שאלון, כי מת פה

o0Invisible0o

New member
...

שעת התחלה: השעון פה לא מכוון, אבל נניח ש21:40. שם: איילת גיל: 19 מקום נוכחי: בית?
ברקע מתנגן: פמילי פורטרייט של פינק.
בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: כלום. איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? כלום..לא אוהבת.. מה את לובשת? גופיית צבא לבנה, מכנסי ברך כחולים כהים וגרביים שחורים. איך תגדירי את הלבוש שלך: צבאי?
סתם, לא יודעת. רגיל ומשעמם..לצערי.
איך את מרגישה? חרא. ממש יום מעפן. מה שלומך בכללי? חרא.
תקופה של עייפות ושיגרה ובלה. הדבר האחרן שאכלת: לא זוכרת.
גבינה מתובלת של אמא? ששתית: מים. אחרון שדיברת איתו: אבא. שיר קודם ששמעת: מה שרשום למעלה.
עכשיו אני שומעת את ניקול קידמן במולאן רוג'- ספארקלינג דיימונדס. דבר אחרון שכתבת: את השורה למעלה? פרסומת אחרונה שראית: זאת שבצד>> הפירצה.
דבר אחרון שנפל לך: בטח שלט של המערכת..או בעצם של הטלוויזיה..
אחח..חומרנית שכמותי.:X בלוג אחרון שנכנסת אליו: אה, נראה לי של רוית, מנהלת פורום שאני קוראת בו. נכון שמדגישומטיק זה סגידה? אין לי כוח להכנס לאתר כל פעם.
מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייפוד. שטופת מוח שכזאת. באיזה פורומים את חוץ מזה? אממ..ארוך. אלאניס, אומנות בעוגות, להקת טראוויס, זהות בדויה, בנות גילמור וקוראת בהירוז. נראה לי שזהו.:X ומחוץ לתפוז? אין.. וקומונות בתפוז? פיונה אפל בעיקר. דברים שעושים לך צמרמורת: גיר על לוח, קורנפלור על בצק סוכר..הכל.
אה, קור..כמובן.
ואווירה מפחידה. פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: עכשיו האמת.
התעטשתי לא מזמן.
איזה כינויים יש לך? בחיים? כי וירטואלים יש לי כל מיני. אמיתיים? בעיקר חיילת וסרג'י הולכים עכשיו.
האמת..שבעיקר חיילת.
מה דעתך על מלפפונים חמוצים? הם בסדר? [שאלה מוזרה!] איך קוראים לאחותך? יש כמה! כוכבית, יערית והילה ז"ל. היא מעצבנת? ממש לא.
שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: אין לי.
כזאת יבשה, לא יאומן. ישלך חבר? נופ. אם לא- חושקת במישהו? אמממ..*מביטה למעלה בחשדנות* [במסנ יש אייקון מתאים.^^] הוא שם עלייך בכלל? נופ. מה הSMS האחרון שקיבלת: לא זוכרת.
משהו משעמם..בטח. שעת סיום: לפי השעון במחשב 21:47 כמה זמן ישבת על השאלון: 7 דקות.

rotemi22

New member
מחר ניתוח. יהיה טוב :)

שעת התחלה: 22:31 ^^ שם: רותם :) גיל: עוד חודש וקצת 15 ^^ מקום נוכחי: הקומה השניה בבית, איפה שהמחשב?
ברקע מתנגן: Good Enough של אוונאסנס
בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: ישראבלוג, 346468. איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? טבעת מחרוזים לבנים, טבעת אחת צבעונית, צמיד תכלת מהמשלחת מארה"ב ["Live Generously"] ושני הצמידים הקבועים מזהב. מה את לובשת? פיג'מה? XD איך תגדירי את הלבוש שלך: מה, של עכשיו? יש הגדרה כלשהי לפיג'מה?
איך את מרגישה? בסדר גמור ^^ מה שלומך בכללי? תלוי
פעם ככה, פעם ככה
הדבר האחרן שאכלת: תותים D: ששתית: מיץ תותים XDD אחרון שדיברת איתו: גלוש
(החברה הכי טובה שלי :]) שיר קודם ששמעת: Lithium של אוונאסנס
דבר אחרון שכתבת: פוסט בבלוג ["מחר הניתוח. העיניים שלי יתוקנו. "העיניים הן החלון לנשמה". אולי כשהעיניים יבריאו, תבריא גם הנשמה?".] :] הא, לא, דפים לעבודת חקר המעאפנה במדעים
פרסומת אחרונה שראית: "התוכנית 'נולד לרקוד' משודרת בחסות..." XD דבר אחרון שנפל לך: הלב, לתחתונים, כשקראתי את האוואי של האקס שלי.
בלוג אחרון שנכנסת אליו: של סיגלי, חברה שלי :] *חסוי
* נכון שמדגישומטיק זה סגידה? חחחח הא? XD מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? MP4, מן הסתם D: באיזה פורומים את חוץ מזה? בתפוז? פורום מתמטיקה [457]. ומחוץ לתפוז? בעיקר פורומים של גרפיקה בהייד פארק, והפורום של תוכנית בר אילן.
וקומונות בתפוז? נופ. דברים שעושים לך צמרמורת: דם. :S פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: היום בבוקר XD איזה כינויים יש לך? רותמי, רותמוש, טיםטים, רותמיטיםטםטום [XD], דובי, ברבי... :) מה דעתך על מלפפונים חמוצים? טעים D: איך קוראים לאחותך? טל ^^ היא מעצבנת? לרוב לא :] שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: אני אשים תמונה, אבל לא שלי. ישלך חבר? לא. |: אם לא- חושקת במישהו? כן, מאוד. הוא שם עלייך בכלל? אני באמת כבר לא יודעת |: הוא ידיד טוב שלי אבל. כתבתי עליו כבר XD מה הSMS האחרון שקיבלת: "רותמי, שיהיה בהצלחה מחר ^^ תרגישי טוב :)" שעת סיום: 22:43 כמה זמן ישבת על השאלון: 43 פחות 31..? הא, 12 דק' D:

