שאלון, כי מת פה

Damn it

New member
שאלון, כי מת פה

שעת התחלה: שם: גיל: מקום נוכחי: ברקע מתנגן: בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? מה את לובשת? איך תגדירי את הלבוש שלך: איך את מרגישה? מה שלומך בכללי? הדבר האחרן שאכלת: ששתית: אחרון שדיברת איתו: שיר קודם ששמעת: דבר אחרון שכתבת: פרסומת אחרונה שראית: דבר אחרון שנפל לך: בלוג אחרון שנכנסת אליו: נכון שמדגישומטיק זה סגידה? מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? באיזה פורומים את חוץ מזה? ומחוץ לתפוז? וקומונות בתפוז? דברים שעושים לך צמרמורת: פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: איזה כינויים יש לך? מה דעתך על מלפפונים חמוצים? איך קוראים לאחותך? היא מעצבנת? שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: ישלך חבר? אם לא- חושקת במישהו? הוא שם עלייך בכלל? מה הSMS האחרון שקיבלת: שעת סיום: כמה זמן ישבת על השאלון: טוב השאלון הזה מעפן כאפות -_-;; ביושש ותענו אל תיהיו ביאצצ'ס :]]

Damn it

New member
טובנוווו I just want you back

and I want you to stay I'm walking on sunshine שעת התחלה: 20:42 שם: יאנההה גיל: 14 וחצי וקצת יותר חח מקום נוכחי: החדר? ברקע מתנגן: walking on sunshine? בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: הומ איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? סרט משבצו תירוק-לבן פיקניק כזה, ושרשרת חרוזים מלופפת פעמיים עם תליון של פרפר שקוף ו"יהלום" קטן באמצע שלו D: מה את לובשת? סקיני אפור מוזר, גופייה לבנה וחולצה קצרה בורדו של נייקי איך תגדירי את הלבוש שלך: הומ קאז'ואל מושפע מפרויטס המוןןן ומהאופנה איך את מרגישה? בסדר, קצת חולה :] מה שלומך בכללי? בסדר XD אני מרגישה שאני מדברת עם עצמי. הדבר האחרן שאכלת: אורז טעים כזה עם בשר
|ריר~| ששתית: מים? אחרון שדיברת איתו: אמא. או שאחותי. שיר קודם ששמעת: ווקינג אונ סנשיינ. עכשיו she will be loved דבר אחרון שכתבת: תגובה בLJ פרסומת אחרונה שראית: הומ. זה היה ממש ממזמן... של שמפו אולי? דבר אחרון שנפל לך: חתיכת אורז בלוג אחרון שנכנסת אליו: שלי נכון שמדגישומטיק זה סגידה? נכון מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? הMP4 הכההההה שקסייייי שליייי :] באיזה פורומים את חוץ מזה? אופנה, א"א קוראת, והומ זהו. ומחוץ לתפוז? בפרויטס בLJ וקוראת בקראפסטר וקומונות בתפוז? רק פרויטס דברים שעושים לך צמרמורת: המון, חח פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: עכשיו חחחחח איזה כינויים יש לך? JJ, יאנייייי, יאנצ', יאנ, מאני באני מה דעתך על מלפפונים חמוצים? שהם סגידה? איך קוראים לאחותך? אננס. סתם אנסטסיה היא מעצבנת? ברור שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: שניה אני אמצא ישלך חבר? לא
אם לא- חושקת במישהו? ברור הוא שם עלייך בכלל? נראלי מה הSMS האחרון שקיבלת: הומ אני יודעת! ממותק שלי :] מאניבאני #2 שעת סיום: 20:48 כמה זמן ישבת על השאלון: 6 דקות? הודגש באמצעות מדגישומטיק

