שאלון כזה

Dani Ryan

New member
בעצם זה לא היה רצח!../images/Emo3.gif

הזזתי אותם לצד כדי שלא ידרכו עליהם...(אני דרכתי בטעות אבל זה סיפור אחר...) אההה כן והיה לנו בכיתה ו´ שבלול בכיתה...בלי בית...אויי פוצי מסכן!!! וילדה מהכיתה שלי ירק עליו.. אה ובמסיבת פיג´מות אצל חברה שלי אחת מהן זרקה עליו מלח והוא נעלם!! התפורררררררר!

Anat L

New member
בזאת הוחלט

לתת לדני לראיין חנינה בעקבות התנהגות טובה את פטורה מחרם!

Dani Ryan

New member
../images/Emo9.gifתודהההההה../images/Emo24.gif

אני מודה לאמא אבא סבא סבתא אחים אחיות כלבים כלבות ציפורים ציפורות וכל מי שליווה אותי בדרך הזו.....תודה לחבריי חברותיי בעליי מאהביי(
) וכו´................תודה שהבאתם אותי עד הלום!!!

הנה התשובות

אתם נחשפים למוח הכי זדוני/שטני/משוגע שיש 1. גיל? 2. מה את לובשת כרגע - מכנסיים וחולצה... 3. באיזה צבע הגרביים שלך- גארפילד! 4. והתחתונים – שאלה טובה 5. מה המשקה הכי חזק ששתית – עוד שאלה טובה 6. מאכל אהוב – עוד שאלה טובה 7. סרט אהוב – מועדון קרב 8. שחקן קולנוע אהוב – הית´ לדג´ר 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) – עוד שאלה טובה 10. מה האייקון האהוב עלייך – אין לי מושג 11. והפורום - ווקסס, כאילו דה!~ 12. סדרת טלוויזיה אהובה – בנות גילמור 13. שיר אהוב – Walk Away 14. משקה אהוב - מים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך - פסים 16. הספר האחרון שקראת – נער קריאה 17. מה הספר האהוב עלייך – שאלה קשה מדי 18. האתר האהוב עלייך - תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך – קלמנטינות ומתן 20. כמה ניקים יש לך בתפוז - הרבה 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור – אנגליה, כאילו דהההההההה 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים – כן! עם לירון וענת! 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור – היו לי קוביות ורסן, עכשיו פלטה 24. איך הגעת לפורום הזה - דרך קארין 25. באיזה צבע הטלפון שלך – אפור כסוף 26. שולת או שולט - שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך - ירוק בבקשה 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו - אונליין 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל - ווקסס 30. פיות – אמיתיות או שטויות - אמיתיות לגמרי 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד – תנו לי לחשוב 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך – יש לי חתול וכלבה, אני רוצה סוס 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור - שבלול 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם - שבלול 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת – השאלה הקיומית הגדולה ביותר! 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה – לא לתקוף את עירק! 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת – מטורפת מפחד 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם – הית´ לדג´ר/דאנקן 39. עפרון חודים, רגיל או עט - רגיל 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע – האהא, אני בעצם פיסכולוגית בסתר

Dani Ryan

New member
זה תמיד קשור!!!

אני מתפלאת על עצם השאלה!!!!!!!פוף!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוווווום

גררררררררר

משעמם ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

brians angel

New member
שלי.. ../images/Emo9.gif

1. גיל? 15 ו-3 וחצי חודשים 2. מה את לובשת כרגע? מכנסי פיג´מה וסווטשירט 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אין לי..
4. והתחתונים? תכלת 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? וודקה.. (והיה דוחה!) 6. מאכל אהוב? פירה 7. סרט אהוב? ג´וסי והפוסיקטסט 8. שחקן קולנוע אהוב? אין 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) בשיא הרצינות- אין לי מושג!!! 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? בלו 12. סדרת טלוויזיה אהובה? מכושפות 13. שיר אהוב? כל פעם יש משהו אחר... עכשיו גירלז אלווד 14. משקה אהוב? מים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור 16. הספר האחרון שקראת? "מסנרות" (מומלץ לכולם!!!!) 17. מה הספר האהוב עלייך? סדרת הארי פוטר 18. האתר האהוב עלייך? Dirty Little Secrets של בקסטריט.. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? לא יודעת..
20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 3 (ואני לא מגלה לכם..!
) 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אם לא ישראל? אורלנדו 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא.. גם לא ראיתי את הראשון 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? פלטה 24. איך הגעת לפורום הזה? נתנו לי את הכתובת 25. באיזה צבע הטלפון שלך? יש לי טלפון שנראה כמו נקניקיה..
26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת מה שיש לי- ירוק חום כזה.. 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? שום מצב.. שונאת ICQ 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? בקסטריט בויז או גירלז אלווד 30. פיות – אמיתיות או שטויות? אמיתיות!! 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? משפט? אין לי כאלה.. 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי כלב 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור? שבלול 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?שבלול 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?תרנגולת 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? טיפש 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? לא 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? דאנקן 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עיפרון חודים 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: לא, זה בסדר..

