שאלון, כן, מהארכיון:

noa elisha

New member
זה לא שלח את כל התשובות שלי =\\

זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא ממש... כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? שנה שעברה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חח היא לי רק 1 למה ניפרדתם? כי הוא ערסס בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אהה...לא יודעת.ץ.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חס וחלילה האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חס וחלילה!! האם התנשקת עם בן מינך? לא... האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לאאא!!! האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? ללללללללאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! האם אמא נכנסה פעם באמצע? ללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה בערך שתית: גם השתכרת: הקאת: היום בבוקר שמעת דיסק: יש לי אמ פי... איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני דקה לאמא שלי =] היית בתל אביב: אה...שבוע שעבר הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: לפני רבע שעה התקשרו אלייך: לפני כמה דקוחת

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

שם מלא: קרן **
כינוי של חברים: קרני
מקום מגורים: -----------
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט
אתה צמחוני? לא
אתה טבעוני? לא
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני
אוהב אותו? כה, למה לא
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי
אוהב את זה? לא
מה צבע העיניים שלך? כחול
אוהב אותו? כה
מה צבע העור שלך? רגיל
בן כמה אבא? חח מה אכפת?
כמה אחים? 1
אוהב את המשפחה? ברוררר
פירסינג: אין אבל רוצה
קעקועים:
צבע אהוב: ירוק בהיר
צבע שנוא: סגול
אוהב את עצמך? כה
חושב שאתה בנאדם יפה? בערך
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כאלה ויש כאלה
עברת פעם על החוק? לא
איך?
גנבת פעם? לאא
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לאאאאאאאא
אתה לוקח ריטלין? לאא
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לאא
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית
מתנחל? לא
כמה קומות בבית? 2
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי
כמה מחשבים יש בבית? 3
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת עכשיו
שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת? ז'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה לאנגליתת
למה דווקא אותו/ה? כי היא פשוט דורשת כאפהה
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? שנה עם הרה שינויים
מחכה לשנה הבאה? כןן
מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין לנו כזה.
כמה יח"ל מתמטיקה? אני עדיין בחטיבה
כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל
עשית בגרויות השנה? במה? לאא
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? חטיבה
יש תיכנונים לחופש? כההה
זוגיות..
יש חבר/ה? לא
היית מאוהב? כן
בכמה אנשים? 1
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא
כמה בני זוג היו לכם? 1
כמה מתוכם היו רציניים? 0
מתי היה האחרון? מזמןן
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חח הייתה רק אחת של כמעט חצי שנה
למה ניפרדתם? כי לא באמת אהבתי אותו
בגדו בך פעם? לא
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לאא
הם ידעו אחד על השני?
אם לא, איך נודע להם?
סטיות..
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, וקביות בבטן
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? מה?!
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לאאאאא
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאאאאאאאא
האם התנשקת עם בן מינך? לא
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לאאאא
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לאא
האם אמא נכנסה פעם באמצע? לאאאא
הפעם האחרונה ש..:
אכלת: לפני שעה
שתית: ברבע ל-9
השתכרת: אפעם.
הקאת: לפני שנה
שמעת דיסק: הרבה זמןן
איזה דיסק? לא זוכרת
צרוב? כן
מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרתת
היית בהופעה: אפעם
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: תחילת שנה
היית בתל אביב: היום
הייתי בחיפה: בינואר
התקשרת למישהו: ב9
התקשרו אלייך: לפני חצי שעה

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם מלא: אוריין [כן, זה מלא. החלטתי] כינוי של חברים: אוריג'ן גיל: 15 מקום מגורים: נס ציון סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור או חום מאוד כהה אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל גלי כזה אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? זה רגיל מה צבע העור שלך? בהיר יחסית בן כמה אבא? סליחה?! כמה אחים? אחד אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? בערך חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חחח שאלה טובה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? לא ממש איך? להלהלה גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתית מתנחל? חחחח כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר מחשב כמה מחשבים יש בבית? 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא עולה לי כרגע שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אירנה!!! הייתי עושה סדר בבצפר. אחרי זה את אירית הכלבה.. ואז את יוני!!!!! בן זונה למה דווקא אותו/ה? כי הם חראות איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מגניבה מחכה לשנה הבאה? קצת חוששת אבל בכללי חושבת שיהיה מגניב. קודם חופש מה מיקצועות ההרחבה שלך? כימיה ומחשבים כמה יח"ל מתמטיקה? 4 ואני גאה בזה כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? כן.. במחשבים היסטוריה ולשון עוד יומיים באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר יש תיכנונים לחופש? יש כמה זוגיות.. יש חבר/ה? אין היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא ממש כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? לפני... שנתיים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה
למה ניפרדתם? חח עזבו בגדו בך פעם? בנות כן. איזה אחת פוסטמה שהייתי חונקת בכיף היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא... הם ידעו אחד על השני? חחח אם לא, איך נודע להם? תעשו לי טובה סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חחח לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחחחח האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לאאאא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. סעמק כאילו אני הבן אדם הכי לא ביישן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לאאאאאא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעתיים שתית: לפני כמה דקות השתכרת: לפני... כמה חודשים הקאת: וואואואו לא זוכרת שמעת דיסק: באוטו איזה דיסק? של הסקופריונס צרוב? כן חח מה שמעת לפני הדיסק הזה? דיסק של נייטוויש באוטו היית בהופעה: היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מזמן היית בתל אביב: אממ לפני.. שבועיים הייתי בחיפה: לפני חודשיים התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך: אחה"צ כזה

