שאלון, כן, מהארכיון:

Shame in you

New member
שאלון, כן, מהארכיון:

שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

Shame in you

New member
ואני ראשונה

שם מלא: כינוי של חברים: גיל: 16 מקום מגורים: ב"ש סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא יודעת מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? אולי די??!! בן כמה אבא? 50 פלוס כמה אחים? 4 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים: לא לצערי צבע אהוב: תכלת צבע שנוא: כתום וירוק זעקנים אוהב את עצמך? זה מסובך חושב שאתה בנאדם יפה? עזבו אותי, בסבתא שלכם מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? לא איך? גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן, וכמה שיוצא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוניה מתנחל? חחח ממש כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שנייה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחי כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: היו לי הרבה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יא אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ממ מורה שהייתה לי פעם למה דווקא אותו/ה? כי היא פוסטמה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? חלק טוב מאוד, חלק שני על הפנים מחכה לשנה הבאה? ככה.... מה מיקצועות ההרחבה שלך? מד"ח כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? פסיכו, אנגלית, אזרחות (היום!) ונשאר לי ספרות באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? לא זוגיות.. (חחח בטח!) יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. (גם פה אין לי ממש מה לענות) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעתיים בערך שתית: חיחי לא שותה (חנונית!) השתכרת: אף פעם הקאת: לפני פחות מחודש שמעת דיסק: ממ לא זוכרת.. אתמול, שלשום איזה דיסק? שמעתי את kid a של רדיוהד צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? מאיפה אני זוכרת?! היית בהופעה: לפני כמה חודשים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כל יום, לידידים וירטואלים היית בתל אביב: לפני המון זמן הייתי בחיפה: כנ"ל התקשרת למישהו: היום בבוקר התקשרתי לאמא שלי מהב"ס התקשרו אלייך: מי כבר יתקשר אליי?!

© h i l a ©

New member
עונה

שם מלא: הילה ___________ D: כינוי של חברים: הילוש, היללי? חחחח גיל: 15 מקום מגורים: חור בצפון הארץ חחח סטרייט/גיי/ביי: ביי?!?! מה זה ביי?! אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? אממ.. כן למה לא? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מטולטל אוהב את זה? ממש לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא אבל לא בהכרח שונאת מה צבע העור שלך? שחום אבל בעיקרון זה לבן חח בן כמה אבא? 47 או 46 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן למה שלא אוהב? פירסינג: באוזן? חחח קעקועים: אין צבע אהוב: כתום, שחור... צבע שנוא: זה תלוי בתיאום של הצבע לצבע אחר אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את הציפורנים בידיים חחחחחח!! חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? כן הברחתי תאילנדים מעירק :| איך? הברחתי אותם מעירק גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחי כמה מחשבים יש בבית? 2 אבל אחד לא עובד כמעט שנתיים כבר חהה [שבט כן כן..] ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:שפעם ישבתי בטעות על אח של חברה שלי שישן בסלון :| יש לו מזל שהוא לא מת XD שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? פולינה למה דווקא אותו/ה? כי היא סתם מכשילה ילדים ולא יודעת ללמד!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה.. מחכה לשנה הבאה? תאמת כן.. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין כמה יח"ל מתמטיקה? 4 אבל פולינה המטומטמת הורידה אותי ל3! כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו בצפר יש תיכנונים לחופש? בערך זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 בע היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? אמ.. 0 XDD מתי היה האחרון? לפני........ שנתיים חח מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 3 חודשים פחח למה ניפרדתם? כי הוא היה סתם מניאק בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים.. שיער.. גוףףף!!!!!!!!!!!!!!... האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא :| האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: בצהריים שתית: לפני שעה בערך חח השתכרת: לא הקאת: לפני............. 3 חודשים אני חושבת שמעת דיסק: ואואואוואואואווו.... ממ חצי שנה בערך איזה דיסק? צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? מה אני זוכרת?!?!? היית בהופעה: ביום ירושלים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שנתיים היית בתל אביב: חודש הייתי בחיפה: לפני חצי שנה התקשרת למישהו: לא זוכרת התקשרו אלייך: תאמת אני ממש לא זוכרת XD

B a r r B e e

New member
עונה ../images/Emo9.gif חמודית שכמותי../images/Emo3.gif ../images/Emo204.gif

