספרד מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: סיימתי ללמוד אוהב את בצפר?: --- נרדם בשיעורים?: --- מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: מאוד אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: ככה קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: קצת חולם בהקיץ?: תמיד

babytears

New member
../images/Emo184.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ענת הזיכרון הראשון שלך: הולכת בגשם האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא היה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא היה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אף פעם איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחלה השיר האחרון ששרת: and u down in your nees הדבר האחרון שצחקת בגללו: happy tree friends הפעם האחרונה שבכית: היום לפני שעה האדם האחרון שראית: סרט הדבר האחרון שאמרת: כואבת לי הבטן הדבר האחרון שאכלת: תפוח הדבר האחרון ששתית: מיים הדבר האחרון שקנית: חגורה השיר האחרון ששמעת: love cant be exist הדיסק האחרון שקנית: epica הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן... הדבר הכי מטורף שעשית: זה מטורף מידי ...חח.... הווה: שיער נוכחי: חלק חום בגדים נוכחיים: טרניג של גאפ גינס תכשיטים נוכחיים: שרשרת עם פנטגרם עצבנות נוכחית: גבוהה התגעגעות נוכחית: נמוכה תמונת דסקטופ נוכחית: עזבו חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? שניהם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חבר שלי ממה הכי נמאס לך?: ההורים שלי את מי היית רוצה להרוג? אה... הרבה אנשים הכי פחות מהנה?: לאכול ארוחה משפחתית עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לחיות מיום ליום משעה לשעה איפה אתה הולך לגור?: שנקין בת"א או בירושלים כמה ילדים אתה רוצה?: 0 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מרצדס איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עושה מופעים של גוטיק מטאל חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: epica, tristania ספר אהוב: the catcher in the rye סופר(ים) אהוב(ים): כל מיני צבע אהוב: שחור , כסף פריט לבוש אהוב: המגפים השחורים שלי איבר שהכי מושך אותך: פנים של אנשים אתה שמח כש: עצוב לי אתה מרגיש בודד כש: אני מוקפת אנשים האם אתה חושב יותר מדי:כן בטח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: גרמניה או ארצות הברית אדם מפורסם שפגשת: לאודעת האם יש לך אילושהם חרטות: לא יודעת קפה אהוב: לא שותה ריח אהוב: בושם , שעווה, אלו ורה מה מכעיס אותך: אנשים צדקנים שמטיפים לך מוסר מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כל מיני אוהבת להגיד לאנשים מה לעשות האדם שעושה לך הכי טוב: אני!? חבר שלי חברה שלי סגנון מוזיקה אהוב: מטאל גוטי חדר אהוב בבית: החדר שלי השרותים מקום אהוב בעולם: גרמניה מקצוע שנוא: לשון אזרחות יש הרבה מורה אהוב: אין כאלה אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: עד גבול מסום אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: בטח אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. לא ממש קונה צרובים\\צורב?: לא קונה צרובים אבל צורבת לפעמים בדרכ מעדיפה מקוריים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: הרבה יותר מידי

ady18

Well-known member
תשובות

עבר: שם המורה בכיתה א': אילה הזיכרון הראשון שלך: שקנו לי מתנה בגיל שלוש את הכלב שלי האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 0 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: רגילה רובה השיר האחרון ששרת: לא שרתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: אממ ביום רביעי האדם האחרון שראית: ההורים הדבר האחרון שאמרת: תודה הדבר האחרון שאכלת: טוסט עם רוטב ועם פטריות וגבינה צהובה וקצת בגט הדבר האחרון ששתית: דיאט ספריט הדבר האחרון שקנית: בגדים ביום שני השיר האחרון ששמעת: כמה פעמים שירי מימון הדיסק האחרון שקנית: פוו מזמן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא היה הווה: שיער נוכחי:סתם שיער עד הצוואר בגדים נוכחיים: סתם פיזמה גופיה ארוכה לבנה ומכנס טרינג מעיין חאקי תכשיטים נוכחיים: שעון עצבנות נוכחית: כרגע אין התגעגעות נוכחית: אמממ לידידים תמונת דסקטופ נוכחית: כזה שקיעה חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא מפוצצות עייפה גם לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אממ ליאור\אלון ממה הכי נמאס לך?: מלחפש עבודה את מי היית רוצה להרוג? כרגע אין הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא משנה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה עם ילדים ועובדת חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אמממ מוניקה סקס ספר אהוב: השבוע הכי ארוך בחייה של מורן סופר(ים) אהוב(ים): אין מסוים צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: אממ משתנה איבר שהכי מושך אותך: שיער אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: אתה שלבד האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אממ ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: שחור ריח אהוב: דלק מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הקשבה האדם שעושה לך הכי טוב:אביב סגנון מוזיקה אהוב: רוק ומזרחי ופופ חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: חולם בהקיץ?:

למעלה