בא לי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם מלא: שני מישאל כינוי של חברים: שונה
גיל: 16 מקום מגורים: קרית אונו סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? מממ בערך אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? בטח אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? בקטנה ממש לסגול ענבים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חומות אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? שחום..וכן, אני אוהבת
פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אפור אוהב את עצמך? כן
חושב שאתה בנאדם יפה? המממ יש לי נטיות נרקיסיסטיות אז הלאה
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אמממ כל מיני חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כדאי להם
עברת פעם על החוק? לא ממש איך? ... גנבת פעם? אם לקחת לאחותי חולצה זה נחשב גנבה אז בהחלט, ולא פעם אחת
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא.... כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? איפה שהמשחב... כמה מחשבים יש בבית? 2+נייד אחד של אבא ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא רוצה ולא רוצה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? טוב, אז ככה
: 1. את המורה הקודמת שהייתה לי ללשון. הקודמת אבל! 2. את המורה שלי לספורט
3. את המורה שלי להיסטוריה
למה דווקא אותו/ה? 1. היא הייתה מטומטמת! 2. סתם בא לי שתתרושש ותפשוט את הרגל
3. כי הוא אידיוט עוד יותר ממספר 1
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מאוד מחכה לשנה הבאה? אני בחופש ואוהבת את זה, תודה, חן חן! מה מיקצועות ההרחבה שלך? משפטים+כימיה כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? היסטוריה ויש לי בלשון עוד יומיים באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? להנות להנות להנות זוגיות.. יש חבר/ה? ממ כבר לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? מספיק היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חחח לא כמה בני זוג היו לכם? היו
כמה מתוכם היו רציניים? אממ 1? מתי היה האחרון? לא מזמן
........... מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? האחרון למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא.. הם ידעו אחד על השני? .. אם לא, איך נודע להם? ... סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שפתיים , ידיים..לא יודעת. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא חושבת שזה עושה לי את זה
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא!! האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחח לא! האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? ל-א האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? ל-א-א-א-א האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא! הפעם האחרונה ש..: אכלת: תפוח לפני רבע שעה בערך שתית: מממ לפני כשעה השתכרת: בקטנה לפני בערך חצי שנה או יותר אפילו הקאת: ממש מזמן שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? מירי מסיקה צרוב? לא! מה שמעת לפני הדיסק הזה? אלאניס מוריסט היית בהופעה: בקטנה ממש ממש ממש לפני שבוע וחצי שבועיים.... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום
היית בתל אביב: כמה ימים הייתי בחיפה: וואי לא זוכרת התקשרת למישהו: חצי שעה התקשרו אלייך: שעה?

