o0Invisible0o
New member
...
שעת התחלה: השעון פה לא מכוון, אבל נניח ש21:40. שם: איילת גיל: 19 מקום נוכחי: בית?
ברקע מתנגן: פמילי פורטרייט של פינק.
בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: כלום. איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? כלום..לא אוהבת.. מה את לובשת? גופיית צבא לבנה, מכנסי ברך כחולים כהים וגרביים שחורים. איך תגדירי את הלבוש שלך: צבאי?
סתם, לא יודעת. רגיל ומשעמם..לצערי.
איך את מרגישה? חרא. ממש יום מעפן. מה שלומך בכללי? חרא.
תקופה של עייפות ושיגרה ובלה. הדבר האחרן שאכלת: לא זוכרת.
גבינה מתובלת של אמא? ששתית: מים. אחרון שדיברת איתו: אבא. שיר קודם ששמעת: מה שרשום למעלה.
עכשיו אני שומעת את ניקול קידמן במולאן רוג'- ספארקלינג דיימונדס. דבר אחרון שכתבת: את השורה למעלה? פרסומת אחרונה שראית: זאת שבצד>> הפירצה.
דבר אחרון שנפל לך: בטח שלט של המערכת..או בעצם של הטלוויזיה..
אחח..חומרנית שכמותי.:X בלוג אחרון שנכנסת אליו: אה, נראה לי של רוית, מנהלת פורום שאני קוראת בו. נכון שמדגישומטיק זה סגידה? אין לי כוח להכנס לאתר כל פעם.
מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייפוד. שטופת מוח שכזאת. באיזה פורומים את חוץ מזה? אממ..ארוך. אלאניס, אומנות בעוגות, להקת טראוויס, זהות בדויה, בנות גילמור וקוראת בהירוז. נראה לי שזהו.:X ומחוץ לתפוז? אין.. וקומונות בתפוז? פיונה אפל בעיקר. דברים שעושים לך צמרמורת: גיר על לוח, קורנפלור על בצק סוכר..הכל.
אה, קור..כמובן.
ואווירה מפחידה. פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: עכשיו האמת.
התעטשתי לא מזמן.
איזה כינויים יש לך? בחיים? כי וירטואלים יש לי כל מיני. אמיתיים? בעיקר חיילת וסרג'י הולכים עכשיו.
האמת..שבעיקר חיילת.
מה דעתך על מלפפונים חמוצים? הם בסדר? [שאלה מוזרה!] איך קוראים לאחותך? יש כמה! כוכבית, יערית והילה ז"ל. היא מעצבנת? ממש לא.
שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: אין לי.
כזאת יבשה, לא יאומן. ישלך חבר? נופ. אם לא- חושקת במישהו? אמממ..*מביטה למעלה בחשדנות* [במסנ יש אייקון מתאים.^^] הוא שם עלייך בכלל? נופ. מה הSMS האחרון שקיבלת: לא זוכרת.
משהו משעמם..בטח. שעת סיום: לפי השעון במחשב 21:47 כמה זמן ישבת על השאלון: 7 דקות.
שעת התחלה: השעון פה לא מכוון, אבל נניח ש21:40. שם: איילת גיל: 19 מקום נוכחי: בית?