שם מלא: בר דבורה (
)
כינוי של חברים: ברבי, ברבור... גיל: 17 וחצי מקום מגורים: שתולימניקה
סטרייט/גיי/ביי: ביי אתה צמחוני? לא, אבל הייתי. אתה טבעוני? לא, אבל הייתי. (זה קשה!!!) מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום שקד אוהב אותו? נחמד.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן; שחור, בלונדיני והמון גוונים של חום.. עכשיו יש לי שטני. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? בין חלק לגלי אוהב את זה? פסדר. מה צבע העיניים שלך? חום דבש אוהב אותו? מוצ'ו מה צבע העור שלך? ברגיל לבן. עכשיו שזוף טיפה. בן כמה אבא? 47 כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? בטח פירסינג: היו
ז"ל
קעקועים: עדיין לא... צבע אהוב: צהוב צבע שנוא: אממ ירוק (?) לא ממש שונאת! אוהב את עצמך? יאפ
חושב שאתה בנאדם יפה? אממ כן.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ עיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אני לא צריכה לחשוב, אומרים לי. עברת פעם על החוק? ממ כן. איך? סמים גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן, חצי קופסא ביום, לפעמים פחות. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית-מסורתית מתנחל? חח לא. כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שנייה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אח שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא בא לי להיזכר בפאדיחות עכשיו.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אמממ לא יודעת עכשיו למה דווקא אותו/ה? תשחררו באמא'שלכם! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? פסדר.. מחכה לשנה הבאה? לא ממש מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה וסוציולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? כן, אנגלית והיסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בי"ס. יש תיכנונים לחופש? להנות והרבה
זוגיות.. יש חבר/ה? לא ממש היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אפשר לומר |מסמיקה| כמה בני זוג היו לכם? המון כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? לפני 3 חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 3 חודשים. חיחי למה ניפרדתם? ככה
בגדו בך פעם? כן
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, תחת.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? יאפ
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא למיטה, אבל לכבול באזיקים
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? יש מצב. האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן
כ"כ הזוי.
האם אמא נכנסה פעם באמצע? חח לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: אמממ לפני שעה בערך שתית: לפני כמה דק' השתכרת: יום שישי (לפני שבועיים) הקאת: לפני חודש וחצי-חודשיים שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? של PINK FLOYD צרוב? כן
|מתביישת|
מה שמעת לפני הדיסק הזה? את בוב מארלי
היית בהופעה: מוצ"ש אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת היית בתל אביב: ביום שישי הייתי בחיפה: וואי לפני המון-המון זמן! התקשרת למישהו: אממ ב22:30 בערך.. התקשרו אלייך: ב23:30 בערך..

מתוקה777

New member
עונה :)

שם מלא:מור משהו כינוי של חברים:שם המשפחה שלי גיל:16 וחצי מקום מגורים:אור יהודה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?בינוני בן כמה אבא?50+ כמה אחים?3 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:לא,נזם קעקועים:לא צבע אהוב:צהוב צבע שנוא:ירוק אוהב את עצמך?כן חושב שאתה בנאדם יפה?כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא אכפת לי מה שהם חושבים עברת פעם על החוק?לא איך?לא גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?מה זה? חחח לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:חחח תקעתי גראפס ענקי ואחותי צעקה עליי שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?המורה להיסטוריה לשעבר למה דווקא אותו/ה?כי היא מעצבנת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובההההה מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך?מחשבים וקולנוע יאאאאאאההה כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?לשון היסטוריה ומתמטיקה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?תיכון יש תיכנונים לחופש?לא זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?1 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?שנה וחצי מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?8 חודשים למה ניפרדתם?האהבה נגמרה בגדו בך פעם?לא יודעת היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?לא אם לא, איך נודע להם?לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?העיניים והשפתיים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?מה לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא !! אני בת 16 וחצי! האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא! באמצע מהההההה יאללה הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעתיים שלוש שתית:שעה השתכרת:לא זוכרת הקאת:לא זוכרת שמעת דיסק:חודש איזה דיסק?linkin park צרוב?כן! מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרת היית בהופעה:לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני שנה בערך היית בתל אביב:לפני אממ אתמול הייתי בחיפה:לפני חודש? התקשרת למישהו:לפני 4 שעות 5 שעות התקשרו אלייך:לפני 4-5 שעות