MENTER

New member
גמאניייייייי../images/Emo23.gif משעשע השאלון../images/Emo151.gif

שם מלא: סיון....מספיק מלא בשבילכם???!?!
כינוי של חברים: סיוי (לא וזה לא משמח אותי במיוחד...) גיל: בקרוב 17 מקום מגורים: בג'ונגל סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני בהיר אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? צבעתי פעם את הקצוות לאדום...מה לעשות גם אני נפלתי בכיתה ז' לאופנת פורים הגרועה הזאת השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק ולמטה גלי אוהב את זה? בדרך כלל מה צבע העיניים שלך? חוםירוק, למרות שהאקס שלי בטוח שהם צהובות
אוהב אותו? לא ממש מה צבע העור שלך? שזוף בן כמה אבא? 48 כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? הכי בעולם
פירסינג: היה בגבה עכשיו יש נזם קעקועים: עדיין לא צבע אהוב: אדום צבע שנוא: אפור אוהב את עצמך? בדרך כלל חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מקווה לטוב
עברת פעם על החוק? כן יותר מידי איך?
זה לא חוקי גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן אתה לוקח ריטלין? בכמויות
מה לעשות...הרופא מחייב... אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ריטליןןןןן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מאמינה אפשר? מתנחל? איחח מתנחלים
אל תכנסו לריגשי עכשיו.. יש לי דעה קיצונית בעניין...צטערת
כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מחשב כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:
זה קשור בארגזים...יותר מזה אני לא מגלה...חחחח
שיהיה אקטואלי.. אחלה איזה כתה סיימת? יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? יא חביבתי לימור ליבנת כבר לא באופנה
למה דווקא אותו/ה? די לא בא לי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת ברובה מחכה לשנה הבאה? מאודדד מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות,,מדעי החברה כמה יח"ל מתמטיקה? 3
כמה יח"ל אנגלית? 5 וזה בטעות עשית בגרויות השנה? במה? אין לי כוח לחשוב על זה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? ניצנים, חו"ל, ים זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? יותר מידי
בכמה אנשים? ראה שאלה קודמת היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? בטחח כמה בני זוג היו לכם? 4-5 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? און-אופ...מכירים את זה?!
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שלושה חודשים למה ניפרדתם? נגמרה האהבה בגדו בך פעם? מניחה שכן אבל אף פעם לא גיליתי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? כן הם ידעו אחד על השני? הייי השאלון הזה מוכר לי,לא הם לא ידעו.. אם לא, איך נודע להם? עד היום לא נודע להם סטיות.. מה איתם?חח מה הכי מושך אותך בבן המין השני? מראה חיצוני??אממ.. עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לאאאאא...ואקס יקר שלי...נשיכות זה גם נחשב....
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לאאא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? ברור
האם התנשקת עם בן מינך? לא נראה לי האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? זה דווקא כן...ממממ
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כןן האם אמא נכנסה פעם באמצע? במזל לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה קורנפלקס שתית: לפני 10 דקות כוס מים....ואייי חם בבית זה משהו...
השתכרת: אתמול הקאת: אתמול....תסיקו מסקנות לבד..חח שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? ברי סחרוף ההופעה LIVE דיסק כפוללללללללל מדהים
צרוב? חס וחלילה... לא צורבים ברי מה שמעת לפני הדיסק הזה? אואזיס.....תותחיםם היית בהופעה: שלום חנוך...לפני איזה חצי שנה... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: הרבה זמן לא אמרתי את זה...
היית בתל אביב: ואייי פול זמן לא הייתי בתלאביב...פעם אחרונה שהייתי בשנקין ירד עליי גשם..תסיקו שוב מסקנות...חח
הייתי בחיפה: מה איבדתי שם? התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך: היום לילה טוב פורום יקר

עונהה =]]

שם מלא:ספיר אלפסי >> שם ו..שם משפחה :D כינוי של חברים:ספפע =] ספירו'ש=] גיל:12 מקום מגורים:כפר יונה..עיר הפשע והרשע :D סטרייט/גיי/ביי: מזה ביי לעזעזל ?! אתה צמחוני?בערך.. אני לא אוהבת את כול סוגי הבשר D: אתה טבעוני?לא.. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור חום !! אוהב אותו? מאוווד
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן..עשיתי פסים בלונד.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק ומתולתל אוהב את זה?לא:// מה צבע העיניים שלך?חום שחור אוהב אותו?אותו ?! חעחע כןן =]] מה צבע העור שלך?חום בן כמה אבא?35 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?מאוווווווווווד =]] פירסינג: :// >> בקרוב באףףףףףף =]] קעקועים:אין =[ צבע אהוב:ורוד >> שליטה << !! צבע שנוא: ירוק
אוהב את עצמך?מאוד =]] חושב שאתה בנאדם יפה? מאוד =]] מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את העניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת :// עברת פעם על החוק? לא.. איך?אמרתי לא [?!] גנבת פעם?לא !! אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לאאא !!!! אתה לוקח ריטלין?לא.. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?כן... אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?5 :D זה בניין יהבלים :D באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?5 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?מחשב כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:חעחע היום עשינו חזרות לטקס החלפתי בגדים פתאום אני רואה איזה חננון משתכל עליי פ'חחחחחחחחח !!! שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?עוד 9 ימים ו' =]]]]]]]]]]]]]] אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? חעחע את המורה של ו'3 ררר כמה היא צועקת ה' למה דווקא אותו/ה? היא צועקת בלי סוף אפילו היום שעשינו חזרות היא צעקה במיקרופון :D:D איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה =]] מחכה לשנה הבאה?לא :D מה מיקצועות ההרחבה שלך? אה ?! כמה יח"ל מתמטיקה?יח"ל ברור.. זה נו... כמה יח"ל אנגלית?מזה יח"ל לעזלזל "!?!?!?!!? עשית בגרויות השנה? במה?לאאאאאא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?איש שלום :D יש תיכנונים לחופש?כןןןןןןןןןן זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?3 לא בוות אחת !!!!!! היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?3 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון? השנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שבועיים :D למה ניפרדתם?לא יודעת :D:D בגדו בך פעם?לא !! היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לאאאאא הם ידעו אחד על השני?אבל לא היה ליי אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? העניייםם האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לאאא... האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם התנשקת עם בן מינך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:ב-10 שתית:עכשיו :D השתכרת:ממ..שבת [?!] רדבול חעחעחעחעחעחעחע הקאת:בל"ג בעומר :[[ שמעת דיסק:אתמול בלילה איזה דיסק?מאיה בוסקילה >> שלמות קנאים [?!] למות << צרוב?לאא מה שמעת לפני הדיסק הזה?מוזיקה במחשב היית בהופעה:חעחע וואהוואה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:כן הייתי בחיפה:כן התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן היה לי משעמם בגלל זה עניתי על השאלון אבל בכול זאת היה כיייף =]]

