../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif כי העטלפים בוכים בלילה
אין לי מושג מה הקשר אבל בא לי לכתוב את זה.. טוב קבלו תשובות! שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שטני (אם ככה כותבים את זה
) מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? שחור עם גוונים אדומים מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...): מתולתל מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? כמעט עד הריצפה מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצוץ מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? לא כל כך מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...): מבנה ועוד כמה דברים אתם בעד לצבוע את השיער? כן למה לא? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? חום בהיר מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! אוו.. זה היה שהיתי בת 5 בערך.. הלכתי עם אבא שלי בגן חיות ואז ראיתי ילדה עם שיער עד הריצפה בצבע ג'ינג'י חמוד והיו עליו סיכות של פרפרים בכל מיני צבעים.. זה היה מדהים האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול!!
ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא אבל אני הייתי רוצה מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול עיניים גדולות או קטנות? גדולות אבל לא שימי טבורי
מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא לגמרי אבל חום מאוד מאוד כהה וממש ממש ממש דומה לשחור האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? 1. למה לכתוב כושי?? מה זה שונה? חוץ מזה לדעתי זה נחמד מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? עין שיש חום מסביב ובתוכות ירוק בהיר ובתוכו מן תכלת ירקרק כזה אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? משהו עדין ולא פקאצי אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? כן עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? קצרות ואם אפשר אז באמצע רזות או שמנמנות? שמנמנות!! מה לדעתכם הכי יפה בפנים? פה ועיניים איך נראות הפנים שלכם? לא משהו מרוצים מהם? לא כל כך מה הייתם משנים בהם? אף, פה, ושיער מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) לא יודעת.. יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? לא זה ולא זה מרוצים מהאף שלכם? לא מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה זה הבשאלה הזאת? כאילו שאני מסתכלת לכל אדם על האף נו באמת מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? כן האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? נמוך יש לכם נמשים? כן אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) של חברה שלי אין ילכ ח לפרט יש לכם קמטים? לא!! מה אני סבתא שלי?? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?הדג יש לכם חיוך יפה? לא כל כך מה החיוך הכי יפה שראיתם? חיוך גדול עם שפתיים כאלה דיי עבות ושיניים לבנות יש לכם שפתיים יפות? לא ונראה לי שזה נשאל כבר למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? מיזוכר? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? משהו חלק וגמיש מרוצים מהשפתיים שלכם? כבר נשאללל!!~! הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון? לפעמים יש לכם אזניים בולטות? לא וכאילו מישהו יגיד שיש לו יש לכם חצ'קונים? טיפה אתם מורטים גבות? בנתיים לא גוף: אתם גבוהים? יחסית יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לא אני קטנה מדי לבנים: יש לכם ___ גדול? איכככ.. כאילו שמישהו יגיד יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? שחום מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שחום תימני יש לכם תחת גדול או קטן? מה זה השאלות האלה?? מה אתם רוצים שאני יפרט לכם? תחת חמוד איזה תחת יכול ליהיות לי? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? חח.. הרבה נותנים לכם מכות בתחת?לא מרוצים מהגוף שלכם? לא כל כך לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לא זה ולא זה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? לא בן אבל בוקסר זה שולטטט אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? אהמאהמ לא אומרת בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינס מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינס יש לכם הרבה בגדים? כן אני חושבת לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס מעליו חצאית מיני בצבע תואם לוולצה חלקה צמודה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס ראפרי כזה, חולצה גדולה שכתוב עליה משהו וכובע בצד אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא מי מתאים.? אתם לובשים צבעים תואמים? לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) רגיל אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לפעמים..
מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חצאית סקוטית ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? נשאל כבר!! היסטריים לגבי המראה? נישאל כבר בסגנון דומה אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) לא יודעת..יש מיליון הייתם עושים ניתוח פלסטי? אם צריך אז כן נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? לא תמיד מה הכי חשוב לכם במראה? עיניים
אין לי מושג מה הקשר אבל בא לי לכתוב את זה.. טוב קבלו תשובות! שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שטני (אם ככה כותבים את זה