000יובל000

New member
אני הכי לא קשורה לפה

אבל בא לי לענות. אני אני עונה. שעת התחלה:תשע דקות לפני תשע שם:יובל גיל:16 וחצי (כמעט רשמתי 15. אני עדיין לא רגילה ל 16) מקום נוכחי: על הכסא. בחדר עבודה. בביית. ברקע מתנגן:כלום. בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר:אין. איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו?טבעת שלש חתולים ושעון (זה נחשב בכלל?) מה את לובשת?סוודר בצבעים אדום כחול ולבן וג'ינס. איך תגדירי את הלבוש שלך:רגיל מאוד. בדר"כ ג'ינס וסוודר/חולצה אורכה (בחורף)/חולצה קצרה (בקייץ דה) איך את מרגישה?לא משהו מה שלומך בכללי?כנ"ל? הדבר האחרן שאכלת:יוגורט פירות יער. ששתית:מיים. אחרון שדיברת איתו: עם עצמי. שיר קודם ששמעת:לא זוכרת. דבר אחרון שכתבת: . (כן, הנקודה זה הדבר האחרון שכתבתי) פרסומת אחרונה שראית:לא זוכרת. דבר אחרון שנפל לך:כנ"ל (וואי, היום הזיכרון לא עובד לי משהו) בלוג אחרון שנכנסת אליו: זה ששמו בשער של תפוז על המורה לתנ"ך. נכון שמדגישומטיק זה סגידה?נחמד. אבל אף פעם לא השתמשתי. מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? MP4 באיזה פורומים את חוץ מזה? בנות, שביעיסטים (אבל אני רק קוראת בהם, פעם בהמון זמן אני כותבת) ומחוץ לתפוז?אין וקומונות בתפוז?אין דברים שעושים לך צמרמורת: שמעבירים ציפורן על לוח גירים. וקלקר. פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]:עכשיו. (עשיתי את זה כדי שיהיה לי מה לרשום) איזה כינויים יש לך?אין. מה דעתך על מלפפונים חמוצים? טעים. איך קוראים לאחותך?שירן (שם בדוי) היא מעצבנת?כן. שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: זאת לא אני אבל זה סתם חמוד--->>> ישלך חבר?לא אם לא- חושקת במישהו? כן הוא שם עלייך בכלל?כן, אבל רק בקטע של ידידים. לא חושבת שהוא רואה בי משהו מעבר לזה. מה הSMS האחרון שקיבלת: ממש לא זוכרת. אני לא מתכתבת באסאמאסים. שעת סיום:תשע ושתי דקות כמה זמן ישבת על השאלון:אין לי כוח לחשב.

Damn it

New member
מורה לתנ"כ?

משהו שהיא אמרה לתלמיד? אם כן באלך לתת קישור? זה קרה בביתספר שלי חח בכיתה השניה

000יובל000

New member
זה לא זה...

זה משהו שמורה לתנ"ך כתבה (למרות שאני בספק, זה לא ניראה אמיתי). היא כתבה שתלמיד קרא לה כוסית או משהו כזה... לא קראתי ממש בעיון, סתם הסתכלתי. וסורי, אין לי זמן עכשיו לחפש את זה אז אין לי קישור.

נׁעה

New member
השאלון הזה מציק.

שעת התחלה: 21:45 שם: נעה גיל: 18 מקום נוכחי: ארמ.. החדר שלי? ברקע מתנגן: כרגע כלום בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: עזבו אותי מהשטויות האלה איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? שעון. מהפשוטים השחורים של קאסיו. מה את לובשת? פיג'מה איך תגדירי את הלבוש שלך: משעמם וחסר מעוף -_- איך את מרגישה? אני לא בטוחה. מה שלומך בכללי? יש לי מבחן מחר ועוד לא התחלתי ללמוד. >< הדבר האחרן שאכלת: פסטה ששתית: קולה אחרון שדיברת איתו: אבא שלי שיר קודם ששמעת: העברתי שירים עד שקלטתי שאין משהו שאני רוצה לשמוע. דבר אחרון שכתבת: תשובות בשאלון הזה
פרסומת אחרונה שראית: של "הרצועה" בביפ דבר אחרון שנפל לך: לא יודעת, העיפרון אולי? בלוג אחרון שנכנסת אליו: משתדלת להמנע מכאלה נכון שמדגישומטיק זה סגידה? אני מעדיפה את תפוז-פד
מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייפוד באיזה פורומים את חוץ מזה? מנגה ואנימה, כותבי מד"ב ופנטזיה, לפעמים פוטושופ וריטוש תמונות,וקוראת בעוד כל מיני. ומחוץ לתפוז? נכון לעכשיו אין וקומונות בתפוז? קמונוה פרטית אחת דברים שעושים לך צמרמורת: עכבישים פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: קודם. איזה כינויים יש לך? נויץ', נעהל'ה, חסה, יולי. מה דעתך על מלפפונים חמוצים? בחומץ או במלח?
איך קוראים לאחותך? סמדר היא מעצבנת? היא לא קרובה מספיק בשביל לעצבן. פעם היא הייתה. שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: אני לא שומרת כאלה. זה הכי קרוב -----> ישלך חבר? לא אם לא- חושקת במישהו? לא הוא שם עלייך בכלל? -_- מה הSMS האחרון שקיבלת: הודעה מחברה שלי שלא נוכל לצאת לשתות ביום חמישי כי היא הולכתלהצגה :(. אך אל דאגה בנות, תמיד יש את יום רביעי\שישי להציל את המצב! שעת סיום: 21:58 כמה זמן ישבת על השאלון: 13 דקות.