עונה...למרות שכבר עניתי עליו איפה ש

שם:ענבל כינוי של חברים:בלול/ענבלולה וכו' גיל:18- מקום מגורים:ב"ש סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?כה אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חוםכהה אוהב אותו?כה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?הכל ביחד... אוהב את זה?לפעמים מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כה מה צבע העור שלך?חום חמודי בן כמה אבא?עוד מעט בן 48 כמה אחים?למי לי או לאבא שלי?!? אוהב את המשפחה?לא פירסינג:רק באוזניים קעקועים:אחרי הצבא צבע אהוב:כחולבן צבע שנוא:ורוד אוהב את עצמך?מדי פעם חושב שאתה בנאדם יפה?לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את הזרועות חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת עברת פעם על החוק?כה איך?כל מיני לא שהסתבכתי.. גנבת פעם?כה מסטיק.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתי מתנחל?לא כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בשום חדר כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:בואו נעבור לשאלה הבאה שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?המובר לסוציו' למה דווקא אותו/ה?כי היא טיפשת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?עברה מחכה לשנה הבאה?כה מה מיקצועות ההרחבה שלך?מגעי החרבה כמה יח"ל מתמטיקה?עשיתי מינימום..נמשיך אחר כך כמה יח"ל אנגלית?^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ עשית בגרויות השנה? במה?אנגלית/פסיכו/תנ"ך/אתמול אזרחות/עוד שבועיים סוציו' באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?בבי"ס שך החיים יש תיכנונים לחופש?לעבוד זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?לא בכמה אנשים?- היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?- כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?- האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?- האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפי שעה שתית:^^^^^^ השתכרת:לעולם לא הצלחתי.. הקאת:פולין...עוד מעט שנה שמעת דיסק:לפני שובע איזה דיסק?צרוב צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה?שירים היית בהופעה:כנ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כה היית בתל אביב:כה הייתי בחיפה:כה התקשרת למישהו:מתי היום?..לא התקשרו אלייך:^^^^^^^^^^^^^^^

000יובל000

New member
bla bla bla

שם מלא:יובל ***** כינוי של חברים:אין כזה. גיל:15 וחצי מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי:אין לי מושג. בינתיים סטרייטית אבל מי יודע... אתה צמחוני?כן אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום קצת בהיר. אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא אבל אני רוצה. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?לפעמים חלק ולפעמים גלי. הוא נחשב חלק אבל לא חלק ממש ממש. אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך?לבן ממש בהיר. בן כמה אבא?מה זה חשוב? כמה אחים?אין לי. אבל יש לי אחות אחת. אוהב את המשפחה?את המשפחה הקרובה לא ממש אבל מהמשפחה הרחוקה אני אוהבת כמה אנשים. פירסינג:אין לי קעקועים:אין לי ואני בחיים לא אעשה כי זה מגעיל צבע אהוב:סגול צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?יש דברים שכן ויש דברים שלא חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את השיער ואת העור הבהיר חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?יש כאלו שכן אבל ניראה לי שהרוב לא. עברת פעם על החוק? אני מניחה שעל דברים ממש ממש קטנים כן, אבל לא משהו רציני. איך? לא יודעת גנבת פעם?לא שזכור לי אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? איכס אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?כן אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?קומה אחת. בכל הבנין יש 8 קומות. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?אממ באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?החדר שבו נמצא המחשב (כן, יש לזה חדר מיוחד) כמה מחשבים יש בבית?שניים ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: היתה לי אתמול אחת ממש מפדחת. חברה של אחותי התקשרה וההיתי בטוחה שזאת חברה שלי שלא דיברתי איתה מלא מלא זמן אז אני כזה לא ידעתי מה להגיד אז שאלתי "מה נשמע?" והיא אמרה לי "הכל בסדר" ואז קלטתי שזאת לא חברה שלי בכלל אז אני שואלת "רגע, מי זאת?" אז היא בקשה לדבר עם אחותי... (עכשיו זה לא נשמע כזאת פדיחה אבל באותו רגע זאת היתה ממש פדיחה). שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?מורה לספורט. למה דווקא אותו/ה?כי היא ממש סתומה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?בסדר עד גרועה. מחכה לשנה הבאה?לאאאאא מה מיקצועות ההרחבה שלך?ביולוגיה וכימיה כמה יח"ל מתמטיקה?4 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? מתמטיקה והיסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?באותו בית הספר שאני עכשיו יש תיכנונים לחופש?בערך זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?בערך בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם?אפס כמה מתוכם היו רציניים?אפס מתי היה האחרון?לא היה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?טוב, כבר הבנתם... למה ניפרדתם?כנ"ל בגדו בך פעם?לא מהבחינה של זוגיות... היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?לא אם לא, איך נודע להם?לא סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?העיניים, השיער, הגובה. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא ניראה לי, אף פעם לי ניסיתי אבל זה נשמע לא משהו האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעה בערך שתית:כנ"ל השתכרת:never הקאת:never שמעת דיסק:אני לא שומעת דיסקים, יש לי שירים שאני אוהבת באמ פי 3. איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה:לא ההיתי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:מזמן... היית בתל אביב:לא זוכרת מתי. הייתי בחיפה:לפני שנה אולי התקשרת למישהו:לפני כמה דקות אבל לא ענו לי התקשרו אלייך:אתמול

