הנה התשובות
אתם נחשפים למוח הכי זדוני/שטני/משוגע שיש 1. גיל? 2. מה את לובשת כרגע - מכנסיים וחולצה... 3. באיזה צבע הגרביים שלך- גארפילד! 4. והתחתונים – שאלה טובה 5. מה המשקה הכי חזק ששתית – עוד שאלה טובה 6. מאכל אהוב – עוד שאלה טובה 7. סרט אהוב – מועדון קרב 8. שחקן קולנוע אהוב – הית´ לדג´ר 9. כמה את שוקלת? (באמת!!) – עוד שאלה טובה 10. מה האייקון האהוב עלייך – אין לי מושג 11. והפורום - ווקסס, כאילו דה!~ 12. סדרת טלוויזיה אהובה – בנות גילמור 13. שיר אהוב – Walk Away 14. משקה אהוב - מים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך - פסים 16. הספר האחרון שקראת – נער קריאה 17. מה הספר האהוב עלייך – שאלה קשה מדי 18. האתר האהוב עלייך - תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך – קלמנטינות ומתן 20. כמה ניקים יש לך בתפוז - הרבה 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור – אנגליה, כאילו דהההההההה 22. כבר ראית את שר הטבעות: שני הצריחים – כן! עם לירון וענת! 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור – היו לי קוביות ורסן, עכשיו פלטה 24. איך הגעת לפורום הזה - דרך קארין 25. באיזה צבע הטלפון שלך – אפור כסוף 26. שולת או שולט - שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך - ירוק בבקשה 28. באיזה מצב את נמצאת הכי הרבה באייסיקיו - אונליין 29. איזה פורום את מנהלת/היית רוצה לנהל - ווקסס 30. פיות – אמיתיות או שטויות - אמיתיות לגמרי 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד – תנו לי לחשוב 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך – יש לי חתול וכלבה, אני רוצה סוס 33. מה היית מעדיפה לאכול; מוח של קוף, שבלול, אשך של שור - שבלול 34. מה עדיף לאכול; אתה מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם - שבלול 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת – השאלה הקיומית הגדולה ביותר! 36. אם היית יכולה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה – לא לתקוף את עירק! 37. מפחדת מהמלחמה שמתקרבת – מטורפת מפחד 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי בעולם – הית´ לדג´ר/דאנקן 39. עפרון חודים, רגיל או עט - רגיל 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע – האהא, אני בעצם פיסכולוגית בסתר