Ofir X ofiR

New member
אני רוצה!! ../images/Emo151.gif

שעת התחלה: 14:37 שם: אופיר גיל: 12 וחצי מקום נוכחי: בחדרי הקט ברקע מתנגן:smack that. אתר: www.speas.tipo.co.il איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? 5 צמידים כאלה יפים מחוטים...3 עגלגלים ו-2 שטוחים כאלה
מה את לובשת? גרביים ורודות בהירות, חולצת ביה"ס ירוקה בהירה על חולצה שחורה, ג'ינס יאפה כזה, ותחתונים כתומות וורודות =] איך תגדירי את הלבוש שלך: יאי!!!!!!!!!!!! נחמד...יש יותר טוב מזה זה בטוח! איך את מרגישה? מגניפפפפפפ....=] מה שלומך בכללי? פפסדר ואתה?! הדבר האחרן שאכלת: ארוחת צהריים ;) פסטה ושניצל תירס!
ששתית: פטלללל!! ;) אחרון שדיברת איתו: חברתי המאמי כפרה עליייייייייייייייייייה גלוששששששששששששש חולה עלייך!~!~!~! שיר קודם ששמעת: בשמלה אדומה!! ;) דבר אחרון שכתבת: את השיר הקודם ששמעתי...;) פרסומת אחרונה שראית: לתוכנית הזאת בערוץ הילדים!! אממממממ....קי פאדל!!!!! D= דבר אחרון שנפל לך: פסטה?!...:S בלוג אחרון שנכנסת אליו: לא יודעעת...:S נכון שמדגישומטיק זה סגידה? ברור!!!!....מזה?! מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? איייייפודדדדדדדדדדדדדד! באיזה פורומים את חוץ מזה? של טיפו ואי הוא כזה מצחיק!!! ומחוץ לתפוז? אמרתי למעעעלה! וקומונות בתפוז? לא דעעת... דברים שעושים לך צמרמורת: החריקות של דברים כמו ציפורניים על לוח... :( פעם אחרונה שמשכת באף: עכשיווו... איזה כינויים יש לך? עופרהה, לאופר, פורי ועוד... ;) מה דעתך על מלפפונים חמוצים? טעיייייייייים P: איך קוראים לאחותך? אין לי... ;) היא מעצבנת? אין ליי...;) שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: יש לי לא שלי... אז לאאא... ישלך חבר? לאאאא...:( אם לא- חושקת במישהו? ברור!!!!! במתנוש כפרה עליו! הוא שם עלייך בכלל? בקטנה ככה...=[ מה הSMS האחרון שקיבלת: פירסומת לנולד לרקוד בפלאפון...:S שעת סיום: 14:47 כמה זמן ישבת על השאלון: 10 דקות תמימות!!

נׁעה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif תלמדי לשרשר ../images/Emo7.gif

למה אלי, דאמיט, למה אלי? :(

../images/Emo210.gif..

שעת התחלה: 22:24 שם: לאה. גיל: 15 וחצי מקום נוכחי: על הכסא בחדר שלי ברקע מתנגן: Pink- Aerosmith בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: ישראבלוג 216442 איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? אין מה את לובשת? חולצה לבנה עם הדפס סופרג'ו ודגמח אפור איך תגדירי את הלבוש שלך: מוזר איך את מרגישה? סבבה. מה שלומך בכללי? נחמד הדבר האחרן שאכלת: מלפפון ששתית: קפה של ארומה. מים לא נחשב P: אחרון שדיברת איתו: דור שיר קודם ששמעת: תחלף השיר אז זה כמו קודם X: דבר אחרון שכתבת: אממ תתשובה לשאלה הקודמת? פרסומת אחרונה שראית: מאיפה לי דבר אחרון שנפל לך: לאדעת בלוג אחרון שנכנסת אליו: הבלוג של לנה ^_^ נכון שמדגישומטיק זה סגידה? פעם במת הייתי משתמשת בו מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייפוד באיזה פורומים את חוץ מזה? אופנה אלטרנטיבית ומחוץ לתפוז? פורום נוער מדא חיפה D: וקומונות בתפוז? קס"ו דברים שעושים לך צמרמורת: לאדעת פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: מאיפה לי איזה כינויים יש לך? נאקורו מה דעתך על מלפפונים חמוצים? דוחים איך קוראים לאחותך? אין לי אחת היא מעצבנת? - שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: כן בטח ישלך חבר? לא אם לא- חושקת במישהו? לא הוא שם עלייך בכלל? לא מה הSMS האחרון שקיבלת: משו מאורנג' דיי שעת סיום: 22:30 כמה זמן ישבת על השאלון: 6 דקות