d r o r y

New member
עונה:

שם מלא:חסוי כינוי של חברים:חח...יש כל מיני:צדף,ג'וני,סמי,ועוד... גיל:24 מקום מגורים:מרכז הארץ סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו?נגיד שכן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?בין גלי לחלק אוהב את זה?ככה...לא רע... מה צבע העיניים שלך?דבש אוהב אותו?למדיי מה צבע העור שלך?חום בהיר בן כמה אבא?48/49 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה? פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור-ירוק-זהב-כחול-טכלת-טורכיז-לבן-זהב צבע שנוא:לא עולה לי אחד לראש. אוהב את עצמך?ככה...צריך לאהוב יותר! חושב שאתה בנאדם יפה?סביר+ מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את הפנים אולי... חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?חלק כן וחלק לא עברת פעם על החוק?כן איך?חציתי מעבר חצייה באור אדום. גנבת פעם?מאז שהתבגרתי-לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?4 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אתן רק דוגמא אחת מיני רבות:אבא שלי תפס אותי מדבר עם עצמי שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?אני כבר מזמן אחרי צבא אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?וואלה לא יודע...לא מכיר מספיק מורים למה דווקא אותו/ה?----- איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?גרועה מחכה לשנה הבאה?כולי תקווה ואמונה לטוב מה מיקצועות ההרחבה שלך?בזמנו,כשהייתי תלמיד,זה היה מדעיי החברה כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אני כבר מזמן לא תלמיד יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?אמממ.....אם אני אחשיב רק בנות,אז משהו כמו 8-9. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?0 כמה מתוכם היו רציניים?0 מתי היה האחרון?----- מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?----- למה ניפרדתם?----- בגדו בך פעם?----- היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?----- הם ידעו אחד על השני?----- אם לא, איך נודע להם?----- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?רגליים!!!!!!בפער אדיר יותר מכל איבר אחר. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:היום בצהריים שתית:כנ"ל השתכרת:מעולם לא הקאת:לפני שנתיים/שלוש שמעת דיסק:היום בסביבות 11:30 איזה דיסק?דני סנדרסון צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?יהודית רביץ היית בהופעה:לפני איזה שנה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני חצי שנה היית בתל אביב:שבוע שעבר הייתי בחיפה:לפני אולי כמה שנים טובות התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:כנ"ל

:} יאיי.