LaLyBLooM

New member
......

22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא.. גם לא ראיתי את הראשון - חוצפה!! פעם הבאה שאת באה אלי אני אכריח אותך לראות את הראשון ואז את כל כך תהני שתרצי לראות את השני ומן הסתם אני אבוא איתך כי אני לא אחמיץ הזדמנות לראות את זה שוב

brians angel

New member
אממם... אממם...

לקחתי לפני כמה ימים את הראשון בדי וי די, אבל לא היה לי כוח וזמן לראות אותו...

LaLyBLooM

New member
אם לומר את האמת

הרבה אנשים לא מבינים את הראשון ומשתעממים לאללה... בגלל זה הרבה אומרים שזה סרט משעמם וחלק מספרים שהם נרדמו... הנה העובדות... 3 ידידים שלי היו בסרט הראשון, 2 מהם אמרו שהם נרדמו והשלישי אמר שהוא השתעמם אחר כך הזמנתי אותם ועוד 3 ידידים שלי לראות את זה אצלי וישבתי והסברתי להם את כל הסרט והם כולם בלי יוצא מן הכלל נהנו, גם אלה שנרדמו קודם זה סרט שמאוד צריך להבין וזה לא שהם סתומים, הם אשכרה מחוננים והכל (חלק מהם) אבל זה באמת סרט שקשה להבין כי צריך להכנס לראש של זה... אז אם תראי לבד ולא תהני, זה לא אומר שאת לא צריכה לנסות לראות את זה שוב אם מישהו שיכול לשבת ולהסביר לך קשה לי להאמין שאם יפעת הייתה רואה את זה לבד היא הייתה נהנית... אבל אחרי שרואים ומבינים את הראשון, השני ממש קל להבנה
חוץ מכמה קטעים מסויימים... שוב צריך להכנס לראש של זה כי זה עולם אחר זו רק אני או שאני כותבת הודעות הרבה יותר מדי ארוכות?! :-|

ניקי בי

New member
חחח..תקראו את שלי ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

1. 16 וחצי 2. פיג´מה ורודה :) 3. גוונים של ורוד 4. סגולות 5. יש הרבה..אבל יצא לי להשתכר יותר מפעם :) 6. כל דבר איטלקי... 7. הארי פוטר :) 8. מארק וולברג 9. אממ...נראה לי בסביבות ה- 46.. 10. זה-
11. יש לי שנים- זה וווסטלייף 12. חברים 13. robbie williams- angels 14. דיאט קולה 15. תכלת 16. חוכמת הבייגלה 17. חוכמת הבייגלה 18. ז ה ! 19. אמממ...שופינג..
20. אחד 21. אנגליה 22. לא 23. כן 24. אני ..(נראה לי) ..מנהלת אותו :) 25. כחול 26. שולט! 27. כמו של קיינוש 28. n\a 29. את זה..וווסטלייף 30. אמיתיות :) 31. חחח....: "אמממ...תקשיב לי..אני חושבת שכדאי שניפרד " חחחחחחח 32. במאמצים לכלב 33. שבלול :) 34. שבלול....!!!! 35. החביתה :) 36. משהו כזה: "תקשיב מותק...אתה צריך קצת יותר אקשן..." 37. קצת 38. רובי וויליאמס 39. חודים 40. באמת יש משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי..? אה כן...איך אני נראית...:) זהו . מה אתם חושבים?