Stinki Winki

New member
עונה

שעת התחלה: 22:27 אף פעם לא הבנתי מה זה משנה שעת התחלה וסיום שם: נעה גיל: 16 מקום נוכחי: בחדר של אחי ברקע מתנגן: שקט. בלי מוזיקה בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: יש בחתימה שלי איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? אין לי לא עכשיו ולא בכלל מה את לובשת? פיג'מה: טרנינג אדום, חולצה צהבהבה כזאת ישנה וגרביים עבות ורודות (מהמם לא?) איך תגדירי את הלבוש שלך: רגיל כזה... הרבה שחור ולבן ואולסטאר. וקפוצ'ונים. די גברי למען האמת:S איך את מרגישה? ככה ככה מה שלומך בכללי? פיזית טוב הדבר האחרן שאכלת: לחם בארוחת ערב ששתית: מים אחרון שדיברת איתו: חברה שלי שאני מדברת איתה עכשיו שיר קודם ששמעת: לוידעת דבר אחרון שכתבת: את השאלון הזה... פרסומת אחרונה שראית: פרומו ל"מרחק נגיעה" דבר אחרון שנפל לך: חולצה בלוג אחרון שנכנסת אליו: לוזוכרת נכון שמדגישומטיק זה סגידה? אין לי מושג... מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? MP3... אייפוד אף פעם לא ניסיתי (חוץ מ..אמ.. שאפל? משהו כזה קטן ולא נוח) באיזה פורומים את חוץ מזה? MCR בעיקר, לימודים ושיעורי בית ומחוץ לתפוז? בכלום וקומונות בתפוז? רישומי עיפרון דברים שעושים לך צמרמורת: כל מיני... פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: לפני כמה רגעים אני מניחה איזה כינויים יש לך? נועי מיצי מיצע מה דעתך על מלפפונים חמוצים? איכס איך קוראים לאחותך? לאיזה מהן? היא מעצבנת? לא שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: מספיק מחורפן? קלטו איזה עין שמנה יש לי. ישלך חבר? לא אם לא- חושקת במישהו? מדי פעם בפעם. אם מגיע מישהו ששווה לחשוק בו... הוא שם עלייך בכלל? האחרון שהיה- לא במיוחד. ואף אחד בעצם, אני חושבת. מה הSMS האחרון שקיבלת: מאחותי שאני אראה משהו בטלויזיה שעת סיום: 22:36 כמה זמן ישבת על השאלון: 9 דקות קראת? שימי איזה
. כי זה טעים ולא אכלתי אחד מיליון שנה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifרק כי משעמם.

שעת התחלה: 23:00 שם: רוית גיל: 14.5 מקום נוכחי: חדר ברקע מתנגן: Panic! at the disco- I Write Sins Not Tragedies בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: (ישרא)בלוג- בחתימה. ויש לי גם אתר מקרטע- בכרטיסאישי (או 'העולם שלי'). איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? יד ימין: 8 צמידים של חוטי רקמה, צמיד אחד של העיגולים הכסופים האלה..מהמחזיקי מפתחות נו XD וביד ימין 35 צמידים מהפלסטיקים האלו בפקקים של הקולה..D: מה את לובשת? מכנס פוטר אפור, פלאנל לבן ומחמם, חולצה שחורה קצרה עם הדפס של פיל, ג'קט כחול, גרביים עבות, תחתונים, חזיה. איך תגדירי את הלבוש שלך: יומיומי. ג'ינס/מכנס ספורט (פוטר כזה), טישירט ו/או קפוצ'ון, ואנס/אולסטר (טוב, או נעלי בית...ממ
). איך את מרגישה? עייפה קצת. מה שלומך בכללי? סביר. הדבר האחרן שאכלת: פיצה D: ששתית: מיץ ענבים
אחרון שדיברת איתו: אחד מהכיתה שלי. שיר קודם ששמעת: סינרגיה- מחוץ לזרם. דבר אחרון שכתבת: הודעה בפורום אחר. פרסומת אחרונה שראית: לא זוכרת. דבר אחרון שנפל לך: הקוקו. בלוג אחרון שנכנסת אליו: שלי נראלי. נכון שמדגישומטיק זה סגידה? כן
למרות שאני לא משתמשת בו הרבה..אין לי כוח לפתוח עוד דף אינטרנט XD מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? MP3 [לא היה לי משהו אחר, אז זה הכי טוב בשבילי
] באיזה פורומים את חוץ מזה? בפורום הארי פוטר בתפוז גם, ובעוד קהילת פורומים פרטית וזהו..פעם הייתי במלא S: ומחוץ לתפוז? שאלה למעלה. וקומונות בתפוז? Panic! at the disco דברים שעושים לך צמרמורת: שמישהו משייף ציפורניים. לפעמים גם שאני משייפת את הציפורניים של עצמי אני מצטמררת למוות >< פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: היום? אתמול? משהו כזה. איזה כינויים יש לך? טמגוצ'י גירל- אבל זה רק ברשת..ובמציאות- וית, ויתוש, רויתוש, זנות, פחית, שפרה. אל תנסו להבין >< מה דעתך על מלפפונים חמוצים? במלח זה טעים D: איך קוראים לאחותך? עינת. היא מעצבנת? לא :) שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: באוטובוס לאילת. אחותי מצונזרת. והתמונה קטנה כי היא צולמה בפלאפון..בכל מקרה, זה הדבר הכי מוזר שאני מוכנה לפרסם X: ישלך חבר? לא
אם לא- חושקת במישהו? ~חשקתי~ [טוב לא חשקתי, אבל כן, דיי רציתי.] הוא שם עלייך בכלל? לא..גם עכשיו לא..אבל עבר לי אז לא נורא. מה הSMS האחרון שקיבלת: *בודקת* "נרשמת בהצלחה להטבת אורנג' דיי, המשך אורנג' דיי מהנה"...
שעת סיום: 23:11 כמה זמן ישבת על השאלון: 11 דק'.

