שאלון, כן, מהארכיון:

pluplup

New member
עונה עם צמיד אדום על היד../images/Emo3.gif

שם מלא:דור
כינוי של חברים:פעם קראו לי 'דוק' אבל עכשיו כבר לא
מקום מגורים:חור במרכז
סטרייט/גיי/ביי:סטרייט
אתה צמחוני?לא!
אתה טבעוני?לא!
מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום
אוהב אותו?מאוווווווווווווד!
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?עשיתי פסים בבלונד
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?משו בין מתולתל לחלק
אוהב את זה?בערך...
מה צבע העיניים שלך?חום
אוהב אותו?ברור! עיניים חומות שליטה!!!!!!!
מה צבע העור שלך?לא בהיר ולא כהה
בן כמה אבא?42
כמה אחים?2
אוהב את המשפחה?כן
פירסינג:אני רוצה לעשות בשפה אבל אמא לא מרשה לי...
קעקועים:לא נראה לי...
צבע אהוב:שחור ולבן
צבע שנוא:תכלת
אוהב את עצמך?כן! עצמי שליטה!
חושב שאתה בנאדם יפה? בערך...
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?ת'עיניים
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?הלוואי אבל לא
עברת פעם על החוק?נראה לי
איך?לא זוכר
גנבת פעם?לא
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?סיגריות=איכס
אתה לוקח ריטלין?לא
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא
אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני
מתנחל?לא
כמה קומות בבית?2
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי
כמה מחשבים יש בבית?3
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אין מצב!!!!!!!!!
שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת?ז (אני אמור ליהיות ב-ח אבל נשארתי עוד שנה בגן)
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?-----
למה דווקא אותו/ה?-----
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?לא משו
מחכה לשנה הבאה?לא!
מה מיקצועות ההרחבה שלך?-------
כמה יח"ל מתמטיקה??
כמה יח"ל אנגלית??
עשית בגרויות השנה? במה?לא
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?עניינכם?
יש תיכנונים לחופש?לא ממש...
זוגיות..
יש חבר/ה?לא
היית מאוהב?לא
בכמה אנשים?----
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?חס וחלילה!
כמה בני זוג היו לכם?0
כמה מתוכם היו רציניים?----
מתי היה האחרון?------
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?------
למה ניפרדתם?--------
בגדו בך פעם?לא
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא
הם ידעו אחד על השני?----
אם לא, איך נודע להם?-----
סטיות..
מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים ושיער
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?חס וחלילה!
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?למה לקשור ת'בנאדם?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?חס וחלילה!
האם התנשקת עם בן מינך?לא
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?חס וחלילה!
האם אמא נכנסה פעם באמצע?-----
הפעם האחרונה ש..:
אכלת:ב8 בערך...
שתית:לא שותה אלכוהול!
השתכרת:אף-פעם לא השתכרתי ואני לא מתכוון להשתכר!
הקאת:לא זוכר...
שמעת דיסק:לפני 3 ימים בערך...
איזה דיסק?Nightwish - Once
צרוב?כן
מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכר...
היית בהופעה:מזמן... ממש מזמן...
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אף-פעם נראה לי...
היית בתל אביב:לא מזמן (דיזינגוף שליטה!!!!!!)
הייתי בחיפה:אף-פעם נראה לי...
התקשרת למישהו:הוו מזמן מזמן מזמן
התקשרו אלייך:למה שמישו יתקשר אלי?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה:../images/Emo13.gif

שם מלא:מעיין **** כינוי של חברים:היה פעם היום אין
גיל:13 מקום מגורים:***** סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום בהיר אוהב אותו?כן
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן
מה צבע העור שלך?בהיר בן כמה אבא?לא יודעת בדיוק
כמה אחים?איזה שאלות
אוהב את המשפחה?כן
פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:גוונים של כחול
צבע שנוא:אממ..ירוק זרחני ועוד כמה אוהב את עצמך?כן
חושב שאתה בנאדם יפה? בערך מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שער? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת עברת פעם על החוק?לא נראה לי
איך?... גנבת פעם?לא שזכור לי
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא (מזה?) אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?זה משנה? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?.. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?במרתף כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:עזבו
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המחנכת שלי
למה דווקא אותו/ה?כי אני שונאת אותה והיא גרמה לי לחכות שנה לתעודה שלי
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מחכה לשנה הבאה?לא
מה מיקצועות ההרחבה שלך?
כמה יח"ל מתמטיקה?אין כמה יח"ל אנגלית?אין עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד יש תיכנונים לחופש?הרבה... זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא
כמה בני זוג היו לכם?לא היו כמה מתוכם היו רציניים?.... מתי היה האחרון?... מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?... למה ניפרדתם?..... בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?לא אם לא, איך נודע להם?.... סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני חצי שעה שתית:כנ"ל השתכרת:לא הקאת:מזמן שמעת דיסק:אתומל בערב איזה דיסק?צרוב צרוב?כן
מה שמעת לפני הדיסק הזה?טלוויזיה
היית בהופעה:אמממ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לא אמרתי היית בתל אביב:שבת שעברה? הייתי בחיפה:חודש או חודש וחצי התקשרת למישהו:אתמול בצהריים התקשרו אלייך:אתמול בערב

Spiritfall

New member
טוב, נו.