rotemi22

New member
תודה :]

הוא מאחוריי :) אממ כה, תוכנית בר אילן במתמטיקה ^^

rotemi22

New member
תודה ^^

כן, התכנית הזו :] אני בכיתה ט', הולך בינתיים אחלה [טפוטפו
], אנחנו בדיוק אחרי מבחן מחצית [90, יאיי ^^] :)

וואו בהצלחה!:]

90 במחצית זה נהדר, במיוחד בט', זו השנה הכי קשה.. י' הרבה יותר קלה:] את בבר אילן או בסניף אחר? אם בבר אילן, מי המורה שלך?

rotemi22

New member
תודה ^^

אני מנתניה. :] אני לומדת עם שירלי ברנס. ^^ גם את היית/הינך [XD] בתוכנית?
אם כן, מאיפה? ומי לימד/מלמד אותך? ^^

בחיי, פגישת מחזור:p

הייתי בתוכנית, אבל בבר אילן.. סיימתי לפני שנתיים, ככה שהשמות של המורים רלוונטיים?>< לא היו לי ציונים כאלו בט', בגלל שהגעתי שכמה שיעורים בשנה ולמדתי בבית (עצלנות או טפשות, תחליטו אתן..). עדיין הבגרות הייתה טובה, אבל הציונים שלכן מעוררי קנאה:]

rotemi22

New member
זה שסיימת את התוכנית זה מעורר

קנאה D: [טיפשות, לא טיפשות, מה זה משנה? XD סיימת את הבגרות בהצלחה.
] אני רוצה להגיע לסוף.
תודה ^^

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif גם אני בתוכנית הזו

ואני גם בכיתה ט'.... קיבלתי 91 במבחן מחצית :) אבל שנה שעברה היה יותר טוב מאיפה את?

rotemi22

New member
באמת? D:

יואו, מגניב :]] כל הכבוד ^^ היה מבחן מחצית דווקא נחמד, פשוט לא היה לי זמן לסיים את הגיאומטריה אז התחלתי לכתוב לבודקת מה התכוונתי לעשות
גם לי היה שנה שעברה טוב יותר. אבל ט' זו הכיתה הכי קשה- ככה אמרו לי- אז אני מניחה שזה לא היה אמור להיות קל או משהו משנה שעברה.
אני מנתניה. :] מאיפה את? מי מלמד/ת אותך? ^^

morusha

New member
חחח איזו תגובה באיחור..

אני מפתח תקווה ולמורה שלי קוראים איטה ..

rotemi22

New member
אהמ תודה :)

לאלא, לא לייזר. פשוט, הייתה לי שעורה שלא עברה במשך 7 חודשים, אז היו צריכים לנתח את העין ולהוציא אותה. זה לקח שתי דקות אבל כאב לגמרי |: עכשיו העין שלי נפוחה כמו בלון בגלל שטפי דם, אבל היא תבריא תוך שלושה ימים בערך, בעזרת השם D: תודה רבהרבה :]