My self and i

New member
עונה../images/Emo110.gif

שם מלא: שרית. כינוי של חברים: שלית, בטנה, בייבוך ומלא. גיל: 13. מקום מגורים: נתניה העיר.:) סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? מאוד. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי פסים בלונדינים בכל השיער. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? מאוד. מה צבע העיניים שלך? ירוק שלפעמים נוטה לחום, דבש. אוהב אותו? מאוד. מה צבע העור שלך? לבן-קצת שחום. בן כמה אבא? 49. כמה אחים? 2. אוהב את המשפחה? בטח. פירסינג: למעלה באוזן, ארבע חורים באוזן ימין ושלוש בשמאל. קעקועים: אין, יהיה בע"ה. צבע אהוב: תכלת, סגול, ירוק תפוח, לבן, צהוב,, שחור. צבע שנוא: חום חרא. אוהב את עצמך? כן. חושב שאתה בנאדם יפה? כן. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער, אף, עיניים, פה. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? רובם[?] עברת פעם על החוק? לעבור באור אדום, או לעבור איפה שאין מעבר חצייה, זה נקרה עבירה על החוק?
איך? ^ גנבת פעם? לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל? לא. כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 2. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: הפילו אותי בטעות, ליד מלא אנשים. לא נעים. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ז'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? רחל.:| המחנכת הכי וואחשה שיש. למה דווקא אותו/ה? כי היא צועקת סתם. ועוד מלא סיבות. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? תלוי מאיזה בחינה. מבחינת ההשגים הלימודיים, טובה. מבחינת הח'ברה וכל זה מצוינת :) מחכה לשנה הבאה? בנתיים, לא. החופש רק התחיל.. אבל לטעמי הוא ארוך מידי. מה מיקצועות ההרחבה שלך? הא? כמה יח"ל מתמטיקה? עוד אין. כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל. עשית בגרויות השנה? במה? לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר שלמדתי עד עכשיו. יש תיכנונים לחופש? כן, המון
זוגיות.. יש חבר/ה? בערך. בעצם, כבר לא. עזבו זה מסובך. היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? שלוש. כל השאר זו סתם הידלקות או מחשבה שאני באמת מאוהבת. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? 4. כמה מתוכם היו רציניים? אחד. מתי היה האחרון? שבוע שעבר. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה וחצי. למה ניפרדתם? לא ממש נפרדנו, הוא עבר דירה ונהיה מרוחק. אז, החלטנו שזהו. נראלי. בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך? סתם נשיקה בפה. לא צרפות או משו. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: אתמול בערב. שתית: לפני 10 דקות. השתכרת: אף פעם. הקאת: לפני שבועיים, כשקיבלתי מכת שמש. בע.
שמעת דיסק: לאיודעת. לפני כמה ימים. איזה דיסק? פינק פלויד, של חברה. צרוב? לא. מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת. היית בהופעה: מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני חצי שנה, משו כזה. היית בתל אביב: אוי, ממזמן לא ביקרתי שם.o_O הייתי בחיפה: לא זוכרת. התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך: היום.

leeseg

New member
עונה

שם מלא: לי כינוי של חברים: לילוש, ליקוש גיל:15.5 מקום מגורים: עפולה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית מוצהרת! אתה צמחוני? לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום-בלונד אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל-גלי אוהב את זה? לאאא מה צבע העיניים שלך? ירוק-כחול אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן שלגייה חחח בן כמה אבא? 50-53 כמה אחים?2 אוהב את המשפחה? מאוד... היא מופרעעעתת פירסינג: אין קעקועים:אין צבע אהוב: אדום, סגול וכחול צבע שנוא: ירוק חרא אוהב את עצמך? ככה-ככה חחח חשב שאתה בנאדם יפה? ממש לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את החזה שלי :) חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לאאא עברת פעם על החוק? לא איך? אין גנבת פעם? לא אתה נוהג לעש? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית?3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: מול כל הכיתה, נפלתי חחח שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? האמת השנה אני ממש מרוצה מהמורים שלי למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת מחכה לשנה הבאה? מאוד מה מיקצועות ההרחבה שלך? כנראה ערבית וביולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו בית ספר יש תיכנונים לחופש? לאאא הכי כיף... לישון כל היום :) זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא חחח כמה בני זוג היו לכם? לא היו כמה מתוכם היו רציניים? לא היו מתי היה האחרון? לא היו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא הייתה למה ניפרדתם?לא הייתה בגדו בך פעם? לאאא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לאא הם ידעו אחד על השני?לא אם לא, איך נודע להם? ברור סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שרירים, גובה, שיער, אישיות... זה הכל ביחד האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? קצת שריטות ונשיכות, לא יותר חחח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאאא איכסס האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? פחחח לא, איזה פאדיחות למי שכן הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שלוש שעות בערך... אני עדיין רעבה חחח שתית: לפני שעה השתכרת: לא הקאת: לפני שנה, כשהייתי חולה שמעת דיסק: עכשיו :) איזה דיסק? רולאבוגן צרוב? עכשיו :) מה שמעת לפני הדיסק הזה? A-TEENS היית בהופעה: לפני שנתיים בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לאמא שלי הבוקר היית בתל אביב: לפני חצי שנה הייתי בחיפה:לפני שנה התקשרת למישהו: לפני שעה... לאימא שלי יש יומולדת!! התקשרו אלייך: לפני שעה... הגנן חחח