שם מלא: "לכרטיס האישי לחץ כאן" כינוי של חברים: מיר, חתולה. גיל: 18. מקום מגורים: מרכז. סטרייט/גיי/ביי: ביי. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? בהחלט לא ^^ מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום-בלונד שכזה. [שטני?] אוהב אותו? הוא בסדר :} אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? מעולם לא צבעתי אבל הייתי שמחה לעשות גוונים חמודים. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? כן. מה צבע העיניים שלך? דבש. אוהב אותו? זה רק צבע עיניים, לא ממש משנה לי... מה צבע העור שלך? צהבהב-לבן. אני בהירה מדי, הייתי שמחה לשיזוף. בן כמה אבא? 43. כמה אחים? אין לי אחים או אחיות. אוהב את המשפחה? מאוד! פירסינג: אין. קעקועים: אין. צבע אהוב: ורוד, שחור, אדום. צבע שנוא: צבעי מרקר זוהרים. אוהב את עצמך? כן. קצת. חושב שאתה בנאדם יפה? לא יפה לדעתי, אבל נאה. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת. חזה אוליי. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן, לפי מה שאומרים לי. עברת פעם על החוק? מעולם. איך? :} גנבת פעם? לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? נופ. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא :} אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתית. מתנחל? ח לא. כמה קומות בבית? 2. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה הראשונה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? ב- ממד. כמה מחשבים יש בבית? מממ 2 מחשבים ו-1 נייד. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אוי, לא... אל תעשו לי את זה עכשיו XD שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"ב. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם חוץ מהמורה לפסיכולוגיה שלי P: למה דווקא אותו/ה? כי כולם מעפנים. המורים כיום [וגם התלמידים] על-הפנים. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? משעממת. מחכה לשנה הבאה? מחכה לצבא בקוצר רוח. מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה
, סוציולוגיה, תקשורת מעשית. כמה יח"ל מתמטיקה? בינתיים רק 3. כמה יח"ל אנגלית? בינתיים 4. עשית בגרויות השנה? במה? חלקן. אבל עשיתי הכל חפיף, אני מתכוונת להשלים ולשפר בגדול. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בצבא? יש תיכנונים לחופש? לעבוד. זוגיות.. יש חבר/ה? כן. היית מאוהב? כן =/ בכמה אנשים? 2. כולל החבר הנוכחי. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כלל לא. כמה בני זוג היו לכם? 2. כמה מתוכם היו רציניים? 2. מתי היה האחרון? החבר שעכשיו. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנתיים. למה ניפרדתם? בגלל המרחק. בגדו בך פעם? לא, לא נראה לי. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא ^^ הם ידעו אחד על השני? ם_O אם לא, איך נודע להם? --- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער ארוך
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? בגבול הטעם הטוב בלבד. קצת נשיכות קטנות זה חמוד. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן, אבל לא בקטע מיני. אלא סתם כעונש P: האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא כ"כ. האם התנשקת עם בן מינך? ^_^ האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא עד הסוף, כך ש-בערך. האם אמא נכנסה פעם באמצע? היא לא צריכה, היא יודעת מה קורה ביני לבין חברים שלי, אני מאוד גלויה עם ההורים. הפעם האחרונה ש..: אכלת: ב-2 ארוחת צהריים. שתית: עכשיו. השתכרת: מעולם. הקאת: ביום שבת. שמעת דיסק: ממממ... איזה דיסק? --- צרוב? --- מה שמעת לפני הדיסק הזה? אני לא שומעת דיסקים, כל מה שאני צריכה נמצא על המחשב. היית בהופעה: לא זכור לי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול בערב. היית בתל אביב: לא מזמן ^^ היית בחיפה: מזמן יחסית. התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך: אתמול :}

TALLLLi

New member
אני:)

שם מלא: טלי______ כינוי של חברים: טלולי... גיל:17 מקום מגורים: מיתר:) סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא.. אתה טבעוני?לא.. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני אוהב אותו? מאוד! אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק... אוהב את זה? כןןן מה צבע העיניים שלך? ירוקות.. אוהב אותו? כן.. מה צבע העור שלך? לבן.. בן כמה אבא? 55 כמה אחים? 3 אוהב את המשפחה? כן:) פירסינג:לא.. קעקועים:לא... צבע אהוב: כתום:) צבע שנוא:ורוד... אוהב את עצמך?כן:) חושב שאתה בנאדם יפה? אומרים לי שכן.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים ירוקות.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן... עברת פעם על החוק? לא.. איך? גנבת פעם?לא?.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא! אתה לוקח ריטלין? לא! אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא! אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני! מתנחל?לא.. כמה קומות בבית?4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 4 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? למטה בקומה ה-1 כמה מחשבים יש בבית?3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שנדלקתי על מישהו..וצעקתי שהוא חמוד..והוא שמע...
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יא' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למתמטיקה! למה דווקא אותו/ה? כי היא ז*** איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? הייתה וטוב שהייתה! מחכה לשנה הבאה? כן! מה מיקצועות ההרחבה שלך? ערבית... כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? אנגלית,מתמטיקה,ספרות ערבית.. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? מקיף ז' יש תיכנונים לחופש? קורס מאמנים בטניס:) זוגיות.. יש חבר/ה?לא.. היית מאוהב?כן... בכמה אנשים?2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא! כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון?לפני שנתיים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים.. למה ניפרדתם? לא הלך.
בגדו בך פעם? לא... היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? ל-א הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אופי! האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא!! האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא! האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא!! האם התנשקת עם בן מינך? לא... האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא... האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא!! האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא!! הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני חצי שעה.. שתית: עכשיו! השתכרת:לא! הקאת:לפני 3 ימים.. שמעת דיסק: לא זוכרת.. איזה דיסק: עברי לידר צרוב? לא! מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה:ב-15.6 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: עכשיו!! היית בתל אביב: לפני יומיים הייתי בחיפה:חחחח לא זוכרת! התקשרת למישהו: עכשיו אני בטלפון.. התקשרו אלייך:לפני שעה...