shanchan

New member
כואב לי הראש |:

שעת התחלה: 23:13 שם: שני. גיל: 16 וחצי. מקום נוכחי: החדר שלי. ברקע מתנגן: שום דבר. בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: [שלי?] israblog.co.il/159712 איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? שונאת טבעות, לפני חודשיים גזרתי את כל הצמידים. מה את לובשת? מכנסי ספורט אפורים, חולצה ירוקה וסווטרשט בית ספר שחור [כן, עדיין לא התקלחתי :/]. איך תגדירי את הלבוש שלך: אמ.. נוח? איך את מרגישה? רע. כואב לי הראש |: מה שלומך בכללי? רע. |: הדבר האחרן שאכלת: פיצה על פיתה. ששתית: תה. אחרון שדיברת איתו: טל [אומר לכם המון נכון?]. שיר קודם ששמעת: לא זוכרת, זה היה לפני הרבה זמן, 7 שעות בערך.. דבר אחרון שכתבת: אמ דברים שהכתיבו בשעיור אנגלית? ^^" פרסומת אחרונה שראית: משהו של רשת. דבר אחרון שנפל לך: לא יודעת. בלוג אחרון שנכנסת אליו: שלי (?) נכון שמדגישומטיק זה סגידה? אם היתי יודעת מה זה החיים היו יפים. מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייפוד. באיזה פורומים את חוץ מזה? שום פורום. בקומונת דה ראסמוס אבל. ומחוץ לתפוז? שומפורום. פעם הייתי בכלמיני האריפוטרים בהייד פארק, אבל לא עוד. וקומונות בתפוז? דה ראסמוס =] דברים שעושים לך צמרמורת: קור, זכרונות בעיקר. פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: היום. האף שלי גירד כל היום בצורה מטורפת |: איזה כינויים יש לך? 'שנס'/ 'שנסי'/ 'שנסקי' (הכל וריאציות של שנסקי, לא מקורי מדי.) מה דעתך על מלפפונים חמוצים? הם סקסיים וטעימים עד מאוד
איך קוראים לאחותך? עדן. היא מעצבנת? לרוב. שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: ישלך חבר? נופ. אם לא- חושקת במישהו? בכמה מישהויים...
הוא שם עלייך בכלל? תגדירו שם. ^^" מה הSMS האחרון שקיבלת: אממ לא זוכרת, אבל משהו עם זה שחברה שלי שמחה שהכנתי לה דיסק :) שעת סיום: 23:19. כמה זמן ישבת על השאלון: 6 דקות.

../images/Emo80.gifיש לי 38.7 חום

שעת התחלה: *מחפשת את הפלאפון* 23:45 שם: שחר גיל: 12 עוד 3חודשים מקום נוכחי: בחדר שלי ליד המחשב OO ברקע מתנגן: שיר נחמד של אוונסנס שאין לי כח לבדוק את שמו (בהתחשב בזה שאני בקושי זזה) בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: הא. איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? יש לי שעון שמזכיר לי, אני צריכה לכוון אותו, הוא מתקדם ב4-7דקות מה את לובשת? פיגמה של מיקי מאוס D: איך תגדירי את הלבוש שלך: גינס וחולצה שבד"כ במילא לא יראו כי יש מעליה זקט. בד"כ חולצת בצפר. מה הסיכויים שילדה משועממת כמוני תעשה משהו? היום פיספסתי בת מצווה בגלל מצבי. איך את מרגישה? די רע. אני משתעלת ללא הפסקה ואני חושבת שיש לי יותר מדי סחרחורת. מה שלומך בכללי? רע. יש לי בערך 100 מבחנים. אבל יהיה בסדר. אולי. הדבר האחרן שאכלת: פנקייקים שאמא הכינה במיוחד בשבילי
(אמא מזה נחמדה כשאני חולה :X) ששתית: תה אחרון שדיברת איתו: אמרתי לילה טוב לאמא :X שיר קודם ששמעת: מי יודע דבר אחרון שכתבת: את השיר הקודם ששמעתי פרסומת אחרונה שראית: הוממ הפרסומת של שלושת ערוצי יאס סטארז שמתחילים מ-4 במארס ~נמלטים
~ דבר אחרון שנפל לך: פלאפון בלוג אחרון שנכנסת אליו: זה בטח היה ממזמן אז לא זוכרת נכון שמדגישומטיק זה סגידה? הא? מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אלוהים יודע באיזה פורומים את חוץ מזה? רק זה. שניה אני רבה עם יתוש מעצבן. ומחוץ לתפוז? ~חוזרת~ כלום. אוף, עדיין לא הרגתי אותו. מה זה לא באלי לגרד כל הלילה את העקיצות. וקומונות בתפוז? אלוהים יודע. דברים שעושים לך צמרמורת: סרגלים, טושים, קירות, הכל בעצם פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: כל 2שניות איזה כינויים יש לך? אין לי, כי השם שלי קאקי. מה דעתך על מלפפונים חמוצים? מגעיל ביותר איך קוראים לאחותך? אחות. היא מעצבנת? לא ^^ שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: הלוואי שהייתה לי. ישלך חבר? נופ אם לא- חושקת במישהו? נופ הוא שם עלייך בכלל? - מה הSMS האחרון שקיבלת: "היי, למה לא באת היום לביה"ס? רוצה שאני אביא לך שיעורים?" שעת סיום:23:56 כמה זמן ישבת על השאלון: חשבו בעצמכן, המוח שלי לא מתפקד
ליל"ט
אני אלך לישון עוד 24 שעות.