MolsBolsRules

New member
heres mineeeee

1. גיל? 16 וחצי 2. מה את לובשת כרגע? מיכנס ספורט :S וקפוצון אדום 3. באיזה צבע הגרביים שלך?שחורות 4. והתחתונים?שחורות גם LOL 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? ארם שתיתי כל מיני אבני לא ממש זוכרת אבל אני מכורההההההה לליקר אירי 6. מאכל אהוב? גלידה! 7. סרט אהוב?שר הטבעותתתתתתתתתתתתתתתתתתת 8. שחקן קולנוע אהוב?אורלנדו בלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) 62 (יש לי עצמות כבדות! גן הרופא היה בשוק שהוא שקל אותי) 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום?ווסטלייף!!!!!!!!! ודה קולינגגגגגגגגגגגג וכמובן זה! 12. סדרת טלוויזיה אהובה? הכי גאים שיש! 13. שיר אהוב?LIKE A ROSE - A1 14. משקה אהוב?7up 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אדום 16. הספר האחרון שקראת? רבע משר הטבעות - שני הצריחים 17. מה הספר האהוב עלייך?לא אוהבת ספרים 18. האתר האהוב עלייך?www.westlifeinisrael.2ya.com 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?שוקולד וקאדברי 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?2 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אנגליה או אירלנד 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?לא... 24. איך הגעת לפורום הזה?דרך הפורום של ווסט 25. באיזה צבע הטלפון שלך?יש לי שני סוגים אני כל הזמן מחליפה את הכרטיס אחד כחול והשני אם פנל כסוף של בי אם וו 26. שולת או שולט?שולתתתתתתתתתתתת LOL 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?IM HAPPY WITH MINE 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו?away 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל?בן אדאמס! 30. פיות – אמיתיות או שטויות?אמיתיות... 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? ארם לא עולה לי משהו לראש כרגע 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?כלבבבבבבבב 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור?כלום! 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?כלום! LOL 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?ארםםםםםםםםםםםםם 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?ארם רובי ווילאמס לשילטון! 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת?לא ממש... 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם?השחקן שראיתי לפני כמה ימים ביס 2 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עטטטטטט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: ארם IM INLOVE...LOL

LaLyBLooM

New member
....

38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם?השחקן שראיתי לפני כמה ימים ביס 2 - אין שם? 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: ארם IM INLOVE...LOL - ואני חושבת שכולנו ידענו את זה כי בגלל השם שלך בMSN ב100 השנה האחרונות, חחח

MolsBolsRules

New member
חחחחחחחחחחחח

ואני לא יודעת איך קוראים לו!!!!!!!!1 אוףףףףףףף הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםם

ריילי

New member
אז הנה אני כותבת לך תשובות!

1. גיל? 15 וחצי עוד מעט 16 2. מה את לובשת כרגע?סוודר ומכנסיים (פיג´מה!) 3. באיזה צבע הגרביים שלך?לבן עם ורוד!(יאק) 4. והתחתונים? תכלת! 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? ווסקי 6. מאכל אהוב? הכול! 7. סרט אהוב? בילי אליוט והאזרח קיין 8. שחקן קולנוע אהוב? מאט דיימון 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) הפעם האחרונה שבדקתי זה היה בכיתה ו! זה עוזר? 10. מה האייקון האהוב עלייך? סטיץ´ 11. והפורום? בלו! 12. סדרת טלוויזיה אהובה? הבית הלבן 13. שיר אהוב?לא יודעת 14. משקה אהוב?ד´ר פפר~! 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? כחול 16. הספר האחרון שקראת? בית קרנובסקי 17. מה הספר האהוב עלייך? ההוביט 18. האתר האהוב עלייך? לא יודעת! 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? הברזות מבית הספר1 אי אפשר לצאת מזה! 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אנגליה 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? אממ אני הולכת ביום חמישי! (לא אשמתי שאבא שלי בפולין והבטחתי לו) 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? כן! 24. איך הגעת לפורום הזה? יעל שלחה לי במסנג´ר 25. באיזה צבע הטלפון שלך? שחור 26. שולת או שולט? שולט! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחול בנג´י! 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו? לא זמינה 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל? אף אחד 30. פיות – אמיתיות או שטויות? אמיתיות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? שום דבר 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? צינצ´ילה! 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור?שום דבר 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?שום דבר 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?אף אחד 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? את עצמי 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת? לא 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם? דאנקן 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: לא יודעת מה אתם לא יודעים!

למעלה