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה=]

שם מלא:אירנה כינוי של חברים:הרבה גיל:13 מקום מגורים:איפשהו סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום כהה אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?בפורים ריססתי אותו בצבע אדום לתחפושת בכיתה ד' נראה לי0.0 השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?אמ אפשר להגיד מה צבע העיניים שלך?תכלת אוהב אותו?ברור
מה צבע העור שלך?מממ לבן-שחום כזה.. בן כמה אבא?42 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?בטח פירסינג:עגילים קעקועים:אין צבע אהוב:תכלת סגול כתום וורוד צבע שנוא:חום,אפור,ירוק זית אוהב את עצמך?כן חושב שאתה בנאדם יפה?כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?הכל חוץ מהשיניים והירכיים
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן עברת פעם על החוק?לא איך? גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:ממ לא זוכרת.. היו הרבהXP שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?עדיין לא סיימתי אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?הו.. את הרובXD למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מאוד מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?הא? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אני עוברת לחטיבה(אל תשאלו למה אני בת 13 ורק עכשיו עוברת לחטיבה%%@%$#@) אז עדיין לא אמרו לנו.. יש תיכנונים לחופש?כן זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?הרבה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?4 כמה מתוכם היו רציניים?כולם מתי היה האחרון?כיתה ד'
או ה'
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?נמממ 3 חודשים בערך.. למה ניפרדתם?לא זוכרת בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?כלמיני דברים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא-_- האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?בפה לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?שתי נשיקות?0.0(בלחי כמובן) האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני שעה בערך שתית:לפני כמה דקות השתכרת:אף פעם הקאת:מזמןןן שמעת דיסק:לפני שעה בערך איזה דיסק?הראשון של בקסטריט בויז
צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?כלום היית בהופעה:לא זכור ליXP אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני כמה דקות היית בתל אביב:מזמן הייתי בחיפה:מזמן התקשרת למישהו:נממ... בצהריים התקשרו אלייך:לפני שעתיים בערך

FuckinG SmilE

New member
...

שם מלא:רונה כינוי של חברים:רונצ'יק,רונקי,רונוש אנערף גיל:12.2 מקום מגורים:כפ"ס סטרייט/גיי/ביי:סטרייט[ית]? אתה צמחוני?לא.. אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום בהיר-שטני אוהב אותו?כה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מתולתל פחות או יותר אוהב את זה?ככה ככה מה צבע העיניים שלך?חום ירוק אוהב אותו?כה מה צבע העור שלך?טיפה שחומה בן כמה אבא?43 כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?מה נראה לכם? פירסינג:אין קעקועים:כנ"ל צבע אהוב:הרבה ואין לי כוח לרשום צבע שנוא:לא יודעת אוהב את עצמך?כה חושב שאתה בנאדם יפה?כה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?הכל חוץ מהרגליים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כה עברת פעם על החוק?
איך?-- גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?חחחחחחחחחחחח לא כמה קומות בבית?בבניין 7 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?אין לי בית פרטי באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אין לי כח שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?חגית למה דווקא אותו/ה?כי באלי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מעולה מחכה לשנה הבאה?לא ממש מה מיקצועות ההרחבה שלך?מה? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?חטיבה יש תיכנונים לחופש?המון זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כה בכמה אנשים?המון חח היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לאאאא כמה בני זוג היו לכם?7-8 כמה מתוכם היו רציניים?6? מתי היה האחרון?לפני שבוע בערך מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?4 חודשים בערך למה ניפרדתם?הוא עבר לעיר אחרת.. בגדו בך פעם?
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?-- אם לא, איך נודע להם? סטיות.. לא עונה על הקטע הזה מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני 5 דקות שתית:כנ"ל השתכרת:אף פעם הקאת:בלונה פארק לפני שבועיים שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?צרוב ממסיבה אחת צרוב?
מה שמעת לפני הדיסק הזה?רדיו חחחחחחח היית בהופעה:ממזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אממ לבת או לבן? היית בתל אביב:לפני שבועיים ככה הייתי בחיפה:פיההה ממזמן התקשרת למישהו:לפני שעתיים
התקשרו אלייך:כנ"ל

may17g

New member
כמה שיהיה לי כח..

