עכשיו אניייייייייייייייייייי!!!!!!!
1. גיל? 16.4!! 2. מה את לובשת כרגע?מכנסי פיג´מה וחולצה ירוקה 3. באיזה צבע הגרביים שלך?אפור 4. והתחתונים? צהיוב! (בלעעע) 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? תירוש....חחח סתם...לא זוכרת 6. מאכל אהוב? .. 7. סרט אהוב? מת לצעוק 8. שחקן קולנוע אהוב? ... 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) נו מאיפה אני זוכרת? 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? בלו! 12. סדרת טלוויזיה אהובה? חברים..סיינפלד ז"ל 13. שיר אהוב? Like a Rose,Flexin 14. משקה אהוב? אממ...קולה.. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אין 16. הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון (לביצפר) 17. מה הספר האהוב עלייך? הארי פור!! 18. האתר האהוב עלייך? ... 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? טופי! 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אנגליה, אוסטרליה 22. כבר ראית את שר הטבעות? בטחחח (עם לירון ויולי- לירון הכריחה אותי...
) 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לאאאאא 24. איך הגעת לפורום הזה? לירון אני חושבת.. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? לבן 26. שולת או שולט? שולט! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? נשארת עם שלי! כחול! 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? ... 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? בן אדמס! חח בעצם לא...יפעת המנהלת אני עוזרת מנהלת..חחח 30. פיות – אמיתיות או שטויות? שטויות!! 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? שום דבר 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? חתולים 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור? חס וחלילה! כלוווווום 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? כמו למעלה! 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת! 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? ... 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? כרגע דאנקי 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אני אחשוב על משהו... תגובותתתתתתתתתתת
1. גיל? 16.4!! 2. מה את לובשת כרגע?מכנסי פיג´מה וחולצה ירוקה 3. באיזה צבע הגרביים שלך?אפור 4. והתחתונים? צהיוב! (בלעעע) 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? תירוש....חחח סתם...לא זוכרת 6. מאכל אהוב? .. 7. סרט אהוב? מת לצעוק 8. שחקן קולנוע אהוב? ... 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) נו מאיפה אני זוכרת? 10. מה האייקון האהוב עלייך?