שם מלא: רותם [זה כמו שר, או מדונה] ועכשיו זה הקטע שאתם אמורים לצחוק אפילו שזה לא מצחיק. כינוי של חברים: רותי / סמירה גיל: 18 [פאק?] מקום מגורים: ישוב בשרון סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? נחמד מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? יחסית כהה. מוקה. לא יודעת.. אני אוהבת בן כמה אבא? 43 כמה אחים? עוד 2 אוהב את המשפחה? מאוד פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: חח.. אממ.. הכל צבע שנוא: צבעים זוהרים אוהב את עצמך? תלוי חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חיוך חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מה זאת הפסיכולוגיה ההפוכה הזאת? עברת פעם על החוק? כן איך? אין לי כוח לפרט [ונתעלם מהעובדה שאני לא בדיוק זוכרת] גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 + מרתף באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? למעלה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? מספיק ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: פחח לא כדאי שאני אתחיל שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לא יודעת למה דווקא אותו/ה? כי ככה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? לא כל כך מה מיקצועות ההרחבה שלך? [היו] ביולוגיה ופסיכולוגיה סוציולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? הכל באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מערך הטכני חיל אוויר יש תיכנונים לחופש? חופשה עם חברות, משפחה.. בעיקר לעשות כיף לפני הצבא זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן בכמה אנשים? ממש אהבה? אחד נראה לי.. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? בדרך מאוד עקיפה כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? נראה לי אחד. אני פשוט לקחתי אותם יותר מידי ברצינות מתי היה האחרון? עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים למה ניפרדתם? כי שנאתי אותו בגדו בך פעם? לא חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, ריח, חיוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? פחחח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. או לפחות לא למטרה מינית כלשהי.. חחח האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: מקודם, שניצל שתית: מים לפני 3 דקות השתכרת: לפני כמה שבועות הקאת: לפני חודשיים שמעת דיסק: היום איזה דיסק? החברים של נטאשה בהופעה צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? רדיו היית בהופעה: האחרונה? של בית הבובות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא מזמן היית בתל אביב: לפני שבוע הייתי בחיפה: וואי.. מזמן התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אלייך: בצהריים

:)

שאלון, כן, מהארכיון: מאת: Shame in youו 19/06/06 | 22:38 שם מלא:טל ***************** כינוי של חברים:יש מלא.כל אחד קורא לי בכינוי אחר. גיל:14 מקום מגורים:חיפה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?כן אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?עשיתי 2 פסים בצבע דבש השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גליי אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?ירוק אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?לבן בן כמה אבא?50 כמה אחים?אני ואחות אוהב את המשפחה?לא פירסינג:אין קעקועים:מהזה של הבמבה חח צבע אהוב:שחור צבע שנוא:ורוד וכתום קצת אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא עברת פעם על החוק?אהה.. איך? גנבת פעם?כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?ניסיתי רק אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל? כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את כל המורות בבצפר שלי!!!!! למה דווקא אותו/ה?כי הן מטומטמות!!!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?בסדר מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש?לא זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

שחכתי לענות על החלק הזה

זוגיות.. יש חבר/ה?כן היית מאוהב?לא בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?3 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?עכשיו..4 חודשים למה ניפרדתם? בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?פנים אני מניחה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא צרפתית האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:היום שתית:היום השתכרת:לא זוכרת הקאת:לפני כמה שנים טובות.. שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?הרבה צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה:יום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני כמה ימים היית בתל אביב:לא זוכרת..לפני כמה חודשים הייתי בחיפה:אני גרה שם חח התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:אתמול