חמצמצה

New member
another knife in my handdd

שעת התחלה: 23.35 שם: יעל גיל: 16.7 מקום נוכחי: בבית? ברקע מתנגן: my chemical romance- I never told you what I do for a living בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: blog.tapuz.co.il/hamuz איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו?הורדתי הכל, רק טבעת שהייתה של אמא לפני שנים. מה את לובשת? חולצה דקה ארוכה השרוולים אפורים כהים, והשאר תכלת וכתוב עליה what about a BIG HUG? היא וינטאייג' כזאתי. ממ ומכנס שאני הולכת לישון איתו, הנס ורוד פוקסיה ישר. :S איך תגדירי את הלבוש שלך: רגיל (בד"כ חולצה יפה עם ג'ינס) וכל יום הוא נוטה לכיוון אחר:} איך את מרגישה? בסדר כזה. מה שלומך בכללי? לא אותה שאלה? הדבר האחרן שאכלת: גלידה;; ששתית: חלב. מהדגנים. אחרון שדיברת איתו: אמא. שיר קודם ששמעת: When your heart stops beating דבר אחרון שכתבת: חוצמהשאלון? פוסט בבלוג. פרסומת אחרונה שראית: שידיד שלי עשה
דבר אחרון שנפל לך: לאזוכרת:ם ותמיד נופלים לי דברים! יש לי חורים בידיים. בלוג אחרון שנכנסת אליו: blog.tapuz.co.il/lomasehu נכון שמדגישומטיק זה סגידה? נהה מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייפוד, אני מרוצה משלי, אבל מתה לננו החדש. הצבעוניים3> באיזה פורומים את חוץ מזה?none ומחוץ לתפוז? none וקומונות בתפוז? none דברים שעושים לך צמרמורת: נגיד שסיר מתחכך בסיר, נו כל המתכות האלה בררS: פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: כשהייתי צריכה? XD איזה כינויים יש לך? לוידעת, זה דורש מחשבה, ואין לי כוח. מה דעתך על מלפפונים חמוצים? לא לטעמי. איך קוראים לאחותך? מיכאל, והיא ממין זכר. היא מעצבנת? כשמתאים לה. שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: זה מביך מדיי, יש לי די הרבה
הממ, הנה אחת מלפני כמה חודשים, אני וחברה שלי עשינו מלא תמונות, שיעמם לנו. אז ממ. זהו, סקסי קרטמן, או משו.. ישלך חבר? נופ אם לא- חושקת במישהו? תמיד. למשל, בגיטריסט ההוא מפול אאוט בוי, או יובל מנדלסוןXD הוא שם עלייך בכלל? תשאלו אותם. לא נראה לי שהם יודעים שנולדתי. מה הSMS האחרון שקיבלת: "יש לך אנטיגונה?" שעת סיום: 2345 כמה זמן ישבת על השאלון: תעשו חשבון .

אנבלייי

New member
מממנ

שעת התחלה: 21:50 שם: אנבל גיל: 15 וחצי מקום נוכחי: בית. חדר. כורסא. ברקע מתנגן: Sixpence None The Richer ~ Kiss Me. ולפני רגע vertigo של הליברטינס. בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: איכ. איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? יש לי גומייה. נחשב? מה את לובשת? מכנס בצבע כחול. סקיני כזה. גופייה אפורה וסווצ'רט בצבע קרם איך תגדירי את הלבוש שלך: בכלליות או כרגע? בכלליות- זרוק-צבעוני-מקושקש. כרגע- יותר מידי אופנתי-מיינסטרימי. איך את מרגישה? כואב לי הצוואר. אני גם מרגישה כמו בהמה אבל בגלל השיר המתגן ברקע אני עולצת :> מה שלומך בכללי? נחמד נחמד. הדבר האחרן שאכלת: פיצה ששתית: מיים אחרון שדיברת איתו: חברה שלי. אה בעצם אמא שיר קודם ששמעת: כבר ציינתי בהתחלה ;__; דבר אחרון שכתבת: במחשב- השאלון הזה. לפניו..אההה רשמתי לעצמי מידות של איזה בחור שמדדתי לו את התחת בחנות בדים. פרסומת אחרונה שראית: לאיודעת דבר אחרון שנפל לך: ספר עוגות? בלוג אחרון שנכנסת אליו: ממנמ נכון שמדגישומטיק זה סגידה? אכן. מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייפוד? באיזה פורומים את חוץ מזה? אופנה אלטרנטיבית, סופרים ומשוררים צעירים... מידי פעם מציצה בהארי פוטר ובפירסינגים וקעקועים ומחוץ לתפוז? אההההההה מה וקומונות בתפוז? אה דברים שעושים לך צמרמורת: נעים בעורף, קור פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: עכשיו איזה כינויים יש לך? נאב, נבו, נבנובית, אנבל[עם דגש על הא' ולא על הב'] זוזו, עופיון, אנבול, אנבולבול[אכן, כן, אנבולבול] אנה, חוונא, חונאבלוצ'קס, זואילה, בוןבון, שמנה [אני וחברתי היקרה] ועוד ועוד. מה דעתך על מלפפונים חמוצים? אה, יש לי רגשות מעורבים בקשר אליהם. איך קוראים לאחותך? מריה. אני קוראת לה מאשה. היא מעצבנת? לא. אני אוהבת אותה הכי בעולם שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: אה יש לי כמה. ישלך חבר? נופ אם לא- חושקת במישהו?אהההה ישלי חשקוק קוסמי. אומשו. הוא שם עלייך בכלל? ברור. מה הSMS האחרון שקיבלת: "בהצלחה :) " שעת סיום: 22:03 כמה זמן ישבת על השאלון: אני לא באמת יודעת לחשב את זה >>

למעלה