שם : מאי כינוי של חברים: גולדי גיל: 17 וחצי מקום מגורים: חיפה סיטי סטרייט/גיי/ביי: נראה לי סטרייטית.. אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום-שטני אוהב אותו? יאפ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק בדר"כ לפעמים גלי.. אוהב את זה? יאפ מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? חיה איתו מה צבע העור שלך? לבן שזוף קלות בן כמה אבא? 54 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? בארור! פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ירוק וצהוב אוהב את עצמך? פה ושם.. חושב שאתה בנאדם יפה? בפנים, פלוס מינוס כן.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? האף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? בערך.. עברת פעם על החוק? כן איך? גנבתי........
גנבת פעם? כן... אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כבר לא. עישנתי חודש. בגיל 13 וחצי אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית קשות מתנחל? לא כמה קומות בבית? 4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 5 (ואנחנו גרים בו רק 4 אנשים) ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אין כח.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? שלי לתנ"ך ואנגלית למה דווקא אותו/ה? אחת זקנה ומשעממת והשניה פשוט רעה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? חביבה מינוס מחכה לשנה הבאה? כן. שנת שירות. מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכו-סוציו-כימיה כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? מלללללא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? לא אלמד ולא אלמדדדד יש תיכנונים לחופש? לעבוד לסוע ללונדון לישון.. זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 0 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? .... מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? .. למה ניפרדתם? ... בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? ... אם לא, איך נודע להם?... סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, ידיים... כתפיים.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא שידוע לי האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: אוריאו לפני כמה שעות שתית: קולה לפני חצי שעה ככה השתכרת: וואי.. שבוע שעבר.. הקאת: שבוע שעבר שמעת דיסק: עכשיו? איזה דיסק? עברי לידר צרוב? לא!!! זה עברי!!!!!! מה שמעת לפני הדיסק הזה? גלגלצ היית בהופעה: שבוע שעבר, יו םהסטודנט, עברי לידר, אביב גפן, שלום חנוך, היהודים.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום, לענבלי.. היית בתל אביב: מזמן הייתי בחיפה: עכשיו.............. התקשרת למישהו: ליעל לפני רבע שעה התקשרו אלייך: ענבל לפני.........שעתיים?
מאי

Conviction

New member
../images/Emo219.gif

שם מלא: הדר. P: כינוי של חברים: הדרדור. גיל: 16. מקום מגורים: ת"א. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה. אוהב אותו? לא. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? גוונים אדומים, שהפכו עם הזמן לחום דבש שכזה. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל-גלי. אוהב את זה? לא! אני עם פן כל הזמן. מה צבע העיניים שלך? חום כהה. אוהב אותו? לא ממש. מה צבע העור שלך? מוקה?
המ, מעט שזוף.. בן כמה אבא? 56. כמה אחים? אחד. אוהב את המשפחה? אכן
. פירסינג: לא. קעקועים: עדיין לא. צבע אהוב: טורקיז. צבע שנוא: המ, סגול. אוהב את עצמך? אפשר להגיד :} חושב שאתה בנאדם יפה? המ, לפעמים. תלוי במצב הרוח.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת. אולי השפתיים. ^^ הא, ואת הגובה שלי. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אין לי מושג. עברת פעם על החוק? לא. איך?
גנבת פעם? לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. ויטמין סי, אם זה נחשב. אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתית-חילונית. מתנחל? לא. כמה קומות בבית? קומה אחת. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ראשונה? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר משפחה שכזה >< כמה מחשבים יש בבית? שניים. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אני שונאת שאלות כאלו..תמיד אין לי מה לרשום. אני לא זוכרת שום פאדיחה.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם חוץ מהמורים לתקשורת, פסיכולגיה, אנגלית והסטוריה.
למה דווקא אותו/ה? כי הם השטן בהתגלמותו. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סתם שנה מעצבנת. וקשה. מחכה לשנה הבאה? לא! מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה, סוציולוגיה ותקשורת. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? תקשורת, הסטוריה ולשון בשישי הבא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו הבית ספר כמו עכשיו. P: יש תיכנונים לחופש? לישון!!
זוגיות.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? לא נראה לי.. בכמה אנשים? --- היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? שלושה. כמה מתוכם היו רציניים? 1. אבל גם זה לא היה משהו.. מתי היה האחרון? לפני כמעט חצי שנה. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 7 חודשים. למה ניפרדתם? מרחק. בגדו בך פעם? לא שידוע לי. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? --- אם לא, איך נודע להם? --- סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? המ, חוש מוזיקלי
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. [אני תמימה ^^] הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעתיים. שתית: לפני חצי שעה. השתכרת: מעולם לא. הקאת: לפני המון זמן.. שמעת דיסק: לפני כמה שעות. איזה דיסק? "Thank You", דיסק אוסף של Stone Temple Pilots. צרוב? לא. מה שמעת לפני הדיסק הזה? דיסק של קווין. היית בהופעה: לא זוכרת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת. היית בתל אביב: ברגע זה. D: הייתי בחיפה: המ, לפני המון זמן.. התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך: לפני כמה שעות.

