שאלון כזה

Dani Ryan

New member
שאלון כזה../images/Emo3.gif

תעשו אותו
בשבילי*פרצוף מתחנן* הנה
1. גיל? 2. מה את לובשת כרגע? 3. באיזה צבע הגרביים שלך? 4. והתחתונים? 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? 6. מאכל אהוב? 7. סרט אהוב? 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) 10. מה האייקון האהוב עלייך? 11. והפורום? 12. סדרת טלוויזיה אהובה? 13. שיר אהוב? 14. משקה אהוב? 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? 16. הספר האחרון שקראת? 17. מה הספר האהוב עלייך? 18. האתר האהוב עלייך? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? 24. איך הגעת לפורום הזה? 25. באיזה צבע הטלפון שלך? 26. שולת או שולט? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? 30. פיות – אמיתיות או שטויות? 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור? 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? 39. עפרון חודים, רגיל או עט? 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע השאלון נכתב בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים. תודה

Dani Ryan

New member
התשובות שלי..

1. גיל?15.9 2. מה את לובשת כרגע?בגדים..בד"כ... 3. באיזה צבע הגרביים שלך?לבן עם פס כחול 4. והתחתונים?אין לי כח לבדוק.... 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?לא זוכרת 6. מאכל אהוב?שוקולד
7. סרט אהוב?פרל הארבור 8. שחקן קולנוע אהוב?בן אפלק 9. כמה את שוקלת? (באמת!!)לא יודעת!!!!בערך 47..נראה לי... 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום?בלו
12. סדרת טלוויזיה אהובה?יש יותר מדי.. 13. שיר אהוב?back someday-blue 14. משקה אהוב?קולההההה 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?כחול.. 16. הספר האחרון שקראת?אין לי שמץ..זה היה לפני הרבה זמן בטח.. 17. מה הספר האהוב עלייך?אין! 18. האתר האהוב עלייך?יש הרבה... 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?יותר מדי.. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?2 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור?אם לא ישראל,אנגליה.. 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?כן..גשר ופלטה..בלעעעע ברוך שפטרנו! 24. איך הגעת לפורום הזה?קשרים..חח סתם..אממ היה כתוב בפורום ווסט..וקארין אמרה לי.. 25. באיזה צבע הטלפון שלך?בחדר?אמממ אדום..משום מה...חחח 26. שולת או שולט?שולט!!
יש ט´ וט´ זה בוטן....אל תשאלו... 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?אני אשאר עם שלי..ירוק דבש
28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו?לא נמצאת בו... 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל?בלו..לי ריאן
30. פיות – אמיתיות או שטויות?שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?i do!!!(ללי ריאן!!!!!) 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?כלב וקנרים... 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור?שבלול 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?שבלול 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?תרנגולת.. 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?בלעעע 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת?כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם?לי ריאן
(אני כבר מדמיינת את התגובות על זה...) 39. עפרון חודים, רגיל או עט?תלוי הצבע של העט...או עט שחור או כחול או עפרון חודים... 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע..אני אחשוב על זה..ואחזיר תשובה בהודעה אחרת

LaLyBLooM

New member
עכשיו קראתי את שלך

ענינו כמעט אותן תשובות בכמה
לפחות עם השבלול, חחח 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?לא - אני מאודדדדדדדד מאוכזבת ממך!! אפילו ענת ויולי כבר ראו אותו
(טוב, גררתי אותן!! חח) אפרופו... יולי, את חייבת לי 33 שקל יא גנבת!! חחח

LaLyBLooM

New member
אחרי שיהיה לי את זה בDVD

אני יכריח אותך ועוד הרבה אנשים לבוא אלי לראות את זה, חחח למרות שאת רוב החברים שלי כבר הכרחתי והם ראו את זה איתי וכולםםםםםםם בלי יוצא מן הכלל נהנו (או שהם רק אמרו שהם נהנו כי הם מפחדים ממני, חחח)