LudaGirl

New member
אני חולה לאללה

זה לא כיף. אנשים יצאו. שעת התחלה: 23:55 שם: לודה גיל: 18 מקום נוכחי: החדר שלי ברקע מתנגן: חדשות בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: שלי? http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=94189 איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? אף לא אחד. מיציתי את תקופת הצמידים שלי מה את לובשת? פיג'מהמה איך תגדירי את הלבוש שלך:הכללי? לא יודעת. ספורט אלגנט? איך את מרגישה? חולה לאללה מה שלומך בכללי? בכללי, חוץ מהמחלה, לחוצה- גיוס עוד שבועיים הדבר האחרן שאכלת: לימון ששתית: תה אחרון שדיברת איתו: ניצן, כרגע הלך שיר קודם ששמעת: אולי משהו של אופת' דבר אחרון שכתבת: כתבתי פוסט אתמול בלילה פרסומת אחרונה שראית: של וולה-קולסטון (בצבע שאני משתמשת בו אגב) דבר אחרון שנפל לך: אמממ כפכף בלוג אחרון שנכנסת אליו: שלי נכון שמדגישומטיק זה סגידה? אם הייתי יודעת מזה.. מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אמממ 3 זה טוב, למרות שיש לי 4 באיזה פורומים את חוץ מזה? נון ומחוץ לתפוז? נון וקומונות בתפוז? נון דברים שעושים לך צמרמורת: יש הרבה פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: לפני שניה, הו, זה שוב קורה איזה כינויים יש לך? ניץ קורה לי במלא שמות, החל מ-לוד, ועד בודה מה דעתך על מלפפונים חמוצים? שיהיה להם בכיף איך קוראים לאחותך? נטשה היא מעצבנת? בחיים לא ראיתי אותה שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: בכיף ישלך חבר? כן, ניצן מה הSMS האחרון שקיבלת:"תרגישי טוב, נתראה מחר" מחברה שעת סיום: 00:00 כמה זמן ישבת על השאלון: חמש דקות חיפשתי תמונה כמה זמן.. זו אני וידיד שלי..