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שם מלא: ירדן כינוי של חברים:שמש,צוף גיל:13 מקום מגורים:חיפה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?בלונדיני אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?אממ כן מה צבע העיניים שלך?תכלת אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?לבן-לא מאוד בן כמה אבא?מה זה משנה? כמה אחים?3.שני אחים ואחות אוהב את המשפחה?כן פירסינג:אין,רוצה. קעקועים:אין צבע אהוב:תכלת צבע שנוא:כתום אוהב את עצמך?כן חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אממ מקווה שכן עברת פעם על החוק?כן איך?מה זה חשוב? גנבת פעם?נראה לי שכן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?סלון כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אני נמנעת מפאדיחות איזה כתה סיימת?ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המורה שלי לאנגלית,שתישרף!!! למה דווקא אותו/ה?כי היא נוראית איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?מה? כמה יח"ל מתמטיקה?אה?! כמה יח"ל אנגלית?אה?! עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו ביצפר כמו עכשיו,בית ספר לאומנויות בחיפה יש תיכנונים לחופש?לישון זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?5-7..לא זוכרת כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?לא מזמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שנה למה ניפרדתם?ככה בגדו בך פעם?אממ לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?לא קרה אם לא, איך נודע להם?די! סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?הכל האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני חמש דקות שתית:לפני שבע דקות השתכרת:מזמן הקאת:לפני הרבההה זמן שמעת דיסק:היום איזה דיסק?עם שירים יפים צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?את גורי אלפי במשחק מכור היית בהופעה:מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לא מזמן היית בתל אביב:מזמן הייתי בחיפה:ברגעים אלה,חיפה זה ביתי התקשרת למישהו:לא מזמן התקשרו אלייך:לפני 2 דקות הודגש באמצעות מדגישומטיק

ybenor

New member
עונה

שם מלא: יעל... כינוי של חברים: יעלי גיל: 14 וחצי מקום מגורים: צפון סטרייט/גיי/ביי: אמממ סטרייט אתה צמחוני? לפעמים אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חינה אדומה השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? פן אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום ירוק אוהב אותו? מאןד מה צבע העור שלך? לבנבן בן כמה אבא? אממ 40 ומשהו כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כןןןן פירסינג: עוד לא קעקועים: כנ"ל צבע אהוב: תכלת וכתום צבע שנוא: לבן ?! אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? רגיל מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער ועיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת עברת פעם על החוק? לא איך? גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? אממ מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מחשב כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אין.... חוץ מזה שדיברתי על אנשים והם היו מאחורי.. קרה בערך 5 פעמים.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה למתמטיקה והמחנכת.. (אותו בנאדם) למה דווקא אותו/ה? כי היא רוסייה מפגרת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת מחכה לשנה הבאה? לאא מה מיקצועות ההרחבה שלך? אה?! כמה יח"ל מתמטיקה? אממ הקבצה א' כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר יש תיכנונים לחופש? אילת זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? כמה שצריך...1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 0 :( כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים ושיער האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?... האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?.. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?.. האם התנשקת עם בן מינך?.. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?.. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?.. האם אמא נכנסה פעם באמצע?.. הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה שתית:גם השתכרת: גיל 11 הקאת: מזמן שמעת דיסק: אתמול בערב איזה דיסק? הדג נחש-בעזרת הג'אם צרוב? לאאא מקורי מה שמעת לפני הדיסק הזה? אממ רדיו היית בהופעה: אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אף פעם היית בתל אביב: אממ לפני חודש הייתי בחיפה: גם התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: גם