LaLyBLooM

New member
הנה שלי

1. גיל? 16 וחצי בעוד פחות מחודש
חחח 2. מה את לובשת כרגע? זה נשמע כמו שאלה שהחרמנים האלה בICQ שואלים :-| ג´ינס, חוה שחורה וג´קט כחול! DOES IT REALLY MATTER? 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אפור... גועל של התאמת צבעים
4. והתחתונים? אין לי מושג ואני לא מתכוונת לבדוק 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? וואי, קשה מדי :-| שתיתי כל כך הרבה שטויות בחיים שלי... אני מניחה שזו הוודקה הכחולה הזאת ששתיתי עם חברות שלי פעם אחרונה בלונדון, וואי, זה היה מזעזע 6. מאכל אהוב? כל דבר טעים ומשמין, חח 7. סרט אהוב? שר הטבעות שני הצריחים, מה השאלה בכלל?! 8. שחקן קולנוע אהוב? אורלנדוווווווווווווו 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) FUCK U, חחח 10. מה האייקון האהוב עלייך? אייקון? כזה לפלאפון? 11. והפורום? אני אוהבת יותר מדי פורומים... הפורום של אורלנדו *ארם למרות שיש שם אחד מטומטם*, הפורום הרשמי של VS, הפורום אבק כוכבים בתפוז (אחלה פורום) וזה... 12. סדרת טלוויזיה אהובה? גראהם נורטון 13. שיר אהוב? יותר מדי!! :-| 14. משקה אהוב? כל דבר שיש בו אלכוהול והוא בטעם פירות, חחח 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? יש לי רק סוודר אחד ויש עליו כזה דגל של אנגליה
חולה עליו 16. הספר האחרון שקראת? שני הצריחים (שר הטבעות) ואני עכשיו באמצע שובו של המלך (שר הטבעות מספר 3, חחח) 17. מה הספר האהוב עלייך? אני מאוד נהנית משובו של המלך אז אני מניחה שזה
18. האתר האהוב עלייך? אין 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? אינטרנט ואנגליה (-> זו התמכרות?) 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 2, אבל אני לא אשתמש יותר בקודם 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אנגליה, ואני אגור שם!! אתם עוד תראו!! 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! 4 פעמים ואני אראה שוב ושוב ושוב
23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? NOP !! ואני לא צריכה, איזה כיף לי? חחח 24. איך הגעת לפורום הזה? בתור מעריצה מספר אחת של בלו בארץ, זו שאלה מפגרת לשאול!! 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כחול שקוף... מה זה יפה 26. שולת או שולט? מה זה שולת?! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת את העיניים החומות (בהירות) שלי, אבל אני מניחה שהייתי רוצה קצת יותר בהיר, קצת יותר קרוב לירוק, כמו של אימא שלי 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? OFFLINE... חחח 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? שומדבר, ושומדבר, כאילו יש לי עדיין זמן לשטויות האלה :-| 30. פיות – אמיתיות או שטויות? אני מאמינה בהרבה מהדברים האלה כמו רוחות וחייזרים... אבל פיות?! פחחח 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? UM... כלום :-| אה בעצם "אל תשכחו לקפוץ לבקר, הכתובת שלי בלונדון תהיה..." 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? חולה על החיות שלי... מיכלו התוכי (מסוג אמזונס) שניצל העכבר (כלב יורקשייר טרייר) ושוורצנגר החולדה (כלב פינצ´ר) 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור? טוב, אני לא אהיה מהמניאקים ואני אענה למרות שזה ממש מזעזע, אני מניחה ששבלול כי זה הכי נורמלי, הרבה אוכלים את הגועל הסליימי הזה... אבל אני אוכל את זה רק אם זה יהיה שאלה של חיים ומוות, חחח 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? מה שבחרתי בשאלה הקודמת מן הסתם, שוב פעם אם זו שאלה של חיים ומוות 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? הביצה!! 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? ALL WE R SAYING, IS GIVE PEACE A CHANCE... המלחמה בעיראק לא נראית לך מטופשת? 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? מאבק קרוב בין אורלנדו בלום לדאנקן 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עטטט!! 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע... UM....... תנו לי לישון על זה, אני מבטיחה לחזור לזה אחר כך

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח מיכלווווווווווווווווווו...

LaLyBLooM

New member
חחחח

האמת שהוא בכלל מיכל... אבל אחרי שגילינו שהוא בכלל זכר אז התחלתי לקרוא לו מיכלו אז הוא מכיר את עצמו בתור מיכלו והוא בעצמו כל היום אומר "מיכלווווווו" חולה עליו, הוא כזה פוצי!! איך הוא צחק איתנו אתמול כשראינו גראהם נורטון

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיכלווווווווווווווווווווווווווווווווו
חחחחחחחחח גדול!