אני נורא אוהבת קינמון

אבל סוכריות ומסטיק קינמון כ"כ חריפים:{ שעת התחלה: עשר שם: רקיע גיל: 17 וחודש, בחיי, עוד יומיים:p מקום נוכחי: חדר עבודה של אבא ברקע מתנגן: איזה דיסק של אבא בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: עמוד בדוויאנטארט שזנחתי איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? שעון עם הדפס של אחד הפוסטרים של דיסני "סוסייטי דוג שואו" של פלוטו מה את לובשת? הרבה:D גופיית סבא מפוספסת דק בשחור לבן; מעל חולצה קצרה כתומה-אפרסק של עליסה בארץ הפלאות, משהו מגניב מחנות קטנה בלונדון; מעל הכל חולצה שחורה די גדולה עם קפוצ'ון, שרוכים וצווארון וי די גדול; ג'ינס שלושה רבעים בהיר מקושקש ברקמות מאמריקן איגל, נדמה לי שבאתי איתו למפגש הראשון שלי בפורום:p; וחותלות צהובות גדולות:] איך תגדירי את הלבוש שלך: אני:D נראה לי שבעיקר שונה, בד"כ. זה תלוי המון במצברוח שלי.. איך את מרגישה? בסדר, תודה:] מה שלומך בכללי? משתפר הדבר האחרן שאכלת: סירייל, אול בראן עם צימוקים ששתית: חלב, בתוך הסירייל אחרון שדיברת איתו: אבא או אמא שיר קודם ששמעת: אין לי מושג מה השמות של השירים האלו דבר אחרון שכתבת: את התשובה לשאלה הקודמת פרסומת אחרונה שראית: של קדס או של קליניק, בטין ווג דבר אחרון שנפל לך: מזלג? סידרתי מכונה בלוג אחרון שנכנסת אליו: מזמן לא נכנסתי נכון שמדגישומטיק זה סגידה? לא. זה מעצבן. אף פעם לא הצלחתי להשתמש בו כמו שצריך מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייפוד, בגלל שאני אוהבת תפוחים באיזה פורומים את חוץ מזה? קוראת מדי פעם את אופנה, אבל לא פעילה במיוחד ומחוץ לתפוז? אין. אולי חוץ מקריאה של EE וקומונות בתפוז? אין דברים שעושים לך צמרמורת: ג'וקים? שטויות שאנשים עושים עם העיניים שלהם? פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: בטח הבוקר איזה כינויים יש לך? פעם היו לי יותר.. בזמן האחרון קוראים לי בעיקר בשם שלי מה דעתך על מלפפונים חמוצים? קטנים במלח זה נפלא, השאר לא איך קוראים לאחותך? קרן היא מעצבנת? לא:] שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: בטח יש במחשב השני ישלך חבר? לא אם לא- חושקת במישהו? לא. כולם מעפנים בזמן האחרון הוא שם עלייך בכלל? מה הSMS האחרון שקיבלת: משהו כמו "אוקי, אי גוט יור מסג, האב פאן" שעת סיום: עשר ורבע כמה זמן ישבת על השאלון: פחות מרבע שעה.

grobear

New member
להלה

שעת התחלה:3:28 שם:דנה גיל:16 מקום נוכחי: מול המחשב בחדר עבודה של אבא ברקע מתנגן: ערוץ נשיונאל ג'אוגרםפיק -אח שלי רואה... בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר: אהאה (בקרוב..... יהיה לי אתר דוליז) איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? השעון שלי מה את לובשת? גרבים לבנים עם פרחים בכל מני צבעים, מכנסיים כחולים אפורים עם מלא כיסים, חולצה קצרה סגולה, וסוודר מתפנף בצבע קרם. איך תגדירי את הלבוש שלך: מיוחד ונוח איך את מרגישה? אחלה- קניתי נעלים חדשות ויפות
מה שלומך בכללי?אחלה
הדבר האחרן שאכלת: סנדוויץ' עם טונה וירקות ששתית: מים אחרון שדיברת איתו: אמא שיר קודם ששמעת: לא זוכרת דבר אחרון שכתבת: לא זוכרת (לא שאני לא זוכרת, כתבתי "לא זוכרת") פרסומת אחרונה שראית: הפרומאים בערץ אחד דבר אחרון שנפל לך: הספר אנגלית בלוג אחרון שנכנסת אליו: של חברה שלי- ממש מזמן נכון שמדגישומטיק זה סגידה? הא? מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? אייםפוד- כי הוא לא רק אופה הוא גם יפה באיזה פורומים את חוץ מזה? דיי שום דבר ומחוץ לתפוז? גם כן וקומונות בתפוז? כלום דברים שעושים לך צמרמורת: ציפורנים על לוח פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]: כשהדגמתי לחברה שלי מה לא לעשות.. איזה כינויים יש לך? דוני, דיינה, דיין, דאקי, דולנד דאק מה דעתך על מלפפונים חמוצים? יאמי-בעיקר עם ממרח שוקולד איך קוראים לאחותך? אילת היא מעצבנת?לא שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך: אין לי על המחשב הזה ישלך חבר? לא אם לא- חושקת במישהו? אהה הוא שם עלייך בכלל?קצת מה הSMS האחרון שקיבלת: מאבא |נסקל| שעת סיום:3:36 כמה זמן ישבת על השאלון: 8 דקות טוב השאלון הזה מעפן כאפות -_-;; ביושש ותענו אל תיהיו ביאצצ'ס :]]

תקראו :]