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

שם מלא: נמ. נו, מה זה משנה?
כינוי של חברים: זיזוש.
מקום מגורים: ירושלים, עיר הפינגוינים.
סטרייט/גיי/בי: סטרייטית. נדמה לי...
אתה צמחוני? לא, אבל פעם הייתי..
אתה טבעוני? לא.
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונד-שטני.
אוהב אותו? אכן.
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא.
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי כזה..
אוהב את זה? תלוי באיזה יום אתם תופסים אותי..
מה צבע העיניים שלך? כחול.
אוהב אותו?|סדגד| מאוד-מאוד.
מה צבע העור שלך? צבע גוף כזה..?
בן כמה אבא? 35
כמה אחים? אין..
אוהב את המשפחה? לא ממש.
פירסינג: אין.
קעקועים: אין.
צבע אהוב: שחור+אדום.
צבע שנוא: ורוד.
אוהב את עצמך? עדיין לא החלטתי לגבי זה..
חושב שאתה בנאדם יפה? לא.
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את העיניים.
והרגליים.
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא.
עברת פעם על החוק? אכן.
איך? גניבה..
גנבת פעם? ראה שאלה קודמת.
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? ממש, אבל ממש לא.
אתה לוקח ריטלין? מה זה?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא.
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית.
מתנחל? לא.
כמה קומות בבית? דירה קטנה. קומה 1.
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה היחידה שיש לנו..?
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שילי.
כמה מחשבים יש בבית? 1.
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: נפל לי התיק באוטובוס, ופספסתי בגלל זה את התחנה. שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת? ט'.
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כל מורי ביה"ס שלי. חוץ מהמורה לערבית. ואחת מהמורות למתמטיקה.
למה דווקא אותו/ה? כי הם טפשים.
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מעולה.
מחכה לשנה הבאה? לא.
מה מיקצועות ההרחבה שלך? עדיין אין.
כמה יח"ל מתמטיקה? 5.
כמה יח"ל אנגלית? 7.
עשית בגרויות השנה? במה? עוד לא..
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מכללת אורט.
יש תיכנונים לחופש? עבודה. והמון זמן עם החבר.
זוגיות..
יש חבר/ה? אכן.
היית מאוהב? אכן.
בכמה אנשים? הרבה..?
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אכן.
כמה בני זוג היו לכם? 1.
כמה מתוכם היו רציניים? 1.
מתי היה האחרון? הממ.. כרגע?
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש.
למה ניפרדתם? כי הוא היה עומו.
בגדו בך פעם? אכן.
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא.
הם ידעו אחד על השני? לא היו.
אם לא, איך נודע להם?
סטיות..
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים. ושפתיים.
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? הממ.. להפריע זה לא יכול.
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא.
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא.
האם התנשקת עם בן מינך? אכן.
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא.
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא נראה לי..
האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. אבל סבתא שלו כן.
הפעם האחרונה ש..:
אכלת: לפני איזה שעה..
שתית: לפני איזה שעה..
השתכרת: מזמן.
הקאת: לא'דעת...
שמעת דיסק: אתמול.
איזה דיסק? צרוב, של ניקלבק.
צרוב? ^^
מה שמעת לפני הדיסק הזה? את כל הפלייליסט שילי.
היית בהופעה: מזמן..
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום.
היית בתל אביב: המממ.. נדמה לי שסוכות

Emi25

New member
אני ליפני שינה

שם מלא: אמיליה גרוסמן כינוי של חברים: אמי גיל:25 מקום מגורים: באר שבע סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? מה זה? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פעם, לבלונדיני השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום באיר אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? חח נראה לי 55 בערך כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים: יש צבע אהוב: תחלת צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? כן, רוב הזמן חושב שאתה בנאדם יפה? באמצא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? השיאר חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת עברת פעם על החוק? לא איך? גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן, חצי קופסה בערך ביום אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוניה מתנחל? חח לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של מחשב כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוחרת כבר שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בסדר.. קצת מבולבלת מחכה לשנה הבאה? בערך מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? בתח בכמה אנשים? הרבה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? ממ רציני נראה לי 3 כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? עד לפני כמה חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה ומשהו למה ניפרדתם? ככה בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? גוף ועיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: ליפני שלוש שעות בערך שתית: ליפני כמה דקות השתכרת: ליפני הרבה לזמן הקאת: לפני כמה חודשים שמעת דיסק: לא זוכרת איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: לפני המון זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לבן שלי ולאימא ולחברים, כל יום היית בתל אביב: ליפני חודש הייתי בחיפה: לא זוכרת התקשרת למישהו:לפני שעה התקשרו אלייך: ממ בבוקר

:]

שם מלא: ניצן ----- כינוי של חברים: ניצ, רייצ'ל גיל: 13 מקום מגורים: ערד סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר-כהה, תלוי ממתי. אוהב אותו? כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? ממש ממש חלק אוהב את זה? כן :] כמעט ואין קשרים או סיבוכים מה צבע העיניים שלך? חומות אוהב אותו? לא הכי מה צבע העור שלך? לא ממש כהה בן כמה אבא? 54 עוד מעט כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: ורוד-אפרסק כזה אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? לא במיוחד מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השיער, נראה לי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא כל כך עברת פעם על החוק? כן איך? גנבתי סוכריות גומי
גנבת פעם? ראה את הנ"ל אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? איכס איכס איכס, בחיים לא. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כבר לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חלינוי-מסורתי. לא שומרת שבת אבל עורכים קידוש ומברכים מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סטודיו של אמא כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לאדעת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי לטכנו', מורה אחת למתמ', מורה מחליף אחד. למה דווקא אותו/ה? בוהה באיברים מסוימים אצל הבנות/מתעלמת לחלוטין מכל צורך רציני של התלמיד/מזניח לחלוטין [בהתאמה] איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה :] מחכה לשנה הבאה? לא כל כך מה מיקצועות ההרחבה שלך? עדיין לא כמה יח"ל מתמטיקה? כנ"ל כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בית ספר. יש תיכנונים לחופש? כן, כל כך הרבה. זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא בכמה אנשים? - היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? לפני אממ, שנה וחצי? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? יומיים
למה ניפרדתם? עשו טובה כיתה ה' בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם?- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, שרירים, שיער, חיוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כמעט האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא
הפעם האחרונה ש..: אכלת: ממ, שעה וחצי שתית: חצי שעה השתכרת:אף פעם הקאת: פסח שנה שעברה שמעת דיסק: שבוע איזה דיסק? עברי לידר לייב צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? רדיו? היית בהופעה: קיץ שנה שעברה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: פסח ;[ ;[ ;[ ;[ היית בחיפה: שנתיים? התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: היום

../images/Emo210.gif עונה על חלק..