LaLyBLooM

New member
../images/Emo8.gif

גם שניצל פוצי, את צריכה לראות אותו מקפץ בבוקר כשאני ואימא שלי הולכות למכונית (מה לעשות שהתיכון מאוד רחוק וצריך לנסוע) למרות שבדרך כלל אנחנו לא יכולות לקחת אותו (מסיבות של טמטום של משהו או מישהו מסויים) ואז הוא בוכה בבית...

chicolico

New member
הנה יא קירצייה.... בשבילך.....

1. גיל? 17.5 2. מה את לובשת כרגע? ג´ינס של לי קופר וסווצ´ר של זארה.... מספיק טוב? 3. באיזה צבע הגרביים שלך? לבן 4. והתחתונים? אמממ.... רגע, אני בודק..... שחור 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? מוח מדמם, "ג´ק דניאלס" ווודקה נקייה.... 6. מאכל אהוב? איטלקי 7. סרט אהוב? מועדון קרב 8. שחקן קולנוע אהוב? אין לי ספציפי.... 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) 69 - אבל זה לא הוגן! זה בגלל השרירים.... 10. מה האייקון האהוב עלייך?
- אני מת עלייו.... 11. והפורום? בלו... 12. סדרת טלוויזיה אהובה? סקס והעיר הגדולה 13. שיר אהוב? של בלו: back somday, בכלליות: goo goo dolls - iris 14. משקה אהוב? קפה, וודקה לימון 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור 16. הספר האחרון שקראת? אבא גוריו - בשביל ב"יס - אל תקראו זאת אזהרה! 17. מה הספר האהוב עלייך? פרימו לוי - הזהו אדם. 18. האתר האהוב עלייך? תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? דברים טובים בחיים.... 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ניו יורק, ארה"ב 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא ואין לי כוונה.... 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא... 24. איך הגעת לפורום הזה? לירון.... 25. באיזה צבע הטלפון שלך? לבן 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? לא מחובר 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? אין לי זמן לזבל הזה.... 30. פיות – אמיתיות או שטויות? אמיתיות - אם אתה לובש בד"כ חולצות עם שרוולים ארוכים שנקשרים סביבך.... 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אין. מה שאני רוצה... אני אומר.... 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? כלב זאב 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור? שבלול. שמעתי שהם דווקא טעימים... 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? מה שבחרתי בשאלה הקודמת... 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת - אין לי כוח להסביר למה... 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? שיחקת אותה גבר... 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? ממש לא 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? היידי קלום. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע- עדיף שלא... יפה... זה היה נחמד....

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב.....חחחחחחחחחחח

Anat L

New member
אוקיי אניצריכה להוציא קצת את הכעס

שלי אז אני יוציא אותו עליך מאור...
אז הנה התגובות שלי.. וודקה? יא שיכור אחדדדדדד שבלול???? רוצחח!!! ו-זהו...התשובות שלי יגיעו בקרוב...

chicolico

New member
../images/Emo6.gif

אז ככה... וודקה-לימון זה משקה ממש טוב.... אם תנסי אני בטוח שתאהבי.... וחוץ מזה... אני כבר בגיל שמותר (בערך) אז שששששששש........ ובקשר לשבי
- מה עדיף? מוח של קוף? לא נראה לי....

Anat L

New member
כלום לא עדיףףףףףף

בחייים לא הייתי אוכלת את שבייייי איך אפשר?????

Dani Ryan

New member
אם את חייבת לבחור

אפשר!!!!!!!!!!רק לחשוב שהמוח היה מוח של קוף....גררררררררררר בלעעעעעעעעעעעעעעעעעע ראיתי אפקט הפחד והם אכלו אשכים של באפלו וכל מיני.....גאדדדדדדד עיניים של כבשה..בלעעעע

Anat L

New member
לאאאא לאאאא אי אפשר

אני מעדיפה לגווע ברעב מאשר לרצוח שבלול מסכן

chicolico

New member
אממממ..... ואם רצחתי שבלול מסכן

ולא במטרה לאכול אותו.... זה רע? (ולא רק פעם אחת....
)

Anat L

New member
רע??? זה נורא !

אז לאיזה מטרה רצחת אותם? בשביל הכיף?

למעלה