מ א מ י2

New member
../images/Emo191.gif היי! לקחת את מאומצי! ../images/Emo219.gif

הארגזים והקרטונים שולטים!!!! :p.

Fergie7

New member
../images/Emo197.gif

שם מלא: דרינה. כינוי של חברים: דרדר. אבל אני אוהבת דרינה. גיל: עוד 5 ימים 14. מקום מגורים: מרכז. סטרייט/גיי/ביי: בי.
אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני. אוהב אותו? לא. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי, ואני כל יום מחליקה. אוהב את זה? לא. מה צבע העיניים שלך? תכלת-ירוק שמתשנה עם השמש. אוהב אותו? מאוד. מה צבע העור שלך? שזוף סקסי. בן כמה אבא? 37 נראלי. כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? ממ כן. פירסינג: בקרוב. קעקועים: לא בקרוב, אבל בתכנון. צבע אהוב: אדום. צבע שנוא: צהוב. אוהב את עצמך? ממ למה לא? חושב שאתה בנאדם יפה? סביר. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיינים, והגוף. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאלו ת'אחרים. עברת פעם על החוק? אמיול נחשב?
גנבת פעם? לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא תודה. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? פעם הייתי לוקחת נגד נשירת שיער, עכשיו לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? דתיה. מתנחל? אצל חברות.
כמה קומות בבית? 1.5 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הוחצי. יענו עזבו משו מסוכך. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 1+ הנייד של אבא. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: פחח עזבו. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה למדעים ותנך. למה דווקא אותו/ה? כי הן שונאות אותי, ומלמדות גרוע. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? רגילה. מחכה לשנה הבאה? כן. מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? עוד לא. כמה יח"ל אנגלית? עוד לא. עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר. יש תיכנונים לחופש? ת"א, ים, שופינג, בלאגנים, חברים. זוגיות.. יש חבר/ה? לא ממש. היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? ממ לא ממש.
כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? לא זוכרת. בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הכל! האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חח לא. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני כמה שעות. שתית: כנ"ל. השתכרת: מזמן. הקאת: פחח לפני שנים. שמעת דיסק: היום איזה דיסק? BEP צרוב? לא. מה שמעת לפני הדיסק הזה? רדיו. היית בהופעה: ברור. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן. היית בתל אביב: לעעע. פחח ברור. הייתי בחיפה: כן. התקשרת למישהו: לא, אף פעם. התקשרו אלייך: בטח לפני שנתיים.

noa elisha

New member
עונהה...

שם מלא: נועה אוקסנברג כינוי של חברים:נוקס\קוקי גיל: 14 מקום מגורים: רמת גן סטרייט/גיי/ביי: חיי...חח סתם אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? נאה... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? בין חלק לגלי...תלוי אוהב את זה? לא =\ מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? אני לא סגורה על זה... בן כמה אבא? אהה...אין לי מושג =\ כמה אחים? 0 אוהב את המשפחה? ברוך ה'! פירסינג: חס וחלילה!! חח... קעקועים: נייט... צבע אהוב: ורוד צבע שנוא: בורדו אוהב את עצמך? לפעמים... חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לפעמים... עברת פעם על החוק? כן\ איך? פעם נסעתי בלי חגורה!! חח... גנבת פעם? לא ממש אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? חס וחלילה!! אתה לוקח ריטלין? לא ממש... אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? דתיה מתנחל? לא ממש כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בקומה השניה כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: עזוה אותי באמא'שך שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח'-ברוך ה'!! אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה לתושב"ע למה דווקא אותו/ה? היא מרדימה אותי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נאה... מחכה לשנה הבאה? לא ממש... מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באמאשך אני בכיתה ח' באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר... יש תיכנונים לחופש? בארור!! זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

למעלה