שם מלא:נגה כינוי של חברים: נוג, נוגיטוש, נוגט ועוד.. גיל: 15 מקום מגורים: חולון סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית.. אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? מממ בן כמה אבא? לא יודעת כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: ירוק צהוב ורוד.. צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חלונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא רוצה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי למדעי הטכנולוגיה למה דווקא אותו/ה? כי היא טיפשה רעה ולא יודעת ללמד איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולגוה סוציולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? היסטוריה ונשאר לשון ומדעי הטכנולוגיה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו דבר יש תיכנונים לחופש? לא זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

dana re3

New member
עונה..

שם מלא:דנה כינוי של חברים:דנדוש, דנדי, דנוש גיל:15 מקום מגורים:מרכז סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?בלונדיני שטני אוהב אותו?נחמד... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?לא ממש ... מה צבע העיניים שלך?כחול אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?לבן חח בן כמה אבא? כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כחול סגול צבע שנוא:כתום אוהב את עצמך?אממ... די.. חושב שאתה בנאדם יפה? אממ... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת תשאלו אותם עברת פעם על החוק?לא איך? גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?2 כמה מחשבים יש בבית?3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:לא יודעת.. יש הרבה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצוינת מחכה לשנה הבאה?אממ קצת.. מה מיקצועות ההרחבה שלך?ביוגלוגיה כמה יח"ל מתמטיקה?4 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?לא... באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש?לנסוע לאילת עם חברותתת
זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?אממ 4 נראה לי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?3 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?בתחילת השנה הזאת מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?חודש למה ניפרדתם?כי זה לא היה זה חח בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?לא אם לא, איך נודע להם?לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?אני חושבת שגוף ועיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעה שתית:לפני שעה השתכרת:אף פעם הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה:רוק העצמאות חח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני כמעט 9 חודשים היית בתל אביב:שלשום הייתי בחיפה: התקשרת למישהו:אתמול בלילה התקשרו אלייך:אתמול בלילה

מ א מ י2

New member
אנייייייי לא :p ../images/Emo219.gif

אולי,אולי לא,אנלא יודעת נוווווווווווווווו

sniii

New member
עונה...

שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: דו... אתה צמחוני? לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? דיי... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא... השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל כזה... אוהב את זה? לאאא מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? בערך... מה צבע העור שלך? בהיר בן כמה אבא? 40 ומשהו ^^ כמה אחים? 0 אוהב את המשפחה? בטח.. פירסינג: באוזניים ^^ קעקועים: לא צבע אהוב: תלוי.. צבע שנוא: אין.. או שיש אבל אין לי כוח לחשוב על אחד כזה ^^ אוהב את עצמך? מנסה.. חושב שאתה בנאדם יפה? כן! מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עדינות...? לא יודעת איך להסביר חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כה.... עברת פעם על החוק? בקטנה.. איך? גנבתי סוכרייה מחנות? גנבת פעם? בקטנה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן... לפעמים... אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה היחידה שיש לנו באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של המחשב ^^ כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: היו הרבה.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אממ... למתמטיקה? למה דווקא אותו/ה? היא לא יודעת ללמד איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? רגילה... לא מעניינת מחכה לשנה הבאה? חחחח לא ממש מה מיקצועות ההרחבה שלך? מדעי החברה כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? מחשבים מתמטיקה והיסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר יש תיכנונים לחופש? להנות ורק להנות זוגיות.. יש חבר/ה? כה היית מאוהב? לא בכמה אנשים? 0 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא... כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? שניהם מתי היה האחרון? עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? לא רציתי יותר... בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? גבריות, אממ הרבה דברים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? כן אני אוהבת כוח באמצע... אבל לא להגזים ^^ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כהה האם התנשקת עם בן מינך? בטח האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? אמממ לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: שעה בערך? שתית: לא זוכרת.. השתכרת: לפני שבוע הקאת: לפני שבוע שמעת דיסק: לא שומעת דיסקים איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה:חח רוק העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: הרבה זמן היית בתל אביב: אתמול.. הייתי בחיפה: לא זוכרת.. התקשרת למישהו: לפני רבע שעה התקשרו אלייך: לפני כמה שעות