emperor28

New member
אני

שם מלא: אבישי .. כינוי של חברים: אין ממש כבר גיל: 17 מקום מגורים: גבעתיים סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? ג'נג'י אוהב אותו? ככה.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן לירוק חח ובגמר ליגת האלופות קצת אדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? מעצבן לסרק אותו מה צבע העיניים שלך? כחולות אוהב אותו? בטח מה צבע העור שלך? לבן כמו הנייר במדפסת שלכם בן כמה אבא? 45? כמה אחים? 2 חורגות אחיות אוהב את המשפחה? סבבה פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? ככה חושב שאתה בנאדם יפה? חחח מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודע שאלו אותם עברת פעם על החוק? כמו כולם איך? כל מיני קטנות גנבת פעם? כן מהמכולת חחח אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? בעבר אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כבר לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? כן ברור חח אבל לא מה שאתם חושבים כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? ..... כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: וואלה לא עולה משו לראש אבל יש הרבה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? תמורה למחשבים למה דווקא אותו/ה? כי היא דפקה את הכיתה שלנו רציני איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מינוס מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? מחשבים בלע כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? במלא עזבו חחחח באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? לא אלמד יש תיכנונים לחופש? כןןןןןן זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? אממ מענין אם אני יודע מה זה.. בכמה אנשים? אם זה מה שאני חושב ב 3 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? 10 כמה מתוכם היו רציניים? 4 מתי היה האחרון? הרצינית? מזמןןןןןןןןןן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 8חודשים למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם? יש מצב היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? ..... אם לא, איך נודע להם? חחחח סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים פנים גוף האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחחחחחחחח בפעם היחידה שניסיתי זה היה מצחיק רצח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן חחחחח זה קורע האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? משו בקטנה האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: היום בבוקר שתית: לפני 5 דקות השתכרת: דיי מזמן לא זוכר הקאת: מזמןןןןןןןןןןןןן שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? edguy הלייב שלהם (קיבלתי בחינם יאי) צרוב? מקורי!!! מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכר היית בהופעה: סטינג וואי עבר זמן איזה שבועיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מזמן לא אהבתי באמת.. היית בתל אביב: אתמול הייתי בחיפה: לפני חודשיים התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול

../images/Emo107.gif

שם מלא: אשכּוליות בע"מ כינוי של חברים: יש כל מני בהקשר לשמי האמיתי גיל: 15 מקום מגורים: חיפה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית לחלוטין אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? מאוד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי כמה פסים, בלונד ווורוד.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? יפה אוהב את זה? מאוד מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו? מאוד מה צבע העור שלך? שזוף בן כמה אבא? 12 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? קצת פירסינג: 2 קעקועים: אסור!! צבע אהוב: אדום צבע שנוא: סגול אוהב את עצמך? מאוד מאוד!! חושב שאתה בנאדם יפה? כנ"ל מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הכל חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יודעת עברת פעם על החוק? כן איך? עברתי באדום, גנבתי וכל מני כאלה.. גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? שומרת מסורת-אלוקים מתנחל? כין כמה קומות בבית? אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? החדר שלי לא נימצא בבית הוא נימצא בג'ונגל באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בג'ונגל כמה מחשבים יש בבית? יש אחד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: הדודואים האלה בגג ראו אותי עושה "קליפ" מול המראה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' ברוך השם אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אם כבר יולי תמיר, והייתי מפטרת את המורה הקדמת הקודמת שלי-המחכנת. כמו שהיא פוטרה למה דווקא אותו/ה? כי היא אהבלה כזאת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? לא ממש מה מיקצועות ההרחבה שלך? מז"א? כמה יח"ל מתמטיקה? אין כמה יח"ל אנגלית? אין ז"א לא ידוע עשית בגרויות השנה? במה? לא מאמי נשמה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו הביצפר בעזרת השם יש תיכנונים לחופש? לא-דיכאון זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא באמת בכמה אנשים? ב6 ככה.. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמעט? כמה בני זוג היו לכם? אחד כמעט רציני אחד בתהליך אחד לכמה ימים ואחד לשלום שלום כמה מתוכם היו רציניים? הנ"ל יענה על התשובה מתי היה האחרון? לפני שבעה חודשים כמעט מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שבועיים? למה ניפרדתם? אגו =) בגדו בך פעם? משהו כזה היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? משהו כזה הם ידעו אחד על השני? משהו כזה אם לא, איך נודע להם? מז"א? זאת לא בושה להגיד שאת צריכה לחשוב על זה כי יש עוד אנשים בתור סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? יש המון, שיער זקנקנון שיניים לבנות וישרות זרועות שיער קצוץ, גבוה, עיניים, חיוך וכו'.. וכו'.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? ממש לא, ולא ניסיתי האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן, אבל בלי חדירה האם התנשקת עם בן מינך? איכס!! לא ולא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? איכס!! לא ולא לחלוטין. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא ממש האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני חצי שעה בערך שתית: עכשיו השתכרת: אף פעם הקאת: רביעיום? שמעת דיסק: מזמן איזה דיסק? לא זוכרת צרוב? כניראה מה שמעת לפני הדיסק הזה? יא.. היית בהופעה: מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: אתמול הייתי בחיפה: עכשיו התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: מקודם
תפוז חמודים סחטיין על העיצוב..

למעלה