שעת התחלה:19:23 שם:טלי גיל:14 וקצת. מקום נוכחי:חדר מחשב ברקע מתנגן:הלילה יעבור-יפתי בלוג/מייספיס/עמוד/אתר/וווטאברררר:בלוג בישרא 225483 איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו?הצמידים הקבועים על היד...עם באלכם פירוט תבקשו חח מה את לובשת?בוקסר של בובספוג וחולצה ארוכה כחולה איך תגדירי את הלבוש שלך:ממ..מיוחד? לפעמים מוזר אני אוהבת בכל מקרה. איך את מרגישה?ממ קצת חולה אבל אחלה. מה שלומך בכללי?התחילה היוםתקופה טובה..נקווה שתחזיק יותר מכמה שעות. הדבר האחרן שאכלת:במבה? ששתית:מים אחרון שדיברת איתו:אבא..כל הכבוד לו חמודילה:]] שיר קודם ששמעת:ואולי-עברייילה:] דבר אחרון שכתבת:ממ פוסט בבלוג? או שבעצם תשאלון הזה? פרסומת אחרונה שראית:ממ לא ראיתי טלויזיה מהצהריים ריספקטטט:] דבר אחרון שנפל לך:מסטיק בלוג אחרון שנכנסת אליו:שלי נכון שמדגישומטיק זה סגידה?לגמרייי מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד?אמפי 4 רולזז...יורת שאאווה מאייפוד. באיזה פורומים את חוץ מזה?אופנה אלטרנטיבית,פירסינגים וקעקועים,עברי לידר,אומנות בחרוזים,ימי הולדת ומתנות וזהו.חח הרבה..יש עוד אבל לא קבועים..דיי סמויה בכולם. ומחוץ לתפוז?ממממ פורומים לא. וקומונות בתפוז?תחפושות ופורים 2007 לאחרונה דברים שעושים לך צמרמורת:שירים שמזכירים לי תקופות. פעם אחרונה שמשכת באף [*סניפ* כזה]:כרגע איזה כינויים יש לך?טולקה טלולה טש ,טולקי ,טולי,לולי,טעלי,ממ יש עוד אבל אנלא זוכרת. מה דעתך על מלפפונים חמוצים?ממ במלח טעימים בחומץ לא..חח מזאת השאלה הזאתי? איך קוראים לאחותך?שרית. היא מעצבנת?ממש ממש לא..בדיוק ההפך. שימי תמונה ממש אבל ממש מחורפנת ומוזרה שלך:מצורפת. ישלך חבר?לא. אם לא- חושקת במישהו?כע. הוא שם עלייך בכלל?בכלל?! ממ לא יודעת יכול להיות..עם הבנים של היום אי אפשר לדעת. מה הSMS האחרון שקיבלת:מחברה..."כמה זמן אנחנו איתה?!" היא רשמה ברכה למדריכה שנפרדנו ממנה שעת סיום:19:32 כמה זמן ישבת על השאלון:תחשבו מהזמן..משו כמו 10 דקות? הודגש באמצעות מדגישומטיק

dinora12

New member
../images/Emo210.gifכי משעמם לי../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 9:00 הערב בידיוק
שם: מעיין גיל: 12 וכמה חודשים נחמדים מקום נוכחי: בית, סלון, המחשב בסלון
ברקע מתנגן: מנגינת פסקול של כל מיני אנימות+ כמה שירים מאותם אנימות
איזה צמידים/טבעות יש לך על הידיים עכשיו? שעון, סגול בכיוון של צבע גוף.
מה את לובשת? סווטשר בית ספר כחול ומכנסיים כחולים ורודים כאלו
וגרביים איך תגדירי את הלבוש שלך: נוח ונחמד ^^ איך את מרגישה? חופשי ומאושר D: מה שלומך בכללי? הכל בסדר הדבר האחרן שאכלת: בורקס D: ששתית: מים אחרון שדיברת איתו: אח שלי שיר קודם ששמעת: שיר סיום של היקארו נו גו
(מה אתם בוהים?XP) דבר אחרון שכתבת: בשיעור פרטי במתמטיקה,שיעורים ^0^ פרסומת אחרונה שראית: כריות(הדגנים) חחחח דבר אחרון שנפל לך: מטבע של 10 אגורות חחחח בלוג אחרון שנכנסת אליו: לא זוכרת, משהוא בישראבלוג מלפני איזה חודש מה עדיף- MP3, MP4, או אייפוד? מה אכפת לי?, לא מזיק לי גם בלעדיהם באיזה פורומים את חוץ מזה? ניסויים לגולשים XD , חתולים,ניקלודיאון,היקארו נו גו ויש גם את אלה שסתם ברשימה P: ומחוץ לתפוז? כמעט ואין וקומונות בתפוז? יש, אהה נכון טוב שהזכרתם לי קומונה מסוימת *רצה לבדוק אם הם זוכרים אותי* דברים שעושים לך צמרמורת: חריקות על לוח וכאלו. איזה כינויים יש לך? dinora ומעיין חחח מה דעתך על מלפפונים חמוצים? הם מלפפונים, והם חמוצים!
היזהרו מהם איך קוראים לאחותך? זאת אומרת, האחות שאין לי? שעת סיום: 9:10 כמה זמן ישבת על השאלון: 10 דקות, אם לא נכלול את זה שמחקתי כמה שאלות. (הזמן הוא לא כולל הזמן של ההדגשה
)

למעלה