../images/Emo80.gif

שם מלא: מה מלא, זה אינטרנט :|
כינוי של חברים: תומר?
מקום מגורים: בבית
סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית, לעת עתה.
אתה צמחוני? לא
אתה טבעוני? לא
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום
אוהב אותו? לא :X
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, פס סגול.. אבל הוא כבר דהה
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? לא מוגדר
אוהב את זה? לא ממש
מה צבע העיניים שלך? חום
אוהב אותו? אפשר לומר :)
מה צבע העור שלך? כרגע שזוף
בן כמה אבא? 41
כמה אחים? 2
אוהב את המשפחה? שנוי במחלוקת.
פירסינג: רוצה הליקס\אינדסריאל.
קעקועים: מה איתם?
צבע אהוב: כרגע שחור
צבע שנוא: אין ממש..
אוהב את עצמך? אר, לא יודעת, זה לא שהייתי מישהו אחר.
חושב שאתה בנאדם יפה? לא.
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא שאלת את זה?
עברת פעם על החוק? כן
איך? עישון מתחת לגיל
גנבת פעם? כן
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא, אבל כשמציעים לי אני לוקחת
אתה לוקח ריטלין? לא
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית
מתנחל? לא
כמה קומות בבית? שתיים
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שניה
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי
כמה מחשבים יש בבית? שניים
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: הייתם מתים :|
שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת? ז'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה למתמטיקה
למה דווקא אותו/ה? כי.
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מהירה ומוזרה.
מחכה לשנה הבאה? לא ממש.
מה מיקצועות ההרחבה שלך?
כמה יח"ל מתמטיקה?
כמה יח"ל אנגלית?
עשית בגרויות השנה? במה? לא
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? זה שלמדתי בו השנה
יש תיכנונים לחופש? טורקיה ואילת, חינם ^___^
זוגיות.. לא בא לי
יש חבר/ה?
היית מאוהב?
בכמה אנשים?
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם?
כמה מתוכם היו רציניים?
מתי היה האחרון?
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?
למה ניפרדתם?
בגדו בך פעם?
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
הם ידעו אחד על השני?
אם לא, איך נודע להם?
סטיות.. כנ"ל.
מה הכי מושך אותך בבן המין השני?
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
הפעם האחרונה ש..:
אכלת: לפני שעתיים ככה
שתית: גם
השתכרת: בחיים לא :X
הקאת: מזמן.
שמעת דיסק: שבוע שעבר :/
איזה דיסק? יוני בלוך
צרוב? לא
מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת
היית בהופעה: מזמן.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שלשום, אני חושבת..
היית בתל אביב:
הייתי בחיפה: אתה? מאיפה לי :p
התקשרת למישהו: היום בבוקר
התקשרו אלייך: היום בצהריים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

essit

New member
עכשיו אני

שם מלא:שיר (אסית) השם משפחה לא משננההה כינוי של חברים:אסית גיל:14.5 מקום מגורים:חולון סטרייט/גיי/ביי:סטרייטיתתתתתתתתתתתתת אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לאאאאאאאאאאאא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום-שחור אוהב אותו?מאוד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן סתם פסים של בלונד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?מאוד מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?בינוני...בין חום לבהיר בן כמה אבא?לא חשוב כמה אחים?כולל אני 4 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:היה באף קעקועים:לא צבע אהוב:כחול על כל גווניו צבע שנוא:ירוק פיכסי,צהוב,סגול,כתום... אוהב את עצמך?מחבבת + חושב שאתה בנאדם יפה? לא אבל גם לא מכוערת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?האף המצחיק שלי... חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אין לי מושג..זה לא מעסיק אותי עברת פעם על החוק?אולי איך?שתייה מתחת לגיל 18 מספיק פרוע בשבילכם?!?!?!? גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתית מתנחל?לעעעעע כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?של אחי.. כמה מחשבים יש בבית?כמה שיותר ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:דיברתי עם חברה שלי על כמה שהמורה שלנו רעה והיא עמדה מאחוריי...,בטעות קראתי למורה שלי בשם הכלב שלי... שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?המחנכת האחרונה שלי למה דווקא אותו/ה?כי הי לא מתחשבת...והיא ערסית כזאת..חחח איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?אההה לא משהו + מחכה לשנה הבאה?בערך מה מיקצועות ההרחבה שלך?תקשורת כמה יח"ל מתמטיקה?נראה לי 4 כמה יח"ל אנגלית?כנ"ל עשית בגרויות השנה? במה?- באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד אני מקווה יש תיכנונים לחופש?בטן-גב-בריכה-ים-שופינג זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב? בכמה אנשים?הא? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון?לפני כמה שנים.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?8 חודשים.. למה ניפרדתם? בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?- אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת:ממש מזמן וכרגע נזכרתי שאנ ירעבה שתית:לפני 10 דק' השתכרת:- הקאת: שמעת דיסק:היום איזה דיסק?מיס מיוזק צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?- היית בהופעה:לפני יחסית הרבה זמןןן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כל יום היית בתל אביב:לא זוכרת הייתי בחיפה:שנה שעברה התקשרת למישהו:לפני חצי שעה התקשרו אלייך:עכשיו..

למעלה